ΠΟΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ


Tags: -

Ακούμε και διαβάζουμε συνεχώς για "ντέρμπι" σε ματς του Ολυμπιακού με διάφορες ομάδες στην Ελλάδα. Εμείς θα καταγράψουμε τα αποτελέσματα της ομάδας στα λεγόμενα "ντέρμπι" σε όλα τα αθλήματα για την αγωνιστική χρονιά 2016-17. Για να είμαστε ακριβείς θα θεωρήσουμε "ντέρμπι" τα ματς με τους ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, τα ματς με ομάδες που έχουν παράδοση σε συγκεκριμένα αθλήματα (παραδείγματος χάρη η Βουλιαγμένη και ο Εθνικός στο πόλο και ο Άρης στο μπάσκετ ανδρών) και τα ματς με ομάδες που θεωρούνται υποψήφιες για τίτλο (παραδείγματος χάρη η Θήρα στο βόλεϊ γυναικών).
 
Ποδόσφαιρο ανδρών
Ολυμπιακός-ΠΑΟ 3-0 (πρωτάθλημα)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0 (πρωτάθλημα)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1 (πρωτάθλημα)
 
Μπάσκετ ανδρών
Ολυμπιακός-ΠΑΟ 88-63 (πρωτάθλημα)
ΠΑΟ-Ολυμπιακός 77-79 (ευρωλίγκα)
Άρης-Ολυμπιακός 63-70 (πρωτάθλημα)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ 78-67 (πρωτάθλημα)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 84-89 (πρωτάθλημα)
 
Μπάσκετ γυναικών
Ολυμπιακός-ΠΑΟ 74-43 (πρωτάθλημα)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 90-42 (πρωτάθλημα)
 
Βόλεϊ ανδρών
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-1 (πρωτάθλημα)
Ολυμπιακός-ΠΑΟ-3-1 (πρωτάθλημα)
Ολυμπιακός-Ηρακλής 3-1 (πρωτάθλημα)
 
Βόλεϊ γυναικών
Θήρα-Ολυμπιακός 3-2 (πρωτάθλημα)
Ολυμπιακός-ΠΑΟ 3-2 (πρωτάθλημα)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0 (πρωτάθλημα)
 
Πόλο ανδρών
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 19-5 (πρωτάθλημα)
Εθνικός-Ολυμπιακός 5-11 (πρωτάθλημα)
Ολυμπιακός-ΠΑΟ 14-4 (πρωτάθλημα)
Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 10-4 (πρωτάθλημα)
 
Πόλο γυναικών
Εθνικός-Ολυμπιακός 4-18 (πρωτάθλημα)
Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός 10-12 (πρωτάθλημα)
Ολυμπιακός-Εθνικός 19-4 (πρωτάθλημα)
Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 12-4 (πρωτάθλημα)
 
Όπως βλέπετε και εσείς σε 7 ομαδικά αθλήματα έχουμε ΜΟΝΟ μια ήττα στα λεγόμενα ντέρμπι και αυτή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο βόλεϊ γυναικών. Φυσικά οι ομάδες μας είναι στην κορυφή όλων των πρωταθλημάτων. Αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο για 2 λόγους. Ο 1ος είναι για να καταρρίψουμε τα κλισέ των δημοσιογράφων (και όχι μόνο). ΚΑΝΕΝΑ ντέρμπι δεν υπάρχει. Υπάρχει ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός, ο πιο κυρίαρχος σύλλογος αυτή την στιγμή στον πλανήτη (όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις). Ο 2ος είναι η γκρίνια και η μιζέρια της πλειοψηφίας των οπαδών μας. Ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς διανύει την πιο χρυσή εποχή της ιστορίας του. Σαρώνουμε σχεδόν όλους τους εγχώριους τίτλους που διεκδικούμε, κάνουμε επίδειξη δύναμης στα ματς με τους εγχώριους αντιπάλους μας, καταρρίπτουμε ιστορικά ρεκόρ σε κάθε άθλημα, διεκδικούμε επάξια κάθε χρονιά τουλάχιστον 3 κούπες στην Ευρώπη και θαυμάζουμε από κοντά αθλητές-μύθους που βγαίνουν κάθε 100 χρόνια (Σπανούλης, Πάβιτς, Ασημάκη και άλλοι). Χαρείτε αυτές τις στιγμές...

Σχόλια

Εικόνα holland74

Καλησπέρα σε όλους...
Κάπου διάβασα σε μία ανακοίνωση του ερασιτέχνη ποα για 1400 τίτλους, χαχαχαχα, πριν μερικά χρόνια τους είχε βγάλει το γκολ 500 και σε 5-6 χρόνια πήρανε άλλους 900, χαχαχαχα, δεν παίζονται στην προπαγάνδα μιλάμε...

Εικόνα aris belem

Πότε ρε βαζέλια; Πότε ρε παρτάλια, σούργελα της φάπας με μπροστάρη τον...καραγκιοζάκο Τζέϊμς;; ΠΟΤΕ!! ΠΟΤΕ!!! ΠΟΟΟΟΟΟΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Τον Παπαπέτρου τον ήξερες παρταλάκι; Τον Μπιρτς που σου κατέβασε τα σώβρακα τον ήξερες;; Όλους θα τους μάθεις σουργελάκι, όλοι θα σε γλεντήσουν κι εντός κι εκτός και με Έλληνες και με ξένους διαιτητές!!
Κλάψτε και σκούξτε τώρα βρωμιάρηδες, σκούξτε για την διαιτησία, ΟΛΑ είναι πλεκτάνη του Βαγγέλα, του Γιώργου, του Παναγιώτη, του Μιχάλη, της 7, παντού εγκληματίες με τα κόκκινα, σε όποιο άθλημα γουστάρετε θα νιώθετε πώς ΓΛΕΝΤΑΕΙ ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!
Έξι συνεχόμενες νίκες! Έξι σκληρές τσόντες! Η 7η, αφιερωμένη από τους παίκτες μας στην 7.
ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!
Υ.Γ.: Γράψτε τώρα σαλιάρηδες για τον "μεγαλύτερο απ τον Σπανούλη ηγέτη Καλάθη", γράψτε για το "πληρέστερο ρόστερ" να γελάσουμε!!

Εικόνα REDNYC

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ. ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΤΑΡΙΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Η ΒΑΖΕΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΕΚΤΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΟΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΡΕ, Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΖΗΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΕΧΟΥΝΕ ΖΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΜΠΑΛΑ, Η ΜΠΑΣΚΕΤ, Η ΒΟΛΛΕΥ, Η ΚΟΛΥΜΒΥΣΗ Η ΠΟΛΟ ΚΤΛ ΣΕ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ -ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ- ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ! ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ....ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ? ΚΑΝΕΙΣ, ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΔΕ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.

ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ / ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΑΣΚΟΥΖΟΣ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΒΑΖΕΛΟ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΠΑΓΓΟΣ ΓΕΡΟ-ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΥΛΑ. ΜΗΔΕΝ, ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η 7!

ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!

Εικόνα Son of Hoof

Και τι καλύτερο για να προσυπογράψει την ανάρτηση από την ευρωπαϊκή και πρώτη για το 2017 ΣΦΑΛΙΑΡΑ στον ΕΞΑΦΑΠΟ ...

Και που'στε βαζέλια, την επόμενη φορά θα σας τον μπήξει ο Αγραβάνης.

Εικόνα CEN-TAURUS

Πραγματικά ένας παγκόσμιος σύλλογος! Να είμαστε περήφανοι γι αυτό. Και πού να δείτε αν ο σχεδιασμός για νέες εγκαταστάσεις στον πειραιά (κολυμβητήρια, γήπεδα βόλευ κλπ) προχωρήσει γρήγορα! Θα εκτινάξει το σύλλογο. Σε μας μένει, είτε να πηγαίνουμε όποτε μπορούμε στους αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων ή να αγοράζουμε κάποιο διαρκείας (είναι πάρα πολύ φτηνά) ή τουλάχιστον, να αγοράζουμε τη 10ευρη κάρτα φιλάθλου για όλη μας την οικογένεια. Να τις έχουμε στο πορτοφόλι, μαζί με την αστυνομική μας ταυτότητα. Αξίζει!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Όσα και να απολαμβάνουμε, πάντα το παρελθόν είναι ένα βήμα μπροστά. Η παρελθοντολαγνεία είναι ανίκητη. Κάτι σαν τη μαλακία ένα πράγμα.

Εικόνα aris belem

Και πώς να γίνει αδερφέ, αφού ορισμένοι κάθονται και διαβάζουν Τσώχο και Βιρβίλη και Παντέλο και Αλέφα και τον Τσαρλατάνο του 24, ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ την ίδια γαμημένη καραμέλα: ο χειρότερος Ολυμπιακός της 20ετίας! Κι αφού ο χειρότερος θα το πάρει ΠΑΛΙ απ τον Φλεβάρη, τι σκατά σκούζατε τόσα χρόνια ρε σαλιάρηδες;
Η αρρώστεια έχει πάρει μεγάλες πλέον διαστάσεις, έχει εδραιωθεί στην κερκίδα μας, όπου αντί να γίνεται κόλαση απέναντι στον κάθε κόρακα που έρχεται να μας κουνηθεί, ακούγονται πλέον γυναικουλίστικες μουρμούρες και μουτράκια για μια στραβοκλωτσιά του Βιάνα! Χτες ο Σεμπά σκύλιασε απ το ξύλο που έτρωγε ατιμώρητα και η κερκίδα ήθελε να δει...θέαμα!
Ο πούστικος πόλεμος που έχει πειράξει τα μυαλά ορισμένων, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πολεμηθεί με τα ίδια μέσα. Ξεβράκωμα και απαντήσεις με ονόματα πλέον από εδώ, ποιος γράφει τι και γιατί! ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ πλέον, είτε θεωρούνται ολυμπιακοί σαν τον Παντέλο, είτε όποιος άλλος γυναικωτός το παίζει αντικειμενικός και γράφει πλέον με ΕΙΡΩΝΕΙΑ εναντίον της ομάδας και όσων την στηρίζουν. "Πρέπει να είσαι άρρωστος Ολυμπιακός για να μην βλέπεις", γράφει ξεδιάντροπα σήμερα η στεναχωρημένη καραφλόχηνα, που ονειρευόταν να "παραδώσει ο Ολυμπιακός τα σκήπτρα". ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!

Εικόνα thita

Έτσι ακριβώς,να το λέμε για να το ακούνε πρώτοι πρώτοι κάποιοι δικοί μας παραστρατημένοι. Θρυλαρα μου,παγκόσμιο φαινόμενο,σε όλη την ιστορία,ούτε η μπαρτσα στα καλύτερα της..... για τους ρεπόρτερ πάλι,εντάξει,δεν έγινε και τίποτα αξιοσημείωτο ε,ξέρετε εσείς,διαμαντοπουλοι και ΑΡΔ, κλπ.,ομάδα της χρονιάς ο ΠΑΟΚ στο βολλευ,κλπ.

Εικόνα Harry red logic

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΔΑΦΝΟΣΤΑΦΑΝΩΜΕΝΟ ΕΦΗΒΟ!
Ατενίζουμε πάντα ψηλά ψηλότερα στο Άπειρο!
Απολαμβάνουμε,ηδονιζόμαστε αλλά δεν σταματάμε!
Είμαστε τελειομανείς εραστές του Ονείρου!
Στοχεύουμε σε νίκες στις έδρες των ακατανόμαστων "ψευτό εξυγιαντών" που θα παίζουν με 14(ΚΕΔ, Κουτσό-κουμπάροΝ)
Στοχεύουμε σε μια δοξασμένη πορεία στην Ευρώπη!Μπορούμε με λελογισμένη ενίσχυση της ομάδας να αποκλείσουμε του Τούρκους!Πρόεδρε κάνε τις κινήσεις σου να τους κουφάνουμε!
Όσον αφορά τα λαμογιό-Αρδάκια: Τσάρλυ, Φαφούτη/μονοδόντη του Real/fm,Σαμπράκο, Τσώχο κλπ..άστα να βράζουν στο ζούμι τους και να εξυμνούν τον ουζο-μουρίνιο!
Όμως πρέπει να αναβαθμίσουμε εδώ και τώτα την Επικοινωνιακή μας Στρατηγική!Είναι κρίσιμο θέμα να αναχαιτίσουμε την παραπληροφόρηση μισθοφόρων ΑΡΔ-ΣΚΑΤΟΣΑΙΤ!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

ναι, αλλά ερασιτεχνικό τμήμα παιγνίων ηλεκτρονικής κονσόλας («ουφάκια» τα λέγαμε στα νιάτα μου) εμείς δεν έχουμε! αμέ...

Εικόνα Chief Bromden

Μόλις αποδεσμευτεί ο Ιμπαρμπο θα φέρουν τον super Mario....

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

χλωμό (όχι πρόσωπο), διότι ο super Mario θα τους βγάζει επιγραφή "insert coin to continue" κι αυτοί δεν δίνουν coin τσακιστό...

Εικόνα Chief Bromden

Σωστός...