ΤΑΣΟΥΛΗΣ: ΜΕ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ MVP TOΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ...



Δύο - μηδέν λοιπόν χθες βράδυ, με τον Άγιαξ της Ηπείρου. Τί έχω σήμερα στο μυαλό μου; Τα καταγράφω:

1. Η νίκη καθαρή, σε κρίσιμο σημείο και χωρίς μεγάλη εμφάνιση. Όμως. Η ομάδα ήταν καλύτερη κι΄έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Σ΄ένα γήπεδο ντροπή. Ευκαιρίες έχασε κι΄ο ΠΑΣ, που απέδειξε περίτρανα ότι η θέση του στη βαθμολογία, κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Θεωρώ την αποβολή του αλβανού, σωστή. Στην πρώτη κίτρινη, ενδεχομένως ο διαιτητής τιμώρησε το εμφανές και χονδροειδές θέατρο του παίχτη, με σκοπό να φάει κάρτα ο Μίλι. Δεν μας δόθηκε πέναλτι. Και άλλες δύο φάσεις, όχι μία, σε Φορτούνη και Καρντόζο, συζητιώνται.

2. Η άμυνά μας, παίζοντας ψηλά, αλλά και από λάθη της, εκτέθηκε επανειλημμένα. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

3. Ο Μπέντο πήρε αναπνοή. Και η ομάδα το ίδιο. Ο αγώνας όμως και η ΕΝΤΟΝΗ προσπάθεια για την κατάκτηση ΚΑΙ αυτού του πρωταθλήματος, συνεχίζονται. Αμείωτα. Διαπίστωση, γνωστή πάντως: Όταν ο Ολυμπιακός στριμώχνεται και δείχνει σοβαρός και αποφασισμένος απ΄την αρχή, σπάνια αποτυγχάνει. Τον "εύκολο" αντίπαλο, τον λίγο κόσμο στο Καραϊσκάκη σε τίποτα μέρες που σκας απ΄την καλοκαιρία, την μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ( οι 7 βαθμοί είναι άνετη, αλλά όχι μεγάλη διαφορά ), την ατμόσφαιρα του τύπου "άντε να δούμε πόσα θα ρίξουμε σήμερα" και τα λοιπά γνωστά, ΑΥΤΑ να φοβόμαστε. Βλέπε μπλαζέ υφάκι απ΄την αρχή και πεταμένο σίγουρα ένα και βάλε ημίχρονο...

4. Μια που μιλάμε για Μπέντο. Ν΄ανασκουμπωθεί, να βάλει τον πολύ εγωϊσμό στην μπάντα και να κάνει ορθολογικότερη χρήση του ρόστερ που διαθέτει. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Χωρίς εμμονές και διάθεση να δείχνει συνεχώς πως είναι τ΄αφεντικό, γιατί αυτά ενδεχομένως υποκρύπτουν ανασφάλεια ή και προσωπικές αντιπαλότητες. Δεν το προχωρώ. Α! Και τ΄αποδυτήρια... Να σφραγίζετε, εσείς εκεί κάτω στο Ρέντη, καλύτερα την πόρτα τους. Διάβασα, σχετικώς, από Θεοδωρίδη, Μάρτινς κ.α. μεταγωνιστικές δηλώσεις περί του ότι είμαστε όλοι αδέλφια στην ομάδα, μια οικογένεια και τα ρέστα. Εύχομαι να είναι έτσι και να παραμείνει έτσι. ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.

5. Ξέρω ότι η νίκη δεν πίκρανε και δεν πόνεσε ( ΠΟΛΥ ) μόνο τους αντιΟλυμπιακούς όλης της χώρας, που αναπέμπανε χθες βράδυ ( είχαν αρχίσει από τ΄απόγεμα ) ομαδικά δεήσεις στον Άγιο Σπυρίδωνα να τους φέρει την γκέλα μας και συνακόλουθα τη μείωση της διαφοράς του Θρύλου από τους διώκτες του, την αναστάτωση και εσωστρέφεια στην ομάδα κλπ. Απογοήτευσε και τους illuminoγαυρους των σόσιαλ μίντια, που μας τα΄χουνε πρήξει εδώ και καιρό με τις...υποδείξεις τους και κυρίως την ΕΜΠΑΘΗ γκρίνια τους για τον Μπέντο και ορισμένους, γνωστούς, παίχτες μας: "Ο άσχετος, ο έτσι, ο αλλιώς, ακόμα να πάρει δρόμο, ο Σεμπάς ο άμπαλος, ο Ντακόστας ( εδώ συμφωνώ ), ο Φιγκέϊρας, ο Ελιουνούσης, πού είναι ο Τζόρης, ο Μαρίνς, ο Σιόβας, αααα ρε Τζόλε, αααα ρε Μιραλάς, αααα ρε Γκαλέτι κλπ". Ν΄αρχίσω δηλαδή να λέω κι΄εγώ, ααα ρε Μουράτη, αααα ρε Μπέμπη, αααα ρε Σιδέρη και δεν ξέρω΄γω...  "Φιλαράκια", δεν είναι έτσι. Εσείς μπορεί να θέλετε της Παναγίας τα μάτια. Και ποιός δε θέλει τέτοιους παίχτες! Αλλά ΕΛΕΟΣ ρε πούστη μου με την επιμονή σας, την εμπάθειά σας και τον ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ των πάντων στη σημερινή ομάδα. ΕΛΕΟΟΟΟΣ! Δεν μπορεί ΟΛΕΣ οι μεταγραφές να πετυχαίνουν. Δεν μπορεί. Όλες είναι μ΄ερωτηματικό, μέχρι να δούμε στο χόρτο την αλήθεια. Άσε που κανείς δεν σας ακούει... Άλλος παίρνει τις αποφάσεις. Κι΄αυτές βγαίνουν μετά από τις εισηγήσεις ανθρώπων που ΕΚΕΙΝΟΣ τουλάχιστον τους θεωρεί ειδικούς. Έτσι ήταν, έτσι είναι κι΄έτσι θα΄ναι. Πάρτε το απόφαση επομένως. Προσγειωθείτε. ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! Σέβομαι τ΄ότι μ΄αυτά όλα με τα οποία μας ζαλίζετε, στη ουσία κάνετε ΑΥΤΟ-ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ( να το κοιτάξετε τούτο, σοβαρολογώ ). Θέλετε δηλαδή να φανείτε σημαντικοί, διαφορετικοί απ΄το χύδην γαυροπόπολο, πιο...Ολυμπιακοί απ΄τους άλλους ομοϊδεάτες σας, τους περίπου...λοβοτομημένους, εξυπνότεροι από "δαύτους", πιο ενημερωμένοι στη μπαλίτσα, πιο αντικειμενικοί, πιο...πιο... Αλλά και το...σέβας, έχει τα όριά του ρε μάγκες! Άλλος σας αγνοεί. Πλήρως. Άλλος διασκεδάζει μαζί σας. Άλλος εξαγριώνεται. Εγώ όμως, ίσως και λόγω της επαγγελματικής μου - πολλές δεκαετίες - ενασχόλησης, ίσως και γιατί έχω δώσει...όρκο, δεν θα πάψω ν΄ασχολούμαι μαζί σας προσπαθώντας να μη σας αφήσω... αβοήθητους. Με τίποτα... Ο Μαρινάκης έχει την τσέπα, είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, είναι η ΜΟΝΗ αποφασιστική φωνή εν προκειμένω, τραβάτε λοιπόν σ΄αυτόν και μη μας πρήζετε πια τα... ΤΕΛΟΣ ( για την ώρα, βέβαια ).

6. Λίγα περί Ευρώπης. Με τέτοια αμυντική λειτουργία, δεν πάμε πουθενά... Η Οσμάνλισπορ, είναι σκληρή ομάδα. Άσημη μεν διεθνώς ( τη σφαλιάρα την ρίξανε πάντως στη Βιγιαρεάλ εκεί μέσα ), αλλά ΟΧΙ ασήμαντη. ΚΑΘΟΛΟΥ. Μπορεί να μην έχει όνομα, τίτλους και τα ρέστα, έχει όμως κάτι μαυράκια, όπως είδα, μπροστά, ο Θεός να σε φυλάει... Κι΄όχι μόνο μαυράκια. Και κάτι...ασπράκια. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και κωλοφυλή. Μην τα ξεχνάμε αυτά. Θα τα ξαναπούμε, φυσικά. Έχουμε καιρό. Εμείς. Γιατί στην ομάδα πρέπει να τρέχει ΗΔΗ,  απ΄την κλήρωση και μετά, ο προγραμματισμός.

7. Θα μου πείτε: Καλά κι΄ο τίτλος που μας έβαλες, Απόστολε; Με τα λόγια του Τασούλη στην "Πράσινη" για την χθεσινή μας νίκη στα Γιάννενα; Δεν τον σχολίασες καν αυτόν... Έτσι μου΄ρθε και τον έβαλα, ρε παιδιά. Για να γελάσουμε... Δεν έφτανε μόνο το χθεσινοβραδινό. Ήθελα και σημερινό γέλιο. Μακραίνει τη ζωή άλλωστε...

Υ. Γ.  ΝΑ΄ΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ. ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΟΠΩΣ Η ΧΘΕΣΙΝΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν΄ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΣΕΡΙ. ΑΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΜΑΣ...

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Είναι η επιτομή τησ βαζελοφαρδίας ο Ουζό-μεζές η κάτι άλλο έπαιξε στην Ριζούπολη σήμερα?
Για να δούμε που θα πάει το πράγμα....

Εικόνα apostolos gaganis

Για μένα, ανεξήγητη η εικόνα του Απόλλωνα στο β΄ημίχρονο. Μέχρι εκεί.

Εικόνα Romain

Για να είμαστε και δίκαιοι η αλήθεια πρέπει να λέγεται άσχετο αν κάποιες φορές δεν μας συμφέρει ή δεν συναδει με όσα ισχιριζομαστε.
Ένα παράδειγμα: Τι Ολυμπιακός τι Παναθηναϊκός? Και οι δύο διοικησεις πήγαν και ενημέρωσαν τους παίκτες των ομάδων για το ίδιο πράγμα. Στου Ρέντη ο Βρεντζος και στο ατίτλιον ο Αλαφουζος. Και τους είπανε τα ίδια.

Ο Αλαφουζος ότι μπορεί να μην έχουν πληρωθεί εδώ και μερικούς μήνες αλλά να μην ανησυχούν και τα λεφτά... θα έρθουν από τη NOVA και την UEFA.

Και ο Βρεντζος ότι μπήκαν στους τους τα 500,000 ευρώ, που είναι το πριμ για τους τρεις αγώνες με Αεκουλα, Μπαναθα και Παοκ.

Εικόνα Romain

σορι διόρθωση στην τελευταία γραμμή : στους... "λογαριασμούς"

Εικόνα apostolos gaganis

ΑΚΡΙΒΩΣ.

Εικόνα CEN-TAURUS

Ο αστράτευτος τράκης, που έκανε αμύθητη περιουσία από την υπερτιμολόγηση, την υπερκατανάλωση, τις εικονικές εξαγωγές, που είχαν ως αποτέλεσμα το γονάτισμα των ταμείων, ανακοίνωσε ότι δίνει δωρεάν τις μετοχές του στη Σπάρτη. Λοιπόν, αν θέλουν να μας κάνουν ευτυχισμένους, να ζητήσουν τις μετοχές οι Αγγελόπουλοι. Να ανέβει η Σπάρτη στην σουπ-λιγκ και να παίζουν εκεί όλοι οι εφεδρικοί ή οι δοκιμαζόμενοι παίχτες μας, αντί να ψάχνουμε πρωτάθλημα β΄ομάδων για να μη σκουριάζουν. Δωρεάν, μάγκικα, παστρικά. Και να περνάνε από κει οι οχτροί μας με αίμα, που θα στάζει από τα διόδια του σπαθοβουνίου και κάτω. Υπάρχει κανείς έξυπνος; Αν όχι οι Αγγελόπουλοι, κάποιος άλλος επιχειρηματίας, σε συνεργασία με την ΠΑΕ; Τζάμπα θα γίνει η δουλειά παιδιά. Καλύτερα αυτό, παρά δυο μεταγραφές το γενάρη. Κάντε το. Θά χει υψηλή προστιθέμενη αξία, ανυπολόγιστη θα έλεγα! Για φανταστείτε, να αντιμετωπίζουν δυο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ κάθε χρόνο όλοι τους!

Εικόνα apostolos gaganis

ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

Εικόνα CEN-TAURUS

Απόστολε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνουν. Μια ομάδα που θα έχει λύσει το ζήτημα της στελέχωσης, παίρνοντας τους προς δοκιμή ξένους, τους Κ20 που θα πάρουν έτσι παιχνίδια, τους αναπληρωματικούς του ρόστερ σου, δεν θα έχει έξοδα. Θα ζει μόνο με τα τηλεοπτικά. Και θα χεις κέρδος, αν κάποιοι πάρουν παιχνίδια και βγουν ώστε να πουληθούν. Και θα ζορίζεις τους αντιπάλους σου. Αυτό δεν έκανε ο ποα τόσα χρόνια; Αυτό δεν προσπαθεί ο ρώσος με τη βέροια; Αυτό δεν προσπαθεί ο φρίσκις με τον σπανό; Αυτό εντέλλει δεν προσπαθεί ο τράκης με τη σπάρτη; Να κάνει μια ακόμη ομάδα, που θα παίζει τον ρόλο του οφη; Εμείς, γιατί όχι; Χάσαμε την ευκαιρία με τον εργοτέλη, τώρα με τη σπάρτη... Πότε θα ξυπνήσουν; Δυο καλούτσικες μεταγραφές θα κοστίσουν περί τα 4 εκατομμύρια, όσα δηλαδή τα λειτουργικά έξοδα μια μικρής ΠΑΕ για τέσσερα χρόνια. Λοιπόν μην τις κάνεις! Μη φέρεις τον αφελάι, τον κασάμι, τον μπογκ, τον πελέ και με την εξοικονόμηση στήνεις ένα δεύτερο πετυχημένο μαγαζί. Τώρα που υπάρχει η οικονομική δυνατότητα και οι άλλοι στενάζουν, είναι κρίμα να μην προχωράς σε τέτοια κίνηση κι απ την άλλη να περιμένεις να σου βγει η πιτσιρικαρία με κανα δυο παιχνίδια το δίμηνο.

Εικόνα apostolos gaganis

Ασφαλώς και δεν είναι οικονομικό το ζήτημα. Ενδεχομένως αποτελεί θέμα πολιτικής του Ολυμπιακού. Γενικότερα, ως προς αυτό που αναφέρεις. Το γιατί, αφορά τον πρόεδρο.

Εικόνα Romain

Απόστολε, μόνο ένα θέλω να πω. Και το απευθύνω, όχι σε σένα αλλά στους νεογαυρους.

ΜΠΕΝΤΟ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Κάνω πως δεν το είδα... χεχε!

Άσε να δούμε πρώτα, μπρο...

Εικόνα apostolos gaganis

http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=category&layo...

Eγώ απ΄αυτό ενημερώνομαι καμιά φορά.

Εικόνα aris belem

Δεν το ξερα αυτό Απόστολε, να σαι καλά ΚΑΙ για αυτές τις πληροφορίες.

Εικόνα holland74

Καλό, ευχαριστώ...Ωχ είδα και το μνμ μου, ανορθογραφίες κλπ... Αυτά παθαίνεις όταν γράφεις από κινητό, γκρρρρ @#$$@...

Εικόνα holland74

@ ARIS BELEM
Αδερφλε ποιο είναι το μπλογκ για το μπάσκετ του Θρύλου;; Θα ήθελα να δω και τοις εξελίξεις μετά τον τραυματισμό του Χάκετ που είναι από τις αδυναμίες μου...

Εικόνα aris belem

http://www.eurohoops.net/el/category/editors-blogs/nikos-varlas-blog
Άσε αδερφέ, μεγάλη πίκρα ο Ντάνιελ, ξινή βγήκε η εμφάνιση με την Ούνιξ. Κι έπονται δύσκολες εξορμήσεις σε Κάουνας-Μπάμπεργκ.

Εικόνα holland74

Αδερφέ ευχαριστώ...
Μεγάλο διπλό χθες, αλλά δεν το χάρηκα με αυτούς τους @#$%$ τραυματισμούς....

Εικόνα matrasimca

Συγγαυροι καλημερα,
Ειπα να αφησω δυο μερες πριν γραψω αμεσως μετα το παιγνιδι για να ειμαι ποιο ηπιος.
Λοιπον χαρηκα μονο για την νικη η οποια ειναι κομβικη, εκει μας περιμεναν να χασουμε αλλα εμεις κερδισαμε.
Αν πω οτι μου αρεσε η ομαδα θα πω ψεμματα, ισως ομως εφταιγε ο αγωνιστικος χωρος, ισως γιατι υπαρχει κουραση σε καποιους παικτες. Κατοπιν θα παω στο σημειο 4 του Αποστολου. Αποστολε περιμενα να δω στην ομαδα τον Τσορι τον καλυτερο της Κυπρου για να γλυκανει το παιγνιδι μας. Δεν εμφανιστηκε ποτε για να δειξει παλι ο Μπεντο τον εγωισμο του. Εγω Αποστολε γεννηθηκα Ολυμπιακος και περιμενω σε καθε αγωνα να δω παιγνιδι Ολυμπιακου με παικτες τεχνιτες και μπαλαρα, επομενως περιμενα απο τον Μπεντο να ξεκουρασει κανα δυο που ειναι κουρασμενοι και αυτοι που θα μπουν να τα δωσουν ολα. Ο Ελιονουσι ειναι σκασμενος απο την κουραση, γιατι δεν επαιξε απο την αρχη ο Παρντο?
Τελος εχω να πω οτι η αντιολυμπιακη προπαγανδα δεν θα τους περασει, το πατημα στη γραμμη του Φορτουνη που ειδαν τα ματακια μου ηταν καραμπινατο πεναλτι και δεν ανεδειχθη πρωτο θεμα του αγωνα ως ωφειλε γιατι λεει η φαση ηταν δυσκολη αλλα αναδειχτηκε ως πρωτο γεγονος η "αδικη" καρτα στον Λιλα που τελικα εφερε και την αποβολη. Φυσικα αυτο δεν ειναι δικαιολογια γιατι οταν εχεις κιτρινιστει 2 λεπτα πριν δεν μπορεις να κοβεις ποδια και να θες να μεινεις μεσα.
Αυτοι πανε να μας τρελλανουν για αυτο η απαντηση πρεπει να ειναι σε τριαρες, τεσσσαρες και εξαρες.
Επισης η ομαδα πρεπει να σταματησει να ειναι τοσο πονοψυχη οπως ηταν στον αγωνα με τον Παναθηναικο τον οποιο επρεπε να ξευτιλησει λογω Αλαφουζου. Οταν δεν σε σεβονται πρεπει να τους πατας στον λαιμο, και γεναιοδωρος μπορει να εισαι μονο σε αυτους που σεβονται και παραδεχονται την ιστορια σου.

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ Ολυμπιακός γεννήθηκα, αδελφέ. Εσύ μπήκες σε ονοματολογία, εγώ είπα να διαχειριστεί καλύτερα το ρόστερ ο Μπέντο. Τα ίδια λέμε. Και για τα περί εγωϊσμού του Μπέντο, επίσης τα ίδια λέμε. Όσο για τον Βάζελο του Αλαφούζου και την πονοψυχιά μας, κι΄εκεί συμφωνώ. Το σκέφτηκα κι΄εγώ και με πείραξε. Πολύ. Το φίδι πρέπει να το πατάς στο κεφάλι για να το τελειώνεις. Αλλιώς...

Εικόνα john

Απόστολε το στέλνω για να του ρίξεις μια ματια καθως ειχαμε την κουβέντα για τον καισαρη πριν λίγες μέρες. Ο ανθρωπος αναμφίβολα ξερει ποδόσφαιρο και τετοια άρθρα ειναι χρήσιμα για όλους. Πάντως θα επιμείνω. Αυτος ο τύπος προσωπικά ειναι πολύ μακρια απο την ιδέα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ..

Εικόνα apostolos gaganis

Η διάγνωσή μου γιαυτόν, και μετά το διάβασμα του άρθρου του, παραμένει η ίδια. Ένας σνομπάκος, που θεωρεί εαυτόν αυθεντία ως προς τις ποδοσφαιρικές γνώσεις και που μ΄ένα επιτηδευμένο, ελιτίστικο και εξυπνακίστικο γράψιμο, τον πλασάρει σε κοινό το οποίο ο ίδιος θεωρεί σαφώς υποδεέστερό του, όχι μόνο στα ποδοσφαιρικά, αλλά και στα...Ελληνικά. "Φρούτο" της εποχής. Επιδειξιομανής μέχρι Παναγίας, ήγουν άκρως αντιπαθής για΄μένα...

Εικόνα Harry red logic

Ναι τέτοιοι νάρκισσοι σαν τον Καίσαρη, Τσάρλυ, Σαμπράκο,Τσώχο, Φαφούτη του Real fm είναι αντιπαθέστατοι και κατά βάση βυθισμένοι στον κομπλεξισμό τους αταίριαστοι στην μπεσαλίδικη λεβέντικη γαβροψυχή.
Κάποιοι είναι αντιολυμπιακοί στο φρόνημα κάποιοι είναι περιστασιακά αντιολυμπιακοί απο εξυπνακισμό η παραδόπιστοι νενέκοι !

Εικόνα john

Που να τον ακούσεις και στο ραδιόφωνο. Η στο Twitter όπου ειρωνευόταν τον Κεντρωτη(ναι τον ΚΕΝΤΡΩΤΗ) για τον τίτλο του βιβλίου του "45 χρονια βάζω γκολ στους βαζελους"

Εικόνα apostolos gaganis

Τον Κεντρωτή, ε;

"Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών εστίν η βασιλεία των ουρανών" ( Ματθαίου 5, 3 )

Εικόνα aris belem

Γεια σου Απόστολε παιχταρά! Εγώ θα την ομολογήσω την αμαρτία μου, δεν ξέρω αν είναι λόγω της ξενιτιάς και η στέρηση του Ναού μας που το προκαλεί, αλλά γουστάρω να λέμε τις απόψεις μας εδώ (ΕΔΩ μόνο και σ ένα μπλογκ για το μπασκετάκι, δεν δίνω ούτε ΚΛΙΚ στα σιχάματα) και ειδικά τα άρθρα που ξεστραβώνουν κάτι "αντικειμενικούς", κάτι "ντροπιασμένους", κάτι γυναικωτούς. Έχω ξαναπεί, αυτός ο ιστότοπος είναι το διαδικτυακό Καραϊσκάκη και θα ήθελα περισσότερη συμμετοχή, ΟΧΙ όμως φαγωμάρα και εσωστρέφεια.
1. Σωστός. Ο Λούλα, γνωστή λούλα, ο άλλος ο Ακόστας ξυνόταν από νωρίς για μανούρα. Κι ένα αντικείμενο στο χόρτο, ασχολίαστο από ΟΛΟΥΣ έτσι; Έτσι!
2,3,4. Στο μυαλό μου είσαι!
5. Πόνεσε τους αντι-ολυμπιακούς πολύ. Αλλά και δικούς μας;;; Δικούς μας ολυμπιακούς;; Για να φύγει και καλά ο Μπέντο;; Γεννηθείς το '68, είδα παίκτες, προπονητές, καλούς, μέτριους, κακούς, αλλά ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ δεν βρέθηκα σε Καραϊσκάκη, Ριζούπολη, ΟΑΚΑ, δίπλα σε γαύρο που να λέει "άντε να φύγει ο @@ρας" όταν χάναμε. Πού ξεπετάχτηκαν όλοι τούτοι ρε παιδιά; ΔΕΝ είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ! Αρνούμαι να το χωνέψω και να το πιστέψω, είναι ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ αντιολυμπιακά, απ αυτούς τους σαλιάρηδες που παίρνουν τηλέφωνο στην εκπομπή της 7.
6. Όπως τα λες για την τουρκικη ομάδα, ύπουλη περίπτωση και απαιτεί εγρήγορση και σοβαρότητα. Από ΟΛΟΥΣ.
7. Γνωστός γραφικός ο νικωλό, οκ, τον ξέρουμε, δεν περιμένω τίποτα άλλο απ αυτόν. Αυτά τα ύπουλα αρθράκια των μπομπολόπαιδων στο Goal τα είδες; Κατά...λάθος του Μπέντο λέει ο ένας η νίκη, εφτάψυχος λέει ο άλλος γυναικωτός. Ενώ ο Μαρίνος έχει αφήσει σφραγίδα σα να λέμε και ο Πορτογάλος έκανε την κούλα μπαρτσελόνα! Πονάει σαλιάρηδες!!
Υ.Γ.: Φιλαράκι, είχαμε μια διαφωνία για Καρντόσο εμείς, πας στοίχημα ότι θα το παστελώσει και στη λαγοφλώρο; Χεχεχε!
Υ.Γ.2: Δεν ήξερα μέχρι πρότινος τι γράφει και πού, ένας φίλος με ενημέρωσε κι έφριξα. Ολυμπιακός και παλιός ο Νίκος ο Αλέφας, ΑΛΛΑ μ αυτά που γράφει ΚΑΚΟ κάνει στον Ολυμπιακό. Βούτυρο στο ψωμί των απέναντι.
Υ.Γ.3: Σήκωσε κούπα η Κούλα! Στο δυναμικό τρίαθλο, στους εφήβους! Τι να λέει μπροστά στο..τρίμπαλο που σήκωσαν στον Ναό! Κι έπεται κι άλλο...

Εικόνα apostolos gaganis

Για το μπουκάλι που΄πεσε το πλαστικό, με περιεχόμενο μέσα, καλά λες, τσιμουδιά οι ΑΡΔ όλοι. Τουλάχιστον στα πρωτοσέλιδα... Να΄τανε δικό μας, να΄βλεπα... Τα είδα τα αρθράκια που λες, αλλά τί να πρωτογράψεις; Next time, που λέγαμε παλιά και στη Φρεαττύδα... Ευκαιρίες άλλωστε θα΄χουμε, σίγουρα, άφθονες... Για πες μου, πού τα γράφει αυτά που αναφέρεις ο Αλέφας; Όσο για τον Καρντόσο, ας περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια του...έργου. Κι΄αν κερδίσεις...κερνάω τις μπύρες! Χαχά!

Εικόνα aris belem

http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/369281/mikraineis-tin-o...
http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/366859/tha-ebaze-kai-ta...
http://www.sportdog.gr/article/362931/ntermpi-me-pao-krinei-mellon-mpent...
Το πρώτο μού στειλε φίλε και διάβασα και στην συνέχεια ξεψάχνισα λίγο. Όσο άντεχε η κράση μου δηλαδή. Στο τρίτο link θα δεις και...επαίνους για τον Ατρόμητο! Του κάθε ξεβρακίδη που σκυλιάζει με τον Θρύλο κι άνοιξε όλες τις οπές στον βάζελο και του Σπανού που την είδε φενταγίν στ αποδυτήρια των διαιτητών!
Πάρε κι ένα παλιό, να δεις: http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/256317/ti-itan-aytos-o-... Ήταν ο Ολυμπιακός που έριξε 3 στην Ατλέτικο, 1 στην Γιουβέντους (που έλεγε θα έμπαιναν όλοι στα δίχτυα μας) και 4 στην Μάλμε! Αυτός ο Ολυμπιακός ήταν! Που ανάγκασε Ατλέτικο-Γιούβε να πλέκουν βελονάκι στο τέλος για να περάσουν αγκαλίτσα και γιούχαρε όλο το γήπεδο απ το...υπερθέαμα!
Απαράδεκτο Απόστολε. Λάσπη απ τους γυναικωτούς, τα μούλικα του Αυλακιώτη και παρόλα αυτά ροκάνισμα ΚΑΙ από μέσα; Από Ολυμπιακό παλιό και προπονητή; Ε όχι ρε φίλε, έτσι ΔΕΝ κάνεις καλό στον Ολυμπιακό!

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι περίπτωση. Ένας λαϊκιστής ( όχι λαϊκός τύπος ), έντονα παρορμητικός, την μια έτσι την άλλη γκιουβέτσι ( ξεχνάει κιόλας ), γραφικό θα τον χαρακτήριζα, από΄κείνους με τους οποίους θα διαφωνούσα πολύ γρήγορα σε μια ποδοσφαιρο- ή/και πολιτική συζήτηση, περιορισμένης πνευματικής εμβέλειας ( του ξεφεύγουν και κάποια σωστά πάντως, αλλά τα περισσότερα από΄κείνα που βγάζουν μάτια ), που θεωρεί εαυτόν αδικηθέντα στην πορεία της ζωής του ως παίκτη και προπονητή ( τ΄άλλα δεν τα ξέρω ), γιαυτό και ΛΥΣΣΑΕΙ κυριολεκτικά να "αποδεικνύει" το...μέγεθός του με κάθε ευκαιρία. Κάνει γκελ μια τέτοια προσωπικότητα σε πολύ κόσμο. Που την "βρίσκει", διασκεδάζει μαζί του, ιδίως με τον ΤΡΟΠΟ που λέει τα πράματα. Κι΄έτσι εξηγείται το γιατί είναι δημοφιλής σε μεγάλες λαϊκές μάζες και κλικοσυλλέκτης μέγας, άρα δημοσιογραφικά χρησιμότατος. Διαβάζοντας τα άρθρα που μου΄στειλες, διαπίστωσα πως πολλοί illuminoγαυροι - γηπεδικοί κι΄εξωγηπεδικοί - έχουν τις ΙΔΙΕΣ, σε υψηλό ποσοστό, απόψεις μ΄αυτόν, συνεπώς ενδέχεται να΄ναι αναγνώστες του. Τους "πάει" άλλωστε.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Ο χώρος γενικά του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, είναι χωράφι στο οποίο φυτρώνουν πολύ συχνά τέτοιοι ( αλλά και άλλοι ) "τύποι". Τύποι δηλ. του "τί να μου πει ετούτος τώρα ΄μένα, δεν ξέρει τί του γίνεται ή τα΄χω πει εγώ αυτάααα...". Συνήθως, διακατέχονται από ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας, όχι απαραίτητα αθλητικό, που βγαίνει ΕΤΣΙ προς τα έξω. Χτυπώντας, προσβάλλοντας, πουλώντας ξερολισμό, αλλά και...ψιλογλείφοντας. Για αντισταθμιστικούς, ψυχοθεραπευτικούς λόγους. Αποφεύγω γενικά να τον διαβάζω, καμιά φορά όμως, αν τον βρω μπροστά μου, του ρίχνω μια ματιά, κυρίως από περιέργεια. Ούτε ως ποδοσφαιριστής αλλά ούτε και ως προπονητής, έκανε ιδιαίτερη καριέρα στον Ολυμπιακό. Ως σχολιογράφος όμως, βλέπω ότι είναι δημοφιλής. Σε αρκετούς. Δεν είναι ο πρώτος...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Συμφωνώ μέχρι κεραίας. Απλώς να προσθέσω πάλι τη μεγάλη σημασία της συσπείρωσης του κόσμου για να προστατεύσουμε τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τη συνέντευξη του υιού Μπαλτάκου για να καταλάβετε ότι ο πόλεμος εναντίον μας δεν αφορά το ποδόσφαιρο αλλά στόχος τους είναι το όλον Ολυμπιακός, δηλαδή ως ιδέα και ως οργανισμός. Προσωπικώς είμαι διατεθιμένος να κάνω εκπτώσεις στο θέαμα στη μπάλα αρκεί να δω πρωτάθλημα και κύπελλο ειδικά φέτος. Του χρόνου θα ανταγωνιζόμαστε για πρώτη θέση ΠΑΣ και Πανιώνιο. Εννοείται φυσικά ότι πρέπει να υποστηρίζουμε ακόμη περισσότερο και τα υπόλοιπα τμήματα. ΥΓ1. Περιμένω φάπα στον Τράκη την Πέμπτη με όσο γίνεται περισσότερα γκολ και κατάλληλη απάντηση από τους γαύρους του Μοριά. ΥΓ2.Σας ξεπατώνει ο Βαγγέλας.

Εικόνα apostolos gaganis

Κλασικός ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ. Τετράγωνος. Ο βατραχάνθρωπος, ε; Τα μάτια του, το βλέμμα του, δεν μ΄άρεσαν. Πιο πολύ κι΄απ΄τα λόγια του εκείνα που μας αφορούσαν. Είδα σκιά... Και κάτι ακόμη, αλλά δεν είναι του παρόντος...

Εικόνα manthos 956

ο ΑΡΔακας του τίτλου, έχει κάποια σχέση με το ΦΩΣ ;

Εικόνα apostolos gaganis

Τσου. Νικολογιάννης.

Εικόνα manthos 956

Συγγενική εξ αγχιστείας (λένε κάποιες πληροφορίες !)

Εικόνα manthos 956

Για το χθεσινό μάτς και για τον "πόνο" που έδωσε, διαβάστε τον Καρπετόπουλο, στο KarpetShow.gr
Άπαιχτος !!!

Εικόνα apostolos gaganis

Eξαιρετικός "Καβάφης". Ποιητικός οίστρος, θαυμαστός. Τον ζήλεψα, γιατί δεν σκέφτηκα κάτι ανάλογο πρώτος. Μπράβο του. Επιμένω, βλέπεις, σοβαρά τούτο τον καιρό...

Εικόνα CEN-TAURUS

Αυτός απόστολε είναι ο χειρότερος μακράν ΑΡΔ. Εμμετός και βία κάθε λέξη που βγαίνει από το βόθρο του. Ξεκωλογιάννης, όνομα και πράγμα.

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι ίσως ο εκνευριστικότερος. Σίγουρα μέσα στους τρεις "κορυφαίους" του είδους. Τη δουλειά του την κάνει πάντως. Κι΄εμείς, φυσικά, τη δικιά μας...

Εικόνα tomk

Σωστός, Απόστολε! Ειδικά με τις παρατηρήσεις-επισημάνσεις Νο 3 και 4. 'Ωστε έτσι
ο Τασούλης... ΧΑ ΧΑ :-D :-D

Σωστός κι εσύ, holland74. Η κλήρωση δεν είναι κακή. 'Ενας σοβαρός Ολυμπιακός
μπορεί να καθαρίσει την πρόκριση κι από το πρώτο παιχνίδι.

Προχωράμε σοβαρά και δυνατά και πάντα δίπλα στην ομάδα και στον Πρόεδρο
φυσικά.

Εικόνα holland74

Αδερφέ εμένα δεν μου άρεσε η κλήρωση, την θεωρώ ύπουλη και κακά..Προτιμούσα μεγάλο όνομα...

Εικόνα apostolos gaganis

Η κλήρωση δεν είναι κακή, tomk. Είναι επικίνδυνη όμως. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει μεγάλα παιχνίδια, μέσα-έξω, για να περάσει τους Τουρκαλάδες. Δίνεται όμως, λογικά, μια ευκαιρία στον Ολυμπιακό να περάσει στους 16 του Γιουρόπα.

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Πρέπει να καταλάβουμε πως δεν φταίνε μόνο οι αμυντικοί μας.
Και πέρσι αυτούς είχαμε.
Η απορία μου είναι γιατί είναι τόσο ψηλά η άμυνα, από τη στιγμή
που δεν έχουμε και τους πιο γρήγορους αμυντικούς.
Συμφωνώ απολύτως για τα περί Μπέντο.

Ευτυχώς που δεν υπήρχαν σόσιαλ μίντια 2 και πλέον δεκαετίες πρίν.
Ακόμα τον Ανάργυρο θα είχαμε..

Εικόνα apostolos gaganis

Βεβαίως δεν φταίνε μόνο οι αμυντικοί μας, Δημήτρη. Μόνο. Έχουμε όμως προβλήματα πίσω, που πρέπει επί τέλους ν΄αντιμετωπιστούν. Και μιλάω βασικά για το κέντρο της άμυνας. Είναι αργό κι΄έτσι όπως παίζουμε κι΄όπως παίζουν όλοι οι αντίπαλοί μας, εγκυμονεί μόνιμα κινδύνους για την εστία μας. Χρειαζόμαστε πρωτίστως άλλο δίδυμο. Και αριστερά επίσης, υπάρχει θέμα.

Εικόνα jole11canezza

Γεια σας Κυρ Αποστολε, όπως παντα εχετε δικιο. Εγω θα ηθελα να σχολιασω δυο πραγματα.
1) το γηπεδο...τι ηταν αυτό Παναγια μου? Χωραφι. Μιλανε ολοι για το προιον ελληνικο ποδοσφαιρο αλλα ουτε τα αυτονόητα. Εγω πιστευω ότι πρεπει να μπει κανονισμος του στυλ μια ομαδα δεν μπορει να αγορασει παικτες και να τα χωσει σε μεταγραφες αν πρωτα δεν τα βαλει για ένα καλυτερο χλοοταπητα.
2) Σεμπα. Μπραβο του, μπορει να μην είναι αυτό που είχαμε συνηθισει σαν Ολυμπιακοι αλλα γαμω την τρελλα μου την φανελα που αγαπάμε την τιμα κανοντας αυτά που πρεπει και όταν δεν μπορει βγαζει τσαμπουκα. Μπραβο του.

Συνεχιζουμε μαγκες, το κεφαλι κατω ....τιποτα δεν εχουμε κανει ακομα...κανενας εγχώριος στοχος εχει τελειωσει.

υ.γ. ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Τζόλε, μεγάλε Ολυμπιακέ, κράτα πάντα υψωμένη την ερυθρόλευκη παντιέρα εκεί που βρίσκεσαι! Πάντα καλά. Οικογενειακώς.

Εικόνα jole11canezza

ευχαριστω κυρ Αποστολε
Να στε καλα

Εικόνα holland74

Καλησπέρα Απόστολε...
Συμφωνώ σε όλα μαζί σου...Μικρές λεπτομέρειες δεν συνιστούν διαφωνία..
Σχολιάζω γρήγορα:
1. Πραγματικά γήπεδο καρμανιόλα....
2.Με έναν παικταρά στην άμυνα θα γίνουν καλύτεροι οι Μποτία και Ντα Κόστα...Γενικά στην άμυνα ο μόνος πολύ καλός παίκτης που έχουμε είναι ο Ομάρ..Και ο....Καμπιάσο....
3.Συμφωνώ απόλυτα..
4.Εδώ και αν συμφωνώ...Για να πω και ονόματα: Μάριν(ξαναλέω για μένα ο πιο ποιοτικός παίκτης του πρωταθλήματος, στα 28, και με συμβόλαιο 3 ετών, όχι δανεικός), Τσόρι(Ο πούστης ο χρόνος, αλλά ακόμα και έτσι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ), Τσιμίκας(όπως έδειξε πέρυσι) δεν μπορούν να είναι εντελώς στα αζήτητα...
5.Θα ήθελα και εγώ Αζάρ, Πογιέτ, Καράσκο, Βεράτι, Μότα, Ματουιντί, Γκοντίν, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι(όχι, όχι δεν ζητάω Μέσι, Ρονάλντο, να έχουμε και λίγο αυτοσυγκράτηση άμα λάχει να ουμ)....
6.Το έχω πει και αλλού: Κακή κλήρωση, πολλά να χάσουμε, λίγα να κερδίσουμε, προτιμούσα Άγιαξ, Τότεναμ...
7. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΥΓ:Ακριβώς...
ΥΓ δικό μου: Σας γαμάει ο Βαγγέλας ρεεεεεεεε.......

Εικόνα apostolos gaganis

Πάντως τον Άγιαξ ΣΟΥ, αλλά..... της Ηπείρου, τον κερδίσαμε χτες. Χαχα!

Εικόνα holland74

Πολλοί είναι οι λόγοι για τους οποίους λατρεύω τον Αίαντα του Άμστερνταμ:
1.Κέρδισε χαλαρά την ομάδα της χούντας το 71..
2.Τους έριξε το 96 μία απίστευτη πούτσα μέσα στο ΟΑΚΑ..Πηγαίνανε για τελικό λέει και είχαν κερδίσει στο Άμστερνταμ 0-1(αντί για 7-0 θα έλεγα εγώ)και στο δέκατο λεπτό ήταν ήδη 0-2, χαχαχαχα..
3.Είναι η ομάδα με την οποία ο Θρύλος έχει πετύχει τις δύο μεγαλύτερες προκρίσεις της ιστορίας του, το 83 και το 99..
4. Και φυσικά το κυριότερο και πιο βασικό, μου προσέφερε στις αρχές της δεκαετίας του 70, εμένα ένα παιδάκι που λάτρευε το τόπι και την..τακτική, το πιο ολοκληρωτικό, ισοπεδωτικό ποδόσφαιρο που έχω δει ποτέ...Χαρακτηριστικό ματς: Προημιτελικός 72/73 κόντρα στην Μπάιερν Μονάχου: Το παιχνίδι παίζεται στο 1/4 του γηπέδου, έξω από την περιοχή των Γερμανών, οι οποίοι έχουν στη σύνθεσή τους σχεδόν όλη την εθνική Δ.Γερμανίας που έναν χρόνο μετά πήρε το μουντιάλ...Ημίχρονο 0-0, φαίνεται πως ο Άγιαξ παίζει χαλαρά...Στο ίδιο μοτίβο και το 2ο ημίχρονο...Τελικό αποτέλεσμα;
4-0....

Εικόνα jole11canezza

ρε τον Αγιαξ χα χα χα χα