ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΩ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΩ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Μ΄ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ......



Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ   Τ-Ω-Ρ-Α   ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ Τ΄ΑΡΝΗΤΙΚΑ  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΑΣ ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ.

1. ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ 2 - 0 ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.

2. ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ( ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΠΑΙΧΤΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠ΄ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΣΑΣ. ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΚΥΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.

3. ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ, ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΩ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΜΒΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΙ΄ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΕΝΕΣΘΑΙ....

4. ΚΡΙΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ, ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΩΝ ΕΜΜΟΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ. ΟΥΤΕ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ, ΝΕΑΡΟΥΣ, ΝΕΟΥΣ Ή ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ.  ΑΦΗΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ( ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΛΗΣΜΟΝΩ ) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΟΛΓΟΘΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ: Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ( ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΣΤΗΡΙΖΩ, ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΩ, ΕΜΨΥΧΩΝΩ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΩ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΩ, ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ, ΑΝΑΛΥΩ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΨΕΓΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ. Τ-Ω-Ρ-Α! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛ. ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ. ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ...

Σχόλια

Εικόνα NovoCeLats

ΠΑΛΕΒΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Ο ΜΠΕΝΤΟ...

ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΙΚΑ:

ΤΟΝ ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΟΡΕΝ ΜΠΙΤΙ - DICK TRACY

... ΙΔΙΟΣ

Υ.Γ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΑΖ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΕΙΚΌΝΕΣ.

Εικόνα aris belem

Μια ακόμα παρέμβαση Απόστολε, γιατί με ορισμένα "ντροπιασμένα-αγανακτισμένα" από "ολυμπιακούς" που διαβάζω πλέον, τρελλαίνομαι! Οκ ρε μάγκες, έγιναν λάθη το καλοκαίρι, μας κρέμασε ο Σίλβας, λίγος ο Βίκτορ, πήρε η διοίκηση τον -προτεινόμενο απ τον μάνατζερ του Ιντέγε- Μπέντο. Αυτόν κι άλλους 4 νοματαίους! Και του πήρε και τον Βιάνα με 2 εκ. - μιλάμε για όνειρο τρελό για κάθε Βραζιλιάνο να έρθει στην Ευρώπη- με 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όλες επί Μπέντο, όπου η άμυνα της Κρουζέϊρο είχε γίνει χωνί και η πρωταθλήτρια 13'-14' βρέθηκε λίγο πάνω απ την ζώνη υποβιβασμού.
Έρχεται λοιπόν με το σαπάκι, του τσινάει ο Μαρίν, ο Τσόρι, ο Πάρντο, πουλάει και την παραμύθα με τους Νέους ΕΝΩ έχει πριν δείξει την άγουσα σε Τσιμίκα-Βούρο (μην τυχόν και δεν παίξει το γίδι ο Βιάνα) και κάνει την ομάδα άνω-κάτω. Αλλεπάλληλα ματς για Σεμπά, Φορτούνη, Μάρτινς, Φιγκέϊρας, ορισμένοι έχουν σκάσει! Και βγαίνει προχτές να μας πει για τον Ιντέγε (που έκανε το deal ο δικός του μάνατζερ), τον Ομάρ που δεν έπαιξε σ ένα ματς φέτος και τον Μίλι που ξέραμε όλοι απ το καλοκαίρι ότι φεύγει;;; Γιατί δεν ζήταγε επομένως παίκτη τον Γενάρη κι έλεγε "είμαστε κομπλέ"; Γιατί ξίνισε με την έλευση του Καρίμ; Βγαίνει τώρα ο ποντικομούρης μάνατζερ του και μιλάει στην Πορτογαλία για τον Θρύλο και κατά τα άλλα "λάθος της διοίκησης"; Συμφωνώ, λάθος της διοίκησης που δεν του δωσε κλώτσο νωρίτερα, τον απατεώνα των πάγκων! Όσο για τους Πορτογάλους, μια χαρά τον γνωρίζουν, την "μπαλαδόφατσα", τον "ποδοσφαιράνθρωπο" που έκοψε απ την Εθνική τους στο μουντιάλ τον Κουαρέσμα κι έτρωγε κράξιμο τρελό πριν φέρουν άρον-άρον τον Σάντος.
Όποιος γουστάρει να χαρακτηρίζεται "μπεντικός" και να κράζει την διοίκηση, με γεια του με χαρά του, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ, μακριά απ την ομάδα, τον Ναό, την ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ενάντια στα φίδια, τις αρδοξεκ@λιάρες με γυναικομαστία (Χεσσσσσετζογλου-Κώλλλλλκα) που τον εκτιμούσαν και πολύ τον τυχάρπαστο, ενάντια σε όλο το αντι-ολυμπιακό μέτωπο. ΤΕΛΟΣ Ο ΜΠΕΝΤΟ, ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΟΥΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Συρατμίτη σύγγαυρε, θα συμφωνήσω μαζί σου στην τελευταία παράγραφο! Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ξεπερνάνε κατά πολύ τα γεγονότα και δεν υπάρχει χρόνος για να αναλωθούμε σε αναλύσεις! Έγραψες πολλά τα οποία είναι άξια σχολιασμού και διαλόγου. Προσωπικά στο τέλος της σεζόν, θα ήθελα κάποια στιγμή μέσα από ετούτο το χώρο να μας δοθεί η ευκαιρία να τα συζητήσουμε καθώς σέβομαι τον τρόπο που επιχειρηματολογείς και τεκμηριώνεις τις απόψεις σου.

Στήριξη και μόνο στήριξη ούτως ώστε να μην αποπροσανατολιστεί η ομάδα από τους στόχους της!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣΣ

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ!

Υ.Γ. Μετά και τα χτεσινά η βαθμολογία λέει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -6 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, -8 ΜΠΑΟΚ. Όσοι βιάζονται να προδικάσουν ήττα μας στη ΛΕΩΦΟΡΟ ένα έχω να πω, 1 του κλέφτη, 2 του κλέφτη 3 και η ΚΑΚΗ του! και θα το ευχαριστηθούμε ιδιαιτέρως!

Εικόνα aris belem

Μπεσίκτας πρώτα φίλε μου και φυσικά Ατρόμητος. Πρέπει να ξεκολλήσουμε απ την δυστοκία, ακόμα και με μισό-μηδέν, ο Πανιώνιος θα έχει εύκολο ματς εντός με την Λάρισα. Είναι σημαντικό για τους παίκτες αλλά και τον πάγκο να μην νιώσουν περαιτέρω πίεση, να παραμείνει αυτό το +6 ή και να μεγαλώσει, προκειμένου να ασχοληθούν απερίσπαστοι με τον επαναληπτικό, αλλά και τον ΠΟΑ. Γι αυτό μας χρειάζονται όλους εκεί!
Χρωστάμε και κάτι απαντήσεις στον ντεκαπαρισμένο πιατέλλα.

Εικόνα Giannis

Θα πω κάτι άσχετο κύριε Αποστολε κ με συγχωρείτε...Το ξεβρακωμα που έριξαν τα παιδιά της σελίδας στους γυφτοαρδ της μπουγατσας στο φειςμπουκ δεν είχε προηγουμενο...Χωρίς χρήματα κ πλάτες χωρίς πολλά μέσα ή ζημία που τους κάνετε δεν υπάρχει....Με κάνατε στα γεράματα να κάνω φειςμπουκ κ τώρα σκέφτομαι να κάνω κ Τουίτερ....Να είστε καλά...Ολυμπιακή υπερήφανια....Στα δύσκολα μας θέλει ο έφηβος αδέρφια....

Εικόνα apostolos gaganis

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝΤΟ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ. ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗ...ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ( ΟΠΑΔΙΚΗ, "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ", ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΔΙΚΤΥΑΚΗ ), ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΑΠ΄ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠ΄ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΑΪΤ.

Εικόνα Harry red logic

Κ.Απόστολε,επιτρέψε μου να υπογραμμίσω πόσο πολύτιμη είναι η συμβολή σου στην εξισορρόπηση τάσεων, στην σύνθεση απόψεων,στην ανύψωση του ηθικού και κυρίως την πλόηγηση του σκάφους με επιβάτες τους πιστούς στον Δαφνοστεφανωμενο Εφηβο,μέσα απο τις φουρτούνες της οργής και της αγανάκτησης σε πιο ήρεμα νερά, σε απάνεμα λιμάνια!
Όντως ο Θρύλος μας έχει ανάγκη την ψυχική γαλήνη,την ανύψωση ηθικού, την ανάκτηση της αυτοπεποίθησης του πρωταθλητή, την υπέρτατη αυτοσυγκέντρωση στον κεντρικό στόχο:Το Πρωτάθλημα(δεν παραμελούμε βέβαια τους άλλους δύο).
Πιστεύω ακράδαντα οτι με την σημερινή απόφαση(κάλλιο αργά παρά ποτέ)του Προέδρου οδηγούμεθα σε αποκλιμάκωση της κρίσης.
Ασφαλώς πρέπει να ακολουθήσουν άμεσα πολλές δραστικές διοικητικές και αγωνιστικές ενέργειες,έχουμε ακόμη φουρτούνες αλλά θεωρώ οτι η αλλαγή πλεύσης θα μας οδηγήσει τουλάχιστον στην κατάκτηση του κεντρικού στόχου.
Τα υπόλοιπα θα τα αναλύσουμε εν ευθέτω χρόνω με σκοπό την διδαχή απο τα παθήματα ,την αποφυγή των επαναλαμβανόμενων λαθών της τελευταίας διετίας,στα οποία έχει υποπέσει ο τιμονέρης μας,ο Πρόεδρος(αυτός βέβαια ξέρει όσα δεν ξερουμε εμείς) και πού ασφαλώς δικαιούται όλα τα εύσημα για την ανεκτίμητη προσφορά του στο μεγαλείο του Θρύλου, τα 6 πρωταθλήματα ,τις υψηλού επιπέδου υποδομές και διεθνή καταξίωση!

"ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ-ΠΑΙΚΤΕΣ-ΟΠΑΔΟΙ" ΠΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΎΜΕ ΤΟΝ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΉΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

τώρα, Απόστιλε, τι δουλειά έχει η παρούσα ιστοσελίδα, η οποία όντως διαθέτει ποιότητα, με τα άλλα Μέσα που ανέφερες, ένας θεός το ξέρει...
καλό βράδυ, σύγγαυρε, και ες αύριον τα νεώτερα!

Εικόνα apostolos gaganis

"Ο καλός μύλος ΟΛΑ τα αλέθει" και "Εις τα ένδοξα διά των ΣΤΕΝΩΝ", αδέρφι...

ΤΑ ΛΕΜΕ...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

*Απόστολε

Εικόνα KCS

Δεν είμαι από αυτούς που χάρηκαν με την απόλυση του Μπέντο. Κατά τη γνώμη μου, μόνον η προώθηση των πιτσιρικάδων στην 1η ομάδα (θα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ πολύ χειρότερο της απώλειας οποιοδήποτε τίτλου αν αντικατασταθούν το καλοκαίρι από νο-νέημ αλλοδαπούς παίκτες-και μην ξεχνάμε ότι από αυτές τις νο-νεημ μεταγραφές είναι που κονομάνε οι μανατζαρέοι) αρκεί να τον κατατάξει από τους καλύτερους προπονητές των τελευταίων 10 ετών και για μένα ως τον καλύτερο των Πορτογάλλων που έχουν περάσει. Συμπεριλαμβάνοντας υπόψη και τις τριάρες στα ντέρμπι , το ότι άφησε την ομάδα πρώτη στο +6 και να παίζει Μάρτιο στην Ευρώπη. Τα προπονητικά του λάθη και οι εμμονές υπαρκτά (Βιάνα,εξω Τσόρι Μαριν) αλλά τα θετικά τα επισκιάζουν-για μένα. Στο φινάλε, δεν τον έδιωξαν για τα προπονητικά του λάθη αλλά για μία απάντησή του σε μία ΠΟΥΣΤΙΚΗ ερώτηση ΑΡΔ που έγινε ακριβώς με τον στόχο να εκμαιεύσει μια απάντηση που θα τον έφερνε σε κόντρα με την διοίκηση. Στον Ολυμπιακό, όπως και σε όλες τις βαλκανικές/ελληνικές ομάδες, ισχύει κάτι σαν "δημοκρατικός συγκεντρωτισμός" (για όσους δεν το ξέρουν αυτό πάνω-κάτω σημαίνει πως αν πεις κάτι ενάντια στις συλλογικές αποφάσεις δηλ. τις αποφάσεις των ανωτέρων σου,τη γάμησες).
Ο γίγαντας Ιεροκλής ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ, ο δικός μας ΙΕΡΟ, είχε πει κάποτε ότι αυτό που έμαθε στον Ολυμπιακό είναι πως είναι σαν το στρατό , είναι πέρα από κάθε λογική! Αυτό ακριβώς είμαστε και οι αλλόθρησκοι θα το ξαναδούν και θα παραμιλάνε. Ελπίζω η αρχή να γίνει από την Πέμπτη με τους τούρκους. Να είμαστε εκεί όσοι πάμε , έτοιμοι για μάχη! Χωρίς καμία μεμψιμοιρία για διοίκηση παίχτες προπονητή! Αυτά τα αφήνουμε για το καλοκαίρι με τις κούπες στο Λιμάνι! Τα ματς με Μπεσίκτας και Ατρόμητο όπως ήρθαν τα πράγματα είναι κομβικά για τη χρονιά και το μέλλον της ομάδας. Πρέπει να είμαστε όλοι σωστοί δίπλα στην ομάδα.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ !

Εικόνα REDNYC

ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:

Α. ΕΦΥΓΕ Ο ΜΠΕΝΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ - ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; ΚΡΙΜΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ.. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΖΑ. ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ!

Β. ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΞΑΡΑ, Ο ΝΙΟΝΙΟΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ) ΘΕΛΕΙ 3 ΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ 7 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ 6 ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΡΕ!

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Καλησπέρα αδέρφια!

Ο Βασιλιάς πέθανε. Ζήτω ο Βασιλιάς!

Αυτό κάνουμε τώρα. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ στηρίζουμε την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ, όποιος κι αν είναι στο τιμόνι της, όποιοι κι αν είναι οι παίκτες μας, όποια κι αν είναι η αντίπαλός μας! Το Βασίλειο να σωθεί κι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα! Τα υπόλοιπα με την ησυχία μας κι εν καιρώ, όταν συφρίξει η λήξις της περιόδου.

Κι εγώ όπως κι όλοι μας, αδέρφια, έμεινα ξερός που λέμε, το πρωί που μας έσκασε η είδηση της απομάκρυνσης του Μπέντο, 3 μέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με τους Σελτζούκους και πριν μερικά από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής χρονιάς. Το τι έκανε ο Μπέντο στον Ολυμπιακό, αν προσέφερε και τι, είναι πλέον Ιστορία.

Και βέβαια, όπως είπε κι ένας φίλος πιο κάτω, ο Τσόρι μάλλον γνώριζε για την συγκεκριμένη εξέλιξη από πριν και ίσως και να δέχτηκε και παραινέσεις να το κάνει αυτό, γιατί είναι αλλιώς να το ακούμε από το στόμα του Τσόρι να προλειαίνει το έδαφος κι αλλιώς διαβάζει κανείς, ουσιαστικά προ τετελεσμένων την ανακοίνωση της παε.
Ξέρω πως αρκετά αδέρφια ίσως έχουν διαφορετική άποψη, αλλά εμένα προσωπικά με απογοήτευσε η δήλωση του Τσόρι - αδέρφια δεν μιλάω για την προσφορά του στον ΘΡΥΛΟ, αυτή είναι πέραν πάσης αμφισβιτήσεως. Μιλάω για το ότι όπως και να έχει το πράγμα, δεν είναι πολύ σωστό να καταφέρεσαι, ακόμη και συγκεκαλυμμένα, ενάντια στον προϊστάμενό σου, ακόμη κι αν δεν τον θεωρείς εσύ τέτοιον, ακόμη κι αν έχεις κάπου δίκιο, ακόμη κι αν γνωρίζεις ότι εκείνος είναι στο κατώφλι της εξόδου. Τουλάχιστον όχι εντός ενός οργανισμού που θέλει να λέει ότι είναι, οργανωμένος, με ιεραρχία, με σαφώς οριοθετημένες αρμοδιότητες, όπου όλα λειτουργούν βάσει προγράμματος. Όταν φύγει, έχει ο καθένας το ελεύθερο να πει τη γνώμη του όπως εκείνος νομίζει καλύτερα. Ήταν ένα φάουλ του αγαπημένου μας Τσόρι, ακόμη κι αν ήταν κατόπιν παραίνεσης, αλλά δεν πειράζει πια, γιατί όπως είπαμε, αυτά ανήκουν τώρα στην Ιστορία. Όταν θα λέμε ιστορίες αγκυροβολημένοι σε κάποιο ασφαλές λιμάνι (βλέπε πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό!!!), θα τις εξιστορούμε μεταξύ μας.

Όλοι μας έχουμε συμπάθειες κι αντιπάθειες εντός της ΟΜΑΔΑΡΑΣ μας, αλίμονο. Τι επικές λογομαχίες έχω ρίξει με αδέρφια υποστηρίζοντας τον ΤΑΚΑΡΟ (ένας είναι αδέρφια μου, εκείνος που ως προπονητής μας, κάπνιζε 3 πακέτα στον αγώνα, κουκουβιστός κι από το άγχος και τις διπλο-τριπλο-τζουριές έφτιαχνε μια κάφτρα 10 εκατοστά στο τσιγάρο! Α, ρε Τάκαρε, ήσουν, είσαι και θα είσαι ΜΕΓΑΣ στην καρδιά μας!!!)... όλοι μας γουστάρουμε περισσότερο τον έναν, ή τον άλλον και πιο πολύ απ' όλους τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας! Και τώρα, για αυτόν θα φωνάζουμε, γι' αυτόν θα πανηγυρίζουμε! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!

Μην ξεχνάτε αδέρφια, το ΕΜΒΛΗΜΑ, το ΠΑΘΟΣ και... τα συνθήματά μας, δεν πρόκειται να αλλάξουν.
Κι όπως πολύ σωστά είπαμε και με έναν άλλο αδερφό, τον αρισβελεμ πιο κάτω:
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!
ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ! ΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ!

ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ
ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ...

Εικόνα Arxidakos

Δύο σημεία μόνο αδέλφια,

α) Τον Μπέντο δεν τον λάτρευα κιόλας σαν προπονητή, το κυριότερο αρνητικό του [πέραν των παραγκωνισμών, δεν το ανοίγω αυτό τώρα] ήταν η έλλειψη δουλέματος της ομάδας - όπως φαίνεται και από τους ελάχιστους αυτοματισμούς που βγαίναν στο γήπεδο.
Όμως, αν ήταν το καλύτερο ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ, να φύγει μεσούσης της χρονιάς, θα λυσάγανε οι ΑΡΔ με αυτόν? Μόνο για τη βαβούρα και κανα παραπάνω φύλλο το κάνανε? Ή ήταν ενορχηστρωμένο γνωρίζοντας την αποδιοργάνωση που θα μας έφερνε? Απλά ρωτάω...

β) Στ'αρχίδια μου ο ΠΑΟΚ, πιο πολύ με ένοιαξε που χάσαμε από τα κοτόπουλα της προσφυγιάς [λέμε τώρα] αλλά κυρίως με νοιάζει η Μπεσίκτας.

Γήπεδο, Φωνή, Θρύλος!!

Εικόνα aris belem

Καλημέρα Απόστολε κι αδέρφια. Καλωσορίζω τον Βασίλη Βούζα, τον Αριέλ, τον Τάσαρο, τον Ράντο και τον Μουρίκη, έχουν αναλάβει ένα φορτίο βαρύ, για την ακρίβεια τον ορισμό της "καυτής πατάτας" και ΑΠΑΝΤΕΣ οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ επιβάλλεται να τους περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη και στήριξη αρχής γενομένης της Πέμπτης. Και σε ΚΑΘΕ ματς που ακολουθεί στον Ναό. ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ. Για την ανασύσταση της ομάδας, για την επαναφορά του μαχητικού DNA, για την κατάκτηση όσων δικαιούμαστε. Ο Ναός πρέπει να βράζει! Οι "δεν ασχολούμαι", οι "θα διασυρθούμε απ την Μπεσίκτας", ας κάτσουν σπιτάκια τους. Ας μην δουν καν το ματς. Ας συσπειρωθούμε μόνο οι άρρωστοι, τρελλαμένοι γαύροι! Μόνο όσοι πιστεύουν στην νίκη και στην ολυμπιακή ψυχή! Ήταν αυτή που γονάτισε στον Ναό μεγαθήρια και θα το ξανακάνει. ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ!

Εικόνα nea7liosia

Φιλε μου επειδη νομιζω οτι με φωτογραφιζεις θα ηθελα να σου πω, φιλικα παντα, τα εξης: 1. Σε διαβαζω χρονια και σε εχω σε εκτιμηση, χωρις να σε γνωριζω προσωπικα βεβαια, αλλα κρινοντας απο τα κειμενα σου 2. Δεν θα μας πεις εσυ ομως απο την υπερατλαντικη Βραζιλια το τι θα πραξουμε. Οπως ξαναεγραψα θα πραξουμε οτι μας φωτισει ο Θεος και η Παναγια. Το ολυμπιακομετρο κρατα το για εσενα συνεπως. Αυτα και σε ευχαριστω πολυ.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Μπράβο, αδερφέ μου!
Καλή επιτυχία στον Βούζα και στην ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.
Είναι πολύ ελπιδοφόρο ότι βάζει τον Βούζα, από τις ακαδημίες, πράγμα που θέλω να πιστεύω ότι σημαίνει πως δεν ξεγράφει τα πιτσιρίκια η διοίκηση - τι να ξεγράψει άλλωστε!

Αδέρφια, ραντεβού στην κερκίδα την Πέμπτη.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ σε κάθε παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος - με μια ΦΩΝΗ, με μια ΨΥΧΗ!

ΘΡΥΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ
ΘΡΥΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ
ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

Εικόνα aris belem

Κανείς δεν ξεγράφει τα νέα παιδιά αδερφέ και δεν περίμενε ο Ολυμπιακός τον Μπέντο και κάθε Μπέντο, για να βγάζει παίκτες απ τα σπλάχνα του. Και στο παρελθόν το έκανε, άλλοι έπιασαν, άλλοι δεν τα κατάφεραν, άλλοι παρότι απ τις ακαδημίες βγήκαν κι αλλόθρησκοι, ο σύλλογος όμως επενδύει χρόνια πλέον ΚΑΙ σε αυτό. Ένας νέος όμως, χρειάζεται έναν έμπειρο δίπλα του για να αποδώσει, να ωριμάσει σταδιακά παικτικά, να αποφεύγει τις κακοτοπιές στο ματς και να διατηρεί ψυχραιμία και συγκέντρωση. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι αν αποκτηθεί ένα έμπειρο σέντερ μπακ θα παραγκωνιστεί ο Ρέτσος, ούτε ότι αν έρθει ένα βαρβάτο εξτρέμ θα χαθεί ο Μανθάτης.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ, ΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ!

Εικόνα NovoCeLats

Θέλω να πω και κάτι γιατι με τρώει;

Ο κόσμος της ομάδας στήριξε διοίκηση και προπονητή όσο δεν έχει στηρίξει ποτέ άλλους.
Να θυμίσω ότι από το καλοκάιρι έχει άσχημα αποτελέσματα η ομάδα και κακό πρόσωπο, αλλά στο γήπαιδο και εκτός ο κόσμος ήταν εκεί με φωνή και πανηγύρια, με μπροστάρη την 7.
Μόνο τον τελευταίο καιρό που Δεν πήγαινε άλλο ρε παιδιά, τι να κάνουμε, ο κόσμος αρχισε να φωνάζει και να γκρινιάζει.

Είμαι σίγουρος πως ακόμα και αυτοί που έλεγαν υπομονή μέχρι το τέλος είμαστε μέσα στους στόχους κλπ,
μέσα τους έβραζαν...

Μην αδικούμε τον κόσμο μας, έχει ένστικτο αλλά και ξέρει να εκτιμάει.
και είναι πάντα η δύναμη της ομάδας, αγάπη μόνο και τρέλα για τον δαφνοστεφανομένο...

Είμαστε όλοι ένα.

ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ

Εικόνα NovoCeLats

Απόστολε,

Το είχα πει εδώ και καιρό, θέλει να φύγει ο ανθρωπος, γιατι δεν του έκανε τη χάρη η διοίκηση ?

είδε και απόειδε και είπε Δεν παει άλλο θα πω αυτά που πρέπει ώστε να μη γίνεται να μη με διώξουνε...

και τα καταφερε...

Εικόνα NovoCeLats

ΜΠΡΑΒΟ !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΟΡΙ (ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΛΑΕΙ...) ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ, Ο ΒΟΥΖΑΣ ΕΙΝΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ (ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.)

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!!

Εικόνα matrasimca

Δηλαδη ρε παιδια πραγματικα περιμενατε να χασουμε το πρωταθλημα για να μιλησει ο Τσορι?
Τοτε καποιοι θα ελεγαν γιατι δεν μιλαγε κανεις, και οτι ειναι κοτες ολοι.
Ας μην ξεχναμε οτι ο Τσορι ειναι αρχηγος του Ολυμπιακου, ο ανθρωπος που γλυτωσε τον Μπεντο απο τον αποκλεισμο.
Μετα απο 3 σερι ηττες κατι επρεπε να πει που απο οτι ειδα δεν ηταν και τοσο επωδυνο αλλα αξιοπρεπες, κτυπουσε καμπανακι.
Ο Τσορι δεν εχει κανενα συμφερον περα απο την αγαπη του για την ομαδα, τα λεφτα του ειναι εξασφαλισμενα και στο τελος της χρονιας φευγει απο την ομαδα.
Τιμουμε αυτον που δοξασε την ομαδα και οχι αυτον που την διχασε γιατι δεν ηταν δικαιος.
Ας ηρεμησουμε λοιπον και ας σταθουμε διπλα στην ομαδα και στους πραγματικους ηγετες της, μια και οι νεοι μας χρειαζονται οσο ποτε καθοδηγηση, και ο Τσορι ειναι προπονητης στον αγωνιστικο χωρο οπως και ο Καμπιασο.

Εικόνα Romain

Η αλλαγή εύχομαι να βοηθήσει την ομάδα να ξυπνήσει και να σταματήσει η κατηφόρα. Η διοίκηση γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα από μας τι πρέπει να κάνει και στην συγκεκριμένη περίπτωση αποφάσισε την αλλαγή προπονητή.

Το πρωτάθλημα είναι δικό μας και είμαστε μέσα στους άλλους δύο στόχους.

ΠΆΜΕ ΓΕΡΑ!!!!

Εικόνα nea7liosia

Ό,τι και να πεί κανείς πλέον φίλε ο βιασμός της λογικής μας ξεπερνάει... Από εδώ και πέρα ο Θεός και η Παναγιά μαζί μας κι ας πράξει ο καθένας από εμάς ό,τι τον φωτίσουν. Εύχομαι και προσεύχομαι την Πέμπτη το βράδυ να μην διασυρθούμε, αν και βλέπω ότι κάποιους από ελάχιστα έως καθόλου απασχολεί αυτό... Από την άλλη, δεν ξέρω, ίσως να είναι και καλύτερο να γίνει κάτι τέτοιο μήπως και αποτελέσει προάγγελο γενικότερων εξελίξεων, κάτι το οποίο όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να ευχηθώ και εννοείται πως απεύχομαι σφόδρα. Δυστυχώς νομίζω ότι τα πολύ χειρότερα είναι ακριβώς μπροστά μας... Να ξέρετε όμως όλοι κάτι: ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ούτε χάθηκε ποτέ, αλλ' ούτε και πρόκειται να χαθεί ποτέ στο μέλλον, άμεσο και απώτερο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ λοιπόν μέχρι τα όνειρά μας να πάρουν εκδίκηση...

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Πηγή: olympiacos.org

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάουλο Μπέντο.

Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας μας και της ομάδας Κ20, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη.

Σχόλιο: Την Πέμπτη έχει αγώνα.

Εικόνα griondim1

Με τούτα και με κείνα μας κούνησε μαντήλι ο Μπέντο. Φτού και ξελευτερία λοιπόν. Μακάρι να είναι για το καλό. Βασίλη Βούζα καλή επιτυχία. Ανέλαβες βαρύ φορτίο.

Εικόνα nea7liosia

Χαιρετώ αγωνιστικά όλους τους συναγωνιστές ΓΑΥΡΟΥΣ κι από εδώ μετά από πολύ καιρό.Θέλω να επισημάνω δύο (2) πράγματα απλά και λακωνικά: 1. Δεν μου αρέσει ο κύριος Μπέντο σαν προπονητής εδώ και μήνες και περιμένω τον Μαϊο ώστε να αποχωρήσει τουλάχιστον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (οτιδήποτε περισσότερο από πολύ έως λίγο, λίαν καλοδεχούμενο...) 2. Ενδεχόμενη απομάκρυνση του κυρίου Μπέντο από τη θέση του προπονητή της ομάδας τη δεδομένη χρονική στιγμή, ισοδυναμεί με ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ εις βάρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και της τρισένδοξης και θρυλικής ιστορίας του. 3. Ο κύριος Αλεχάντρο Νταμιάν Ντομίνγκες (κατά κόσμον Τσόρι...) για μένα τελείωσε σήμερα οριστικά από εμβληματική φιγούρα της Ολυμπιακής ιστορίας και αναμένω και γι' αυτόν τη σεμνή και ταπεινή αποχώρησή του το καλοκαίρι. Αυτά και όλοι κοντά στην ομάδα με FULL SUPPORT, αρχής γεννομένης από την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017, παραμονή των ενενηκοστών δεύτερων (92ων) γεννεθλίων μας και μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου (εννοείται και εσαεί βέβαια) παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά και μέχρι την επίτευξη ΚΑΙ των φετινών μας στόχων. Υγιαίνετε.

Εικόνα gavrina

Σε συνεχεια των προηγουμενων σχολιων θελω να προσθεσω πως μολις ειδα τι εγραψε ο Τσορι και πραγματικα με απογοητευσε.Οσο και να τον αγαπαμε,οσο αδικημενος και να αισθανεται για ποιο λογο να κανει αυτες τις δηλωσεις τωρα;τι ακριβως κερδιζει και αυτος και η ομαδα;;την εσωστρεφεια;μεγαλο φαουλ κατ'εμε.

Εικόνα griondim1

Καλησπέρα σας. Όπως αντιλαμβάνεσθε ο Τσόρι ήξερε από το πρωί αυτό που ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγο. Έπαιξε το ρόλο του Λαγού. Καλή συνέχεια.

Εικόνα gavrina

Και ο Θεος βοηθος..Οι Τουρκοι απ'οτι βλεπω στον λογαριασμο της Besiktas στο fb ηδη το ενημερωθηκαν και κανουν λογο για ευκολη προκριση.Μακαρι να διαψευστουν.

Εικόνα matrasimca

Αγαπητε Αποστολε,

Η φωτογραφια δειχνει 5 δακτυλα ενωμενα σφικτα σε πυγμη.
Αν το αντιληφθεί αυτο και ο προπονητης και χρησιμοποιήσει ολο το ροστερ τοτε δεν θα κινδυνευσουμε.
Καλη η ορμη, τα πνευμονια και ο ενθουσιασμος της νεοτητας αλλα που και που χρειαζεται και ο εμπειρος καθοδηγητης, αυτος που θα βγαλει τα καστανα απο την φωτια.

Αν μπορει να το καταλαβει αυτο ο προπονητης θα ωφεληθεί η ομαδα, χωρις να δινει δικαιωματα σε αλλοθρησκους να παιρνουν θαρρος.

Αυτοι που ειναι "στην απεξω" πληρωνονται αδρα, και ειναι οι πλεον εντιμοι και φιλοτιμοι ως χαρακτηρες.

Προσωπικα και απο μεριας μου καταδικαζω οποιονδηποτε με λογια και πραξεις υποσκαπτει το ηθικο της ομαδας μεσα στο γηπεδο, αλλα επειδη εχουμε Δημοκρατια και βημα στον φιλοξενο αυτο ιστοτοπο καλα θα κανουν να διαβαζουν και τι σκεπτεται ο κοσμος που βλεπει την ομαδα και ειναι και πολλοι που ναι μεν δεν ειναι προπονητες αλλα καταλαβαινουν απο ποδοσφαιρο

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Πηγή: gazzeta.gr

"Το τι έφταιξε στον Ολυμπιακό στο 2ο ημίχρονο: «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, παρόλα αυτά ξεκινήσαμε με έναν πολύ καλό τρόπο και στα πρώτα 35 λεπτά του αγώνα. Στη συνέχεια μετά από ένα λάθος δικό μας, χάσαμε την ισορροπία μας, ίσως και την συγκέντρωση μας. Στο ημίχρονο μιλήσαμε για αυτό, και στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο καλό τρόπο. Ωστόσο μετά από το γκολ από στημένη φάση όπου ελέγχαμε την πρώτη μπάλα, στη δεύτερη ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που ξέρει αρκετά καλά και δεχτήκαμε το γκολ. Από αυτό το σημείο και μετά δεν αντιδράσαμε άμεσα, ήρθε το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ και τα πράγματα έγιναν αρκετά δύσκολα για εμάς. Είχαμε δηλώσει και στις προηγούμενες δηλώσεις την περασμένη Παρασκευή, ότι γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μπορεί να μας δημιουργήσει δυσκολίες. Το είχαμε δει και στο πρώτο ματς όπου μας προβλημάτισε, και μας δυσκόλεψε πολύ. Είδαμε κατά την μεταγραφική περίοδο πως ο ΠΑΟΚ δυνάμωσε σε αντίθεση με εμάς, που αποδυναμωθήκαμε. Έχει παίκτες πολύ ποιοτικούς, πολύ γρήγορους και παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν αρκετά στις αντεπιθέσεις. Γνωρίζαμε τον κίνδυνο αυτό και αυτό έγινε. Τα πράγματα ήταν υπό τον έλεγχο μας μέχρι ένα σημείο του αγώνα, από εκεί και πέρα όμως όταν δεχτήκαμε δυο γκολ ήταν πολύ δύσκολα για εμάς, για να αντιδράσουμε. Για αυτό το παιχνίδι έληξε με αυτό το τρόπο».

Τις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού: «Πράγματι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε μια ιδέα παιχνιδιού, μια φιλοσοφία στο μυαλό μας και κατά πόσο θα καταφέρουμε να την εφαρμόσουμε ή όχι σε κάθε ματς. Αυτό περνάει μέσα από την δουλειά, μέσα από την καθημερινή προπόνηση, είναι πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Όχι μόνο στην επίθεση μας, αλλά και στην άμυνα μας. Υπάρχουν πράγματα στα οποία δεν είμαστε τόσο αποτελεσματικοί, όσο ήμασταν σε άλλες περιόδους του Πρωταθλήματος. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε και γενικότερα πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε στον τρόπο που παίζουμε. Να είμαστε πιστοί στην ιδέα που έχουμε πριν το παιχνίδι. Άλλες φορές το καταφέρνουμε, άλλες όχι. Επίσης, υπάρχει το θέμα ότι έχουμε πολλά ματς συνεχόμενα και έχουμε λίγο χρόνο για να δουλέψουμε. Από τις 4 Ιανουαρίου που γυρίσαμε από την διακοπή των Χριστουγέννων, είχαμε μια εβδομάδα μόλις να δουλέψουμε και από εκείνη την ημέρα και μετά έχουμε κάθε τρεις ημέρες παιχνίδι. Είναι λοιπόν κάτι δύσκολο το να δουλέψουμε ξεχωριστά για κάθε παιχνίδι. Υπάρχει και ο τρίτος παράγοντας, όπως είπαμε χάσαμε σημαντικούς παίκτες και όλα αυτά έχουν οδηγήσει στο να βλέπουμε αυτά τα προβλήματα στην ομάδα μας. Μέσα από την δουλειά την καθημερινή προσπαθούμε να διορθώσουμε τα προβλήματα που έχουν προκύψει».

Πηγή: sport24.gr

ια τις απώλειες του Ολυμπιακού στην μεταγραφική περίοδο:

"Δεν θα το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία γιατί είναι ένα γεγονός που το είχαμε σχολιάσει όταν συνέβαινε. Όταν μια ομάδα χάνει δύο - τρεις από τους πολύ σημαντικούς πρωταγωνιστές της, όπως είναι ο Μιλιβόγεβιτς, ο Ιντέγε, ο Ομάρ, τότε σταματά να είναι η ίδια ομάδα. Άλλη ομάδα ήμασταν έως τα μέσα Φεβρουαρίου και άλλη αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι κάτι που το σχολιάσαμε όταν συνέβαινε. Ότι κανένας οργανισμός όταν χάνει δύο ή τρία απο τα πλέον σημαντικά στελέχη του, δεν συνεχίζει να είναι ο ίδιος και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι πιο δυνατός σε σχέση με πριν.

Δεν το χρησιμοποιώ ως μια δικαιολογία. Είναι μια πραγματικότητα την οποία τη ζούμε και προσπαθούμε να την ξεπεράσουμε. Προσπαθούμε να βρούμε το τρόπο να αντεπεξέλθουμε, να βρούμε λύσεις και εναλλακτικές μέσα από την ομάδα μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε μέσα στους στόχους μας, σε τρεις διοργανώσεις. Έχουμε φέρει καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους μας. Αυτή η στιγμή είμαστε εκεί που θέλουμε όσον αφορά τους στόχους μας και αυτό δεν μπορούμε παρά να το αναγνωρίσουμε στην ομάδα. Συνεχίζουμε την δουλειά".

Επειδή θα ξεχάσουμε να διαβάζουμε, αλλά και επειδή το ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που δημιουργεί η χθεσινή ήττα μας είναι ότι πλημμύρισαν οι βόθροι από τα γνωστά σκατά/λάσπη των αντικειμενικών επισημαίνω τα εξής ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ.

1. Αντίθετα με τη διάσταση που δίνουν τα βοθροΜΜΕ, προσωπικά από τις αναγραφόμενες δηλώσεις δεν αντιλαμβάνομαι πως ο κ. Μπέντο "άδειασε" τη διοίκηση. Ο άνθρωπος είπε την αλήθεια, δεν ενισχυθήκαμε, ωστόσο αυτό το γεγονός αποτελεί κατά ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ δικαιολογία. ΔΕΝ διατύπωσε ότι ήταν ΛΑΘΟΣ οι πωλήσεις. ΔΕΝ άδειασε τη διοίκηση. ΔΕΝ έθιξε παίχτες. Μίλησε λογικά, όταν χάνεις παίχτες κλειδιά και απορρυθμίζετε η ομάδα, χρειάζεσαι χρόνο για να δουλέψεις τη χημεία με τα νέα πρόσωπα. Προσωπικά καταννοώ ακριβώς τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ από αυτά που ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ πληροφορείται ο κόσμος. ΞΕΚΙΝΑΕΙ από την τοποθέτηση του ότι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για όσα έχουμε πετύχει και να συνεχίζουμε να προσπαθούμε γιατί είμαστε μέσα στους στόχους, επίσης πρέπει να είμαστε ταπεινοί, συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε την προσπάθεια (να δούμε τα λάθη και να τα διορθώσουμε).

Δεν θα μπορούσε να δηλώσει οτιδήποτε άλλο, όταν ΠΡΕΠΕΙ ψυχολογικά πρωτίστως να κρατήσει ζεστή την ομάδα και να την αποφορτίσει, δεδομένου του τρελού προγράμματος.

2. ΤΣΟΡΑΡΟΣ. Τον τιμώ και τον σέβομαι γιατί είναι κλάση και έχει προσφέρει πολλά στο σύλλογο. ΩΣΤΟΣΟ. Εύχομαι αυτές οι δηλώσεις να μην είναι από πραγματικό μιντιακό προφίλ του Τσόραρου και εναγωνίως περιμένω να τις διαψεύσει δημοσίως. Εάν είναι αληθινές τότε για εμένα προσωπικά ο παίχτης έχει τελειώσει και να πάει στο καλό. Αρχηγός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, δε σημαίνει, διατυμπανίζω στα μέσα διογκώνοντας την κρίση. Αν είσαι πραγματικός αρχηγός, κατέβα μίλα στα αποδυτήρια, μίλα στη διοίκηση όχι όμως στα μέσα και όχι μετά από τόσα χρόνια στην Ελλάδα όπου οφείλει να ξέρει πλέον την τροφή για επίθεση που δίνουν τέτοιες καταστάσεις. Αν είσαι πραγματικός αρχηγός ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΚ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΠΩΣ? ME OΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ π.χ. παρακολούθησε το Φουρτούνη, τον Ανδρούτσο, συμβούλεψέ τους, δίδαξέ τους από την εμπειρία σου, γίνε τακτικός σύμβουλός τέλος πάντων αξιοποίησε την ποδοσφαιρική σου εμπειρία, παραστάσεις με όποιο τρόπο μπορείς. ΟΧΙ όμως με δηλώσεις στα ΜΙΝΤΙΑ. Ειδικά αυτό το σχόλιο αποτελεί κατ'εξαίρεση ΑΠΟΛΥΤΗ άποψή μου, καθώτι τη ΦΑΝΕΛΑ με το ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ, την έχω ιδρώσει, την έχω ματώσει και την έχω τιμήσει ως αθλητής σε επίπεδο παιδικό/εφηβικό. Ουδέποτε όταν είχαμε πρόβλημα η λύση προήλθε με δηλώσεις παιχτών στα σόσιαλ μίντια.

3. Ξεκάθαρα σε μια ιδιαίτερη χρονιά δεχόμαστε σάπιο πόλεμο στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας μας. Τώρα που η ομάδα θέλει στήριξη. ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ, ΕΜΦΑΤΙΚΗ, ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Θέλουνε δεν θέλουνε θα τα πάρουμε όλα.

4. Μην πέφτετε στην παγίδα των ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ, σκεφτείτε το: αν ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα θα φωνάζανε; ή σύμφωνα με τις προσφιλείς πάγιες τακτικές τους θα πηγαίνανε την κατάσταση στα μουλωχτά και σιωπηλά; Ξανασκεφτείτε το. Προσπαθούν να δημιουργήσουν κρίση και να μας αποδιοργανώσουν.

5. Για να μην ξεχνιόμαστε η πραγματικότητα στη βαθμολογία είναι Ολυμπιακος -7 Πανιώνιος, -8 Μπάοκ. Αν ο Πανιώνιος ΠΑΙΞΕΙ και ΚΕΡΔΙΣΕΙ σήμερα τότε τα λέμε ξανά για τον "κίνδυνο" του πρωταθλήματος (...σοβαροί να είμαστε).

7. Για τον αγώνα, έχω την εξής παρατήρηση: ο ΠΑΟΚ δεν μας κέρδισε. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχασε. Εξηγούμαι συντόμως, η ομάδα κατά τη γνώμη μου κατέβηκε πολύ καλά τακτικά, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα (έως καθόλου) θα έλεγα στο α' ημίχρονο. Όποιος κατανοεί δεδομένα όπως διαχείριση κούρασης, σερί δύσκολων αγώνων, υπερπροσπάθεια ανατροπής με τον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός μπήκε σωστά. Έψαξε το/τα γκολ που θα τον έβαζαν οδηγό και θα του έδιναν το δικαίωμα να κρατήσει δυνάμεις και να βάλει τον ΜΠΑΟΚ σε διαδικασία να τρέχει και όχι το ανάποδο όπως συνέβη. Η τακτική απέδωσε, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πάτησε τον ΜΠΑΟΚ και έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί, δεν μπήκαν οι φάσεις και από εκεί και πέρα η κατάσταση έγινε δυσκολότερη ΚΑΙ λόγω κούρασης και το ματς άνοιξε με το 0-0 του ημιχρόνου. Να το πω απλά αν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξανάπαιζε το ίδιο ματς με τις ίδιες καταστάσεις 10 φόρες 9/10 θα είχε ανοίξει το σκορ.

Θυμηθείτε τα λόγια μου, αμφιβάλλω σοβαρά ότι ο ΜΠΑΟΚ έχει το μέταλλο να κερδίσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Δεν έχει νοοτροπία πρωταθλητή, ήταν είναι και θα είναι κομπλεξικοί. Αν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πετύχαινε τον ΜΠΑΟΚ κουρασμένο και του έβαζε 2 δεν υπήρχε περίπτωση από προπονητή να γεμίσει το κέντρο με τρεχαλατζήδες και να παραχωρήσει το γήπεδο. Αντιθέτως θα του έριχνε 5. Κυριολεκτικά θα τους είχε καταπιεί το γήπεδο. Απλά και σταράτα.

8. Έχουμε ομαδάρα, μην αμφιβάλει κανείς.

9. Το ξαναλέω γιατί αντιλαμβάνομαι τον ΚΙΝΔΥΝΟ περισσότερο από ποτέ σε μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ χρονιά για το σύλλογο. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ αυτή τη στιγμή είναι ελλείψει χρόνου η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ και ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ τόσο της κοινής γνώμης (ΟΠΑΔΟΙ) όσο και της ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ. Διότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κάθε 3 μέρες δίνει ένα ΤΕΛΙΚΟ πλέον. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα "μόρφωμα" ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, κάθε γκέλα μας (ισοπαλία, ήττα) θα θεωρείτε στα ΜΜΕ ως αποτυχία και θα προσπαθούν να δημιουργήσουν κρίση με την ελπίδα να αποπροσανατολιστούμε από το πως θα διαχειριστούμε ΙΣΤΟΡΙΚΑ τη 2η ευκαιρία μας για πρόκριση στους 8, να απωλέσουμε το ΚΥΠΕΛΛΟ και απλά να απαξιώσουν το κατακτημένο μας πρωτάθλημα. Ίδια δουλειά με πέρυσι (ΆΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ), πέρυσι την πατήσαμε και κάναμε ΔΩΡΟ το ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Διότι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είναι ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι το ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΚΟΣΜΟΣ-ΟΜΑΔΑ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

10. ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

ΔΙΟΡΘΩΣΗ: "...ωστόσο αυτό το γεγονός ΔΕΝ αποτελεί κατά ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ δικαιολογία..."

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

ΠΡΟΣΘΗΚΗ: 6. ΣΗΜΕΡΙΝΗ BAΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, -7 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, -8 ΜΠΑΟΚ. Το Πρωτάθλημα είναι στα πόδια μας και θα το πάρουμε.

Εικόνα ven7

Αδερφέ εξαιρετική και πάλι η ανάλυση σου.

Δυστυχώς επικοινωνιακά έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ και δυστυχώς οι ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ μας ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ τους.

Και μετά την απόλυση Μπέντο ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ...

Η ΟΜΑΔΑ και ο εκάστοτε Προπονητής ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ με αποτέλεσμα ο κόσμος συνεχώς να παρακολουθεί τα δρώμενα μέσα από παραμορφωτικό φακό...

Δε θα κρίνω την απόλυση του Μπέντο, περίμενα από τον Πρόεδρο να κάνει μία κουβέντα μαζί του σχετικά με τις δηλώσεις (που όπως ακριβώς έγραψες αν είσαι καλόπιστος καταλαβαίνεις αμέσως πως δεν περιείχαν καμία μομφή προς τον Πρόεδρο αλλά ήταν μια ρεαλιστική αποτύπωση της πραγματικότητας) και να λυνόταν το θέμα ακόμα και με κάποια ίσως "εκπαίδευση" του Μπέντο στην νοσηρή Ελληνική πραγματικότητα. Άκρως ρεαλιστής ο Μπέντο σε σημείο που γίνεται δύσκολα κατανοητό από ανθρώπους που έχουν μάθει να σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο.

Δυστυχώς δε θα μάθουμε ποτέ αν ο Μπέντο ήταν ο κατάλληλος προπονητής για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όπως δεν μάθαμε ποτέ και για τον Ζαρντίμ και για τον Σίλβα.

Προσωπικά τον θεωρώ άκρως ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ σε σχέση με το σημείο στο οποίο ανέλαβε και το σημείο στο οποίο φεύγει αλλά οριστικό συμπέρασμα δεν κατάφερα να βγάλω.

Ήθελα να μείνει για 2η χρονιά διότι θέλω να δω ένα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που πετυχαίνει τους βασικούς μας στόχους την πρώτη του χρονιά να δείξει τι μπορεί να κάνει την δεύτερη και ειδικά την τρίτη.

Η Ιστορία λέει πως όποιος προπονητής κάθισε 2η χρονιά και ειδικά 3η στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κατάφερε να ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑΡΑ.

Εν πάσει περιπτώσει κάποιοι ΣΗΜΕΡΑ ζητάνε ΟΜΟΨΥΧΙΑ και ΕΝΟΤΗΤΑ.

Εμείς την ΖΗΤΑΓΑΜΕ και ΧΤΕΣ και θα την ζητάμε και ΑΥΡΙΟ και ΠΑΝΤΑ.

Την Πέμπτη το ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ να ΒΡΑΖΕΙ..

ΟΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ...ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..

Ειδικά στο πέταλο οφείλει να ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ αυτό το ΑΝΕΚΔΟΤΟ με το ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ...ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ και ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ του ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ...

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ!!!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!

Εικόνα Ποσειδωνία

Ο Μάιος με ενδιαφέρει,όταν θα κάνουμε το γύρο του θριάμβου.Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό(πρωταθλητή).
Μεγαλύτερη σημασία να δώσουμε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και λιγότερο με τους Τούρκους.
Ενωμένοι και δυνατοί,να τους κάνουμε να σκάσουν...
Υ.Γ.Συγχαρητήρια στα κορίτσια του βόλεϊ,όπως και σε αυτά του μπάσκετ.Νίκες και κούπες παντού.

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι,πνίγουμε την πίκρα και την οργή μας και υψώνουμε ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ-ΕΝΟΤΗΤΑ -ΣΤΗΡΙΞΗ-ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.
Είμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του πολέμου!
Ένα ένα τα παιγνίδια!Για το πρωτάθλημα πρωτίστως!
1.Κατ΄αρχήν προέχει και επιβάλλεται η νίκη την Κυριακή επι του Ατρομήτου!Νίκη πάσει θυσία για πολύ σοβαρούς λόγους του παρόντος και του μέλλοντος!(δεν διανοούμαι να μην πάμε καλά την Κυριακή-θα μπλέξουμε άσχημα..φτου φτου ξορκίζουμε το κακό).
2.Καλοδεχούμενη η επιτυχία με τους Τούρκους αλλά όχι να δώσουμε εκεί το άπαν της ενέργειας μας.
3. Η αναγκαία,αυστηρή και δίκαια κριτική στο σωστό timing!
4. Για τον Μπέντο θα αποφασίσει ο Πρόεδρος.(ξέρει πολύ περισσότερα έχει όλα τα δεδομένα για την σωστή απόφαση στο σωστό Timing)

ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΑΡΑ ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

χαιρετώ σας, σύγγαυροι!
κατ' αρχάς να δώσω τα συγχαρητήριά μου κι εγώ στις κοριτσάρες του τμήματος βόλλεϋ του Ολυμπιακού μας! καθώς επίσης και στα υπόλοιπα νικηφόρα Ερασιτεχνικά τμήματα μας!

στα του ποδοσφαίρου, δεν απογοητεύθηκα χθες, μιας κι ο εφετινός Ολυμπιακός δεν με έχει κάνει να έχω απαιτήσεις και προσδοκίες, μιας και του λείπει το
«ΦΕΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ, ΦΕΥΓΑΤΕ ΑΠΌ ΜΠΡΟΣ, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ!».

ο εφετινός Ολυμπιακός είναι μία ομάδα δίχως ταυτότητα, δίχως πλάνο, με μεγαλύτερο ένοχο τον Μάρκο Σίλβα, διότι εάν επιχειρήσω να φτιάξω πίτσα και το αλεύρι μου πει την τελευταία στιγμή, «κυρ μάγερα, εγώ την κάνω», ό,τι και να ψάξω να βρω από τους γείτονες να το αντικαταστήσω, σκατά θα τα κάνω.

Υ.Γ.
Π Ο Τ Ε πια Πορτογάλος προπονητής στον Θρύλο μας, το ...φάντο δεν ταιριάζει στην Ολυμπιακή ιδιοσυγκρασία!

Εικόνα griondim1

.......όταν σε χαλάει ο Τοροσίδης, κάποια στιγμή θα τιμωρηθείς με Φιγκέιρας. Όταν έχεις αποδοκιμάσει τον χαρισματικότερο Έλληνα σκόρερ της τελευταίας 30ετίας, θα κάνεις τον σταυρό σου μήπως σκοράρει ο Ιντέγιε στις δυο (παρά κάτι) τελικές που βγάζει κατά μέσο όρο σε κάθε ματς. Και όταν ο Χολέμπας σου φαίνεται «κάπως», θα εμφανιστεί ένας Μασουακού για να σου υπενθυμίσει ότι η αχαριστία είναι το πιο ανθρώπινο από τα ελαττώματα που υπάρχουν στη φύση. Το ίδιο ισχύει και για τους προέδρους: πόσοι από αυτούς που τα έχωναν στον Κόκκαλη για χρόνια, δεν αναγνωρίζουν σήμερα το μεγαλείο του;

......Με λίγα λόγια, ο οπαδός οφείλει να είναι όσο πιο ώριμος γίνεται. Να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του, να αναγνωρίζει τα καλά, να επισημαίνει τα στραβά και να αποφεύγει πάση θυσία τις διαχωριστικές και τα διλήμματα «υπάλληλος ή βαζελόγαυρος». Και στην τελική, να βάλει και μια φωνή παραπάνω και προς τη διοίκηση αν νιώσει ότι το πράγμα πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση. Φωνή όμως και όχι τρικλοποδιές. Μη ρωτάς λοιπόν, τι μπορεί να κάνει η ομάδα σου για σένα. Αντ’ αυτού, βάλε σε προτεραιότητα το πώς θα μπορέσεις ΕΣΥ να τη βοηθήσεις. Και με την αμέριστη υποστήριξή σου, αλλά και με τη σωστή κριτική. Πάντοτε όμως στο σωστό τάιμινγκ.

αυτά έγραφε τον Ιούλιο του 2016 σε ημερήσια αθλητική εφημερίδα ο Γιώργος Χαλάς. Τα είπε όλα.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

«όχι τρικλοποδιές» και «σωστό timing» γράφει ο κ. Χαλάς, σε μία ιστορική ερυθρολεύκων αποχρώσεων εφημερίδα, η οποία σε μια δυσχερέστατη στιγμή εφέτος το καλοκαίρι βγάζει ρεπορτάζ με απαράδεκτες δηλώσεις Γεωργάτου και με άμεσο κίνδυνο να βουλάξει η ομάδα στην εσωστρέφεια.

Εικόνα griondim1

Καλησπέρα. Αυτό που γράφει η εφημερίδα τι σχέση μπορεί να έχει με την άποψη του κάθε δημοσιογράφου, ο οποίος υπογράφει τα κείμενα του; Κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη καμία.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

σύγγαυρε, η εν λόγω εφημερίδα, η οποία αποτελούσε το ευαγγέλιό μου και την πηγή επαφής μου τη δεκαετία του '80 με τον Θρύλο μας (αφότου μετοίκησα σε νησί), τα τελευταία χρόνια έχει μια αρκετά παράξενη θέση και στάση με τα του Ολυμπιακού (δεν είναι τυχαία η αποχώρηση του κ. Γαβαθιώτη).
εάν λοιπόν ο κ. Χαλάς επιθυμεί την ενώτητα και την ομόνοια στις τάξεις των οπαδών, καλό θα ήταν να ξεκινήσει τις παραινέσεις και το να κουνά διδασκαλικά το δείκτη της δεξιάς του άκρας χειρός προς τους συναδέλφους του, τους οποίους συναντά στα γραφεία του εντύπου πρωτίστως.
την προσωπική μου γνώμη καταθέτω κι εγώ, εννοείται.

Εικόνα LaM

Εξαιρετικός!

Εικόνα redstone7

ρε παιδιά δεν είναι κακό να σουτάρει τώρα τον Μπέντο και να πάρει προπονητή τον Νικοπολίδη πιστεύω ότι από την πρώτη μέρα που θα αναλάβει θα δείξει καλύτερο πρόσωπο η ομάδα

Εικόνα markonis

Όποιος λησμονεί την ιστορία του είναι καταδικασμένος.Προπονητικό ντεμπούτο για το Νικοπολίδη στον αγώνα με τον Ατρόμητο,μετά την αποπομπή του Ζαρντίμ,που έπαιζε αντιποδόσφαιρο και νικούσε με μισό μηδέν.Το ότι η ομάδα ήταν μέσα και στους τρεις στόχους (πρωτάθλημα,κύπελλο,Ευρώπη),όπως επίσης και το γεγονός πως μέχρι τότε ήταν αήττητη στο πρωτάθλημα,δεν ελήφθησαν υπ'όψη από τη διοίκηση.Στον Ατρόμητο προπονητής ήταν ο «μουστάκιας» που πήρε την ταυτότητα του Αντωνάκη,νικώντας με 3-2,σπάζοντας το αήττητο και στερώντας από την ομάδα μας την μεγάλη ευκαιρία να τερματίσει πρωταθλήτρια και αήττητη.Ακολούθησε η έλευση του Μίτσελ κ.λ.π
Άρα λοιπόν ο ασφαλέστερος τρόπος ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΧΟΙ είναι να εκδιωχθεί ο Μπέντο και να ανατεθεί η ομάδα στον Αντωνάκη.
Ψυχραιμία λοιπόν,η διοίκηση κάτι παραπάνω ξέρει και θα πράξει το καλύτερο.

Εικόνα griondim1

Υποθέτω ότι ο φίλος μας παραπάνω το γράφει ειρωνικά και εν είδει αστεϊσμού. Δεν μπορεί να έχει το παραμικρό στοιχείο σοβαρότητος η άποψη αλλάζω κάτι στην ομάδα τώρα, καθώς το μόνο που μπορείς να αλλάξεις είναι ο προπονητής. Κουβεντούλα να γίνεται είναι αυτό το ενδεχόμενο.

Τον προπονητή τον ψάχνεις πολύ καλά πριν δεσμευτείς μαζί του. Αν φτάσεις στο διαζύγιο, ειδικά λίγο πριν το τέλος, αυτό έχει κόστος, πόνο και απώλειες. Καλημέρα φίλε.

Εικόνα gavrina

Καλημερα Αποστολε!Αυτο ακριβως!Ενωμενοι σαν μια γροθια για τον Θρυλο μας!μεινανε λιγες αγωνιστικες και δεν πρεπει να κανουμε την χαρη σε κανεναν να μας λυγισει!Εχουμε επισημανει απειρες φορες οτι χρειαζεται ολικο λιφτινγκ στην ομαδα το καλοκαιρι αλλα τωρα μονο πιστη και φωνη!

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Και για να μην ξεχνόμιαστε ΓΑΜΩ τη ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΑΙΕΤΑ ΑΡΔ ΤΗΣ..

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Συμφωνώ απολύτως και με σένα κ.Απόστολε , όσο και με τους προλαλήσαντες. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ , ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. Καιρός να σφίξουν οι ορθοπρωκτικοί δακτύλιοι όλων μας, οπαδών τε και παικτών-διοίκησης (προπονητή δεν βάζω θεωρώντας τον ξεγραμμένο).

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Συγχαρητήρια στις κοριτσάρες μας για το 7 σερί.
Όσο για το ποδοσφαιρική ομάδα πλέον τα λόγια είναι περιττά.
Και το χειρότερο είναι πως σε "ξενερώνει" με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή..