Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ



Σήμερα θα δούμε κάπως πιο αναλυτικά την τωρινή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΠΑΟ, για την οποία γίνεται πολύς λόγος τελευταία. Είχαμε μείνει εδώ, στα περίπου 15 εκ. ευρώ που έχει βάλει από την τσέπη του, σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, ο Γιάννης Αλαφούζος στην ΠΑΕ. Έκτοτε μεσολάβησαν 2 ακόμη αυξήσεις, των 5 εκ. ευρώ η καθεμία. Μία που ολοκληρώθηκε και μία που αποφασίστηκε στα τέλη Αυγούστου κι εκκρεμεί.

20 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΙΣΩ.
 
Το ποσό φυσικά σε αυτά τα 4 μνημονιακά χρόνια που διανύουμε είναι ιδιαίτερα σημαντικό και του αξίζουν συγχαρητήρια. Όποιος βάζει ΔΙΚΑ ΤΟΥ χρήματα στον ελληνικό αθλητισμό, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ, λεφτά που ο καθένας μπορεί να ελέγξει το αν έχουν μπει και δεν είναι "με το στόμα", έχει τουλάχιστον το σεβασμό μας. Όπως όμως είδαμε και στο πρόσφατο άρθρο του Τσιφ, τα "κανόνια" αρχίζουν και πάλι να βαράνε. Στα όσα περιγράφονται στο παραπάνω άρθρο, πρέπει να προσθέσουμε αυτό,
 
Μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας που πέφτουν (όπως είναι λογικό) στο ποδοσφαιρικό και μπασκετικό τμήμα του «τριφυλλιού», ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δίνει καθημερινά τρομακτική μάχη επιβίωσης, λειτουργώντας κάτω από τεράστια οικονομική ασφυξία. Με πολλά τμήματα απλήρωτα και ορατό τον κίνδυνο προσφυγών. Οι δε άνθρωποι του Αθλητικού Ομίλου αναμένουν απ’ την ΠΑΕ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός την καταβολή ενός ποσού που αγγίζει το μισό εκατ. ευρώ κι αφορά: α) Τα ποσοστά των εισιτηρίων απ’ τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό (συν μια συμφωνημένη χορηγία μέσω του ΣΚΑΪ, απ’ την οποία έχουν δοθεί ως τώρα 50.000 ευρώ) και β) Το μερίδιο των διαρκείας της μπασκετικής ομάδας, που αγγίζει τις 100-150.000 ευρώ. Χρήματα που έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ να δοθούν προς τον Ερασιτέχνη, αλλά αν μη τι άλλο αποτελούν τεράστια «σανίδα σωτηρίας» στη μάχη που δίνει για την οικονομική του επιβίωση.
 
 
«Ξέρω ότι υπάρχει μια καθυστέρηση ενός μήνα στην καταβολή κάποιων χρημάτων, αλλά δεν πρέπει να σας ανησυχεί αυτό. Τις επόμενες ημέρες θα πάρουμε κάποια χρήματα από τη Nova και την UEFA και θα γίνουν κανονικά οι πληρωμές», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αλαφούζος.
 
και αυτό,
 
Ο κ. Αλαφούζος είπε στον κ. Παπαδόπουλο ότι οι ομάδες της Super League δεν φέρουν ευθύνη για καμία από τις δύο περιπτώσεις στις οποίες δεν διεξήχθησαν αγώνες πρωταθλήματος, καθώς η αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών ήταν απόφαση του τότε υφυπουργού Αθλητισμού κ. Κοντονή και η δεύτερη (μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του κ. Μπίκα) απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε από τη ΝΟVA να προχωρήσει στην καταβολή των οφειλόμενων (σύμφωνα με πηγές της Λίγκας αγγίζουν τα 6 εκατ. ευρώ) και ξεκαθάρισε στον κ. Παπαδόπουλο πως αν δεν συμβεί άμεσα αυτό, την επόμενη Κυριακή οι θύρες του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» θα είναι κλειστές για τα συνεργεία του συνδρομητικού καναλιού. Θα τους απαγορευτεί η είσοδος!
 
που έφερε την οργισμένη αντίδραση της NOVA και την αναδίπλωση του ΠΑΟ, αφού υπήρχε απειλή μέχρι και υποβιβασμού του. Συνοψίζοντας:
 
- Ο Αλαφούζος έχει βάλει 20 εκ. ευρώ από την τσέπη του στην ΠΑΕ.
 
- Παίκτες του ΠΑΟ είναι απλήρωτοι εδώ και περίπου 3 μήνες, με άλλους να παίρνουν βέβαια κάποια λεφτά κι άλλους (όπως ο Λεντέσμα...) να είναι μονίμως "τραυματίες στην τσέπη"...
 
- Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός περιμένει ένα πολύ σοβαρό ποσό από την ΠΑΕ.
 
- Ακόμη και ο ΣΚΑΙ, όπως διαβάσαμε στα "Παραπολιτικά" το Σάββατο, ζητάει ρύθμιση για χρέη ύψους...7.000 ευρώ προς το Δήμο Πειραιά.
- Το "Απήλιον"-"Γεώργιος Καλαφάτης", που ακόμη να μάθουμε ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ αν ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟ, στον Αλαφούζο ή στον Τσακίρη, εγκαταλείπεται σιγά-σιγά επειδή "δεν κάνει" και ο ΠΑΟ γυρίζει στη μέχρι πρότινος "επάρατη βαρδινογιαννική" Παιανία.
 
Πώς εξηγούνται όλα αυτά; Για εμάς εδώ μία και μόνη εξήγηση υπάρχει. Η δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του Αλαφούζου τον Αύγουστο που μας πέρασε, επειδή ελέγχεται για φοροδιαφυγή ύψους 53 εκ. ευρώ. Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες της τελευταίας εβδομάδας και ασκηθεί δίωξη από τους οικονομικούς εισαγγελείς προς το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟ, "ειδήσεις" σαν τη σημερινή διαρροή "ο Αλαφούζος θα βάλει άλλα 5 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟ" θα πάνε περίπατο. Με δεμένα τα χέρια, δίχως να έχει λεφτά να βάλει και με τα φέσια να αυξάνονται, αλλά και την πίεση από τον κόσμο του ΠΑΟ για τα αποτελέσματα που ούτε φέτος έρχονται, ποια λύση μένει;
 
ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ;

Σχόλια

Εικόνα thrilos mia zoi

Παιδιά να τον βοήθήσουμε όλοι μαζί να μείνει. Με πρόεδρο του ΠΑΟ τον αλαφούζο, όπως είπε και ο Βαγγέλας, αλλα 20 πρωταθλήματα σερί θα πάρουμε.

Εικόνα Pavlos

Θερμές ευχές, αδελφέ Σάββα, με τις ευλογίες τοῦ Σάββα τοῦ Ἡγιασμένου ἐκ κοιλίας μητρός, τοῦ ἐκ Καππαδοκίας. Νοιώθουμε κι εμείς ευλογημένοι που σε ξαναδιαβάζουμε σ᾽αυτόν τον ιστότοπο.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα savvas gridlock

Ευχαριστώ πολυ Παυλο για τις ευχες, να'σαι καλα φιλε. Τους Καππαδοκες Πατερες της Ορθοδοξιας εχω ως πνευματικους οδηγους, περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλον ανθρωπο.

Εικόνα CEN-TAURUS

Τα μπικικίνια του στόλου των καρπαθίων (καταλαβαινόμαστε ε;) ήταν πολλά και βρίσκονται καλάααααα φυλαγμένα στο σίτυ της ηγγλατέρρας και σε λίμιτεδ της μεγαλονήσου, ρωμάνικο μάτι να μην τα πιάνει. Πολλάααααα ριάλια. Μόνο κάλυψη χρειάζεται, μη και σπάσει το απόστεμα της υπόθεσης της σκαστής φοροδιαφυγής, γιατί τότε θα πεταχτούνε κι άλλα...Και μιλάμε για κακουριγιοδικεία, για ενόρκοι, για σαγγελείς, για βαγγελείς, για τέτοια. Γι αυτό εμείς ως τουίτηδες, φροντίσαμε να τα βρούμενε με την τσιπροπαρέα, τους παππάδες και όλο το συναπάντημα, να δίνουμε καθημερινά στασίδι στα αυλωνίτια, στα καρακώστια και τα άλλα παράξενα υστερικά πουλιά του συριζαϊκού δάσους κι αυτά, ως αντάλλαγαμα, θα μας καθαρίσουν όοοοοοοοολους τους λεκέδες, εγχωρίους τε και διεθνείς και μεις, ως σκάιδες μαλακώσαμε, κομμάτι την κριτική μας...Βέβαια... Πριν, βλέπεις, το χαμε χτιμήσει αλλέως το πράγματο, ούρλιαζε καθημερνώς ο κανάλης μας με μπάμπηδες και πορδοσάλτες και κοκοσιώνες, για να πέσει γλήγορα γλήγορα η αριστεροφασιστοδέξια γκριζοσπαστικιά παπαράταξις και θα ρθούνε τα μητσοτάκια, με τα οποία έχομενε παλιόθεν νταραβέρια, που ΄λεγε και ο λιαλιώτης ο μπεμπές, και χαρθιά φωτοτυπίας αρκετάς και λογαργιασμοί εξωτερικού και βαλίτσας με χηνάρια βιντεοσκοπημένας, οπότε τους έχομεν εις την απαλάμην απάνωθε. Αλλά, είδομεν ότι υπάριχει περίπτωσις ετούτοι δω να εξαντλήσωσιν τον χρόνο διακυβερινήσεως, όπως όλοι οι κοκκινοφασίστες του πλανήτου, που άπαξ και καθίσωσι αναπαφτικά επί του σβέρκου, δεν τους ξεπεζεύγεις εύκολα. Γι αυτό τα ψιλοβρήκαμε, μαλακέψαμε την κριτικήν και το ρίξαμε στα βόιζ και στα καλαματιανά, να κούγει κι ο σαμαράντωνας να φχαριστιέται. Και εντός ολίγου, το ημερήσιον πρόγραμμα στα σκάϊα θα ρχίζει με την 9ην διεθνήν, τον "κόκκινο ήλιο τον ήλιο πανατέλλει" και τα τοιαύτα, ώστε η ΑΥΓΗ-ΑΝΗ θα φαντάζει άκρως αντιπολιτευομένη εφημερίς μπρος στη δική μας επαναστατικήν αφοσίωσιν. Τέτοιες μεταμορφώσεις, ούτε σαμιαμιδόσαυρος δεν κοντράρει το γιαννάκη. Φάγαμε κανάλια τζάμπα, εκτυπωτικές εγκαταστάσεις τζάμπα, ποδοσφαιρικιάν ομάδαν ολότσαμπα, μασήσαμεν από τη δουροπεριφέρειαν μια δεκαπενταρούμπα κακομμύρια για βελτιώσεις στους αμπελογκάρντεν που δεν τις είδεν ανθρώπου οφταλμός, βγάλαμε στο αχρηματιστήριο εφημερίδαν των ναυτεμπόρων και την παντρέψαμε παρατρύπως με πλοία, φάγαμε από ξένην χώραν ένα στόλο παπόρια, μολύναμε ανεπανορθώτως τον κόλπο του μεχικού, πλέομεν με μονοπύθμενα βαρκάκια κόντρα στους ευρωπαϊκούς κανόνας, έχομεν ιστορίας με φοροδιαφυγοκλοπές και δεσμέψεις λογαριασμών, με εικονικά -υπέρ πράσινης καρδούλας- εισιτήρια στη λεωφόρδο, με δηλώσεις εμπρηστικότερες πυρκαγιάς, με δημοσίεψη κασσετώνε παρανόμωνε και δικογραφιώνε απορρήτωνε, μας πέταξαν κατάμουτρα ότι καβαλικεύαμε ανήλικα αγοράκια και, μόλα ταύτα, δεν κάτσαμε ούτε δύο λεπτά πίσω από κάγκελο. Τώρα θα κωλώσωμε; Θα τη βρούμεν την άκρη της επιβίωσης, χαρτιά και κασσέτας το κατέστημα έχει δια όλους, οπότε ακλόνητο το μετερίζι... και βλέπωμεν.

Εικόνα Romain

Γειά σου Σάββα, και χρόνια πολλά!

Ο Αλαφουζος δεν είναι ούτε βλακας ούτε ούτε κάνει κάτι χωρίς να έχει κέρδος και στόχο. Αντίθετα είναι πονηρός, και χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να πετύχει τις προσωπικές του επιδιώξεις.

Είναι τόσο υπουλος όσο δεν φαντάζεσαι.

Αυτό επιβεβαιωθηκε πριν ακόμη μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Με τις μουφα αλλά συτοχευμενες έρευνες market research, που ήταν ειδική παραγγελία και τα αποτελέσματα τέτοια που τον εβοηθησαν επικοινωνιακα να πάρει τις μετοχές, να τραβήξει έστω και λίγο κόσμο στη "συμμαχία" και να τους βάλει στο μπογιατισμα και στον καθαρισμό.

Πέρυσι όταν τον άρχισαν στο... "Πουλο, Πουλο, Αλαφουζο... Πουλο" δεν δίστασε να αφήσει να ματαιωθει το παιχνίδι στην έδρα του με τον Ολυμπιακό, γιατί ενδεχόμενη κατραπακια, θα σήμαινε ενδεχομένως και το τέλος του από τον σύλλογο των Αμπελοκήπων. Ο Θρύλος ήταν σε τρομερή φόρμα και το ματσάκι θα έγραφε. Γιαυτό και έκανε ότι έκανε να μην διεξαχθεί.

Μετά πήγε στον Κοντονή και του είπε να τιμωρησει τη θύρα 13.

Χρειάζεται όμως το πράσινο κοπάδι και δύσκολα θα αφήσει τον θιασο. Απλά θα προσπαθήσει να βάλει όσα λιγότερα μπορεί για να δικαιολογεί την παρουσία του στον προεδρικό θωκο.

Αν όμως οι δουλειές του πάνε του κώλου, τότε δεν θα το σκεφτεί να τους αφήσει στα κρύα του λουτρου.

Εικόνα savvas gridlock

Ευχαριστώ φιλε για τις ευχες. Παλι καλα που τις "ερευνες" για το αν θα μπει στον ΠΑΟ δεν τις ανεθεσε στον "γνωστη" Μαραντζιδη...

Εικόνα petros1979gr

'Άλλο ένα κατατοπιστικότατο άρθρο. Και επι τη ευκαιρία, χρόνια σου πολλά Σάββα για την ονομαστική σου εορτή. Να σαι γερός και δυνατός και να μας χαρίζεις πάντα διαφωτιστικά και αποκαλυπτικά - αντιπροπαγανδιστικά άρθρα.

Εικόνα savvas gridlock

Ευχαριστώ Πετρο, να'σαι καλα φιλε.

Εικόνα vagio

Εν Χριστω αδερφέ Σάββα-ψυχάρα-Ολυμπιακάρα, χρονια σου πολλά με κωλοφαρδια και υγεία!

Εικόνα savvas gridlock

Να'σαι καλα Βαγγελη.

Εικόνα thita

καταρχάς δεν θέλω να πιστέψω ότι ο αλαφούζος αποχωρεί, κακό νέο για εμάς τους ολυμπιακούς, τι θα γίνει αν πάρει την πανάθα κανένας σοβαρός άνθρωπος το έχετε σκεφτεί?!?

σάββα, μεταξύ των βάζελων ακούγεται πιο έντονα τώρα τελευταία (μετά την επιστροφή στην παιανία) ότι ο γιαννάκης είναι μπροστινός και πίσω είναι ακόμη οι βαρδινογιάννηδες, που τον έβαλαν και καλά για να μην έχει απαιτήσεις ο κόσμος της πανάθας, κλπ.

τελείως ράδιο αρβύλα και σενάριο, αλλά μπορεί κάποιος να μου πει γιατί την πλειοψηφία των μετοχών της πανάθας την έχει κυπριακή εταιρεία και οχι π.χ. ελληνική εταιρεία ή προσωπικά ο αλαφούζος? λένε όλοι ότι η κυπριακή είναι του αλαφούζου, αλλά κανένας δεν μπορεί να ξέρει αν είναι αλήθεια, π.χ. μπορεί είτε να είναι άλλος από πίσω, είτε να έχουν ήδη μεταβιβαστεί οι μετοχές της κυπριακής εταιρείας που την είχε αρχικά ο γιαννάκης

στην Κύπρο υπάρχει ως γνωστό ο θεσμός του trust στις εταιρείες limited (τις παλαιές off-shore), όπως αυτή που έχει τις μετοχές της πανάθας ή όπως αυτή που έχει το sdna, για να μην ξεχνιόμαστε ε, δηλαδή κανονικά και με το νόμο (τον κυπριακό) μέτοχοι και διευθυντές εμφανίζονται οι "μπροστινοί" κάποιου/ων άλλου/ων

Εικόνα savvas gridlock

Το "Αλαφουζος μπροστινος των Βαρδινγιανναιων" δεν παιζει και το ξερουν καλα οσοι κανουν κουμαντο στη 13, ασχετως του τι λενε προς τα εξω τωρα τελευταια για να καλυψουν τον κωλο τους. Παλια ο Βαρδης εσωσε το Γιαννακη Αλαφουζο απο την μπουζου, τοτε με το "Ασπρονησι", επειδη ειχαν κοινα συμφεροντα μετα το 1991 κατα Μητσοτακη. Αυτα περασανε οριστικα. Στα υπολοιπα, η ΠΑΕ Ολυμπιακος επισης σε κυπριακη οφσορ ανηκει, συμφεροντων Μαρινακη.

http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20...

Ο Θωμαιδης εγραφε παλιοτερα οτι εισαγγελεις την εξεταζουν για ξεπλυμα, αλλα ακομη ψαχνουν και δεν βρισκουν τιποτε, αφου δεν υπάρχει τιποτε. Σε οφσορ περνανε οι μετοχες προφανως για προστασια απο πιστωτες.

Εικόνα thita

φίλε είσαι φοβερός, με ενημέρωσες για όλα, thank you, συμπληρώνω πως οι μετοχές, πέραν από την προστασία από πιστωτές, κλπ., ίσως είναι και σε "off-shore" (δεν υπάρχουν πλέον τέτοιες στην ε.ε., όλες κανονικές εταιρείες είναι υποτίθεται, στην Κύπρο είναι πλέον κανονικές limited με φορολόγηση αν θυμάμαι καλά 12,5%) π.χ. για εύκολη και ανέξοδη μεταβίβαση (δεν μεταβιβάζεις τις μετοχές της παε και δεν μπλέκεις με διαδικασίες, συμφωνητικά, φανερά τιμήματα, φόρους υπεραξίας, κλπ., παρά μεταβιβάζεις τις μετοχές της off-shore/limited)

Εικόνα ze ηλιας

Μη μου πειράζετε το έκφυλο αγόρι/δεν έχει ολοκληρώσει το έργο του/έχει να δώσει πολλά ακόμη

ΣΑΒΒΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ

Εικόνα savvas gridlock

Ευχαριστώ φιλε.

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Χρονια πολλα ρε Σαββαρε,ευχομαι ολοψυχα υγεια και να εισαι παντα μαχιμος εδω στο RATM.
Οσο για τον αλαφουσκα,μαλλον ηρθε η ωρα να την κανει απο παντου.
Πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου να φυγει απο τη ζελα και να πουλησει το σκαι.
Δεν κουδουνιζουν οι παραδες στην τσεπα και πασχει απο οικονομικη κωλοσφυξια.
Βασανιζει το ανωμαλο μυαλουδακι του για να βρει λυση.
Ετσι και του κουνησει κανα μαρουλακι ο Βαγγελας και του παρει τον σκαι μεχρι και ο πορδοσαλτε θα κανει εκπομπη με φανελα Ιντεγιε!

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα savvas gridlock

Ευχαριστώ πολύ φιλε, να'σαι καλα. Οπως τα λες ειναι.

Εικόνα koropi48

Καλωσόρισες ορέ σακαφλιά! Καιρούς και ζαμάνια... Και γαμώ τις φαντασιώσεις, ο πορδοσάλτας με φανέλλα ιντέγε! Πόσα δίνω για να δω τέτοια εικόνα!

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Χαχαχαχαχαχα!
Και ο Τακαρος διευθυντης ειδησεων να τους τραβαει πουτσοσκαμπιλα αν δεν τα λενε οπως πρεπει!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Επί τη ευκαιρία Σάββα,χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή με υγεία και ευτυχία.Συνέχιζε να τους ξεφτιλίζεις,όπως κάνεις πάντα.

Εικόνα Brainstorm

χτες βραδυ παντως στην εκπομπη του Αντυπα-Γκοτζου στο σπορτ24 ραδιο, πηρε ενας βαζελος, που προφανως δεν ανηκει κιολας στον πολο "αλαφουζος-13" (αν και αυτος ο πολος εχει υποστει μεγαλο ρηγμα) βγηκε και ειπε ακριβως αυτο που καταληγει το αρθρο.

οτι πολυ συντομα θα γινει μια εκτακτη συνεντευξη τυπου που θα ανακοινωνει την αποχωρηση του.

οχι οτι αυτα τα μεταμεσονυχτια τηλεφωνα στα ραδια ειναι αξιοπιστα αλλα επειδη ειδα το αρθρο σας οτι καταληγει στο ιδιο συμπερασμα....

Εικόνα savvas gridlock

Όπως καταλαβαινεις, υπηρχε λογος που ανεβηκε αυτο το αρθρο σημερα κι οχι νωριτερα. Πολλαπλασιαζονται οι φημες για ηρωικη εξοδο του Μεσολογγιου.

Εικόνα koropi48

Αδερφέ, σκέψου το λογικά. Τόσοι βάζελοι υπερμεγαλοεπιχειρηματίες υπάρχουν, αλλά κανείς δεν αναλαμβάνει το πιθάρι δίχως πάτο. Ολόκληρο βαρδινογιαννέικο και κώλωσε να ρίχνει λεφτά τόσα χρόνια. Ο τουίτης μπήκε χωρίς να δώσει φράγκο, έβαλε μια διαθέσιμη κάβα να παίξει και ίσως κάποτε πουλήσει και ρεφάρει (αν βρεθεί κανείς). 'Οπως έγραψα εδώ, ο ποα του προσφέρει όμως και απίστευτη κάλυψη στις εκκρεμείς υποθέσεις του, συνδυαζόμενος με τα ΜΜΕ. Τα μεγάλα σωματεία, όταν συνδυάζονται με ΜΜΕ, είναι το μέλι για τις πολιτικές μύγες, Όταν το μυριστούν, συνωστίζονται γύρω του, πουλώντας βέβαια κια την αντίστοιχη προστασία και λόμπιγκ. Ποιος θα ήξερε τη φάτσα του, αν δεν ήταν στον ποα; ΚΑΝΕΙΣ! Ενώ τώρα, αν πεις κάτι κακό γι αυτόν, θ΄ ακούσεις "κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο, αν τον χτυπήσετε είναι σαν να χτυπάτε την ομάδα". ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ποα Ο ΤΟΥΙΤΗΣ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΥΘΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ (ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ).

Εικόνα koropi48

Ξέχασε αδερφέ σάββα την ηρωική έξοδο αλαφούζου, την οποία βέβαια όλος ο ΘΡΥΛΟΣ απεύχεται! Ο γιαννάκης χωρίς την επικοινωνιακή αβάντα του ποδοσφαίρου, θα είναι ένας αδύνατος κοντομηνάς. Θα τον ξεσκίσουν στις υποθέσεις που εκκρεμούν και είναι πολλές. Πιο εύκολο να δώσει το σκάι από τον ποα. Βαδίζουν κούτσα-κούτσα μαζί, προσπαθώντας να σώσει ο ένας τον άλλο.

Εικόνα savvas gridlock

Δεχεται εντονες πιεσεις απο την οικογενεια του. Κι αλλες φορες, απο το 2012 που εμπλεξε με την ΠΑΕ ΠΑΟ, υπηρχαν φημες οτι θα φυγει, αλλα τωρα αυτες οι φημες επιβεβαιωνονται κι απο συνεργατες του, εντος κι εκτος ΣΚΑΙ. Τρομαξε απο τις αντιδρασεις του κοσμου; Διαρρεει τις φημες για να αρχισουν τα "οχι μην φυγεις"; Φοβαται το ξυλο; Προς το παρον μεταφερουμε την οποια πληροφορηση εχουμε. Το τι θα γινει, θα φανει το αργοτερο ως το τελος του μηνα.