Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ο ΠΑΟΚ, Η ΣΑΛΚΕ ΚΑΙ Η GOALNEWS



Δίχως πολλά-πολλά, μόνο εικόνες που τα λένε όλα. 
 
18 Σεπτεμβρίου 2012, Ολυμπιακός-Σάλκε 1-2 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League της σεζόν 2012-13. Αυτό ήταν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ''Goalnews'' την επόμενη μέρα.
 

 
16 Φεβρουαρίου 2017, ΠΑΟΚ-Σάλκε 0-3 στο πρώτο ματς της φάσης των ''32'' του Εuropa League της σεζόν 2016-17. Αυτό ήταν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ''Goalnews'' την επόμενη μέρα.
 
 
Ματς ομίλων το παιχνίδι του 2012, άρα υπήρχε περιθώριο να καλυφθεί βαθμολογικά η ήττα του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα, αλλά για την εφημερίδα ''Goalnews'' υπήρχε πρόβλημα με τον προπονητή και ''πού πας ρε Ζαρντίμ''. Ματς νοκ-άουτ το προχθεσινό, με τον ΠΑΟΚ ουσιαστικά να αποκλείεται έπειτα από την εντός έδρας βαριά ήττα του και ο τίτλος που δίνει η ίδια εφημερίδα είναι ''ανώμαλη προσγείωση'', δίχως να αποτελεί το κεντρικό της θέμα, το οποίο ήταν ο Μπέντο και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Οσμάνλισπορ. Τώρα δεν υπήρχε ''πού πας ρε Ίβιτς''...
 
Ίδιος αντίπαλος για τις ελληνικές ομάδες, ίδια εφημερίδα, 1-2 σε ματς ομίλων, 0-3 σε ματς νοκ-άουτ. Τα πρωτοσέλιδα σε κολλάζ.
 

 
Ποια εξήγηση υπάρχει για τα παραπάνω; Για εμάς είναι ρητορική η ερώτηση...

Σχόλια

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

η χειρότερη μακραν πατσαβούρα κατ'εμέ είναι η Live και ντροπή σε όποιον αθλητικογραφο εργάζεται εκεί και εξακολουθεί να δηλώνει Ολυμπιακός.
βέβαια είναι εξηγήσιμη η στάση της εκ του ποίος τη χρηματοδοτεί και το πού τυπώνεται...

Εικόνα Arxidakos

Παιδιά δεν είναι μόνο οι κωλοφυλλάδες τους. Και οι δικές μας δεν πάνε πίσω. Μικρός διάβαζα το ΦΩΣ. Όταν βγήκε ο Πρωταθλητής άρχισα να τον παίρνω γιατί είχα ψιλοβαρεθεί να ανοίγω το σεντόνι του ΦΩΤΟΣ χαχα. Το έπαιρνα μόνο που και που για τον Γαβαθιώτη. Με τα χρόνια ο Πρωταθλητής έγινε φουλ καθεστωτική και προεδρική φυλλάδα και όταν βγήκε ο Γαύρος τσίμπησα το επαναστατικό στυλάκι (μετά έμαθα για το πραγματικό λόγο που ο Πίκουλας έθαβε τον Σωκράτη από την ΑΞΙΑ αλλά τελωσπάντων) και τον διάβαζα για 1,5χρόνο. Μετά είδα πόσο έπεσε η ποιότητα και τις έκοψα όλες. Τον τελευταίο χρόνο άρχισα να συμπαθώ ξανά τον Πρωταθλητή γιατί κράταγε ένα σχετικό επίπεδο σε σχέση με τις άλλες αλλά με ξενέρωσε που έκανε πρωτοσέλιδο τη μαλακία που πόσταρε ο Βράνιες. Δεν γουστάρω να κάνουμε σαν πουτάνες όπως οι άλλοι...

Ευτυχώς που έχω το ratm...

Εικόνα aris belem

Πριν φύγω από Ελλάδα φίλε Σάββα, συνεργαζόμουν με εταιρεία που γειτνίαζε με τα γραφεία της εν λόγω πουστροφυλλάδας. "Ελεύθερο" ωράριο, επομένως είχα και την ατυχία να δω μερικά ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας, με τα κνάβια παραδίπλα να περιφέρονται από νωρίς στους διαδρόμους στοιχηματίζοντας "πόσα θα φάει ο γαύρος". Τι καντήλια και "γαλλικά" πέσανε, δεν έχει σημασία (μπάσταρδα-ετεροθαλή της Ηχούς κλπ κλπ). Είναι λοιπόν το ματς στην Βρέμη και με το που μπαίνει το πρώτο γκολ του Αλμέϊδα, κραυγές και σκουξίματα να βροντάει το κτίριο. Ισοφαρίζει ο Στολτίδαρος, μούγγα τα μούλικα, μπαίνει η βολίδα του Πάτσα ("κοίτα ρε έναν κωλόφαρδο"), στο τρίτο πια σκόρπισε το κάθε παρτάλι στο γραφείο του, για να ΓΛΥΨΟΥΝ την επόμενη τον κάθε γαύρο, μιλώντας για θριάμβους, με κόκκινο εξώφυλλο και ύμνους για τον Λεμονή! Αυτή είναι η πατσαβούρα του Μπόμπολα. Πίσω από κάθε "αντικειμενικό εξώφυλλο" βρισκόταν πάντα η ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΛΥΣΣΑ τους, ο πόνος τους το προηγούμενο βράδυ και η προσπάθεια να πάρουν το ευρώ από κάθε γαύρο. Είναι η πρώτη που ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕ την ενοχή-καταδίκη του Βαγγέλη (έτσι, επειδή μίλαγε ο Β.Μ και ο Κ.Θ. μωρέ), είναι η πρώτη που μας τα πρηξε επί Αναστασίου για τους Χουχουμηδες και τους Τριανταγιδόπουλους και τους Λαγούς, είναι αυτή που σε κάθε νίκη μας μετρούσε ΠΟΣΟΙ Έλληνες αγωνίστηκαν λες κι αυτό μετράει ή όχι όταν κατακτάς πρωταθλήματα και τρόπαια! Έκλεισαν έμαθα αρκετά έντυπα του Μπόμπολα, η συγκεκριμένη συνεχίζει, όπως όλες όσες τις συντηρεί το αντιολυμπιακό μέτωπο και οι ΑΡΔακες που το υπηρετούν.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Γιατί είναι ΑΡΔ.Δεν περίμενα τίποτε καλύτερο από την φυλλάδα του Μπόμπολα

Εικόνα Γιάννης ο Red

Εδώ η φυλλάδα Κοντομηνά(sportday)έλεγε ευθέως να φύγει ο Μπέντο με κεντρικό χτύπημα "γιατί τον κρατάνε?".ΑΡΔ
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/02/17/23040750_1480.jpg