ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ



Δεν υιοθετούμε, αντιγράφουμε από το προφίλ του γνωστού τηλεοπτικού παραγωγού Νίκου Μαστοράκη στο facebook.

 


 

 

Ξαναλέμε, δεν υιοθετούμε. Διαχωρίζουμε πλήρως τη θέση μας, γιατί σε λίγο κάποιος μπορεί να επικαλεστεί και τις αποκαλύψεις της Τζένης Χειλουδάκη για έναν καναλάρχη με βίτσια, οπότε θα μπλέξουμε...

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Ο ΣΚΑΪ του Ιωάννη Αλαφούζου κρύβει το λογότυπο της ΕΡΤ.Ενίοτε κλέβει και την εικόνα της ΕΡΤ.
http://www.typologies.gr/pali-xechase-o-skai-to-logotypo-tis-ert/

"Πάλι “ξέχασε” ο ΣΚΑΪ το λογότυπο της ΕΡΤ
02/07/2017

Έκρυψε το λογότυπο της ΕΡΤ ο ΣΚΑΪ κατά τη μετάδοση του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η κάλυψη ήταν παραγωγή της ΕΡΤ που δαπάνησε χρήματα (πολυκάμερο συνεργείο, πολύωρη βάρδια) για να καλύψει το συνέδριο και διατέθηκε προς χρήση στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Η αναφορά στην πηγή είναι αυτονόητη. "

http://www.ert.gr/anakinosi-tis-ert-gia-klopi-ikonas-apo-skai/

"Ανακοίνωση της ΕΡΤ για κλοπή εικόνας από ΣΚΑΪ (video)
15 ΑΥΓ 2016
4:58 μμ | 11 μήνες πριν

«Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ προχώρησε σε μια πρωτοφανή για τα τηλεοπτικά ήθη, κλοπή της εικόνας της ΕΡΤ από την τηλεοπτική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας στην Ευαγγελίστρια της Τήνου, τη λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας και τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου στο νησί, αναφέρει σε ανακοίνωση της η διοίκηση της ΕΡΤ.

Όπως επισημαίνεται, «για περισσότερες από τρεις ώρες, ο ΣΚΑΙ αναμετέδιδε την εικόνα που με υψηλότατο κόστος παρήγαγε η ΕΡΤ με πεντακάμερο όχημα εξωτερικών μεταδόσεων και δορυφορικό όχημα που είχαν αποσταλεί στην Τήνο. Ο ΣΚΑΪ έκλεβε την εικόνα της ΕΡΤ από τον αέρα και την αναμετέδιδε, καλύπτοντας τα λογότυπα της ΕΡΤ και τους τίτλους της για να μην φανεί η λαθροχειρία, όχι πάντοτε με επιτυχία είναι αλήθεια, όπως φαίνεται καθαρά και από την εικόνα που επισυνάπτουμε. Κάποιες άλλες φορές την άλλαζε με δικά του εξωτερικά πλάνα ενός μονοκάμερου που είχε αποστείλει στην Τήνο», προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Καταπατώντας κάθε έννοια δεοντολογίας και εντιμότητας απέναντι στους τηλεθεατές, παρουσίαζε την μετάδοση ως δίκη του παραγωγή (σαν να την είχε κάνει με δικά του έξοδα) ενώ την είχε πολυδιαφημίσει τις προηγούμενες ημέρες! Προμελετημένο το έγκλημα δηλαδή. Ο ΣΚΑΪ θα μπορούσε να έχει ζητήσει να αναμεταδώσει την εικόνα της ΕΡΤ. Επέλεξε όμως την δόλια οδό», αναφέρεται επίσης.

Τέλος, επισημαίνεται ότι: «Η διοίκηση της ΕΡΤ είναι αποφασισμένη να προστατεύσει με κάθε μέσο τα δικαιώματά της εταιρείας, το δημόσιο συμφέρον καθώς και τη σκληρή δουλειά των ανθρώπων της, η οποία δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο τέτοιας κατάφωρης εκμετάλλευσης. Αυτό θα το διαπιστώνουν κάθε φορά όσοι παραβιάζουν τη δεοντολογία και τη νομιμότητα. Ελπίζουμε του χρόνου η Μεγαλόχαρη να τους φωτίσει».

H απάντηση του ΣΚΑΪ:

Στην ΕΡΤ «δεν έχουν το Θεό τους».

Η διοίκηση της ΕΡΤ που ζει στην Ελλάδα της ανάπτυξης και όχι της ύφεσης, όπως μάς πληροφορούν καθημερινά οι ειδήσεις του κρατικού καναλιού, με μια πρωτοφανή ανακοίνωση καταφέρεται κατά της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ που «τόλμησε» να κάνει δημοσιογραφική αποστολή στην Τήνο για την τηλεοπτική κάλυψη των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου. Και ζητεί την «αποκλειστικότητα» στη Θεία λειτουργία και στη λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας.

Νέα ήθη για τη «Νέα ΕΡΤ». Για να λογαριαστούμε: Η διοίκηση του ΣΚΑΪ πληρώνοντας με δικούς της πόρους έστειλε στο νησί της Τήνου: Τέσσερις κάμερες με δυο μονάδες εξωτερικής μετάδοσης και ένα drone το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε μετά από αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας–αίτημα το οποίο και ο ΣΚΑΪ σεβάστηκε.

Ο ΣΚΑΪ σεβάστηκε επίσης το αίτημα της Μητρόπολης να μη μπει με δική του κάμερα εντός του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας προκειμένου να μη διασαλευτεί η ομαλή τέλεση της Θείας Λειτουργίας. Συνολικά η αποστολή του ΣΚΑΪ στην Τήνο αποτελούνταν από έξι (6) τεχνικούς και δυο (2) δημοσιογράφους. Η διοίκηση της ΕΡΤ η οποία πριν από ακριβώς έναν χρόνο έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της τις εκδηλώσεις στην Τήνο παίρνοντας προφανώς άλλες εντολές από τους πολιτικούς της προϊσταμένους, αντί να απολογείται για την ποιότητα και το περιεχόμενο των ειδήσεων που παρουσιάζει καθημερινά στους ελάχιστους τηλεθεατές της καταφεύγει σε εμπρηστικές ανακοινώσεις κατά ενός ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού που σέβεται όλες τις αρχές της δεοντολογίας και της ελευθεροτυπίας.

Ο ΣΚΑΪ σέβεται απόλυτα τον κόπο και την εργασία όλων των συναδέλφων, δημοσιογράφων και τεχνικών της ΕΡΤ, αλλά δεν πρόκειται να δεχθεί και να ανεχθεί κανένα «τελεσίγραφο» από τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης που προφανώς για να γίνει αρεστή στα υπόγεια του Μαξίμου βάζει την υπογραφή της σε όποια ανακοίνωση της υπαγορευτεί. Για την καθεστωτική διοίκηση της ΕΡΤ για όλα ευθύνεται ο ΣΚΑΪ. Ελπίζουμε να μην ευθύνεται και για τον τορπιλισμό της Έλλης.

Ως ΣΚΑΪ θα ευχόμασταν επίσης «φώτιση» στη διοίκηση της ΕΡΤ και όχι άλλες χαμένες μεταδόσεις Ελλήνων αθλητών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δυστυχώς δεν πιστεύουμε στα θαύματα.

Ανακοίνωση της ΕΡΤ για την «απάντηση» του ΣΚΑΙ:

Ζητάμε για πολλοστή φορά από τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ να μη
κλέβουν το προϊόν που παράγεται από την ΕΡΤ με χρήματα των
Ελλήνων φορολογουμένων.
Καλούμε τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ να απαντήσουν στην ουσία, αν μπορούν:
Έκλεβε ο ΣΚΑΙ επί τρεις ώρες την εικόνα από την ΕΡΤ, ναι η όχι;
Μας είναι αδιάφορο αν έστειλε Drone η οχι, ή αν αρέσουν στον ΣΚΑΙ οι ειδήσεις της ΕΡΤ, ή ποιος πιστεύει πως υπαγορεύει τις ανακοινώσεις της.
Μας ενδιαφέρει να πει αν έκλεβε το σήμα της ΕΡΤ και αν κατέφευγε σε τεχνάσματα για να κρύψει το λογότυπο της.
Πρέπει να πει κάποιος στον ΣΚΑΙ πως δεν μπορεί με ξένα κόλυβα να κάνει…. πρόγραμμα.
Η διοίκηση της ΕΡΤ δηλώνει πως επιφυλάσσεται παντός νόμιμου
δικαιώματός της να διεκδικήσει κάθε ζημιά που υπέστη η εταιρεία.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ"

Προφανώς τα παραπάνω είναι πταίσματα μπροστά στην παιδοφιλία.

Εικόνα CEN-TAURUS

Μήπως άνοιξε "σχολή" ο τουίτης στο κανάλι του; Μόνο τα γλωσσόφιλα λείπουν. Άντε κακόμοιροι ψωνάρες γονείς, που νομίζετε ότι το βλαστάρι σας είναι ταλεντάρα και θα σας ξελασπώσει, επειδή τραγουδάει θηβαίο, χορεύει τη τζιντζιολέτα ή παίζει καλά την πίπιζα. Πηγαίνετέ το στο σκάι κι αργότερα, αν είναι και ομορφούλι, στο καμαρίνι του παραγωγού για "πρόβες". Ξυπνάτε! Η Ελλάδα που ξέρατε, με τα μπουζούκια, τους ποταμούς σαμπάνιας, τους λόφους λουλουδιών στην πίστα, τα σιντιά και οι εκπομπές σε κάθε ξ..κωλο, του υψηλού αφορολόγητου νυχτοκάματου, του εύκολου χρήματος ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ! Όσο νωρίτερα το καταλάβετε, τόσο καλύτερα για τα παιδιά σας. Καθοδηγήστε τα να διαβάσουν, αν δεν τα παίρνουν, να μάθουν τουλάχιστον μια τέχνη ει δυνατόν πρωτογενούς παραγωγής ή άμεσων υπηρεσιών, να φάνε ψωμί. Αν νομίζετε ότι τά χετε δει όλα κάνετε λάθος. Τα δύσκολα έρχονται! Και μακριά τα παιδάκια από τον τουίτη και το περιβάλλον του. Θα χρειαστείτε ράφτη μετά ή καλίμπρα να το ισιώσει από το κούνημα. Ακούτε εμένα!

Εικόνα koropi48

Μετά τους παιδόφιλους, αξίζει να διαβάσουμε από το gavros.gr μια συνέντευξη του- τώρα τελευταία "γεροντόφιλου" και τουιτόφιλου- Κούγια, που τους ξεβρακώνει κανονικά και λέει αλήθειες, που πονάνε και λέγονται δύσκολα. Και ειδικά αυτή την εποχή που δεν τις λέει κανένας πλην γαύρων.

http://www.gavros.gr/blog/podosfairo/exanan-kai-arxisan-toys-emprismoys

Εικόνα koropi48

Αυτή πάλι η ευθεία και χωρίς φιοριτούρες και υπονοούμενα επίθεση της Τζενάρας στον τουίτη, που τον κατηγόρησε καθαρά για παιδεραστία και είπε μάλιστα ότι έχει και μάρτυρες τα παιδιά που καβαλούσε, θα περάσει έτσι; Δεν θίχτηκε ο εύθιχτος; Δεν θα κάνει μήνυση; Φοβάται τίποτα ηχογραφήσεις ή βίντεο;
Φαντάζεστε να εμπλεκόταν ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ σε τέτοια υπόθεση; Εκατό χιλιάδαι δίσκοι! Μέρα νύχτα δικαστές, Μαρούπες, ο σπανέας, παιδοψυχολόγοι, σαγώνιες, πουστοDNA, σκάια, φαπαθεοδώρου, βαρούχες, όλος ο συρφετός!
Να βγει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ και να πει: Δεν συναντιέμαι ούτε διαλέγομαι με "ανθρώπους" που κατηγορούνται ευθέως για παιδεραστεία και δεν μηνύουν ούτε κάν απαντούν στον κατήγορό τους.

Εικόνα savvas gridlock

Ντροπη να λες τετοια πραγματα. Δεν εννοουσε τον Αλαφουζο η Τζεναρα. Μιλουσε για κοντο καναλαρχη, παιδοφιλο, αδερφη, που παει με τρανσεξουαλ, κουβαλαει οπλα και εχει και οφσορ. Δηλαδη πες μου με τι απο ολα αυτα φωτογραφιζει το Γιανναρο, οχι ειλικρινα για να καταλαβω.

Εικόνα REDNYC

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΒΑΒΑ..... ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ!

Εικόνα savvas gridlock

Οχι ρε Γιαννη, μην λες τετοια. Ξεβρακωτος στη Συγγρου; Εδω γυριζει ξεβρακωτος μεσα στον ΣΚΑΙ, οταν μπαινει ειδικα ο Σπανολιος στο γραφειο του. Ετσι ακουω, διχως να υιοθετω, οποτε ειμαι υποχρεωμενος να διαχωρισω τη θεση μου.

Εικόνα koropi48

Αδερφέ από το μπιγκ απλ, αν έχεις βρει κάτι στο τουίτερ, μας ενδιαφέρει. Ενδιαφέρει να μπει και το τουίτ της τζενάρας.

Εικόνα thita

Otan anoi3ei me to kalo to kanali o proedros,prwth synentey3h timhs eneken h tzenara e