ΤΑ 54 ΕΚ. ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ PANATHINAIKOS24.GR.



Το άρθρο αυτό ανεβαίνει έπειτα από παράκληση, σχεδόν απαίτηση, αρκετών φίλων του site, οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί μας μετά την χθεσινή αναλυτική περιγραφή της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ ΠΑΟ. Ο διάλογος που για μεγάλο χρονικό διάστημα της χθεσινής ημέρας είχαμε με αυτούς τους αναγνώστες μας, ήταν πάνω-κάτω αυτός.
 
- Γράψτε για το Μαρινάκη, αναλυτικά και με στοιχεία το πόσα λεφτά έχει βάλει στην ΠΑΕ, όπως γράψατε για τον Αλαφούζο.
- Μα έχουμε γράψει εδώ και καιρό, 54 εκ. ευρώ έχει βάλει.
- Λένε διάφορα οι άλλοι και σε συζητήσεις που έχουμε μαζί τους στο Internet,  μας παραπέμπουν σε άρθρα με στοιχεία που καταρρίπτουν αυτό το νούμερο.
- Ποια είναι αυτά τα άρθρα;
 
Σχεδόν όλοι μας έστειλαν αυτό το link.
 
Panathinaikos24. Το site των Παναθηναϊκών δημοσιογράφων του Σπορ FM. Δεσύλλας, Μοιρώτσος, Νεραντζιάς, Τσούτσικας και τα άλλα παιδιά του "αντικειμενικού" αποχωρητηρίου του Μοσχάτου, πρώην Δαβάκη στην Καλλιθέα. Ας δούμε λοιπόν το κείμενο του Απριλίου 2016 που ανέβηκε από την "Πυράγρα"...
 
Για να μην αρχίσουμε από πολύ πίσω, όλοι θυμόμαστε την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε προκηρυχθεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός με τη Γενική Συνέλευση της 9ης Ιουνίου του 2015.
Δέκα μήνες αργότερα, οι δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού τη φέρνουν ως παράδειγμα για να αποδείξουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης χρηματοδοτεί με μεγάλα ποσά την ΠΑΕ.
Αλλά, για μια στιγμή… Καλύφτηκε ολόκληρη η ΑΜΚ; Όχι…
Όπως προκύπτει από το σχετικό έγγραφο, καλύφτηκε μερικώς κατά 4 εκατομμύρια ευρώ. Το είδατε γραμμένο πουθενά; Όχι…
 
Αλίμονο, ποιος να γράψει γι'αυτό; Τολμάει κανείς; Βέβαια αυτό εδώ το άρθρο ανέβηκε το Δεκέμβριο του 2015, 4 μήνες πριν το πόνημα του panathinaikos24 και είχε ακριβώς αυτό το περιεχόμενο, το οποίο πήραν αργότερα διάφορα sites (π.χ. το sdna.gr), αλλά "το έχασε" η "Πυράγρα".
 
Επιπροσθέτως, ας εξετάσουμε τα ποσά που έχουν επενδυθεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά τη συμφωνία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Σωκράτη Κόκκαλη, στις 18 Ιουνίου του 2010…
Στις 27 Ιουλίου του 2010, η ΓΣ προκήρυξε ΑΜΚ ύψους 36.430.000 ευρώ, η οποία καλύφτηκε κατά 23.315.112 εκατομμύρια ευρώ, όπως πιστοποίησε το ΔΣ σε συνεδρίαση της 17/1/2011.
Στις 14 Φεβρουαρίου του 2012, η ΓΣ προκήρυξε ΑΜΚ ύψους 13.114.888 ευρώ, για την οποία καμία συνεδρίαση του ΔΣ δεν πιστοποίησε την κάλυψη της. Συνεπώς, χρήματα δεν εισήλθαν…
 
Πάμε να δούμε τώρα εμείς τα ΦΕΚ που αφορούν την ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσα από το site του Εθνικού Τυπογραφείου.
 
ΦΕΚ ΑΕ-ΕΠΕ 226/2011, πιστοποίηση καταβολής 23,3 εκ. ευρώ για το μετοχικό κεφάλαιο και 8,68 εκ. ευρώ για το "αποθεματικό των premium/υπέρ το άρτιο μετοχών". ΔΕΙΤΕ ΤΟ.
ΦΕΚ ΑΕ-ΕΠΕ 4689/2011, πιστοποίηση καταβολής 13,1 εκ. ευρώ για το μετοχικό κεφάλαιο και 4,88 εκ. ευρώ για το "αποθεματικό των premium/υπέρ το άρτιο μετοχών". ΔΕΙΤΕ ΤΟ.
ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ "Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ" ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΕΚ, ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΑ ΕΒΑΛΕ.
 
Αφού είδαμε τα "13 εκ. ευρώ που καμία συνεδρίαση του ΔΣ δεν πιστοποίησε ότι καλύφθηκαν" σύμφωνα με την "Πυράγρα", τα οποία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ, μαζεύουμε τα ποσά, κάνοντας αριθμητική του Δημοτικού για την "Πυράγρα" του Δεσύλλα και του Μοιρώτσου. 23,3+13,1=36,4 εκ. ευρώ το ποσό που έβαλε για απλές μετοχές στην ΠΑΕ ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, 8,68+4,68=13,56 εκ. ευρώ το ποσό που έδωσε για τις premium/υπέρ το άρτιο. 36,4+13,56=50 εκ. ευρώ.
 
ΕΙΔΑΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΕΚ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΤΑ 50 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ 2010 ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ; ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΠΟΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Ή ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ "ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ", ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΕ, ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, ΟΧΙ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ.
 
Η "Πυράγρα" που πάει για Νόμπελ Οικονομικών ως νέος Στίγκλιτς πέτυχε την αύξηση κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός του 2015. 4 εκ. ευρώ όπως είπαμε πριν 1 χρόνο.
50 εκ. το 2010 και 4 το 2015, πόσο μας κάνουν ρε Δεσύλλα;
 
54 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΠΙΣΩ. 54 ΕΚ. ΖΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, 2010-2016, Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
 
Λέμε "προς το παρόν" γιατί όπως είναι σαφές η αύξηση των 20 εκ. ευρώ που αποφασίστηκε το φετινό καλοκαίρι, μετά τον αποκλεισμό του Θρύλου στα προκριματικά του Champions League, ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ στα παραπάνω νούμερα. Δεν έχει πιστοποιηθεί η καταβολή της προς το παρόν.
 
ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ, Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ 74 ΕΚ. ΕΥΡΩ.
 
Ο Αλαφούζος για την ΠΑΕ ΠΑΟ είναι στα 20 όπως είπαμε, αφού φυσικά στην πρόσθεση της "Πυράγρας" συμπεριλαμβάνονται και τα χρήματα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, τα 8 εκ. ευρώ συγκεκριμένα, που έμπαιναν στις αυξήσεις κεφαλαίου της ΠΑΕ ως το 2015. Κάθε χρόνο ο πρόεδρος της Chipita Θεοδωρόπουλος δίνει 700.000 ευρώ, ενώ από το 2013 ως το 2015 υπήρχε διαφορετική τιμή εισιτηρίου σε κάθε θύρα του δημοτικού γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αναλόγως του αν κάποιος ήταν μέλος της Συμμαχίας, με τη διαφορά να καταλήγει αφορολόγητη στα ταμεία της Συμμαχίας. Είναι αδύνατον να έχει βάλει από την τσέπη του πάνω από 2 εκ. ευρώ σε αυτά τα 8 εκ. της Συμμαχίας ο Αλαφούζος, δεν βγαίνουν τα νούμερα. 
 
54 ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ 74 ΕΚ. ΕΥΡΩ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, 20 ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ (ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ...) 25 ΕΚ. ΕΥΡΩ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ. ΤΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟ.
 
Μετά από τα παραπάνω, μπορούμε να γελάσουμε με τα τελικά ποσά της "Πυράγρας"
 
Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι σήμερα, έχουν εισρεύσει 24. 669.173 ευρώ. Κάτι που αποδεικνύεται από τα αντίστοιχα έγγραφα, που έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο. Δηλαδή, 2.645.939 ευρώ λιγότερα…
 
και να κλάψουμε από τα γέλια με τις "γνώσεις" της.
 
Αλλά, από την άλλη, οι πειραιώτικες επενδύσεις δεν είναι αυτές που παρουσιάζονται από την πλειονότητα των ΜΜΕ, ειδικά όταν υπάρχουν τα έσοδα του Champions League και των πωλήσεων ποδοσφαιριστών… Απλώς, καλλιεργείται ο μύθος των επενδυτών, γιατί πουλάει…
 
Στις αυξήσεις κεφαλαίου μιας εταιρείας, μπαίνουν λεφτά από τις τσέπες=προσωπική περιουσία των μετόχων. Τα υπόλοιπα έσοδα που μπορεί να έχει η εταιρεία, είναι άλλο καπέλο. Αυτό βεβαίως που ξέρουν ακόμη και άτομα που δεν σπούδασαν οικονομικά, αλλά έχουν για παράδειγμα δική τους επιχείρηση, ο Έλληνας Γκαλμπρέιθ "Πυράγρα" των Δεσύλλα-Μοιρώτσου το αγνοεί.
 
Και εις ανώτερα, ψεύτες πρασινολαγοί ρουφιανογράφοι...
 
ΥΓ. Έτσι γίνονται οι αναρτήσεις στο site. Μιλάτε μαζί μας, ζητάτε, πολλές φορές στέλνετε και υλικό κι ανεβαίνουν τα άρθρα. Όταν λέμε ότι "είμαστε λαϊκό site", το εννοούμε. Εσείς που είστε κοντά στο site, το (και μας...) ξέρετε. Οι υπόλοιποι λερώστε το στοματάκι σας για το "ποιοι είναι, ποιος τους δίνει θέματα;" και "είναι δημοσιογράφοι σίγουρα". Οπαδοί ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ είμαστε. Αν τώρα δεν πείθεστε και θέλετε να μάθετε κι άλλα πράγματα για εμάς, ψαχτείτε στο σπίτι σας. Όλο και κάποιο θηλυκό, μικρής ή μεγάλης ηλικίας, θα υπάρχει εκεί μέσα που θα μας γνωρίζει...

Σχόλια

Εικόνα Giannis

Μας ελειψες Σαββα...Να σαι καλα ρε μαγκα να τους ξεβρακωνεις...

Εικόνα red7neck

Δυστυχώς εχθές γίναμε μάρτυρες μίας κατάστασης η οποία έχει τις ρίζες της στα γενικότερα πεπραγμένα της ελληνικής αισχρής αθλητικής πραγματικότητας.

Από την μία έχουμε ομάδες που δεν επενδύουν ευρώ (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός) και από την άλλη πλευρά έχουμε ομάδες μετρίου (ΠΑΟΚ) έως χαμηλού επιπέδου (όλοι οι υπόλοιποι), με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να το σηκώνουμε από τον Νοέμβρη μήνα.

Τι σχέση έχει όλο αυτό με το χθες? Έγκειται στο γεγονός ότι παίκτες που απάρτιζαν την 11άδα του Ολυμπιακού σε άλλες εποχές δεν θα περνούσαν ούτε για delivery έξω από το Ρέντη. Είμαστε αναγκασμένοι να υποστούμε τέτοιο πόνο στα μάτια μας με τους Ντα Κόστες, τους Ντε Λα Μπέγιες και τον κάθε αμπαλίδη που έχουμε μαζέψει...

Σε τέτοιο όμιλο θα πρεπε να βλέπαμε λίγο καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα (όπως είδαμε με την Αστάνα εντός έδρας αλλά και στα ντέρμπι με ΠΑΟ και ΑΕΚ).

Καλό θα είναι η χθεσινή ήττα-ντροπή να αφυπνίσει τους παίκτες εν όψει του δύσκολου παιχνιδιού στα Γιάννενα. Ο Ολυμπιακός χθες δεν βλεπόταν, ήταν απαράδεκτος.

Εικόνα fasteddie

Βαρεθηκαμε ρε μαλακες,κουραστηκαμε.Πονανε τα ματια μας και τα μυαλα μας.Δεν ειναι Ολυμπιακος αυτο το πραγμα,ειναι καταντια.Και μη μου μιλησει κανεις ΑΣΧΕΤΟΣ για οικονομικες κρισεις και μπατζετ,ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ η θεση μας στην ευρωπη και οι ισολογισμοι,ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Ο ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ ρε.Ο ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ ΡΕ!!!
Φτανει ρε με το λιβανιστηρι,τι στηριξη και παπαριες,ποιον να στηριξω,τους ανικανους/αμπαλους?Τα καρναβαλια?Αυτους που μας δουλευουν μες τα μουτρα μας??ΠΟΙΟΝ?

ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Εικόνα Φαιδων

Πολύ φοράμε ότι θα καταντήσουμε βάζελοι και κούκλες. Αν μας τύχη καμία Τόττεναμ Η οποιαδήποτε σχεδόν από τις άλλες ομάδες,τι θα κάνουμε.Θα δώσουμε χαρά και δικαίωμα σε όλους τους ανύπαρκτους και πεθαμένους. Ο Μπεντο είπε ότι δεν είμασταν αποτελεσματικοί. Οποία ομάδα μας επεξε με πιεστική άμυνα πάντα αναποτελεσματικοί ήμασταν. Πιεστική άμυνα μπαλιές στην πλάτη τις δικιά μας άμυνα και κάθε Κέρκυρα,αποελ και κάθε ανύπαρκτος πέρνει αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, που έχουν προσκύνησει ομαδαρες. Δυστυχώς όπως οι πολιτικοί έχουν πάρει τη ελπίδα από τον λαό της Ελλάδας έτσι και οι διάφοροι παρακατατρεχαμενοι του προέδρου, έχουν πάρει την ελπίδα από τον λαό του Ολυμπιακοί. Δεν αντιλέγω ότι ο πρόεδρος έχει βοηθεισει και έχει ματώσει για τον θρύλο μας,αλλά μου θυμίζει λίγο Κόκκαλη πριν τα παρατησει

Εικόνα CostasS

ΟΤΑΝ:
- Ο τελευταίος παίκτης που σε έκανε να φωνάξεις αυθόρμητα και όχι καθ'υποδειξη της ντουντούκας, το όνομά του ήταν ο Giovanni ή/και ο Mirallas
- Ο τελευταίος προπονητης που σε έκανε να φωνάξεις αυθόρμητα και όχι καθ'υποδειξη της ντουντούκας, το όνομά του ηταν ο Valverde
- Στον παγκο της ομάδας τα τελευταία χρόνια παρελαυνουν μετριοι wannabe προπονητες ή πρωην σχολιαστές και εν γένει μαθητευόμενοι μαγοι.
- Στο ροστερ της ομαδας τα τελευταία χρόνια παρελαύνουν παίκτες μετριοι εως και σχεδον καλοι (τους οποιους ομως σταδιακά απαξιωνουμε και τελικα διωχνουμε ή πουλαμε)
- Ο νυν προπονητής της ομαδας δηλώνει "πρωτος στοχος ειναι το πρωταθλημα" και ο γενικος αρχηγος "το ματς της χρονιας ειναι το παιχνίδι στα Γιάννενα"
- Το rotation της ομάδας γίνεται με κριτήριο την Super(!)League και οχι το Europa League.
- Εδω και μερικά χρόνια συνεχίζουμε να ονειρευομαστε (τι αραγε? γιατι για Ευρωπαϊκή καταξιωση δεν βλέπω φως)
- Αύριο οι προσκείμενες στην ομαδα εφημεριδες θα γραφουν "εμείς Ευρωπη, εσείς στον καναπέ"
- Πανηγυρίσουμε την προκριση τερματίζοντας 2οι πισω απο την ομαδα του β' γκρουπ δυναμικότητας με την οποια σε 2 αγωνες, χασαμε και τους 2, βαλαμε 0 γκολ και φαγαμε 3 (ο Θεος δεν "κοιμαται" ποτε)
ΤΟΤΕ κ.προεδρε με ολο το σεβασμο, ως εφοπλιστης που είσαι, φαίνεται οτι η ναυαρχίδα του στόλου σου που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αρμενίζει στραβά.
ΟΧΙ δεν ειμαι μηδενιστης, αγνωμονας, νεογαυρος ή οτι αλλο σπευσουν καποιοι να με χαρακτηρίσουν. Ειμαι απλά ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα CEN-TAURUS

Η πληγή είναι οι κακές επιλογές, που φέρνουν σπατάλη χρημάτων χωρίς αντίκρυσμα. Υπήρχε συζήτηση για μιραλάς και κάμπελ. Να δέσεις τα φτερά με μπουκαδόρους και σκόρερ. Και οι δυο μαζί, 16-18 εκατομύρια. Μάλιστα. Δεν τους πήρες, γιατί ήταν ακριβοί. Δεκτό. Πόσα έχεις δώσει τα τελευταία δύο χρόνια και μάλιστα πεταμένα στα σκουπίδια, για τις θέσεις αυτές; Χωρίς έσοδα, μεταπωλητική αξία, ποδοσφαιρική απόδοση; Αν με τους ποιοτικούς παίχτες που έγραψα ως παράδειγμα, περνούσες τους ισραηλινούς και έμπαινες στους ομίλους, θα είχες χάσει ή κερδίσει εντέλει από την επένδυσή σου; Ή νόμιζες πως με τους φευγάτους κασάμηδες και μαζουακούδες θα κάνεις παρέλαση; Απλά μαθηματικά! Παίρνω ακτινίδια ρε παιδί μου καμιά φορά που είναι και φτηνά. Όπως τα παίρνω, έτσι τα πετάω και μη μου πει κανείς ότι καθαρίζει ακτινίδια στο σπίτι! Δεν χάνω έτσι και τα λίγα που δίνω για φρούτα και φρούτα δεν τρώγω;

Εικόνα RED HELL

Αναρωτιεμαι για ποσο μαλακες μας περνανε καποιοι.Υπαρχει κοσμος που για αυτη την ομαδα εδωσε και δινει και τη ζωη του.Και τι βλεπει?Ενα ματσο ανικανους ηλιθιους.Δεν με νοιαζει οτι χασαμε δεν με νοιαζει το οτι ειμαστε στις καλυτερες 30 ομαδες της Ευρωπης και λοιπες μαλακιες.Με νοιαζει το οτι αντι να εχουμε μια ομαδα δουλεμενη που σε ευχαριστει να την βλεπεις(εχει καταντησει η εξαιρεση)και ας μη νικαει παντα βλεπουμε πολλες φορες(οπως σημερα)ενα συνονθυλευμα που σε κανει να θες να γαμησεις οτι υπαρχει απο τα νευρα σου.Τσολιες στην αμυνα λαθος πασες στο μισο μετρο στο κεντρο και μια επιθετικη γραμμη που κανει τα παντα για να μην βαλει γκολ.Καταφεραμε σε τετοιον ομιλο να κανουμε μονο 2 νικες και να δωσουμε 6 βαθμους σε μια ομαδα που απλως ειναι καλοστημενη στον αγωνιστικο χωρο.
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ 70 ΚΑΙ ΣΤΟ 80 ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛ.ΣΥ-ΝΕΛ-ΘΕ-ΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΚΑΚΙΣΤΟΙ Σεμπα(εχανε τη μπαλα και εκανε τζογκινγκ συν οτι σε μια φαση κανει λαθος εξοδο το τερμα του Αποελ και αντι να τσιμπησει τη μπαλα τραβαει τα ποδια του ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ)Μαρτινς και Ελιονουσι.Απορω ποιος εισηγηθηκε την αποκτηση του Βιανα που μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει τιποτα.Λεαλι κλασσικα στον κοσμο του.Ρομαο φανηκε λιγος αν και εχει δικαιολογιες.
ΥΓ.Εσυ με το 7 ειτε θα βαλεις μυαλο(που μου πηγαινεις να εκτελεσεις τα κορνερ περπατωντας τη στιγμη που χανουμε)ειτε θα ακουσεις καντηλια και θα κανεις παλι μουτρακια.Αντε μαλακες.

Εικόνα CostasS

Ο "λεβέντης" που φοράει το τιμημενο 7, μου φανηκε την Κυριακή οτι το σκέφτηκε πριν πανηγυρίσει το γκολ που έβαλε (και μαλιστα μπροστα στη Θυρα 7), για να μην πω οτι δεν το πανηγύρισε καθόλου.....

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια η εγκράτεια και ψυχραιμία στις κακές στιγμές είναι σοφή τακτική!
Ομως η εγκράτεια στις κρίσεις, σε στιγμές απογοήτευσης, δεν πρέπει να εμποδίζουν την γλώσσα να προφέρει αυτό που χιλιάδες φορές έχει υπερτονίσει:
Δεν αξίζει αυτή η άμυνα στον Θρύλο μας!Δεν μας αρέσουν τέτοιες εμφανίσεις και μάλιστα απο αντιπάλους που θεωρούμε οτι είναι του επιπέδου μας!(η μήπως μας έχουν ξεπεράσει οι Κύπριοι γιατί κατεβήκαμε εμείς?)
Δεν υπάρχουν παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα και ταλέντο να ανεβάσουν τον Θρύλο μας λίγο ψηλότερα στο Ευρωπαικό επίπεδο.Λίγες αναλαμπές δεν αρκούν για τον θΡΎΛΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.
Ας αναλογισθούμε τις δύο ήττες απο το ΑΠΟΕΛ,μάλλον με ευκολία!Η Κύπριοι μάς έβαλαν από κάτω,σύμπτωση επαναλαμβανόμενη....
Αν ο Πρόεδρος δεν καταλαβαίνει οτι τον Γενάρη πρέπει να ενισχύσει την ομάδα τουλάχιστον με 3 ποιοτικούς παίκτες (οπωσδήποτε αμυντικούς απο τα ψηλότερα ράφια) πολύ δύσκολα θα τα κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη! και βέβαια φοβάμαι οτι αρκετές φορές θα μας σπάνε τα νεύρα τα Σαββατοκύριακα!
Δηλαδή και στο πρωτάθλημα τα πράγματαδεν είναι τόσο εύκολα,αναξάρτητα του χαμηλού επιπέδου των ομάδων των εξυγιαντών.Δεν αρμόζει στον Θρύλο η παροιμία "Ο μονόφθαλμος βασιλεύει στους στραβούς"!
Τέτοιες μίζερες εμφανίσεις μας ξενερώνουν εντελώς!
Ακούει κανείς απο την Διοίκηση?
Υ.Γ Οι δηλώσεις Μπέντο παραπέμπουν σε εξωτερικό παρατηρητή ίσως τηλεκριτικό!Φίλε Μπέντο εσύ φρόντισες να προετοιμάσεις κατάλληλα τους παίκτες και στο πνευματικό-ψυχολογικό επίπεδο α εφαρμόσουν τις οδηγίες σου?
Αν κάποιοι παίκτες θέλουν άλλα δεν μπορούν,πες το στον Πρόεδρο να κάνει το κουμάντο του!

Εικόνα Φαιδων

Με όλο τον σεβασμό αλλά και πολύ αγανάκτηση.Μολις τελείωσε ο αγώνας με τον Αποελ. Είδα έναν Ολυμπιακό για λύπηση. Απόλυτα προβλέψιμος,χωρίς σχέδιο είναι συνοθύλευμα από παίκτες που φορούσαν την τιμημένη φανέλα του θρύλου. Παίχτες χωρίς νεύρο χωρίς πάθος χωρίς αχιδια. Μου θυμησαν τον σκύλο μου που είναι ευνουχισμένος. Θέλει να πηδήξει αλλά δεν μπορεί. Έτσι και οι μισθοφόροι,οι περισσότεροι ,παίκτες μας. Φτάνουν έξω από την περιοχή και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Με μια άμυνα που στα εφηβικά πιέζουν καλύτερα. Με γραμμές μακριά η μια από την άλλη. Με μπαλιές τριάντα και σαράντα μέτρων ,λες και έχουμε μπεκενπαουρερ και ματσολα,. Που τους θυμήθηκα αυτούς. Και μην με Πέμπτη κανένας νέο γαύρο,γιατί όταν εγώ έβλεπα Μπονίνο Σιδερη Γιούτσος,Λοσαντα και άλλους παιχταράδες,οι περισσότεροι εδώ μέσα μπορεί να μην είχατε κάνει γεννειθει.
ΥΣ 1 Μην μου πει κανείς γιατρούς 7 βαθμούς που είμαστε μπροστά. Φανταστείτε τα χάλια των άλλων.
ΥΣ2 Αποστολή άσε τα χάλια των άλλων και γράψε για τα δικά μας μην καταλήξουμε σαν τον ποα και την κλάψα.
ΥΣ3 Μημπως μας γαμαει και εμάς ο Βαγγελας

Εικόνα Chief Bromden

Οι «λογιστές» καλό θα ήταν μαζί με την καταγραφή των χρημάτων που έβαλε ο Μαρινάκης και ο Αλαφούζος να μας γράφανε και πως πιάσανε αυτά τόπο.
Ο Μαρινάκης έχει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή, με συνεχή παρουσία στην Ευρώπη, μεγάλες νίκες, προκρίσεις, καλές μεταγραφές, και με συνεχή βελτίωση των είδη καινούργιων και σύγχρονων γηπεδικών εγκαταστάσεων (Καραϊσκάκης – Ρέντη).
Ο Αλαφούζος έχει τον Παναθηναϊκό με ένα κυπελλάκι, περίγελο της Ευρώπης ενώ είναι ανήμπορος να εκσυγχρονίσει το πανάρχαιο γήπεδο της Λεωφόρου αγγαρεύοντας συνεχώς τα συνεργεία των οπαδών για τσάμπα μερεμέτια. Αλήθεια εκείνος ο πολυδιαφημισμένος τηλεμαραθώνιος για την ανάπλαση της Λεωφόρου τι χρήματα απέφερε και που πήγαν αυτά; Ούτε ένα ασβέστωμα δεν έχει γίνει για τα μάτια του κόσμου και στις βροχές σηκώνουν τον Βιγαφάνες στους ώμους για να μην πνιγεί. Που να φανταζόταν ο αγνός οπαδός του Παναθηναϊκού πως τα χρήματα που έδωσε για να βλέπει σε ανθρώπινες συνθήκες τους αγώνες της ομάδας του θα πήγαιναν σε χρωστούμενα μισθών και στην αποζημίωση του Στραπατσόνι.
Πάντως τα 20 με 25 εκατ. του Αλαφούζου φαντάζουν μεγάλη σπατάλη μπροστά στα αποτελέσματα της Πανάθας. Τα δίνεις του Πανόπουλου, βγαίνει Ευρώπη που μια νίκη θα την κάνει, φτιάχνει δύο – τρία σαλέ και φέρνει παίχτες ανώτερους του Ιβανόφ και του Εμποκού.

Εικόνα thita

είναι απόλυτα ξεβρακωτικά εεεεε αποκαλυπτικά εννοώ τα άρθρα του σάββα, πολλές κουβέντες τα μολεύουν οπότε ..... απλά εντάξει είμαστε, κλπ.

μία υπενθύμιση: ο βαγγέλας ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ τον Θρύλο, αγόρασε από Σωκράτη μετοχές της παε, της καραϊσκάκης α.ε., της Θρύλος α.ε., ίσως και της sports united α.ε. (εταιρείες όλες συνδεδεμένες με τον Θρύλο, το γήπεδο, τα τηλεοπτικά, κλπ.) και δεν ξέρω εγώ ποιας άλλης εταιρείας, βγάζοντας από το πορτοφόλι κάποιες δεκάδες μύρια ακόμη, εάν τα είχε πάρει όλα χαριστικά, όπως ο αλαφούζος, είχε νόημα έστω η απλή αυτή σύγκριση που προσπαθούν οι αντικειμενικάρες, με τα πραγματικά όμως δεδομένα, όχι, λυπάμαι

περαστικά και βιξ για τα λαιμά ξέχασε να γράψει ο σάββας ε.....

Υ.Γ. το γεγονός πως η πλειοψηφία των δημοσιογράφων του sport-fm συμμετέχει σε παναθηναϊκά οπαδικά site, κλπ., καταδεικνύει πέραν αμφιβολίας το πόσο αντικειμενικό μέσο είναι (ο νικολακόπουλος, κλπ. προφανέστατα διατηρούνται εκεί από τον γιαννάκη για ξεκάρφωμα), ας το έχουν υπόψη τα παραπλανημένα αδέρφια μας οι νεόγαυροι όταν επικαλούνται άρθρα και κριτικές από το συγκεκριμένο μέσο παρακαλώ

Εικόνα thita

προλαβαίνω τον σάββα: έχει γράψει άρθρο με στοιχεία, όπως πάντα, ΚΑΙ για αυτά που ξόδεψε ο βαγγέλης για να αποκτήσει παε, κλπ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μπορείς, να βάλεις το link;

Εικόνα savvas gridlock

Τα 54 εκ στην ΠΑΕ τα βλεπεις σε αυτο το αρθρο. Υπαρχουν αλλα 6,7 εκ στην ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140921/ta-6-ek-eyro-toy-bagg...

και 10 εκ ευρω που εδωσε ο Μαρινακης στον Κοκκαλη τον Ιουνιο του 2010, για το 50% της ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗΣ ΑΕ. Αν τωρα ο Κοκκαλης πηρε κι αλλα λεφτα απο το Μαρινακη π.χ. για τις μετοχες της ΠΑΕ, αυτο το ξερουν οι δυο τους και για πολλους λογους, μεταξυ αυτων και εφοριακους, σε τετοια ντιλ μεταξυ επιχειρηματιων, τα ακριβη ποσα δν βγαινουν προς τα εξω. Τα 70 εκ ευρω που ΠΕΤΑΞΕ απο την περιουσια του ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΙΣΩ για τις 3 αυτες εταιρειες δεν αμφισβητουνται. Αν εδωσε κι αλλα (που εδωσε...), δεν ειναι για εδω, για να βγαινει δημοσια σε ενα site, με στοιχεια κι αποδειξεις.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ευχαριστώ, Σάββα.

Εικόνα turbobent

γiα αλλη μiα φορα μπραβο σας γiα την φοβερη ενημερωση,απεναντi σε δεκαδες βρωμοsite.δεν ξερω αν εχετε καταλαβεi πως το site σας μπορεi να γiνεi η ναυ(αρχiδα) τησ φαπας στους απεναντi.σας ακολουθω 6 μηνες καi καθημερiνα γουσταρω να σας δiαβαζω.γiγαντωση του redsagainstthemachine=ατελεiωτη φαπα στους ψευτες,εχετε προκαλεσεi σουσουρο στους βρωμiαρηδες καi θα χασουν την μπαλα καi εδω,στο χωρο που επελεξαν γiα πολεμο στο ΘΡΥΛΟ.
συνεχiστε δυνατα μαγκεσ.
απο εναν πεiραiωτη.

Εικόνα savvas gridlock

Ωραίο nick φιλε συμπολιτη, καλως ηλθες. Απο τα μεγαλυτερα λαθη που δεν κρατησαμε παραπανω αυτον τον παικτη.

Εικόνα Romain

Ακόμα ένα εξαιρετικό άρθρο από τον Σάββα.

Νομίζω τα λέει όλα. Ακόμα και για τους αγραμματους.

Όταν όμως διαβάσεις τις αναλύσεις τους ( όπως εδώ της Πυραργα) ή ακούσεις τον ΦΑΠΑ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ στο ευαγγέλιο που ρίχνει, πιο σημαντικό δεν είναι τα στοιχεία και οι αριθμοί. Είναι τα επιθετα και οι περιγραφές.

Εκεί ότι θέλεις μπορείς να πεις, και να το πλασαρεις ανάλογα.

Στην πραγματικότητα όμως και η "Πυραργα" παραδέχεται ότι ο Μαρινάκης έχει βάλει περισσότερα από τον Αλαφουζο.

Τα έσοδα από το Champion's League,όπως γράφει και ο Σάββας, έχουν να κάνουν με το μπατζετ της ομάδας. Που είναι πενταπλασιο από αυτό της ομάδας του Αλαφουζου.

Μια ματιά στο http://www.transfermarkt.com/ δείχνει και την σχέση της αξίας των rosters των δύο ομάδων. Του Ολυμπιακού είναι 77 εκ. και του Παναθηναϊκού 40. Δηλαδή διπλάσιο. Και αυτό με τους Εμποκου, Σαμπα, Γουακασο, που τους πήρε στο τζάμπα ή δανεικός να δίχνουν μία λανθασμένη αποκλειση προς τα πάνω της αξία της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Υ. Γ. Βέβαια το ότι ακόμα και ο Στραπατσονις είναι τέσσερις μήνες απληρωτος ακόμα να το δούμε ή να το διαβάσουμε εδώ στην Ελλάδα. Μόνο στην Ιταλία έχει γίνει τούμπανο.

Εικόνα savvas gridlock

Τωρα ετοιμαζει αρθρο ο Βασιλαρας για τον απληρωτο Στραπατσανη. Δεν μασαει ο Νικολας, του τα χωνει του Καραφλουζου και μεσα απο τον σταθμο του. Δεν ειναι Γκοντζος αυτος, που ηταν υπαλληλος των Βαρδινογιανναιων και γι'αυτο τον εβριζε ο Νικολας. Ο Νικολας ειναι απροσκυνητος.

Εικόνα thrilos mia zoi

Επιτελους και μια αναλυση που δείχνει το μεγεθος του προέδρου μας και ξεβρακώνει τους τζαμπα επενδυτες

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ηλθες φιλε. Προφανώς εισαι κι εσυ προβατο σαν εμας, που πιστευουμε οτι δεν παντελονιαζει τα αμυθητα υπερκερδη της ΠΑΕ ο Μαρινακης. Αλλα η αληθεια ειναι εκει εξω και θα μας την διδαξουν αγνοι γαυροι, μεγαλωμενοι στα πετρινα, που δεν ανεχονται την κοροιδια με τις μεταγραφες καθε καλοκαιρι και θα προτιμουσαν μια εντιμη Ολυμπιακη Συμμαχια, απο εναν προεδρο που μας μικραινει και μας ντροπιαζει καθημερινα με τους τιτλους που παιρνει και τις νικες στην Ευρωπη. Παλια που την ακουμπαγαν στον τοιχο και πιτσιλουσαν, γουσταραν Σακη Μουστακιδη, αλλα τωρα που καβαλησανε τα 40, δεν τους σηκωνεται οσο παλια και παει η τσοκαρια συννεφο στο σπιτι, ο Καρντοσο τους φαινεται παλτο. Αυτοι ξερουν.

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Εμπαινε ρε Σαββα, ξεβρακωσε τους γελοιους΄τους τσατσους.

Εικόνα savvas gridlock

Τωρα που ειπες "εμπαινε", Γιωργο, να πουμε χρονια πολλα για χθες στον παικταρα-συμβολο της δεκαετιας του '60, Νικο Γιουτσο.

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Μικρός ήμουν, αλλά τ΄άκουγα απ΄το πατέρα μου και στο δημοτικό που φωνάζαμε, Εμπαινε Γιούτσο έμπαινε.