Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 01.01 έως 17.01.2017



Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους...
 
Καλή και ερυθρόλευκη χρονιά σε όλους καταρχήν, με υγεία πάνω απ' όλα... Μετά από διάστημα -και "ξεκούραση"- περίπου δύο εβδομάδων ήρθε και πάλι η στιγμή να δούμε τα πεπραγμένα των ερασιτεχνικών μας τμημάτων, με την ειδησεογραφία τους να είναι ιδιαίτερα πλούσια και να περιλαμβάνει νίκες σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, νίκη επί του Παναθηναϊκού, κατακτήσεις τουρνουά αλλά και πολλά ακόμα...
 
Πάμε λοιπόν...
 
 
 
Μπάσκετ Γυναικών: Πριν αναφερθούμε στα αγωνιστικά νέα, θα ξεκινήσουμε την ειδησεογραφία του τμήματος μπάσκετ γυναικών από τη λύση της συνεργασίας του με την Αμερικανίδα αθλήτρια Ντονέκα Χόντζις. Η λιτή ανακοίνωση "βγήκε" από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό στις 6 Ιανουαρίου.
 
Στα αγωνιστικά λοιπόν, δυναμικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2017 η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 109-44 της Τερψιθέας, ως τυπικά φιλοξενούμενη στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας. Οι «ερυθρόλευκες» που αγωνίστηκαν χωρίς τις Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Μαριρόζα Μπόνη και Αφροδίτη Κοσμά πανηγύρισαν την 9η νίκη τους σε ισάριθμα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ζωή Δημητράκου που ολοκλήρωσε το ματς με 32 πόντους (5/6 τριπ., 8/11 διπ., 1/1 βολ.), ενώ σε υψηλά στάνταρ κυμάνθηκε η απόδοση της Καλτσίδου (23π.) της Κάιζερ (18π., 8 ριμπ.) ενώ με 14 ασίστ ολοκλήρωσε το ματς η Όλγα Χατζηνικολάου.]


 
Λίγες μέρες αργότερα, την απόλυτη κυριαρχία στις εγχώριες διοργανώσεις διεύρυνε η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, που επικράτησε με 86-63 του Πρωτέα Βούλας στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκες» σημείωσαν έτσι την 38η νίκη τους σε ισάριθμα ματς (32 στο πρωτάθλημα, 6 στο Κύπελλο) και διεύρυναν το εντυπωσιακό σερί που τρέχουν από την περσινή σεζόν, χάρη στο οποίο αγνοούν την ήττα εντός Ελλάδας.


 
Η επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον Αθηναϊκό.
 
Σε επίπεδο υποδομών, με δυο νίκες μπήκαν στο 2017 οι Κορασίδες και οι Νεανίδες της Ακαδημίας μπάσκετ του Θρύλου. Το Σάββατο 7/1 οι Κορασίδες νίκησαν με το εμφατικό 99-19 τους Κυρίαρχους Παλιάς Κοκκινιάς ενώ την Τετάρτη 11/1 οι νεανίδες επικράτησαν του Ίκαρου Νέας Σμύρνης με 52-34, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος τους.


 
Με νίκη συνέχισαν τη δεύτερη αγωνιστική της νέας χρονιάς οι Κορασίδες, με μια επιβλητική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Προφήτη Ηλία του οποίου επικράτησε 22-62. Επόμενος αγώνας, το Σάββατο 21/1/2017, με αντίπαλο τον Αετό Καλλιθέας (21.00, Κλ. Εθνικής Αντιστάσεως).

 
 
Βόλεϊ Ανδρών: Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού η οποία επικράτησε με 3-2 σετ της περσινής φιναλίστ του Cev Cup, Ούγκρα Σουργκούτ στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» που διεξήχθη στο Ρέντη. Οι Πειραιώτες με πρωταγωνιστή τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ που ολοκλήρωσε το ματς με 27 πόντους, καθοριστικό και διακριθέντα τον Ανδρέα Φράγκο που άλλαξε τη ροή του και άξιους συμπαραστάτες τον Άθος Κόστα και Μενέλαο Κοκκινάκη  (65% υπ., 10 πόντους), έφτασαν στην σημαντική επικράτηση κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο. 


 
Τη νικηφόρα πορεία που διαγράφει τη φετινή σεζόν διεύρυνε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε με 3-1 σετ της Παναχαϊκής στο Ρέντη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την οποία άνοιξε η αυλαία του Β’ Γύρου.  Οι Πειραιώτες μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στη Σουργκούτ, πανηγύρισαν την 12η νίκη τους σε ισάριθμα ματς στο φετινό «μαραθώνιο».  \


 
Πραγματοποιώντας μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-1 σετ του Παμβοχαϊκού και διεύρυνε την απόλυτα νικηφόρα πορεία που διαγράφει τη φετινή σεζόν. Με τον κόσμο του να δίνει δυναμικό παρών, ο Θρύλος πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα του Παμβοχαϊκού του οποίου «έσπασε» το αήττητο, πανηγυρίζοντας την 13η νίκη του σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να οδηγεί ως μόνος πρώτος τον φετινό μαραθώνιο. 


 
Πλέον η προσοχή των Πειραιωτών στρέφεται στο σπουδαίο επαναληπτικό κόντρα στη Σουργκούτ και θα ταξιδέψουν στη Ρωσία για να υπερασπιστούν την Τετάρτη (18/1) τη νίκη με 3-2 σετ στο πρώτο ματς διεκδικώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Cup.
 
 
Βόλεϊ Γυναικών: Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 3-1 σετ του Α.Ο. Θήρας στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής που διεξήχθη στο Ρέντη, με την οποία άνοιξε η αυλαία του Β’ Γύρου του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ Γυναικών.


 
Περνάμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όπου πραγματοποιώντας μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, ενδεικτική των μεγάλων του δυνατοτήτων ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ μέσα στην έδρα της C.S.M. Βουκουρεστίου και πανηγύρισε τη σπουδαία πρόκριση στους «16» του Challenge Cup. Οι «ερυθρόλευκες» προκρίθηκαν εντυπωσιακά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης με δυο νίκες, πολύ καλές εμφανίσεις και χωρίς να χάσουν ούτε ένα σετ από την κάτοχο του τίτλου την οποία άφησαν εκτός συνέχειας! Επόμενος αντίπαλος του Θρύλου η Τούρκικη Τσανάκαλε με το πρώτο ματς να διεξάγεται εκτός έδρας το διάστημα 24-26 Ιανουαρίου και τον επαναληπτικό στο Ρέντη μετά από δυο εβδομάδες στο διάστημα 7-9 Φεβρουαρίου. 


 
Σε εγχώριο επίπεδο, η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τη Θέτιδα.
 
Σε επίπεδο υποδομών, τέσσερις νίκες σε πέντε ματς ήταν ο απολογισμός της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου, στο πλαίσιο των πρωταθλημάτων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α..
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα  έχουν ως εξής: 

Σάββατο 14/1/2017
 
Παίδες 
Ολυμπιακός  - ΠΟΚ Έσπερος 3 - 0
Δασκαλέρος  Γιώργος, Δημούδης  Κώστας, Ζωγραφάκης Δημήτρης, Κοβάτσεβ Νίκος, Μαγγανάς Πέτρος, , Μπαρμπούνης Σπύρος, Συναδινός Σωτήρης, Στράτος Απόστολος
 
Κορασίδες Δ’
ΓΣ Ηλιούπολης - Ολυμπιακός 0 - 3 
Βίκτωρ Φαίη, Κουτσονικολή Ευφροσύνη, Κλαριδοπούλου Μαίρη, Λιάκου Βασιλική, Παναγιωταράκου  Ράνια, Σαββίδου Ελένη, Τζιωβαρίδου Νεφέλη, Τσάνι Έλένη, Τσίτουρα Δήμητρα, Τσουμπρή Μαριάννα, Φαρμακίδου Ζωή, Φέρρα Μαρουσό
 
Κυριακή 15/1/2017
 
Κορασίδες Γ’
Ολυμπιακός  -  ΟΦΑ Απολλώνιος 3 - 0
Γκιούρδα Στέλα, Δελή Θωμαϊς, Καλακίδη Θεοδώρα, Καλλιγά Κων/να, Μαλατρά Δήμητρα, Μερακλή Μαριέτα, Μυλωνά Ανδρομάχη, Παπαδιά Δανάη, Ρέκα Αθηνά, Χριστοπούλου Ζωή
 
Κορασίδες Β’
ΑΟΝ Αργυρούπολης - Ολυμπιακός 3 - 0
Γκιόκα Ελένη, Δήλερη Δήμητρα, Ζγούρη Μαρία, Καρακώστα Αλεξάνδρα, Κορέλη Φιλίππα, Μουγιάκου Ελένη, Μελιάδη Μαρία, Πετρίδη Αννέτα, Σεϊταρίδη Ελευθερία,  Στύλιου Νικολίνα, Τσιρογιάννη Γιάννα, Φιρλίγκου Παναγιώτα
 
Έφηβοι
Εθνικός ΟΦΠΦ - Ολυμπιακός 0 - 3  
Δασκαλέρος  Γιώργος, Δημούδης  Κώστας, Θεοδώρου Σταύρος, Ζωγραφάκης Δημήτρης, Κοβάτσεβ Νίκος, Μαγγανάς Πέτρος, Μελιγγιώτης Ευάγγελος, Μελιάδης  Γρηγόρης, Μπαρμπούνης Σπύρος, Μπεζάνι Τζούλιο, Συναδινός Σωτήρης, Στράτος Απόστολος
 
 
Μπιτς Βόλεϊ: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος μπιτς βόλει του Ολυμπιακού συνεχίζονται κανονικά υπό το βλέμμα του αρχιπροπονητή Γιάννη Μαμάη.

 
 
Πόλο Ανδρών: Νικηφόρα, όπως αναμενόταν, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2017 η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού η οποία επικράτησε άνετα με 5-16 του Π.Φαλήρου, αγωνιζόμενη ως τυπικά φιλοξενούμενη στο Παπαστράτειο. Οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν χωρίς τους Γιάννη Φουντούλη, Κώστα Μουρίκη, Γιόζιπ Πάβιτς, Άντρο Μπούσλιε και δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας του Παλαιού Φαλήρου σημειώνοντας την 9η νίκη τους σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.


 
H ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, επικράτησε με 10-3 του Υδραϊκού στο «Π. Καπαγέρωφ», πανηγύρισε τη 10η νίκη σε ισάριθμα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (18/1) στο Βερολίνο κόντρα στη Σπαντάου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Len Champions League.


 
Η επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τη Χίο.
 
Σε επίπεδο υποδομών, στο πλαίσιο της Α’ φάσης του πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης,  οι Παίδες της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, σημείωσαν 5 νίκες σε ισάριθμα ματς, κατέλαβαν την 1η θέση του ομίλου και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ομάδας του Νίκου Δεληγιάννη:
 
· ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ Ηλιούπολης 16-4
· ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕ Κερατσινίου 30-2
· ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ Συρου 26-0
· ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ Χαλκίδος 36-0
· ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ Χίου 17-10
 
Τα υπόλοιπα πρωταθλήματα υποδομών θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο.
 
 
Πόλο Γυναικών: Περνάμε τώρα στο πόλο γυναικών όπου ειχαμε φουλ αγωνιστική δράση. Η ομάδα πόλο Γυναικών του Θρύλου επιβλήθηκε με 22-1 του Ρεθύμνου στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκες» που ολοκλήρωσαν με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς τις υποχρεώσεις τους στην Α’ φάση του πρωταθλήματος, αγωνίστηκαν κόντρα στο Ρέθυμνο χωρίς τις Ρομπέρτα Μπιανκόνι, Ελευθερία Πλευρίτου και Χρυσή Διαμαντοπούλου. Αντίθετα το ντεμπούτο της με το σκουφάκι του Ολυμπιακού πραγματοποίησε η Γιάσμιν Σμιτ.


 
Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε με 19-3 της Λιλ στο πρώτο παιχνίδι του 3ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Len EuroLeague. Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Π. Καπαγέρωφ» οι «ερυθρόλευκες» εμφανίστηκαν απόλυτα συγκεντρωμένες από την αρχή μέχρι το φινάλε του αγώνα και με όπλο την εξαιρετική άμυνα, πραγματοποίησαν ιδανική εκκίνηση στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. 


 
Τη σπουδαία νίκη με 8-7 σε βάρος της Ντουναϊσβάρος πανηγύρισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Len EuroLeague που διεξήχθη στο «Π. Καπαγέρωφ». Οι «ερυθρόλευκες» διπλασίασαν τις νίκες τους στην προκριματική φάση φτάνοντας στους 6 βαθμούς και αγκάλιασαν την 1η θέση.


 
Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, ολοκλήρωσε την αποστολή της στην προκριματική φάση του 3ου ομίλου της EuroLeague καταλαμβάνοντας την 1η θέση μετά τη νίκη με 6-5 κόντρα στην Ουτρέχτη. Οι «ερυθρόλευκες» με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς πανηγύρισαν την πρόκριση στους «8» της Ευρώπης και θα διεκδικήσουν μέσω των αγώνων νοκ άουτ που θα ακολουθήσουν την παρουσία τους στο Final Four της EuroLeague για τρίτη διαδοχική χρονιά!  To πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και το επαναληπικός το Σάββατο 11 Μαρτίου.


 
Όσον αφορά τα εγχώρια, σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία, οι δύο (2) πρώτες ομάδες της κατάταξης του Α' Ομίλου της Α' φάσης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), θα παίξουν έως τρεις (3) αγώνες, για δύο (2) νίκες, στις 28 Ιανουαρίου, 4 Φεβρουαρίου και 11 Φεβρουαρίου (αν χρειαστεί).
 
Σε επίπεδο υποδομών, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών ξεκινάει στις 20 Ιανουαρίου, ενώ για τις υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες δεν έχουν βγει ακόμα ακριβείς ημερομηνίες.
 
 
Κολύμβηση: Η αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου μας έλαβε μέρος με 43 αθλητές - τριες στην Χειμερινή Ημερίδα Ορίων της Κ.Ο.Ε. που διεξήχθη  στην Νίκαια 14-15/1/2017.
 
 
Αναλυτικά η «ερυθρόλευκη» αποστολή που συμμετείχε στους αγώνες:
 
Άνδρες (26): Δημητριάδης Στέφανος , Φωκαϊδης Αντώνης , Νέγρης Δημήτρης ,Γιοβάνοβιτς Ντεϊαν, Παντής Παντελής , Αλυφαντής Ρωμανός ,  Γεωργακόπουλος Ανδρέας , Δημητριάδης Αλέξανδρος , Καλαντζής Βαγγέλης , Γρίβας Παναγιώτης , Σιταρόπουλος Στέλιος , Ευαγγέλου Γιώργος , Μπούνταλης Αναστάσης , Καψοκόλης Παναγιώτης , Πιτσάκης Μαχαίρας Μανώλης , Κότσιαρης Σπύρος , Μπάρμπας Δημήτριος , Αλογάκος Παναγιώτης , Γκέλης Δημήτρης , Μεσίσκλης Γιώργος , Κυριάκου Κυριάκος , Καρακαϊδός Χαρίλαος , Μπολάνος Παναγιώτης , Μαυροδήμος Γιώργος , Μαυροδήμος Γιάννης , Πατσιάδης Χρυσοβαλάντης.
 
Γυναίκες (17): Λιώση Μαρία, Αραούζου Κέλλυ , Λέμπλ Ηλέκτρα , Απλαντή Στελλίνα,  Παρλιάρου Φωτεινή, Χαλκίδου Λυδία , Κιμίνου Φραγκίσκα , Γκελντή Ειρήνη , Μασαλή Άννα - Παντελία , Μενελάου Εύη , Κυριλή Αναστασία , Παυλοπούλου Γεωργία , Κλικοπούλου Σοφία , Γεωργακοπούλου Χριστίνα , Ρώτα Χριστίνα , Γιαρένη Αφροδίτη, Φιλοπούλου Μαρία.
 
Προπονητές : Νίκος Γέμελος , Στέλιος Φιλόπουλος , Αλεξάνδρα Γκικάκη
 
 
Στίβος: Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου διεξήχθη το "Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 50χλμ βάδην Ανδρών", χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος αθλητής του Ολυμπιακού στους διακριθέντες. Σύμφωνα δε με την επίσημη σελίδα του ΣΕΓΑΣ, δεν υπάρχει κάποιος προγραμματισμένος εγχώριος αγώνας για την ερχόμενη εβδομάδα. Παρ'όλα αυτά, οι αθλητές της αγωνιστικής αλλά και της προαγωνιστικής ομάδας του ερυθρόλευκου τμήματος στίβου του Ολυμπιακού συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους.

 
 
Ιστιοπλοϊα: Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε το 2016 για τον Αιμίλιο Παπαθανασίου ο οποίος κατέκτησε μαζί με τον Αντώνη Τσότρα το χάλκινο μετάλλιο στην επετειακή έκδοση του κυπέλλου Χριστουγέννων στη Νίκαια της Γαλλίας ανάμεσα σε 47 σκάφη από 12 χώρες! Ο αγώνας εντάσσεται στο καλεντάρι του Star Sailors League!Αυτό ήταν το 8ο συνεχόμενο μετάλλιο σε ισάριθμες διοργανώσεις για το 2016!Η επιτυχία αυτή είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα ,γιατί όχι μόνο ήταν ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς αλλά και λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών, που  είχε ως αποτέλεσμα η μάχη των μεταλλίων να κριθεί στα τελευταία μέτρα της τελευταίας κούρσας! Παραλληλα δε, ο αγώνας αυτός ήταν  πολύ σημαντικός και για την παγκόσμια κατάταξη!

 
 
Κωπηλασία: Με τις καλύτερες εντυπώσεις από αγωνιζόμενους , θεατές και διοργανωτές ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (14/1) ο 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας που διοργάνωσε η ΕΚΟΦΝΣ στο κλειστό του ΤΕΑΚΒΟΝΤΟ στο Π.Φάληρο.


 
Εμείς εδώ θα αναφέρουμε μόνο τα αποτελέσματα των αθλητών του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στην εν λόγω διοργάνωση:
 
· Σταματέα Μαρία - 11η θέση - ΠΑΚΚ 15-16 Γυναικών
· Χατζή Βαρβάρα - 12η θέση - ΠΑΚΚ 15-16 Γυναικών
· Ευκαρπίδης Ηλίας - 9η θέση - ΠΑΚΚ 17-18 Ανδρών
· Δέσποινα Μπαλαχτάρη - 3η θέση - ΠΑΚΚ 17-18 Γυναικών
· Κολτσίδα Ξανθή - 4η θέση - ΠΑΚΚ 19-22 Γυναικών
· Αγγελόπουλος Βασίλης - 2η θέση - ΠΑΚΚ 19+ LWT Ανδρών
· Στυλιανουδάκης Ευάγγελος - 5η θέση - ΠΑΚΚ 19+ LWT Ανδρών
· Χαλάρης Μάριος - 12η θέση - ΠΑΚΚ 30-39 Ανδρών
· Κοροβέσης Γεώργιος - 8η θέση - ΠΑΚΚ 40-49 Ανδρών
· Καλατζή Άννα - 5η θέση - ΠΑΚΚ 50-59 Ανδρών
· Σκυταλοδρομία - 2η θέση - ΠΑΚΚ 17+ Ανδρών
  
 
Κανόε Καγιάκ: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα κανόε καγιάκ του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ιδιόκτητες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.


 
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ (canoekayak.gr) οι επίσημες εγχώριες διοργανώσεις ξεκινούν στις αρχές Απριλίου.
 
 
Παρακανόε: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην μαρίνα Ζέας, που βρίσκονται στην Καστέλα του Πειραιά. Θυμίζουμε πως μαζί με τους αθλητές του Ολυμπιακού, τις προπονήσεις τους στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κάνουν και οι αθλητές των σωματείων "Τριπτόλεμος", "Νίκη" και "Μαρούσι" τα οποία "φιλοξενεί" ο σύλλογός μας παρέχοντας τους το έμπειρο προσωπικό του καθώς και τις εγκαταστάσεις του (γυμναστήριο, αποδυτήρια, αθλητικό εξοπλισμό κλπ).


 
Τα τμήματα εγγραφών παραμένουν ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα του Παρακανόε, πλάι σε έναν από τους καλύτερους προπονητές του είδους, Θανάση Γιαννόπουλο. 
 
 
Πινγκ Πονγκ: Σημαντική άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη πραγματοποίησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος. Ο αθλητής του τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού, με βάση τους πολλούς πόντους που συγκέντρωσε από τα θετικά αποτελέσματα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων και στον 4ο γύρο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, βρίσκεται πλέον στο νούμερο 19 στο ranking list του Ιανουαρίου. Παράλληλα βάσει του πλασαρίσματος του στην καλύτερη 20άδα του κόσμου ο Γιάννης Σγουρόπουλος, συγκαταλέγεται αυτόματα στην 4η θέση της Ευρώπης.


 
Σε άλλα αγωνιστικά νέα, μια νίκη και μια ήττα, ήταν ο απολογισμός της παρουσίας της ομάδας Γυναικών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Στις δυο αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ελευσίνας, οι «ερυθρόλευκες» αρχικά νίκησαν με 4-0 την Χ.Α.Ν.Θ. (αγωνίστηκαν οι Ματενέ, Χριστοφοράκη, Τέρπου) αλλά στη συνέχεια γνώρισαν την ήττα με το ίδιο σκορ στο ντέρμπι με τον Δ.Α.Ο. Ταύρου  (Ματενέ-Φίλη 0-3, Χριστοφοράκη-Μόλναρ 2-3, Νικουλάε-Τόλιου 0-3, Χριστοφοράκη-Φίλη 1-3).


 
Να πουμε πως την Δευτέρα 9/1 πραγματοποιήθηκαν στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για το νέο έτος, καθώς και οι βραβεύσεις των καλύτερων για την αγωνιστική σεζόν 2015/16.
 
Η ομάδα επιτραπέζιας του Ολυμπιακού βραβεύτηκε για τα παρακάτω :
 
· Το σωματείο με την υψηλότερη βαθμολογία στον πίνακα αξιολόγησης της ΕΦΟΕΠΑ
· Πρωταθλήτρια ομάδα της Α1 Κατηγορίας Ανδρών
· Δευτεραθλήτρια ομάδα της Α1 Κατηγορίας Γυναικών
· Κορυφαίος Αθλητής της σεζόν αναδείχθηκε ο αθλητής του Ολυμπιακού, Κώστας Παπαγεωργίου.
· MVP του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Ανδρών, ο αθλητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σγουρόπουλος.


 
Στην κοπή της πίτας και την απονομή του Πρωταθλήματος αλλά και των υπόλοιπων βραβείων, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο Β’ Αντιπρόεδρος του συνδέσμου μας κ. Γιάννης Πολυκανδριώτης και ο έφορος του τμήματος κ. Σαράντης Γιαννούτσος. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ακόμα ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Χριστοφοράκης καθώς και οι αθλητές Παπαγεωργίου, Σγουρόπουλος, Σταματούρος, Γιαννούτσος καθώς και οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας Μαρία Χριστοφοράκη και Γεωργία Ζαβιτσάνου. Ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Ρηνιώτης απουσίαζε λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων.
 
Τέλος, να πούμε πως τρία (3) χρυσά και ένα (1) χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές και αθλήτριες του Ολυμπιακού στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξάχθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.


 
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν ο Γιάννης Σγουρόπουλος στους Έφηβους, η Έλσα Τέρπου στις Νεάνιδες και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις Κορασίδες, ενώ το χάλκινο μετάλλιο στις Κορασίδες κατέκτησε η Ντανιέλα Γραμματοπούλου - Χρυσοπούλου. 
 
 
 
Ξιφασκία: Οι δύο αθλητές που απαρτίζουν την αγωνιστική ομάδα του τμήματος, η Βάσω Βουγιούκα και ο Γιώργος Τσουρούτας συνεχίζουν κανονικά τα ατομικά τους προγράμματα και προπονήσεις. 


 
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει κάποια διοργάνωση σε εγχώριο ή διεθνές επίπεδο που να αφορά το αγώνισμα στο οποίο κατατάσσονται οι δύο "ερυθρόλευκοι" αθλητές μας.
 
 
Πυγμαχία: Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ερυθρόλευκου τμήματος Πυγμαχίας, ο Αλέξανδρος Τσανικίδης, πραγματοποίησε στις 5 Ιανουαρίου την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του αρχιπροπονητή Λευτέρη Λειβάδη, όπου και έδειξε αρκετές από τις αγωνιστικές του αρετές. Η επίσημη σελίδα των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού στο facebook ανέβασε μάλιστα και ένα μικρό βίντεο από τη συγκεκριμένη προπόνηση, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ: 

 
 
Ταε Κβο Ντο: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινές Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών του Συλλόγου μας για το έτος 2016! Οι 70 αθλητές που έλαβαν μέρος ανταπεξήλθαν στο 100% των απαιτήσεων και προήχθησαν με επιτυχία στην επόμενη ζώνη. Τόσο οι Δάσκαλοι όσο και ο Εξεταστής Κος Σταυρόπουλος Γεώργιος ( 5o DAN - Δάσκαλος Α.Σ. ΛΕΩΝ ΠΑΤΡΑΣ) έμειναν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και το επίπεδο γνώσεων των αθλητών του Συλλόγου μας και έτσι ο πήχης ανέβηκε ακόμα περισσότερο για τις επόμενες (καλοκαιρινές) εξετάσεις.

 
 
Κικ Μπόξινγκ: Δεν είχαμε κάποιο αγωνιστικό νεότερο την εβδομάδα που μας πέρασε. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις καθιερωμένες προπονήσεις τους. Στην επίσημη σελίδα των πολεμικών τεχνών του Ολυμπιακού στο facebook μάλιστα αναρτήθηκε και ένα μικρό βίντεο με τον προπονητή του τμήματος Ανδρέα Καυκά ... επί το έργον, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ: 

 
 
Καποέϊρα: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος καποέϊρα συνεχίζονται κανονικά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης". Θυμίζουμε πως οι προπονήσεις είναι μονόωρες και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη (16:00-17:00) με τα τμήματα εγγραφών να παραμένουν κανονικά ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμει την εγγραφή του.

 
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά.

 
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Σ'εξ'αναβολής αγώνα της 11ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο Αλικιανού στα Χανιά ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον Πλατανιά. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα μετά από 14 αγώνες στη διοργάνωση παραμένει αήττητη με 12 νίκες και 2 ισοπαλίες και φυσικά μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 


 
Σ'εξ΄αναβολής αγώνα της 10ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο 2017. 


 
Σ' εξ' αναβολής αγώνα της 6ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού και ξεκίνησε με το... δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του στο 2017.

 
Τις ημέρες που μας πέρασαν, τα υπόλοιπα ακαδημαϊκά τμήματα ποδοσφαίρων νέων του Ολυμπιακού έδωσαν αρκετούς αγώνες, πολλοί εκ των οποίων μάλιστα συνδυάστηκαν και με κατακτήσεις τουρνουά! Για αρχή θα καταγράψουμε τα αποτελέσματα των αγώνων, ενώ τα κατακτημένα τουρνουά μπορείτε να τα δείτε καταγεγραμμένα στην πλήρη λίστα με τα φετινά μας τρόπαια λίγο παρακάτω. Πάμε λοιπόν:
 
· Κ14 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ακαδημία Κούδα 6-0 (Christmas Football Tournament Boca Sport U14)
· K14 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Αριστέας Άργους 3-1 (Christmas Football Tournament Boca Sport U14)
· Κ14 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανιώνιος 0-1 (Christmas Football Tournament Boca Sport U14)
· K14 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Τριγλία Ραφήνας 0-0 (Christmas Football Tournament Boca Sport U14)
· Κ14 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανιώνιος 4-1 (Christmas Football Tournament Boca Sport U14)
· K14 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Τριγλία Ραφήνας 0-1 (Christmas Football Tournament Boca Sport U14)
· Κ13 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Boca Sport 13-1 (Christmas Football Tournament Boca Sport U13)
· Κ13 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Διάνα 0-6 (Christmas Football Tournament Boca Sport U13)
· Κ13 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Αριστέας Άργους 3-0 (Christmas Football Tournament Boca Sport U13)
· Κ13 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κένταυρος 6-0 (Christmas Football Tournament Boca Sport U13)
· K12 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ηνίοχος 0-0 (Vicos Football Tournament)
· K12 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανιώνιος 3-0 (Vicos Football Tournament)
· K12 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ατρόμητος Αθηνών 1-1 (Vicos Football Tournament)
· Κ11 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Αριστέας Άργους 2-0 (Christmas Football Tournament Boca Sport U11)
· K11 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Σχολή Αλίμου 8-1 (Christmas Football Tournament Boca Sport U11)
· Κ11 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Διάνα 8-0 (Christmas Football Tournament Boca Sport U11)
· K11 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ατρόμητος Αθηνών 2-1 (Christmas Football Tournament Boca Sport U11)
· Κ10 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εθνικός Πανοράματος 9-0 (Φιλικό παιχνίδι)
· Κ9  - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εθνικός Πανοράματος 7-4 (Φιλικό παιχνίδι)
 
 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Την περασμένη Δευτερα (16/01) μεταδόθηκε από τους 90.4fm του "Καναλιού1" η καθιερωμένη ραδιοφωνική του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τίτλο "Μεγάλη μου Αγάπη", στην οποία αναφέρθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα.


 
Στα επίσημα κανάλια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αλλά και του Καναλιού1 στο YouTube ("Olympiacos SFP" και "Κανάλι Ένα" αντίστοιχα) μπορείτε να βρείτε και να ακούσετε όλες τις εκπομπές.
 
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2016-17
H τροπαιοθήκη μας μέχρι στιγμής έχει διαμοορφωθεί ως εξής:
 
Μέχρι στιγμής έχουμε κατακτήσει τέσσερις (4) ατομικούς τίτλους:
· Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Κορασίδων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Κύπελλο Ελλάδος Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Κατηγορίας Star
Επίσης, έχουμε κατακτήσει δεκαέξι (16) τουρνουά:
· First International Olympiacos Tournament (Μπάσκετ Γυναικών)
· Genzin Gollu Volleyball Cup (Βόλεϊ Γυναικών)
· ZarkoPetrovic Volleyball Tournament (Βόλεϊ Ανδρών)
· Nicosia International Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
· Golden Splash Water Polo Mini Tournament (Πόλο Μίνι Παίδων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Νεανίδων (Πόλο Νεανίδων)
· Top Lakers Fall Classic U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Top Lakers Fall Classic U8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Christmas Football Tournament Boca Sport U13 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Christmas Football Tournament Boca Sport U11 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Bambini (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Junior 8X8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Junior 9X9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Παμπαίδων (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων "Πρώτα Αθλητές, μετά Πρωταθλητές"
· Otocec Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
Ενώ τέλος, αθλητές του συλλόγου μας έχουν κατακτήσει τριάντα έξι (36) χρυσά μετάλλια:
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο διεθνές τουρνουά "Wolrd Junion Circuit" που διεξήχθη στην Κροατία)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιάννης Σγουρόπουλος και Έλενα Σοφρά στο τουρνουά "Αντωνία Σπανού" που διεξήχθη στο Κλειστό του Ρέντη)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κανόε Καγιάκ-Sup (Το κατέκτησε η Φραγκίσκη Μοσχάκη στα 8km των Διασυλλογικών Αγώνων που διεξήχθησαν στη Λούτσα)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κωπηλασίας (Τα κατέκτησαν στα διπλά σκιφ οι Βένια Χατζή-Μαρία Σταματέα στις γυναίκες και οι Ηλίας Ευκαρπίδης-Κωστας Κοντραφούρης στους άνδρες στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας που διεξήχθησαν στον Πόρο)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Ιστιοπλοϊας (Τα κατέκτησαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας στον τρίτο αγώνα του "Star Sailors League" που διεξήχθη στην Ιταλία)
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαυλας στο "1ο Διεθνές Μάστερς Μίτινγκ Κολύμβησης Κύπρου")
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους και η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στα Χανιά) 
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους, η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες και η Έλσα Τέρπου στις Νεανίδες, στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στην Πάτρα)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Τάε Κβο Ντο (Το κατέκτησε η Αλίκη Καραμαργιού στο «6ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu»)
· 17 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο "Grand Prix Χριστουγέννων" για το 2016)
 
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
YΓ1: Μην ξεχνάτε μάγκες. ΌΛΟΙ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να δώσουν μόλις 10 ευρώ για να εκδόσουν ετήσια κάρτα φιλάθλου.Για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Θρύλο μας να πρωταγωνιστεί ΠΑΝΤΟΥ!
ΥΓ2: Να ξέρετε αδέρφια, για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, στατιστικά, φωτογραφίες, ρεπορτάζ κλπ μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μπαίνετε στο επίσημο και ανανεωμένο πλέον σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr).
ΥΓ3: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους, με υγεία πάνω απ' όλα...

Σχόλια

Εικόνα thita

μπράβο ρε φίλε για τον κόπο σου, πάντα πρέπει να το ακούς

κρίμα στο μπάσκετ γυναικών που χάσαμε την πρόκριση, δεν ξέρω αν ήταν δίκαιο ή όχι το αποτέλεσμα, αλλά αν έχω καταλάβει καλά, μπορούσε η ομάδα το πολύ παραπάνω

έχουμε καμία εξήγηση γιατί στο βόλλεϋ ο τσούπκοβιτς, από εκεί που έκανε παπάδες πέρισυ, φέτος παίζει καλά σε 1 κάθε 10 ματς? τι λένε από την ομάδα? υπάρχει σκέψη π.χ. για αλλαγή? ξέρω ότι η ομάδα είναι πρώτη, απλά ρωτάω γιατί αργά ή γρήγορα θα τον χρειαστούμε..... ούτε ο νταφ πιστεύω δικαιολογεί το όνομά του, σωστά?

Εικόνα MakTheBet

1) Όσον αφορά το μπάσκετ γυναικών, σίγουρα οι απαιτήσεις ήταν πολύ μεγαλυτερες και από τη διοίκηση και από τον κόσμο αλλά και από την ίδια την ομάδα... Με βάση την απίστευτη υπέρβαση που έγινε φέτος να φέρουμε 3 Αμερικανίδες πρώην WNBAers αλλά και τις σπουδαίες Ελληνίδες Μάλτση, Καλτσίδου και Δημητράκου, ε, όπως και να το κάνουμε πιστεύαμε όλοι μας πως θα μπορούσαμε να περάσουμε τον όμιλο... Λίγο η διαιτησία, λίγο η απειρία της ομάδας στην Ευρώπη, λίγο ο μηδενικός ανταγωνισμός στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις, έφεραν τον αποκλεισμό... Αν με ρωτάς, θεωρώ πως μόνο σε ένα παιχνίδι μας αδίκησε η διαιτησία, αλλά ο αποκλεισμός δε μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογείται αποκλειστικά εκεί...

2) Προς το παρόν δεν υπάρχει σοβαρό ενδεχομενο για αλλαγές στο ρόστερ του τμήματος βόλεϊ ανδρών. Η ομάδα είναι μέσα και στους 3 εγχώριους στόχους, ενώ και στην Ευρώπη έχουμε ήδη επικρατήσει μια φορά απέναντι στην περσινή φιναλίστ.. Σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένη η φετινή μας παρουσία παρά το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες όπως σωστά αναφέρεις δείχνουν να μη κάνουν τη διαφορά, όπως πιστεύαμε... Γενικά το βόλει ειναι περίεργο άθλημα... Μπορεί να φέρεις μια ονοματάρα και να μην αποδώσει για 100 λόγους (Κάρσον Κλάρκ πχ) και έναν θεωρητικά πιο μέτριο ο οποίος θα κανει τη διαφορα... Μακάρι και ο Τσούπκοβιτς, αλλά ειδικά ο Νταφ να δείξουν ακόμα καλύτερο πρόσωπο στο μέλλον...

Εικόνα thita

thank you

Εικόνα MakTheBet

Αποκλεισμός από την Ευρώπη... Έτσι όπως είναι τα πράγματα, θα κάνουμε πολύ καιρό να ξαναβρεθούμε σε τελικό... Δε γίνεται να αντιμετωπἰζεις 5πλάσια μπάτζετ κάθε χρόνο και να έχεις τρελές απαιτήσεις...

Εικόνα MakTheBet

Ικανοποιητική ***

Εικόνα holland74

Αδερφέ, όπως πάντα εξαιρετική δουλειά...
Θα ήθελα να σχολιάσεις την ανακοίνωση του ερασιτέχνη ποα, που μιλάει για 1490 περίπου τίτλους, όταν τοπ 2009 μιλούσαν για 500...Δηλαδή σε 7-8 χρόνια μάζεψαν κοντά στους χίλιους τίτλους, όταν χρειάστηκαν 100 χρόνια για να μαζέψουν 500(σε αυτά βάζουν και 37 πρωταθλήματα ανώμαλου δρόμου, πρωτάθλημα σεγας το 1911 κλπ κλπ)...Πόσο ξεφτίλες είναι;;

Εικόνα MakTheBet

Εμείς μπορούμε να κάνουμε κάτι ανάλογο? Εμένα αυτό με καίει αφδερφέ...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μάκη εξαιρετικός και ακριβής όπως πάντα.Έπρεπε να γράψεις όμως και για το δυναμικό και βροντερό παρόν του κόσμου του Θρύλου στο Βραχάτι κόντρα στον Παμβοχαϊκό.

Εικόνα Γιάννης ο Red

*παρών

Εικόνα MakTheBet

Υπάρχει αναφορά αδερφέ μου...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Καλή χρονιά αδερφέ με υγεία,ευτυχία και ό,τι καλύτερο

Εικόνα MakTheBet

Ό,τι καλύτερο και σε εσένα, με υγεία πάνω απ' όλα...