ΠΕΡΙ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ


Tags: -

Σήμερα θα καταπιαστούμε με τον "κορυφαίο" διαιτητή της χώρας. Φυσικά όταν ακούμε "κορυφαίος" από τους ΑΡΔ το μυαλό μας πηγαίνει σε αντιολυμπιακά κατακάθια. Βασάρας, Κάκος και τώρα Σιδηρόπουλος.
 
Ο Σιδηρόπουλος θα είναι ο διαιτητής του υποτιθέμενου ντέρμπι. Έχει διευθύνει άλλες δύο φορές ντέρμπι που έληξαν με ισάριθμες νίκες των βάζελων (3-0 στο Φάληρο την περίοδο 2013-14 και 2-1 στη Λεωφόρο τη σεζόν 2014-15). Όλοι θυμόμαστε το 2-1 στη Λεωφόρο. Ο "κορυφαίος" επέτρεψε να ξεκινήσει το παιχνίδι παρότι επικρατούσαν συνθήκες ζούγκλας.
 
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150224/gia-ta-eksoagonistika

Σε 6 ματς απέναντι σε ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο.
 
Ας θυμηθούμε το παρελθόν του:
 
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120902/o-gayros-o-sidiropoylos
http://sfyrigmata.blogspot.gr/2016/09/blog-post_484.html
http://sfyrigmata.blogspot.gr/2016/10/blog-post_55.html
http://sfyrigmata.blogspot.gr/2016/09/blog-post_43.html
Όπως καταλαβαίνετε το σύστημα που λυμαίνεται τον χώρο του ποδοσφαίρου έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στον "κορυφαίο" διαιτητή της χώρας. Ο Σιδηρόπουλος θα έρθει στο Φάληρο με σκόπο να προκαλέσει όπως έκανε στο πρόσφατο Ολυμπιακός-ΑΕΚ και στο ματς της 1ης αγωνιστικής Λεβαδειακός-ΠΑΟ.
 
https://www.youtube.com/watch?v=K_2J8hY3ggM
Παρεμπιπτόντως το ισπανικό μοντέλο που εφαρμόστηκε είχε και ορισμένους περιορισμούς (τουλάχιστον έτσι όπως το ξέρουμε στην Ισπανία). Ο σημαντικότερος; Κανείς από τους διαιτητές δεν μπορεί να σφυρίξει στην Πριμέρα την ίδια ομάδα πάνω από δυο φορές μέσα στην ίδια σεζόν (μια φορά εντός και μια εκτός έδρας). Προφανώς τώρα που τελείωσε το ισπανικό μοντέλο ο Σιδηρόπουλος έρχεται ξανά στο Φάληρο.
 
Το ματς της Κυριακής ειναι πάρα πολύ δύσκολο. Κόσμος και ομάδα κρατάμε χαμηλούς τόνους και δεν απαντάμε σε διαφόρων ειδών προκλήσεις. Τα δίνουμε όλα για 90 λεπτά και κάνουμε απολογισμό στο τέλος του ματς.
 
Έχουμε πόλεμο...
 
Υ.Γ.: Καλώς σας βρήκα.

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Τώρα που ανέκαμψε ο Σάββας, μήπως ήρθε η ώρα να επανακάμψουν και τα άλλα αδέλφια, που μας χάρισαν απίστευτα κείμενα γεμάτα γαυροσύνη τόσα χρόνια; Judge Redd, Fork, Tarzaniarη, Ganronda, dark gheibol και τ΄άλλα αδέρφια, γυρίστε, μας λείπετε και σας έχει ανάγκη η ομάδα!

Εικόνα holland74

Καλή αρχή αδερφέ, είσαι και γούρικος...
Κρίμα χάθηκε η ευκαιρία για αστρονομικό σκορ χθες,από την άλλη θα απολύσουν τον Ιταλό και θα συνεχίσουν την καραμέλα, οπότε θα κάνουμε περίπατο για πολλά χρόνια ακόμα...

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Να σαι καλα Ολλανδε

Εικόνα koropi48

Ολλανδέ, ποτέ δεν ξεφτιλίζεις τον αντίπαλο. Θυμάσαι ότι η αφύπνιση όλων των βάζελων αμπράμοβιτς έγινε αμέσως μετά από ένα 4-0 στο Καραϊσκάκη, όπου είχε βάλει υπέροχο γκολ ο Λουα λουα. Δεν έγινε τίποτα, μπορούσε όμως και να είχε γίνει. Θυμίζω: βγενό, πολέμης, νίκας, πατέρας, αλαφούζος και πολλοί άλλοι. Τους κερδίζεις με αξιοπρεπές σκορ και τους αφήνεις στην ελπίδα της ανάκαμψης. Να λένε, εντάξει, ήταν μια κακή βραδυά, δεν μας πήγαν οι φάσεις, στάθηκε τυχερός και ο αντίπαλος... τέτοια. Όχι ξεφτύλισμα. Μην ξεχνάμε μετά από ξεφτίλισμα ήρθε και ο κοσκωτάς.

Εικόνα holland74

Θα συμφωνούσα, αλλά αυτόν τον αντίπαλο αν τον βρεις πρέπει να τον πατάς στο κεφάλι όπως έλεγε και ο Ξανθός.. Χεχεχε..

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

και... πρὶν ἀλέκτορα φωνῆσαι...
είμαι περίεργος και περιμένω την τιμωρία του Σιδηρόπουλου για την κάκιστη διαιτησία του (προφανώς όπως τιμωρήθηκε και ο επόπτης του που ...δεν είδε την καρατιά του Πατατίτο κι εχθές ήταν πάλι στητός-στητός στου Καραϊσκάκη).

μου ήρθαν και με πένθος οι ζέλες, σαν τις χήρες ...στο κρεβάτι!

Εικόνα koropi48

Ακουσα χθες βράδυ πολλά ραδιόφωνα. Όλα στο ίδιο μοτίβο. Στο απυρόβλητο ο πρωταθλητής στα τουίτ, τον οποίο μάλιστα εκθείαζαν ότι στηρίζει τους προπονητές. Το γεγονός ότι ξοδεύει μεγάλα ποσά και ενέργεια σε εφημερίδες-ράδια-τηλεόραση-σάιτ για να κάνει τον προσωπικό του πόλεμο και από παίχτες, μόνο ψιλοτελειωμένους, ελεύθερους και με ψίχουλα συμβόλαια, κουβέντα από τους ΑΡΔ! Ακόμη και οι οπαδοί που πήγαν τα μεσάνυχτα στο προπονητικό, γι αυτό τον κατηγορούσαν. Κουβέντα επίσης για το γεγονός ότι αφελλήνισε την ομάδα του και μόλις προκύψει κάποια πρόταση για παίχτη του, όσο μικρή κι αν είναι, βάζει κορδέλα και φωνάζει την κούριερ! Για όλα φταίει ο στραπατσόνι. Κάνοντας πώς δεν ξέρουν ότι, κάθε προπονητής έχει μια λίστα παιχτών για κάθε θέση. Στη λίστα αυτή καταγράφει από τους τοπ και πανάκριβους μέχρι τους κατιμάδες, ώστε να έχει προτάσεις για κάθε αφεντικό και κάθε μπάτζετ. Χρεώνουν στον μακαρονά όλες τις μέτριες επιλογές. Το αν ο τουίτης του ζήτησε 10 παίχτες των εκατό χιλιάδων κι όχι 10 των δύο εκατομμυρίων, τσιμουδιά απ όλους. Ούτε λένε κουβέντα για το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι από το στραπατσόνι ζητήθηκε πάση θυσία να περάσει στους ομίλους για να υπάρξουν έσοδα κι αυτός ετοίμασε για το σκοπό αυτό νωρίς την ομάδα του. Και τώρα οι μεσήλικες λέτο κλπ, σέρνονται και βγάζουν τραυματισμούς αν πιεστούν.

Εικόνα koropi48

Αδέρφια, κάτι δεν μου πάει καλά με τον νέο υφυπουργό αθλητισμού. Είναι ολυμπιακός όπως είπε ο ίδιος είναι και πειραιώτης. Μυρίζομαι κινήσεις σε βάρος μας και το τσιπριστάν θέλει να γίνουν από δικό μας, για να μην τις φορτωθεί.

Εικόνα red777

εχω πολυ καιρο να γραψω αν και βλεπω καθημερινα ολα τα σχολια και τα αρθρα.λοιπον αν εξαιρεσουμε οτι στο 2 ημιχρονο παιζαμε πασουλες και χαλαρωσαμε και δεν τους ξεφτιλισαμε περισσοτερο ολα τα αλλα ηταν τελεια.το τελειοτερο ολων θα πω!ευχαριστω τον σιδηροπουλο αυτο τον επιγειο θεο που εδωσε αυτο το ανυπαρκτο πεναλτυ στη βαζελου και δεν εχουν δικαιολογιες.αυτο μονο κραταει ζωντανη την κοντρα ολυμπιακου παναθηναικου.κατα τα αλλα σε αγωνιστικο επιπεδο αλλα και σαν σωματειο γενικα ο ολυμπιακος ειναι ετη φωτος μπροστα απο τον βαζελο.εχουμε πρωταθλημμα τριων ταχυτητων 1)ΘΡΥΛΟΣ 2)βαζελος αεκ παοκ,3)οι υπολοιποι.αυτα ειναι γνωστα.και για μενα δεν ειναι ντερμπυ με κανεναν απο τους τρεις εξυγιαντες που τους εξομαλυναμε καλα και τους τρεις.το οτι ο ολυμπιακος μπορει να χασει απο καποιον απο αυτους τους τρεις δε σημαινει οτι ειναι ντερμπυ.απλα ειναι πιο δυσκολα παιχνιδια σε σχεση με τα υπολοιπα.οπως σε ολες τις χωρες καμια ομαδα δεν ειναι αιωνια ανικητη και καποια στιγμη χανει απο μια χειροτερη της αυτο δεν το κανει ντερμπυ.καποτε ηταν αλλα δυστυχως δεν τα εζησα εγω αυτα τα χρονια.και να πω την αμαρτια μου απο την μια χτες ηθελα να βαλουμε κι αλλα απο την αλλη σκεφτηκα τους αυθεντικους οπαδους του βαζελου(οχι αυτους με τα χαρτζιλικια)που εφαγαν το σανο και τους λυπηθηκα.κι αυτοι καθημερινοι ανθρωποι ειναι ενα ποδοσφαιρο εχουν για παρηγορια για να ξεφευγουν απο την καθημερινοτητα και εχουν μπλεξει με ενα καραφλο παρανοικο λαμογιο με θηλυκη συμπεριφορα και βασιλαραδες.ακομα ειχα παρατηρησει τον τελευταιο καιρο διαβαζοντας ολα τα πρωτοσελιδα των εφημεριδων μια αλλαγη στη σταση της sportday εδω και καιρο.και σημερα λυθηκε η απορια μου.τους ειχαν κανει μηνυσει τα μπαοκια επειδη εγραψαν οτι δεν ειχαν στοπερ και μετα αγανακτησαν και αλλαξαν πορεια.αξιζει να ριξει μια ματια κανεις στο σημερινο της πρωτοσελιδο(αριστερα)που τα εξηγει και τους ξεβρακωνει.οχι οτι το καναν απο αγαπη για τον ολυμπιακο η εγιναν ξαφνικα αντικειμενικοι.το κινητρο τους ειναι οτι τους καναν λακαμιες οι 3 συμμαχοι και οι ανθρωποι ειπαν ετσι ειστε?αντε στο διαολο.και παλι συγχαρητηρια στον ολυμπιακο που εκανε απλα το χρεος του ωστε σε μερικες μερες να παμε χωρις απωλειες στο ντερμπυ κορυφης με τον πας γιαννινα.αυτα.

Εικόνα koropi48

Αξιοπαρατήρητη η αλλαγή της σπορντέι. Αν αληθεύει ότι της έκαναν μήνθση οι μπουγάτσες για άρθρο της, φανταστείτε πόσες αγωγές μπορεί να κάνει ο ΘΡΥΛΟΣ κατά της περιουσίας αρχισυντάκτη και αρθρογράφων για τον καθημερινό πόλεμο με ψέματα.

Εικόνα red777

επειδη αυτα τα εγραψα αυπνος ουσιαστικα γιατι χτες εκατσα και το γλεντησα για να ακουω τους τσατσους να κλαινε(για αυτο εκανα και αρκετα ορθογραφικα λαθη)ειπαν στην σπορτ day οτι οι μπουγατσες δεν εχουν φορ(οχι στοπερ)και δεν τους εκαναν μηνυση απλα θιχτηκαν και βγαλαν επισημη ανακοινωση εναντιον τους.ε οταν εχεις συνηθισει να κλαις και η δουλεια σου ειναι να βγαζεις ανακοινωσεις και οχι να παιζεις ποδοσφαιρο δεν μου κανει εντυπωση να παραπονιεσαι προς ολες τις κατευθυνσεις.για αυτο χανεις απο πανιωνιο ξανθη και δεν μπορεις να παρεις νικη στην εδρα σου με τον ατρομητο.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Τους εχουμε μαθει μαγκες. Ο Σιδηροπουλος επιβεβαιωσε στο επακρο ολους τους χαρακτηρισμους μας.

Εικόνα aris belem

Κάποτε φώναζα, "γιατί μόνο 6 ρε συ Ερνέστο;" σήμερα "γιατί σταματάς στα 3 κόουτς;"! Για πολλά γούστα σήμερα το μπουρδέλο των Αμπελοκήπων, που προσπάθησε με νύχια και δόντια να σώσει το γκρι παρτάλι. Αυτή την 50ρίσια διαιτησία θέλετε μπουρδέλα; Πάρτε τώρα μια 50ρίσια απ τον Ιντέγε για τελείωμα και άντε στα τσακίδια!
ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΆΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα Eleni

Λυπάμαι που δεν τους ρίξαμε 8.Τουλάχιστον ξεφτιλίσαμε την πουστάρα τον Σιδηρόπουλο,το 50-50 της βασιλικούλας και του ασβεστά,τον Κοντονή,κλπ.

3 παίκτες το Γενάρη και πάμε για Γιουρόπα.

44 όλοι μας,37 μόνοι τους.

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια προσέξτε τώρα τα ξεφτιλισμένα αρδακια,Τσάρλυ,Σαμπράκο,ξεδοντιάρη του Real,Τσώχο,κλπ με τον Στραματσόνι θα ασχοληθούν!!!!!!!Καθίκια της πεντάρας θα σας πάρουν με τις λεμονόκουπες και οι δικοί σας οπαδοί.
Ο αναβαθμισμένος υπουργο-δούλος του νιαουρίδη Χουντο-τσιπονής θα βγάλει τώρα νόμο που θα ορίζει οτι τα γκόλ του Θρύλου θα υπολογίζονται με τετραγωνική ρίζα!!!το ίδιο και η βαθμολογική απόσταση απο τους απολυμαντές!...για να μειώσει το χάσμα,για προστασία των απόρων και αδυνάτων βαζελο-χανουμο-μπουγατσαίων!

Σας γλεντάει ο Βαγγέλας!"Απόλυτη δικαίωση και ευχαρίστηση(.αύλα!)

Εικόνα koropi48

Ελένη, να συνέλθει ο Μαρίν, να επιστρέψει ο Πάρντο, να πάρουμε ένα στόπερ, μόνο αν είναι πραγματικό κελεπούρι, να βάλει το πρώτο ο Καρντόσο για να πάρει μπρος και πραγματικά πιστεύω ότι η ομάδα πάει πολύ μακρυά! Είμαι σίγουρος. Και δεν μιλάω για τρελά πράγματα! Για εφικτές κινήσεις μιλάω!

Εικόνα Eleni

2 κεντρικούς αμυντικους,1 αριστερό μπακ(να είναι παικταράδες όμως) και το πήραμε.Μόνο έτσι όμως Κορωπί 48.Η ομάδα μπροστά φυσάει.

Εικόνα Red Dragon

Η αγορα οσον αφορα την συγκεκριμενη κατηγορια ειναι περιορισμενη (ας ρωτησει καποιος και τοπ επιπεδου ομαδες στην Ευρωπη) ποσο μαλλον τωρα.Για να ειμαστε σωστοι και δικαιοι η αμυντικη λειτουργια μεχρι στιγμης ειναι εξαιρετικη σε ολα τα ντερμπι και σημερα και οι 2 στοπερ ηταν απλα εξαιρετικοι.Μην ξεχναμε οτι απο πισω υπαρχει ο Ρετσος,ο Βιανα ενω μπορει να βοηθησει στην θεση αυτη και ο Ρομαο ενω εκτος 18δας ειναι ο Σιοβας.
Οσον αφορα το Γιουροπα Λιγκ οπως και σε καθε διοργανωση βημα βημα.Παιζουν ρολο πολλες παραμετροι οπως κληρωση,τυχη κλπ

Εικόνα REDNYC

ΤΡΕΛΙΟ ΓΕΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ! ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΕΣΜΕΝΟΙ, ΤΡΙΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΡΕ; ΤΟ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΤΟΥΙΤΗΣ! ΚΑΙ ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΡΕ ΨΟΦΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΠΗΓΕ Η ΜΠΑΛΑ ΑΟΥΤ! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

ΦΕΤΟΣ Η ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥΙΤΗ ΕΙΝΑΙ:
-ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
-ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ.
- ΤΡΩΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΡΙΑΡΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ Η ΒΑΖΕΛΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ 1967!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ; ΣΚΑΡΤΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ 2 ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 70'.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ, ΣΥΝΟΛΟ 8-0 ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ! ΧΑΧΑΧΑ!

ΤΡΙΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ, ΤΡΙΑ Η ΑΕΞΑΡΑ, ΔΥΟ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ! ΦΕΡΝΕΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ Η ΜΠΑΝΑΘΑ ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΖΗ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ; Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΦΤΑΙΕΙ! ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΕΝΤΟΣ; Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΦΤΑΙΕΙ! Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ; Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΦΤΑΙΕΙ! Η ΑΕΞΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΝΙΚΗ; Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΦΤΑΙΕΙ! ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΩΜΑΙΔΗΔΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ, ΦΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΑ ΧΑΦ ΚΑΙ ΑΣΒΕΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ! ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!

ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΟΝΤΕ ΝΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟ ΕΡΙΞΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΑΡΑΓΚΑΡΧΗ ΘΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ!

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΑΚΙ: ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 26 ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΡΕ!

Εικόνα koropi48

Ευχαριστώ την ΟΜΑΔΑΡΑ μου που με έκανε περήφανο. Με το γεμάτο παιχνίδι της, σε γεμάτο γήπεδο, με τρομερή ατμόσφαιρα, χωρίς υποψία απολίτιστης συμπεριφοράς, με διαιτησία που έκανε λάθη σε βάρος της, με λίγα λόγια πειραιώτικα και πεντακάθαρα. Νίκη σε βάρος του συστήματος, που τον κυνηγάει λυσσωδώς τόσο καιρό. Αθλητικά, πολιτικά και δικαστικά. Όλοι και μόνη της. Με τους τρεις του βρώμικου, ύπουλου συστήματος έχει σκορ 3-0 νίκες και 8-1 τέρματα! Πιο πολύ όμως την ευχαριστώ, γιατί απολαμβάνω τη βρωμοεκπομπή του βοθροκάναλου, όπου όλοι μα όλοι μοιάζουν να κάθονται για καφέ, μετά από κηδεία. Κλαμένα μούτρα, μασημένα λόγια, προσποιητή συμπεριφορά. Λίγο μεγαλύτερη απόλαυση ένοιωσα την τελευταία 10ετία, μόνο όταν το 2010 πήρα στο σπίτι από μπαρ της ζακύνθου μια ιταλίδα 30χρονη θεά! Τόσο πολύ! ΘΡΥΛΕ σ΄ ευχαριστώ.

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια ο Σιδηρόπουλος σήμερα πήρε προαγωγή!Οι Αρδάκες και οι απολυμαντές τον πάνε Υφυπουργό Αθλητισμού και στη θέση παει ο χουντο-τσιπονής!!!!!!!!!αυτός θα ακύρωνε και τα γκόλ του Μποτία και Ιντέγε γιατί πήδηξαν ψηλότερα!!!για τό άλλο θα-εδινε οφσαίντ!!!!
Αδέλφια η απόλυτη -αύλα!!!! Οχι τόσο για την νίκη όσο για τον ξεφτιλισμό του αντι-ολυμπιακού μετώπου με την αισχρή διαιτησία του κορυφαίου διατητή....βρε ουστ κοπρίτες!

Συγχαρητήρια σε όλους Διοίκηση-Προπονητή-Παίκτες και πάνω από όλα στον υπέροχο κόσμο μας (και ίδίως με τη αυτοσυγκράτηση στην αδικία)!
ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

καλώς σε!
καλοτάξια τα πονηματά σου!

οι διορισμοί (sic)των διαιτητών γίνονται μέσῳ Χρυσού Οδηγού: «ξέρω που μένεις...»

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Να σαι καλα φιλε.

Εικόνα REDNYC

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ: ΕΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ, Ο ΤΟΥΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥ, ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΓΑΤΟΥΛΗ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ) ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΔΑΚΩΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΠΥΡΙΝΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ.

ΕΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΔΡΟΜΟΥ ΕΡΜΗ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΜΠΑΝΑΘΑ ΜΕ 50-50 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (ΠΕΝΗΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΘΑΣ, ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ).

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ / ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙΛΑΣ (ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ) ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΑΥΡΙΟ. ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ Ο ΒΑΖΕΛΑΣ. ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ 2 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΞΑΝΘΗ, ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ.

ΥΓ: Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΖΗΣ - ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ!

ΥΓ2: ΤΟΥΙΤΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ, ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΙΤΑ (ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ; ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΟΥΙΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!)

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Ευχαριστω φιλε μου.

Εικόνα nik7os

Καλοριζικος...

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Ναι σαι καλα φιλε Νικο

Εικόνα Νίκος Γόδας

Καλή αρχή, αδερφέ!

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Να σαι καλα αδερφε μου

Εικόνα Chief Bromden

Καλή αρχη αδερφέ!
Δεύτερο εντός έδρας ντέρμπι με Σιδηροπουλο, πάγιο αίτημα του πρασινοφρουρου στο kick off ήταν να σφυρίζει μόνο ο Σιδηροπουλος τα ντέρμπι. Τι θα βρουν να πούνε μετα; για ποιον θα βγάζει αύριο ανακοινώσεις απο το ημίχρονο ο Αλαφούζος; Λόγω της ασυλίας του Σιδηροπουλου (θυμηθείτε το χτύπημα του Πατιτο) την νύφη θα την πληρώσουν οι πλαϊνοι, αυτοί θα χρεωθούν την στραβή, οι τελειωμένοι θα εκμεταλλευτούν την οποιαδήποτε οριακή φάση προκύψει να γλιτώσουν το ξύλο. Εγώ θεωρώ πολυ καλή συγκυρία για εμάς την παρουσία Σιδηροπουλου, παίζουμε δυνατά και τους πατάμε απο την αρχη όπως και με την ΑΕΚ και τωρα όπως και τότε δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες. Ειναι χεσμένοι, το μαρτυρα η πρεμούρα τους για διακοπή του πρωταθλήματος μετα τις απειλές στον Τσαχειλιδη, ο Αλαφούζος τρέμει μια ξεγυρισμένη φάπα με διαιτητή τον Σιδηροπουλο και με φιλικά προσκείμενη ΕΠΟ όπως οι ίδιοι ζητούσαν τόσο καιρό. Πολλά μπορώ να περιμένω απο αυτούς με σκοπό να γλιτώσουν απο το αυριανό, μέχρι να δω τους βαζελους να πατάνε στο χορτάρι ολα τα βλέπω πιθανά. Να μην τους δώσουμε καμία αφορμή...

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Να σαι καλα Τσιφ, συμφωνουμε μεχρι κεραιας.

Εικόνα koropi48

Καλορίζικος αδερφέ Ιππότη. Ο καλύτερος διαιτητής λοιπόν, είναι αυτός που δεν υπάρχει παιχνίδι χωρίς να έχει κάνει χοντρά λάθη, που επηρέασαν το αποτέλεσμα ή δεν επηρέασαν μεν, αλλά έβγαλαν μάτια. Για τους υπόλοιπους κακούς ρέφερις ψάχνουμε τα πλάγια άουτ για να γίνουν πρωτοσέλιδα και να στοχοποιηθούν, ώστε να βρεθεί κανένας ανεγκέφαλος να τους κάνει ζημιά. Καμια φορά δεν περιμένουμε να παρουσιαστεί ανεγκέφαλος. Στέλνουμε εμείς δικό μας.
Έχω λοιπόν μια καλύτερη πρόταση. Να διαιτητεύει όλα τα ματς. Σε ένα με φυσική παρουσία και τα άλλα από το τηλέφωνο. Ή να γίνονται παιχνίδια όλη τη βδομάδα, ένα το πρωί στις 6 κι ένα το βράδυ στις 10, για να προλαβαίνει τα τα σφυρίζει.
Η φιγούρα του καραγκιόζη αναβαθμίστηκε, εκεί που καίνε οι πατάτες πολλών κρίσιμων υποθέσεων που εκκρεμούν. Μη βρεθεί κανένας που θα πει ότι δεν φταίει ο τσίπρας για ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα! Όλα ήταν δικές του εντολές. Και ο μπεκρής μπουρδολόγος υπουργός! Καθηγητής λέει ξένου πανεπιστημίου χωρίς να αναφέρει σε ποιο ακριβώς! Θαυμάστε και ψηφίστε τους!

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Καλημερα αδερφε μου. Πολυ σωστες παρατηρησεις.

Εικόνα koropi48

Να συμπληρώσω ότι το ισπανικό μοντέλο στη διαιτησία δεν υπάρχει. Ισπανική μαλακία εφαρμόζουν. Αυτή που τη βάζεις ανάμεσα στα μπαλόνια και παλινδρομείς ικανοποιούμενος. Και έχουν οι περισσότεροι μεγάααααλα μπαλόνια.

Εικόνα aris belem

Πόλεμο ενορχηστρωμένο, ξεδιάντροπο, με απροκάλυπτους αρωγούς κυβερνητικές πλάτες και ένα ολόκληρο αντιολυμπιακό παραλήρημα. Η τοποθέτηση του μουστάκια πουθενά στο δικαιοσύνης, στα δικά μου μάτια φαίνεται ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ με φανερό σκοπό να επηρεάσει, εκβιάσει, μανιπουλάρει τις λειτουργίες μια ανεξάρτητης αρχής όπως είναι η δικαστική. Ο παναθηναϊκάκιας είναι παρελθόν, ο μουστάκιας πήρε την θέση του. Ο αντιολυμπιακός συρφετός εκτέθηκε σε ΟΥΕΦΑ, ΣτΕ αλλά δεν πτοείται.
Κι επειδή ακριβώς είμαστε σε πόλεμο, μεγάλη προσοχή! Όποιος θέλει να πάει στον Ναό για τα selfie-check in, ας τραβήξει με την γκόμενα κατά Μικρολίμανο. Όποιος θέλει να πάει για άραγμα, καφέ, πατατάκια και την "ομορφιά του ποδοσφαίρου" να ακολουθήσει τον προηγούμενο. Όποιος πάει για την καυλάντζα της μαλακείας του τύπου, "ανάβω καπνογόνα όποτε μου την καυλώσει γιατί είμαι μάγκας και θα το ποστάρω και στο face" να πάει σε κανά μπουρδέλο να ηρεμήσει. Όποιος δε, πάει με την ιδέα και μόνο "τώρα θα πετάξω μπουκάλι-ποτήρι-αναπτήρα-πέτρα στον Στραματσοπάνη ή σε οποιοδήποτε παρτάλι του ΠΟΑ" και τον κάνει ΗΡΩΑ, ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ! Όποιος πάει στον Ναό, να πάει για να δώσει στην ομάδα 90' ΦΩΝΗ και ΣΤΗΡΙΞΗ!
Υ.Γ.: Μου τα χαλάνε οι σύμμαχοί όμως ρε γμτ! Περίμενα Τζαβέλαινα δεν ήρθε. Αλμέϊδα δεν ήρθε. Αραβίδης δεν μπήκε να μας δείξει το σώβρακο. Τζεϊμς στο ΣΕΦ δεν ήρθε. Και τώρα, ούτε η Σουηδή να βγάλουμε γούστα; Αδικία. Ας βολευτούμε με τον μπαλέτο.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

"Όποιος πάει στον Ναό, να πάει για να δώσει στην ομάδα 90' ΦΩΝΗ και ΣΤΗΡΙΞΗ!"

Τα ειπες ολα φιλε μου. Συμφωνουμε σε ολα...