Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ Σ/Κ



Επειδή πολύς λόγος έγινε πάλι από χθες για τη διαιτησία του αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0, με αφορμή τις δηλώσεις του γραφικού Πορτογάλου προπονητή Σα Πίντο, ας δούμε το τι έγινε σε αυτό το παιχνίδι.

Η μοναδική περίπτωση για την οποία δικαιούται να γκρινιάζει ο Ατρόμητος, είναι το οφσάιντ στο Λημνιό στο 39', με το σκορ 1-0, εκεί που έπαιρνε την μπάλα απειλητικά σε θέση έξω αριστερά και μπορούσε να μπει στην περιοχή του Ολυμπιακού με προοπτικές για ευκαιρία ή και γκολ. Κι εκεί βέβαια δεν μιλάμε για φάση ''τετ α τετ'', ούτε για γκολ που ακυρώθηκε. Δεν ξέρουμε αν θα γινόταν έστω φάση, αφού μπορεί να άνοιγε το κοντρόλ ο Λημνιός, να έβγαινε πλάγια, να τον προλάβαινε κάποιος αμυντικός ή να έκανε βιαστικό και πολύ άστοχο σουτ. Από εκεί και πέρα, ο ίδιος βοηθός Καμπούρης της ΕΠΣ Ευβοίας που έκοψε το Λημνιό, νωρίτερα στο 22' με το σκορ 0-0 άφησε τον Πλατέλλα του Ατρομήτου να συνεχίσει την προσπάθεια αν και ήταν αρκετά εκτεθειμένος (και πάλι η φάση ήταν στο πλάι), στο 48' άφησε τον Ντε λα Μπέγια του Ολυμπιακού να βγάλει σέντρα αν και ήταν ακάλυπτος, σέντρα που δεν κατέληξε σε ευκαιρία (μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου Γκορμπούνοφ), ενώ στο 45+1' του πρώτου ημιχρόνου υπέδειξε ένα οφσάιντ στον Τόνσο του Ατρομήτου που έβγαινε ''τετ α τετ'', το οποίο ο Βαρούχας στον ΣΚΑΙ έκρινε ανύπαρκτο, ενώ ο Περικλής Βασιλάκης στη ''δημόσια και όχι κρατική'' ΕΡΤ το έβγαλε οφσάιντ. Όπως βλέπουμε στο βίντεο, το σώμα του Τόνσο, έστω και οριακά, είναι πιο μπροστά από την γραμμή της NOVA. 
 

Ο άλλος βοηθός, ο Καρατζίκας από την ΕΠΣ Αθηνών του πανελίστα της ''ΔΙΚΗΣ'' προέδρου της κυρίου Δημητρίου (μεγάλη ''ολυμπιακάρα'' κι αυτός..), σταμάτησε με ένα μάλλον ανύπαρκτο οφσάιντ το Λε Ταλέκ του Ατρομήτου στο 89', με το σκορ 2-0. Λέμε ''μάλλον'' γιατί από την γραμμή φαίνεται ότι ίσως το σώμα του γέρνει μπροστά και είναι εκτεθειμένο, αλλά ας πούμε ότι δεν είναι. Η μπάλα και πάλι ήταν στο πλάι, υπήρχαν αρκετοί αμυντικοί του Ολυμπιακού κοντά και σε καμία περίπτωση δεν ανεκόπη φάση για γκολ, που και γκολ να έμπαινε, το αποτέλεσμα θα άλλαζε στον εναπομείναντα χρόνο μόνο με θαύμα.
 
 
Φυσικά, ο μεγαλύτερος θόρυβος ξέσπασε για το ''ανύπαρκτο κόρνερ του Ολυμπιακού πριν το 1-0''.

ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΡΟΥΧΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΟΥΤ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΝΕΡ, ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΕ ΣΤΟ ΦΟΡΤΟΥΝΗ. ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ, ΜΕ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΝΕΡ. ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ, ΦΑΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΑΥΤΑ, ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ.
 
Όπως ήταν αναμενόμενο, το site sdna.gr που στήθηκε με ρούβλια και ξέπλυμα χρήματος από λαθρεμπόριο παντός είδους, αμέσως αφιέρωσε αρκετά άρθρα και σχόλια στις ''αποφάσεις-σκάνδαλο της διαιτησίας στο Καραϊσκάκη''. Στο βίντεο ακούμε το διευθυντή του sdna.gr, Βασίλη Παπαθεοδώρου, να μας λέει στην εκπομπή Kick Off στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου ότι από την Παρασκευή και τη ραδιοφωνική εκπομπή που έχει καθημερινά στον Σπορ FM (επίσης ιδιοκτησίας Αλαφούζου) 5-6 το απόγευμα μαζί με τον Άρη Ασβεστά, με τίτλο ''Αποκάλυψη τώρα'', είχε προβλέψει ''άσο ημίχρονο-άσο τελικό και over 1,5 στο ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος'', επειδή λέει ''ο Ολυμπιακός θα έπαιζε με βάθος στην άμυνά του, με βάθος που θα είχε έναν επιπλέον λίμπερο'', εννοώντας το βοηθό Καμπούρη. Από το site του είδαμε πολύ γρήγορα, με τη λήξη του ημιχρόνου, αναρτήσεις για το ''κόρνερ-εφεύρεση πριν το 1-0 του Ολυμπιακού'',
 

αλλά και ''εμπνευσμένα'' σχόλια στο live της αναμέτρησης.
 
 

Φυσικά όλα αυτά γίνονται εν όψει του κυριακάτικου ματς στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ΠΑΟ-Ολυμπιακός. Το αφεντικό του Λαλάκη-Μουλάκη Παπαθεοδώρου στον Σπορ FM και στον ΣΚΑΙ, Ιωάννης Αλαφούζος, παίζει τα ρέστα του μπας και μπει play off ο ΠΑΟ και αποφύγει την ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή, οπότε ''ας κάνουμε λίγη φασαρία για το γαύρο που ευνοείται''. Τι δεν μας είπε όμως ο Λαλάκης, όπως αμέλησαν να μας παρουσιάσουν και οι Βαρούχας-Βασιλάκης;

Ο Βιγιαφάνιες του ΠΑΟ έπρεπε να αποβληθεί στο Καυταντζόγλειο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά ο διαιτητής Χάρης Καλογερόπουλος της ΕΠΣ Αθηνών δεν τον απέβαλε. Αν είχε φάει κόκκινη, ΔΕΝ θα έπαιζε την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτή η φάση βέβαια δεν υπάρχει πουθενά. Για τα οφσάιντ που δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη και ήταν φάσεις της πλάκας, κουβέντα να γίνεται, ώστε να υπάρχουν σχόλια από στημένους ''αναγνώστες'' του sdna.gr τύπου ''ποτέ στα ίσια δεν κερδίζει ο γαύρος, μια ζωή με παράγκες μόνο μπορείτε''. Σχόλια που γράφουν τις περισσότερες φορές οι ίδιοι οι αρθρογράφοι του συγκεκριμένου τσοντο-site.
 
Άντε να δούμε πόση υπομονή θα κάνουμε ακόμη, να συζητάμε για ''εύνοια'' από...κόρνερ και να καταπίνουν κάποιοι αποβολές παικτών του βάζελου. Λίγη ακόμη υπομονή, υποθέτουμε. Κάτι μας λέει ότι τα ψωμιά του sdna.gr δεν είναι πολλά...
 
Υ.Γ. Μιας και πιάσαμε το θέμα ΣΚΑΙ-Kick Off-sdna.gr, να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στο ''ρεπόρτερ ΠΑΟΚ'' Σταύρο Κόλκα, που με την χθεσινή του εμφάνιση στο Kick Off επαναπροσδιόρισε την έννοια ''κλαμμένο...γατί''. Τόσο γέλιο είχαμε καιρό να ρίξουμε...
 

Σχόλια

Εικόνα Φαιδων

Επειδή έχουν κουράσει τρομακτικά,όλα αυτά τα σκατοσαιτς και τα σκατοκαναλα και σκατοραδια,του σκατοαλαφουζου και του ποα, που έχει γίνει πιο κλαψιαρης και από την κουλά, μήπως να το γυρίσουμε το χαρτί και να λέμε. Να ρε γαμιμενοι,ελενχουμε επο κεδ.κυβερνηση,ΟΥΕΦΑ,φιφα,κας,ΟΗΕ,εοκ,ΝΑΤΟ και ολόκληρο τον πλανήτη. Πάρτε τ´αρχιδια μας και βουλώστε το επιτελους

Εικόνα holland74

Θέλω να δω τι θα γίνει μόλις βάλουμε το πρώτο γκολ την Κυριακή...Θα το διακόψουν;;;Γιατί η φυλλάδα τους λέει αυτή τη φορά θα γίνει το ματς, δεν θα το πάρουν στα χαρτιά....ένα γκολ ρε ΘΡΥΛΕ να κλαίμε από τα γέλια..

Εικόνα Warrior 7

Πάλι καλά που κατέληξαν με δημοσιογραφική ταυτότητα από τη μαύρη αγορά οι εν λόγω και γλίτωσε η ελληνική κοινωνία, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είχαν ακολουθήσει άλλα "επαγγέλματα" όπως λαθρέμποροι, σωματέμποροι, λήσταρχοι και μαφιόζοι.

Από την άλλη, είναι φανερό ότι η μουσάτη μπάμπουσκα βαρέθηκε τη λυκοφιλία με τους τσάμπα μάγκες και FORZAρει αλλού τα ρούβλια...Το σάιτ της συκοφαντικής οργάνωσης, με τη σημερινή του μορφή, μετράει μήνες...

Υ.Γ. Ο Κό(λ)κα Κόλας προσπαθεί να αφήσει πίσω του τις άσχημες εμπειρίες από το Χολαργό, ειδικά τότε που παρίστανε τον τερματοφύλακα και τον γλένταγε όλη η αντίπαλη ομάδα.

Εικόνα apostolos gaganis

ΕΙΝΑΙ κόρνερ. Είδα πολλές φορές τη φάση στο βίντεο. Η μπάλα χτυπάει πρώτα στον δεξιό ώμο του Φορτούνη, σηκώνεται, ακουμπάει ελαφρά στο πάνω μισό του αριστερού πλάγιου του προσώπου ( στο ύψος ματιού-μάγουλου ) του Κοντοέ και ΜΕΤΑ βγαίνει έξω. ΕΙΝΑΙ κόρνερ.

Εικόνα savvas gridlock

To ξαναβλέπω και άουτ μου μοιάζει, αλλά αν είναι άουτ, είναι και φάουλ.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Εν τω μεταξύ Σάββα,το live για το Sdna τα έκανε κάποιος ΑΡΔ με το όνομα Αργύρης,αγνώστου επιθέτου.

Τώρα δες εδώ το κλαμμένο μουνί από τον Χολαργό που το παίζει Μακεδονομάχος και έχει προχωρημένη γυναικομαστία,που έκανε like σε σχόλιο Παοκτσή"Και κάνουν και διάλογο μαζί σου οι γαύροι...ζώα ρε φίλε...κανονικά ζώα.."απαντώντας ο ίδιος "Αν είχαν IQ δεν θα ήταν γαύροι"

https://twitter.com/redsagainst/status/839139959827214336

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

ΩΔΗ στη δημοσιογραφία.
http://www.redder.gr/stiles/stelios-potirakis/60838/na-ta-fate-se-farmak...

Η πορτογαλική ταναπού δεν έσκουζε στο μάτς του κυπέλλου όμως.
Αντίθετα ακούσαμε πως ήταν δουλεμένο στη προπόνηση το γκόλ- offside 5 στρεμμάτων.

Έτσι κι`αλλιώς πάντα κάτι βρίσκουν για να σκούζουν.