ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ CEN-TAURUS, ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΩ....



ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΑΝΗΚΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΡΡΑΤΜΙΤΗ CEN-TAURUS ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΠΙΘΥΜΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

  Τα τελευταία χρόνια συνέβησαν και κλιμακώνονται συνεχώς γεγονότα εναντίον της ΟΜΑΔΑΣ μας και του Προέδρου της. Τα γεγονότα αυτά συνδυάζονται με ολομέτωπη, συνεχή και απρόκλητη επίθεση ενός πλήθους μέσων "ενημέρωσης" ιδιοκτησίας, ελέγχου και χρηματοδότησης των αντιπάλων νοσηρών εξυγιαντών, με δύο στόχους. Ο πρώτος, να μειωθεί όσο γίνεται η αξία του ΘΡΥΛΟΥ και του αθλητικού-εμπορικού οικοδομήματός του, να αμφισβητηθεί η γνησιότητα των -μεγάλων είναι αλήθεια- επιτευγμάτων του και να συκοφαντηθεί ο Πρόεδρος, που έχει ματώσει οικονομικά για την αγαπημένη του ομάδα (πρόσφατο δείγμα αγάπης, τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ που έβαλε κάνοντας αύξηση μετοχικού κεφαλαίου). Τί του καταλογίζουν; Τα βγάζει από παράνομες δραστηριότητες, άρα χωρίς κόπο, άρα τα ξεπλένει στο ποδόσφαιρο και έχει το περιθώριο να ξοδεύει, αφού είναι πολλά. Ενδείξεις ή αποδείξεις; Δε βαριέσαι... Με τέτοια θ΄ασχολούμαστε; Εδώ το λέει καθαρά ο σαγώνιας με τις κασέτες, αντιρρήσεις θα φέρουμε; Ο δεύτερος στόχος, είναι να συνεχίσουν τα πρόβατα-οπαδοί των άλλων ομάδων τον αιώνιο ύπνο τους κι όταν ψιλοξυπνάνε, να μασάνε το σανό ότι για όλα φταίει ο ΘΡΥΛΟΣ, ο Πρόεδρός του και η διαιτησία. Έτσι δεν θα στρέφονται κατά των ιδιοκτητών των ομάδων τους, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς μεν να είναι πρόεδροι για να έχουν όλα τα οφέλη (δημοσιότητα, προσβάσεις, κάλυψη, ασυλία κλπ), αλλά με το μικρότερο δυνατό κόστος και αν είναι δυνατόν τζάμπα, κι΄αν βοηθήσουν οι συνθήκες, βγάζοντας το κατιτίς τους κιόλας... Είναι σημαντικό τα πρόβατα να είναι σε καταστολή, γιατί, αν ξυπνήσουν, θα τους αναγκάσουν ή να χτίσουν πραγματικά ομάδες ή να φύγουν. Το ένα δεν το θέλουν, το άλλο δεν το μπορούν. Ο επικοινωνιακός πόλεμος, ο οποίος σχεδιάστηκε, κατευθύνεται και αναπροσαρμόζεται από κεντρικό νου, που γνωρίζει άριστα από ψυχολογικές επιχειρήσεις, έγινε πιο σύνθετος από τη στιγμή που ενεπλάκησαν όργανα της πολιτικής διακυβέρνησης και της δικαιοσύνης. Βλέπεις δηλαδή μια άμεση κινητοποίηση των δικαστικών αρχών, όταν πρόκειται για παράγοντες της διοίκησης του ΘΡΥΛΟΥ (δεν εξετάζω αν γίνονται βάσιμα ή αβάσιμα) και, αντίθετα, μια νωθρότητα μεξικανικής σιέστας, όταν πρόκειται για παράγοντες άλλων ομάδων. Όποιος διαβάσει την τελευταία ανάρτηση του Σάββα, με τις ύποπτες περιπτώσεις άσκησης βίας, που είτε έκλεισαν συνοπτικά είτε αραχνιάζουν σε ανακριτικούς φοριαμούς, θα καταλάβει, ακόμη κι αν είναι κινέζος αγρότης ή ινδός κούλης. Βάλτε και την "αδυναμία" των αρχών να εκτελέσουν δικαστική απόφαση κατά του σαγώνια (τον οποίο αδυνατούσαν λέει να βρουν), βάλτε το πλήθος των δικογραφιών και των κυπατζήδικων ηχογραφήσεων που διαχειρίζεται ο κύριος αυτός στην εκπομπή του κόντρα σε όλους τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αλλά και της εμπιστευτικότητας των δικαστικών-ανακριτικών πράξεων..... το "κέντημα" μεγαλώνει υπερβολικά.

Ταυτόχρονα, παρατηρούμε με πραγματική έκπληξη, υπουργούς και βουλευτές να παρεμβαίνουν υπέρ άλλων ομάδων, να χαρίζουν χρέη, να εκταμιεύουν μεγάλα χρηματικά ποσά για γήπεδα, να συναντιώνται, συνομιλούν και χαριεντίζονται με προέδρους και "προέδρους", να παίρνουν αποφάσεις που τους βολεύουν, να, να, να.... Τη μια ο Κοντονής συναντιέται τρεις φορές την ημέρα (ούτε αντιβίωση να ήταν) με τον Μελισσανίδη, την άλλη ο Φλαμπουράρης δείχνει τον εαυτό του στο ΟΑΚΑ λέγοντας ΕΓΩ θα το κάνω, όταν οπαδοί της αγαπημένης του ομάδας φώναζαν να γίνει το σχεδιαζόμενο γήπεδο, ενώ την άλλη πάλι βλέπεις στα επίσημα της Τούμπας ετερόκλητους πολιτικούς απ΄ όλη τη χώρα να στριμώχνονται για να πετύχουν κάποια εύνοια (γιατί άραγε;). Και αφού ο Μελισσανίδης ΔΕΝ είναι τυπικά πρόεδρος ομάδας (ίσως λόγω ποινικών κωλυμάτων ή λόγω συμμετοχής του στο στοίχημα), αλλά στην πράξη είναι, όταν τον συναντά υπό την ιδιότητα του προέδρου ομάδας ο αρμόδιος υπουργός, δεν νομιμοποιεί ταυτόχρονα και την ευθεία παραβίαση των κανόνων που του απαγορεύουν να είναι πρόεδρος; Και είναι αυτή συμπεριφορά υπουργού και μάλιστα νομικού; Αφού ξέρει ότι η στάση του αυτή είναι αντιθεσμική, τί άλλο σοβαρό διαμείβεται μεταξύ τους που τον κάνει να αψηφά το ρίσκο να εκτεθεί και να κατηγορηθεί; Σίγουρα κάτι πολύ μεγαλύτερο από το κύρος ενός υπουργού!

Αυτά κι άλλα πολλά είναι ορατά στον ερυθρόλευκο κόσμο, που πραγματικά βράζει. Επειδή πηγαίνω στα γήπεδα, μπαίνω στα "κόκκινα" μέσα δικτύωσης και συναντιέμαι με αρκετούς γαύρους, ξέρω πολύ καλά ότι η κατάσταση δεν είναι καθόλου μα καθόλου καλή. Το ποτήρι φαίνεται να ξεχείλισε από δύο κυρίως περιστατικά. Πρώτα, πριν από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου και με πρόφαση την επιθυμία του υπουργού να ορίσει ποιοί θα είναι διαιτητές του αγώνα, ο τελευταίος καθυστέρησε να γίνει ένα μήνα με αποτέλεσμα να αποθεραπευτούν ή να ξετιμωρηθούν παίχτες του αντίπαλου, μεταξύ των οποίων οι δύο σκόρερ και ο ΘΡΥΛΟΣ να μείνει αδρανής για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ομάδα ξενέρωσε και αποσυντονίστηκε. Δεν εξετάζω τη διατησία στο παιχνίδι, ούτε την απόδοση των ομάδων και στο κάτω κάτω ένα Κύπελλο λιγότερο για΄μας, δεν χάθηκε ο κόσμος. Η εξ ύψους όμως μεθόδευση ήταν παραπάνω από οφθαλμοφανής, αυταπόδειχτη και με σκοπιμότητα. Στη συνέχεια και μετά από παλινωδίες, πιέσεις, εμπλοκές ποινικών, ανάμειξη βρυκολάκων παραγκαρχών, απειλών για διακοπή των πρωταθλημάτων, μαϊμού νομοθετικών πρωτοβουλιών και άλλων ωραίων, δόθηκε η αφορμή να παρέμβει ο διεθνής ποδοσφαιρικός φορέας και ένας μυστήριος τσίπριος παράγων στο ρόλο του νέου αφέντη. Πρώτη ενέργειά του; Να διακόψει το πρωτάθλημα, επειδή λέει κάηκε η τέντα στη βεράντα του Μπίκα! Δεν εξετάζω ποιος κερδίζει από τη διακοπή, αλλά αυτός που σίγουρα χάνει, είναι ο ΘΡΥΛΟΣ, για τον οποίο μάλιστα κάποια σάιτ λένε ευθέως ότι οργάνωσε την ενέργεια αυτή! Επειδή έχω διαβεί προ πολλού την αχαλίνωτη και ευέξαπτη ηλικία, κάθε φορά που ακούω διάφορα περί εκδήλωσης πολύπλευρης αντίδρασης, κατευνάζω και νουθετώ όσο μπορώ, με το βασικό επιχείρημα ότι η βία ποτέ δεν έλυσε, αλλά μάλλον περιέπλεξε προβλήματα. Το λόμπινγκ, η πολιτική παρέμβαση, η προσφυγή στη δικαιοσύνη, οι χιουμοριστικές πράξεις εκδήλωσης αποδοκιμασίας, είναι οι μόνοι αποδεκτοί και πολιτισμένοι τρόποι. Ελπίζω να πείθω πολλούς και από εδώ και δια ζώσης. Θα δούμε! Στα πλαίσια της επικοινωνίας μου λοιπόν με τους γαύρους εντός και εκτός γηπέδων, ήρθα σε επαφή με μια μεγάλη παρέα νέων και λιγότερο νέων παιδιών, μορφωμένοι όλοι (άρα καταλαβαίνουν όλο το παιχνίδι που παίζεται θεσμικά), άνθρωποι του επιχειρείν, ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ σχεδόν όλοι και πολύ αγανακτισμένοι από το κλίμα που καλλιεργείται. Μου έδωσαν ένα κείμενο-κραυγή διαμαρτυρίας και μου ζήτησαν να το δημοσιεύσω στο σάιτ, μιας και θεωρούν ότι τουλάχιστον εδώ λέγονται κάποια σωστά πράγματα και το διαβάζουν πολλοί. Πάρα πολλοί. Έτσι, τους ονομάζω αυθαίρετα ΟΜΑΔΑ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ και παραθέτω το κείμενο της επιστολής τους, ζητώντας να με συγχωρήσουν για μερικές μικροπαρεμβάσεις μου και όχι επί της ουσίας:

  "Εδώ και χρόνια στήνεται ένα σκηνικό βίας και βιασμού συνειδήσεων, με επικεφαλής τα αλαφουζικά ΜΜΕ και τις διάφορες δίκες, όπου παρελαύνουν υπό κατάρτιση δικογραφίες, καταπατώντας κάθε έννοια κράτους και δικονομίας. Στοχοποιείται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο πρόεδρός του, με κατηγορίες για εγκληματικές οργανώσεις, ναρκωτικά, παράνομους στοιχηματισμούς και, εν γένει, όλο τον ποινικό κώδικα. Ταυτόχρονα, ο πολιτικός κόσμος, σε εποχή άκρας ανέχειας, δεν αντιδρά, όταν το κράτος μοιράζει εκατομμύρια μέσω της Περιφέρειας Αττικής στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, για να φτιάξουν γήπεδα. Τέτοια απλοχεριά, ούτε στην Ολλανδία με 1 τρις ΑΕΠ δεν είναι νοητή. Μόνο εδώ στη χώρα των χουβαρντάδων. Ο ίδιος πολιτικός κόσμος, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν αντιδρά, όταν μέτοχος της επίσημης εταιρείας αθλητικού στοιχήματος (Μελισσανίδης), είναι ταυτόχρονα και de facto κουμανταδόρος ποδοσφαιρικής ομάδας και χορηγός, μέσω διαφήμισης, όλου του αθλητικού οικοδομήματος. Τον ίδιο κύριο, καταδικασμένο στο παρελθόν και εκτίσαντα ποινή φυλάκισης στον Κορυδαλλό, το πολιτικό σύστημα ανέχεται να διοργανώνει τα τζακ ποτ των τζόκερ και λόττο, παγιδεύοντας τον ελληνικό λαό και ωθώντας τον να παίξει τις ελπίδες και τις οικονομίες του. Μεγάλη ανοχή αλλά και δουλική συμπεριφορά δείχνει ο πολιτικός κόσμος και στον Ιβάν Σαββίδη, του οποίου τις κοσμικές εκδηλώσεις τιμά πλήθος βουλευτών με φράκα και παπιγιόν, θυμίζοντας στο λαό εποχές ποτοαπαγόρευσης. Κανένας δεν αντιδρά στις συνεχείς δηλώσεις του κυρίου αυτού για κράτος Αθήνας, για αντίδραση του Βορρά και άλλα διχαστικά και επικίνδυνα μηνύματα, ειδικά στην παρούσα φάση, που τα σενάρια τα οποία παίζονται στην ευρύτερη περιοχή, μόνο ήσυχους δεν μας αφήνουν να κοιμόμαστε. Όλοι αυτοί οι κύριοι, επειδή δεν επιθυμούν να επενδύσουν στα σωματεία τους ή επειδή οι όποιες επενδύσεις τους δεν "βγαίνουν", υποδαυλίζουν συνειδητά ένα κλίμα διχασμού, πόλωσης, άσπρου-μαύρου, καλών-κακών, με σκοπό να βρεθούν οι ανεγκέφαλοι που θα χύσουν το πρώτο αίμα. Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν τσιμπάει μέχρι στιγμής και δεν αντιδρά. Βλέπει όμως και ακούει και καταγράφει. Όλοι εσείς εκλαμβάνετε την έλλειψη αντίδρασης, ως αδυναμία. Ξέρετε πολύ καλά όμως ότι ο κόσμος της ομάδας είναι και πολύς και δυναμικός και αν αποφασίσει να ενεργήσει, θα γίνει ποτάμι που θα παρασύρει πολλούς και πολλά. Σήμερα ( προ διημέρου ) αποφασίστηκε λέει η διακοπή των πρωταθλημάτων, με αφορμή τον εμπρησμό του σπιτιού ενός παράγοντα της διαιτησίας. Αν όμως το κράτος ήθελε να τιμωρήσει τους δράστες αυτής της βάρβαρης ενέργειας, τότε όχι μόνο δεν θα τα διέκοπτε, αλλά θα όριζε αγώνες Τετάρτη-Κυριακή. Να δούμε τότε πόσο θα άντεχαν οι ομάδες τους, με τους προβληματικούς, γερασμένους και αγύμναστους παίχτες. Ακόμη όμως και ένα μικρό παιδί, καταλαβαίνει ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πλήττεται καίρια από τη διακοπή. Οι άλλοι βολεύονται, αφού αλλιώς πρέπει να αλλάξουν προπονητές, να κάνουν μεταγραφές, να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα στους οπαδούς τους για το χάλι που έφτασαν. Γι΄αυτούς, το καλύτερο είναι να ψοφήσουν οι κατσίκες του γείτονα... Αρχικά λοιπόν, απευθυνόμαστε στους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ειδικά του ΠΕΙΡΑΙΑ καθώς και σε μερικούς άλλους μεγαλόσχημους, υποτίθεται "κόκκινους", που συνωστίζονται στον ΝΑΟ μας όποτε έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι, μήπως και τους πάρει καμια κάμερα... Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ νοιώθει προδομένος από την αδράνειά σας. Απαιτούμε να κινηθείτε δραστικά με όλα τα μέσα που διαθέτετε, εντός και εκτός Βουλής, μέσα στα κόμματά σας, ώστε να σταματήσει αυτός ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ. Το...βόλεμα δεν ταιριάζει στον Πειραιά και τους εκπροσώπους του. Οι επόμενες κινήσεις μας θα είναι μαζικές συγκεντρώσεις οπαδών και ενημέρωσή τους σχετικά με τα πεπραγμένα ή τα παραλειφθέντα από σας, ως νόμιμων εκπροσώπων τους. Ενδέχεται μάλιστα να φθάσει το πράγμα μέχρι και στο ν΄ακούσετε τα ονόματά σας από μεγάφωνα σε θύρες του ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, όπου θα σας αποδίδονται ευθύνες, ουσιαστικά για ΑΡΝΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ. Ακόμα και ο Πάντζας μιλάει από το βήμα της Βουλής για την ομάδα του! Ο ποιός; Ο Πάντζας! Που γεννήθηκε με γραβάτα, τη φορούσε μέχρι και στον ύπνο του τόσα χρόνια, και την έβγαλε τώρα, για να΄ναι ασορτί με το αφεντικό του! Εσείς γιατί διστάζετε; Γιατί δεν κάνετε ερωτήσεις στη Βουλή; Τί φοβάστε; Μη χάσετε χορηγούς; Ε, αν συνεχίσετε έτσι, θα χάσετε τους "πελάτες" σας! Το υποσχόμαστε!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ! ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!"

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Χαιρετώ όλα τα αδέρφια. Μαζική διαμαρτυρία. Αντιγραφή και αποστολή με μέιλ στα πολιτικά γραφεία.
Ο αδρανής πολίτης είναι μη πολίτης. Οργανώσου και πάλεψε για το μέλλον σου και το μέλλον των παιδιών σου. Μην ξεχνάς ότι, όταν όλα γίνονται ερήμην σου, δεν σου επιτρέπεται να διαμαρτύρεσαι για το πού έφτασες. Οι εποχές του καναπέ, των μπουζουκιών, των καταναλωτικών δανείων και της κραιπάλης, πέρασαν ανεπιστρεπτί. Παραφράζω τον ποιητή: στο δρόμο που θα τραβήξεις πάρε πολύ νερό μαζί σου, θά χει πολύ ξηρασία. Μην τους αφήσεις να γκρεμίσουν σε λίγα χρόνια όσα έχτισαν οι παππούδες σου έναν αιώνα, με πολέμους, κακουχίες, πείνα, εγκατάλειψη, κακοδαιμονία. Το πιο φριχτό απ΄ όλα είναι ότι το 2015 σημειώθηκαν, με αναλογία πληθυσμού, περισσότεροι θάνατοι από όσους το 1931. Μας γυρίζουν εκεί. Μην τους αφήσεις!
Αγώνας σε όλα τα επίπεδα. Αυτός ο τόπος σου ανήκει και πρέπει να παλέψεις για να τον ξανααποχτήσεις. Τίποτα δεν χαρίζεται, τίποτα δεν είναι δωρεάν.

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ. Προτάσεις υλοποίησης θέλω. Οι υπογραφές πρέπει να μαζευτούν σ΄ένα κείμενο λιτό, περιεκτικό και ξεκάθαρο. Αρχικά, ποιός θα είναι ο φορέας της επιστολής, πού θα κοινοποιηθεί αυτή ( ηλεκτρονικά, στα γήπεδα ) και πώς θα μαζευτούν οι υπογραφές, με απασχολούν. ΘΕΛΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. Σημασία έχει να μη γίνει ένα τσαφ, αλλά ένα ΜΠΟΥΜ!

Εικόνα koropi48

Ένα προφίλ στο φβ, με τίτλο "ο ολυμπιακός κόσμος αντιδρά και δεν ανέχεται άλλο" ας πούμε. Ένα κείμενο όπως η επιστολή στον τοίχο. Κι από κάτω υπογραφές με ονόματα και μέιλ. Ενημέρωση των γαύρων να μπουν, ενημέρωση των φιλικών εφημερίδων να το γράψουν προμετωπίδα τρεις μέρες. Ενημέρωση των συνδέσμων εντός και εκτός ελλάδας. Ενημέρωση ΠΑΕ-ΚΑΕ-ερασιτέχνη να γίνεται σχετική ανακοίνωση στα τρία πρώτα εντός έδρας παιχνίδια όλων των τμημάτων. Προώθηση από όλους μας σε φίλους γαύρους. Μια πρόταση κάνω, θα υπάρχουν κι άλλες απόστολε.

Εικόνα apostolos gaganis

Ποιός θα τα κάνει αυτά Κένταυρε; Ποιός θα τα οργανώσει και με ποιούς; Ξέρεις τί φοβάμαι; Θα σου πω. Το "το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ ασθενής"... Το βλέπω ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΟ.

Εικόνα Harry red logic

Σύγαυροι διαβάζω οτι ο τουίτης κάνει κωλοτούμπες και ξαναγλυφει τν Ρώσο και μζι με τον "ξέρω που μένεις"
δηλώνουν οτι δεν κάθονται στο ίδιο τραπέζι με τον κουμπάροΝ Κωστάκη και τον δικό μας Πρόεδρο.
Γιατι το γράφω εδώ? Γιατί πιστεύω οτι εξελίσσεται το υποχθόνιο σχέδιο τους για football exit.
Μάλιστα ο αρχι-άρδακας Τσάρλυ(ψευτοδιανοούμενος βαζελο-αναλυτής του ποδοσφαίρου!)γράφει ως απολογητής του δικού μας αρχιψεύτη "Τσέ" οτι ήρθε η ώρα να το παίξει Θάτσερ!!!!
Μακάρι να διαψευσθώ αλλά όλα δείχνουν οτι οι απολυμαντές έχουν υποτάξει στη θέληση τους τους χουντοτσιποναίους και μας πάνε για εξυγίανση.
Ελπίζω να επικρατήσουν πραγματικά υγιείς δυνάμεις και να μην έχουμε κακά ξεμπερδέματα!

Εικόνα koropi48

Χάρη, ο πρόεδρος να πει ότι δέχεται να συναντηθεί με οποιονδήποτε! Θα ξεβρακωθούν έτσι.

Εικόνα koropi48

Παράκληση προς τον αδερφό Καραπαπά. Το λογιστήριο της εταιρείας να βγάλει έναν πίνακα. Στον πίνακα αυτόν να καταγραφούν κατ΄ έτος και κατά κατηγορία για την τελευταία δεκαετία, τα χρηματικά ποσά που έχει δώσει η ΟΜΑΔΑ σε φόρους αγοράς και πώλησης παικτών, ανανέωσης συμβολαίων και μισθοδοσίας-πριμ σε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας (παίκτες, προπονητές, γιατρούς, υπαλλήλους ΠΑΕ, καραϊσκάκη- ρέντη-μπουτίκ κλπ), φόρους από διατεθέντα εισιτήρια, διαφημίσεις-χορηγίες, μετακινήσεις, φόρους από τη λειτουργία αναψυκτηρίων-μπαρ-καταστημάτων κλπ, εισφορές προς ασφαλιστικά ταμεία για όλους τους εργαζόμενους και ό,τι άλλο κρίνει χρήσιμο να περιληφθεί. Ο πίνακας αυτός να δοθεί στη δημοσιότητα και να ζητηθεί η δημοσίευση ανάλογων στοιχείων των ανταγωνιστών (οι οποίοι θυμίζω ότι έχουν ενταχθεί στις 100 δόσεις τα ρετάλια) και να αποτιμηθεί το οικονομικό μέγεθος που συμβάλλει η εταιρεία στον κρατικό προϋπολογισμό. Ταυτόχρονα, να δοθεί για την τελευταία δεκαετία το συνολικό ποσό ζεστού χρήματος που ήλθε στη χώρα από πώληση αθλητών, από διαφημιστικά έσοδα, δικαιώματα από το τσάμπιονς λιγκ-γιουρόπα, για να δούμε ποια άλλη επιχείρηση φέρνει τόσα χρήματα στην ελλάδα σε εποχή τεράστιας ύφεσης. Και ταυτόχρονα, να διατυπωθούν σαφείς υπαινιγμοί ότι, αν συνεχιστεί η κατάσταση με τους μαφιόζους "ξέρω πού μένεις", η ομάδα θα εξετάσει το ενδεχόμενο μετακόμισης σε χώρα με πραγματικό ποδόσφαιρο, γιατί η υπομονή της εξαντλήθηκε. Τέρμα ο κέρκυρες, οι παναιτωλικοί, οι πανθρακικοί και τα γήπεδα-πατατοχώραφα. Δεν αξίζουν στο σύλλογο που επενδύει.
Απάντηση στις βρωμιές με στοιχεία μεγαλείου κι όχι μιζέριας.

Εικόνα koropi48

Θα καταντήσω κουραστικός, αλλά θα ξαναθυμίσω: η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ είναι υπέροχη και η μόνη που πρόσκειται φιλικά. Ανεβάζοντας την κυκλοφορία της, δίδεται ένα μήνυμα προς όλους. Και ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1. Η ενίσχυση των φιλικών ΜΜΕ, είναι το πρώτο βήμα να αλλάξουν νοοτροπίες και δεδομένα. Διαδώστε σε φίλους και γνωστούς. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, ας κάνουμε τουλάχιστον τα απλά και αυτονόητα. Η αγορά της εφημερίδας έχει πολλαπλάσια αποτελέσματα απ΄ όσα μπορεί να φανταστεί κανείς!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Πρόκειται για πραγματικό μανιφέστο και στα δυο σκέλη του.Συγχαρητήρια.Τέλος με την ανοχή (σε κόσμια επίπεδα) και κράξιμο στις ολυμπιακάρες στο γήπεδο.Οντως θα είναι πιο αποτελεσματικό αν τους αφήνουμε να μπαίνουν χαζοχαρούμενοι στο γήπεδο (βλέπε Γεροβασίλη και Λοβέρδο).Στο δρόμο θα είναι πιο δύσκολο καθώς περιτριγυρίζονται συνήθως από παρατρεχάμενους.Οπότε γεμάτο Καραισκάκη και συνεχές κράξιμο.Απο κει και πέρα δεν περιμένω τίποτα από μια κυβέρνηση αχρήστων. Δηλαδή αν η αντιτρομοκρατική ή η ΕΥΠ (η ίδια που δίνει στοιχεία στον τσόγλανο το Θωμαίδη) βρουν ενδείξεις και αποδείξεις ενοχής του τίγρητα ή του τουίτι θα μας τα αποκαλύψουν? Χλωμό το βλέπω.Καλά δεν συζητάμε για τους δημοσιογράφους. Ηδη βλέπω τον Γαύρο και τον Πρωταθλητή (για να μην συζητήσω για τον αιωνίως κυνηγημένο Βερβελέ ή ακόμη και εμάς που γράφουμε σε αυτό το site) να δεχόμαστε παρατηρήσεις ώστε να συμμορφωθούμε ως προς τας υποδείξεις ενώ οι γνωστοί άρδακες θα συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους.Μακάρι βέβαια να διαψευστώ.Για αυτό λοιπόν μόνοι μας εναντίον όλων με τη φωνή μας δυνατή παντού και χωρίς να έχουμε ανάγκη κανέναν πολιτικάντη της πλάκας.ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

Εικόνα Harry red logic

Η προιστορία άλλα και τα πρόσφατα γεγονότα δείχνουν οτι η συμμορία του τουίτη και του "ξέρω που μένεις"
τα πάνε μια χαρά με έντομα με τις μεγάλες κεραίες και βέβαια με τους "φύλακες της τάξης"
Δεν είμαι αισιόδοξος ο σαγώνιας ο "ψηλός παναθηναικάκιας" και τα φιλαράκια της συνομοταξίας τους έλεγχουν τον χουντοτσιπονή και σία!
Ο αγώνας σήμερα είναι πολύ δύσκολος με την συμμαχία του πρασινόκιτρινου εσμού!
Σύγαυροι πάμε δυνατά συσπειρωμένοι μαζικά και αποφασιστικά.
Ο αιώνιος δαφνοστεφανωμένος έφηβος θα σαρώσει τα μικρόβια.

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ δεν τα βλέπω τόσο μαύρα. Θα περιμένω σε βάθος χρόνου να δω. Εμπιστεύομαι τον λαό του Ολυμπιακού.

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα μάχιμα αδέρφια. Δεν έχω ούτε κόμμα να προσθέσω στο εξαιρετικό αυτό κείμενο. Ούτε κόμμα! Μια πρόσθεση θα ήθελα μόνο, στο ζήτημα "ψηφαλάκια" που πολύ εύστοχα αναλύετε. Θεωρώ ότι ο αντιολυμπιακός πόλεμος από τα "πέτρινα" έως σήμερα, έχει αρχή γενόμενη επιχειρηματικών συμφερόντων. Τα "ψηφαλάκια" -κατ εμέ - έρχονται δεύτερα σε μοίρα, μπροστά στις εξυπηρετήσεις που τα πολιτικά λαμόγια προσέφεραν/έρουν -με το αζημίωτο- σε καρκινογιάννηδες, μπόμπολες, μελισσανίδηδες, σαββίδηδες και κάτι δορυφόρους αυτών, Σπανούς, Μπέους κλπ. ΟΛΟ αυτό το παρακράτος το χτύπησε αρχικά και στην ρίζα του ο Σωκράταρος, φτιάχνοντας ομάδα 2 και 3 ταχύτητες πιο πάνω για να κερδίζει και τα γκρι κοράκια. Στοχοποιήθηκε όσο κανείς, ωστόσο μόλις αποσύρθηκε έχουν ως δια μαγείας παύσει οι κραυγές για τον "κατάσκοπο" κλπ και πιάσαμε τον Βαγγέλη. Η ασυλία δε που απολαμβάνουν οι τρεις καραγκιόζηδες είναι πρωτοφανής. Εάν λοιπόν ο πρωθυπουργός αισθάνεται, ότι η φιλία του με τον ρωσσοπόντικα θα εξαργυρωθεί στην Μόσχα, είναι γελασμένος. Με μαύρο θα εξαργυρωθεί, όπως άλλες και άλλες παρόμοιες "φιλίες" που δρούσαν μαφιόζικα κατά του Θρύλου και ο κλώτσος που θα εισπράξει θ ακουστεί έως και την Μόσχα.
Δεν μπαίνω στα βοθροσαϊτ, δεν επιθυμώ ούτε κλικ -άρα εμπορική αξία - να τους δίνω. Θα ήθελα όμως μεγαλύτερη και μαζικότερη συμμετοχή γαύρων ΕΔΩ και ΚΟΛΑΣΗ σε κάθε γήπεδο που αγωνίζεται ο Θρύλος μας. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ, Αρη. Απλά τα ψηφαλάκια είναι το ΜΕΣΟ για ΟΛΑ τ΄άλλα - τα σωστά - που γράφεις. Χωρίς τα ψηφαλάκια, τη "μεγάλη πόρτα" ( και ό,τι τούτο συνεπάγεται ) δεν τη διαβαίνεις. Για πάρτη τους "σκοτώνονται" όλοι...

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια συμφωνώ και υπερθεματίζω!
Όλοι με όσες δυνάμεις,με όποιο τρόπο,σε κάθε χώρο, σε κάθε εκδήλωση πρέπει να μεταδώσουμε(όχι με βία) στους πολιτικούς κυβερνώντες (πρωτίστως γιατί αυτοί τώρα έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι)αλλά και στην αντιπολίτευση(γιατι σιωπά?) ότι ειμαστε αγανακτισμένοι,εξοργισμένοι!
Θα πληρώσουν βαρύτατο πολιτικό κόστος(έχοντας εναντίον τους τον λαό του Θρύλου),το μόνο που τους αγγίζει!
Όλα τα άλλα τα έχουμε πεί ,αναλύσει χιλιάδες φορές αλλά αναρωτιέμαι μήπως η οργή μας εκτονώνεται σε αυτον τον ιστότοπο εντός των δικών μας τειχών,και δεν φθάνει με την ένταση που πρέπει στους "έχοντες και κατέχοντες"
Εύχομαι να διαψευσθώ αλλά πιστεύω οτι η γνωστή συμμορία οδηγεί σε προσωρινό αποκλεισμό των συλλόγων απο την FIFA( ίσως με συμπαιγνία)!Υποθέτω κάποιο τερτίπι θα έχουν σοφιστεί να εξαιρέσουν την Εθνική Ομάδα.Ο μοναδικός στόχος είναι ο Θρύλος μας!
Δεν αντέχουν, υποφέρουν φρικτά να βλέπουν την πλάτη του Θρύλου!Ετσι θα ξεφύγουν και απο την οργή των δικών τους οπαδών (πρώτα απο όλα ο υποχθόνιος τουίτης και ακολουθεί ο αδίστακτος="ξέρω που μένεις")
Απεύχομαι αυτά τα σκοτεινά κέντρα να καταφέρουν να δημιουργήσουν και άλλα σοβαρά έκτροπα για να υποχρεώσουν(μήπως έχει προαποφασισθεί?) την κυβέρνηση να εφαρμόσει την προαναγγελία της!(soccer exit!)
Είναι εκπληκτικό πάντως ότι κανείς μα κανείς βουλευτής η άλλος "δημόσιος άνδρας" δεν έχει αντισταθεί δεν έχει καν ψελλίσει μια λεξούλα στην συμμορία!στους πολιτικούς...(τούς έχουν μαγέψει? δεν μας υπολογίζουν?)
Σύγαυροι μαζί σας σε ότι άλλο πρόσφορο μέσο η διαδικασία σκεφθείτε για να ακουσθεί να ενταθεί ο τρομακτικός ΒΡΥΧΗΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΕΟΝΤΑ!!!! στο βασίλειο της Δανιμαρκίας!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Θέλεις μια πρόβλεψη; Οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ τελικά για τα αίσχη, θα στριμωχτούν. Δεν λεω ότι θα συλληφθούν, απαραίτητα... Λέω θα κωλώσουν. Εφ΄όσον η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής και η Δικαιοσύνη, λειτουργήσουν όπως πρέπει. Και γιαυτό απαιτείται ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. Ξέρουν οι απάνω, ότι αν ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ έστω να μας κόψουν στα σοβαρά την μπάλα, θα το πληρώσουν πολύ ακριβά. Εννοώ πολιτικά. Κι΄αυτό είναι που ΤΡΕΜΟΥΝ. Είδαμε κινήσεις - επί τέλους - χτες προς τη σωστή κατεύθυνση. Και ειδικά να βάλουν στη γωνία τους ΑΡΔ... Απολύτως υπεύθυνους, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για την υποδαύλιση της βίας. ΑΡΔ, σε όλα τα ΜΜΕ. Σάϊτ, τηλεόραση, εφημερίδες. Αρχίσανε ήδη από χτες το βράδυ κάτι σπαστικές αντιδράσεις οι τύποι. Τους τσούζει ΠΟΛΥ το θέμα... Θα περιμένω και τ΄αποτελέσματα των σχετικών επαφών που΄χουν προγραμματιστεί. ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩ ΕΡΓΑ. ΝΑ ΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΝΑ ΦΑΝΕ ΧΟΝΤΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...

Εικόνα koropi48

Τα πάντα είναι κατευθυνόμενα απόστολε. Θυμάσαι τον πάρεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας, που διαφωνούσε στο να θεωρηθεί συνταγματικός ο νόμος παππά και βγήκαν ξαφνικά στη φόρα κάτι μέιλ του ερωτικού περιεχομένου; Μιλάμε για φασίζουσες πρακτικές. Τελικά οι χειρότεροι φασίστες είναι αυτοί που γράφουν το σύνθημα "θάνατος στους φασίστες". Και τούτοι εδώ είναι απ΄ αυτούς. Δύσκολα θα γλυτώσουμε!

Εικόνα apostolos gaganis

Η μπάλα δεν θα κοπεί. Το Grexit δεν θα γίνει. Δεν υπάρχει κυβέρνηση που να κάνει τέτοια ηλιθιότητα.

ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ.

Εικόνα koropi48

http://we24.gr/2016/02/tha-sou-tinaxo-to-spiti-xero-pou-menis/
Μετά από λίγες μέρες, το αυτοκίνητο του Κύρκου "αυτοπυρπολήθηκε"! Και ψάχνουν να βρουν ποιος έβαλε τη μπόμπα απόστολε!

Εικόνα apostolos gaganis

Aδελφέ, έμμενω στη θέση μου. Τους βρουν δεν τους βρουν. Κάτι μου λέει πως κάτι θα γίνει τούτη τη φορά. ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ. Μην ξεχνάμε την νέα θέση του Γιαννίκου. Και ο Κουτσοκούμνης, αν έχουμε νέα υποτροπή, και τ΄άλλα μέλη της επιτροπής εξομάλυνσης, παίζουν πια το κεφάλι τους... Δεν του παίρνει του παρακράτους να συνεχίσει να τορπιλίζει το ποδόσφαιρο. Σήμερα έχει ένα ενδιαφέρον αρθρίδιο το συνήθως καλά πληροφορημένο γκαζέτα. ΑΚΟΜΑ: Είμαι υπέρ της έλευσης ξένων διαιτητών. Θα΄χει μεγάλο πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση, αν αποτύχει σε τούτη την ιστορία, που θα προστεθεί στο ήδη υπάρχον. Περιμένω εξελίξεις. ΤΟΛΜΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Κάποιων τα ψωμιά σώνονται...

Εικόνα koropi48

Το μόνο που με ανησυχεί απόστολε, είναι ότι ετούτοι εδώ έχουν δείξει ότι είναι μανούλες στον αντιπερισπασμό, τακτική εξασκηθείσα δεκαετίες τώρα στα εξάρχεια, απ όπου προέρχονται. Όταν καίγεται ο κώλος τους, σκάει το φιάσκο με τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών ή το θέμα με τα θρησκευτικά, τις παρελάσεις, τώρα το ποδόσφαιρο, αύριο κάτι άλλο... Και εντωμεταξύ, περνάνε μέτρα που δεν φαντάζεται κανένας, γιατί ακόμα δεν έχουν εφαρμοστεί. Ακόμη και στις χήρες έβαλαν περιορισμούς ή έκοψαν τη σύνταξη του μακαρίτη! Χρειάζονται μετακίνηση της προσοχής του κόσμου αλλού!

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Συγχαρητήρια στους συντάκτες.
Καιρός να περάσουμε στην αντεπίθεση, να ακουστεί και η δική μας φωνή,
με δυναμικές κινητοποιήσεις.
Τόσο καιρό ζούμε το θέατρο του παραλόγου.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Να τους πετάξεις έξω, δεν μπορείς. Γενικά το λέω, όχι σ΄εσένα Δημήτρη... Να τους τα "σούρεις" όμως στην κερκίδα εις επήκοον πάντων, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.... Και με πανό και με ομαδικά συνθήματα, γίνεται επίσης η δουλειά. Χωρίς ύβρεις. Αλλά...τσουχτερά. Το παρατράβηξε πια το σκοινί ετούτη η απραξία των...γαύρων πολιτικών μας.

Εικόνα George - Mati

Τιτάνα Απόστολε, έχω την "τύχη" να γειτνιάζω με έναν εκ των παρουσιαστών της "Πρωϊνής Γραμμής" του ΣΚΑΪ.... Παλαιότερα τον χρυσοπληρώναμε στην πολύπαθη ΕΡΤ για να μας "ενημερώνει"... Κλασσική περίπτωση "Ολυμπιακάρας"..... Τώρα, για να μην στενοχωρήσει τον his master δεν φείδεται μισολόγων, υπονοουμένων και εν γένει αρνητικών σχολίων κατά του Θρύλου. Έχει δίκιο και ο αγαπητός Κένταυρος και οι άλλοι συρατμίτες και οι επιστήμονες - επαγγελματίες του Πειραιά!! Έχουμε πόλεμο!! Όλοι τους και ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ !!!! Όπως είχε πει και ο αείμνηστος ηγέτης του Θρύλου Σταύρος Νταϊφάς, ολοι εσείς είστε ΝΑΝΟΙ μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού !!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι είναι Γιώργη. Επί τέλους!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

είναι γνωστό ότι το κράτος και το παρακράτος στην Ελλάδα συμπορεύονται.
τελευταίες τρανές αποδείξεις οι κοριοί της ΚΥΠ, οι οποίοι λαμβάνουν σήματα μόνον από συγκεκριμένης απόχρωσης τηλεφωνικές γραμμές και από την άλλην κωφεύουν σε ΕΠΙΣΙΜΕΣ καταγγελίες για άνοιγμα τηλεφώνων πολιτών που έχουν απειληθεί και μετέπειτα έχουν δεχθεί εγκληματικές επιθέσεις και η πρόσληψη συνταξιουχου κυπαντζή, ως συμβούλου του λούτρινου.

εφ' όσον το κράτος και το παρακράτος συμπορεύονται, εγώ δεν επιθυμώ, πόσο μάλλον δεν προσδοκώ, καμία στήριξη από το πολιτικό προσωπικό.
αυτό που απαιτώ από τους επαγγελματίες αυτούς πολιτικούς είναι να μην πιάνουν τον Θρύλο στο βρόμικο στόμα τους και να τον λερώνουν.

εγώ τη στήριξη την περιμένω από αυτόν που είναι ο ίδιος ο Ολυμπιακός, ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστός. Ο κόσμος του Θρύλου είναι το κλειδί. Για πολλά. Και δικαιολογημένα...

Εικόνα Chief Bromden

Μακάρι το κείμενο αυτό να προωθηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να καταλήξει σε αυτούς που πρέπει...
Από την στιγμή που άρχισε ο πόλεμος εναντίων των προέδρων του Ολυμπιακού, από το 1996 και μετά (μέχρι τότε όλα ήταν αγγελικά πλασμένα) άνθρωποι που κατείχαν θέσεις και δημόσια αξιώματα τα οποία τους παραχωρήθηκαν από τον λαό του Πειραιά και όχι μόνο, σιωπούν προκλητικά. Ακόμα και άνθρωποι που δεν είναι αιρετοί στην πόλη του Πειραιά αλλά προβάλουν συνεχώς την Ολυμπιακοφροσύνη τους για ιδίων όφελος . Η σιωπή μεταφράζεται σε ενοχή ή σε φόβο. Είτε πραγματικά πιστεύουν και οι ίδιοι την προπαγάνδα των απέναντι και κρύβονται στο καβούκι τους είτε φοβούνται πως σε περίπτωση που συγκρουστούν με τα επιχειρηματικά συμφέροντα που χτυπούν την ομάδα μας (τα οποία και ελέγχουν ένα μεγάλο κομμάτι των ΜΜΕ) θα βγουν ζημιωμένοι. Υποθετικά αν ισχύει η πρώτη περίπτωση δεν βλέπω τις ενοχές τους να τους αποτρέπουν από το να πιάσουν πρώτη θέση στον Ναό στα μεγάλα και προβεβλημένα παιχνίδια, προφανώς θα τις αφήνουν στην είσοδο μαζί με τα κέρματα. Αν πάλι φοβούνται για την καρέκλα τους τότε το λάθος είναι δικό μας που δεν τους έχουμε κάνει ακόμα να νιώσουν πως ΕΜΕΙΣ έχουμε την πραγματική δύναμη να καθορίσουμε την ανέλιξη τους ή όχι (με την ψήφο μας και μόνο).
Ο κύριος Λοβέρδος για παράδειγμα διατυμπανίζει παντού την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, ένα δυνατό επικοινωνιακό μέσο προβολής. Συχνές οι αναφορές και οι συνεντεύξεις του αλλά και η παρουσία του στα επίσημα. Μέχρι και εξυπηρετήσεις προς την εκλογική πελατεία με την προμήθεια εισιτηρίων στα μεγάλα παιχνίδια έχει το μενού...
Όταν ο εισαγγελέας έκανε έφοδο στον ΣΚΑΙ για να συλλάβει τον Σαγόνια για τις παράνομες συνομιλίες (μέρος της δικογραφίας) που αφορούσαν τον Μαρινάκη και παρανόμως δημοσιεύονταν ποια ήταν η στάση του Λοβέρδου ως συνταγματολόγου;Δεν τον πείραξε η παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων που παρανόμως κάποια απέσπασαν από το προανακριτικό υλικό. Ψιλά γράμματα...
Τι τον πείραξε; Βγήκε την επομένη στον ΣΚΑΙ και μίλαγε για προσπάθεια φίμωσης ενώ καταδίκασε και το γεγονός από το βήμα της βουλής εκπροσωπώντας την Δημοκρατική συμπαράταξη!

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&u...

Και όχι μόνο! Πρώτος υπερασπιστής του ΣΚΑΙ ο Λοβέρδος και κατά την περίοδο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών και κατά την περίοδο της εξεταστικής στην Βουλή για τα δάνεια

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&u...

Τον Ολυμπιακό μας όλοι αυτοί τον έχουν ψηλά μέχρι το καφενείο της Βουλής, εκεί τον υπερασπίζονται με θέρμη πίνοντας ουζάκια και χαβαλεδιάζοντας για τις ομάδες. Στα ενδότερα και σημαντικά γίνονται διακεκριμένοι πολιτικοί και συνταγματολόγοι...

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστός. Ο κάθε "λοβέρδος", σου λέει ότι με τις δημόσιες εμφανίσεις μου κλπ στο ΚαραΪσκάκης, "τα΄χω " τα ψηφαλάκια των Ολυμπιακών. Σιγουράντζα... Άμα βγώ όμως προς τα έξω να υπερασπίσω τον Μαρινάκη, θα δυσαρεστήσω πολύ εκείνους που ΔΕΝ είναι Ολυμπιακοί και με ψηφίζουν, άρα τους χάνω... Άσε που ο Μαρινάκης είναι και δεξιός. Ετούτο πού το πας; ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ! Την ευθύνη επομένως την έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ όσοι Ολυμπιακοί ψηφίζουν τους "λοβέρδους". Αυτοί και μόνο. Άμα τον μαυρίσουνε και τον ξωπετάξουνε απ΄τη Βουλή, τότε και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα νιώσουνε όλοι οι συγκεκριμένοι τύποι τί εστί βερύκοκο... ΩΡΑ, ΕΤΣΙ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ... Αυτοί μας έχουν ανάγκη κι΄όχι εμείς δαύτους. Τώρα ειδικά με τα μνημόνια... Ολωνώνε η παρουσία είναι για τον κοσμάκη πρακτικά διακοσμητική... Τίποτ΄άλλο!

Εικόνα RedManu

Καλησπέρα σε όλους. Επι τέλους μια αντίδραση κάπου... Είμουν σίγουρος οτι μόνο εδώ θα μπορούσα να δω κάποιου είδους ουσιαστικής αντίδρασης όπως αυτή και όχι "να χαμε να λέγαμε" που συμβαίνει γενικώς στα διάφορα "φιλικά" ή "αντικειμενικά" site... Θεωρώ οτι ο κάθε στοιχειωδώς λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει ΚΑΙ στον χώρο του ποδοσφαίρου. Γενικώς εξάλλου η ιστορία έχει διδάξει οτι σε καιρούς ανέχειας και "περίεργων" καταστάσεων πλουτίζουν οι λίγοι "καπάτσοι" (το λέω ωραιοποιημένα). Θέλω μόνο να καταθέσω την πλήρη απαισιοδοξία μου για τον αν θα "ιδρώσει το αυτί" του οποιουδήποτε στο κράτος (λέμε τώρα!!) που ζούμε... Εξηγώ το από που πηγάζει αυτή η απαισιοδοξία μου... Ζω σε ακριτικό νησί πληγμένο από το μεταναστευτικό. Οι "εγκλωβισμένοι" στην πόλη μου μετανάστες κοντεύουν να είναι οι μισοί από τον συνολικό πληθυσμό της... Κρούσματα παραβατικότητας έχουν αρχίσει να είναι καθημερινά και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ (αστυνομία-τοπική αυτοδιοίκηση-κεντρικό κράτος) δεν ασχολείται δηλώντας είτε αναρμόδιοι, είτε με "δεμένα χέρια"... Φοβάμαι πολύ ξέσπασμα βίας και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα... Είμαι λοιπόν πεπεισμένος οτι κανείς δεν ασχολείται πλέον πέρα απο την βόλεψή του και οι κυβερνώντες γνωρίζοντας οτι δεν πρόκειται ποτέ να ξαναυπάρξουν ως τέτοιοι φροντίζουν να φτιάξουν ικανό "κομπόδεμα" και για τα εγγόνια τους άσχετα απο που προέρχεται αυτό... (εγκληματικές οργανώσεις, ξέπλυμα χρήματος, ΜΚΟ, ΕΕ κλπ). Ελπίζω να βγω ψεύτης και να γίνει από κάπου μια αρχή που να μας δώσει μια ελπίδα για αυτή τη χώρα αλλά πολύ φοβάμαι οτι είμαστε χαμένοι από χέρι ως λαός γιατί έχουμε χάσει προ πολού τις αξίες μας (για να μη τα ισοπεδώνω όλα όχι όλοι μας αλλά η συντριπτική πλειοψηφία μας...). Συγγνώμη αν κούρασα αλλά το κείμενο μου βγήκε εντελώς αυθόρμητα διαβάζοντας την επιστολή και λυπάμαι που το λέω αλλά έχω χάσει την πίστη μου στον Έλληνα (καλύτερα στον άνθρωπο ως είδος γενικότερα...).

Εικόνα koropi48

Αδερφέ, δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από την ιδεοληψία. Να πιστεύεις ότι κακώς υπάρχουν σύνορα μεταξύ των χωρών και οι άνθρωποι να μπορούν να πηγαίνουν ελεύθερα όπου θέλουν. Και δεν υπάρχει πιο τρελό και ύποπτο πράγμα, όταν την ιδεοληψία σου προσπαθείς να την κάνεις κυβερνητική πολιτική στη χώρα σου, μόνος εσύ σε όλο τον πλανήτη. Τί λένε αυτά τα θρασίμια; Ότι όποιου δεν του γουστάρει η πατρίδα του, αντί να αγωνιστεί να την αλλάξει, να πηγαίνει στις σκανδιναβικές χώρες και να απολαμβάνει ανέξοδα το κοινωνικό κράτος εκεί. Ασχέτως βέβαια αν, με τη μετακόμιση μεγάλων μαζών εκεί, το κοινωνικό αυτό κράτος θα πάψει να υπάρχει. Ασχέτως ακόμη αν το ενδεχόμενο αυτό, συν ο κίνδυνος εισόδου και τρομοκρατών, στρέφει τις δυτικές κοινωνίες προς τη ρατσιστική δεξιά. Ο αριθμός τους εδώ θα μεγαλώσει κι άλλο, αφού βρίσκουν στοιχειώδη κατοικία και φαγητό. Και θα μένουν εδώ, αφού κανείς δεν τους θέλει, αλλά και πίσω δεν πάνε. Θα έχουμε το ιστορικό παράλογο, χρεωκοπημένη χώρα να φιλοξενεί και να ταϊζει μετανάστες από χώρες που της πουλάνε πετρέλαιο!! Αν βρίσκει άκρη κανείς, να το πει. Όλοι εσεις στα ακριτικά νησιά τους ξέρατε και τους ψηφίσατε μαζικά, ακόμη και το καλοκαίρι του 2015, που είχατε σαφή δείγματα για τους σκοπούς τους. Τώρα και εσείς και εμείς θα υποφέρουμε όπως μας αξίζει. Μην εκδηλώνετε την αντικυβερνητική σας αγανάκτηση και θα φάμε καλά όλοι!
Επισημαίνω ορισμένα γεγονότα, που όποιος τα συνδέσει, θα καταλάβει πολλά. Ο ακτιβισμός υπέρ των μεταναστών εκδηλώθηκε οργανωμένα πρώτη φορά πριν λίγα χρόνια, με την έλευση στην αθήνα από το ηράκλειο κρήτης εκατοντάδων μεταναστών, που κατέλαβαν το πανεπιστήμιο και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στη βίλα Υπατίας, με σκοπό να πιέσουν και να πάρουν ταξιδιωτικά έγγραφα. Οργανωτής ήταν ο συριζα, με το τμήμα δικαιωμάτων του, τον μετέπειτα υπουργό Ήσυχο κ.ά. Προ ημερών, στο ηράκλειο κρήτης εξαρθρώθηκε τεράστιο δίκτυο διακίνησης μεταναστών, έκδοσης πλαστών εγγράφων κλπ. Σύμπτωση! Επί κυβερνήσεως σαμαρά, το λιμενικό δεν μπόρεσε να διασώσει όλους τους μετανάστες σ' ένα ναυάγιο στο αιγαίο και πνίγηκαν πολλοί. Το περιστατικό συνέβη την 3.30 πρωινή και στις 5 το πρωί είχαν ήδη γράψει συνθήματα έξω από το υπουργείο ναυτιλίας και στη αθήνα. Στις 8.00 το πρωί μοίραζαν καλοτυπωμένα φυλλάδια παντού! Ταχύτητα, ε;
Αρμόδια για τους μετανάστες ήταν η γνωστή τασία και ο σύντροφός της δρίτσας υπουργός ναυτιλίας, προϊστάμενος του λιμενικού!

Εικόνα apostolos gaganis

Πες τα αδελφέ να βγάλεις αυτά που΄χεις μέσα σου... Έχεις δίκιο σε όσα λες και μόνο αν έχει κάποιος το πρόβλημα σπίτι του, μπορεί να σε καταλάβει. Το θέμα ποδόσφαιρο βέβαια συνολικά, είναι τεράστιο, με πολύ μεγάλες και πολύπλευρες προεκτάσεις και αφορά όλους πρακτικά τους ενήλικες άντρες της χώρας και λιγότερο γυναίκες. Μιλάμε για εκατομμύρια καθώς και πολλές χιλιάδες που ΖΟΥΝ από αυτό. Έτσι, τρέφω κάποιες ελπίδες. Θα δούμε...