Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 26.10 έως 01.11.2016



Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους...
 
Την περασμένη εβδομάδα είχαμε...τα πάντα! Αγωνιστικές υποχρεώσεις εντός κι εκτός συνόρων, κατακτήσεις τουρνουά, ατομικές διακρίσεις και πολλά πολλά ακόμα!
 
Πάμε λοιπόν να δούμε για ακόμα μια φορά την ειδησεογραφία όλων των ερυθρόλευκων τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού...
 
 
Μπάσκετ Γυναικών: Στο πρώτο του παιχνίδι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Θρύλος ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και διεκδίκησε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τη νίκη, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 55-53 από την Γιάκιν Ντόγκου Γιουνιβέρσιτι η οποία αποτελεί εκ των βασικών φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup, στο ΔΑΚ Γλυφάδας. Παρουσία περίπου, 1000 οπαδών του, στο ιστορικό αυτό παιχνίδι, για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Eurocup, ο Ολυμπιακός πάλεψε μέχρι την τελευταία φάση όπου στάθηκε άτυχος.  Η Χόλινγκσγουορθ κέρδισε φάουλ 5’’ πριν τελειώσει η αναμέτρηση ευστόχησε στις δυο ελεύθερες βολές και έγραψε το 53-55 το οποίο έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα αφού η Στέλλα Καλτσίδου, αστόχησε στο τελευταίο σουτ.  


 
Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε η Εβίνα Μάλτση με 19 πόντους ενώ 17 σημείωσε η Λικέντρα Τζόνσον. Με 18 πόντους ολοκλήρωσε το ματς η Χόλινγκσγουορθ για λογαριασμό της Γιάκιν Ντόγκου. Tην αναμέτρηση παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Γιάννη Βρέντζο. 

Μπορείτε να δείτε highlights από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση εδώ: 

Η επόμενη αγωνιστική για το EuroCup είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τη Μίσκολτς.
 
Επανερχόμαστε στα εγχώρια, καθώς το εντυπωσιακό και απόλυτα νικηφόρο σερί που τρέχει από την περσινή σεζόν, διεύρυνε το Σάββατο 29 Οκτωβρίου η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού όπου επικράτησε άνετα με 93-52 της Νίκης Λευκάδας στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκες» που έκαναν το «3Χ3» στο πρωτάθλημα σημείωσαν παράλληλα την 30η νίκη σε ισάριθμα ματς (πρωτάθλημα και κύπελλο), ένα ρεκόρ που «τρέχουν» από την περσινή σεζόν, όταν επανιδρύθηκε το τμήμα μπάσκετ Γυναικών.


 
Κορυφαία της αναμέτρησης με τη Νίκη Λευκάδας ήταν η Λινέτα Κάιζερ που πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ολοκληρώνοντας το ματς με 23 πόντους, (10/11 διπ., 3/3 βολ. 10 ριμπάουντ, 4 άσιστ, 2 κλεψίματα). Ενώ το ντεμπούτο της στα «ερυθρόλευκα» έκανε η Ζωή Δημητράκου που αγωνίστηκε για 12 λεπτά και σκόραρε 5 πόντους (1/3 τριπ., 1/4 διπ., 2 κλεψ.).


 
Η επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον Παναθλητικό. 
 
Πάμε όμως τώρα να δούμε τα πεπραγμένα της περασμένης εβδομάδας και σε επίπεδο υποδομών.
 
Νικηφόρα συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα οι Νεανίδες της Ακαδημίας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν την τρίτη νίκη τους στη διοργάνωση πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και επικράτησαν με 40-34 της Μάνδρας. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για αύριο, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας την ομάδα του Ίκαρου Νέας Σμύρνης.


 
Κλείνουμε με τις Κορασίδες, οι οποίες την περασμένη εβδομάδα επικράτησαν με το εντυπωσιακό 68-38 του Προφήτη Ηλία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της. Mετά την εξίσου άνετη και εντυπωσιακή νίκη σε βάρος των Κυρίαρχων Παλαιάς Κοκκινιάς με 81-24 οι «ερυθρόλευκες» της Μάρθας Αργυρίου και του Γιώργο Παντελάκη πρόσθεσαν μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό τους. Οι αγωνιστικές  υποχρεώσεις των Κορασίδων στο πρωτάθλημα συνεχίζονται το επόμενο Σάββατο (5/11) με αντίπαλο τον Αετό Καλλιθέας στο ΣΕΦ.

 
 
Βόλεϊ Ανδρών: Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς σημείωσε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 3-0 σετ (25-11, 25-23, 25-23) του Παμβοχαϊκού στο «Μ. Μερκούρη» για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ Ανδρών. Μετά την εκτός έδρας επικράτηση σε βάρος της Παναχαϊκής ο Θρύλος «ντούμπλαρε» τις νίκες του έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Λίμπερμαν Αγκάμεζ και Κονσταντίν Τσούπκοβιτς. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ του Θρύλου ολοκλήρωσε το ματς με 13 πόντους (11/27 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ) ενώ ο Τσούπκοβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ με 15 (14/22 επ., 1 μπλοκ, 57% υπ.-48%αρ.).


 
Η επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήαμτος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
 
Πάμε τώρα να δούμε τα νέα και σε επίπεδο υποδομών.
 
Ξεκινάμε με το τμήμα των Εφήβων, οι οποίοι αντιμετώπισαν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου εκτός έδρας την ΑΕ Αρμενική. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-3 σετ. Οι παίκτες του Κυριάκου Καμπερίδη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Μελιγγιώτης Σπύρος, Μελιάδης  Γρηγόρης, Μπαρμπούνης Σπύρος, Μπεζάνι Τζούλιο, Συναδινός Σωτήρης, Στράτος Απόστολος. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ (21:45) όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον Εθνικό. Επίσης, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον ΑΟΝ Αργυρούπολης.


 
Οι Παίδες δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις την εβδομάδα που μας πέρασε. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει ρεπό.
 
 
Βόλεϊ Γυναικών: Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Ολυμπιακού, από την έδρα της Θέτιδας Βούλας σε βάρος της οποίας επικράτησε με 3-0 σετ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» δεν συνάντησαν καμία αντίσταση και έφτασαν άνετα στην τελική επικράτηση, σημειώνοντας την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στην σημερινή αναμέτρηση δεν αγωνίστηκαν η Σάσκια Χίπε και η Αρέτα Κονόμη. Πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Άννα Λαζάρεβιτς με 15 πόντους (12/27 επ., 64%υπ.-57%αρ. 2 άσους, 1 μπλοκ) και ακολούθησε η Τζίνα Λαμπρούση  με 11 (10/15 επ., 1 μπλοκ). 


 
Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας το Μαρκόπουλο.
 
Πάμε τώρα να δούμε τα νέα και σε επίπεδο υποδομών.
 
Ξεκινάμε με τις Νεανίδες, οι οποίες αντιμετώπισαν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου εκτός έδρας τον ΑΟΝ Αργυρούπολης. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-3 σετ. Οι παίκτριες του Σπύρου Σαραντίτη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Αδαμοπούλου Χριστίνα, Γιώτα  Αφροδίτη, Γκιούρδα  Έλενα, Ζαμπάτη  Όλγα, Ζουιμίδη  Έρικα, Καίσαρη  Πολυξένη, Λαναρά  Μαρκέλα, Λιόλιου  Γεωργία,  Μικέλη  Μαρία, Μιλεντίγιεβιτς Έλενα, Μπακιρτζόγλου  Μαριλία, Πετροπούλου Δήμητρα, Τσαλικούση  Θένια και Ψαρράκη Αφροδίτη. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας την ΑΕ Ευρυπίδης.

 
Το τμήμα των Κορασίδων Α' δεν είχε κάποια αγωνιστική υποχρέωση την περασμένη εβδομάδα. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΔΑΣ Δραπετσώνας.
Το τμήμα των Κορασίδων Β' δεν είχε κάποια αγωνιστική υποχρέωση την περασμένη εβδομάδα. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΓΟΓ Ευρυαλη.
Το τμήμα των Κορασίδων Γ' δεν είχε κάποια αγωνιστική υποχρέωση την περασμένη εβδομάδα. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον ΑΓΣ Άρτεμις.
Το τμήμα των Κορασίδων Δ' δεν είχε κάποια αγωνιστική υποχρέωση την περασμένη εβδομάδα. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον ΑΟ Πορφύρας.
 
 
Μπιτς Βόλεϊ: Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός πριν λίγες ώρες ανάρτησε στο σάιτ του σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά μπιτς βολει που θα διοργανώσει το διήμερο 5 και 6 Νοεμβρίου. Ας δούμε αναλυτικά την ανακοίνωση:
 
"Το Σαββατοκύριακο 5/6 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός διοργανώνει το πρώτο του Τουρνουά beach volley  στις εγκαταστάσεις της πλαζ Βοτσαλάκια του Πειραιά. 
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
· Σάββατο 5/11 τεχνική σύσκεψη ανδρών στις 09:30 π.μ., έναρξη αγώνων στις 10:00 π.μ.
· Σάββατο 5/11 τεχνική σύσκεψη γυναικών στις 14:30μ.μ., έναρξη αγώνων 15:00 μ.μ..
· Κυριακή 6/11 τεχνική σύσκεψη μικτου στις 09:30π.μ., έναρξη αγωνων 10:00 π.μ..
 
Οι νικήτριες ομάδες θα λάβουν δώρα από τους χορηγούς μας MOLTEN, UVEX, Ofarmakopoiosmou.gr, καθώς επίσης και δώρα έκπληξη από τον Ολυμπιακό.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 4/11 στις 21:00μ.μ."


 
 
Πόλο Ανδρών: Την περασμένη εβδομάδα δεν είχαμε αγωνιστική δράση όσον αφορά το αγωνιστικό τμήμα του πόλο ανδρών καθώς δεν υπήρχαν προγραμματισμένοι αγώνες πρωταθλήματος. Οι παίκτες συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους με την επόμενη αγωνιστική να είναι προγραμματισμένη για τις 5 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Εθνικό. 


 
Αγωνιστική δράση υπήρχε ωστόσο για τα τμήματα των Μίνι Παίδων και των Παίδων, τα οποία συμμετείχαν τις προηγούμενες ημέρες σε δύο τουρνουά. Πάμε να δούμε την παρουσία τους.
 
Την 1η θέση στο Τουρνουά «Spash Water Pοlo» που διεξήχθη στο Λουτράκι κατέκτησαν οι Μίνι Παίδες της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, αφού νίκησαν με το εντυπωσιακό 18-9 την Βουλιαγμένη στον μεγάλο τελικό. Στη φάση των ομίλων οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν κατά σειρά του Ν.Ο. Πατρών με 11-9 (επτάλεπτα: 0-2, 1-5, 4-3, 4-1) του Ν.Ο. Χανίων με 14-10 (επάλεπτα: 5-1, 4-1, 3-2, 2-6), του Παναθηναϊκού με 11-9 (2-4, 2-2, 0-4, 5-1), του Παλαιού Φαλήρου με 9-3 (1-6, 2-2, 0-0, 0-1) και του Περιστερίου με 9-4 (5-0, 0-1, 1-3, 3-0). Με τα αποτελέσματα αυτά οι Πειραιώτες κατέκτησαν την 1η θέση του ομίλου τους με συγκομιδή 15 βαθμών. Στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός επικράτησε με 12-6 του Πανιωνίου (επτάλεπτα: 0-5, 1-3, 3-1, 2-3) και στον τελικό μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησε με 18-9 τη Βουλιαγμένη (επτάλεπτα: 2-4, 3-7, 2-5, 2-2).


 
Πραγματοποιώντας μια σειρά από πολύ καλές εμφανίσεις η ομάδα Παίδων της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο «Τουρνουά Χατζηθεοδώρου» που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο του Λαιμού στη Βουλιαγμένη.  Οι «ερυθρόλευκοι» του Νικόλα Δεληγιάννη ήταν άκρως ανταγωνιστικοί απέναντι σε δυνατές ομάδες από το εξωτερικό. Στο πρώτο ματς γνώρισαν την ήττα από την ομάδα της Μικτής Καταλονίας, B.I.W.P.A με 14-10. Στη συνέχεια όμως  είχαν μόνο νίκες επικρατώντας κατά σειρά της Hellas από τη Σουηδία με 19-4, του Ν.Ο.Β. (Red) με 15-3 και του Παλαιού Φαλήρου με 9-4  για τη φάση των ομίλων. Στα χιαστί οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από τον Ν.Ο.Β. (Blue) με 10-6 και για τις θέσεις 3-4 κέρδισαν την B.I.W.P.A. με 9-8 κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

 
 
Πόλο Γυναικών: Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Βουλιαγμένη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α' φάσης του Πρωταθλήματος. Πριν το σημαντικό αυτό παιχνίδι, ο προπονητης της ομάδας Χάρης Παυλίδης δήλωσε στο επισημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:
 
Χάρης Παυλίδης: «Είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς σίγουρα δεν είναι ακόμα έτοιμη η ομάδα αλλά ελπίζω να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε.  Ούτως ή άλλως είναι τόσα πολλά τα παιχνίδια που θα παίξουμε φέτος με τη Βουλιαγμένη, με το συγκεκριμένο να μην έχει βαθμολογική σημασία. Ωστόσο εμείς θέλουμε να κερδίσουμε για το πρεστίζ του συλλόγου».
 
Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ όμορφο πόλο για την περισσότερη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε της Βουλιαγμένης με 10-12. Αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, επί της αντίστοιχης της Βουλιαγμένης, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως αγωνιστήκαμε χωρίς την αρχηγό μας Φιλιώ Μανωλιουδάκη, που ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό της στον ώμο. 


 
Μπορείτε να δειτε τα highlights του αγώνα εδω: 
 
Η επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Νοεμβριου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας το ΝΟ Ρεθύμνου. 
Σε επίπεδο ακαδημιών, τα πρωταθλήματα υποδομών θα ξεκινήσουν μετά την αλλαγή του χρόνου.

 
Κολύμβηση: Mαζική ήταν η παρουσία του αγωνιστικού τμήματος Κολύμβησης του Ολυμπιακού στο "Grand Prix 25άρας πισίνας" που ξεκίνησε το Σάββατο 29 Οκτωβριου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή. Ο σύλλογος μας μετείχε στην Πρώτη Ημερίδα ορίων με 25 αθλητές και 14 αθλήτριες. Η διοργάνωση διεξήχθη σε τρεις αγωνιστικές ενότητες.


 
Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο, στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) δεν είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα των επιδόσεων των "ερυθρόλευκων" αθλητών. 

 
Στίβος: Ο Πειραιάς υποδέχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα δρόμου κοινωνικού χαρακτήρα "ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS-ΠΕΙΡΑΙΑ 2016", ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, στη Μαρίνα Ζέας (Πασαλιμάνι), με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών και πολιτών, για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Σωματείο «Παιδικό Σπίτι Πειραιά».
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο ΕΡΜΗΣ 1877 και με τη στήριξη του Ολυμπιακού ΣΦΠ.


 
Σε άλλα νέα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση τριών ιδιαίτερα ταλαντούχων αθλητών. Ας δούμε αναλυτικά την ανακοίνωση:
 
"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τους Φλωριάν Στεφάν, Γεωργία Τερζάκη και Στυλιανό Φιλάι οι οποίοι εντάσσονται στο τμήμα Στίβου.
Ο 17χρονος Φλωριάν Στεφάν αγωνίζεται στα 1000μ., 200μ. 400μ. 4Χ100μ. 4Χ400μ και την περσινή σεζόν τερμάτισε 1ος στους Παγκόσμιους Σχολικούς Αγώνες στα 200μ.
Η 18χρονη Γεωργία Τερζάκη αγωνίζεται στα 100μ. με εμπόδια και στα 4Χ100μ. και την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία των Νεανίδων.
Ο 20χρονος Στυλιανός Φιλάι αγωνίζεται στα 3000μ. και στα 5000μ. και την περσινή σεζόν κατετάγη 4ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα."

 
Ιστιοπλοϊα: Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Αιμίλιου Παπαθανασίου και του Αντώνη Τσότρα στο «Τrittico del Granda» που διεξήχθη στην Ιταλία. Οι δυο ιστιοπλόοι του Ολυμπιακού κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο μετά από μια απαιτητική σειρά αγώνων που διήρκησε ένα μήνα στο διάστημα του οποίου διεξήχθησαν 16 ιστιοδρομίες.  Μετά το διάστημα απουσίας 1 έτους, ο Αιμίλιος Παπαθανασίου επανήλθε δυναμικά στην ενεργό δράση, όπως μαρτυρά και εντυπωσιακή του παρουσία στους συγκεκριμένους αγώνες. Στον τελευταίο αγώνα της σειράς,  το Balardi cup, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (30/11), ο Αιμίλιος Παπαθανασίου και ο Αντώνης Τσότρας κατέκτησαν το  ασημένιο μετάλλιο δίνοντας μεγάλη «μάχη» μέχρι την τελευταία ιστιοδρομία , με το Νούμερο  1  της Παγκόσμιας Κατάταξης Diego Negri/Sergio Lambertenghi!
Έτσι ολοκλήρωσαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους μετά από ένα μήνα αγώνων και συνολική συγκομιδή, 6 μεταλλίων (3 χρυσά,2 ασημένια,1 χάλκινο). Οι υποχρεώσεις των ιστιοπλόων του Ολυμπιακού συνεχίζονται με την παρουσία τους στο μεγάλο προπονητικό καμπ με τη συμμετοχή 5 κορυφαίων ομάδων ,με αποκορύφωμα αυτή του 3 φορές χρυσού και μία φορά ασημένιου ολυμπιονίκη Γιόχαν Σούμαν, ενός από τους 5 κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών!


 
 
Κωπηλασία: Τις προηγούμενες μέρες είχαμε μια σημαντική είδηση σε εθνικό επίπεδο, καθώς το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία συνεδρίαση του  αποφάσισε τον ορισμό του κ. Σάκη Αθανασιάδη στη θέση του επικεφαλής προπονητή των Εθνικών ομάδων κωπηλασίας για την ερχόμενη τετραετία 2016-2020 με ετήσια ανανέωση της συνεργασίας. Άμεσοι συνεργάτες του οι προπονητές κύριοι Βλασταρίδης Χρόνης, Παλαιοπάνος Τόλης και Κοντομανώλης Κώστας.
Αυτή είναι μια είδηση που αφορά (κυρίως) τους διεθνείς αθλητές του συγκεκριμένου ερυθρόλευκου τμήματος (Πχ Διονύσης Αγγελόπουλος).


 
 
Κανόε Καγιάκ: Στις 30 Οκτωβρίου διεξήχθησαν επίσημοι αγώνες για όλα τα αθλήματα ιστιοπλοϊας, ωστόσο μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο δε μας είχαν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των επιδόσεων των αθλητών. Σε άλλα νέα, οι αθλητές του αγωνιστικού και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου.


 
 
Παρακανόε: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην μαρίνα Ζέας, που βρίσκονται στην Καστέλα του Πειραιά. Θυμίζουμε πως μαζί με τους αθλητές του Ολυμπιακού, τις προπονήσεις τους στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κάνουν και οι αθλητές των σωματείων "Τριπτόλεμος", "Νίκη" και "Μαρούσι" τα οποία "φιλοξενεί" ο σύλλογός μας παρέχοντας τους το έμπειρο προσωπικό του καθώς και τις εγκαταστάσεις του (γυμναστήριο, αποδυτήρια, αθλητικό εξοπλισμό κλπ).


 
Τα τμήματα εγγραφών παραμένουν ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα του Παρακανόε, πλάι σε έναν από τους καλύτερους προπονητές του είδους, Θανάση Γιαννόπουλο. 
 
Πινγκ Πονγκ: Το περασμένο Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα το Σάββατο 29 Οκτωβρίου διεξήχθη στην Ελευσίνα "Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης". Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο δε μας είχε γίνει γνωστό αν υπήρχαν αθλητές-αθλήτριες του Ολυμπιακού που να συμμετείχαν στην εν λόγω διοργάνωση.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί άλλο ένα "Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης" στα Χανιά, χωρίς επίσης να μας έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρξουν "ερυθρόλευκοι" συμμετέχοντες.
Σε άλλα νέα, οι αθλητές της αγωνιστικής αλλά και της προαγωνιστικής ομάδας του τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους.


 
 
Ξιφασκία: Οι δύο αθλητές που απαρτίζουν την αγωνιστική ομάδα του τμήματος, η Βάσω Βουγιούκα και ο Γιώργος Τσουρούτας συνεχίζουν κανονικά τα ατομικά τους προγράμματα και προπονήσεις. 


 
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει κάποια διοργάνωση που να αφορά το αγώνισμα στο οποίο κατατάσσονται οι δύο "ερυθρόλευκοι" αθλητές μας.
  
Πυγμαχία: Οι αθλητές της αγωνιστικής αλλά και της προαγωνιστικής ομάδας του συγκεκριμένου τμήματος συνέχισαν για ακόμα μια εβδομάδα τις καθιερωμένες προπονήσεις τους. Στις τελευταίες προπονήσεις του τμήματος της πυγμαχίας, χρησιμοποιήθηκε η προπόνηση με σπάρινγκ, δίνοντας έναν άλλον τόνο, στις προπονήσεις του τμήματος, η οποία γίνονται πάντα υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του τμήματος της Πυγμαχίας, Λευτέρη Λειβάδη.


 
 
Ταε Κβο Ντο: Την περασμένη εβδομάδα, ο επικεφαλής του τμήματος Μιχάλης Μουρούτσος έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο επίσημο σαιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) την οποία αξίζει όλοι να διαβάσετε καθώς αναφέρθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα. 
Μπορείτε να βρείτε την εν λόγω συνέντευξη εδώ: 


 
 
Κικ Μπόξινγκ: Δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό νεότερο όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις καθιερωμένες προπονήσεις τους. 


 
Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο τριήμερο 4-6 Noεμβρίου καθώς πρόκειται να διεξαχθεί το "Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων" (έως 18 ετών). Ο Ολυμπιακός έχει αθλητές που να πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο εν λόγω Πρωτάθλημα, επομένως είναι πολύ πιθανή η συμμετοχή ενός εξ' αυτών.
 
Καποέϊρα: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος καποέϊρα συνεχίζονται κανονικά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης". Θυμίζουμε πως οι προπονήσεις είναι μονόωρες και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη (16:00-17:00) με τα τμήματα εγγραφών να παραμένουν κανονικά ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμει την εγγραφή του.


 
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν κανονικά ανοικτά.


 
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Στον αγώνα της 9ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό γήπεδο Ρουφ ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-1 του Ατρόμητου Αθηνών. Το μοναδικό γκολ του αγώνα το οποίο έδωσε τη νίκη και διατήρησε το αήττητο για τον Ολυμπιακό σημειώθηκε  από τον Θανάση Ανδρούτσο στο 72'.


 
Στον αγώνα της 7ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Τρίπολη ο Αστέρας απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σ' όλο το παιχνίδι, προηγήθηκε στο σκορ, είχε δυο δοκάρια αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και έφυγε από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας μ' έναν μόνο βαθμό. 


 
Στον αγώνα της 4ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου Αθηνών και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι ήταν αγωνιστικός μονόλογος του Ολυμπιακού, το γκολ όμως που έδωσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας (80') του αγώνα.


 
Οι ακριβείς ημερομηνίες των επόμενων αγώνων και των τριών πρωταθλημάτων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.
 
Σε άλλα νέα, μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο υπήρξαν αρκετά εκ των τμημάτων υποδομής μας της Κεντρικής Σχολής στο Ρέντη, τα οποία έδωσαν κάποιους αγωνες, φιλικούς αλλά και επίσημους. Καθαρά ενημερωτικά αναρτούμε τα αποτελέσματα των αγώνων αυτών:
 
· 27/10/2016 - Άγιαξ Θεσσαλονίκης Κ14 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ14 - 0-1 (Platamon Cup)
· 27/10/2016 - ΠΑΟΚ Κ14 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ14 - 1-1 (Platamon Cup)
· 28/10/2016 - Χριστός Σερρών Κ14 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ14 - 1-1 (Platamon Cup)
· 29/10/2016 - Άρης Κ14 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ14 - 1-1 (Platamon Cup)
· 29/10/2016 - Ακαδημία Μπατίστα Κ13 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ13 - 2-8 (Φιλικό)
· 30/10/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ11 - Σχολή Ταύρου - 3-5 (Φιλικό)
 
 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Την περασμένη Δευτερα (31/10) μεταδόθηκε από τους 90.4fm του "Καναλιού1" η καθιερωμένη ραδιοφωνική του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τίτλο "Μεγάλη μου Αγάπη", στην οποία αναφέρθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα.


 
Στα επίσημα κανάλια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αλλά και του Καναλιού1 στο YouTube ("Olympiacos SFP" και "Κανάλι Ένα" αντίστοιχα) μπορείτε να βρείτε και να ακούσετε όλες τις εκπομπές.
 
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2016-17
H τροπαιοθήκη μας μέχρι στιγμής έχει διαμορφωθεί ως εξής:
 
Μέχρι στιγμής έχουμε κατακτήσει έναν (1) ατομικό τίτλο:
· Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Κορασίδων
Επίσης, έχουμε κατακτήσει επτά (7) τουρνουά:
· First International Olympiacos Tournament (Μπάσκετ Γυναικών)
· Genzin Gollu Volleyball Cup (Βόλεϊ Γυναικών)
· ZarkoPetrovic Volleyball Tournament (Βόλεϊ Ανδρών)
· Golden Splash Water Polo Mini Tournament (Πόλο Μίνι Παίδων)
· Top Lakers Fall Classic U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Top Lakers Fall Classic U8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Otocec Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
Ενώ τέλος, αθλητές του συλλόγου μας έχουν κατακτήσει δεκατρία (13) χρυσά μετάλλια:
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο διεθνές τουρνουά "Wolrd Junion Circuit" που διεξήχθη στην Κροατία)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιάννης Σγουρόπουλος και Έλενα Σοφρά στο τουρνουά "Αντωνία Σπανού" που διεξήχθη στο Κλειστό του Ρέντη)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κανόε Καγιάκ-Sup (Το κατέκτησε η Φραγκίσκη Μοσχάκη στα 8km των Διασυλλογικών Αγώνων που διεξήχθησαν στη Λούτσα)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κωπηλασίας (Τα κατέκτησαν στα διπλά σκιφ οι Βένια Χατζή-Μαρία Σταματέα στις γυναίκες και οι Ηλίας Ευκαρπίδης-Κωστας Κοντραφούρης στους άνδρες στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας που διεξήχθησαν στον Πόρο)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Ιστιοπλοϊας (Τα κατέκτησαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας στον τρίτο αγώνα του "Star Sailors League" που διεξήχθη στην Ιταλία)
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαυλας στο "1ο Διεθνές Μάστερς Μίτινγκ Κολύμβησης Κύπρου")
 
 
ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (02/11-08/11/2016)
· 01/11/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εθνικός (Βόλεϊ Εφήβων)
· 02/11/2016 - Ίκαρος Νέας Σμύρνης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπάσκετ Νεανίδων)
· 03/11/2016 - Μίσκολτς - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπάσκετ Γυναικών)
· 05/11/2016 - Olympiacos Beach Volley Tournament (Μπιτς Βόλεϊ)
· 05/11/2016 - ΝΟ Ρεθύμνου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πόλο Γυναικών)
· 05/11/2016 - Εθνικός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πόλο Ανδρών)
· 05/11/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μαρκόπουλο (Βόλεϊ Γυναικών)
· 05/11/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναθλητικός (Μπάσκετ Γυναικών)
· 05/11/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Αετός Καλλιθέας (Μπάσκετ Κορασίδων)
· 05/11/2016 - ΔΑΣ Δραπετσώνας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βόλεϊ Κορασίδων Α')
· 06/11/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕ Ευρυπίδης (Βόλεϊ Νεανίδων)
· 06/11/2016 - ΑΓΟΓ Ευρυαλη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βόλεϊ Κορασίδων Β')
· 06/11/2016 - ΑΓΣ Αρτεμις - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βόλεϊ Κορασίδων Γ')
· 06/11/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟ Πορφύρας (Βόλεϊ Κορασίδων Δ')
· 06/11/2016 - ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βόλεϊ Εφήβων)
 
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
YΓ1: Μην ξεχνάτε μάγκες. ΌΛΟΙ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να δώσουν μόλις 10 ευρώ για να εκδόσουν ετήσια κάρτα φιλάθλου. 10 ευρώ τον χρόνο ρε μάγκες. Ούτε ένα ευρώ το μήνα. Δείτε τί έχει καταφέρει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια. Πιστεύετε δεν αξίζουν αυτά τα 10 ευρω?
ΥΓ2: Ανοιχτείτε... Μας αρέσει...
ΥΓ3: Σούπερ ερυθρόλευκο καλεντάρι και πάλι... Θρύλε μου, δε χορταίνω να σε βλέπω...
ΥΓ4: Επειδή μετά την ήττα του Ολυμπιακού Κ17 απο την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ ακούστηκαν πολλά και γράφτηκαν ακόμα περισσότερα... Ερώτηση: Πόσα πρωταθλήματα υποδομών έχει κατακτήσει η ΑΕΚ από το 2001 και μετά που ξεκίνησαν να διεξάγονται? Αφήστε, απαντάω εγώ... ΚΑΝΕΝΑ! Πόσα έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός? 10! Έχουμε περισσότερα από κάθε άλλο σωματείο και στο σύνολο, αλλά και σε όλες τις κατηγορίες... Τέλος κουβέντας...
ΥΓ5: Καλό μήνα και καλή εβδομάδα σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα...

Σχόλια

Εικόνα Eleni

Φτωχή η έως τώρα ενίσχυση στο στίβο.Είδα ότι ο Παναθηναικός πήρε 7/8 νέους αθλητές,αθλήτριες.Γιατί μένουμε στάσιμοι?Το έχω ξαναπεί,πέραν όλων των άλλων,ο στίβος δίνει 5 τίτλους ετησίως στους συλλόγους(ανοιχτού ανδρών,γυναικών,κλειστού ανδρών,γυναικών,ανώμαλου).Γιατί να μην τους παίρνουμε όλους?Πρέπει να βοηθήσουμε και να πιέσουμε τον ερασιτέχνη πάνω σε αυτό.

Εικόνα MakTheBet

Εντάξει έχουμε περίπου 30 άτομα στην αγωνιστική μας ομάδα ενώ η ακαδημία μας ενισχύεται συνεχώς με νέα ταλαντούχα παιδιά...

Στο στίβο πάντως τα τελευταία 10 χρόνια γίνεται εξαιρετική δουλειά και έρχονται σωρηδόν οι τίτλοι... Ανέκαθεν είχαμε τίτλους σε ατομικό επίπεδο, αλλά οι ομαδικοί ξεκίνησαν να έρχονται από το 2006 και μετά... Πάντως και μόνο που στο συγκεκριμένο τμήμα έχουμε έφορο τον τεράστιο ΣΕΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΕΝΤΙΚΟ που εχει αφιερωσει ολη του τη ζωή στο στίβο και τον Ολυμπιακό αλλά και την Στέλλα Νικολαϊδου που κάνει φοβερή δουλειά όσον αφορά το προπονητικό κομμάτι, εγώ είμαι ευχαριστημένος...

Εικόνα koropi48

Σ ευχαριστούμε αδερφέ για την ενημέρωση και τον μεγάλο κόπο σου.

Εικόνα MakTheBet

Εγώ ευχαριστώ ακόμα μια φορά για τα καλά σου λόγια και την ανάγνωση...

Εικόνα thita

Καλώς τον αδερφό,ποταμός όπως πάντα,πολλά μπράβο σου και πάλι.

Ποσό γούσταρα τον κόσμο στο μπάσκετ γυναικών,πιστεύω θα πάμε πολύ καλά,κι ας είναι η πρώτη μας χρόνια στην Ευρώπη,ο Θρύλος έχει δυναμική και για Αμερική ακόμη.....

Εικόνα MakTheBet

Καλησπέρα αδερφέ μου...

Είναι πράγματι πολύ σημαντικό ο κόσμος να (απο)δείξει ότι στηρίζει έμπρακτα το τμήμα και την προσπάθεια που γίνεται για να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις εντός κι εκτός συνόρων... Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι φέτος έγινε μεγάλη υπέρβαση στο μπάτζετ το οποίο άγγιξε το 1.000.000 ευρώ. Μιλάμε για τεράστιο νούμερο για επίπεδο ελληνικού ερασιτεχνικού τμήματος και δη στο άθλημα του μπάσκετ γυναικών. Επομένως η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα είναι η καλύτερη ανταμοιβή για όλους όσους δουλεύουν και αγωνίζονται για το τμήμα αυτό...

Όσο για τα της Ευρώπης, και μόνο το γεγονός ότι στην πρώτη μας συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση κοιτάξαμε στα μάτια μια ομάδα που αποτελεί ένα εκ των φαβορί της κατάκτησης του Eurocup, αν μη τι άλλο λέει πολλά... Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας και βήμα βήμα ίσως καταφέρουμε να κάνουμε την υπέρβαση φέτος...

Εικόνα christos gaglias

Φίλε μπορείς να αναφέρεις και τα αποτελέσματα των ακαδημιών του αντρικού μπάσκετ!!!!Τα ματς γίνονται κάθε τρίτη και τα αποτελέσματα υπάρχουν στο site της εσκανα αλλά και στο site της καε στα νέα της ακαδημίας!!

Εικόνα MakTheBet

Καταρχήν καλησπέρα...

Τα ακαδημαϊκά τμήματα που αναφέρεις εντάσσονται στο αντρικό μπάσκετ το οποίο είναι επαγγελματικό... Εδω και δύο χρόνια, σε αυτήν την ενότητα ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με τα ερασιτεχνικά... Η μοναδική εξαίρεση που έχω κάνει στην πολιτική αυτή αφορά τα τμήματα νέων στο ποδόσφαιρο κι αυτό γιατί κάθε χρόνο διεκδικούμε Πρωταθλήματα, κατακτούμε δεκάδες τουρνουά εντός κι εκτός συνόρων και αξίζει να αναφέρονται...

Αν θες πάντως να αναγράφονται στη σελίδα αυτή και τα αποτελέσματα των ακαδημιών του αντρικού μπάσκετ, μπορείς να τα παραθέτεις σαν σχόλιο στο εκάστοτε άρθρο...

Εικόνα christos gaglias

Ακριβώς επειδή κανείς αναφορά στις ακαδημίες του ποδοσφαίρου γιαυτο σου είπα να γράφεις και του μπάσκετ....Τέλος πάντων σήμερα στο βοηθητικό του σεφ είχαμε ντέρμπυ με ικαρο Καλλιθέας στους παιδες νικησαμε 67-43 και στους εφήβους χάσαμε 88-89

Εικόνα MakTheBet

Πολύ ωραίος...