Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ



Πρώτο σχετικό άρθρο.
 
Δεύτερο σχετικό άρθρο.
 
 
Πάμε και για το τρίτο και...καλύτερο. Στην χθεσινή ''Δίκη στον ΣΚΑΙ'' στοχοποιήθηκε ανοιχτά και ξεκάθαρα ένας ΑΝΩΤΑΤΟΣ δικαστής, ο Εφέτης κύριος Σταμαδιάνος. Αναρωτιόμαστε για το ποια είναι η αντίδραση της ''Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων'' σχετικά με αυτό το θέμα.
 
 
Το λέμε επειδή ένα μέλος τους, ο Εφέτης Σταμαδιάνος, ακούει και βλέπει τον ΣΚΑΙ να του θίγει την τιμή και την υπόληψη. Πού είναι οι δικαστές-εισαγγελείς να τον υπερασπιστούν; Στο site της Ένωσης, βλέπουμε περισπούδαστα άρθρα για την αντισυνταγματικότητα της αύξησης του ορίου ηλικίας των ανωτάτων δικαστών, τα οποία όλως τυχαίως δημοσιεύτηκαν στην...''Καθημερινή'' των Αλαφούζων, βλέπουμε άρθρα του προέδρου της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής ''εξομάλυνσης'' στο ελληνικό ποδόσφαιρο, του κυρίου Δρόσου, ανθρώπου που μπήκε στο ποδόσφαιρο με επέμβαση του αγαπημένου υπουργού (''υπουργάρα'' τον λέει ο ίδιος...) του Δημήτρη Μελισσανίδη, Σταύρου Κοντονή, αλλά άρθρα για να προστατευθεί ένας ΔΙΚΑΣΤΗΣ που βάλλεται από ένα ΜΜΕ, δεν βλέπουμε. Εκτός αν δεν το έχουν πάρει είδηση. Αν δεν έχουν ενημερωθεί, ας δουν το τι έγινε κι ας επιληφθούν. Γιατί υπάρχουν διάφορες φωνές στο χώρο της Δικαιοσύνης που μιλούν για ''παρατάξεις'' στους κόλπους των ανωτάτων λειτουργών της, με επιθέσεις προς την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και σαφείς αποστάσεις από την ηγεσία της εκ μέρους κατωτέρων σε βαθμό δικαστών. Κάποιοι κακοπροαίρετοι μιλούν και για ''παραδικαστικό Ντογιάκου'', ειδικά μετά την έκπτωση του ''ψηλού Παναθηναϊκάκια'' πρώην προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών,

ενώ συνδέουν την πρόσληψη του γνωστού δικηγόρου (με υψηλές γνωριμίες στο χώρο των δικαστών...) Τάκη Μπαλτάκου στην ΠΑΕ ΠΑΟ με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, επί των ημερών του οποίου βγήκε στην επιφάνεια για παράδειγμα το 'βούλευμα Κορέα'' για την ''εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με αρχηγό της το Βαγγέλη Μαρινάκη''.

Και μετά τον Φύσσα η ΠΑΕ ενισχύθηκε με τον Τάκη Μπαλτάκο. Να αναλάβει μέσα σε όλα. Να αποκαλύψουμε με την ευκαιρία ποιος σύστησε τον δικηγόρο στον Αλαφούζο. Ο Αντώνης Σαμαράς! «Πάρτον δίπλα σου, και θα με θυμηθείς» συνέστησε ο πρώην πρωθυπουργός στον καναλάρχη.
 
Εμείς φυσικά ΔΕΝ θέλουμε να πιστέψουμε πως ανώτατοι δικαστές και εισαγγελείς είναι φερέφωνα του ΣΚΑΙ κι ενός λαθρέμπορα ψευτογκάνγκστερ ξοφλημένου εφοπλιστή από την Κοκκινιά. Ας μας το αποδείξουν, προστατεύοντας ένα ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ και όχι φυσικά τον Ολυμπιακό ή κάνοντας το δικό μας ''κέφι''...

Σχόλια

Εικόνα Raul 7

Καλησπερα παιδια,
θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια προσωπικη εμπειρια που ειχα στις εκλογες της ΕΠΣ του νομου μου για την αναδειξη προεδρου. υποψηφιοι ηταν ο παλιος προεδρος και ενας αλλος τυπος, ο οποιος ναι μεν ειναι μεσα στο ποδοσφαιρο και εχει γνωσεις αλλα οχι μεσα στα κολπα.. αφου λοιπον ανακοινωθηκαν οι υποψηφιοτητες για τις εκλογες και ολα πηγαιναν ρολοι για τις καλπες, ξαφνικα ο αλλος τυπος απεσυρε την υποψηφιοτητα του. φημες λενε οτι δεν μπορουσε να ισοφαρισει τα ποσα που εχει ταξει στις ομαδες ο παλιος προεδρος.. και πισω απο αυτον λενε οτι ειναι οι εξυγιαντες του ποδοσφαιρου μας..μιλαμε για τρελά ποσα.. δεν θα σταθω στο γεγονος οτι κανουν προσπαθειες να δωροδοκησουν ενωσεις οι εξυγιαντες(οπως ακριβως τα λεει και ο μπαλαφουτης της ΕΠΣ Αχαιας http://sfyrigmata.blogspot.gr/2017/01/video.html ), αλλα θα σταθω στο γεγονος οτι ο προεδρος μας εχει παρει τα καταλληλα μετρα για την περιπτωση που παρουν τα ηνια στην επο? γιατι αν την παρουν στα χερια τους τοτε θα μιλαμε για μαθηματικη καταστροφη μας αφου τα φαινομενα με τους αναπτηρες στον κουλιμπαλι κ 1 αγωνιστικη κεκλεισμενων θα ειναι πταισματα.. θα μιλαμε για φαινομενα οπως στην αντιστοιχη επο του ελληνικου μπασκετ οπου ο τρακης κανει οτι γουσταρει και δεν δινει λογαριασμο ουτε ελεγχεται απο κανεναν.. θα βλεπουμε τρελα πραγματα με επιβολη προστιμων και τιμωριων με σκοπο την αποδυναμωσης μας για να πεσουμε στα μετρα τους(οποιος θελει ας φανταστει λιγο τι μπορουν να μας κανουν αν ελεγχουν την επο και τι διευκολυνσεις θα κανουν για τους ''δικους τους'').. οπως λεει παρακατω και ο χαρης ο κοκκινολογικος ελπιζω και εγω να εχει κανει ο προεδρος τις καταλληλες κινησεις, και αν χρειαστει συμμαχιες, ετσι ωστε να προστατεψει τον συλλογο και στην τελικη την επενδυση του..
υ.γ.1. αν καποιος εχει ακρες με ατομα μεσα στην παε ας μεταφερει, αν γινεται, το σχολιο μου πληροφοριακα για να δουν τι γινεται και αν επιθυμει καποιος να του μιλησω με ονοματα και αναλυτικα, ευχαριστως να στειλω inbox στο facebook στην σελιδα του ratm.
υ.γ.2. πιστευω προεδρε οτι το καναλι πρεπει να υλοποιηθει για τους λογους οτι σπιλωνεται το ονομα σου και για να προστατεψεις αυτο που λες οτι αγαπας..τον ΘΡΥΛΟ μας..στο επικοινωνιακο κομματι χρειαζομαστε σιγουρα ενισχυση.
υ.γ.3. αρχιζει να αχνοφαινεται πιστευω οτι τακτικη των εξυγιαντων δεν ηταν να παρουν τις εκλογες επο οταν ηταν προγραμματισμενες επι γκιρτζικη(ηξεραν οτι θα εχαναν), αλλα να τα κανουν ολα πουτανα, να γινουν αργοτερα οι εκλογες ετσι ωστε να εχουν χρονο να πιεσουν πραγματα και καταστασεις για να πανε με την εξυγιανση οι ενωσεις.
υ.γ.4. καλη επιτυχια στον ΟΣΦΠ σημερα σε ποδοσφαιρο και μπασκετ.

Εικόνα savvas gridlock

Για τα της ΕΠΟ θα σου πω μονο αυτο που λεμε σε ολους εκει εξω:υπομονη. Οχι πολυ, κανα διμηνο βαρια βαρια. Για το καναλι, εγω ξαναλεω οτι ειμαι καθετα αρνητικος, αλλα νταβατζης στα αρχιδια και κυριως στην τσεπη του Μαρινακη δεν μπαινω. Δικα του τα λεφτα, αν θελει ας τα δωσει, μονο που για'μενα ειναι πεταμενα λεφτα σε πεθαμενο Μεσο, αφου σε λιγα χρονια κανεις δεν θα βλεπει τηλεοραση, CNN-Bloomberg πανε για χρεοκοπια, ποσω μαλλον ενα ελληνικο καναλι. Νεα γενια=internet και παραδοσιακα ραδιοφωνο, το Μεσο που ακουμπα τους παντες, αφου μπορεις οπουδηποτε με ακουστικα-ψειρες να εχεις μια παρεα, καποιον ''να σου μιλαει''. Ξαναλεω, γνωμη μου, εγω μιλαω και μονο εγω, οχι ''το site'' και κυριως μιλαω για ενα θεμα που δεν αφορα αμεσα τον Ολυμπιακο, μονο εμμεσα, αρα δεν μου (και μας, γενικα, ως κοσμος του Θρυλου) πολυπεφτει λογος.

Εικόνα Harry red logic

Αγαπητέ Σάββα και φίλοι Σύγγαυροι,
3 επισημάνσεις:
1.Το θέμα της επικοινωνίας είναι πολύ κρίσιμο, διαμορφώνει αντιλήψεις ,δημιουργεί πεποιθήσεις στην κοινή γνώμη ,στους ψηφοφόρους και επηρεάζει τους καιροσκόπους πολιτικούς και καρεκλοκένταυρους σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας(πολιτική,νομοθετική,εκτελεστική,δικαστική,αθλητική κλπ)καιεπομένως διαμορφώνει τις αποφάσεις τους που λάμβάνονται πάντοτε με συμφεροντολογικά κριτήρια,γιατί όχι μακιαβελικά!
Επειδή δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο δεν μπορούμε να έχουμε τεκμηριωμένη άποψη,αυτή την εποχή στη χώρα μας, για τα καταλληλότερα επικοινωνιακά μέσα. Γεγονός παραμένει οτι μας βομβαρδίζουν και έχουν στρέψει την μισή Ελλάδα φανατικά εναντίον μας.
Δεν μπορούμε και δεν πρέπει στο θέμα αυτό να στρουθοκαμηλίζουμε!
Ο Πρόεδρος είναι ευφυής και πιστεύω οτι έχει ικανούς καιέμπειρους επικοινωνιολόγους και οικονομολόγους να του κάνουν εισηγήσεις και στον επικοινωνιακό τομέα!
Πάντως δεν πρέπει να συνεχισθεί άλλο αυτός ο οχετός λάσπης απο τα βοθροκάναλα ,σκατοσαίτ(πιο επικίνδυνα τα ύπουλα δήθεν αντικειμενικά),τους μισθοφόρους αρδακες!(αλήθεια οι αθλητικοί συντάκτες του Ολυμπιακάρα Χατζηνικολάου παίζουν αντικειμενικά τον Θρύλο?αμφιβάλλω..)
2. Στο θέμα της ΕΠΟ ακούμε τα ελπιδοφόρα λόγια σου και αναμένουμε!Ο χρόνος θα δείξει!
3.Στο θέμα της ποιοτικής ενίσχυσης της ομάδας πιστεύω οτι πρέπει να γίνουν 1-2 καλές προσθήκες,χωρίς να παραγνωρίζω ούτε την οικονομική συγκυρία, ούτε τις αξιόλογες προσπάθειες του Μπέντο για τα παιδιά των Ακαδημιών.Ο Μπέντο κατά την άποψη μου έχει επιλέξει πορεία μέσα από δύσβατο μονοπάτι(καιεδώ δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι οδηγίες έχει απο την Διοίκηση) κάνει καλά πράγματα με τους νέους αλλά έχει και αδυναμίες... κυρίως στο πως οραματίζεται την πορεία του Θρύλου!(έχω αμφιβολίες αν κατανοεί πλήρως τα όνειρα της Γαβροσύνης(όχι βέβαια να γίνουμε Ρεάλ η Μπαρτσελόνα αλλά π.χ σαν τις κορυφαίες Πορτογαλλικές ομάδες μπορούμε...)

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλημέρα Σάββα. Τη δική σου πάντως σιγουριά για την ΕΠΟ δεν φαίνεται να τη συμμερίζεται νυν στέλεχος της επιτροπής εξυγίανσης-εξομάλυνσης-δώσε και σε μένα μπάρμπα κανένα πεντοχίλιαρο. Μετακόμισε οικογενειακώς στην Αθήνα , νοικιάζοντας σπίτι και βρίσκοντας καινούριο σχολείο για τα παιδιά του εν το μέσω της σχολικής χρονιάς. Στην ερώτηση συγγενών και φίλων γιατί το διακινδυνεύει , η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινηθεί για πολύ καιρό.

Εικόνα savvas gridlock

Mιλαμε τωρα για μια επιτροπη στην οποια προεδρος ειναι ενας αποτυχημενος συνταγματολογος που ετοιμασε το νομο Παππα για τις τηλεοπτικες αδειες και το ΣτΕ τον ξεφτιλισε, μελος ειναι ενας αλλος αποτυχημενος καθηγητης Νομικης στην Κομοτηνη, που αν διαβασεις τις αποψεις του για διαφορα θεματα θα σε πιασουν τα γελια και βεβαιως γενικο κουμαντο κανει ο Ιακωβος Φιλιππουσης του ΑΝΤ1, που γυριζει με μπραβους εξω. Το οτι καποιος εξ αυτων λεει το ο,τιδηποτε, θα πρεπει να μας κανει να θεωρουμε οτι θα γινει το ακριβως ΑΝΑΠΟΔΟ απο το ο,τιδηποτε.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Για να ιντριγκάρω λίγο , η παραπάνω πληροφορία αφορά άλλο μικρότερο στέλεχος που δεν πολυφαίνεται (λόγω και χαρακτήρα αλλά και λόγω ασχολίας). Κατά τα άλλα, τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει.

Εικόνα koropi48

Άσχετο, αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στο δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργίου, που κήδεψε σήμερα το βλαστάρι του σε νεαρή ηλικία. Ο θεός να του δίνει κουράγιο να προχωρήσει, αν και είναι πολύ δύσκολο.

Εικόνα Harry red logic

Αυτά ακριβώς εννοώ αδέλφια.
Επομένως χρειάζεται άλλη στρατηγική και συμμαχίες.
Με δαύτους δεν υπάρχει ελπίδα.Αλλά δεν είναι και οι επικυρίαρχοι του πλανήτη!εχουν ημερομηνία λήξης,οπως όλα τα έμβια όντα!
Σε όλα τα προβλήματα υπάρχει λύση.Αν καποιος ανεβεί στα 30000 πόδια βλέπει καλύτερα!
Πρόεδρε ο λαός του Θρύλου είναι το Υπερόπλο σου!Είσαι πανέξυπνος επιχειρηματίας,
εισαι αυθεντικός Γάβρος προχώρα γερά με μυαλό και τσαμπουκά!

Εικόνα Arxidakos

Άσχετο σήμερα δεν κυκλοφόρησε ο "Γαύρος". Ξέρει κανείς τίποτα;

Εικόνα thita

για τα του (ολυμπιακάρα) σαμαρά και τον ρόλο του με μελισσανίδη και κυρίως αλαφούζο, για εμπλοκή του αρχισυνωμότη μπαλτάκου στις διάφορες υποθέσεις τους, τα έχουμε ξαναπεί

πως δουλεύει η μαύρη προπαγάνδα: δείτε σήμερα άρθρο στο sdna, για υπάλληλο της επο που έψαχνε λέει στοιχεία για τον υιό του εφέτη, ώστε να αντιμετωπίσει η "εγληματική οργάνωση" τις αποκαλύψεις του sdna, κλπ. ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΙΒΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ 'Η ΟΧΙ, ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΩΣ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, φτου σας πουστάρες, μικτό ορκωτό στον Πειραιά ρε για πάρτη σας, με ενόρκους κληρωτούς από μανιάτικα

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

ΚιτρινοπράσινηΥπηρεσίαΠαραπληροφοριών

Εικόνα thita

Άμοιρε σταμαδιανε,ας διερρεες κι εσυ πως θα τον πας μέσα τον βαγγελα να σε λιβάνιζαν,τώρα σε βρίζουν. Ε ρε μικτό ορκωτό στον Πειραιά που σας χρειάζεται.....

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Όσο υπάρχουν κοριοί ιδιωτικοί (στο γνωστό ξενοδοχείο) ,κοριοί δημόσιοι που λειτουργούν για ιδιωτικά συμφέροντα και ιδιαίτερα αυτά τα φασιστοειδή τσογλάνια του Μπανιά που μας κυβερνούν, μη περιμένετε να δείτε τίποτε.Δεν είναι τυχαίο που η θείτσα θέλει να παραμείνει πρόεδρος για άλλα δύο χρόνια. ΥΓ. Αν υπάρχει ακόμη κρεμασμένη η σημαία του Θρύλου στο γραφείο του Σαμαρά στην Καλαμάτα, παράκληση στους σύγγαυρους της περιοχής να την κατεβάσουν.Σας πηδάει ο Βαγγέλας λέμε.

Εικόνα koropi48

Αν τό γραφες αυτό στην Κολομβία ή το Μεξικό σάββα, όλο και κάτι θα γινόταν. Στην "ευρωπαϊκή" αυτή χώρα, δεν γίνεται τίποτα. Τα διαβατήρια και φεύγουμε λέμεεεεεεεε.

Εικόνα Harry red logic

Δηλαδή ρε αδέλφια πόσο πιο καθαρά να το βροντοφωνάξουμε:
{Τσούρμο Εξουσίας +Εξυγιαντές=Αντιολυμπιακό Μέτωπο!}
Με δαύτους που πουλάνε την ψυχή τους στον Αντίχριστο για να κρατήσουν την κουτάλα της εξουσίας και να ξεζουμίζουν τον ρημαγμένο λαό(εύπιστο και με κοντή μνήμη), μόνο τα χειρότερα θα περιμένουμε!
Το έρώτημα είναι αν μπορούμε να βρούμε διέξοδο?μπορεί ο Πρόεδρος να αντιμετωπίσει αυτό το βόρβορο χωρίς συμμαχίες? Εχει στρατηγικό σχέδιο εξόδου απο την πολιορκία του μοχθηρού τουίτη, του αδίστακτου νιαουρίδη, του ρωσόφωνου,των χουντό-φιλοκουβανών?
Δεν ξέρω τι τεκταίνεται πίσω απο τις κουρτίνες, απλά ελπίζω να έχει λάβει τα μέτρα του!Ακόμη πρέπει να κάνει κάποιες κινήσεις ποιοτικής ενίσχυσης της ομάδας να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο.
Με καλύτερο scouting,έγκαιρο προγραμματισμό,να ψάξει για οικονομικές μςταγραφές,υψηλής αξίας μεταπώλησης.
Η συσπείρωση και ο ξεσηκωμός του Θρυλικού λαού είναι το πυρηνικό όπλο του Θρύλου!
Ο κόκκινος λαός δεν θέλει να βλέπει την ομάδα να παίζει συχνά με την φωτιά(να προσευχόμαστε να είναι σε μεγάλη φόρμα ο Λεάλι η ο Καπίνο και να αστοχεί ο κάθε Βασιλακάκης, Μανιάς, Μπαμπουλού κλπ )!
Πρόεδρε ενίσχυσε την ομάδα, κάνε στρατηγικές συμμαχίες,βρες λύσεις για την επικοινωνιακή καμπάνια που χρειαζόματε!(μέχρι να έθει το κανάλι που δεν το πιστεύω με τους φίλους του τουίτη παππαδοδιάκους...μήπως πρέπει να αναζητήσεις συνεργασίες σε κάποιο απο τα υπάρχοντα κανάλια η ραδιφωνικούς σταθμούς???
Πρόεδρε σε πιστεύουμε,είμαστε μαζί σου,προχώρα με τσαμπουκά για το μεγαλείο του Θρύλου!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

ποιο κανάλι; ο Μαρινάκης δεν έχει δουλειές στην Ελλάδα οπότε δεν μπορούν μαζί του να σχηματίσουν το τρίγωνο πολιτικοί-ΜΜΕ-λαμόγια, δεν έχει λόγο να τος στάξει φράγκα για να τα βγάλει πολλαπλάσια.
αυτό το πανηγυράκι που έστησαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν για να την «πατήσει» ο Μαρινάκης (τον Σαββίδη δεν τον υπολογίζω διότι ο ίδιος δήλωσε λαγός!).
δεν πρόκειται να αφήσουν να μπει στο τηλεοπτικό πλάνο ο Μαρινάκης και για να υπογράψει ο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 σημαίνει ότι το γεγονός είναι τετελεσμένο!