ΣΥΡΤΕ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΕ ΔΙΚΗ



Την αρχή έκανε ο Μανώλης Γαβαθιώτης, γράφοντας το άρθρο με το οποίο αποκαλύφθηκε η επίσκεψη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός την Κυριακή. Ακολούθησε η καταγγελία του Ολυμπιακού στα αρμόδια θεσμικά όργανα. Με βάση το άρθρο 12, παράγραφος 5 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου,
 

 
και το άρθρο 26, παράγραφοι 1-2-3-4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ,
 

 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να τηρηθούν οι κανόνες του ποδοσφαίρου και να τιμωρηθεί με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 3 μήνες τουλάχιστον ο Μελισσανίδης, αλλά και να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ για φέτος ο διαιτητής Μάνταλος. Τέρμα, να μην ξανασφυρίξει μέχρι να λήξει η σεζόν 2016-17 ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ Μάνταλος, του πρώην διαιτητή Παπασταμάτη που δούλευε στην ΠΑΕ ΑΕΚ και εκπροσωπούσε την ΠΑΕ ΑΕΚ στις διάφορες επιτροπές του ποδοσφαίρου.
 
Επίσης, με δεδομένο ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ έφαγε ποινική δίωξη από τον ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟ ''εισαγγελέα του ΣΚΑΙ'' Αριστείδη Κορέα το 2013,
 

 
επειδή ''πήγε στα αποδυτήρια του διαιτητή Γιάχου στον τελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ το 2013 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης'', με αποτέλεσμα να δικαστεί κι αφού αθωώθηκε,
 

 
να ασκηθεί έφεση από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζημιανίτη, να ξαναδικαστεί από το Β' Τριμελές Εφετείο και να ξανααθωωθεί ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, όπως και ο ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ.
 

 

 
Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ. Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ. ΤΩΡΑ. ΑΜΕΣΑ. ΧΘΕΣ.
 
Δεν είναι καθόλου αστείο το πράγμα, ούτε για να γελάει κανείς, ''μην ασχολείσαι'' κτλπ.. Απαιτούμε να κρίνονται όλοι με τα ίδια κριτήρια και να τιμωρούνται με τις ίδιες ποινές. Αν δεν τιμωρηθεί ο Μελισσανίδης από την αθλητική Δικαιοσύνη με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, αλλά και αν δεν δικαστεί για το ''ντου'' στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, το έργο θα αλλάξει. Άμεσα. Δεν απειλούμε. Προειδοποιούμε τους ''δικαστές'' και τους κανονικούς δικαστές. Αν μεταφέρουμε προς τα έξω τα μηνύματα που μας έρχονται, θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. Αποδείξτε ότι για εσάς η Δικαιοσύνη είναι τυφλή και αντιμετωπίζονται ΟΛΟΙ με τον ίδιο τρόπο. Αλλιώς ψάξτε τρύπα να κρυφτείτε. Έστω στο σπίτι του Στιβ Κακέτση, λέμε τώρα και κάνα αστείο, ε κύριε Κορέα;
 
Υ.Γ. Χιούμορ, ε; Να δούμε πού θα καταλήξουν τα γελάκια σας...

Σχόλια

Εικόνα Warrior 7

Στο δικαστήριο ο συνήγορος του τρακα-Μήτσου θα ισχυριστεί ότι όλα αυτά γίνονται στα πλαίσια του επαγγελματικού προσανατολισμού του πελάτη του.

Αρχικά, το 2014, προσπάθησε να ανταγωνιστεί τον Πητ Παπαδάκο, αλλά γέλασαν και τα τσιμέντα:

https://www.youtube.com/watch?v=y6wuxaKnAM4

Μετά πήγε να πάρει τη δουλεια του Σεφερλή, όπου ομολογουμένως είχε μεγαλύτερη επιτυχία:

https://www.youtube.com/watch?v=AhrydXsu9_0&t=2366s#t=34m12s

Τώρα τελευταία αποφάσισε να το γυρίσει στη διαιτητική του κασκόλ με προαιρετικές επισκέψεις στα σπίτια των διαιτητών. Υπάρχει και η άλλη εναλλακτική όμως για να μην κουράζεται από τις επισκέψεις. Να πάει κάποια αντιπροσωπεία να τον συναντήσει στη Βάρκιζα. Για καφέ και ανταλλαγή απόψεων...

Εικόνα thita

που να τον βρουν ρε Σάββα για να τον πιάσουν? αφού δεν ξέρουν που μένει ρε φίλε..... η νικολούλη λες βοηθάει?

Εικόνα REDNYC

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΕΤΣΙ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!

Εικόνα markonis

Κατά την προσωπική μου άποψη,η οποία φυσικά και δεν διεκδικεί το αλάθητο ο Μελισσανίδης κέρδισε τόσο το περσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με διαιτητή τον Καλογερόπουλο και το περίφημο «Ξέρω πού μένεις» στον Κύρκο,όσο και το φετινό με την επίσκεψη στο Μάνταλο και τα όσα ακολούθησαν στο 2ο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα κρατάω μικρό καλάθι πως η συμμορία των απατεώνων που κυβερνάει τον τόπο με τη συγκατάθεση του ανιστόρητου λαού των ραγιάδων έχει τα «φρύδια» να εναντιωθεί στο κολλητάρι του ψυχάκια Κοντονή και γνωστό λαθρέμπορα.

Εικόνα Romain

Πολύ σωστός

Εικόνα holland74

Παρόλο που μία καχυποψία την έχουμε μας η ελληνική δικαιοσύνη έχει δώσει τελευταία μπόλικες σφαλιάρες στην εξυγίανση...
Αυτό που με εκνευρίζει είναι που δεν τους ρίξαμε μία...βούρτσα να πάψουν να μιλάνε...
Τουλάχιστον να πάρουμε την πρόκριση σήμερα...Α οι κοπελάρες του βόλευ πάνε φουλ για τους 4...Θυμάμαι κάποτε λέγανε κάτι ολυμπιακάρες να διαλυθεί το τμήμα επειδή μας ξεφτιλίζει...Από τότε έχει συνεχόμενα κύπελλα, πρωταθλήματα και φέτος κάνει τρομερή πορεία στην Ευρώπη, μόνο νίκες έχει!!!!!!!!!!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Δεδομένου του γεγονότος ότι το σύμπλεγμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (κατά το Μπάαντερ-Μάινχοφ) που μας κυβερνά , είναι εναντίον του Ολυμπιακού, δεν περιμένω τίποτα από καμιά δικαιοσύνη. Αν υπάρξει κάτι θα είναι για τα μάτια του κόσμου,θα σέρνεται για κανένα χρόνο μέχρι να το ξεχάσουμε κλπ κλπ.Οπότε στο χέρι της διοίκησης είναι να το κυνηγήσει (όσο της επιτρέπεται δηλαδή). Επίσης , καιρός είναι το γήπεδο να αρχίσει να βγάζει αντίδραση (και όχι μόνο πανό που με το ζόρι φαίνονται). Το no politica μας τελείωσε.

Εικόνα matrasimca

Επειδη η αφήγηση του Συριζα εχει τελειωσει προ καιρου, και τα παραμυθια που μαζί τις υποσχεσεις παρεμειναν έωλα, εβαλαν μπροσταρη τον Ντ'Αρτανιαν υφυπουργο και τωρα υπουργο να φερει την "καθαρση" στο ποδοσφαιρο συρόμενος πισω απο το ΣΚΑΙ του Αλαφουζου και επισκεπτομενος την εκμπομπη εκτρωμα που λεγεται δικη.
Φυσικα οπως εχουν αποτυχει παντου θα αποτυχουν και εδω γιατι η κοπτοραπτικη σε ενα σοβαρο δικαστηριο πετιέται απο το παραθυρο.
Μας εχουν κανει βεβαια ζημια βλέπετε οτι ουτε πεναλτι δεν μπορουμε να παρουμε αλλα ετσι γινονται ακομα περισσοτερο ρεζιλι.
Εκλογες θα ελθουν αργα η γρηγορα μαζι με την συντριβη τους και την τοποθετηση τους στο σκοτεινοτερο χρονοντουλαπο της ιστοριας, οχι βεβαια γιατι στραφηκαν εναντιον του Ολυμπιακου αλλα γιατι κατεστρεχαν ολοκληρωτικα μια οικονομια που προσπαθουσε να πιαστει απο καπου.
Εκλεισαν τραπεζες, και οποιος γνωριζει εμπορικες συναλλαγες και οικονομια δεν υπαρχουν χωρις αυτες, εκτος βεβαια αν επιστρεψουμε στην λιθινη εποχη, εφεραν μετρα και μνημονια 90δις σε μονο 7 μηνες διακυβερνησης, και τωρα συμφωνησαν να εξαφανισουν τις φτωχες συνταξεις που περνουν οι παππουδες μας και αποδειχτηκαν τα καλυτερα παιδια της Μανταμ Μερκελ (της γκου μπακ ντε) και του Χερ Σοιμπλε.
Κατεστρεψαν την μεσαια ταξη που υπηρξε ο κυριοτερος εργοδοτης των πολλων και ο βασικος καταναλωτης ειδων απο οπου το κρατος εισπρατει ΦΠΑ.
Κοροιδεψαν 4 επιχειρηματιες με τα καναλια και τωρα δεν τους δινουν πισω τα λεφτα, οι ανθρωποι δεν υπαρχουν, και απο οτι ακουσα σημερα θα μας φορολογησουν και για τους 7 εξωπλανητες που βρηκε η NASA.
Οτι και να γινει θα βρουν μπροστα τους ολο τον κοσμο που κοροιδεψαν, ειδη και οι μισοι και παραπανω απο οσους τους ψηφισαν τους γυρισαν την πλατη. Βλεπετε ο κλεφτης και ο Πινοκιο τον πρωτο χρονο χαιρονται, συντομα θα λογοδοτησουν στον ταλαιπωρο Ελληνικο λαο

Εικόνα matrasimca

Αποδυτηρια διαιτητων ημιχρονο αγωνα Αεκ- Ολυμπιακου.
Νοκ νοκ στη πορτα και μπουκαρει μεσα.
" My name is Kaponidis, Al Kaponidis, και ηλθα να σου πω να προσεξεις καλα γιατι ξερω που μενεις"
"και ξερεις εσυ μην τους αφησεις να ειναι εντεκα, και κανε οτι δεν βλεπεις αμα σπασουν το ποδι του Φορτουνη"
Μανδαλος:"Οτι πειτε εσεις κ Καπονιδη, σε 10 κεφτα θα τους εχω με δεκα, και μην ξεχνατε οτι περυσι τους αφησα με εννια και κερασα και την σαμπανια για το κυπελλο"
Αλ Καπονιδης: "ενταξει παιδι μου ξεχασα αμεσως που μενεις"

Εικόνα Romain

Μία ομάδα που χρωστάει 250 εκ ευρώ φουνταρει και δεν πληρώνει μια. Μετά ανεβαίνει με το ίδιο όνομα. Υπάρχει πρόεδρος μπροστινος, και κάποιος "έξυπνος "από τη σχολή οδηγών κρυμμένος από πίσω. Και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Δεν έχει μετοχές αλλά ελέγχει την νέα ΠΑΕ. Δεν έχει θεσμικό αξίωμα αλλά όχι μόνο συνομιλει με τον Υφυπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον κατευθύνει. Μεταξύ άλλων απαιτεί την αναβολή του τελικού κυπέλλου για ένα μήνα μέχρι να επανελθουν οι τραυματίες παίκτες του αλλά και να αλλάξουν οι βοηθοί. Αφού ο διαιτητής είχε οριστεί ο αρεστος του.

Η Κέρκυρα πέρυσι υποβιβάστηκε γιατί υπήρχε κάτι παρόμοιο με την μετοχικη της σύνθεση.

Ο τύπος αυτός ελέγχει ή προσπαθεί να ελέγξει και την διαιτησία και τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας -Χαλκιδονας.

Πριν τις εκλογές, είχε βάλει τους οπαδούς να κάνουν επεισόδια εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ σε προεκλογικές συγκεντρωσεις.

Μετά τις εκλογές, για να τον ανταμοίψει, η κυβέρνηση του ορίζει τον δικό του ΓΓΑ. Η περιφέρεια πάλι του ΣΥΡΙΖΑ, του έχει φυλαγμενα 20 εκατομμύρια ευρώ για να φτιάξει γήπεδο με εμπορικά καταστήματα που θα ανήκουν στον ίδιο. Την δική του εταιρεία. Σε ένα οικόπεδο που είχε παραχωρηθεί στην ερασιτεχνική ομάδα για σκοπούς ερασιτεχνικου αθλητισμού.

Η ΕΕΑ, πάλι ορισμένη από την κυβέρνηση τον αναγαγει σε "διοικητή" της ΠΑΕ αεκουλας.

Αυτά τα κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε ένα καταδικασμένος λαθρεμπορο.

Αυτά γίνονται ΜΟΝΟ στην Ελλάδα.