ΟΙ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ"ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ



Αναδημοσιεύουμε ορισμένες ειδήσεις που διαβάσαμε σε sites κι εφημερίδες τις τελευταίες μέρες. Ξεκινάμε με το Γιώργο Σπανουδάκη, ρεπόρτερ του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.
 
Αρχικά ήταν οι οφειλές προς το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ. Ελάχιστοι το γνώριζαν εκτός ομάδας και ακόμη λιγότεροι ασχολήθηκαν όταν βγήκε δειλά δειλά προς τα έξω. Άλλωστε πλην των υποψιασμένων (ενός κακού μύρια έπονται), ουδείς άλλος θεώρησε πρόβλημα για την ομάδα εάν είναι απλήρωτος ο… καμεραμάν, η γραμματέας ή η καθαρίστρια της ΠΑΕ.
Πραγματικός ντόρος δημιουργήθηκε όταν οι ποδοσφαιριστές κάλεσαν στο Κορωπί τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο για να τους εξηγήσει δια ζώσης, τι συμβαίνει με τα χρωστούμενα. Προφανώς οι παίκτες, τουλάχιστον οι πιο… ανυπόμονοι, δεν είχαν πειστεί από την ενημέρωση που είχαν λάβει από το οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ.
Πριν… τριπλώσουν οι δόσεις των καθυστερούμενων, η ΠΑΕ πριν από λίγες ημέρες πλήρωσε τις δόσεις του Οκτωβρίου και υποσχέθηκε ότι θα γκαζώσει τον Ιανουάριο, μόλις γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ωστόσο πριν κοπάσει ο ντόρος ήρθε η προσφυγή  του Μάικλ Εσιέν (750.000 ευρώ) για δύο καθυστερούμενες δόσεις των 46.000 ευρώ (συνολικά) και το πρόβλημα φάνηκε ότι δεν είναι τόσο απλό, όσο είχε ειπωθεί στους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε πέρα όλων των άλλων, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να πληρώσει μια έξτρα ρήτρα στον Γκανέζο για τις καθυστερήσεις, που αγγίζει τις 145.000 ευρώ, κάτι που προφανώς θα ήθελε να αποφύγει εάν είχε τα χρήματα!
Και μέσα σε όλα ήρθε και η πληροφορία από τη Βουλγαρία περί ανεξόφλητης οφειλής προς τη Λοκομοτίβ για τον Ιβάν Ιβανόφ, της τάξης των 100.000 ευρώ.
Χωρίς να μπορεί κάποιος να δει τα λογιστικά βιβλία της ΠΑΕ, αλλά παρατηρώντας την αλληλουχία των γεγονότων αντιλαμβάνεται ότι ακόμη και εάν γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και μπουν, όπως φημολογείται άλλα 5 εκατ. ευρώ, αυτά δεν θα φτάσουν ούτε για… ζήτω, αφού οι οφειλές ανεβαίνουν με γεωμετρική πρόοδο. Άλλωστε εάν αληθεύει ότι φέτος το μπάτζετ αγγίζει τα 17 εκατ. ευρώ, οι “πράσινοι” από Ευρώπη (2,7 εκατ. ευρώ), διαρκείας (2 εκατ.), Παναθηναϊκή Συμμαχία (1 εκατ. ευρώ) και συνδρομητικό κανάλι (3,5 εκατ. ευρώ) δεν θα βάλουν στο ταμείο τους περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ. Δίχως να υπολογίζονται οι αποπληρωμές χρεών του παρελθόντος, αλλά και οι μεταγραφές του Ιανουαρίου!
Οι “πράσινοι” μπορεί να λένε προς τα έξω ότι οι καθυστερήσεις είναι σημεία των καιρών, αλλά όταν οι οφειλές “φουσκώνουν” και μάλιστα επικίνδυνα, ουδείς μπορεί να προδικάσει τις αντιδράσεις, αλλά και τη στάση όσων περιμένουν να πάνε στο μηχάνημα και να δουν τα λεφτά τους “μέσα”.
 
Οφειλές της ΠΑΕ ΠΑΟ σε υπαλλήλους της εταιρείας, στον Εσιέν, στην Αρχεντίνος Τζούνιορς για το Ρινάλντι, στη Λοκομοτίβ Σόφιας για τον Ιβανόφ κι έρχονται κι άλλα τις επόμενες μέρες. Συνεχίζουμε με Κώστα Γκόντζο.
 
ΥΓ 2. Οι δύο προηγούμενοι που αποχώρησαν... εθελοντικά από τον Παναθηναϊκό αφού όμως πρώτα έφαγαν μπουκέτα από τους... αιώνια πιστούς στην... προστασία και την στήριξη της ομάδας, ήταν ο Σάντσεθ και ο Λαγός. Το... έθιμο τηρήθηκε και με τον Ιμπάρμπο. Πρώτα έφαγε τα μπουκέτα του από την... επίλεκτη ομάδα περιφρούρησης της Παναθηναϊκοφροσύνης (ξέρετε... αυτής που τραγουδάει... στις χαρές και τις λύπες μαζί) και μετά εμείς ανακαλύψαμε πως δεν μας κάνει, ο Κολομβιανός ότι θέλει να φύγει και οι Κινέζοι ότι τον θέλουν. Είπαμε. Τα... ποδοσφαιρικά κριτήρια πάντα είναι υπεράνω όλων σ' αυτόν τον Παναθηναϊκό. Και η... ιεραρχία επίσης. Κατά σειρά προτεραιότητας δηλαδή... μπουκέτα-δεν μας κάνει-θέλει να φύγει- τον θέλουν... Έτσι...
 
Καταλάβατε γιατί έφυγε ο Ιμπάρμπο και τον ψάχνουν; Δεν φτάνει που του χρωστάνε, τον πλακώσανε στις φάπες κιόλας οι επιδοτούμενοι οργανωμένοι της greenwin Μπύρας 13. Έτσι, για να μάθει να έχει απαιτήσεις. Βέβαια, λεφτά σε άλλες επιχειρήσεις του, όπως στα ΜΜΕ του, ο Ιωάννης Αλαφούζος βάζει κανονικά χρήματα. Παρότι του έχει δεσμευθεί η περιουσία επειδή ελέγχεται για φοροδιαφυγή ύψους 53 εκ. ευρώ (η δίωξη που πρέπει να του ασκηθεί "περιέργως" καθυστερεί...), στον όμιλο "Ειδήσεις Ντοτ Κομ" που υπάγονται το ραδιόφωνο και η τηλεόραση του ΣΚΑΙ έχουν γίνει δύο αυξήσεις κεφαλαίου, συνολικού ποσού 6 εκ. ευρώ από τον Ιούνιο του 2016.
Το ίδιο χρονικό διάστημα "εκκρεμεί" μία αύξηση κεφαλαίου ύψους 5 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟ, με την οποία θα καλύπτονταν οι περισσότερες υποχρεώσεις της. Έτσι είναι όμως. Ο Ιωάννης Αλαφούζος προτιμά να πληρωνει τον Μπογδάνο, τον ΠορΔοσάλτε και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, αλλά όταν έρχεται η στιγμή να πληρωθεί ο Ιμπάρμπο, δέχεται "αυθόρμητες" επισκέψεις "αγνών" οπαδών του ΠΑΟ, που αναλαμβάνουν να τον "συνετίσουν". Η πολιτική προπαγάνδα μέσω του ΣΚΑΙ είναι πολύ πιο χρήσιμη για τις επιχειρηματικές βλέψεις του Ιωάννη από την ποδοσφαιρική πραγματικότητα...
 
Περνάμε στον άλλο μεγαλοεπενδυτή τώρα, το Δημήτρη Μελισσανίδη. Εφημερίδα "Παραπολιτικά" 6/1/2017.
 
Έπινε τον καφέ του στο City Link της Σταδίου και σκεφτόταν φωναχτά, για να τον ακούνε οι συνεργάτες του: "Τι κακό κάναμε δηλαδή και δεν μας δίνουν τα χρήματα που μας χρωστάνε; Την ομάδα την αφήσαμε δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και τώρα είναι έντεκα. Δεν υπήρχε ένας τραυματισμός παίκτη επί των ημερών μας και τώρα οι μισοί είναι τραυματίες. Δύο εκτός έδρας νίκες είχαμε και πλέον εκτός έδρας δεν μπορεί να κερδίσει ούτε την Καρδίτσα και τη Λαμία στο Κύπελλο. Μας κάνανε κριτική γιατί δεν χρησιμοποιούσαμε τον Αραβίδη και τον Πλατέλα και τώρα τους διώχνουν. Βάλανε ένα τσούρμο δημοσιογράφους, που τους ταΐζουν σουβλάκια και τυρόπιτες, να μας βρίζουν. Με σουβλάκια και τυρόπιτες δεν γίνονται μεταγραφές -το πολύ-πολύ να ταΐσεις τίποτα δημοσιογράφους νηστικούς, για να σε φωνάζουν "Τίγρη". Είχαμε την ομάδα δεύτερη στη βαθμολογία, ενώ το υλικό της είναι για να τερματίσει τέταρτη τουλάχιστον. Και τώρα δεν μας δίνουν την αποζημίωση που χρωστάνε, νομίζοντας ότι θα πούμε "δεν τρέχει τίποτα, σας τα χαρίζουμε, μπας και κάνετε καμιά μεταγραφή" ". Είναι πάντα απολαυστικό να ακούς τον Τιμούρ να εξηγεί στους συνεργάτες του πού μπλέξανε.
 
Πω πω κάτι λεφτάδες. Πώς τα σκορπάτε έτσι τα λεφτά σας ρε παιδιά; Οικογένειες έχετε πίσω σας, κρατήστε κάτι και γι'αυτές, όχι όλη σας την περιουσία σε ΠΑΟ-ΑΕΚ...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Οι ΑΡΔ διαβεβαιώνουν ότι πληρώθηκαν όλοι μέχρι πρώτης Ιανουαρίου. Λένε ακόμα ότι έβαλε περισσότερα χρήματα ο Αφραγκουζος για τις πληρωμές, και ότι τα χρήματα που έβαλε είναι ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ και από την εξαγγελθείσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των 5 εκ.

Μετά βγαίνουν και ορισμένοι στα social media και προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα ότι μετά τον Αφραγκουζο είναι το χάος. Αυτό για να καθυσηχάσουν την πλειοψηφία που τον θέλουν να ξεκουμπιστει.

Το ωραίο βέβαια είναι και η σημερινή ανακοίνωση του Πανιωνίου ότι οι συναντήσεις Λαμπρόπουλου με Πανιώνιο για παίκτες είναι... φαντασιωσεις.

Προχθές όμως, ο ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ έβγαινε και δήλωνε ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για... Ανσαριφαρ αλλά ο λόγος που δεν το κάνει είναι ότι δεν έχει ακόμα ελεύθερη θέση ξένου.

Τι ταιζουν τα βαζελακια είναι μείγμα από προπαγάνδας-σανού-κουτόχορτου αλλά σε μικρά ποσοστά σε σχέση με το κυρίως συστατικό που είναι το καθαρό ΨΕΜΑ!

Εικόνα aris belem

Εντάξει αδερφέ, κέντημα το άρθρο σου, τα σέβη μου! Ηδονή η πολλαπλή διείσδυση για όλα τα βίτσια, που τους κάνει η ομάδα μας, ηδονικό εξίσου και το απλό ξεβράκωμα και φτύσιμο. "Ούτε να σας κάνω πλάκα δεν έχω όρεξη!" είπε ο Τάκαρος, ομοίως πράττει και ο Βαγγέλης κι αυτό είναι ακόμα πιο ηδονικό. Σκούζουνε σαν τις κουρούνες, αλλά ο Βαγγέλης καμία σημασία, αδιαφορία πλήρης, ενώ παράλληλα τους απαντάει στην γλώσσα που καταλαβαίνουν ο Καράππαπας. ΠΟΥ είστε ρε πουθενάδες για να ασχοληθούμε; Πού είστε ρε γυναικωτοί σαλιάρηδες πληκτράδες, μούγγα για την καρατιά στον Σεμπά παρτάλια έτσι;
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ! Κανένα fair play, κανένα έλεος, καμία χαλαρότητα απέναντι στους ψεύτες, απατεώνες, παλιόπουστες που μόνο σκοπό είχαν την διάλυση του ποδοσφαίρου μπας και μπορέσουν έτσι να γκρεμίσουν τον Ολυμπιακό! Ούτε έτσι, ούτε αλλιώς, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ! ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

Εικόνα thita

σαν να ξυπνήσανε λίγο τα ζα, τους κράζουν τους ιδιοκτήτες (πιο πολύ στην αεκ, αλλά και στους άλλους)

στην δε πανάθα κόψανε το γήπεδο χαχαχα

τι θα πει όμως ΑΡΔ ε: δύο μέρες διάβαζα τίτλους "πλήρωσε ο αλαφούζος" κλπ. κοιτάω τα άρθρα και βλέπω ότι έδωσε στον εσιέν τις ..... δόσεις νοεμβρίου και δεκεμβρίου

όταν κάνεις έναν κανονισμό, είθισται όρος πως εάν το πρόγραμμα πληρωμών δεν τηρηθεί, καθίσταται ληξιπρόθεσμο κι απαιτητό το ΣΥΝΟΛΟ της οφειλής

στον δε διακανονισμό του εσιέν έγινε και ακόμη παραπάνω: μπήκε ποινικη ρήτρα σε περίπτωση μη τήρησης των πληρωμών (όπως διαβάζω στα ρεπορτάζ), αυτά (ΣΥΝΟΛΟ) ζητάει ο εσιέν με την προσφυγή του

αν ήμουν εσιέν και μάθαινα πως με έχουν απλήρωτο αλλά και κάνουν, και κοιτάνε να κάνουν μεταγραφές, εννοείται δεν θα έκανα κανέναν σκόντο

ανυπομονώ για τον Μάρτιο (τότε δεν είναι η αδειοδότηση από επο?)

ναι, η ομάδα μου με καίει, κλπ., αλλά δεν μπορώ τρία χρόνια να έχω απέναντι σαθρά οικοδομήματα που με επικοινωνιακές πορδές προσπαθούν να με ρίξουν στο επίπεδό τους για να με ανταγωνιστούν, οπότε απόλυτα χαιρέκακα τους παρακολουθώ τώρα να αποσυντίθενται

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σάββας εξαιρετικός όπως πάντα.

Ο ΠΑΟ του Αλαφούζου χρωστάει ακόμα στον Πανιώνιο?Δεν το πιστεύω...

https://www.panioniosfc.gr/2017/01/09/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%...

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ
by: PANIONIOS PANIONIOS, 09/01/2017 in ΝΕΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Το τελευταίο χρονικά διάστημα, η συνεχιζόμενη προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση, αναφορικά με παίκτες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, που αποτελούν μεταγραφικό στόχο άλλων συλλόγων, έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Αποκορύφωμα όλων αυτών, ήταν το χθεσινό «ρεπορτάζ», το οποίο ανέφερε ότι υπήρξε συνάντηση των διοικητικών ηγετών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού, κ. Νίκο Λυμπερόπουλο, για την παραχώρηση του Μασούντ Σοτζέι. Φυσικά κάτι τέτοιο υπήρξε μόνο στην σφαίρα της φαντασίας, καθώς ούτε για τον Μασούντ Σοτζέι, ούτε για κάποιον άλλο παίκτη έγινε συνάντηση. Άλλωστε θα πρέπει άπαντες να γνωρίζουν ότι ακόμα υπάρχει το χρέος από την μεταγραφή του Μπουμάλ.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, θα πράξει σε κάθε περίπτωση, αυτό που θα κρίνει η ίδια ως το ενδεδειγμένο για το συμφέρον του συλλόγου. Οι τακτικές προπαγάνδας που κάποιοι χρησιμοποιούν, προκειμένου να διαφημίσουν τις ομάδες τους και να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς, δεν μας αγγίζουν και πολύ περισσότερο δεν μας αφορούν."

Εικόνα holland74

Σάββα είσαι Θεός, μα την Παναγία θαυμάζω την υπομονή και την έρευνά σου.....Χρειάζεται ο Θρύλος άτομα σαν εσένα να ξεφτιλίζουν τις πατσαβούρες...

Εικόνα CEN-TAURUS

Απειλητικά τηλεφωνήματα και νυχτερινές επισκέψεις στο σπίτι του δώνη, τούρτα-δυμανίτης σε μάνατζερ παίχτη, μπουκέτα από ομάδες κρούσης σε παίχτες που αρνούνται να φύγουν χβρίς αποζημίωση... Και μετά ψάχνουν να βρουν εγκληματικές οργανώσεις τα παρτάλια της δημοσιογραφίας!

Εικόνα petros1979gr

Eγραψε ο σανουδακης τέτοιο κειμενο;;;;