ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ORIGINAL ΠΑΡΕΑ



Αντιγράφουμε, δίχως περαιτέρω σχόλια.
 

 

 
Το ίδιο πανό σηκώθηκε και στο ματς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ-Λεβαδειακός, λίγες ώρες πριν, όπως μας ενημερώνει το γνωστό τσοντο-site.
 

 
Η αναφορά γίνεται για την πρόσφατη καταδίκη 2 μοναχών για επεισόδια στο Άγιο Όρος το 2013, όπου υπάρχει η διαμάχη Παλαιάς και Νέας Μονής Εσφιγμένου. Περιληπτικά η υπόθεση εδώ, για όποιον ενδιαφέρεται. Το τσοντο-site μας λέει για τα σημερινά επεισόδια στη Βουλή, αλλά δεν μας λέει τίποτε για τους Χρυσαυγίτες που πανηγυρίζουν στο site τους γι'αυτά.
 
Βεβαίως, δικαίωμα των οργανωμένων οπαδών της Fl-original να έχουν όποια πολιτική άποψη θέλουν, δικαίωμα των Χρυσαυγιτών να κάνουν τις πορείες που οι ίδιοι επιθυμούν, για ό,τι τους απασχολεί, από την στιγμή που τους επιτρέπεται να υπάρχουν ως πολιτικό κόμμα. Φανταζόμαστε όμως το τι θα γινόταν αν στις παραπάνω ειδήσεις, όπου υπήρχε ''original'' και ''ΑΕΚ'', διαβάζαμε ''Θύρα 7'' και ''Μαρινάκης'' αντίστοιχα.
 
- Θα είχε γεμίσει το Internet με πύρινα άρθρα ''αγανακτισμένων'' Ολυμπιακών, ''γνήσιων'' πάνω από όλα, που ''εμείς αλλιώς μάθαμε τον Ολυμπιακό, τώρα γεμίσαμε φασίστες''.
 
- Γνωστά sites που απευθύνονται σε ''αριστερούς'' Βορείων και Νοτίων Προαστίων θα έσκουζαν για ''τη σύνδεση Μαρινάκη-Χρυσής Αυγής, τους οργανωμένους της Θύρας 7 που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του εφοπλιστικού κεφαλαίου, το οποίο έχει ανάγκη τους Χρυσαυγίτες'' κι άλλες τέτοιες πίπες.
 
- Θα διαβάζαμε πάλι τις ''ομορφιές'' κάποιων ''ενημερωμένων'' υποτίθεται ανθρώπων που ασχολούνται με την ''ένοπλη πάλη''-τρομοκρατία για το πώς ''χρηματοδοτεί την Χρυσή Αυγή ο Μαρινάκης''.
 
Τώρα η Original παραμένει ''αντιφασιστική'' (τα ελατήρια κόλλησαν, δεν ανοίγουν...) και ο Μελισσανίδης δεν έχει καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή. Που αυτό το τελευταίο ισχύει, χρηματοδότηση από το Μελισσανίδη δεν υπάρχει, από όσο ξέρουμε εμείς τουλάχιστον, που θα μας συνέφερε να πούμε και το ανάποδο. Μήπως όμως υπάρχουν χορηγίες του ΟΠΑΠ στα διάφορα ΜΜΕ, ώστε να καθυβρίζεται νυχθημερόν ο κόσμος και ο ποδοσφαιρικός πρόεδρός του και να γίνονται κο-κο-κο άλλες ειδήσεις; Ο Μαρινάκης την Χρυσή Αυγή την έχει καταδικάσει επισήμως.
 
Ο Μελισσανίδης, που είναι και εφοπλιστής και θα μπορούσε να θεωρηθεί με βάση την ''πολιτική ανάλυση'' (μνιεχχχ...) που απευθύνεται σε ''αριστερούς'' των σαλονιών ''πιθανός χρηματοδότης φασιστών, το κεφάλαιο έχει ανάγκη πάντοτε τους ταγματασφαλίτες, παλαιούς και νέους'', έχει κάνει κάτι αντίστοιχο;

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Κι όμως,το παρακάτω δεν το έγραψαν χρυσαύγουλα,αλλά η ίδια η ΚΑΕ ΑΕΚ:
http://aekbc.gr/el/articles-1594/h-polis-ealw.htm

H ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 10:36
714
18762372_10210741356503170_662625543_n.png
564 χρόνια Ιστορίας και Μνήμης…
Καμία άλλη ημερομηνία δεν έχει αποτυπωθεί στο συλλογικό υποσυνείδητο του Ελληνισμού όσο η (αποφράδα) 29η Μαϊου 1453, όταν «η Πόλις Εάλω....» κατά την κραυγή ενός Πολίτη, που επαναλήφθηκε από δεκάδες και έμεινε στην αιωνιότητα.

Η Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως (Α.Ε.Κ.) δεν ξεχνά. Οι ιδρυτές της επέλεξαν άλλωστε ως έμβλημά του συλλόγου το ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, ακριβώς για να θυμίζει στους μεταγενέστερους την ένδοξη ιστορική, πολιτιστική και κατόπιν αθλητική παρακαταθήκη των Ελλήνων της Βασιλεύουσας.

Ξημερώματα 28ης και 29ης άνοιξε η «Κερκόπορτα» και ακούστηκαν οι πρώτοι κλαυθμοί. Φωτιά και τσεκούρι. Φρίκη.

«Έχασε μάνα το παιδὶ και το παιδὶν τη μάναν,
και των κυρούδων τα παιδιά υπάν ασβολωμένα,
δεμένα απὸ το σφόνδυλα όλα αλυσοδεμένα,
δεμένα απὸ τον τράχηλον καὶ το ουαὶ φωνάζουν».

«Μον᾿ στείλτε λόγο στη Φραγκιά, να ῾ρθούν τρία καράβια, το ‘να να πάρει το σταυρὸ και τ’ άλλο το βαγγέλιο. Το τρίτο το καλύτερο, την άγια Τράπεζά μας».

Όλα συντελούσαν στο μαύρο κακό, που ερχόταν. Δέκα αιώνες δόξας έγιναν στάχτη και θρύψαλα. Πόνος και αίμα.

Ήταν μόνο οι προδότες Βενετοί, που αυτομόλησαν η αιτία; Ήταν οι εσωτερικές έριδες, οι επονομαζόμενοι βυζαντινισμοί, που κλόνισαν το ηθικό των Πολιτών; Τόσα χρόνια μετά και οι ιστορικοί του μέλλοντος ακόμα δεν κατέγραψαν την πλήρη αλήθεια…

Ο χαμός του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου ΙΑ’ Παλαιολόγου, που έπεσε τελευταίος κάπου στα Άγια Τείχη της Βασιλίδος, εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη τραγωδία του χριστιανισμού, αλλά και στη γέννηση ενός νέου κόσμου.

«Γιατί είναι θέλημα Θεού η Πόλη να τουρκέψει…»

Σύμφωνα με τους θρύλους μια ημέρα ο «Μαρμαρωμένος Βασιλιάς» θα «ξυπνήσει» πάντως για να κυβερνήσει ξανά. Και η σημαία με το Δικέφαλο θα κυματίζει ξανά στην Πόλη.

«Σώπασε Κυρα-Δέσποινα και μη πολυδακρύζεις/ πάλι με χρόνους με καιρούς, πάλι δικά μας είναι».

ΑΕΚ Β.C."

Λίγο αντιφασισμός,λίγο αναρχία,λίγο Πόντος,λίγο Κωνσταντινούπολη,λίγο απ'όλα(σαν το σουβλάκι).Λίγο κρασί,λίγο θάλασσα και τ'αγόρι τους....

Εικόνα Chief Bromden

Στην θεωρία και στα πανιά είναι εύκολο να το «παίζεις» αντιφασίστας Το θέμα είναι τι κάνεις στην πράξη.

Το 2012 έξω από θύρα του ΟΑΚΑ στον αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στον Δημήτρη Στρατούλη τότε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&u...

Το 2014 οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας που είχαν προγραμματίσει «ανοιχτή» συζήτηση για το θέμα του γηπέδου, οι ίδιοι οπαδοί έβαλαν φωτιά και στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι της περιοχής «Στρούγκα»:

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&u...

Τώρα διαδηλώνουν μαζί με τους χρυσαυγίτες υπέρ μιας Μονής για ένα θέμα καθαρά πολιτικό.

Οι παραπάνω είναι δράσεις που δεν χρειάζονται προβολή, στο φώς πρέπει να βγαίνουν άλλα, όπως αυτό:
Τον Σεπτέμβριο του 2015 στον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννενα στήθηκε προσφυγικό χάπενινγκ με πανό στο πέταλο της ORIGINAL «ΑΕΚ ΜΑΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ». Πάνω από το πανό τοποθετήθηκαν ως γαρνιτούρα 50-60 φουκαράδες (όλοι και όλοι) πρόσφυγες που μετέφερε η ORIGINAL με ναυλωμένο πούλμαν από το κέντρο της Αθήνας. Γιατί αυτή ήταν πραγματικά η ανάγκη των ταλαιπωρημένων προσφύγων, να πάνε στο ΟΑΚΑ να χορτάσουν την πείνα τους με τις περίτεχνες ενέργειες του Πλατέλα.

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&u...

Εικόνα el trick

Όπως είναι γνωστό τα χρώματα του ΘΡΥΛΟΥ (άρα και του προέδρου του) είναι το ΚΟΚΚΙΝΟ και το ΑΣΠΡΟ. Με αυτή τη σειρά. Τα χρώματα της κουλας είναι το ΜΑΥΡΟ και το ΚΙΤΡΙΝΟ. Η Χ.Α. όμως απεχθάνεται το κόκκινο και έχει ως βασικό χρώμα το μαύρο και το κίτρινο. Δεν είναι λοιπόν δύσκολο να συνδυαστούν.
Υ.Γ. Εγώ και πιστεύω όλοι οι φίλοι του RATM, έχουμε ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ η οποία έχει ερυθρόλευκα χρώματα και ένα δαφνοστεφανωμένο έφηβο για σήμα. Όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Εικόνα holland74

Αυτό ακριβώς........

Εικόνα holland74

Απλά θεωρώ πως αυτό το νον πολιτίκ κάνει κακό....Ο Θρύλος πρέπει να είναι αντίθετος με κάθε μορφή ολοκληρωτισμού, δεν είναι απλά πολιτική, αλλά κυρίως κοινωνική θέση, είναι πραγμάτωση του καταστατικού του Συνδέσμου..Ο Ολυμπισμός δεν συνάδει με οποιαδήποτε μορφή ολοκληρωτισμού...