ΠΕΡΙ ΒΙΑΝΑ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΣΙΟΒΑ (VIDEO)



Επειδή πολλά ακούγονται για το Βιάνα, την αποχώρηση του Σιόβα τώρα τον Ιανουάριο και άλλες ιστορίες σχετικά με τα στόπερ του Ολυμπιακού, ας δούμε το τι ισχύει, μέσα από μία συζήτηση που είχαν στην εκπομπή της Θύρας 7 ο Άκης και ο Τάκης με ένα φίλο που πήρε τηλέφωνο.
 
 
Ο Σιόβας λοιπόν δεν ήθελε να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αστάνα για το Europa League στις 3 Νοεμβρίου 2016. Του ζητήθηκε να μπει να παίξει και είπε ''όχι''. Αν λοιπόν δεν θέλει ο Σιόβας και ο κάθε Σιόβας μία φορά να παίζει, εμείς δεν θέλουμε το Σιόβα και τον κάθε Σιόβα να παίζει δέκα φορές. Φυσικά, το αν αυτή η απροθυμία του Σιόβα να βοηθήσει πρέπει να μεταφραστεί σε μονιμοποίηση (προσοχή στη λέξη, άλλο να παίζει περιστασιακά κι άλλο πάντοτε...) του Βιάνα στην 11άδα, είναι άλλο καπέλο. Η απάντηση σε αυτό είναι ΟΧΙ και ιδιαίτερα στο κομμάτι του ''αν πρέπει να ενισχυθούμε εκεί, σε αυτήν τη θέση, τώρα τον Ιανουάριο'', επίσης τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. ΝΑΙ. Για το Σιόβα όμως, ό,τι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε. Εφόσον δεν θέλει, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ...

Σχόλια

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Αν θυμάμαι καλά Σάββα , είχε προηγηθεί και άρνηση του Σιόβα κάποια στιγμή πέρσι να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού όταν έγινε αλλαγή ο Τσόρι σε αγώνα πρωταθλήματος. Οσον αφορά Βούρο και Τσιμίκα έχω την εντύπωση ότι το ζήτημα αφορά χειρισμούς του/των μάνατζερ των παικτών. Αν ξέρεις κάτι παραπάνω (χωρίς να δημιουργούμε πρόβλημα στην ομάδα ή σε σένα ) μας το λες.

Εικόνα savvas gridlock

Ισχύει και αυτό με το περιβραχιόνιο.

Εικόνα aris belem

Συμφωνώ 100% μαζί σου αδερφέ. Και φυσικά όποιος δεν γουστάρει να παίζει μια, δεν θέλουμε 100. Να μας πει μόνο ο Μπέντο, οι Βούρος-Τσιμίκας γιατί δεν πήραν ΜΙΑ ευκαιρία επί ημερών του; Γιατί έχουμε τον βράχο Βιάνα στην άμυνα και ο Βούρος είναι λίγος ή ο Τσιμίκας δεν μπορούσε να καλύψει τον τραυματισμό του Ντε Λα Μπέγια; Απλά αναρωτιέμαι.

Εικόνα savvas gridlock

Περι Βουρου, δες εδω.

http://www.rednews.gr/den-mas-ta-lei-kala-o-tzole/

https://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/348801/o-tzortzebits-s...

Μιλαμε για τον Τζόρτζεβιτς, που όταν έπαιζε στον Πανηλειακό του Σταυρόπουλου το 1994, δήλωνε οπαδός της ΑΕΚ. Πήγαινε κι έβλεπε παιχνίδια της.

http://imgur.com/a/azBFz

Για τον Τσιμίκα ισχύει απλώς το ότι δοκιμάστηκε και δεν έπεισε τον προπονητή.

Εικόνα aris belem

Δεν γνώριζα το σκηνικό-παρασκήνιο με τον Τζόρτζεβιτς, σ ευχαριστώ για την -γενικότερη- ενημέρωση που παρέχεις.
Για τον Τσιμίκα ρώτησα γιατί τις ευκαιρίες που πήρε πέρσι τις αξιοποίησε και έδωσε ικανοποιητική εικόνα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Τσιμίκας, έχω την αίσθηση, κάηκε στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Η αλήθεια είναι ότι έκανε κακή εμφάνιση, έως τραγική. Το ερώτημα είναι κατά πόσο μπορούν να βγουν συμπεράσματα από έναν και μόνο αγώνα. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο Τσιμίκας έδειξε πολύ καλά δείγματα πέρυσι. Έχει καλή σέντρα και δεν φαίνεται να πετάει στα σύννεφα. Πάντα μπορεί να έχει γίνει κάτι που δεν ξέρεις, απόδειξη το άρθρο και ο Σιόβας, αλλά, αν δεν υπάρχει κάτι άλλο, ο Μπέντο τον έκαψε τον παίχτη.