ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ! ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΙ΄ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ...



ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ, ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΕΥΦΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΣΟΡΙ ΜΕ ΤΙΣ...ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΡΑΧΤΕΣ ΚΡΑΞΙΜΑΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ...ΑΕΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΜΑΣ.

Σ΄ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ...ΚΑΛΟΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ... ΟΣΑΚΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, Η "ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ" ( ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΗ ΩΣ FIGHT ) EINAI ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΓΚΕΛΕΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ "ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ"... ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΤΟΥΤΟ....

ΕΤΣΙ, ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ:

1. ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΠ΄ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΤΟ ΜΠΛΑΖΕ ΥΦΑΚΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΝΩΘΡΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!

2. ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΑ ΑΠΟΥΣΙΑ Ή ΙΣΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.

3. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΝΤΟ, ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ. ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ, ΘΕΩΡΩ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΗΧΗΣΑΝ ΓΙΑ Ο-Λ-Ο-Υ-Σ.

4. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΚΑΛΗ Η ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΤΡΟΦΟΣ ΓΙΑ΄ΜΑΣ. ΚΙ΄ΕΓΩ ΜΕΣΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ. ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ. Η ΓΥΜΝΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΗ. ΕΝΩΠΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗΡΗ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ - ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ - Ν΄ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΠ΄ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΛΛ΄ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟ, ΦΡΟΥΔΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ...ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ! ΟΜΩΣ... Τ-Ω-Ρ-Α ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ "ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ". ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ Ν΄ΑΝΑΣΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΤ΄ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, 100%, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΚΙ΄ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ... Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΛΗ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ, ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΟΥ: ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΟΧΟ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Σχόλια

Εικόνα George - Mati

ΛΕΒΕΝΤΙΚΕΣ - ΚΑΘΑΡΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ κουβέντες!!! Απόστολε, είμαστε μαζί σου μέχρι τα μπούνια !!!!!!!!

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Στο ίδιο έργο θεατές.. Μόλις χάσουν όλους τους "στόχους" θα διαβάζουμε από τα ΑΡΔάκια ΤΟΥ ΚΏΛΟΥ
για μπαλάρα και για την άδικη τη κοινωνία που δεν αφήνει τη μπανάθα να σηκώσει κούπα..
Όσο για μας αν ο προπονητής το δεί λίγο διαφορετικά και αφήσει στην άκρη τους εγωισμούς πιστεύω πως θα πάμε μακρυά στο ΟΥΕΦΑ.

Εικόνα aris belem

Παρακαλώ όπως το άνωθεν μεταφραστεί σε ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, εκτυπωθεί με τεράστια γράμματα και τοιχοκολληθεί σε κάθε τοίχο μέσα και έξω από τα αποδυτήρια! ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΛΕΣΙΑ!! Κανένας οίκτος, καμία λύπηση! Οι απόγονοι και επίδοξοι συνεχιστές της μαφίας του Καρκινογιάννη να πάρουν ό, τι τους αξίζει, ξεφτίλα και φάπες!
ΤΩΡΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΤΩΡΑ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!
Υ.Γ.: Γυναικωτοί σφουγγοκωλάριοι, κάντε κανα ΠΑΠ, κανα γυναικολογικό μερεμέτι καλού κακού, έρχονται μεγάλα γλέντια!

Εικόνα apostolos gaganis

Don΄t worry Άρη. Το προώθησα στο υπουργείο εξωτερικών...

Φαίνεται σαααν να υπάρχει Θεός. Φαίνεται...

Εικόνα koropi48

Πλάκα πλάκα φοβάμαι νέα αναβολή. Όλο και κάτι θα βρουν τα λαμόγια. Θα πάρουν και τα λεφτά από τη νόβα, αφού οι ρήτρες δεν έχουν καμια τύχη. Τα παιχνίδια τα αναβάλλει για λόγους δημόσιας τάξης το κράτος και οι ΠΑΕ δεν μπορεί να έχουν καμια τυπική ευθύνη.

Εικόνα apostolos gaganis

Ίδωμεν...

Εικόνα CEN-TAURUS

Και μην ειρωνευόμαστε το "σύλλογο μεγάλο". Να μείνουν με την ίδια πετυχημένη σύνθεση διοίκησης-τεχνικής ηγεσίας.
Φίλοι μου, μην ξεσηκώνεστε. Υπάρχει ελπίδα. Ο αλαφούζος έχει τις λύσεις έτοιμες και τα λεφτά ζεστά, να κάνει ό,τι απαιτείται για την ανάταση της ομάδος. Και ο θωμαϊδης βρήκε καινούριες δικογραφίες και κασέτες. Δείξτε ανοχή και εμπιστοσύνη. Τίποτα δεν έχει χαθεί, αφού οι βασικοί στόχοι είναι ακόμη ενεργοί. Και απομένει ένα παιχνίδι ευρωπαϊκό, για να ξεκολλήσετε από τον τιμητικό 1 βαθμό. Δεν θέλουμε να σκέφτεστε μίζερα, τώρα που πάει να στεγνώσει η λεωφόρος και οι κάτω αίθουσες!Τώρα που ψαρέψατε τόσες πέστροφες από την αίθουσα άρσης βαρών της λεωφόρου, να φάει ο κόσμος;
Πάμε όλοι μαζί χεράκια πάνω, να φτιαχτούμε:
Πεθανιανικός- Πεθανιανικός πρωκταθλητής σ΄όλα τα σπορ ποτετινός!