ΟΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (VIDEO)



Aφήσαμε να περάσουν λίγες μέρες πριν ασχοληθούμε με τη διαιτησία στο ματς της Κυριακής Βέροια-Ολυμπιακός 1-2. Πολύς ντόρος έγινε από το τσοντο-site της ''τρόικας της εξυγίανσης'' και τα λοιπά αντιολυμπιακά ΜΜΕ για το οφσάιντ που υπέδειξε ο βοηθός Κασσαβέτης του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας σε μία επικίνδυνη επίθεση της γηπεδούχου ομάδος στο δεύτερο ημίχρονο, με το σκορ 1-2. Όντως, φαίνεται πως δεν υπάρχει οφσάιντ και κακώς ανακόπηκε ο Κάλβο, αφού και ο Καπετάνος μάλλον καλύπτεται.
 

 

 
Αυτό δεν ήταν το μοναδικό λάθος του Κασσαβέτη στο ματς. Έκανε άλλα 2. Συνολικά είχε 3 λάθος υποδείξεις, 2 υπέρ του Ολυμπιακού και 1 εις βάρος του, όπως αναλύει στο παρακάτω βίντεο που φτιάξαμε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΚΑΙ. Στην ίδια εκπομπή, στο ''Kick Off'', ο Λαλάκης-Βλακάκης Παπαθεοδώρου, διευθυντής του sdna.gr, μας λέει ότι ''την τελευταία εβδομάδα ο Ολυμπιακός δουλεύει πολύ καλά με τους πλάγιους'', εννοώντας ότι τον βοήθησε σε αυτό το παιχνίδι ο ''πλάγιος'' βοηθός Κασσαβέτης.
 

Όταν είσαι Βλακάκης Παπαθεοδώρου, το λάθος του Κασσαβέτη εις βάρος του Μάριν θα το κάνεις κο-κο-κο, μένοντας μόνο στο λάθος εις βάρος του Κάλβο της Βέροιας. Δεν θα κάνεις όμως μόνον εκεί κο-κο-κο. Ούτε ο Βαρούχας ασχολήθηκε με τα χτυπήματα του Καπετάνου στους παίκτες του Ολυμπιακού. 2 φορές στο Νικολάου, μία στον Ντε Λα Μπέγια και μία στον Ανδρούτσο, όλες στο πρώτο ημίχρονο, ο Καπετάνος πήγε να ξεκληρίσει τη μισή ομάδα του Θρύλου. Φυσικά τελείωσε το ματς δίχως να δεχτεί έστω κίτρινη κάρτα από το διαιτητή Τζήλο του συνδέσμου Λάρισας, ενώ θα έπρεπε να είχε αποβληθεί τουλάχιστον 2 φορές, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.
 
Έτσι γίνεται η προπαγάνδα 20 χρόνια. Όπως μιλάει ο Βλακάκης Παπαθεοδώρου για τους ''πλάγιους του Ολυμπιακού'', έτσι μιλούν διάφοροι απατεώνες για ''παράγκες'' και ''εγκληματικές οργανώσεις''. Έρχεται όμως για όλους αυτούς η ώρα της Δικαιοσύνης. Της κανονικής, όχι της προσχηματικής. Θα δούμε σε λίγες μέρες το πού θα καταλήξει όλη αυτή η λάσπη εις βάρος του Ολυμπιακού...

Σχόλια

Εικόνα Warrior 7

Επίσης τώρα τελευταία ο Ολυμπιακός δουλεύει πολύ καλά και με συγγενείς πρώτου βαθμού του "Πρασινολαγού"...

Εικόνα manthos 956

Στο βίντεο στη θέση 1:02 φαίνεται ξεκάθαρα !!!

Εικόνα manthos 956

Άν προχωρούσε το βίντεο για το off-side λίγο παρακάτω, μέχρι που να φαίνεται οριακά ο Κάλβο στην κάτω άκρη της εικόνας, και ενώ η μπάλα δεν έχει φύγει ακόμα από τον παίκτη που πάσαρε, μάλλον ήταν τελικά off-side.
Βέβαια, γιατί να ασχοληθούν με λεπτομέρειες που δεν τους βολεύουν !
Άς έβαζε ο Ιντέγε αυτά που έπρεπε και θα το βούλωναν όλοι !!

Εικόνα savvas gridlock

Όχι φίλε, την ωρα της πασας και ο Καπετανος και ο Καλβο καλυπτονται.

Ο Καλβο καλυπτεται με βαση αυτο εδω το replay της Αθλητικης Κυριακης.

http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20...

Ο Καπετανος καλυπτεται με βαση αυτο εδω το replay του Kick Off του ΣΚΑΙ.

http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20...

Εικόνα MIKE.A

Η πρωτη φαση δεν σηκωνε κιτρινη αλλα οι αλλες 3 φασεις ητανε καραμπινατες! Και το κωλοπαιδο ο κομπλεξικος αντιολυμπιακος στην φαση με την κλωτσια στον Ντελαμπεγια που θα μπορουσε να του εκανε ζημια στο χερι, φευγει σαν ικανοποιημενος με αυτο που εκανε, αλληλοσυγχαρουμενος με εναν συμπαιχτη του, ενω τουλαχιστον επρεπε να παει ειτε να ζητησει συγνωμη η να δει αν εκανε καμια ζημια στον συναδελφο του! Ο Λισγαρας ασχετα με την διαφορα των χτυπηματων, τουλαχιστον πηγε να ζητησει συγνωμη, και εδειχνε μετανιωμενος! Αυτος εδω απολυτα ικανοποιημενος!
Βεβαια ο Βαρουχας που αναλυει και την παραμικρη κιτρινη που δωθηκε η δεν δωθηκε σε αγωνες, για δευτερη φορα δεν εκανε κουβεντα γιατι δεν τον συμφερνε! Η πρωτη ητανε στον αγωνα Ολυμπιακος - ποα 3-0 που μαλιστα αναφερε οτι επειδη ητανε τοσες πολλες οι φασεις για σκληρα μαρκαρισματα η χτυπηματα δεν αξιζε τον κοπο να τις ...αναφερει αν ειναι δυνατον! Μαντεψτε βεβαια αν του τις βαζανε τις φασεις ποιας ομαδας οι παιχτες επρεπε να φορτωθουνε με κιτρινες η κοκκινες καρτες!

Εικόνα Romain

Καλά τι περιμένεις από τον Βαρουχα?

Είναι και αυτος ένα από τα νεροπιστολα του Αφραγκού. Δείχνει ότι συμφέρει στην προπαγάνδα του αφεντικου του, συμβαδιζοντας με τον Σαγονια τον Βλακα-Θεοδώρου και τις άλλες Φιλιπινέζες του τζάμπα.