ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ΄ΡΘΕΙ ΤΟΥ ΑΓΙΑΝΤΡΕΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ;



ΣΗΜΕΡΑ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ....

ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ - ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ....

1.  ARENA PRESS: ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ - ΑΠΟ ΚΑΤΩ: ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ, ΠΕΛΛΙΟΣ, ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ, ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ( ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ...) - ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΑΓΓΕΛΟΣ: ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΟΥΣΑ...

- ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ; Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ...

2.  METROSPORT: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ: ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ;

- ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ; ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ...

3.  ΩΡΑ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ - ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ...ΠΙΣΙΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ....

- ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ; ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΝΙΑΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ...

4.  ΠΡΑΣΙΝΗ: ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ "ΕΞΥΠΝΟΙ" ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ, ΒΛΕΠΕΤΕ... ΕΤΣΙ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΛΩΣ Σ΄ΕΝΑ: ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΕΣ 10 ΜΕ 15 ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ...

ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΤΩΩΩΩ....

Υ. Γ.  ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ, "ΕΝ ΤΗ ΠΑΛΑΜΗ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΒΟΗΣΩΜΕΝ".... ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΥΡΙΟ;

Α, ΡΕ ΒΛΗΤΑ....

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Χρόνια πολλά στον αντρέα στραπατσόνι για τη γιορτή του. Στο σπορ24 τρέχει δημοσκόπηση για το τί φταίει για το χάλι του ποα και προηγείται με μεγάλη διαφορά ο αλαφούζος. Μέχρι βέβαια να το πάρει χαμπάρι, να βάλει όλο το συρφετό να ψηφίζει "διαιτησία" και να ανατραπεί η σειρά. Η συνεργασία με τον ιβάνη θα φανεί σε λίγο, που ο τζαβέλλας θα πάρει μετάθεση για τον ποα, ώστε να καλμάρει ο κόσμος τους και να μπαλωθεί μια θέση στον αμπελοκηπιακό, ενόψει β΄ γύρου. Παράρτημα καταντήσανε!

Εικόνα aris belem

Είπαμε, του Αγίου Ανδρέα σήμερα φίλτατε (μεγάλη η χάρη του!) όχι του...μαλακανδρέα! Σκούζουν και χτυπιούνται τα παρτάλια των Αμπελοκήπων, αλλά θα φάνε πολύ...μακαρόνι ακόμα. Μαύρο κιόλας! Σιγά μην φύγει έτσι ο μαλακανδρέας! Και να φύγει, πολύ αμφιβάλλω ότι θα δεχτεί να αναλάβει ο Ουζουνίδης το πτώμα με το πράσινο σάβανο.
Ακόμα και τώρα βέβαια, στο απυρόβλητο ο καραφλοπόντικας, κουβέντα για την διοίκηση και τον υπεύθυνο τύπου Θωμαϊδη! Τσιμουδιά οι ξεβρακωμένοι ΑΡουραιοιΔημοσιογράφοι για την...αρμάδα των μπαλέτο, κωλομπαλί και της μαρκησίας της σκανδιναβίας που πήγαινε για...κούπα! Ποια κούπα ρε ψοφίμια, πάρτε κανά γιο-γιο να κάνετε τις ανάγκες σας κι αφήστε κούπες και όνειρα! Δείτε τώρα τι θα κάνετε για καμιά διακοπή, αλλιώς γλείψτε καλά τον Ρώσσο, φέρτε και τους μαλαματινοπαπάρες και κεράστε ξύδια, μπας και την βγάλετε με κανα-δυο τεμάχια μόνο.
Για μας, μην ελπίζετε! ΠΤΩΜΑΤΑ ΞΕ-ΠΤΩΜΑΤΑ, ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ, ΜΕ 10-20-100 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΌΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ!!! ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Συνυπογράφω...

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια ανησυχώ σφόδρα!μην απολυθεί Ο Στραπατσάδας???

Ωχ ωχ μας δάκασε ο φίδις! Τρέξε σαγώνια στον κοριό,πράκτορας του Βαγγέλα θα είναι ο κΚυλιμπαλί!
Θα μουρλαθώ ντούτσε... αλασκούζο τι δαγκωματιά ήταν αυτή εκει στο νησί?

Εικόνα apostolos gaganis

Παίχτες δεν έχουνε... Ο Αλαφούζος μπορεί να μείνει 100 χρόνια;;;

Εικόνα MIKE.A

Καλα αυτοι εχουνε μουρλαθει τελειως!
Η πλακα ειναι με τους οπαδους και τους δημοσιογραφους της Κουλας που νομιζανε λογω αποτελεσματων του ΣΚ οτι ητανε "καβαλα στο αλογο"! Βεβαια κατι τετοιες χαρες τους απομεινανε! Ελα ομως που 3 μερες αργοτερα την πατησανε μεσα στην Καρδιτσα!
Αυτοι ομως οι Ουγκ τα εχουνε χασει για καλα! Εδω στο σκατοσαιτ χθες αφηνανε δυο (απαντουσε μαλιστα ο ενας στον αλλον) υπονοιες οτι ο Μαρινακης ισως εχει ανθρωπους μεσα στον μπαουγκ (Τζαβελλας ενοουσανε) για να τον κανουν ανω κατω! Για δουρειους ιππους μιλαγανε για κατι τρελά κτλ! Απιστευτα πραγματα!

Εικόνα apostolos gaganis

ΠΟΝΑΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ... ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥ....

Εικόνα Ruby7

Θελω αλλα 100 χρονια τετοια πρωτοσελιδα απο αυτα τα κωλοχαρτα..Γινεται?

Κανενα ελεος σε ασπορμαυροκιτρινοπρασινες

ΥΓ.Η φωτο στο τελος ειναι απολαυστικη..

Εικόνα apostolos gaganis

Έννοια σου...

Εικόνα George - Mati

Καλησπέρα Απόστολε!! Ας μην παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά αυτήν την παραδοχή των αυτονοήτων από τους "αντιπάλους" μας. Μόλις σοβαρευτεί ο Θρύλος και ξαναρχίσουν οι αγωνιστικές κατραπακιές θα επιστρέψει το "τροπάριο" της "εγκληματικής",του υιού Θεοδωρίδη,του "βρώμικου γαυροσυστήματος" και πάει λέγοντας...... Όπως λένε και στο χωριό μου, NO MERCY!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι θα πάει το πράμα. Πινγκ πονγκ...

Εικόνα Aprosarmostos17

Χαχαχα ήρθε ο Βαγγέλας και τους διέλυσε όλους.

Εικόνα suede86

https://www.youtube.com/watch?v=7JIKLQiF0Xg&t=749s

Από τα 11.30 λεπτά μέχρι τα 14 του βίντεο οργισμένος κολοκυθοκεφτές του συνδέσμου Αθηνών της ΑΕΚ, μας ενημερώνει να καθίσουμε στα αυγά μας γιατί έρχονται και άλλες φάπες όπως ενημερώνει ο αυγολέμονος..
Και συνεχίζει με τις τρεις μεγάλες ομάδες της Ελλάδος ΑΕΚ ΠΑΟΚ Παναθηναικό γιατί όπως αναφέρει εμάς δεν μας λογίζει πλέον σαν τέτοια..
Ο λόγος έκρηξης του?? τα δημοσιεύματα από δικά μας σάιτ για το γκολκίπερ του Πλατανιά Σωτηρίου που έπεσε ΗΡΩΙΚΑ μαχόμενος και στα 3 γκολ της ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ..
Μέχρι και ο βαζελος Παπαβασιλείου που περιέγραφε τον αγώνα στο τρίτο γκολ δεν άντεξε και είπε για τον Σωτηρίου πως το έφαγε όρθιος!
Περαστικά λοιπόν από όλους μας στον λουκουμαδένιο παρουσιαστή της εκπομπής "Βυζαντινή Αυτοκρατορία" (κλαίμεεεε) και τον περιμένουμε στο κύπελλο, ΕΑΝ περάσει την Λαμία τελευταία αγωνιστική, για νέες 3αρες, 4αρες ή 6αρες ωσότου βάλει μυαλό και δηλώσει υποταγή στον Ολυμπιακό όπως έχει δηλώσει καιρό τώρα στα ντολμαδάκια και στις χοιρινές τηγανιές..

Εικόνα CEN-TAURUS

Αυτοί εκεί από τη βυζαντινή αυτοκλασορία, δεν ενοχλούνται καθόλου, που η "ομάδα" τους σχεδιάζει γήπεδο με ζεστό χρήμα δωρεάν από την Περιφέρεια και δανεισμό από τις κρατικές χρεωκοπημένες τράπεζες; Καθόλου, ε; Κατά τα άλλα ρόμπες ξεκούμπωτες, ο γαύρος είναι κρατικό σωματείο! Ασωματεία της ξεφτίλας! Ασβοί του αθλητισμού! Ο ΓΑΥΡΟΣ είναι ΤΟ κράτος, πάρτε το χαμπάρι ανύπαρκτοι. Εμείς, αν μας κοροϊδευε πρόεδρος, όπως σας δουλεύει ψιλό γαζί ο τίγρητας, θα τον είχαμε τρελάνει στα κορνέ υπάλληλοι. Γλείφτες. Προσκύνουλες του δεκάευρου. Περδατές του δανείου! Κι ο σαλιαρέλης ρε, πιο πολλά λεφτά είχε βάλει στο γαύρο απ ότι έβαλε ο τίγρης σε σας ρε! Και τον κυνηγήσαμε. Δεν τολμούσε να πλησιάσει στο γήπεδο!

Εικόνα aris belem

Καθαρή περίπτωση γυναικομαστίας φίλε. Άλλος ένας γυναικωτός, που σκούζει στο κρεβάτι και βλέπει εφιάλτες με τον Θρύλο.
Τέτοιοι γυναικωτοί εύκολα ξεχνάνε τον διάτρητο πάτο τους και βγάζουν γλώσσα εκ του ασφαλούς, μακριά από αγωνιστικούς χώρους. Γιατί όταν μπούνε σε αυτούς είτε είναι χόρτο, είτε παρκέ, είτε σε άνδρες, γυναίκες ή πιτσιρίκια, φεύγουν με τις κάλτσες καφέ! Ένας χριστιανός εκεί στην ΠΑΕ δεν υπάρχει να τους μεταφράσει τις παπαριές του εν λόγω βλακάκου και του χεσετζόγλου, έτσι για να δούμε το κοντέρ να ξεπερνάει την εξάρα; Να ξηγηθούν όπως οι κορίτσαροι στο μπάσκετ, που δεν σταμάτησαν το...πάρτι μέχρι το 40'; Αυτό το παράπονο μόνο έχω απ τον Ερνέστο, ότι τους λυπήθηκαν και σταμάτησαν στα έξι! Και βγαίνει ο γυναικωτός να λέει ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου μας χάρισε το Καραϊσκάκη! Ότι μας αβάνταρε το κράτος! Ο ανάρχιδος γλείφτης του λαθρέμπορα!

Εικόνα apostolos gaganis

ΔΕΝ θα το δω το βίντεο... Σ΄ευχαριστώ, αδελφέ! Τί νομίζεις πώς είμαι; ΥΠΕΡ-άνθρωπος; Πάνε πια αυτά... Φυλάγομαι τελευταία. "Βυζαντινή Αυτοκρατορία", ε; Κοίτα να δεις, τί μαθαίνει ο άνθρωπος...

Εικόνα holland74

Καλησπέρα Απόστολε!!

Αυτή η φωτογραφία του Βαγγέλα σε όλα σου τα άρθρα μου φτιάχνει το κέφι, χαχαχα, δώσε πόνο...
Αυτός ο γελοίος ο Ίβιτς που πήρε την ομάδα στο Φάληρο και του έλεγε ο Βραζιλιάνος παίκτης του τι μαλακίες λες σε έντονο ύφος(άσε που μετά έλεγε άλλα σε δηλώσεις του)δεν είχε καταλάβει πως είχε τρύπιους παίκτες, το κατάλαβε μετά την τσαπού από το Περιστέρι;; Και όταν κέρδισε στην Φλωρεντία δεν είχε τρύπιους παίκτες;;;
Τα μαρτυράνε μόνοι τους και χωρίς ξύλο, χαχαχαχαχαχαχα....

Σανός,μπεεεεεεεεεεε....

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄αυτός ΟΡΙΑΚΗ προσωπικότητα είναι. Τί μορφασμοί στο πρόσωπο, ματιές, τρόπος ομιλίας, κινήσεις χεριών, σώματος... Όλοι μαζί, ΕΚΕΙ. Ίβιτς, Τζαβέλλας, Γκαρσία κ.α.

Εικόνα Chief Bromden

Κρατήστε τα αυτά, του Αϊ Νικόλα θα φταίει πάλι η «εγκληματική»...

Η Βαζελίνη βγαίνει σε συσκευασία κιλού; Υπάρχει πολύ ζήτηση και από Βορρά μεριά...

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι και τα μάζευε κανείς αυτά τα "μπρος πίσω" τους, τόοομους. Α, ρε Θρύλε...

Εικόνα CEN-TAURUS

Άστους ρε απόστολε πρωί πρωί, να πιουν ένα καφέ και μετά τους τα θυμίζεις! Τους κλέβει ο ΘΡΥΛΟΣ τα πρωταθλήματα, αλλά αυτοί είναι που αλλάζουν προπονητές, παίχτες, τεχνικούς διευθυντές, γενικούς αρχηγούς... γιατί άραγε; Αφού είναι τόσο καλοί!

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν μπορώ Κένταυρε... Είμαι...σκληρός, πώς να το κάνουμε; Χεχε! Καλημέρααα...