17ΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΑΟ, ΜΙΚΡΥΝΑΜΕ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ...



Διαβάζουμε την παρακάτω είδηση.
 
Στην 17η θέση της κατάταξης της UEFA για τα 25 χρόνια του Champions League, βρίσκεται ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός.
O Ολυμπιακός σε 17 συμμετοχές έχει 110 αγώνες (38-20-52) με 133-81 τα γκολ και 96 βαθμούς. Οι “ερυθρόλευκοι”, αφήνουν πίσω τους, ομάδες όπως Λεβερκούζεν, Αιντχόφεν, Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου, Ατλέτικο Μαδρίτης, Γαλατασαράι, Ρόμα και Μονακό, που καταλαμβάνουν θέσεις από 18 έως 25.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στο Κύπελλο Πρωταθλητριών, έχοντας κερδίσει τον τίτλο έξι φορές έως το 1993 και άλλες πέντε μετά, δείχνοντας την κυριαρχία της και στο Champions League.
Όμως έπειτα από σχεδόν 25 χρόνια και πάνω από 220 παιχνίδια η καθεμιά, μόλις πέντε βαθμοί χωρίζουν την Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα σε αυτή την ανεπίσημη κατάταξη.
Η Μπάγερν κλείνει την πρώτη τριάδα, αφήνοντας πίσω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πέμπτη αλλά πιο μακριά την Άρσεναλ. Εκτη είναι η Γιουβέντους, έχοντας ξεπεράσει Μίλαν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια (231), έχει τις περισσότερες νίκες (136) και σημείωσε τα περισσότερα γκολ (483), αλλά έχουν επίσης δεχθεί και τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα (247).
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ειδική στην ισοπαλία (54), ενώ η Πόρτο έχει τις περισσότερες ήττες (54).Αξίζει να σημειωθεί ότι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχουν την ίδια διαφορά τερμάτων: 236.
Η κατάταξη των ομάδων που εξακολουθούν στην κορυφαία διοργάνωση την τρέχουσα σεζόν: Πόρτο (9η), Ντόρτμουντ (12η), Παρί Σ.Ζ (16η), Λεβερκούζεν (18η), Μπενφίκα (20η), (22η), Μονακό (25η), Μάντσεστερ Σίτι (33η), Σεβίλλη (44η), Νάπολι (49η), Λέστερ (76η).
Ο πίνακας που έβγαλε η UEFA:

 
Βάζουμε και το πρωτότυπο link από το site της UEFA, με φωτογραφίες, ώστε να μην ''χαθεί'' αργότερα, επειδή ας πούμε θα ''πέσει''...
 

 

 

 

 
17ος ο Ολυμπιακός, πουθενά ο ''πρέσβης'' Panathinaikos. Η UEFA τα λέει, όχι εμείς. Έχουμε μικρύνει αφάνταστα επί ΜΑΡΙΝΑΚΗ, εννοείται κι επί ΚΟΚΚΑΛΗ παλαιότερα. Το λένε όλοι, όλα τα στοιχεία...

Σχόλια

Εικόνα REDHERAKLIO

Προσέξτε οτι με βάση τον αριθμό παρουσιών ο θρύλος έχοντας 17 είναι 7ος μετά τις Ρεάλ-Μπάρτσα-Μπάγερν Μ.-Μαντσεστερ Γ.- Αρσεναλ και Πόρτο,μαζί με Γιουβέντους -Μίλαν.Αν συνυπολογίσει κανείς και το από ποιά χώρα προερχόμαστε και τα μπάτζετ, η συνολική παρουσία του θρύλου στον κορυφαίο διασυλλογικό θεσμό του πλανήτη είναι ένα "ΘΑΥΜΑ"

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ.

Εικόνα koropi48

Εκτός από τα "αντικειμενικά", το παράξενο είναι ότι δεν θα το παίξουν ούτε τα αντικειμενικά σάββα! Ο ΘΡΥΛΟΣ έχει στοχοποιηθεί από τη συνεχή αρνητική προπαγάνδα και δεν τολμάει κανείς να αναφερθεί στα θετικά του, από το φόβο να μη θεωρηθεί ότι αβαντάρει το "λεπρό". Είναι το στάδιο 3 της γκεμπελικής διαδικασίας αρνητικής προβολής: εφόσον οι εχθροί εβραίοι είναι μιαροί και έχει εντυπωθεί στο μυαλό όλων αυτό από την αδιάλειπτη προπαγάνδα, κανείς δεν τολμάει να αναφερθεί σε έναν καλό εβραίο μουσικό, γιατρό, πανεπιστημιακό, γιατί θα χαρακτηριστεί κι αυτός αμέσως μιαρός εχθρός. Η τακτική ετούτη του αδιάλειπτου γκεμπελικού σφυροκοπήματος εξελίσσεται σε συνεχή προγραμματισμένο χρόνο κι έτσι κρατιέται το μίσος άσβεστο, όπως συμπληρώνεις τακτικά λάδι στο καντήλι για να μη σβήσει. Γι αυτό "απολαμβάνουμε" αδιακόπτως σαγώνιες, μαρούπες, σπανέες και το κακό συναπάντημα, με "αποκαλύψεις", "νέα στοιχεία" και "γεγονότα που θα προκαλέσουν σεισμό", αλλά είναι τα ίδια με τα προηγούμενα.

Εικόνα RED HELL

Ασχετο με το θεμα αλλα ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΘΡΗΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΛΕΜΕ "Ε ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΦΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΦΑΙΡΟ"?Και δεν το λενε μονο οι πουτανας γιοι αλλα το λενε και δικοι μας.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.Καποιος εισαγγελεας θα επεμβει?Ο ζακιας θα ξαναρθει αραχτος στο ΣΕΦ?

Εικόνα thita

είμαι περίεργος τόσο για το ποια από τα "αντικειμενικά" (φτου φτου) μίντια θα το παίξουν, βεβαίως και πότε, όσο και για το πόσο θα μείνει σε κοινή θέα και δεν θα θαφτεί πίσω από ρεπορτάζ για μπάντμινγκτον, κλπ.

Εικόνα Romain

Σίγουρα θα είναι πρώτο θέμα (προς αποφυγή) στα "αντικειμενικά".
Sdna, kick off του ΣΚΑΕΙ, και λοιπά...