ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΚΟΥΝΕ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ - ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ;



Γράφει ο Γιάννης ο Red
 
Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του επί διετίας (2011-2013) πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και νυν της Μίντλεσμπρο (ομάδα της Premier League) Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στο Gazzetta του Ροδόλφου Οντόνι:
 
Μετά από τη χρονιά εκείνη το όνομά σου είχε ακουστεί για αρκετές ομάδες, και για τον Ολυμπιακό. Τι ήταν εκείνο που σε έκανε να επιλέξεις την ΑΕΚ;
«Το είδα σαν ευκαιρία, ήταν πιο ιδανική για εμένα για εκείνη την περίοδο της καριέρας μου. Τεράστιος σύλλογος, με πολύ κόσμο και το πρότζεκτ τότε όταν πήγα φαινόταν καλό. Είχαμε καλή ομάδα και ήρθα να γίνω μέλος της και να παίξω στην Ευρώπη. Βέβαια μετά όλα πήγαν στραβά».
Όταν όμως τελείωσε η σεζόν και αρκετοί έφυγαν, εσύ αποφάσισες να μείνεις. Έχει να κάνει με το χαρακτήρα σου; Δεν ήθελες να τα παρατήσεις;
«Ναι, δεν είμαι τύπος γενικά που τα παρατάει. Και όταν περνάω ένα χρονικό διάστημα σε μια ομάδα αρχίζω και δένομαι κατά κάποιο τρόπο μαζί της, βλέπω κάποια πράγματα από μέσα, τις δυσκολίες. Δεν ήθελα απλά να αφήσω την ομάδα και να φύγω γιατι το θεωρούσα σαν χρέος μου και εμένα να προσπαθήσω να βοηθήσω. Σαν στάτους, σαν σύλλογος δεν άξιζε να περνάει αυτά που περνούσε».
Τι σου έχει μείνει από εκείνη την πολύ κακή χρονιά που έζησες από μέσα;
«Βλέποντας τα τώρα πίσω νομίζω ήταν κάτι αναπόφευκτο. Ήταν κάτι προμελετημένο, προδιαγεγραμμένο. Ότι θα γίνει ο υποβιβασμός και δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι».
Προμελετημένο όταν λες τι εννοείς;
«Δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται στο παρασκήνιο, αλλά μου φαινόταν σαν ομάδα, σαν παίκτες και σαν έμψυχο δυναμικό, ότι δεν προσπαθούσε να μας στηρίξει κάποιος για να βγούμε από εκεί που ήμασταν. Φαινόταν ότι πολύς κόσμος κωλυσιεργούσε, σπαταλούσε χρόνο με διαδόσεις και φήμες για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο».
Σαν να ήθελαν δηλαδή κάποιοι να γίνει αυτό...
«Ναι, για μένα, ναι. Πολλοί ήθελαν».
 
 
Θα ασχοληθεί κανείς με αυτά που είπε ο Κωνσταντόπουλος; Γεωργέα, πήρε τίποτα το αυτί σου; Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ «άκουσε» τίποτα;
 
Υ.Γ.: Αλήθεια, για την «ομορφιά του ποδοσφαίρου» την περασμένη Πέμπτη στη Ριζούπολη για το κύπελλο Ελλάδος, Απόλλων Αθηνών-Παο 2-0 ημίχρονο,3-4 τελικό (άσο ημίχρονο - διπλό τελικό) θα ασχοληθεί κανείς; Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σταμάτης Βελλής σε δηλώσεις του στον Αλαφουζοσταθμό και στους Βασιλάκη Παπαθεοδώρου - Αρούλη Ασβεστά δεν είδε τίποτα ύποπτο στο ματς. Φυσικά ούτε οι Masters of ΑΡΔ είδαν κάτι επιλήψιμο….
 
 
 
Για το περυσινό όμως με τον Θρύλο ήταν λαλίστατος:
 
 
Ας θυμηθούμε ποιος είναι ο κύριος Βελλής:
 
 
 
 
 
 
Άλλος ένας «εξυγιαντής» του βο-κώλου….

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μια άλλη "ομορφιά"του ποδοσφαίρου ήταν το Κέρκυρα-Παοκ 0-5,όπου πρώτον ο Παοκ που μέχρι τότε έβαζε γκολ με το σταγονόμετρο,έβαλε 5 σε έναν αγώνα.Και δεύτερον,η στοιχηματική απόδοση της νίκης των μπουγατσόβλαχων έπεσε από το 1.80 στο 1.10!!Σαν να έπαιζε η Κέρκυρα με τη Ρεάλ ή τη Μπαρτσελόνα.

http://www.redking.gr/content/football/16277-ektakto-sthn-kerkyra-h-mpar...

http://www.redking.gr/content/football/16790-sta-dixtya-ths-sportradar-t...

Το ότι θεωρείται ύποπτο το συγκεκριμένο ματς από τη Sportradar δε λέει κάτι στους αρμόδιους φορείς?Φυσικά οι ΑΡΔ δεν είδαν τίποτα επιλήψιμο...

Εικόνα Γιάννης ο Red

http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/upoptos-xeiragwghshs-o...

" "Ύποπτος χειραγώγησης" ο αγώνας Κέρκυρα - ΠΑΟΚ
Επιμέλεια: Αλέξης Πλατής Δημοσίευση: 04 Ιαν. 2017 07:24

Η UEFA έστειλε φάκελο στην ΕΠΟ για την αναμέτρηση Κέρκυρα - ΠΑΟΚ που είχε λήξει 0-5 (17/12). Το διπλό είχε πέσει στο 1.10 και το over που είχε επαληθευτεί από το 31ο λεπτό, στο 1.40.

"Ύποπτο χειραγώγησης" χαρακτηρίζει το σύστημα ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης της UEFA, BFDS τον αγώνα Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-5 (17/12) και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει στείλει σχετικό φάκελο στην ΕΠΟ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal News.

Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League και ο "δικέφαλος" του βορρά είχε νικήσει με αυτογκολ του Ανδρεόπουλου στο πρώτο λεπτό, γκολ των Μπισεσβαρ (23’) και Κάμπος (31', 58') και αυτογκολ του Ιωάννου (61’). Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η νίκη του ΠΑΟΚ είχε κατρακυλήσει στις στοιχηματικές εταιρίες από το 1.70 στο 1.10 ενώ η απόδοση για το over "έπεσε" από το 2,5 στο 1,4.

Ο φάκελος με τα στοιχεία του παιχνιδιού θα πάρει τον δρόμο για τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, ο οποίος θα πρέπει να ασκήσει διώξεις στην μία ή και στις δύο ομάδες και να τον παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας προτού η υπόθεση καταλήξει στο αρχείο!!! Αυτή άλλωστε είναι η διαδρομή των φακέλων με τους ύποπτους αγώνες που στέλνει η UEFA από τον Ιούνιο του 2015 που επισημοποιήθηκε η συνεργασία ΕΠΟ - Sportradar.

Καμία ομάδα άλλωστε, δεν έχει τιμωρηθεί, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις υπήρχε εισήγηση για τιμωρία από το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας, αφού δεν "πληρούνται" οι προϋποθέσεις που θέτει ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ.

Ποιες είναι αυτές; Εμπλοκή αξιωματούχου ομάδας ή περισσότερων του ενός ποδοσφαιριστών "σε απόπειρα προκαθορισμού του αποτελέσματος ενός αγώνα, για να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε τρίτους περιουσιακά οφέλη, μέσω χρηματικών αποδόσεων από στοιχηματισμό". Και τέτοια εμπλοκή δεν υπάρχει στους φακέλους της UEFA που περιέχουν στοιχεία για την στοιχηματική ροή του παιχνιδιού.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ
Η ΕΠΟ μάλιστα, το προηγούμενο καλοκαίρι φρόντισε να "εξασφαλίσει" ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθεί καμία ομάδα για χειραγωγημένο παιχνίδι με την προσθήκη παραγράφου στο άρθρο 17 του πειθαρχικού κώδικα στην οποία αναφέρεται ότι "οπωσδήποτε θα πρέπει να έχει αποδειχθεί η εμπλοκή συγκεκριμένων προσώπων και η δια-(μετα)-κίνηση των χρημάτων". Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στους φακέλους που στέλνει η UEFA.

Έτσι, ουσιαστικά πηγαίνουν στον βρόντο οι εξοντωτικές τιμωρίες που η ίδια η ΕΠΟ έβαλε στον πειθαρχικό κώδικα για το συγκεκριμένο παράπτωμα και είναι για τους μεν παράγοντες 10ετής απαγόρευση ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, για τις δε, υπαίτιες ομάδες, υποβιβασμός και πρόστιμο 300.000 ευρώ.

Η μοναδική τιμωρία που μπορεί να επιβληθεί στις ομάδες είναι η απαγόρευση συμμετοχής τους στο στοίχημα, στον ΟΠΑΠ και στις εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όπως έχει συμβεί φέτος με την Λάρισα."

Εικόνα thita

ρε δεν είσατε καλά, αν είχε συμβεί οτιδήποτε τέτοιο στην αεκ θα το είχε καταγγείλει αυτοβούλως ο γεωργέας

Εικόνα CEN-TAURUS

Έλα μωρέ και συ τί σκαλίζεις τώρα! Να παρέμβει εισαγγελέας για τις δηλώσεις Κωνσταντόπουλου! Τί είπε δηλαδή ο άθρωπας; Απλώς μετέφερε αυτό που είναι πεποίθηση σε όποιον ξέρει ότι η μπάλα έχει στρογγυλό σχήμα: ότι δηλαδή στην περίπτωση του απατεωνοπρόσφυγα συνιστά καραμπινάτη δόλια χρεωκοπία, καταδολίευση. Και δε νομίζω κανένα σιχαμένο ΑΡΔ να έχει αντίρρηση!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Πολλά ζητάω κι εγώ σ'αυτή την πουτάνα κενωνία,Κένταυρε

Εικόνα CEN-TAURUS

Έλα μωρέ και συ τί σκαλίζεις τώρα! Να παρέμβει εισαγγελέας για τις δηλώσεις Κωνσταντόπουλου! ΤΑπλώς μεταφέρει αυτό που είναι πεποίθηση σε όποιον

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σε συνέχεια των παρακάτω δηλώσεων:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/151030/diloseis-blaxoy-akoyn...