Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΒΑΖΕΛΟΕΝΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΜΑΛΤΣΗ



Είδαμε το θέμα με την ένσταση που κατέθεσαν οι βάζελοι πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Γλυφάδα την Κυριακή. Αντιγράφουμε από το blog grizoilikoi, που έχει θεματολογία σχετικά με τη διαιτησία και το παρασκήνιο στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Στην κατάθεση ένστασης πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης προχώρησαν οι παράγοντες του ΠΑΟ, επικαλούμενοι την αντικανονική συμμετοχή της Εβίνας Μάλτση. Οι διαιτητές βεβαίως και δεν έχουν ουδεμία ανάμειξη με το θέμα που οδεύει ολοταχώς... 
προς τον αθλητικό δικαστή, ο οποίος θ' αποφασίσει για την τύχη της.
Σίγουρα οι πιθανότητες να γίνει δεκτή είναι ελάχιστες, αφού ο τεχνικός της εθνικής δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή την Μάλτση.
Ο κανονισμός της ΕΟΚ αναφέρει:
"Καλαθοσφαιριστής, ο οποίος αποκλείστηκε από την Εθνική ομάδα λόγω τραυματισμού η ασθενείας του, δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε αγώνα του σωματείου στο οποίο ανήκει, πριν από την παρέλευση οκτώ (8) ημερών από τον αγώνα της Εθνικής ομάδας, στον οποίο δεν μετείχε, για την πιο πάνω αιτία. Η ημέρα του αγώνα της Εθνικής δεν υπολογίζεται για τον προσδιορισμό του χρονικού αυτού διαστήματος.
Από τη ρύθμιση της παραγράφου αυτής εξαιρούνται οι καλαθοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν με το σωματείο τους, λόγω τραυματισμού ή ασθενείας τους, σε αγώνα του Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, αμέσως προηγούμενου της Εθνικής ομάδας".

Όπως φαίνεται και στην "ανάλυση" του τσοντο-site, όπου βέβαια επιχειρείται να παρουσιαστεί η υπόθεση ως "δύσκολη",

Η ΜΑΛΤΣΗ ΘΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Αυτό γίνεται εξάλλου με όλους τους αθλητές, για να μην χάνουν παιχνίδια από τους Συλλόγους τους. Για γέλια και για κλάματα άλλη μία ένσταση αυτών που "δεν κάνουμε ενστάσεις εμείς, δεν είμαστε γαύροι". 31 πόντους στο κεφάλι, ένσταση και φάπα από τον αθλητικό δικαστή. Ολοκληρωτική ξεφτίλα...

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Μια ζωή ξεφτίλες! Όλοι στο χώρο γνωρίζουν ότι ο ΘΡΥΛΟΣ δεν έχει ανταγωνιστή εντός συνόρων και όταν δέσει λίγο ακόμη, θα πάει για μεγάλα πράγματα διεθνώς. Τί την ήθελαν την ένσταση με τόσο πάθος; Κολλητός μπασκετικός βάζελος, όταν τον ρώτησα τη γνώμη του, μου είπε σκασμένος "νο κόμεντ".

Εικόνα apostolos gaganis

Τα κορίτσια του μπάσκετ, απ΄την πρώτη στιγμή με ξεσήκωσαν...