Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΑΟΥΧΟ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΓΗΣ



Αναλύουμε το άρθρο του γκουρού της δημοσιογραφίας, πρώην αρθρογράφου των εφημερίδων ΦΙΛΑΘΛΟΣ-Sportime-Goal News, νυν αρθρογράφου της εφημερίδας Live Sport και πρώην υπαλλήλου της ΠΑΕ ΠΑΟ, Βασίλη Βέργη, σχετικά με τη μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ, στην γνωστή ιστοσελίδα sdna.gr.
 
Όσοι ξέρουν τον Μελισσανίδη γνωρίζουν ότι σιχαίνεται την ήττα σε όλα τα επίπεδα. Επιχειρηματικά, ποδοσφαιρικά, προσωπικά. Δεν γουστάρει να χάνει πουθενά. Κι όταν κάπου χάνει... επιστρέφει. Για να διεκδικήσει ρεβάνς.
 
Επειδή σιχαίνεται την ήττα σε όλα τα επίπεδα ο ''μεγιστάνας της ναυτιλίας'' βλέπει την ΑΕΚ να τερματίζει 4η μετά τα playoffs πέρυσι και να είναι 6η φέτος στο πρωτάθλημα, στο -17 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, την στιγμή που γράφεται το άρθρο. Πού να ανεχόταν και την ήττα. Μπορεί να υποβιβαζόταν ξανά η ΑΕΚ, αγωνιστικά, όπως το 2013. Μην πάμε δε και στα ναυτιλιακά, με την πώληση της Aegean και την ανυπαρξία στη λίστα Lloyd's. Δεν αφορούν και το site εξάλλου, απλώς επειδή τα ανέφερε ο γκουρού Βέργης κάνουμε μία νύξη, αφού εκεί μπορεί να είναι χειρότερα τα πράγματα για το Μελισσανίδη από ότι στην ΑΕΚ. Μπορεί λέμε, δεν ξέρουμε...
 
Από τις καλοκαιρινές μεταγραφές της η ΑΕΚ έχει πάρει πράγματα μόνο από Πατίτο και Μπάρκα. Με άλλους υπήρξε «βροντερή» αποτυχία (Λέσκοτ, Αλμέιδα) από άλλους (Τσιγκρίνσκι, Χριστοδουλόπουλο, Μπακασέτα) περιμένει ακόμη να εισπράξει αυτά που μπορούν, ειδικά από τους δύο πρώτους, καθώς για τον νεαρό μεσοεπιθετικό (που σκόραρε στη νίκη κυπέλλου στη Λιβαδειά) πρέπει επιτέλους να καταλήξουν στην ομάδα του σε ποια θέση δύναται καλύτερα να αξιοποιηθεί.
 
Εμείς είχαμε μείνει στο ''τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο τίγρης'' του καλοκαιριού. Πλήρωσε 600.000 ευρώ στον Ατρόμητο για τον Μπάρκα και 300.000 ευρώ για τον Μπακασέτα στον Πανιώνιο. Όλους τους άλλους τους πήρε ελεύθερους, αλλά όπως ξέρει όλη η πιάτσα (δηλαδή ο κουμπάρος του Μελισσανίδη, Νίκος Καραγιαννίδης του apodytiriakias.gr) ''ο Μελισσανίδης δεν πληρώνει υπεραξίες σε λαμόγια μανατζαραίους, ξέρει μπάλα''.
 

 
Τελικά ''δεν βγήκαν οι καλοκαιρινές μεταγραφές''; Πώς έγινε αυτό; Δεν ξέρει μπάλα ο Μελισσανίδης ή με πορδές αβγά δεν βάφονται;
 
Ο οπαδός δεν κόβει φλέβες για την... αλλαγή στην ΕΠΟ, όσο κι αν καταλαβαίνει την αξία της. Δεν τρελαίνεται επειδή «έφυγε» ο Γκιρτζίκης, επειδή ο Γραμμένος θα βγει «με τα μπούνια» τον Μάιο που θα γίνουν οι εκλογές έχοντας την απόλυτη στήριξη της ΑΕΚ, η οποία δούλεψε πολλούς μήνες την «ανατροπή» σε επίπεδο Ενώσεων.

Εμείς ξέραμε ότι η ΕΠΟ θα άλλαζε την 1η Οκτωβρίου του 2016. Μάλλον δεν άλλαξε, ε; Από εκεί και πέρα, σίγουρα ''ο οπαδός της ΑΕΚ δεν κόβει φλέβες για την ΕΠΟ'', Δεν είναι γαύροι αυτοί να πανηγυρίζουν νίκες με κάθε τρόπο, νίκες με τον έλεγχο του παρασκηνίου. Αυτοί είναι ΑΕΚ και ό,τι έχουν πετύχει στην πλούσια και γεμάτη τίτλους ιστορία τους, το έχουν πετύχει τίμια. Γι'αυτό τώρα θέλουν να πάρουν την ΕΠΟ. Επειδή θέλουν να κερδίζουν τίμια. Γιατί αυτοί, αν πάρουν την ΕΠΟ, δεν θα ''σπρώχνονται'' από το παρασκήνιο. Όχι βέβαια. Είπαμε, αυτοί δεν είναι γαύροι. Αυτοί, αν πάρουν την ΕΠΟ, θα επιβάλλουν ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας πούμε τα μισά ντέρμπι του πρωταθλήματος θα τα σφυρίζει ο Σιδηρόπουλος και τα άλλα μισά ο Καλογερόπουλος, αυτές οι δυο ανένταχτες στο ''γαυροσύστημα'' διαιτητάρες. Είμαστε τόσο σίγουροι λοιπόν για την ισονομία που θα επιβληθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μόλις αλλάξει χέρια η ΕΠΟ, με το ότι θα πάρουν την ΕΠΟ. Το λέμε καθαρά κι ανοιχτά από εδώ. Την 1η Οκτωβρίου 2016, που θα γίνουν οι εκλογές, η ΕΠΟ γίνεται κιτρινόμαυρη. Μπορεί οι βαλίτσες του Θωμά να έχουν ρούβλια, αλλά οι χορηγίες του ΟΠΑΠ θα κάνουν τη διαφορά και οι 5-6 Ενώσεις του σήμερα, θα γίνουν τουλάχιστον 30. Ίσως και 40. Την 1η Οκτωβρίου του 2016, ξαναλέμε. Υπομονή μέχρι τότε και θα τα πούμε καλά...
 
Ο οπαδός (και της ΑΕΚ, όπως κάθε ομάδας) θέλει να βλέπει ΜΠΑΛΑ. Καλή μπάλα από καλή ομάδα. Πέρυσι γνώριζε ότι η ΑΕΚ έκανε υπέρβαση όταν κατέκτησε το κύπελλο. Γι αυτό και χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές παρόλο που δεν πήραν την πρώτη θέση στα πλέι οφ.
Ο οπαδός περίμενε να υλοποιηθεί η υπόσχεση του «τίγρη» όταν την επομένη του τελικού, σε συνέντευξη που μου παραχώρησε στη LIVE SPORT, είχε πει πως αυτό το κύπελλο «Ήταν μόνο η αρχή». Η ΑΕΚ του «Επιστρέψαμε» έγινε στο πρωτάθλημα ΑΕΚ του... «Επιπλεύσαμε, όποτε γλιτώνουμε το ναυάγιο»!
Ηταν ηλίου φαεινότερο ότι ο Μελισσανίδης ΕΠΡΕΠΕ να αντιδράσει. Αμεσα. Ουσιαστικά και επικοινωνιακά. Αλλιώς θα έδειχνε συμβιβασμένος με την «ήττα». Οπότε δεν θα ήταν ο Μελισσανίδης που ξέρουμε. Είναι προφανές ότι ο Σέρχιο Αραούχο ενεργοποίησε τα... ένστικτα του «τίγρη».
 
Καθόταν ο ''μεγιστάνας της ναυτιλίας'' κι έβλεπε την αγαπημένη του ομάδα να βρίσκεται 17 πόντους μακριά από την κορυφή στη βαθμολογία, τον κόσμο της ΑΕΚ να διαμαρτύρεται και να απέχει από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να σκυλιάσει και να πει ''το παίρνω πάνω μου. Φέρτε Αραούχο''. Τι εστί Αραούχο;
 
Το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Λας Πάλμας και έκανε τον κόσμο να... παραμιλάει όταν με 23 γκολ και 8 ασίστ σε 39 ματς πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στα «σαλόνια» της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
 
23 γκολ στη...Β' Εθνική Ισπανίας τη σεζόν 2014-15.
 
Τον Ιούνιο του 2015 με συνοπτικές διαδικασίες, η Λας Πάλμας κάλυψε τη ρήτρα των 2.500.000 ευρώ προς τη Μπόκα ώστε να τον κάνει μόνιμα δικό της και δέσμευσε τον παίκτη με πενταετές συμβόλαιο (έως το 2020). Στην Πριμέρα τα πράγματα ήταν δύσκολα ωστόσο ο Αραούχο συνεισέφερε τα μέγιστα με 5 γκολ και 5 ασίστ σε 30 συμμετοχές την περίοδο 2015/16.
 
5 γκολ στην Α' Εθνική Ισπανίας, με μια ομάδα που τερμάτισε 11η σε σύνολο 20. Από τον Ιανουάριο του 2016 και μετά, σε όλο το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ο Αραούχο ξεκίνησε βασικός σε 3 από τα 19 παιχνίδια με τη Λας Πάλμας, όπως διαβάζουμε στο transfermarkt.
 

 
Στο φετινό πρωτάθλημα, η Λας Πάλμας είναι αυτήν την ώρα που μιλάμε 11η, στο τέλος του πρώτου γύρου.
 

 
Στην 11η ομάδα του ισπανικού πρωταθλήματος λοιπόν, ο Αραούχο έχει ξεκινήσει βασικός σε 5 ματς, σύμφωνα με το transfermarkt.
 

 
Όπως διαβάζουμε, από τις αρχές Δεκεμβρίου είχε πρόβλημα στο γόνατο και 2 μήνες δεν έχει παίξει μπάλα καθόλου στο πρωτάθλημα. Επίσης, κυκλοφορούν πολλά άρθρα που αναφέρονται στον προβληματικό χαρακτήρα του, για το ότι συνηθίζει να ξενυχτάει και να πίνει.
 
Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΠΟΥ ''ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ'', ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΒΕΡΓΗ, ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ=ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ 2016 ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΕ 8 ΑΠΟ ΤΑ 38 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ 11Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ. ΤΑ 23 ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗ ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ, ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ ΕΨΑΧΝΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ.
 
Συνεχίζουμε με Βέργη.
 
Αυτή η σπουδαία μεταγραφή ξαναφέρνει στο προσκήνιο το «Eye of the tiger». Ο Μελισσανίδης που... δεν δίνει λεφτά, θα ξοδέψει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ σε πρώτη φάση για «δανεικό» ποδοσφαιριστή. Δηλαδή 1,2 εκατ. ευρώ καθαρά το συμβόλαιο του παίκτη για τον επόμενο 1,5 χρόνο και άλλα 200.000 για τον δανεισμό στη Λας Πάλμας. Και περιμένουμε να δούμε την οψιόν αγοράς που θα μπει για το καλοκαίρι του 2018.
 
Ο Μελισσανίδης λοιπόν, μετά τις 600.000 ευρώ στον Ατρόμητο του Σπανού για τον Μπάρκα και τις 300.000 ευρώ στον Πανιώνιο του Ζαμάνη για τον Μπακασέτα, σκάει άλλες 200.000 ευρώ στη Λας Πάλμας για το...δανεισμό του σούπερ-σταρ Αραούχο. Γιατί ναι, ας το πιστέψουμε, το πήρε πάνω του ο Μελισσανίδης κι αποφάσισε να φέρει δανεικό αυτόν τον υπερπαίκτη, δίνοντας 200 ολόκληρα χιλιάρικα στην ομάδα του, ''κασερωτά''. Άσε δε την οψιόν αγοράς που ''περιμένουμε να δούμε''. Μπορεί να είναι και 300 χιλιάρικα. Μην τρελαθούμε τώρα και πούμε και 400 χιλιάρικα, έτσι; ΟΚ, καταλαβαίνετε, υπερβάλλουμε, αλλά αν ''τρελαθεί'' ο ''μεγιστάνας της ναυτιλίας'' και ''το πάρει πάνω του'', δεν θα μασήσει. Κόντρα σε όλους και σε όλα, θα λέγαμε καθ'υπερβολήν αφήνοντας νηστική την οικογένειά του, θα δώσει και 400 χιλιάρικα, ολόκληρα, για να αγοράσει τον Αραούχο. Όχι τώρα. Το καλοκαίρι του 2018. Αν βεβαίως πειστεί ότι ο παίκτης ''κάνει''. Μην μας πιάσουν και κορόιδα, έτσι; Εξάλλου είπαμε, ''ο Μελισσανίδης δεν πληρώνει υπεραξίες, ξέρει μπάλα''. Έτσι κι αλλιώς, σε 1,5 χρόνο από τώρα, ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Θα θυμάται κανείς ό,τι λέμε; Ή μήπως θα πληρωθεί η ρήτρα; Γιατί τολμάμε να σκεφτούμε έστω πως μπορεί και να μην πληρωθεί η ρήτρα, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις που αναπαράγονται από συκοφάντες-''μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο''; Επειδή στο επίσημο site της Λας Πάλμας, όπου αναγράφεται η είδηση του δανεισμού του παίκτη στην ΑΕΚ, διαβάζουμε κάτι ''περίεργο''.
Sergio Araujo jugará lo que resta de temporada en el AEK Atenas,
 
Τώρα εντάξει, εμείς ισπανικά δεν ξέρουμε, εννοείται πως δεν είμαστε τίποτε αδερφές να διαβάζουμε βιβλία (μόνο ΦΩΣ...) και να έχουμε πτυχία (μαϊμού...), αλλά υποψιαζόμαστε ότι αυτό το lo que resta de temporada σημαίνει ''μέχρι το τέλος της σεζόν''. Αυτής της σεζόν. 2016-17. Δηλαδή ο Αραούχο θα παίξει δανεικός στην ΑΕΚ για 5 μήνες και το καλοκαίρι επιστρέφει στη Λας Πάλμας. Ο Βεργης μπορεί να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι του 2018 να πληρωθεί η ρήτρα και να αγοραστεί ο παίκτης από το ''μεγιστάνα της ναυτιλίας'', αλλά εδώ περιμένει να αλλάξει χέρια η ΕΠΟ την 1η Οκτωβρίου 2016 (όσο κι αν αργεί ακόμη αυτή η ημερομηνία), λέτε να μασήσει να περιμένει 1 χρόνο επιπλέον μπας και αγοραστεί ο Αραούχο και δικαιωθεί το αποκαλυπτικό και αυθόρμητο ρεπορτάζ του; Εμείς μάλιστα λέμε να μπει ρήτρα 8 εκ. ευρώ για το καλοκαίρι του 2050. Αν το πάρει πάνω του ο Μελισσανίδης, θα την πληρώσει κι αυτήν. Τι νομίζετε, θα μασήσει; Μπορεί να πλησιάζει τα 100 τότε, αλλά θα καμαρώνει τη μεγάλη ΑΕΚ στη γηπεδάρα που θα έχει χτίσει ο ίδιος. Άλλωστε όπου να'ναι βγαίνει η οικοδομική άδεια για την ''Αγια-Σοφιά'' και μόλις γίνει αυτό, θα λουφάξουν όλοι οι γαύροι. Τώρα βέβαια θα πεταχτούν εδώ τίποτε κακοπροαίρετοι να πουν ''καλά ρε, αν ο δανεισμός του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2017 σύμφωνα με τη Λας Πάλμας, δεν πάνε περίπατο και τα 1,2 εκ. ευρώ καθαρά στον παίκτη για τον επόμενο 1,5 χρόνο, που γράφει ο Βέργης; Μόνο 400.000 ευρώ για τους 5 μήνες μέχρι τον Ιούνιο δεν μένουν;'', αλλά αυτά είναι συκοφαντίες από αισχρούς διαδοσίες. Αν θέλει ο Μελισσανίδης σκάει και τις υπόλοιπες 800 χιλιάδες ευρώ στον Αραούχο και τον πληρώνει με 800 χιλιάρικα καθαρά για κάθε χρόνο μέχρι το 2050, μην πούμε 2100 μ.Χ.. Αρκεί να πειστεί ότι αξίζει και τότε θα τον ''χρυσώσει''. Για 50 χρόνια θα τον πληρώνει και θα τον καμαρώνει στην ''Αγια-Σοφιά'' που οσονούπω ανεγείρεται, να κατακτά τα πρωταθλήματα που θα διεξάγονται πια επί ίσοις όροις, μετά την αλλαγή στην ΕΠΟ την 1η Οκτωβρίου του 2016. Όπως έγιναν όλα τα παραπάνω, έτσι θα επιβεβαιωθεί μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ Βέργη με τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας για τη μεταγραφή Αραούχο.
 
Πραγματικά, πιστεύουμε ότι ένας τέτοιος μάχιμος ρεπόρτερ σαν το Βασίλη το Βέργη, ο οποίος αποφασίζει αυθόρμητα να ασχοληθεί και να αποθεώσει πραγματικά ένα ''μεγιστάνα της ναυτιλίας'' και μεγαλο-επενδυτή του ελληνικού ποδοσφαίρου σαν το Δημήτρη μελισσανίδη, δεν χωρά στην Ψωροκώσταινα που λέγεται Ελλάδα. Θα έπρεπε με τέτοια εγκυρότητα στο ρεπορτάζ του να αναγνωριστεί διεθνώς με κάποιο βραβείο, Πούλιτζερ ή δεν ξέρω'γω τι. Έπειτα, είναι και το άλλο. Όλοι ξέρουμε πόσο φειδωλός είναι στους επαίνους προς τους προέδρους των μεγάλων ομάδων. Όταν λοιπόν τολμάει κόντρα σε όλους και σε όλα να πει κι έναν καλό λόγο για το Μελισσανίδη, αυτό έχει διπλάσια και τριπλάσια αξία από τα χιλιάδες ''λιβανιστήρια'' που αμολάνε προς το Μαρινάκη οι διάφοροι εντεταλμένοι δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού. Είναι τόσοι πολλοί δε αυτοί, που έχει αγανακτήσει όλος ο κόσμος. Τόσα ΜΜΕ ελέγχει ο Μαρινάκης εξάλλου, τόσους δημοσιογράφους πληρώνει στο κανάλι του, που ακόμη δεν ξέρουμε αν και πότε θα ανοίξει. Ο κακόμοιρος ο Μελισσανίδης τι να κάνει; Πόσα ΜΜΕ ας πούμε να επηρεάσει, με τίποτε χορηγίες του ΟΠΑΠ; Δεν είδατε πώς ΟΛΑ τα ΜΜΕ κάλυψαν τις καταγγελίες βουλευτών της αντιπολίτευσης για την στάση της Επιτροπής Παιγνίων στο θέμα των VLT's; Πρώτο θέμα το έκαναν (στον ύπνο τους). Πού και πού βλέπουμε αυθόρμητα άρθρα σαν κι αυτό εδώ, στο site του κουμπάρου του Μελισσανίδη, Νίκου Καραγιαννίδη, πρώην εκδότη του ''ΦΙΛΑΘΛΟΥ'',
 
αλλά αυτά ΔΕΝ είναι ο κανόνας. Όχι και να μας πείτε τώρα ρε γαύροι ότι ''με τα λεφτά του ΟΠΑΠ γράφονται άρθρα και συντηρούνται ΜΜΕ''. Διαβάστε Βέργη στο sdna.gr και θα πειστείτε για το αντίθετο. Καμία σχέση με τον ΟΠΑΠ δεν υπάρχει στους περισσότερους δημοσιογράφους. Κι ας έχει κάθε τρεις και λίγο ''αποκαλύψεις για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ποιος μίλησε με ποιο στέλεχος της ΚΕΔ, τι ειπώθηκε σε Δ.Σ. της Superleague, τι ειπώθηκε πίσω από τις κάμερες μεταξύ ιδιοκτητών ΠΑΕ'' ο Βέργης. Είναι ρεπόρτερ και έχει πηγές. ΔΕΝ πληρώνεται με κονδύλια του ΟΠΑΠ αυτός ή τα ΜΜΕ στα οποία δουλεύει, ούτε έχει την παραμικρή προσωπική σχέση με το Μελισσανίδη...
 
Υ.Γ. Ενδεικτικά άλλο ένα αυθόρμητο άρθρο από την ιστοσελίδα του κουμπάρου του Μελισσανίδη, Νίκου Καραγιαννίδη.
 
Ο Μελισσανίδης δεν μπορεί να κριθεί ακόμα διότι είναι ο μόνος στην ΑΕΚ που έχει την ευθύνη να μην ξαναγυρίσει η ΠΑΕ στον εφιάλτη του υποβιβασμού και της χρεοκοπίας. Όταν η ΑΕΚ θα έρθει στα ίσα της αγωνιστικά και σύμφωνα με το βάρος της φανέλας της, θα δούμε αν θα είναι αποδοτικές οι επενδυτικές κινήσεις του τίγρη.
 
Εμείς δεν θα μασήσουμε τα λόγια μας, όπως κάνει ο πάντοτε μετρημένος (σε θέματα που αφορούν το Μελισσανίδη) Καραγιαννίδης. Εμείς θα το πούμε ανοιχτά. Ας τολμήσει καμιά καριόλα να κρίνει το Μελισσανίδη και θα μας βρει όλους μπροστά της. Όταν έρθει στα ίσα της η ΑΕΚ, όταν πάρει την ΕΠΟ και χτιστεί η ''Αγια-Σοφιά'', τότε και μόνο τότε θα μπορεί να κριθεί ο Μελισσανίδης. Μέχρι τότε, τουμπεκί όλοι. Μην ανησυχείτε. Όλα αυτά δεν αφορούν το μακρινό μέλλον. Θα γίνουν άμεσα. Όσο σίγουρο είναι το ότι θα πληρωθεί η ρήτρα εξαγοράς του Αραούχο στη Λας Πάλμας το καλοκαίρι του 2018, άλλο τόσο και περισσότερο σίγουρο είναι πως θα έρθει κάποια στιγμή που θα μπορεί να κριθεί ο Μελισσανίδης, σύμφωνα με τον κουμπάρο του, Νίκο Καραγιαννίδη...

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Εγώ πάντως μετά το χαστούκι με τα ΜΠΑ-ΜΠΑ (μπάρκας- μπακασέτας) και το τελευταίο κάζο που πάθαμε με τον μπυραούχο, δεν αντέχω άλλο. Σκέφτομαι να μονάσω στη μονή εσφιγμένου, το αγαπημένο μοναστήρι του τίγρη, καθότι σφιχτός.

Εικόνα jorge rojo

Ελα μωρέ πώς κάνετε έτσι γιά ένα χρόνο διαφορά? Τι μισό τι ενάμιση. Σημασία έχει η υπέρβαση που έγινε στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και ήρθε αυτός ο παιχταράς στην ψωροκώσταινα. Τίποτα δε σας ευχαριστεί πιά?

Εικόνα jorge rojo

Επίσης Σάββα να πω ότι γιά μας τους μεγαλύτερους εκτός από το φως υπήρχε και το μπλεκ

Εικόνα savvas gridlock

Δεν τον ξέρω τον κύριο, τι θέση έπαιζε;

Εικόνα jorge rojo

Καλό παιχτάκι. Βέβαια όχι τόσο καλός ούτε τόσο γνωστός όσο ο μουντιαλικός Αραούχο

Εικόνα Romain

Εδώ η δήλωση του ιδίου του Αραούχο. Που δηλώνει ότι ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην Λας Πάλμας μετά τον εξάμηνο δανισμο του:

"Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου που δεν μπόρεσα να τα δώσω όλα στη Primera Divizion με τη φανέλα της Λας Πάλμας. Ο τελευταίος ενάμισης χρόνος ήταν αποτυχημένος για μένα. Θέλω να ξεκινήσω από το μηδέν. Θέλω να παίξω και να αποδείξω ποιος είμαι.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας μου είπε ότι θέλει να γυρίσω τον Ιούλιο. Ταξιδεύω για την Ελλάδα κι ελπίζω να είμαι ξανά στην Ισπανία στις 30 Ιουνίου για να ξαναπαίξω στη Λας Πάλμας".

Χαρές και πανηγύρια, δηλαδή, για ενάν ποδοσφαιριστή που, πριν πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, λέει ότι είναι περαστικός και σε πέντε μήνες και κάτι ψιλά θα ήθελε να έχει φύγει. (Καισαρης)

Ενώ οι Φιλιπινεζες διαφημιζουν τον τζάμπα κουροπαλατη. " Το πήρε πάνω του", "δώστε ότι ζητήσει για αυτόν τον παίκτη "." Διομιση εκ ευρώ για τον Αραούχο "

Εικόνα koropi48

Του δωσε κάτι ψιλά να παίξει μέχρι τα πλέι οφ αν μπει το αεκ. Μετά πούλο. Θα πουν ότι δεν ικανοποίησε σε μέγιστο βαθμό και ο τάιγκερ ψάχνει για ποιοτικότερη λύση. Ο εξυπνότερος σανοπώλης της ευρώπης. Όλα τα ερίφια και ταϊσμένα και ήσυχα. Μπεεεεεεε μπεεεεε. Και ο βέργης με τη βέργα καραούλι στο ύψωμα της αγιάς σοφιάς, μη φανεί κανένας λύκος να τα ξυπνήσει. Άκου αραούχο! Δεν πάμε καλάααααα! Άλλορούχο στέκει. Αραούχο όμως;

Εικόνα Romain

200 χιλιαρικακια ζητούσε η Λας Πάλμας. Αντε να του έδωσε 100 ο Νιαου.
Και ο Βεργης μαζί με τις άλλες Φιλιπινέζες, Χεσετζογλου και σια, το βγάλανε στα 2.5 εκ. ευρώ. Και μετά το συνεχίζουν πως δεν είναι δυνατόν να γίνει και άλλη μεταγραφή μετά από αυτό το... ποσό.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα....

Εικόνα Romain

Ο Βεργης δεν είναι αυτός που έκανε καθημερινά και για δύο βδομάδες πρόγραμμα με κύριο θέμα τον... ΑΝΑΠΤΉΡΑ του Κουλιμπαλι?

Έχει όμως τρία αφεντικά. Γιαυτό και το καλοκαίρι όταν ο ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ έλεγε ότι " ο Παναθηναϊκός είναι πέντε κλάσεις πάνω από τον Ολυμπιακό, και θα πάρουμε το πρωτάθλημα, είτε το θέλουν είτε όχι", αυτός δεν έλεγε ποιο είναι φαβορί. Απλά δήλωνε (για να μην δυσαρεστησει κανένα από τα τρία) ότι "ο Ολυμπιακός ΔΕΝ είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα ".

Τι Πούλιτζερ και άλλα διεθνή βραβεία? Απλά...ΠΟΥΤΣΕΡ!!!

Ο Μελισσανιδης δεν είναι αυτός που δήλωνε ότι "Εμείς ΔΕΝ παίρνουμε δανεικους"?

Τι έγινε με τον Άρα...ούζο?

Επίσης δεν έλεγε ότι δεν πουλάει παίκτες μόνο αγοράζει? Πως ξεπούλησε τον Μπαρμποσα στην Αραβία? Και ζητούσε 5 εκ για τον Σιμοες?

Εικόνα Mihas

43 χρόνια τώρα, όσα και τα πρωταθλήματα του Θρύλου, ευχαριστώ τον Θεό, που μ' έκανε Ολυμπιακό, όχι αυνάνα αεκτζή, να μου συνουσιάζονται η μάνα και η αδελφή. Φαίνεται όμως ότι θα έπρεπε να μετανοήσω. Θα έπρεπε να είμαι αεκ, αλλά δεν μπορώ. I wish I could, but it's too late, που λένε οι Sabbath. Δεν θα αξιωθώ να δω τον Αραούχο στην Αγιά Σοφιά...

Εικόνα holland74

Χαχαχαχαχαχαχαχα..κλαίω...

Εικόνα koropi48

Μη γελιέστε! Αυτό που τους πονάει πραγματικά και λυσσάνε, είναι το παρακάτω:
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συζητάει μεταγραφή σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ του Μιλιβόγεβιτς, με ποσό περί τα 16.000.000 ευρώ (όσο δηλαδή το ρόστερ των πικραμένων), αλλά δεν κλείνει ακόμη (!!!) γιατί ο ΘΡΥΛΟΣ διαπραγματεύεται το ποσοστό που θα πάρει από την τυχόν μεταπώλησή του.
Αυτοί που περιμένουν τα λεφτά της ΝΟΒΑ για να πληρώσουν το ρεύμα στα γραφεία, ψάχνουν τρόπο να διασκεδάσουν τα νεύρα τους αλλά και τις εύλογες απορίες των προβάτων οπαδών και βρήκαν τον καημένο τον αραούχο.
Υ.Γ. Αν κάποιος ξέρει ισπανικά, ας γράψει στα σόσιαλ μήντια του ανυποψίαστου αραούχου, να μην κλείσει τη μεταγραφή, αν πρώτα δεν τον βεβαιώσει ο σπιτονοικοκύρης ότι πληρώθηκαν τα νοίκια μέχρι το καλοκαίρι. Γιατί τον βλέπω να μένει στο πάρκο.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σάββα,το σημερινό πρωτοσέλιδο της ψ-ώρας των σπορ λέει για τον Αραούχο ότι "ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ"
Δεν είπαν όμως ότι "αυτός που θα μας πονέσει πολύ"θέλει το καλοκαίρι να επιστρέψει στη Λας Πάλμας:
http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/araouxo-na-epistrepsw-pio-dyna...

Επίσης,ο Βασίλης Βέργης στην δίωρη πρωϊνή που έχει με τον βάζελο Σάββα Λιβάνιο στον Αλαφουζικό ΣΠΟΡ FM λέει για την εκπομπή του ότι "ενοχλεί και τρελαίνει κάθε είδους υπαλλήλους".Κοίτα ποιος μιλάει.Ο υπάλληλος του Αλαφούζου στον ΣΠΟΡ FM και στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ,του Σαββίδη(sdna) και του Μελισσανίδη στα χορηγημένα άρθρα

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Φυσικά και πρέπει να ντρεπόμαστε για την κατάντια μας Σάββα και λοιποί σύγγαυροι. Έχουμε πρόεδρα εμείς με τέτοια πουράκλα (παράδοση στις χανούμισες μετά τον συχωρεμένο Ψωμιάδη τώρα και ο Μελισσαν)? Έχει ο Βαγγέλας παράσημο από τον Πατριάρχη? Έχει μπροστινούς και αυτοφωράκηδες όπως ο Ασλανίδης στο ΑΕΚ(αλήθεια που χάθηκε αυτή η ψυχή)?Έχει ξεπουλήσει τα πλοία του για να φέρει παίκτες όπως ο Μήτσος ο Τσιγκρίνσκης?Μέχρι και την σχολή οδηγών πούλησε για το καλό της προσφυγοπούλας.Έχει προσφέρει στον κόσμο του Ολυμπιακού ο Βαγγέλας τέτοια μακέτα σαν την Αγια Σοφιά το μέγα μοναστήρι? Ε? Τα έχει κάνει αυτά ο Βαγγέλας? Τα σέρνει όπως ο τιτανοτεράστιος αυτός φίλαθλος της προσφυγομάνας? ΟΧΙ κύριοι!!!. Όλοι μαζί να πάμε να βαράμε τα κεφάλια μας στις κολώνες του Καραισκάκη. Έχουμε για πρόεδρα τον αντιπρόσωπο των Νεφελίμ, τον άνθρωπο που μαστουρώνει και ψεκάζει όλη την Ελλάδα για να υποτασσόμαστε στα κατάπτυστα μνημόνια (που είσαι ρε Πόλα Ρούπα να μας σώσεις) , τον άνθρωπο που ξεπουλάει την ομάδα για να κάνει διακοπές στο Λονδίνο.ΥΓ Δώσε και άλλο πόνο Σάββα ΥΓ2Σας γαμάει ο Βαγγέλας ρεεεεεεεεεεε.

Εικόνα koropi48

Μακράν οι πιο ευπαραμύθιαστοι οπαδοί οι κοτόπουλοι. Τους έχει σπουδάσει ο τάιγκερ και τους παέι ψιλό γαζί. Φαντάσου τί έγραψε ο υπάλληλας: σου δίνω έναν παίχτη με 200 χιλιάρικα να τον δοκιμάζεις όσο θέλεις κι αν σου κάνει τον αγοράζεις όποτε θες! Όπως ακριβώς δηλαδή γίνονται οι μεταγραφές σε όλα τα μεγάλα κλαμπ. Αραχνούχο ή αραιούχο τον βλέπω.

Εικόνα xristoforas

Τους τα εχωσε καλα και ο Ραπτοπουλος...τους ειπε φλωριτζιναλ στην εκπομπη μετα τα επεισοδια με Αρη....ειπε επισης πως κανανε τις κοτες και μετα απο 2,5-3 χρονια που ξυπνησανε...δεν τολμησαν να αναφερουν τον Μελισσανιδη στην ανακοινωση που συνταξανε....τους ξεφτιλισε ο Ραπτο...αν και αληθειες ειπε..δεν ειπε κατι νεο...αυτα τους τα λενε και Ακης-Τακης εδω και χρονια μεσω των εκπομπων...ρε τα προσφυγοπροβατα...με Αραουχο και πορδες πανε να βαψουν ασπρη την κατρακυλα της Κουλας! βεβαια το μονο λαθος του Ραπτο ειναι πως ειπε αυτοδημιουργητο τον Μελισσανιδη...τι δημιουργησε ακριβως ο Λαθρεμπορας? ολα οσα εκανε με λαμογιες επιτευχθηκαν!!
εννοια τους...υπαρχει κι ο βητα γυρος...ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕΒΑΝΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ...και δεν εννοω διαιτητικη αβαντα...αλλα ενα νεο 0-4 οπως τοτε με Μητρογλου,Φουστερ που αποστομωσε τους προσφυγοκαπηλους διοτι απαντησαμε αμεσως-αμεσως στο 4-0 που δεχτηκαμε απο αυτους...με 6-0 και 0-4...ετσι απανταει ο Πειραιας!!!!!!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τους βρικόλακες δεν τους ξεμπροστιάζουμε χαράματα. Είναι ντροπή.

Εικόνα savvas gridlock

Για μια ακομη φορα λοιπον δηλωνω τη μεγαλη αληθεια. Ντρεπομαι που ειμαι Ολυμπιακος.