ΠΑΛΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ



Τα τίμια βαζέλια, αυτά που ΔΕΝ είναι γαύροι να κάνουν ενστάσεις, ξανακάνανε ένσταση χθες. Στο βόλεϊ γυναικών αυτήν τη φορά. Αντιγράφουμε
 
Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση μετά τη νίκη επί του Αίαντα, λόγω της συμμετοχής της Κόγιτς Τζούριτς Σάνια. Το τριφύλλι υποστηρίζει ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την Ομοσπονδία για την συμμετοχή της Σέρβας ακραίας και δεν έπρεπε να αγωνιστεί.

«Κάποιος να μας σώσει»
Ο τεχνικός του Αίαντα Ηλίας Ζωλασταθιάδης στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση δεν αναφέρθηκε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι και στάθηκε στην ένσταση του Παναθηναϊκού σχολιάζοντας σε σοβαρό ύφος:
«Είναι απορίας άξιο, τι μυαλά κουβαλάνε κάποιοι άνθρωποι. Κάποιες ενέργειες δείχνουν ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στο άθλημα. Εύχομαι να βρεθεί κάποιος και να μας σώσει, αλλιώς θα βλέπουμε την Ευρώπη από άλλο πλανήτη».

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ, ΒΑΖΕΛΙΑ...

Σχόλια

Εικόνα holland74

Το τριφύλλι υποστηρίζει ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την Ομοσπονδία για την συμμετοχή της Σέρβας ακραίας και δεν έπρεπε να αγωνιστεί.

Κάτι σαν τον Βάλνερ δηλ..

Εικόνα savvas gridlock

Με το Βαλνερ λενε κιολας "η ΕΠΟ ηξερε εξ αρχης πως δεν μπορουσε να αγωνιστει ο Βαλνερ". Δηλαδη κατσαμε και χασαμε κιολας στην Καλαμαρια, το εστησε ο Κοκκαλης. Αεροψεκασμος 13.

Εικόνα koropi48

Εδώ στο ράγκμπι είχανε παρατράγουδα σάββα, στο βόλεϋ θα κωλώσουν; Και τάβλι να παίξουνε, πάλι ένσταση για πειραγμένα ζάρια θα κάνουν. Το ίδιο και το αεκ με την ένσταση κατά του Ηλισιακού στο μπάσκετ. Κατά τ΄ άλλα, μόνο ο γαύρος κάνει ένσταση και παίρνει πρωταθλήματα.