Ο ΣΑΝΟΣ ΤΟΥ SDNA ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΡΟ



Συνέντευξη του πρώην ξυλοκόπου "ποδοσφαιριστή" του ΠΑΟΚ Μαντούρο στην ιστοσελίδα goal.com.
 

Βλέπουμε το πώς μεταφέρθηκε στο γνωστό τσοντο-site.
 
 
Όντως ο Μαντούρο είπε όσα μας γράφει το sdna κατά του Ολυμπιακού. Είπε όμως κι αυτά.

...αν και για να είμαι ειλικρινής η Βέροια είναι ομάδα-δορυφόρος του ΠΑΟΚ και το μεταξύ μας παιχνίδι ήταν τόσο εύκολο. 
 
Ποια δήλωση έχει μεγαλύτερη αξία; Το να κατηγορεί ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έναν αντίπαλο της παλαιάς του ομάδος για "παραρτήματα" ή το να παραδέχεται ότι η παλαιά του ομάδα είχε ένα παράρτημα; Τι είναι πιο σημαντικό για να μπει στον τίτλο ενός άρθρου, το να παραδέχεται κάποιος τα δικά του στραβά ή το να καταγγέλει τα στραβά των αντιπάλων του; Με λίγα λόγια,

ΠΟΣΟ ΣΑΝΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;

Σχόλια

Εικόνα mixalis7

Καλήμερα
εγώ έχω μία απορία γι αυτό το γαμημένο ματς, αν έμπαινε ο γενικός αρχηγός της Βέροιας και του έλεγε ότι αυτό το ματς πρέπει πάση θυσία να το κερδίσουν, θα το κέρδιζαν; Δηλαδή μπορούσαμε να το πάρουμε το ματς αλλά μας είπαν να το χάσουμε και εμείς σαν καλά παιδιά που είμαστε υπακούσαμε.
δεν φταίει κανείς ο Θρύλος φταίει που δεν τους ρίχνει 6μπαλα

Εικόνα koropi48

Καλοσώρισες Μιχάλη. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, τίποτα δεν συνέβη, που να έχει σχέση με το ΘΡΥΛΟ. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο το αντίπαλο λεωφορείο κράτησε το μηδέν στο ημίχρονο και στο δεύτερο ήταν θέμα χρόνου και κόπωσης να μπει το πρώτο τεμάχιο. Έχουμε "χαρίσει" πολλά πρώτα ημίχρονα άλλωστε με αδύναμους αντιπάλους. Τώρα, αν οι μάγκες μπουγάτσες/2 αποφάσισαν να στοιχηματίσουν στις λουξεμβουργιανές αντίλλες ή τα ισπανικά δρυμίκλανα κάποιο συγκεκριμένο σκορ κι αντί να φάνε δύο έφαγαν τρία, δεν το γνωρίζει κανείς, εκτός αν βρεθούν πονταρίσματα και λεφτά σε συγκεκριμένο παράγοντα. Τα υπόλοιπα είναι κατασκευάσματα των γνωστών τσάτσων. Μην ξεχνάς ότι το σύστημα καίγεται να διατηρεί στο προσκήνιο "ζητήματα" που αφορούν στον κακό γαύρο, για να πείθει τα πρόβατα οπαδούς του. Γι αυτό και κάθε τόσο θα αναμασσώνται παλιές και νέες παπαριές.

Εικόνα thita

έτσι είναι, όταν λες για τους άλλους είναι κατηγορία και χρήζει απόδειξης, όταν λες για τα δικά σου είναι ομολογία και πας με την μία άκλαυτος, αλλά εντάξει, είπαμε, πόση αλήθεια αντέχεις, κλπ.

φαντάσου όμως να έβγαινε π.χ. ο ..... καζίμ ρίτσαρντς και να έλεγε ότι π.χ. η βέροια ήταν παράρτημα του Θρύλου ε, θα είχαμε παρέμβαση εισαγγελέα αρείου πάγου και βάλε

Υ.Γ. δεν πρέπει πάντως ρε παιδιά μετά την δήλωση αυτή του μαντούρο να ρωτήσουν τον ..... γεωργέα να τους πει ποια είναι η αλήθεια?

Εικόνα koropi48

Κατά τα άλλα, έχουν γίνει δέκα βοθροεκπομπές και γράφτηκαν σελίδες άρθρων για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ βέροια που ήτανε λέει μιλημένο. Εδώ στο στημένο του κοινού ιδιοκτήτη, τίποτα! Και εισαγγελέας να τον καλέσει, θα πει δεν τά πα έτσι, παρεξήγησε ο δημοσιογράφος, παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου κλπ κλπ. Γνωστές πουστιές. Αν είναι τεχνικά δυνατό, παρακαλούνται οι διαχειριστές όπως η δήλωση αυτή να περνάει συνεχώς με κρόουλ στην κορυφή της σελίδας του σάιτ για 9 μέρες (του Μαντούρο τα εννιάμερα).