ΝΕΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΑΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑ



Θυμάστε το πώς πήρε πέρυσι ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα πυγμαχίας στην κατηγορία Elite ανδρών;

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/151223/timio-protathlima-toy-pao-stin-pygmaxia 

Φέτος το ξαναπήρε, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρη Μπαλτάκο και τον γνωστό δικηγόρο Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος στηρίζει αρκετά τμήματα του ΠΑΟ, να πανηγυρίζουν την επιτυχία.

http://panathinaikos1908.gr/news.php?id=135&type=pigmaxia&type_image=pigmaxia_photos 

Ας δούμε το πώς πήρε και το φετινό πρωτάθλημα σε αυτήν την κατηγορία ο ΠΑΟ.

Απειλές κατά του προπονητή Λάμπρου Μιχαλόπουλου που φυγαδεύτηκε… με ειδικό σχέδιο της Αστυνομίας
 
Μόνο η λέξη «όργια» μπορεί να αποδώσει σε όλες τις διαστάσεις, αυτά που συνέβησαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας και μάλιστα για δεύτερη φορά με πρωταγωνιστές τους αθλητές και παράγοντες των σωματείων «Πυγμή» και «Παναθηναϊκός»!
 
Φθάσαμε στο σημείο να δούμε προπονητή να «φυγαδεύεται» από το γήπεδο με την συνδρομή… ανδρών των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας, και μάλιστα να οργανώνεται «σχέδιο διαφυγής», αφού εντός του χώρου υπήρχαν οπαδοί που όπως καταγγέλθηκε είχαν «ανάψει» λόγω των εμπρηστικών δηλώσεων παραγόντων του Παναθηναϊκού και ειδικά του προπονητή της ομάδας.
 
Πως όμως φθάσαμε σε αυτό το σημείο;
 
Η αρχή με τον Σάκη Πεφάνη!
 
Ο Σάκης Πεφάνης  της ΠΥΓΜΗΣ ήταν  από τους πιο άτυχους στης πρεμιέρας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α Κατηγορίας στο Κλειστό  της Άνοιξης. Ο αθλητής του Λάμπρου Μιχαλόπουλου  αδικήθηκε και πάλι  από τον Πατρινό  διαιτητή Κώστα Παναγάκη (!)) όταν δέχθηκε «αντιαθλητικό» χτύπημα   από τον Ριτζάκη του ΠΑΟ  και δόθηκε ηττημένος. Μετά από αυτό  το γεγονός οι υπόλοιποι αθλητές της ΠΥΓΜΗ  δεν συνέχισαν στην διοργάνωση. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Και πέρυσι ο Πεφάνης είχε αγωνιστεί με τον αθλητή του Παναθηναϊκού Ρένο Τσινάκη. Το αποτέλεσμα… ταυτόσημο με το φετινό. Ολοι μίλησα για αδικία αλλά η διαιτησία στέρησε από την Πυγμή τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός χάρη στην ήττα του Πεφάνη πήρε πέρυσι το 31ο πρωτάθλημα. Ηταν τότε που μέχρι και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας είχε μιλήσει για «όργια στην διαιτησία»!
 
Φέτος ο Σάκης Πεφάνης, ένας από τους πιο ταλαντούχους αθλητές της Ελλάδας κληρώνεται να παίξει πρώτο αγώνα (πρώτη μέρα του πρωταθλήματος) με τον Ριτζάκη του Παναθηναϊκού.
 
Στη διάρκεια του αγώνα όλοι έκαναν λόγο για μεγάλη υπεροχή του Πατρινού αθλητή. Κάποια στιγμή ο Θόδωρος Ριτζάκης (όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο βίντεο του αγώνα) δίνει αγκωνιά στον Πεφάνη! Λες και γινόταν αγώνας… Muai tai. Ο προπονητής της ΠΥΓΜΗΣ Λάμπρος Μιχαλόπουλος φωνάζει «αγκωνιά αγκωνιά» αλλά ο διαιτητής αντί να αποβάλλει τον Ριτζάκη… αποβάλλει τον προπονητή από τη «γωνία» και ο Πεφάνης στα τελευταία λεπτά… παίζει μόνος!
 
Το παιγνίδι τελειώνει και αποφασίζεται πως η νίκη πάει… στον Παναθηναϊκό και τον Ριτζάκη. Ο Λάμπρος Μιχαλόπουλος φανερά αγανακτισμένος ανεβαίνει στο ρινγκ και απευθυνόμενος σε όσους ήσαν εκεί τους ρωτά «ποιος σκοτώνει τα παιδιά μας»; Κάποιοι του Παναθηναϊκού βιντεοσκοπούν την «φάση» και την ανεβάζουν στην ιστοσελίδα της ομάδας.
 
Ηδη ο Λάμπρος Μιχαλόπουλος είχε στοχοποιηθεί! Την επόμενη μέρα ο Ριτζάκης ανεβαίνει ξανά στοπ ρινγκ, κερδίζει, και τότε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Αϊδινιώτης κάνει «διάγγελμα» στην κερκίδα φωνάζοντας: «Αυτή η νίκη για τους παραπονούμενους και τους αδικημένους»! Με ολοφάνερη αιχμή για το σωματείο της Πάτρας «Πυγμή» και τον κ. Μιχαλόπουλο.
 
Ο Λάμπρος Μιχαλόπουλος αντιλαμβάνεται ότι «κάτι παίζεται» και προσκομίζει έγγραφο στην Ομοσπονδία εφιστώντας την προσοχή για την σωματική ακεραιότητα και την ασφάλεια του ιδίου αλλά και της οικογενείας του. Της συζύγου και του γιου του που τον συνόδευαν στην Αθήνα. Φυσικά δεν εννοεί πως κινδύνευε από τον συνάδελφό του προπονητή του Παναθηναϊκού, αλλά πιθανόν από κάποιους «θερμοκέφαλους» που έγιναν μάρτυρες όλων των γεγονότων.
 
Ο υπεύθυνος διοργάνωσης των αγώνων Νίκος Δροσόπουλος τον διαβεβαιώνει πως δεν υπήρχε ζήτημα για την ασφάλειά του. Μάλιστα ενημερώθηκε και ο αλυτάρχης! Ωστόσο την ώρα που ο κ. Μιχαλόπουλος περίμενε, εμφανίστηκε ο κ. Αϊδινιώτης και του ζήτησε τον λόγο σε σχέση με τα όσα ακούγονται και γράφονται στην Πάτρα. «Γιατί με βρίζετε και λέτε διάφορα στην Πάτρα» τον ρώτησε με έντονο ύφος. Μάλιστα σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο κ. Μιχαλόπουλος, ο συνάδελφός του έφθασε στο σημείο να του πει «θες να σε κάνω να μην βγεις από τον αγώνα»;
 
Μετά από αυτό και τα έγγραφα που εστάλησαν αρμοδίως στους διοργανωτές, εμφανίστηκαν αστυνομικοί και μάλιστα των ειδικών δυνάμεων και απομάκρυναν τον Λάμπρο Μιχαλόπουλο και την οικογένειά του εφαρμόζοντας ειδικό σχέδιο διαφυγής. Πρώτα φυδάδευσαν την σύζυγο και τον γιο του και στη συνέχεια τον ίδιον.
 
Μετά από όλα αυτά ο κ. Μιχαλόπουλος είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος. Αλήθεια σε περίοδο τέτοιας κρίσης και τόσων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αθλητές, ποιος ο λόγος να γίνονται αγώνες;
 
Το ξέσπασμα της μάνας
 
Η Θεώνη Πολίτη είναι η μητέρα του Σάκη Πεφάνη. Εζησε για δεύτερη φορά την αδικία σε βάρος του γιου της και αντέδρασε. Δεν είναι η αντίδραση μίας μάνας για τον «κανακάρη» της, είναι η αντίδραση της μητέρας που διαπιστώνει πως άπαντες τεκμηριώνουν την αδικία, οπότε δεν έχει και η ίδια καμία αμφιβολία για όσα υποστηρίζει. Εγραψε: Εσείς ρε εσείς, που ξέρετε τι κάνατε και κοιμάστε ήσυχοι, παιδιά δεν έχετε; Για δεύτερη χρονιά πουλήσατε τα όνειρα του Σάκη μου. Νομίσατε ότι το καταφέρατε. Φωτιά να γίνει ο ιδρώτας του να σας κάψει. Ο αγώνας του, οι στερήσεις του, ο εφιάλτης σας παλεύει μόνος του και με μένα δίπλα του. Να χαίρεστε τα πουλημένα σας μετάλλια, τις πουλημένες νίκες. Να ξέρετε ότι πάλι θα σας χορέψει πυγμαχικά. Τον χάρηκε, τον χειροκρότησε όλο το γήπεδο, οι ίδιοι σς γιουχάϊζαν. Ξεφτίλες, δολοφόνοι ψυχών! Αλητεία, μπραβιλίκι, υπόκοσμος»!
 
Το μήνυμα του Σάκη
 
Ο Σάκης Πεφάνης σχολίασε τα εξής: Όλες αυτές τις μέρες σκάφτομαι την επόμενη κίνηση μου στο σκάκι του συστήματος
 
Θα μείνω στο παιχνίδι;  Η θα φύγω και εγώ σαν όλους τους αναλώσιμους Έλληνες και ντρέπομαι που το λέω ....πυγμάχους; Δεν το λέω με  κακία,  απλά έτσι είναι τα πράγματα έτσι μας βλέπουν και έτσι μας αντιμετωπίζουν! Δεν ήθελα να γράψω κάτι,  προτιμούσα να το καταπιώ και να μην φανώ υπεροπτικός ...!  Αλλά δεν ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ και όταν το κατάλαβα αυτό κατάλαβα επίσης πως ούτε το ψέμα μπορεί να με νικήσει ...! Δεν μπορούν να με νικήσουν ούτε οι φόβοι μου... οι ΗΤΤΕΣ μου...! Με κάνανε πάντα πιο δυνατό.... γιατί τις υπολόγιζα για ΔΥΟ νίκες!!!!!! Αξίζει να ζεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει μου είπε ο Δασκαλαρας Λάμπρος!! Ευχαριστώ όλους εσάς που είστε στο πλευρό μου και εξυψώνεται την ψυχολογία μου και δεν ντρέπεστε να δώσετε φως στην αλήθεια... σε όλους τους συναθλητές μου που προσπαθούν και αγωνίζονται μέσα σε αυτήν την σαπίλα ... μια συμβουλή .. να σας θυμούνται για το μποξ που παίζετε!! Τα μετάλλια τους δεν έχουν καμία αξία! Με δικά μας λεφτά τα πήραν!!  Το βλέμμα και το χειροκρότημα του κοινού είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση»!

Έχετε το θράσος ρε ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ να φωνάζετε σύνθημα για εμάς "κλεμμένα πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα" και να μας κουνάτε και το δάχτυλο σε θέματα ήθους, όπως έκανε ο Δημήτρης Μπαλτάκος στην πρόσφατη συνέντευξή του στο sdna.gr. Απατεώνες...

Σχόλια

Εικόνα matrasimca

Της ΜΠΟΥΓΑΔΑΣ τα παιδια
ειναι μεσα στην ΠΟΥΣΤΙΑ
τους γλενταει και ο Βαγγελης
που'ναι μαγκας ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΣ

Εικόνα holland74

....μέσα στην πουστιά η θύρα 13...

Εικόνα REDNYC

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΑΒΒΑ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΖΕΝΟΥΛΑΣ / ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ / ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥ ΑΛΑΣΚΟΥΖΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΕΖΑΚΙΑ, ΤΟΝ ΦΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΤΟΝ ΣΑΓΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΤΙ ΤΣΑΡΛΥΔΕΣ, ΚΑΡΑΙΝΔΡΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ.

Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ - ΚΑΙ Ο ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΕΡΟ-ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ... ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑΙΖΕΙ ΚΟΣΜΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΣΟΥ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΤΟΥΛΙΝΟ, ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ, ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ! - ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΡΕ ΣΥ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΛΑΣΚΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΤΟ ΔΕΣΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΘΑ ΧΑΝΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ! ΧΑΧΑΧΑ!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΑΒΒΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ? ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΙΝ ΠΟΥΣΤΙΑ! ΣΟΡΡΥ, ΞΕΦΥΓΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ - Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

ΣΑΣ Γ-Α-Μ-Α-Ε-Ι Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΡΕ!

Εικόνα Romain

O E.T. Ποιός είναι? Ο υιός Μπαλτακος? Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Εικόνα CEN-TAURUS

Κι ο συνήγορος του τίγρη χορηγός του ποα; Στις γειτονιές μας δεν μένει ανενόχλητος κι αυτός; Καλά να πάθουμε!