ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ: ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ



Αρχικά είχαμε την ομολογία Αλαφούζου στο τριώροφο της greenwin Μπύρας 13 τον Ιούλιο του 2015.
 
 
Έρχεται τώρα και ο ''καπετάνιος των ονείρων'' τους, Nικόλας Πατέρας, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, με την κατάθεσή του στη δίκη του Κoriopolis.
 
Τον Κομπότη όταν τον γνώρισα μου φάνηκε σοβαρός παράγοντας.
 
 
Ο Άρης Ασβεστάς, στο site με τις τσόντες sdna.gr, αξιολόγησε ως σημαντικότερο κομμάτι της κατάθεσης Πατέρα...τα λεφτά που υποτίθεται πήρε ο Αλέκος Κούγιας για να τα βρει με το Μαρινάκη. Φυσικά, ο Πατέρας αναφέρθηκε στα χρήματα που έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ΠΑΕ Παναχαϊκή για μεταγραφές παικτών το καλοκαίρι του 2014, αλλά αυτό δεν θα ''πουλούσε'' ως τίτλος του άρθρου. Αντίθετα, όσοι ''ενημερώνονται'' από τίτλους ειδήσεων στο facebook, δίχως καν να κάνουν ένα κλικ στο άρθρο που τους βγαίνει στον ''τοίχο'' τους, θα δουν τις πίπες του Αρούλη Ασβεστά και του Λαλάκη-Μουλάκη Παπαθεοδώρου και θα πουν ''πω πω τι βόμβα έριξε ρε παιδιά ο Πατέρας, τα άρπαξε ο Κούγιας από το Μαρινάκη, παντελόνιασε γερό κασέρι''.
 
Από εδώ και πέρα, όποιος μιλάει για ''Κομπότη που έχει παράρτημα του γαύρου το Λεβαδειακό'', θα του κοτσάρουμε αυτές τις δηλώσεις.
 
''ΕΞΩΣΥΣΤΗΜΙΚΟ'' ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟΤΗ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ
 
''ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ'' ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟΤΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ.
 
Άντε να δούμε αν σας μείνει κάποια άλλη πίπα (Herb εννοούμε...) για να προπαγανδίζετε.
 
Υ.Γ. Για τα περί πίπας και προπαγάνδας, περνάμε κι εδώ αυτό που βάλαμε στο facebook και προέκυψε από το δικηγόρο της ΠΑΕ ΠΑΟ, Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Υπάλληλοι και με τη βούλα...
 

Σχόλια

Εικόνα gavrina

Καλησπερα Αποστολε!Θελω ξεσπασμα σημερα με τον Ατρομητο και τσαμπουκαλεμενη εμφανιση γιατι πρεπει να σταλουν μηνυματα εν οψει παο.Νικη και επιβλητικη εμφανιση ωστε να καταπιουν τη γλωσσα τους τα αρδακια.

Εικόνα loudovikos

Καλησπερα παιδια..Ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω..Θελω να θιξω κατι για τον οργανωμενο πολεμο που γινεται εναντιον της ομαδας μας..Σε αυτο το τσοντοsite γραφουν ολοι οι αντιπαναθηναικοι με μισος και μενος..Και πολλες φορες γραφουν και ονομαστικα για αλλους αρθογραφους του Ολυμπιακου(ειναι και πολλοι)..Απορω γιατι γραφει εκει ο Νοικοκυρης..Κανενας Ολυμπιακος δεν πρεπει να γραφει εκει περα..Δεν του το εχει πει κανεις??Εδω δεν μπορει να γραφει καποιος εναντιον τους και να τους ξευτυλιζει?..Αφου εκεινοι με ενα αρθρο τουλαχιστον την ημερα ουσιαστικα απαντουν σε ολα που τους καταλογιζουμε...Εμεις δεν εχουμε καποιον να τους ξευτυλιζει καθημερινα?

Εικόνα koropi48

Καλωσόρισες αδερφέ και να σχολιάζεις συχνά πλέον, αφού πήρες το βάπτισμα. Στο ερώτημά σου απάντησες ήδη. Αυτό το σάιτ είναι ένας χώρος που τους ξεβρακώνει καθημερινά,όχι με βρισιές αλλά με στοιχεία. Και στα άλλα φιλικά σάιτ γράφνται πράγματα. Αλλά βλέπεις,δεν έχουμε τηλεοπτικό κανάλι, που είναι ο πυρήνας και η μήτρα της διαπλοκής στη χώρα. Μόνο ο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1 ξεφεύγει από τον κανόνα. Όλους τους άλλους τους ελέγχει το άφραγκο σύστημα. Απλώς μην μπαίνεις στα σάιτ τους, μην ακούς τα ράδιά τους και μη διαβάζεις τις φυλλάδες τους.

Εικόνα koropi48

Τα λεφτά προς την παναχαϊκή αφορούν στη μεταγραφή του Πλέγα, που πήγε να φάει τσάμπα ο άφραγος καναλάρχης και έκανε τον κούγια έξαλλο. Οι μισθοφόροι της δημιοσιογραφίας βέβαια, όταν ο βγενόπουλος έδινε διαφήμιση στα σωβρακάκια του παοκ (τα κρουασάν) ή έδινε δήθεν για μεταγραφή κάποιου μαλεζά ή μελισσά (δεν θυμάμαι) 2 εκ. ευρώ !!!!!! σύν τρία για χριστοδουλόπουλο!!!!!!!, όταν ο ανταγωνιστής ΘΡΥΛΟΣ έδινε μέχρι 1 εκ. ευρώ, δεν σκέφτηκαν μήπως αυτά τα λεφτά πάνε για να σωθεί ο παοκ από τη διαφαινόμενη τότε χρωκοπία. Οοοοοοχι. Όλα καθαρά. 400.000 για να διαφημίσουν κρουασάν στο παντελονάκι. Όσα έπαιρνε ο ΘΡΥΛΟΣ από το βασικό χορηγό του.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

ήταν αυτό που λέγαμε «με το κρουασάν στον (_¤_)» ...

Εικόνα Warrior 7

Όπως επίσης σοβαρός είναι και ο Πανόπουλος, ο οποίος διοικεί άλλο ένα "παράρτημα"...Βέβαια το 2014 που είχαν την ευκαιρία να τον "ρίξουν" αυτοί προτίμησαν να "κατεβάσουν τα δεύτερα" με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 3-1 και η Ξάνθη να παραμείνει στην κατηγορία.

Σοβαρός επίσης είναι και ο "καταστροφέας" του ποδοσφαίρου Βασίλης Γκαγκάτσης που με ψήφους 11-4 και την υποστήριξη του τρίου της φάπας έγινε διευθύνων σύμβουλος της Super League.

Σοβαρός, τέλος, είναι και ο Μπέος που έγινε και αυτός ισότιμος συνομιλητής της φιλιππινέζας του εθνικού φοροφυγά...

Κοίτα κάτι συμπτώσεις...Όλοι αυτοί που δήθεν κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο, τώρα έγιναν οι μπροστάρηδες της κάθαρσης! Αναμενόμενο...

Αυτό που μένει να δούμε είναι τις προτομές τόσο του Κόκκαλη όσο και του Μαρινάκη στον προαύλιο χώρο του τριώροφου αλλά και φωτοφραφίες τους στους τοίχους των σουβλατζίδικων της Πανόρμου, μετά από προτροπή του Αλαφούζου...Το γελάτε;

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

σχετικά με το υστερόγραφο.
πάγια τακτική των διοικούντων τον ποα, να τους βάζουν μπροστά και μετά να τους αφήνουν ξεκρέμαστους και να τους δίνουν με ευκολία ώστε οι ίδιοι να βγουν λάδι.

Υ.Γ. https://www.youtube.com/watch?v=DbQPU7EsyZo