Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ



Όσοι παρακολούθησαν χθες τον αγώνα μπάσκετ Άρης-ΠΑΟ στη Θεσσαλονίκη, έγιναν μάρτυρες μιας ακόμη ΣΦΑΓΗΣ υπέρ του βρομερού καρκινώματος του ελληνικού αθλητισμού που λέγεται μπασκετικός βάζελος. Ο ΠΑΟ ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, ανέβηκε να παίξει δίχως Τζέιμς και Γκιστ και το δύσκολο ρόλο της αναπλήρωσης του κενού των δύο ξένων του, τον επωμίστηκαν με επιτυχία οι διαιτητές Αναστόπουλος-Καρακατσούνης, οδηγώντας τον "εξάστερο" στη νίκη με σκορ 71-59. Μιλάμε για διαιτησία που ξεπέρασε τα δεδομένα του 2013 και του 2014 και πλησίασε τα δυσπρόσιτα ύψη του τρίτου τελικού των play off στο ΟΑΚΑ το 2010, ΠΑΟ-Ολυμπιακός. Αντιγράφουμε τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκου Λάσκαρη, μετά το ματς.
 
"Δυστυχώς επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου είχαν επιτρέψει να είμαι κοντά στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Για το αποτέλεσμα, δυστυχώς δεν κερδίσαμε ή δεν μας επέτρεψαν να το διεκδικήσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Ήταν εμφανές πως κάθε φορά που πλησιάζαμε όλο και κάτι γινόταν το οποίο δεν μας επέτρεπε να περάσουμε μπροστά. Είναι κρίμα για τους παίκτες και τους δικούς μας και του Παναθηναϊκού”, ανέφερε αρχικά ο κ.Λάσκαρης πριν συνεχίσει:
Τον Παναθηναϊκό τον ενδιαφέρει να είναι κοντά στην κορυφή, αλλά κανείς παίκτης δεν θέλει να κερδίζει έτσι. Αυτό είναι το σύστημα στην Ελλάδα, θέλουμε να το αλλάξουμε, αλλά δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ μόνο με το τι γίνεται στην Ελλάδα και τον Άρη γιατί δυστυχώς αυτό απαιτεί 10 άτομα να τρέχουν από εδώ και από εκεί και να ζητάνε από διάφορες ομάδες να υπάρχει ίση μεταχείριση. Δεν σέβονται κάποια άτομα το όνομα και την ιστορία του Άρη. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας, που δεν γίνονται έκτροπα.
Έχω δει όλους τους αγώνες και έχουν γίνει κι άλλη φορά τα ίδια. Ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους γιατί τέτοιες διαιτησίες στο παρελθόν θα δημιουργούσαν έκτροπα. Γράφουν για συνθήματα 10.000 ευρώ πρόστιμο δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργούν. Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα, αλλά πάνω από όλα το μπάσκετ θα πρέπει να παίζεται στον αγωνιστικό χώρο.
Χρειαζόμαστε τη βοήθεια της πολιτείας. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Με τέτοιο αίσχος πως θα επενδύσει κάποιος; Δεν λέω ότι είμαστε τέλειοι, αλλά όταν δεν σου επιτρέπουν να διεκδικήσεις τη νίκη πως να αντέξεις; Ο κόουτς καλά έκανε και δεν μπήκε σε συζήτηση για τη διαιτησία κι εγώ το αποφεύγω. Συνεχίζεται όμως το ίδιο τροπάριο. Δεν ενδιαφέρει κάποιους να παίζεται σωστό μπάσκετ μέσα στο παρκέ. Εμείς δεν θα πληρώσουμε άτομα που θέλουν να πληρωθούν για να παίζουν δίκαια… Δε θα υποκύψουμε στον εκβιασμό. Θέλουμε να παίζεται σωστό μπάσκετ, αλλιώς ας σταματήσουμε το πρωτάθλημα.
Για το ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να πληρωθούν: “Δεν θα τους ονομάσω, μου έχει ζητηθεί κατά κάποιο τρόπο από εμένα προσωπικά! Εμείς αυτό που έχουμε πει είναι ότι δεν θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Φέτος μπορώ να καταλάβω ακόμα καλύτερα γιατί κάποιοι άλλοι μέτοχοι έχουν μπει στο παιχνίδι αυτό. Διότι δεν είναι καθόλου ωραίο να είσαι μέσα στο γήπεδο και να βλέπεις πράγματα όπως το σημερινό. Και καταλαβαίνω γιατί κάποιοι μπήκαν μέσα σε αυτό και άρχισαν να κάνουν δωράκια. Εδώ πρέπει να το κάνεις αυτό μόνο και μόνο για να είναι δίκαιοι μαζί σου, όχι για να νικάς”.
 
Εμείς δεν θα πληρώσουμε άτομα που θέλουν να πληρωθούν για να παίζουν δίκαια, λέει ο Λάσκαρης. Και τονίζει ότι του ζητήθηκε από αυτόν προσωπικά να το κάνει. Τι λες ρε παιδί μου, γίνονται τέτοια πράγματα στο "υπέροχο" ελληνικό μπάσκετ, ε; Για να δούμε τι είπε σήμερα και ο προπονητής Βαγγέλης Αλεξανδρής.
 
Μετά τις σοβαρές καταγγελίες του κυρίου Λάσκαρη για την παράγκα του μπάσκετ.. καιρός είναι να ασχοληθεί και πολιτεία με τους εργολάβους του χώρου..
 
Εργολάβοι στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ; Α πα πα. Ντροπή. Ποιος μπασκετικός ΑΡΔ θα τα αναδείξει όλα αυτά; Μόνον κάνας τρελός, που δεν φοβάται μήπως αρχίσουν να σουλατσάρουν κάτω από το σπίτι του κάτι "χτιστοί", ή κάποιος που δεν έχει ανάγκη τα λεφτά και δεν μασάει με το να μην γίνει ποτέ ας πούμε υπεύθυνος Επικοινωνίας κάποιου τουρνουά υπό την αιγίδα του "Σωλήνα" Βαζελακόπουλου. Ενός "Σωλήνα" που έχει 8,5 χρόνια υπεύθυνο της μπασκετικής ΚΕΔ τον Κορομηλά, ο οποίος κάνει τις κληρώσεις για τους διαιτητές της Α1 στα γραφεία που είναι δίπλα από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. 8,5 χρόνια ο ίδιος, δεν αλλάζει ποτέ, Πάπας με το αλάθητο. Φανταστείτε να γίνονταν οι κληρώσεις-ορισμοί της ποδοσφαιρικής ΚΕΔ για τους διαιτητές της Superleague δίπλα από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην πλατεία Αλεξάνδρας-Ολυμπιακού στον Πειραιά. Τι θα ακούγαμε τότε; Τώρα τι ακούμε για το μπάσκετ; Τίποτε φυσικά. I love this game, "είναι διαφορετικό το επίπεδο, μακριά από την βρομιά του ποδοσφαίρου", από ΠΟΥΤΑΝΕΣ τις μπασκετικής δημοσιογραφίας και μπούληδες "οπαδούς του μπάσκετ". Και συγγνώμη από τα τίμια εργαζόμενα κορίτσια των μπουρδέλων για τη σύγκριση. 
 
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΣ.

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σάββα,ο μοναδικός ΑΡΔ που ασχολήθηκε σοβαρά με τα παραπάνω(για τους δικούς του λόγους βέβαια)είναι ο Γιώργος Κογκαλίδης.
http://www.ebasket.gr/2016/11/na-paremvi-o-simitzoglou-tora
"Να παρέμβει ο Σιμιτζόγλου ΤΩΡΑ

από Γιώργος Κογκαλίδης - 23/11 11:15

Ο Νίκος Λάσκαρης έκανε (μετά λόγου γνώσης) πολύ σοβαρές καταγγελίες. Μίλησε για ωμό εκβιασμό, στον οποίο δεν προτίθεται να υποκύψει, είπε ανοιχτά πως του ζήτησαν χρήματα για να έχει ευνοϊκή μεταχείριση από τη διαιτησία. Ενέπλεξε στις καταγγελίες του όλο το μπασκετικό οικοδόμημα. Πολύ καλά έπραξε.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για “παράγκα του μπάσκετ“, ακολουθώντας τις δηλώσεις του κ. Λάσκαρη. Ο πρώην προπονητής του Άρη και νυν του Ηρακλή, έχοντας περάσει από πολλούς πάγκους, όντας στο παρελθόν παίκτης, γνωρίζει όσο λίγοι τα τεκταινόμενα στον χώρο. Ενέπλεξε στις καταγγελίες του όλο το μπασκετικό οικοδόμημα. Πολύ καλά έπραξε.

Έχουν βάση όσα αμφότεροι κατήγγειλαν; Είναι λόγια του αέρα; Είναι λάσπη στον ανεμιστήρα; Είναι προσπάθεια κάλυψης ενδεχόμενων αποτυχημένων επιλογών, από την πλευρά του κ. Λάσκαρη κι επιχείρηση προσέγγισης του “τίγρη” προς τον “ισχυρό άνδρα” του Άρη; Εμείς δεν θα επιχειρήσουμε να ρίξουμε φως σε κανένα… τούνελ. Δεν έχουμε τα στοιχεία (αν τα είχαμε θα τα δημοσιεύαμε), όμως έχουμε ξεκάθαρη θέση.

Ο Αθλητικός Εισαγγελέας πρέπει να αναζητήσει αν υπάρχουν ψήγματα αλήθειας στα λόγια των δύο ανδρών. Αν δεν υπάρχουν, να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και να τιμωρηθούν. Αν υπάρχουν, όλοι εκείνοι που με τον έναν ή άλλο τρόπο έχουν δημιουργήσει τοξική ατμόσφαιρα στο μπάσκετ πρέπει να αποβληθούν από τον χώρο και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Δεν είναι, όμως, μόνο ζήτημα αυτεπάγγελτης παρέμβασης του κ. Σιμιτζόγλου.

Ο Μιχάλης Μελής είναι (ας του το πει κάποιος, δεν είναι κακό) πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ. Ο ίδιος, με την απουσία του από τα πράγματα δεν δείχνει να το έχει αντιληφθεί πλήρως, όμως είναι αυτός που ηγείται του πρωταθλήματος, για το οποίο Λάσκαρης και Αλεξανδρής υποστήριξαν ότι ζέχνει. Είναι μέλος του (ο Άρης) αυτό που κάποιοι επιχείρησαν να εκβιάσουν. Άρα, οφείλει αυτός να ζητήσει παρέμβαση εισαγγελέα.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι ο “ισχυρός άνδρας” του ελληνικού μπάσκετ, αυτός που τα φερέφωνα έχουν αναδείξει σε… Κιμ (λόγω των υψηλών ποσοστών εκλογής του). Είναι αυτός που βάσει νόμου έχει στα χέρια του τη διαιτησία. Όταν ένας παράγοντας του διαμετρήματος του Νίκου Λάσκαρη λέει “μου ζήτησαν χρήματα για να παίζουν καλά“, οφείλει αφενός να ζητήσει ονόματα και διευθύνσεις, αφετέρου αυτός να ζητήσει παρέμβαση εισαγγελέα.

Ο Στέλιος Συμεωνίδης είναι “ισόβιο” μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ. Αν κάποιοι ζητάνε χρήματα από τον κ. Λάσκαρη για να σφυρίζουν καλά οι διαιτητές, είναι ή παράγοντες διαιτησίας, ή ενεργοί διαιτητές. Φαντάζομαι δεν μπορεί να το έκανε ο μεταφορέας της πίτσας, που παρήγγειλε ο παράγοντας του Άρη, ένα βράδυ που δεν θέλησε να μαγειρέψει η σύζυγός του και βαρέθηκαν να βγουν από το σπίτι. Άρα, οφείλει αυτός να ζητήσει παρέμβαση εισαγγελέα.

Ο Κώστας Κορομηλάς, πρώην διεθνής διαιτητής κι ιδιαίτερα δραστήριο μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, έχει την ευθύνη για την εξέλιξη των διαιτητών. Καθηγητής διαιτησίας, λαλίστατος στις συνεδριάσεις της Κεντρικής Επιτροπής, έχει ανάλογη ευθύνη με τον “συμπαίκτη” του (Συμεωνίδη). Αλλά έχει κι έναν λόγο παραπάνω, καθώς είναι νεότερο μέλος και μάλλον δεν θέλει να “χρεωθεί” πιθανές σκιές του παρελθόντος. Άρα, οφείλει αυτός να ζητήσει παρέμβαση εισαγγελέα.

Εμείς δεν κάνουμε εκπτώσεις. Όποιος φταίει να πληρώσει και να ξηλωθεί, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται. Αν υπάρχουν ιχνοστοιχεία αλήθειας στα λεγόμενα του Νίκου Λάσκαρη, αν η τοποθέτηση περί “παράγκας” του Βαγγέλη Αλεξανδρή δεν είναι… λόγια του αέρα, τότε ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου οφείλει να καλέσει ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ τους προαναφερόμενους, να τους ρωτήσει αν έχουν αντιληφθεί πως ο χώρος που -καθένας από το πόστο του- διοικούν, βρίθει καρκινωμάτων.

Δεν ζούμε σε συννεφάκι, αλλά διαφέρουμε από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό και πρέπει να υπάρξει “μηδενική ανοχή“, ώστε να μην γίνουμε όλοι ένα. Στο μπάσκετ δεν χωρούν παράγκες κι εκβιαστές. Δεν χωρούν ούτε λασπολόγοι, ούτε αδιάφοροι. Άρα, εδώ και τώρα να πέσει φως στην υπόθεση, με την παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα.

Υ.Γ.: Περιμέναμε να περάσει μια ολόκληρη μέρα, ευελπιστώντας ότι θα υπήρχε τουλάχιστον μια ανακοίνωση από τους “αρμόδιους“.
Υ.Γ.1: Αύριο θα συνεχίσουμε…

kogas1010@gmail.com"

Η συνέχεια του παραπάνω άρθρου:
http://www.ebasket.gr/2016/11/kirie-simitzoglou-echete-gramma
Κύριε Σιμιτζόγλου, έχετε γράμμα

από Γιώργος Κογκαλίδης - 24/11 17:36

Τρόμαξαν με αυτά που είπε ο Νίκος Λάσκαρης. Δεν περίμεναν ότι παράγοντας αυτού του διαμετρήματος θα έλεγε τέτοια πράγματα. Είχαν προηγηθεί οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, που για χρόνια έκαναν καταγγελίες, άλλοτε με ονόματα και… διευθύνσεις, άλλοτε φωτογραφίζοντας. Είχε προηγηθεί ο Μάκης Αγγελόπουλος, που είχε πει πράγματα στον τηλεοπτικό αέρα.

Αναφέρομαι στην ελίτ, γιατί αν ξεκινήσουμε να απαριθμούμε τις κατά καιρούς καταγγελίες, παραγόντων, προπονητών και παικτών μικρότερων κατηγοριών, θα φτιάξουμε ολόκληρο βιβλίο. Έχουν βάση αυτές οι κατηγορίες; Δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα απαντήσουν. Υπάρχουν δικαστές, εισαγγελείς, άνθρωποι που οφείλουν να αποδώσουν δικαιοσύνη και να εντοπίσουν τυχόν παραβατικές συμπεριφορές.

Κάποιοι τρόμαξαν. Σκούζει ο αγράμματος υπάλληλος, που τάχα μου ασχολείται με τον χώρο της διαιτησίας. Μα, αυτοί που αγαπούν τον χώρο, δεν ανέχονται την παραμικρή σκιά. Αν υπάρχει κάποιος που να ταυτοποιείται με τις καταγγελίες του κ. Λάσκαρη πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Οι εντολείς έδωσαν γραμμή. Να εμφανιστεί ως έτοιμος προς αποχώρηση ο Λάσκαρης, να εμπλακεί το όνομα του Δαμιανίδη και παράλληλα να “απειληθούν” (κούνια που τους κούναγε) όσοι έκαναν το λάθος να διαμαρτυρηθούν. Έτσι, θαρρούν πως θα κατασταλεί η οργή των ανθρώπων του μπάσκετ, αλλά κάνουν λάθος. Με νεροπίστολο δεν σβήνεις πυρκαγιά.

Ποιο είναι, όμως, το κυρίαρχο ζήτημα της ιστορίας; Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έχει ήδη στα χέρια του μια πολύ σημαντική καταγγελία. Ο Ηλίας Καφφές, τελευταίος μη διορισμένος πρόεδρος της ΟΔΚΕ, είχε μιλήσει πριν τον Νίκο Λάσκαρη για την “εγκληματική οργάνωση“. Έδωσε ονόματα και διευθύνσεις, που είμαστε βέβαιοι ότι ο Αθλητικός Εισαγγελέας με προσοχή εξετάζει.

Το νέο στοιχείο είναι πως τα… σκατά δεν κρύβονται πλέον κάτω από το χαλάκι. Ξεχείλισε ο βόθρος και η δυσοσμία είναι αφόρητη. Κάποιοι, σε κακές εποχές, θεώρησαν πως παίζουν μπάλα μόνοι τους. Ανεξέλεγκτα. Αυτό λένε καθολικά διαμαρτυρόμενοι οι παράγοντες, αυτό είπε (και γι’ αυτό “φαγώθηκε“) ο Καφφές.

Είναι στο χέρι του κ. Σιμιτζόγλου να μείνει καθαρός ένας χώρος, ο οποίος για χρόνια κάνει περήφανους τους Έλληνες. Ας μην καταστραφεί κι αυτός.

Υ.Γ.: Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Καιρό τώρα φωνάζω ότι πέφτει η διοίκηση Βασιλακόπουλου. Οι διοικήσεις πέφτουν απ’ έξω, ή από μέσα. Πολλοί είναι οι λόγοι, για τους οποίους κρατιέται στην κορυφή του αθλήματος η συγκεκριμένη διοίκηση. Εσωτερικά, όμως, σαπίζει.

Δεν έχω στοιχεία ότι αν γίνονται όσα έχουν καταγγελθεί, είναι υπό την καθοδήγησή του. Μπορεί να μην γνωρίζει καν τι συμβαίνει (το πιθανότερο). Γι’ αυτό έπρεπε να φύγει. Γιατί πλέον δεν μπορεί να ελέγξει τίποτα, δεν μπορεί να διασφαλίσει ένα (1) πρωτάθλημα εθνικών κατηγοριών, που να μην υπάρχει τέτοιος κακός χαμός.

kogas1010@gmail.com

Ένα ακόμα μαργαριτάρι του "Φάρου του Ελληνικού Αθλητισμού":
http://www.ebasket.gr/2016/03/prasinos-anonimos-telikos
“Πράσινος” ανώνυμος τελικός!

από Γιώργος Κογκαλίδης - 05/03 16:43

Από αυτήν την ομοσπονδία περιμένουμε τα πάντα. Μιλάμε για ό,τι πιο ανοργάνωτο υπάρχει στον πλανήτη. Κι εμείς δεν μιλάμε χωρίς αποδείξεις. Και παρότι περιμένουμε τα πάντα, η πραγματικότητα μας ξεπερνά, καθώς κανείς δεν φαντάζονταν ότι στα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας θα… ξεχνούσαν να αναγράψουν τις ομάδες, αλλά θα έβαζαν σε εμφανή σημείο στη θέση του πωλητή το PAOBC!!!

Η εικόνα μιλά από μόνη της. Πάμε από τα βασικά: Είσαι φίλαθλος του Φάρου και ζεις το όνειρό σου. Ακόμα και παίκτης, προπονητής ή παράγοντας, γνωρίζεις ότι αυτό συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία κι ίσως να μην ξανασυμβεί στα επόμενα 10-20 χρόνια (προσωπικά εύχομαι και του χρόνου).

Θέλεις να κρατήσεις ένα αναμνηστικό, όπως για παράδειγμα το εισιτήριο του τελικού. Να το βάλεις στο αρχείο σου, να το βάλει το σωματείο στην προθήκη του. Πού γράφει το όνομα της ομάδας; ΠΟΥΘΕΝΑ. Που, μεταξύ μας, κι ο Κούζμιτς (για παράδειγμα) ίσως του χρόνου να μην είναι στον Παναθηναϊκό και να θέλει κάποιος δικός του, που θα βρεθεί στο γήπεδο, να κρατήσει αναμνηστικό το εισιτήριο.

Φρόντισαν οι αρμόδιοι να βάλουν (και καλά έκαναν) την ηλεκτρονική διεύθυνση της Ομοσπονδίας (πάνω δεξιά στη φωτό), τις πληροφορίες για το πότε και το πού, αλλά όχι τα ονόματα των ομάδων! Καλό (δεν το λες); Υπάρχει και… χειρότερο.

Κάτω αριστερά, ακριβώς κάτω από εκεί που λέει FREE ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ, θα διαπιστώσετε ότι στη θέση του “πωλητή” αναφέρεται το PAOBC. Αναρωτιέμαι αν στη θέση του Φάρου ήταν ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ, θα έφταναν στα χέρια των φίλων της αντιπάλου φιναλίστ εισιτήρια με αναφορά στο PAOBC; Κι αλήθεια, πώς “τρύπωσε” το PAOBC στα εισιτήρια του τελικού;

Μήπως η Ομοσπονδία, αγνοώντας τις διαδικασίες έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου ζήτησε από το αρμόδιο τμήμα του Παναθηναϊκού εξυπηρέτηση; Αλήθεια, πώς θα φαίνονταν στους φίλους του “τριφυλλιού” αν τα εισιτήρια είχαν τυπωμένο το OLYMPIACOSBC; Ρητορικό το ερώτημα…

Αν η ίδια η ΕΟΚ υποτιμά αυτό για το οποίο όλοι μιλάμε με θαυμασμό, την πρόκριση -δηλαδή- του Φάρου στον τελικό, αν η ίδια η ΕΟΚ δεν νιώθει περήφανη που μια ομάδα από το δικό της πρωτάθλημα σάρωσε συλλόγους της Α1, τι να γράψουμε εμείς;

Αυτοί οι άνθρωποι, που δεν μπορούν να διοργανώσουν έναν τελικό της ανθρωπιάς, θέλουν να αναλάβουν τις τύχες του ελληνικού μπάσκετ στα χέρια τους. Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.

Υ.Γ.: Ο Νίκος Χροναίος έβαλε τίτλο στην παρουσίαση της συνέντευξης Τύπου του τελικού το “Φάρος, μια όμορφη μπασκετική ιστορία“. Αυτό το θέμα των εισιτηρίων, μπορούσε να έχει τίτλο “ΕΟΚ, η τραγωδία του ελληνικού μπάσκετ“.

http://www.redking.gr/content/basketball/4438-kontonh-o-faros-soy

Πρέπει να διαβάζει το RATM ο Κογκαλίδης
Α,μιας και μίλησε για παράγκα στο ποδόσφαιρο:http://www.redsagainsthemachine.gr/category/extras/paragka

Εικόνα Γιάννης ο Red

Κάνει τέτοια πράγματα ο μπασκετικός βάζελος?Όχι ρε παιδιά,δεν το πιστεύω:

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/kathgorountai-...

"Κίνδυνος φυλάκισης για Ρίβερς, Τζέιμς λόγω πλαστογραφίας
Επιμέλεια: Sport24.gr Δημοσίευση: 12 Δεκ. 2016 10:58

Σύμφωνα με την εφημερίδα "El Mundo" οι Μάικ Τζέιμς και Κέι Σι Ρίβερς κινδυνεύουν με ποινή κάθειρξης από τρία έως έξι χρόνια για παραποίηση των διαβατηρίων που είχαν την εποχή που έπαιζαν στην Ισπανία!

Η “ιστορία” με τα διαβατήρια που είχαν όταν ακόμα έπαιζαν στην Ισπανία, μάλλον θα κατατρέχει για καιρό ακόμα τον Κέι Σι Ρίβερς και τον Μάικ Τζέιμς. Οι δύο Αμερικανοί του Παναθηναϊκού προφανώς δεν ξεμπέρδεψαν με τον έλεγχο που τους είχε γίνει στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης την 1η Δεκεμβρίου, όταν οι “πράσινοι” ταξίδεψαν στην πόλη της Καταλονίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα για τη 10η αγωνιστική της EuroLeague. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας El Mundo, το θέμα θα πάρει πολύ μεγαλύτερες και πιο σοβαρές διαστάσεις στο μέλλον για τους δύο αθλητές.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τα διαβατήρια που είχαν εξασφαλίσει από τη Γουινέα-Μπισάου προκειμένου να παίξουν ως “κοτονού” (ένας είδος "κοινοτικών") και όχι ως ξένοι στο ισπανικό πρωτάθλημα, ήταν παραποιημένα και πλέον αμφότεροι κατηγορούνται για πλαστογραφία, η οποία επισύρει την ποινή κάθειρξης από 3 έως 6 χρόνια σε περίπτωση που βρεθούν ένοχοι!

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού ανακρίθηκαν στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης και εν συνεχεία αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο η υπόθεση θα έχει και συνέχεια στο Δικαστήριο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα. Στην ίδια αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη και ένας Αργεντινός δικηγόρος, ο οποίος κατηγορήθηκε για πλαστογραφία και απάτη, παίζοντας ουσιαστικά το ρόλο του μεσάζοντα στην υπόθεση, προκειμένου να αποκτήσουν οι δύο αθλητές τα διαβατήρια.

Τι εστί “κοτονού” και τι ισχύει στην Ισπανία;
Το σύστημα των ξένων που υπάρχει στην ισπανική λίγκα δεν είναι τόσο απλό, όσο αυτό που ακολουθείται στην Ελλάδα και στα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην ισπανική λίγκα οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να έχουν στο ρόστερ τους τουλάχιστον τέσσερις παίκτες που έχουν βγάλει δελτίο πριν από τα 17 τους χρόνια και μάξιμουμ δύο Αμερικανούς. Για τους υπόλοιπους ξένους ισχύει το καθεστώς των κοινοτικών, μόνο που σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται και οι λεγόμενοι “κοτονού” παίκτες.

Η ονομασία “κοτονού” προέρχεται από την ομώνυμη πόλη του Μπενίν, εκεί όπου υπογράφηκε το 2000 η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και 78 (ως επί τω πλείστον αφρικανικών) κρατών που συνθέτουν τον “Όμιλο Κρατών Αφρικής, Καραϊβικής και Ειρηνικού”. Όσοι παίκτες προέρχονται από αυτές τις 78 χώρες, έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο ισπανικό πρωτάθλημα, δίχως να θεωρηθούν ξένοι.

Πέρα από το ισπανικό, υπάρχουν άλλα τέσσερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη που υποδέχονται ως “κοτονού” τους παίκτες που προέρχονται από τον “Όμιλο Κρατών Αφρικής, Καραϊβικής και Ειρηνικού”. Πρόκειται για αυτά της Γαλλίας, της Γερμανίας, του Βελγίου και της Ελβετίας."

Εικόνα nmavronas

ΕΠΈΣΤΡΕΨΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...

Εικόνα suede86

Τελειώνει χτες το παιχνίδι και βλέπω τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Αρη στο σπορτ24...καθώς τις διαβάζω σκέφτομαι επιτέλους να και ένας πέραν του Ολυμπιακού που τόλμησε να τους κράξει για την διαιτησία και χάρηκα προς στιγμήν καθώς θεώρησα ότι το θέμα θα πάρει κάποια έκταση μέσω της δημοσίευσης των δηλώσεων αυτών στα σάιτ..
Έπειτα βλεπω και τις δηλώσεις του στην νοβα για να έχω μια άποψη..Τον ακούω να λέει πως αυτό που έγινε σήμερα δεν είναι καλό ούτε για τους δικούς του παίκτες ούτε για του Παναθηναικού..Λέω ωραίος ρε Λάσκαρη τάραξε λίγο τα νερά του φαρου του Κοντονή να ακουστεί και κανένας άλλος πλην των Αγγελόπουλων..
Και τοτε μου'ρχεται η ιδέα...ΝΑ ΜΠΩ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ" CONTRA ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ...Εξάλλου gazzetta κλπ είναι χαμένος κόπος δεν είχα να περιμένω τίποτα..
Μπαίνω λοιπόν στο contra και αντικρύζω τον ορισμό ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ..Μου γύρισε το μάτι και παρά τρίχα δεν την πλήρωσε ο υπολογιστής..
ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ CONTRA??
ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ "ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΛΑΣΚΑΡΗ ΓΙΑ ΕΣΑΚΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΕΚ" !!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/aris/sklhra-logia-apo-la...
Εδώ να επισημάνω ότι την σειρά των ομάδων στο άρθρο την άλλαξαν 3 φορές από την ώρα που ανέβηκε..
Αρχικά Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΊΧΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΑΚΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΡΑΖΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...
Αφού τσιμπιέμαι να δω αν διάβασα καλά, ψάχνω αμέσως το όνομα του δημοσιογράφου που εγραψε την είδηση...ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ...το πουστρακι αυτό δεν είχε ούτε τα άντερα να πάρει την προπαγάνδα αυτή πάνω του..
Έπειτα ξεκινάω να διαβάζω τις δηλώσεις του Λάσκαρη στο contra γιατί υποπτεύθηκα ότι κάτι μπορεί να λείπει..ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ Η ΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ έχει αντικατασταθεί από ένα "ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ"...
Θα σκεφτεί κάποιος ότι ο άρδακας αυτός το έγραψε για συντομία και ότι τα ευκόλως εννοούμενα...
ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΜΩΣ ΚΡΙΜΑ?? ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ???
Αυτό το πουστράκι λοιπόν μετέφερε από την αρχή μέχρι το τέλος της μια είδηση όσο πιο διαστρεβλωμένη γίνεται με μοναδικό σκοπό την όσο το δυνατόν λιγότερη ανάμειξη και εμπλοκή του ονόματος της Πανάθας στα διαιτητικά θέματα, βάζοντας και άλλους στο κάδρο για αυτόν τον σκοπό (ΟΣΦΠ ΕΣΑΚΕ ΑΕΚ)..
ΜΗΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΝΟΝ CALL..
Τέτοια προστασία είχα να δω από τον Μάιο όταν το παράξενο αγόρι της Μυκόνου ΑΡΗΣ ΓΑΤΑΣ έφτανε στο σημείο να κόβει προσβάλλοντας στον αέρα τον συναδελφο του Μαυρογιαννίδη στην Αθλητική Κυριακή, λέγοντας του πως αυτά που λέει είναι ανούσια, όταν ο τελευταίος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Στιλ για τα στρατιωτικά καψώνια των οργανωμένων της μπίρας 13, στα ντου που πραγματοποιούν στις προπονήσεις της Πανάθας στο μαγευτικό Κορωπί..
ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ...Οταν ένας οπαδός του Ολυμπιακού απόρησε με τον τρόπο μεταφοράς της είδησης από το σάιτ και ρώτησε στα σχόλια "ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ?????"
Η απάντηση δεν άργησε να έρθει μέσω τραγελαφικού βάζελου που ήταν προφανώς στο μυαλό του Λάσκαρη και ήξερε τα πράγματα από μέσα...ΓΙΑΤΙ λέει η απίθανη αυτή βαζέλα "Ο ΑΡΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΦΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ"!!!!!!!!!
Ένας άνθρωπος με ελάχιστη αντιληπτική ικανότητα θα ρωτούσε τον συγκεριμένο οπαδό της ζέλας, πως απαντά για λογαριασμό του Λάσκαρη ,με σφαγές γεννημένες στο μυαλό του, ΠΟΥ ακριβώς από την στγμή που ο Λάσκαρης δεν αναφέρεται πουθενα με ψόγο για τον Ολυμπιακό...
Που μου το οριοθέτησε και στο επίπεδο των σφαγών η ταναπού αυτή, που ανάθεμα και αν έχει ήδη Αρης ΟΣΦΠ την τελυταία δεκαετία..
Πέτυχε όμως με τα σχόλια του να κάνει εναν Αρειανό από κάτω να σιχτιρίζει και τους δυο αιώνιους που καταστρέφουν και το μπάσκετ μετα το ποδόσφαιρο όπως είπε..
ΕΤΣΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ..ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΩΝ..
ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ??? ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΕΡΑ..
ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ?? ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΜΕΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΤΣΕ ΔΕΞΟΥ ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΜΑ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΣΕ ΠΟΣΕΣ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ..ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΛΙΚ ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ...
Για παράδειγμα και κλείνω όποτε πήγαινα σε μπάσκετικο κυρίως θέμα του contra πάντα συναντούσα παρανοικό σχόλιο ενός Kostis Stratopoulos που είναι είτε τρολ είτε ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος είτε απλά φουλ καθυστερημένος...
Τι ήθελε μίνιμουμ 5 αγωνιστικές κλειστό το Καραισκάκη για τον καπνό που σηκώθηκε με τον ΠΑΟΚ, τι ανεβοκατεβάζει στημένο το περσινό αρχιδάτο πρωταθλημα στο ΟΑΚΑ λόγω βηματων Σπανούλη στον 2ο τελικό (που και εκεί καροτσάκι τους πήγε για να μεινουν εντός παιχνιδιού)....
Πριν λίγο τον πέτυχα στην είδηση της απαλλαγής των Αγγελόπουλων για μήνυση που είχε καταθέσει εις βάρος τους ο ζάκιας να σχολιάζει "ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ?????"....
Ναι τόσο άσχημα...
Εγώ facebook να απαντήσω όπως πρέπει σε αυτό το σούργελο δεν έχω, απλά αναρωτιέμαι πως ένα τέτοιο ζαβό του περνάνε όλα τα σχόλια στο σάιτ αυτό και Ολυμπιακών με το σταγονόμετρο...
Και συγνώμη που αναλώνομαι σε τέτοιες λεπτομέρειες απλά θέλω να καταδείξω την διαφορά αντιμετώπισης στο συγκεκριμένο σάιτ και την έλλειψη δικιάς μας φωνής σε ότι πιθανή και απίθανη μαλακία γράφεται...
ΥΓ: Διευθυντής σύνταξης στο contra είναι ο Καραινδρος που ενώ πλασάρεται σαν σοβαρός και μετριοπαθής ζέλας, μόλις πιέζεται από τις πολλές επιτυχίες της ζέλας σε όλα τα αθλήματα, επαναφέρει στο προσκήνιο Ριζούπολες εκρήξεις φούρνων και άλλα....πάντα με αγαθές προθέσεις...
http://www.contra.gr/Columns/Comment/stavros-karaindros/mafia-h-podosfai...
ΥΓ2: Σορρυ για τυχόν ορθρογραφικά αλλά γράφω από κινητό..

Εικόνα suede86

Παιδες επειδή προφανώς κάτι πατήθηκε και μου εβγαλε το σχόλιο μου πριν το τελειώσω και πατήσω αποθήκευση..ολοκληρωμένο σχόλιο είναι το τελευταίο αυτό που εμφανίζεται με τα υστερόγραφα, τα άλλα αν θέλετε τα διαγράφετε για να μην δημιουργουν μπάχαλο...

Εικόνα suede86

Τελειώνει χτες το παιχνίδι και βλέπω τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Αρη στο σπορτ24...καθώς τις διαβάζω σκέφτομαι επιτέλους να και ένας πέραν του Ολυμπιακού που τόλμησε να τους κράξει για την διαιτησία και χάρηκα προς στιγμήν καθώς θεώρησα ότι το θέμα θα πάρει κάποια έκταση μέσω της δημοσίευσης των δηλώσεων αυτών από τα σάιτ..
Έπειτα βλεπω και τις δηλώσεις του στην νοβα για να έχω μια άποψη..Τον ακούω να λέει πως αυτό που έγινε σήμερα δεν είναι καλό ούτε για τους δικούς του παίκτες ούτε για του Παναθηναικού..Λέω ωραίος ρε Λάσκαρη τάραξε λίγο τα νερά του φαρου του Κοντονή να ακουστεί και κανένας άλλος πλην των Αγγελόπουλων..
Και τοτε μου'ρχεται η ιδέα...ΝΑ ΜΠΩ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ" CONTRA ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ...Εξάλλου gazzetta klp είναι χαμένος κόπος δεν έχω να περιμένω τίποτα..
Μπαίνω λοιπόν στο contra και αντικρύζω τον ορισμό ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ..Μου γύρισε το μάτι και παρά τρίχα δεν την πλήρωσε ο υπολογιστής..ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ CONTRA??
ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ "ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΛΑΣΚΑΡΗ ΓΙΑ ΕΣΑΚΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΕΚ" !!!!!!!!!!!!!!!!!
Εδώ να επισημάνω ότι την σειρά των ομάδων στο άρθρο την άλλαξαν 3 φορές από την ώρα που ανένηκε..Αρχικά Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΊΧΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΑΚΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΡΑΖΕ ΕΤΟΝ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...
Αφού τσιμπιέμαι να δω αν διάβασα καλά, ψάχνω αμέσως το όνομα του δημοσιογράφου που εγραψε την είδηση...ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ...το πουστρακι αυτό δεν είχε ούτε τα άντερα να πάρει την προπαγάνδα αυτή πάνω του..
Έπειτα ξεκινάω να διαβάζω τις δηλώσεις του Λάσκαρη στο contra γιατί υποπτεύθηκα ότι κάτι μπορεί να λείπει..ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ Η ΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ έχει αντικατασταθεί από ένα "

Εικόνα Aprosarmostos17

Μπασκετικοί δημοσιογράφοι στην Ελλάδα: η μεγαλύτερη δημοσιογραφική κόζα νόστρα. Η ομερτά πάνω απ' όλα.

Εικόνα ze ηλιας

Μην ξεχνάμε και την "παρέμβαση"του σωλήνα ώστε να μη χρησιμοποιήσουμε ως έδρα το Ελληνικό(κανονικό μπασκετικό γήπεδο)
που είχαν ζητήσει οι πρόεδροί μας και να σταματήσουμε από το μπουρδέλο το σεφ.

Εικόνα CEN-TAURUS

Να μην ξεχνάμε και τα αξεπέραστα εμπόδια που έβαζε η πράσινη Φάνη Πάλλη Πετραλιά, όταν σχεδιαζόταν το νέο "ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ". Όλο αντιρρήσεις και φόβους και όρους και προϋποθέσεις η ραχαμού! Είναι μασονία οι μπινέδες. Όλοι ίδια μούρη, απ΄ όποια θέση κι αν βρίσκονται.

Εικόνα thita

ο κοριός της ευπ προφανώς δουλεύει μόνο εάν εμπλέκεται ο Θρύλος

οι αποδοκιμασίες που έφαγε ο λάσκαρης από τους ΑΡΔ χθες είναι ανεπανάληπτες, συγκρίνονται μόνο με τις ..... επιδοκιμασίες που αποδόθηκαν στον γεωργέα μετά τις δηλώσεις του για στημένο ματς Θρύλος-βέροια

γεια σου ρε σάββα σίδερο, δώσε γκάζι λέμε

Εικόνα Antreas7

Κάποτε είχαμε το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Όμως χάρη στους φοβερούς χειρισμούς του "φάρου", το πρωτάθλημά μας κατάντησε της πλάκας. Οι ΑΡΔ του μπάσκετ όμως κουβέντα. Μη θίξουν καμιά υπόληψη, δεν κάνει. Αν γινόταν βέβαια αυτό στο ποδόσφαιρο, θα ξέσκιζαν από πρόεδρο ΕΠΟ μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο του ποδοσφαίρου. Οπότε μη σας προκαλεί εντύπωση που καλύπτουν το καθαρό και αγνό μπασκετάκι. Βέβαια αν πάρουμε 3-4 σερί πρωταθλήματα και στο μπάσκετ, τότε θα "βρωμίσει" κι αυτό και θα μιλάνε για παράγκες κλπ, όπως γινόταν όταν πήραμε 5 σερί από 93-97.

Εικόνα koropi48

Μπράβο Σάββαρε! ΚΑΝΕΙΣ δε μιλάει. Ούτε το αεκ, που γλείφει τα κοκκαλάκια που αφήνει ο ποα σε όλα τα αθλήματα, ούτε και ο μπαουγκ. ΜΟΝΟ όταν πέσει η σωλήνωση, τότε θα ξεσηκωθούν όλοι! Να μιλάνε για κατεστημένο του ΓΑΥΡΟΥ, όπως και στο ποδόσφαιρο. Τώρα το μπάσκετ είναι φάρος για τον ελληνικό αθλητισμό κατά κοντομνή. 35-8 βολές σε ντέρμπι, αν μου βρουν οι ξεφτίλες άλλο πρωτάθλημα να έχει συμβεί, θα βγω και θα ζητήσω συγνώμη.