ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΦΑΠΑ ΣΗΜΕΡΑ



Αντιγράφουμε τις ειδήσεις που βγήκαν σήμερα.
 
O Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Τζιμπρίλ Σισέ (όπως αναμενόταν) δεν εμφανίστηκαν σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, όπου και έπεσαν οι τίτλοι τέλους της πολύκροτης υπόθεσης που αφορούσε την μήνυση του Γάλλου σταρ στον “ερυθρόλευκο”πρόεδρο, για τα όσα είχαν συμβεί στο Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός το 2011.
Ο Μαρινάκης δεν... άκουσε έτσι την διπλή αθώωσή του, από τον πρόεδρο του Πρωτοδικείου. Και ο Σισέ τουλάχιστον δεν ταλαιπωρήθηκε αυτή τη φορά αφού τον εκπροσώπησε ο δικηγόρος του.
Αν κάποιος όμως, από αυτή την υπόθεση βγήκε χαμένος ήταν μάλλον ο... Βασίλης Κωνσταντίνου. Βλέπετε η εισαγγελέας έδρας ζήτησε να πάνε τα πρακτικά στον αρμόδιο εισαγγελέα, για να κρίνει εκείνος αν θα πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη για ψευδορκία (όπως δηλαδή τον κατηγόρησε ο δικηγόρος του Μαρινάκη, Θέμης Σοφός) ο παλαίμαχος κίπερ και παράγοντας του Παναθηναϊκού.
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου πάντως κατάφερε για μια ακόμη να... κλέψει την παράσταση με μια ατάκα του. Μόνο που αυτή δεν ειπώθηκε κατά την διάρκεια της διαδικασίας αλλά σε διακοπή της και συγκεκριμένα σε πηγαδάκι, παρουσία μάλιστα δικηγόρων τόσο της πολιτικής αγωγής όσο και της υπεράσπισης, αστυνομικών αλλά και πολιτών που παρακολουθούσαν την δίκη.
Πάνω στη ροή του λόγου του, λοιπόν, ο Βασίλης Κωνσταντίνου είπε και το εξής: “ποια μήνυση Σισέ σε Μαρινακη... Μήνυση Πατέρα σε Μαρινάκη ήταν...”!!!
 
3 φάπες με τη μία. Αθώωση Μαρινάκη για τη μήνυση Σισέ, η οποία εκδικάστηκε παρότι είχε παραγραφεί το αδίκημα, κράτηση του Κωνσταντίνου για ψευδορκία και παραδοχή του Κωνσταντίνου, πάνω στον πανικό του, ότι τη μήνυση την υπέβαλε ο Νικόλας Πατέρας. Όταν απειλείσαι με μπουζούριασμα, αρχίζεις και ξερνάς ό,τι ξέρεις...
 

 
Ταυτόχρονα, είχαμε κι αυτό.
 

 
Περίμεναν κάποιοι σόου, να κληθεί ο Μαρινάκης για να κάνουν το κομμάτι τους, όμως δεν τους ''έκατσε''. Είναι οι ίδιοι που διέδιδαν ότι ''θα προσαχθεί βιαίως αν αρνηθεί''. Μιλάμε ότι πλέον στο sdna.gr, στο sport-fm.gr, στον ΣΠΟΡ FM, στον ΣΚΑΙ, στη Λ-ΕΡΑ ΣΠΟΡ και σε διάφορα ΜΜΕ που περιμένουν τις χορηγίες του ΟΠΑΠ, νιώθουν σαν τις κοπέλες εδώ.
 
Κι ακόμη δεν βγήκαν τα ''καλά'' από τα δικαστήρια. Αυτές οι υποθέσεις είναι λιγότερο σημαντικές από άλλες που εκκρεμούν. Μιλάμε για τα πραγματικά δικαστήρια, στα οποία πάντοτε η κατάληξη είναι η επιβεβαίωση των θέσεων του Ολυμπιακού και η καταδίκη των συκοφαντών. Στα προσχηματικά δικαστήρια, νικητές είναι οι άλλοι. Μόνο εκεί κερδίζουν...
 
Υ.Γ. Αλήθεια, η είδηση για την κράτηση του Κωνσταντίνου, γιατί δεν αναπαράγεται από τα μεγάλα αθλητικά sites; Κάνει τζιζ; Ρε Κωνσταντίνου, κάτι για ''κατάντημα'' έλεγες λίγες μέρες πριν και τώρα παρακαλάς να μην βρεθείς στα μπουντρούμια, ''δίνοντας'' όποιον προλαβαίνεις. Δεν μάσαγες καλύτερα πριν μιλήσεις;

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Δείτε εδώ άρθρο πόνου από τον υπάλληλο του Αλαφούζου.τον Νικόλα Βαζελαρά εεε Βασιλαρά:
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/312259/o-sise-eixe-dik...

"Ο Σισέ είχε δικαιωθεί ΠΡΙΝ τη δίκη!
28 Μαρτίου 2017, 12:18
Τελευταία ανανέωση: 28 Μαρτίου 2017, 12:18

Νικόλας Βασιλαράς

Δεν χρειαζόταν το δικαστήριο Πειραιά ο Τζιμπρίλ Σισέ. Εφταναν και περίσσευαν οι συνεχείς προσεγγίσεις συμβιβασμού από την πλευρά Μαρινάκη προς τον Γάλλο. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Εξι χρόνια μετά και οι «ομορφιές» σε ένα από τα (πολλά) ντέρμπι της ντροπής, αυτό του Καλόπουλου, αλλά και η διένεξη Μαρινάκη – Σισέ βρίσκονται ακόμη στον αφρό και παραμένουν θέμα συζήτησης. Όχι μόνο στην κοινή γνώμη, αλλά και στα… δικαστήρια, εκεί όπου εν τέλει γράφτηκε ο επίλογος της υπόθεσης.

Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας έγινε πολύς λόγος για την «πανηγυρική αθώωση του Μαρινάκη», γράφτηκαν κείμενα επί κειμένων από ανθρώπους που ουδέποτε είχαν ασχοληθεί ή αναφέρει το παραμικρό για το συγκεκριμένο περιστατικό και που προφανώς είχαν την άποψη ότι ο κόσμος μπήκε τότε στον αγωνιστικό χώρο για να… πανηγυρίσει και… προκλήθηκε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, διδάσκοντας ήθος.

Δεν θα μπω στη διαδικασία να ερμηνεύσω την δικαστική απόφαση και να ασχοληθώ περαιτέρω. Δεν είναι αυτό το θέμα μου και γενικώς δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτές τις διαδικασίες. Μπορεί να είναι ο μόνος δρόμος που έχει απομείνει σε κάποιον για να διεκδικήσει το δίκιο του, υπάρχουν ωστόσο άπειρα νομικά τρικ για να απαλλαχτεί ο… οποιοσδήποτε. Και το έχουμε δει, διαπιστώσει και εμπεδώσει σε σαφώς πιο σοβαρές υποθέσεις από την συγκεκριμένη.

Βέβαια, επί της ουσίας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κρίθηκε ότι τέλεσε το αδίκημα της εξύβρισης, παρά το γεγονός ότι δεν του επιβλήθηκε ποινή και παραγράφηκε χάρη στο γνωστό παράθυρο του νόμου Παρασκευόπουλου. Γενικά δεν περίμενα από κανένα δικαστήριο, πόσο μάλλον από αυτό του Πειραιά κάτι περισσότερο.

Για μένα σε όλη αυτή την ιστορία ο Σισέ έχει δικαιωθεί ΠΡΙΝ γίνει δίκη. Και αυτό δεν μπορεί να το σβήσει κανένα δικαστήριο. Ολη η Ελλάδα είδε και ξέρει τι έγινε εκείνη τη μέρα στο ντέρμπι αλλά και τι ακολούθησε. Και στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια. Οποιος θέλει να πιστεύει τα αντίθετα, δικαίωμά του είναι. Αλλωστε πολλές φορές στη ζωή το ηθικό κομμάτι μετράει περισσότερο από το τυπικό και σε αυτό ο Σισέ είναι ΝΙΚΗΤΗΣ.

Να σας πω και κάτι άλλο; Ακόμα και ο ίδιος ο Μαρινάκης φαίνεται να γνώριζε ότι δεν είναι… ακριβώς αθώος σε αυτή την ιστορία. Σαν να φοβόταν δηλαδή το αποτέλεσμα της έδρας. Και αυτό δεν είναι ένα δικό μου, αυθαίρετο, συμπέρασμα, αλλά προκύπτει μέσα από τα όσα συνέβησαν προτού ξεκινήσει η δίκη. Τι θέλω να πω; Είναι γνωστό πως τόσο πέρσι, όσο και φέτος, με πρωτοβουλία του δικηγόρου του προέδρου του Ολυμπιακού, επιχειρήθηκε αλλά δεν επετεύχθη τελικά ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ μεταξύ των δύο πλευρών.

Προτάσεις συμβιβασμού μέσω μειλ που προέβλεπαν ακόμη και οικονομική αποζημίωση και τις οποίες η πλευρά Σισέ απέρριψε επιζητώντας, μάταια τελικά, την δικαίωση, στον Πειραιά. Ένα συμβιβασμό τον οποίο επιχείρησε να πετύχει πηγαίνοντας μαύρα μεσάνυχτα με τα χαρτιά στο χέρι στο Χίλτον και ο Μοντεστό, όμως και πάλι ο Τζιμπρίλ ήταν ανένδοτος. Για μένα λοιπόν και για πολλούς ακόμα, όλα αυτά μετρούν περισσότερο από μια απόφαση οποιουδήποτε δικαστηρίου και δείχνουν ΠΟΛΛΑ. Να τα λέμε κι αυτά λοιπόν γιατί σε λίγο θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε και ζήσαμε…"

Δηλαδή εκτός του ότι γράφει στα παπάρια του τη δικαιοσύνη και την απαξιώνει,μιλώντας για "δικαστήρια Πειραιά"(λες κι έχουν άλλη αξιοπιστία τα δικαστήρια του Πειραιώς απ'αυτά των Αθηνών),αλλάζει τα φώτα στην πραγματικότητα!!

Επαναλαμβάνεται δύο φορές με έμφαση η φράση «δικαστήρια Πειραιά». Λες και δεν πρόκειται για Ναό της Δικαιοσύνης, αλλά για κανένα… σκοτεινό κέντρο αποφάσεων, που τις εκδίδει κατόπιν εντολής ή άλλων, παράνομων διαδικασιών.

Τι άλλο μπορεί να σημαίνει, κύριε Εισαγγελέα, η επανάληψη της γεωγραφικής έδρας των Δικαστηρίων που πήραν την απόφαση; Ότι αυτές οι ποινές είναι σαν να μην υπάρχουν, για τους ενόχους, επειδή είναι των πειραιώτικων δικαστηρίων και… όχι της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης κ.λπ.; Αν αυτό δεν αποτελεί ΠΡΟΣΒΟΛΗ της δικαστικής αρχής, αν δεν αποτελεί ΑΠΑΞΙΩΣΗ της ελληνικής Δικαιοσύνης, τότε τι άλλο μπορεί να είναι;

Εδώ το άρθρο του Σάββα για το συγκεκριμένο ντέρμπι(μιας και είπα το ότι αλλάζει τα φώτα στην πραγματικότητα):
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140219/ntermpy-tis-ntropis-k...

Αλλά τι να περιμένεις από κάποιον που έλεγε τον Αύγουστο του 2010 στο gazzetta πως υπήρξε επαφή στο ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Βύντρα απ'τον Χαβίτο στο Άρης- 0-1...Όταν οι αποφάσεις των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ δικαστηρίων δεν είναι όπως τις θέλουν,η απαξίωση της δικαιοσύνης απ'το αντιολυμπιακό μπλοκ(sites,κανάλια,ραδιόφωνα,τηλεοράσεις)είναι φυσικό επακόλουθο

Εικόνα Warrior 7

"Δεν θα μπω στη διαδικασία να ερμηνεύσω την δικαστική απόφαση και να ασχοληθώ περαιτέρω."

"Βέβαια, επί της ουσίας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κρίθηκε ότι τέλεσε το αδίκημα της εξύβρισης, παρά το γεγονός ότι δεν του επιβλήθηκε ποινή και παραγράφηκε χάρη στο γνωστό παράθυρο του νόμου Παρασκευόπουλου. Γενικά δεν περίμενα από κανένα δικαστήριο, πόσο μάλλον από αυτό του Πειραιά κάτι περισσότερο."

Είναι που δε θα ασχοληθεί περισσότερο ο ΒασιΛΕΡΑΣ!!!

Λοιπόν, να ευχηθούμε και σε αυτόν χρόνια πολλά για το Σάββατο και να είναι πάντα καλά να γλεντάμε αυτόν και την ομάδα του μέχρι τα βαθιά γεράματα...

Στο επόμενο άρθρο-παρέμβαση περιμένουμε σχόλιο για τις αποκαλύψεις του ψευδομάρτυρα αντιπροέδρου. Τί ισχύει τελικά; Είναι ο "μπουγάδας" πίσω από όλα αυτά ή είχε κατεβάσει πάλι ο αντιπρόεδρος ένα μπουκάλι Johnnie;

Εικόνα Romain

Η μεγαλύτερη "κατάντια" είναι του Κωνσταντίνου. Δεν υπάρχει βέβαια πρόβλημα για τον ίδιο διότι δεν γνωρίζει την σημασία της λέξης..."κατάντια ".

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.........

Εικόνα Γιάννης ο Red

Ας δούμε πως κάλυψαν οι "αντικειμενικές" φυλλάδες το θέμα με τον Σισέ

-Μπομπολοφυλλάδα. "ΑΘΩΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΙΣΕ" κάτω,προς τα αριστερά:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/03/28/23178428_920.jpg

-Η "κοντή" Live Sport. "Πως έγινε δεκτή η δικαίωση ΜΑΡΙΝΑΚΗ στην κόντρα με ΣΙΣΕ".Πονάει αν πουν ότι αθωώθηκε:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/03/28/23178283_6067.jpg

-Η φυλλάδα του λαμόγιου Δημήτρη Κοντομηνά(του Alpha)λέει "ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΣΙΣΕ".Κάνει τζιζ να πουν ότι ΑΘΩΩΘΗΚΕ:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/03/28/23178648_1480.jpg

Μπόνους η "Πράσινη".Άκρα του τάφου σιωπή:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/03/28/23178616_1854.jpg

Υ.Γ.1:Αν βρείτε πουθενά στο πρωτοσέλιδο της Live Sport το χθεσινό ματς του Θρύλου με το Ρέθυμνο στην κρητική πόλη για την Α1 Μπάσκετ ανδρών,εμένα γράψτε μου.Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν αυτό,δε θα είναι κι η τελευταία

Υ.Γ.2:Άρθρο "αντικειμενικής"ιστοσελίδας που ανήκει στον Τράκη Γιανακόπουλο κατά Δημήτρη Μπαλτάκου.Είναι μια ωραία οικογένεια εκεί στον ΠΑΟ:
http://www.onsports.gr/afieromata/story/562482/yios-mpaltakos-7

Onsports team
28 Μαρτίου 2017, 09:00
STORIES / Παναθηναϊκός
Υιός Μπαλτάκος 7…

… μήνες στον ΠΑΟ

Για τον Τάκη Μπαλτάκο και πιθανότατα τον υιό του, ο αριθμός που έχει σημασία για τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, είναι το 29. Η ηλικία δηλαδή του υιού Μπαλτάκου όταν έγινε πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Ο νεότερος στη σύγχρονη Ιστορία του συλλόγου, όπως γράφτηκε «πομπωδώς» στην ανακοίνωση για ένα αξίωμα που έχουν υπηρετήσει Ιερά Τέρατα του Συλλόγου. Για άλλους πάλι και κυρίως για τους εκατομμύρια Παναθηναϊκούς, σημασία έχουν κάποιοι άλλοι αριθμοί. Όπως το 0-9 που μετράει ήδη φέτος το τριφύλλι από τον αιώνιο αντίπαλο, Ολυμπιακό, στα ομαδικά αθλήματα. Ή οι μηδέν τίτλοι, την ώρα που οι αντίπαλοι καλπάζουν σε αθλήματα στα οποία παραδοσιακά κυριαρχούσε το τριφύλλι. Ή οι δεκάδες απλήρωτοι αθλητές και υπάλληλοι του Ερασιτέχνη. Ή εν τέλει τα πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ που είναι το άνοιγμα του συλλόγου, χωρίς ουδείς να κάνει το παραμικρό για να κλείσει η μαύρη τρύπα… Με αφορμή τη συμπλήρωση 7 μηνών της προεδρίας υιού Μπαλτάκου στον Παναθηναϊκό Α.Ο. το ONSPORTS ξετυλίγει το κουβάρι της πιο ομιχλώδους περιόδου στην Ιστορία του συλλόγου, ελπίζοντας αυτό που φαίνεται στο βάθος του τούνελ που έχει μπει ο Ερασιτέχνης να είναι η έξοδος και όχι το τρένο που έρχεται…

Έτσι… φτάσαμε στον υιό Μπαλτάκο

7/6/2013 ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος παραιτείται με βασικό λόγο «την απόλυτη αδυναμία του Συλλόγου να ανταποκριθεί στις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις, δεδομένου ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρά τα υποσχεθέντα για άμεση καταβολή των οφειλών της προς τη «μάνα του λόχου» αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ανακόλουθη».

11/7/2013 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΙΧΑΛΑΡΙΑ

http://panathinaikos1908.gr/anakoinosis.php?id=124

Οι εκλογές στον Ερασιτέχνη κανονικά γίνονται κάθε 2 χρόνια και μέσα σε κάθε έτος υπάρχει Γενική Συνέλευση απολογιστικού χαρακτήρα. Στα δυο πρώτα χρόνια ενώ είχαν ξεκινήσει ως διοίκηση οπαδών που ζούσαν για τον Παναθηναϊκό, μετατράπηκαν σε διοίκηση που ζει από τον Παναθηναϊκό. Παρότι από την πρώτη μέρα είχαν πάει σε μειώσεις και περικοπές με τη δικαιολογία ότι λεφτά δεν υπάρχουν, ωστόσο από νωρίς φάνηκε ότι έπρεπε να βγουν όλα τα δικά τους «pay roll».

Ιδιαίτερα μετά τον πρώτο χρόνο, οι φήμες ότι μέλη της διοίκησης (κυρίως ο πρόεδρος Μιχαλαριάς) είχαν μηνιαίο μισθό (με τον γνωστό τρόπο των… διευκολύνσεων) άρχισαν να φουντώνουν, καθώς εκτός των άλλων ήταν άνεργοι. Σημειώνεται ότι είναι παράνομο και καταχρηστικό να πληρώνονται μέλη της διοίκησης ή να έχουν οποιουδήποτε είδους οικονομικής φύσεως συναλλαγή με τον Όμιλο και φυσικά η διοίκηση θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να εκπέσει αν κάποιος το αποδείκνυε.

21/6/2015 ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΜΙΧΑΛΑΡΙΑ

http://panathinaikos1908.gr/anakoinosis.php?id=199

Η γκρίνια και η «φθορά» είχε αρχίσει για τη διοίκηση διότι η μισή «Θ13» δεν ενέκρινε όσα έβλεπε αλλά και όσα άκουγε να γίνονται στον Ερασιτέχνη. Γνωστός οργανωμένος οπαδός που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης (ο οποίος κινεί τα νήματα στα διοικητικά του Ομίλου) πήρε αποστάσεις, αφενός μεν διότι δεν ενέκρινε όσα γίνονταν, αφετέρου δε γιατί δεν υπήρχε λύση!

Παρόλα αυτά, χωρίς αγωνιστικά αποτελέσματα και πολύ περισσότερο δε χωρίς τίτλους, με αρκετούς διακανονισμούς να υλοποιούνται μεν αλλά (λόγω έλλειψης χρημάτων) να μην τηρούνται και με τον Μιχαλαριά να κάνει το προσωπικά του PR στις πλάτες του Ερασιτέχνη, η διοίκηση επανεξελέγη στις 21/6 μεταξύ συγγενών και φίλων και δίχως άλλο ψηφοδέλτιο!

7/6/2016 ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ)

http://panathinaikos1908.gr/anakoinosis.php?id=325

Κανονικά εκλογές θα έπρεπε να γίνουν το καλοκαίρι του 2017. Με το μεγαλύτερο μέρος της «Θ13» να μην εγκρίνει και να κριτικάρει έντονα τους χειρισμούς της διοίκησης (απολύσεις προσωπικού, τη μισθοδοσία Μιχαλαριά κα., την απόλυτη ανοχή στα της ΠΑΕ και τον τρόπο που εκκαθάριζε τις υποχρεώσεις της προς τον Ερασιτέχνη, την αύξηση του μπάτζετ ανάλογα με τις διαθέσεις κλπ) η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Κάπου εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός Μπαλτάκος εκμεταλλευόμενος την πολύ στενή σχέση του με τον γνωστό οπαδό που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης αλλά και στα… διοικητικά του Ερασιτέχνη, βρίσκει… τρύπα και χώνεται με άκρα μυστικότητα στα κοινά του Ομίλου. Για το λόγο αυτό (ελέγχεται η ορθότητα τέτοιας κίνησης με βάση το καταστατικό) προκηρύχτηκαν εκλογές μέσα στο κατακαλόκαιρο του 2016, ώστε και να μην υπάρχει αντίλογος αλλά και να διεξαχθούν μεταξύ… μεταξύ συγγενών και συγγενών!

Οι εκλογές έγιναν στις 28/8, όλοι είδαν το όνομα του Μπαλτάκου στο ψηφοδέλτιο αλλά στον Ερασιτέχνη ακόμα και τα ίδια τα μέλη δεν γνώριζαν ότι προοριζόταν για πρόεδρος! Από ορισμένους ερμηνεύτηκε πως αυτή η μυστικοπάθεια πολύ πιθανό να είχε να κάνει με το γεγονός ότι τόσο ο πατήρ, όσο και ο υιός Μπαλτάκος δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση η κίνηση Μπαλτάκου να μαθευτεί στην ΚΑΕ πριν την εκλογή του. Κι όλα αυτά ενώ ο πατήρ Μπαλτάκος είχε την τιμητική θέση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και εμμέσως πλην σαφώς αξιοποίησε τη θέση του και τη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε προς τα έξω να υπάρχει η εντύπωση ότι η κίνηση Μπαλτάκου έγινε με τις ευλογίες του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ!

5/8/2016 (ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ!

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου το Σάββατο 20/8 στις 12:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας η διαδικασία θα επαναληφθεί την Κυριακή 28/8 στις 14:00.

Με εντολή του Διοικητικού Συμβουλίου». Όλα αυτά φυσικά στα ξαφνικά και με όπλο τον αιφνιδιασμό. Αλλά ποιων; Εδώ δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Μόνο Παναθηναϊκοί…

20/8/2016 ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ)

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει ότι λόγω μη απαρτίας, η προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο 20/8 διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Ομίλου, αναβάλλεται και θα διεξαχθεί την Κυριακή 28/8 και ώρα 14:00 στο κλειστό γυμναστήριο “Π. Γιαννακόπουλος”.

Με εντολή του Διοικητικού Συμβουλίου». Ο ένας στόχος είχε επιτευχθεί. Και πηγαίναμε για τον επόμενο.

1614873

29/8/2016 Νέος Προέδρος στον Π.Α.Ο.

«Πριν 3 χρόνια, εμείς, οι οπαδοί της ομάδας, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια να σώσουμε τον Παναθηναικό Α.Ο. που είχε βρεθεί στο χείλος του γκρεμού. Σήμερα έχουμε καταφέρει ο Σύλλογος να αναπνέει ξανά: οι τεράστιες οφειλές που παραλάβαμε επιτέλους έχουν μπει σε μια σειρά, δεν παράγονται πλέον νέα χρέη, οι ακαδημίες μας χρόνο με το χρόνο γεμίζουν παιδιά, οργανωτικά έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο και αγωνιστικά με σκληρή προσπάθεια και μαχητική ψυχή έχουμε πατήσει ξανά στα πόδια μας, χωρίς φυσικά να έχουμε φτάσει ακόμα εκεί που θέλουμε, δηλαδή στην κορυφή. Για την εμπέδωση της πορείας αυτής, προς την κορυφή, στην σημερινή του συνεδρίαση το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του ΠΑΟ, αποφάσισε ομόφωνα να εκλέξει στην θέση του Προέδρου τον Δημήτρη Μπαλτάκο, ο οποίος στην ηλικία των 29 ετών είναι ο νεότερος Πρόεδρος στην σύγχρονη Ιστορία του Ομίλου. Ο Δημήτρης Μπαλτάκος αναλαμβάνει την ηγεσία σε μια κρίσιμη οικονομική καμπή βάσει της αξιολόγησης του στους κατωτέρω τομείς:

Διοίκηση & Εργασία: Αποφοιτώντας από το Σχολείο ΟΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού, ανέλαβε Αξιωματικός Επιχειρήσεων και Εκπαίδευσης στην αντιτρομοκρατική Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ. Ειδικεύθηκε στην Διαχείριση Κρίσεων στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και στην σχεδίαση επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Ειδικών Δυνάμεων της US Special Operations Command. Έχει εργαστεί σε Tier 1 δικηγορική εταιρεία στο Λονδίνο και στο International Centre for the Study of Radicalization του Πανεπιστημίου Kings College London και Georgetown.

Σπουδές & Έρευνα: Αποφοιτώντας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων συνέχισε τις σπουδές του στο Department of War Studies, King’s College London (Στρατηγική & Πόλεμος) και στο London School of Economics (Μεταπτυχιακό Διεθνούς Δικαίου). Είναι στην διαδικασία εκπόνησης διδακτορικού Διεθνούς Δικαίου & Στρατηγικής, στα πλαίσια του οποίου διεξάγει έρευνα ως Research Fellow στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Αθλητικά: Είναι ο νεότερος Έλληνας που έχει ολοκληρώσει τον τριαθλητικό αγώνα υπερ-αποστάσεων IRONMAN, Φρανκφούρτη-Ιούλιος 2009.

Με την επιλογή μας αυτή πιστεύουμε ακράδαντα ότι ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τον Σύλλογο ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά, πηγαίνοντας τον Παναθηναικό μας ακόμα πιο κοντά στην φυσική του θέση, στην κορυφή του ελληνικού αθλητισμού.

Κλείνοντας, να σημειωθεί ότι στις χθεσινές εκλογές επανεκλέχθηκε ο συνδυασμός "Γιώργος Καλαφάτης". Ο απερχόμενος πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ηλίας Μιχαλαριάς θα αναλάβει χρέη γενικού γραμματέα».

Όπως διαπιστώνει κανείς με μια πρόχειρη ματιά στην ανακοίνωση, που είχε εκδοθεί για τη νέα διοίκηση, οι περισσότερες από τις 354 λέξεις, αφορούν στις… προσωπικές επιτυχίες του υιού Μπαλτάκου. Από το ότι εργάστηκε σε δικηγορικό γραφείο του Λονδίνου μέχρι ότι είναι ο νεότερος Έλληνας που ολοκλήρωσε τον τριαθλητικό αγώνα IRONMAN και φυσικά ότι είναι ο νεότερος πρόεδρος στη σύγχρονη Ιστορία του Ερασιτέχνη. Με το καλημέρα δηλαδή το «εγώ» ξεπέρασε το «εμείς».

Μετά την ανακοίνωση μάλιστα της νέας προεδρίας, ο πρώην πρόεδρος Μιχαλαριάς έγινε Γενικός Γραμματέας ενώ στο δελτίο Τύπου δεν ανακοινώθηκε η δομή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου!

Στις επόμενες εβδομάδες, υπήρξαν αποχωρήσεις και μάλιστα βασικών γραναζιών της πρώην διοίκησης, στους οποίους χρεώθηκαν όλες… οι αμαρτίες όπως πχ η κατάντια του τμήματος πόλο που παραμένει επί μήνες απλήρωτο! Είναι χαρακτηριστικό ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκύπτουν ανακοινώσεις αθλητών που ουσιαστικά αμαυρώνουν το όνομα του συλλόγου και την Ιστορία του. Ο υιός Μπαλτάκος με την συμβουλή του πατρός του, θέλησε να απαλλαγεί από τους «μισθούς» του Μιχαλαριά και άλλων, γνωρίζοντας προφανώς ότι είναι ποινικά κολάσιμη πράξη και θα του δημιουργούσε επιπλέον προβλήματα, με δεδομένο και τον… πραξικοπηματικό χαρακτήρα που ανέλαβε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

90 μέρες, 140 λεπτά κουβέντα, μία αλήθεια, κανένα πλάνο!

Συμπληρώνοντας ένα τρίμηνο στην προεδρία, παρά το γεγονός ότι ουδεμία λύση είχε για οποιοδήποτε πρόβλημα του Παναθηναϊκό, ο μικρός Μπαλτάκος, συνεχίζοντας την προσπάθεια να φτιάξει το προσωπικό του προφίλ, παραχώρησε συνέντευξη σε αθλητικό site (SDNA), από την οποία υπήρξαν σημαντικά συμπεράσματα:

•Πρώτη φορά στα χρονικά Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, έχοντας μάλιστα συμπληρώσει περισσότερους από τρεις μήνες στην προεδρία έδωσε συνέντευξη για να… συστηθεί και δεν είπε κουβέντα για το πλάνο εξυγίανσης- ανάπτυξης του συλλόγου. Ούτε κουβέντα! Σε μια συνέντευξη 140 λεπτών, όπως λέει ο συντάκτης, δεν ακούσαμε το παραμικρό για τον τρόπο που θα βγάλει τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο.

•Είναι τέτοια η έλλειψη πλάνου που μόλις σε λίγες γραμμές, παρά τη γενικότητα που διακρίνει τις τοποθετήσεις του, καταφέρνει και αυτοαναιρείται. Αναφέρει αρχικά πως «Θέλω το καλοκαίρι να πω ότι πχ. στο τέλος του 2017 ο Παναθηναϊκός δεν θα χρωστάει τίποτα» και δέκα γραμμές πιο κάτω λέει πως «Στόχος είναι μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν να πω ότι πχ στις 15 Μαϊου του 2018, τυχαία αναφέρω την ημερομηνία, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει χρέη». Κάθε δέκα γραμμές, πάμε έναν χρόνο παρακάτω…

•Επικαλέστηκε τη συσπείρωση του συλλόγου και εν συνεχεία απείλησε με αποκαλύψεις για πρόσωπα του Παναθηναϊκού. Συσπείρωση σε εμφυλιοπολεμικό κλίμα με απειλές και καταγγελίες να αιωρούνται δεν έχει υπάρξει ποτέ και πουθενά. Εκτός κι αν η συσπείρωση που επιθυμεί σημαίνει… εκβιασμός προς μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού.

•Ανέλαβε με περίσσια ευκολία τις… ευθύνες για το αν η ΠΑΕ ή η ΚΑΕ δεν πάνε καλά, ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη, υποτιμώντας ουσιαστικά τους ανθρώπους που εδώ και χρόνια έχουν επενδύσει εκατομμύρια για να κρατάνε τον Παναθηναϊκό ψηλά. Αυτούς που όχι μόνο έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την ευθύνη αλλά ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ από την τσέπη τους για να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα τον Παναθηναϊκών.

•Χαρακτήρισε τον ΑΟ Παναθηναϊκό «κανονικό» και το ποδοσφαιρικό και μπασκετικό τμήμα απλά «εταιρίες», που δεν μπορούν να δώσουν την κατεύθυνση που πρέπει για τον σύλλογο. Δηλαδή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η καλύτερη ομάδα που έβγαλε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός, δεν γαλούχησε σωστά τα εκατομμύρια των Παναθηναϊκών; Δεν είναι «κανονικός» Παναθηναϊκός ο μπασκετικός, που εδώ και δεκαετίες κρατάει τη σημαία ψηλά; Που αποτελεί αιτία υπηρηφάνειας για τους Παναθηναϊκούς; Που έχει βγάλει γενιές και γενιές Παναθηναϊκών φιλάθλων; Που παίρνει κάθε χρόνο τουλάχιστον έναν τίτλο; Ακόμη κι αν δεχτούμε τον όρο «εταιρία» που είναι η κριτική του νεαρού Μπαλτάκου στα πεπραγμένα της ποδοσφαιρικής εταιρίας; Ή μήπως τον ενοχλεί το ηθικό ασυμβίβαστο να ασκήσει κριτική στον εργοδότη του πατρός του;

•Από τη μία επεσήμανε πως «σαν Σωματείο δεν μπαίνουμε στη διαδικασία επικοινωνίας εσωτερικών θεμάτων με αποδέκτες όλη την υφήλιο» και από την άλλη εξαγγέλλει επικοινωνιακές βόμβες μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, ενώ τουλάχιστον τρεις φορές στη συνέντευξη αναφέρεται στο πως καταβάλλουν τα ποσά η ΠΑΕ και η ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη. Προφανώς τα εν οίκω είναι και εν δήμω όταν μας βολεύει… Εχεμύθεια αλά καρτ δεν υπάρχει. Κι αυτό θα έπρεπε να το ξέρει ως… βατραχάνθρωπος- σημαιοφόρος του Λιμενικού Σώματος, έστω και με την τρίτη προσπάθεια!

•Θεωρεί ένδειξη εκτίμησης και ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης της οικογένειας Γιαννακόπουλου να ομιλεί δημόσια για στιγμές που έζησε με την οικογένεια; Είναι ένδειξη σεβασμού να δημοσιοποιείς προσωπικές στιγμές του κορυφαίου παράγοντα στην Ιστορία του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου, χωρίς μάλιστα να έχει ερωτηθεί ο ίδιος; Ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα και ποιος κώδικας ηθικής το επιτρέπει;

•Σε ποια ηθική του πολέμου είναι αποδεκτό ο Γενικός Γραμματέας ενός κόμματος να «δίνει» τον Πρόεδρο του, να προδίδει τον Στρατηγό του στον εχθρό; Και πως ο ίδιος που επικαλείται πολλάκις την ιδιότητα του ως «βατραχανθρώπου»-σημαιοφόρου του Λιμενικού Σώματος, προτίμησε να είναι καταζητούμενος μετά το ντου στη Βουλή στην ιστορία με την Χ.Α. από το να παραδοθεί στις αρχές και να κριθεί από τον Νόμο; Επίσης, ο πατέρας του δεν εκδιώχθηκε από την Κυβέρνηση Σαμαρά λόγω του βίντεο αλλά εξαιτίας όσων έλεγε ο ίδιος στο βίντεο, προδίδοντας την εμπιστοσύνη του ανθρώπου που τον ευεργέτησε τοποθετώντας τον στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης. Το «Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος» σε όλο του το μεγαλείο και μάλιστα όχι για πρώτη φορά από τον Τάκη Μπαλτάκο.

•Ανέφερε πως «δεσμεύομαι με την προσωπικότητα μου να αποκτήσει ξανά ο κόσμος του Παναθηναϊκού όραμα και να μην έχει χρέη ο Ερασιτέχνης». Προφανώς οι ικανότητες είναι αυτές που λύνουν προβλήματα και δίνουν το όραμα κι όχι η προσωπικότητα. Πόσο μάλλον δε όταν η προσωπικότητα που επικαλείται, δεν τον εμπόδισε να αναλάβει ουσιαστικά… νύχτα την προεδρία του Ερασιτέχνη, χωρίς να ενημερώσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το πλάνο του, αν υπάρχει εν τέλει τέτοιο. Πώς είναι δυνατόν να έρχεσαι ως σωτήρας, ως εκφραστής της ενότητας, έχοντας αναλάβει την προεδρία εν κρυπτώ και παραβύστω; Πώς μπορείς να λες «όλα στο φως» όταν εσύ ο ίδιος δεν τόλμησες ούτε την υποψηφιότητα σου να θέσεις στην κρίση του κόσμου του Παναθηναϊκού και της Παναθηναϊκής Οικογένειας;

•Από τη μία εξάρει την οικογένεια Γιαννακόπουλου και προσωπικά τον Παύλο Γιαννακόπουλο για την προσφορά του στον σύλλογο και από την άλλη δεν μπαίνει καν σε διαδικασία να διαψεύσει τα δημοσιεύματα για οφειλές της ΚΑΕ ενώ επισημαίνει ότι «Με την ΚΑΕ δεν υπάρχει σύμβαση και έτσι επαφιέμεθα στο Νόμο», όταν η οικογένεια έχει δώσει σύμφωνα με δήλωση του 25-30 εκατομμύρια στον Ερασιτέχνη, χωρίς… ουδείς Νόμος να την υποχρεώνει!

•Στα 140 λεπτά της συνέντευξης, ενός ανθρώπου που δεν επιζητεί τη… δημοσιότητα, ειπώθηκε μεταξύ άλλων, μια και αδιαμφισβήτητη αλήθεια: «εγώ ως Μπαλτάκος στον Ερασιτέχνη δεν έχω δώσει τίποτα. Μηδέν ευρώ».

Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Από τα λόγια στις πράξεις (στις ποιες;)

Κι αφού ασχοληθήκαμε με τα λόγια, ας περάσουμε στις πράξεις. Ας δούμε τι έχει κάνει δηλαδή μέχρι τώρα ο υιός Μπαλτάκος, κλείνοντας πλέον 7 μήνες στην προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

-Δεν έχει ασχοληθεί με τα ομαδικά τμήματα, για την ακρίβεια δεν έχει πατήσει σχεδόν σε γήπεδο!

-Κατάφερε να έρθει σε ρήξη με την ΚΑΕ που παραδοσιακά στήριζε τον Παναθηναϊκό ΑΟ

-«Άδειασε» το τμήμα πόλο με το «καλημέρα» λέγοντας σε αθλητές με συμβόλαια ότι δεν είναι ουσιαστική προτεραιότητα για τον σύλλογο. Κι όχι μόνο το είπε αλλά το έγραψε κιόλας σε ανακοίνωση (!!!):

« 14/11/20016, Τα οικονομικά προβλήματα που ανατρέχουν στο παρελθόν και η προσπάθειά μας να εξυγιάνουμε τον Σύλλογο ως προς τις φορολογικές και ασφαλιστικές του υποχρεώσεις, μας εξαναγκάζουν να απόσχουμε για μικρό χρονικό διάστημα από οφειλές προς τους αθλητές του πόλο.

Λυπούμεθα για αυτό και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να το ανατρέψουμε.

Πρώτα εξυγίανση, μετά πρωταθλητισμός. Υπάρχει σχέδιο, το ακολουθούμε και σύντομα θα προβούμε σε ανακοινώσεις».

-Έκανε με το «καλημέρα» και αυτός (όπως και οι προηγούμενοι) μείωση στο προσωπικό, το οποίο, ακόμη και λειψό, πληρώνεται στη χάση και στη φέξη.

-Ενδιαφέρθηκε αποκλειστικά και μόνο για το τμήμα στίβου πραγματοποιώντας εκτός των άλλων τη διοργάνωση «Λεωφόρος Δρομέων» που είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν άφησε χρήματα στον σύλλογο.

- Δημιούργησε τμήμα «esports» με στόχο όπως είπε τα έσοδα! Το γεγονός ότι κάθε ίδρυση τμήματος πρέπει να εναρμονίζεται με το καταστατικό, πόσο μάλλον δε όταν το τμήμα δεν είναι αγωνιστικό όπως το βόλεϊ ή η ξιφασκία, δεν φάνηκε να απασχολεί ιδιαίτερα τον υιό Μπαλτάκο! Λογικό. Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά η συνήθεια….

- Μέσω της Εκδοτικής 1908 ΑΘΗΝΑ, στήριξε την επανέκδοση του βιβλίου «και χιλιάδες τίτλοι», πραγματοποιώντας στο Μουσείο της Ακρόπολης μια… λαμπερή εκδήλωση, όταν ουσιαστικά όλος ο Ερασιτέχνης «πεινάει». Αλλά για τους Μπαλτάκους μάλλον προέχει το «φαίνεσθαι».

-Η φετινή χρονιά θα κλείσει με «αρνητικό πρόσημο» και χρέη αφού ήδη τα ομαδικά αθλήματα είναι από 2 έως 3 μήνες πίσω, ενώ οι διακανονισμοί παρελθόντων ετών έχουν πάει περίπατο!

- Δαπάνησε χρήματα για την έκθεση της Delloitte για τα χρέη και τη δομή του Συλλόγου, η οποία διαφημίστηκε μεν, παραμένει άγνωστη δε…

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Με όλη αυτή την… ομίχλη που έχει προκαλέσει η διοίκηση Μπαλτάκου το ερώτημα που συνεχίζει να αιωρείται είναι αν το καλοκαίρι θα γίνουν ή όχι εκλογές στον Ερασιτέχνη.

Κι αν γίνουν είτε με τους οπαδούς, είτε χωρίς τους οπαδούς στο τιμόνι θα ακολουθηθεί το καταστατικό;

Πριν την αλλαγή φρουράς στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, ο Όμιλος για να αυξήσει τα μέλη του είχε αναφέρει το εξής σε επίσημη ανακοίνωση: «Επισημαίνεται ότι τα νέα μέλη που θα προχωρήσουν σε εγγραφή στον Παναθηναϊκό Α.Ο. έως τις 31/7/2016, θα αποκτήσουν αυτομάτως δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του Συλλόγου τον Ιούλιο του 2017. (http://panathinaikos1908.gr/anakoinosis.php?id=328)» Θα ισχύσει αυτή η εξαγγελία ή θα γραφτεί στο χιόνι;

Σε κάθε περίπτωση ένας σύλλογος όπως ο Παναθηναϊκός, δεν μπορεί να διοικείται με αυτόν τον τρόπο και τις πρακτικές. Ακόμη κι αν το ένα μετά το άλλο τα τμήματα έπαιρναν τίτλους και κούπες. Πόσο μάλλον δε τώρα που οι τίτλοι είναι όνειρο θερινής νυκτός, οι αντίπαλοι ξεφεύγουν σε όλα τα επίπεδα και οι αθλητές του συλλόγου κρατάνε με ηρωικές προσπάθειες τη σημαία ψηλά, χωρίς την παραμικρή στήριξη… Εκτός φυσικά κι αν έπειτα από 109 χρόνια, ο σύλλογος αποφασίσει ότι θα υπάρχει μόνο και μόνο για να προβάλλεται ο υιός Μπαλτάκος… "

Εικόνα koropi48

Γιάνναρε αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση απ όλα, αν είναι ακριβές, είναι ότι πρόλαβε ο υιός μπαλτάκος στα 29 του να τελειώσει το πανεπιστήμιο αθηνών (ποια σχολή άραγε;) τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και σε ηλικία που οι ομοιόβαθμοί του τρώνε γρασσόλαδο στα σκάφη περιπολίας των βραχονησίδωνκαι στη συνέχεια σχολείο πολέμου του εξωτερικού. Ρε τί στοά εεεεε συγνώμη, τί ικανότητες έχει ο άτομας; Τί διάνοια κουβαλάει στο κλανίο του; Ρε αυτή η μανιατοδικαστικομασο.. ομάδα της σύγχρονης ελλάδας, πόσο ακριβοδίκαια στήνει καριέρες!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Εδώ και καιρό υπάρχει η κόντρα με την οικογένεια Μπαλτάκου,παρά το ότι ο πατήρ Τάκης Μπαλτάκος υπερασπίστηκε για χρόνια νομικά την ΚΑΕ:

-https://www.instagram.com/p/BRuvJJlFWW2/?taken-by=dpg7000

Ενα ενα ολα θα κοπουν βρωμοφιδο

http://www.filathlos.gr/panathenaikos/320411-giannakopoylos-ena-ena-ola-...

-https://www.instagram.com/p/BO0ox_QAa9G/?taken-by=dpg7000

Always look around for snakes..

Οπότε μόνο τυχαία δεν είναι αυτά που δήλωσε ο πρεζάκιας στον ΣΠΟΡ FM του Αλαφούζου(με ηχητικό),όπως και τα παρακάτω άρθρα από τις ιστοσελίδες ιδιοκτησίας του:

http://www.sport-fm.gr/article/basket/sfodri-adidrasi-giannakopoulou-sto...

Σφοδρή αντίδραση Γιαννακόπουλου στον ΣΠΟΡ FM: «Δηλαδή εμείς είμαστε μαλ…ες;»
Κάθετα αντίθετος με το πλάνο για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, στράφηκε εναντίον του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ.

Τελευταία ενημέρωση 16/03/2017, 18:08

Την έντονη αντίθεση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του ίδιου προσωπικά στο πλάνο για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, o ισχυρός άνδρας του μπασκετικού τμήματος εξαπέλυσε βέλη εναντίον του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ για τους χειρισμούς που θεωρεί ότι έχουν κάνει στο θέμα.

Τόνισε λοιπόν ότι αθετούν τη συμφωνία για μετακόμιση όλων των τμημάτων στο ΟΑΚΑ και αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά αν «εμείς είμαστε οι μαλ…ες της παρέας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Βαγγέλη Νεραντζιά:

Για τη θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφορικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή: «Η θέση της ΚΑΕ διαχρονικά είναι ίδια. Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε για το Γουδή και ως ΚΑΕ μας έκανε άσχημη εντύπωση. Αρχές του 2016 βρεθήκαμε με τον τότε πρόεδρο του Ερασιτέχνη, τον κύριο Μιχαλαριά και συζητήσαμε το ενδεχόμενο να δούμε αν υπάρχει διάθεση και από τον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ για να κάνουμε μία πρόταση στην Πολιτεία, για να δίναμε τη Λεωφόρο στο κράτος και να παίρναμε το ΟΑΚΑ για 99 χρόνια. Αυτό βρήκε και τον Μιχαλαριά και τον Αλαφούζο σύμφωνους. Συστάθηκε επιτροπή με πρόσωπα από τον Ερασιτέχνη, την ΠΑΕ και την ΚΑΕ για να φτιαχτεί η μελέτη. Η ΚΑΕ προσφέρθηκε να μπει μπροστά. Έχουμε συνάψει μία συμφωνία από τις 20 Απριλίου του 2016 με την Deloitte, η οποία αυτή τη στιγμή ακόμη 11 μήνες δεν έχει παραδώσει, γιατί είναι μεγάλο το έργο. Σήμερα, ενημερωνόμαστε ότι εν αγνοία μας κάποιοι από τον Ερασιτέχνη μαζί με την ΠΑΕ πήγαν και έκαναν μία συνάντηση με την κυβέρνηση για το Γουδή. Δηλαδή, η επιτροπή τι είναι κοροϊδία προς την ΚΑΕ.

Συγγνώμη για την έκφραση, αλλά εμείς είμαστε οι μ…ες της παρέας; Είχε μπει μπροστά η ΚΑΕ για να βοηθήσει και να υπάρχει ενιαίος και αδιαίρετος Παναθηναϊκός. Για να μπουν όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού και να γίνουν πρωταθλητές, όπως κάνει διαχρονικά το μπάσκετ. Μπαίνει μπροστά η ΚΑΕ, για όλα τα τμήματα του συλλόγου δωρεάν και βγαίνουν και τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια μας και συζητούν για γήπεδο στο Γουδή; Όταν τρέχει η Deloitte μία μελέτη. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Προκαλώ τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ή τον κύριο τον Αλαφούζο να διαψεύσει αυτά που λέω. Εδώ και εννιά μήνες έχει συσταθεί η επιτροπή. Γνωρίζουν ότι τρέχει η μελέτη και ξαφνικά μαθαίνουμε για το Γουδή. Τι είναι αυτά τα πράματα; Έχουμε εγκαταστάσεις στο ΟΑΚΑ για να εγκατασταθούν όλα τα τμήματα και κάνουν πίσω για προεκλογικά παιχνίδια τώρα. Μαζί με τον κύριο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο και δεν είναι πρόβατα ο κόσμος του Παναθηναϊκού».

Για τη στάση που θα κρατήσει η ΚΑΕ: «Εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ΚΑΕ. Και δεν θέλουμε να πάρει όλο αυτό το κόστος η ΚΑΕ σε καμία περίπτωση. Καλά θα κάνουν σέβονται οι ιθύνοντες στον Ερασιτέχνη τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Γιατί αν δεν υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι δεν θα υπήρχε τριφύλλι. Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης κρατούν αποστάσεις από αυτά που είχαν συμφωνήσει πριν από εννιά μήνες. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι ικανοποιημένη από το ΟΑΚΑ. Μπορεί να υπάρχουν θέματα με τη σύμβαση που είναι υπερβολικά ακριβή. Γνώμη μου είναι ότι θα ήταν καλό και για τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου. Αλλά καλά θα κάνουν όταν έχουν δώσει τα χέρια και όταν έχουν συμφωνήσει σε κάτι, να με ενημερώνουν. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να αναλάβει όλο ΟΑΚΑ του μπάσκετ και πήγα στον Κοντονή και μου είπε: “Κύριε Γιαννακόπουλε ελάτε με μία επίσημη πρόταση”. Τότε βρέθηκα με τον Μιχαλαριά και ζήτησα να μιλήσω με την ΠΑΕ. Μου είπαν ότι ήταν σύμφωνοι. Επαναλαμβάνω συστάθηκε επιτροπή με ανθρώπους από την ΚΑΕ, με τον κύριο Παναγόπουλο από την ΠΑΕ, τον κύριο Μιχαλαριά και τον κύριο Καρανάσο από τον Ερασιτέχνη. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε λάβει τη μελέτη από την Deloitte και θα περιμένουμε να την καταθέσουμε».

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ: «Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, είναι τελικός και οφείλουμε να κερδίσουμε. Παναθηναϊκός είμαστε και δεν φοβόμαστε κανέναν».

Τα ίδια πάνω-κάτω λέει και το πράσινο site του Τράκη:
http://www.leoforos.gr/basketball/story/110873/d-giannakopoylos-na-matho...

http://www.onsports.gr/podosfairo/story/561472/h-protasi-tis-deloitte-gi...

Onsports team
16 Μαρτίου 2017, 19:07
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Παναθηναϊκός
Η πρόταση της Deloitte για το ΟΑΚΑ και η συμφωνία κυρίων που πήγε περίπατο!

Αποκάλυψη ΤΩΡΑ. Η πρόταση της πιο σοβαρής, ίσως, εταιρίας στο χώρο της, της περίφημης Deloitte στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για την αξιοποίηση του ΟΑΚΑ, είναι η καλύτερη απόδειξη για το πώς αντιμετωπίζουν κάποιοι τις σχέσεις στην Παναθηναϊκή Οικογένεια. Ποιοι τιμούν τον Λόγο τους και τις συμφωνίες Κυρίων και ποιοι όχι.

Το ONSPORTS έχει στην κατοχή του, την έκθεση-συμφωνία με την Deloitte για τη δημιουργία Παναθηναϊκής Πολιτείας στο ΟΑΚΑ, στην οποία βασίστηκε η ΚΑΕ για να προταθεί και να προκριθεί η λύση ΟΑΚΑ, που θα έλυνε το γηπεδικό τόσο για την ΠΑΕ, όσο και για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Η πρόταση έχει κατατεθεί στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός στις 25 Απριλίου του 2016, είναι 25ασέλιδη (δημοσιεύουμε μόνο τις τρεις πρώτες σελίδες για ευνόητους λόγους) και αναλύει τον τρόπο που πρέπει να κινηθεί ο Παναθηναϊκός σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς, ώστε το ΟΑΚΑ να αποτελέσει το σπίτι του τριφυλλιού για τον επόμενο αιώνα!

Έχοντας στην κατοχή της τη συγκεκριμένη πρόταση η ΚΑΕ, ενημέρωσε άμεσα τόσο την ΠΑΕ, όσο και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για το θέμα και κυρίως τις προοπτικές που πρόσφερε η λύση του ΟΑΚΑ, με την παραχώρηση της Λεωφόρου στο Κράτος και την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 99 χρόνια.

Έπειτα από τις πρώτες επαφές στις οποίες αξιολογήθηκε η πρόταση της εταιρίας και κρίθηκε εξαιρετική, δημιουργήθηκε Ομάδα Εργασίας και από τις τρεις πλευρές (Παναγόπουλος, Τριαντόπουλος, Μιχαλαριάς) ώστε να δρομολογηθούν οι επόμενες ενέργειες και το τριφύλλι να προχωρήσει ενωμένο και δυνατό, διεκδικώντας την καλύτερη συμφωνία για το ΟΑΚΑ. Όλα αυτά εν αναμονή της σύστασης του Οργανισμού που θα διαχειριζόταν τις τύχες του ΟΑΚΑ και θα διαμόρφωνε τους όρους παραχώρησης του. Μια συμφωνία που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα ωφελούσε ολόκληρη την Παναθηναϊκή Οικογένεια.

Προκαλεί λοιπόν δικαιολογημένα απορία, αν όχι οργή και αγανάκτηση, το γεγονός ότι τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, όσο και ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, οι οποίοι συμφώνησαν για την Ομάδα Εργασίας (που δημιουργήθηκε) για την Παναθηναϊκή Πολιτεία στο ΟΑΚΑ, όχι μόνο αθέτησαν την αρχική συμφωνία αλλά δεν ενημέρωσαν καν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την πρόθεση τους να μην προχωρήσουν στη λύση ΟΑΚΑ.

Πολύ περισσότερο δε να… μεταπηδήσουν χωρίς ιδιαίτερη σκέψη στο εγχείρημα Γουδή, στο οποίο μάλιστα δεν υπάρχει πρόβλεψη για την έδρα της μπασκετικής ομάδας, που κάνει εδώ και δεκαετίες υπερήφανο τον κόσμο του τριφυλλιού. Με δυο λόγια ενώ η ΚΑΕ βγήκε μπροστά για να ωφεληθούν τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, η διοίκηση της ΠΑΕ και η νυν διοίκηση του Ερασιτέχνη, έπραξαν ακριβώς τα αντίθετα!

Φανταζόμαστε ότι έπειτα από τη δημοσίευση του συγκεκριμένου ντοκουμέντου που αποκαλύπτει το ONSPORTS, άπαντες παίρνουν τις απαντήσεις τους και πάνω απ’όλα ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι σε θέση πλέον να γνωρίζει την αλήθεια. Τόσο για το πώς αντιλαμβάνεται κάποιος τις σχέσεις μέσα στον Παναθηναϊκό και φυσικά ποιες είναι οι προθέσεις του για το παρόν και το μέλλον…

Πατήστε εδώ για να δείτε την πρόταση της Deloitte
http://www.onsports.gr/images/news/2017/03/16/Scanned_from_a_Xerox_Multi...

http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/777873/proeklogika-paixnidia-...

16 Μαρτίου 2017 17:01 ΠΟΛΙΤΙΚΗ Newsbomb

Προεκλογικά παιχνίδια στην πλάτη του κόσμου του Παναθηναϊκού από Παππά και Μπαλτάκο

Η κυβέρνηση «πέφτει», ο Παππάς το ξέρει και επιχειρεί να παίξει με τον κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας, την ώρα που ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ευελπιστεί να «καρπωθεί» για δικούς του λόγους, μια απίστευτη «φούσκα» για το γηπεδικό - Δεν είχε ιδέα ο Καμίνης, διάβασε το πλάνο απ' τις εφημερίδες του Μπόμπολα
Από τη μια πλευρά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που βρίσκεται στα... σχοινιά και ψάχνει με χίλια δυο τερτίπια να βρει «μαξιλαράκια», ψάχνοντας παναθηναϊκούς ψήφους, για να διατηρηθεί στην εξουσία, αφού όλες οι δημοσκοπήσεις τη θέλουν να πέφτει με συντριβή στην αντιπολίτευση, όποτε κι αν διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές.
Από την άλλη πλευρά, η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, του συλλόγου που βιώνοντας τα πιο πέτρινα χρόνια της ιστορίας του, αντιμετωπίζει ουσιαστικό και πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης, με εκείνη να μοιάζει - και με την παρουσία του Δημήτρη Μπαλτάκου στην ηγεσία της - ανήμπορη να σηκώσει το ειδικό βάρος μιας τόσο βαριάς καρέκλας.
Και στη μέση ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του, του οποίους και οι μεν (κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) και οι δε (Δ. Μπαλτάκος) πιστεύουν - κι ας ξέρουν αμφότεροι πως τίποτα απ' όλα αυτά που οραματίζονται δεν μπορούν να πετύχουν - πως θα τον κοροϊδέψουν. Πώς; Ξεθάβοντας το γηπεδικό και αρχίζοντας να μοιράζουν υποσχέσεις, καθαρά προεκλογικού χαρακτήρα, αφού ούτε πλάνο υπάρχει, ούτε σχέδιο επί της χρηματοδότησης, ενώ ακόμα και ο Δήμαρχος Αθηναίων, ο ίδιος ο Γιώργος Καμίνης, έμεινε... άφωνος το πρωί της Πέμπτης, διαβάζοντας από τις εφημερίδες το περιβόητο πλάνο, το οποίο - κατά πληροφορίες του Newsbomb.gr που διαρρέονται και από παναθηναϊκές πηγές - o ίδιος ο Νίκος Παππάς, έσπευσε να κάνει... δώρο στις εφημερίδες του Μπόμπολα.
Πώς αλλάζουν οι καιροί;
Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ένα βρόμικο σχέδιο από την πλευρά της κυβέρνησης και ένα ύποπτο (;) σχέδιο από την πλευρά της διοίκησης του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.
Γιατί ο Νίκος Παππάς μπορεί να διατηρεί τις όποιες φιλικές σχέσεις και να κάνει... δώρα τις προεκλογικές του εξαγγελίες σε οποιονδήποτε εκδότη επιθυμεί. Κι ας... ορκιζόταν πριν γίνει υπουργός ο ίδιος και κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ πως θα τσάκιζε τη διαπλοκή. Να ήταν η πρώτη, ή μήπως θα είναι η τελευταία φορά, αυτή, που συλλαμβάνονται ψευδόμενοι οι κυβερνώντες;
Αποκλείεται...
Ωστόσο, ο Δημήτρης Μπαλτάκος, ως Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Συλλόγου, μάλλον κάτι δεν έχει σωστά αντιληφθεί για το τι πρεσβεύει ο ρόλος του και η θέση που σήμερα έχει την τιμή να υπηρετεί.
Όφειλε, στο κάλεσμα και μόνο της κυβέρνησης, πριν... τρέξει στη Βουλή για συναντήσεις επί προεκλογικών σχεδίων και συζητήσεις με τον Βασιλειάδη, να ενημερώσει το σύνολο της Παναθηναϊκής οικογένειας. Το έπραξε; Ρητορικό το ερώτημα…
Τι ακριβώς συμβαίνει;
Δυστυχώς για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, μια ιστορία που τον έχει πονέσει πολύ, προσφέρεται σήμερα ως... ξαναζεσταμένο φαγητό, προκειμένου να παίξουν το δικό τους μπρα ντε φερ, Παππάς και Μπαλτάκος, για το ποιος εκ των δύο θα «καρπωθεί» την «επιτυχία» και θα φανεί πιο... Παναθηναϊκός στα μάτια των οργανωμένων οπαδών του τριφυλλιού.
Γι' αυτό... έτρεξε στη Βουλή ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού;
Φαίνεται, όμως, πως κανείς εκ των δύο, ούτε ο υπουργός, ούτε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν, ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, δεν είναι… πρόβατα.
Ας πάψουν, λοιπόν, να πιστεύουν πως μπορούν να παίζουν τέτοια παιχνίδια στην πλάτη του ιστορικού συλλόγου και του κόσμου του.
Αν πιστεύουν ότι με... άρμα το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού θα χρησιμοποιούν τους οργανωμένους του τριφυλλιού για δικά τους οφέλη, κυβερνητικά και προσωπικά, είναι βαθιά γελασμένοι.
Και θα το αντιληφθούν με την πρώτη ευκαιρία, μόλις σκάσει και αυτή η προεκλογική φούσκα!

Μια ωραία οικογένεια είναι εκεί στον ΠΑΟ. Τσακώνονται όλοι με όλους.Η διάλυση είναι κοντά....
Κάθε σύγκριση βέβαια με την ΠΑΕ,ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό είναι προφανώς περιττή.Ο Ολυμπιακός είναι ένας,ενιαίος κι αδιαίρετος

Εικόνα matrasimca

Ποιο βρωμερη ομαδα απο τον Παναθηναικο δεν υπαρχει.
Το παρακρατος και ο Παναθηναικος καλα κρατουν.
Εβαλαν ολοκληρη ΕΥΠ να κανει καταγραφες και τους αφησαν να κανουν κοπτοραπτικη για να σερνουν υποθεσεις 10 χρονια.
Οταν θα ξανα-παρουσιαστει η νεα ιστορικη ευκαιρια να πανε Β Εθνικη ελπιζω ο αντιστοιχος Ανδριανοπουλος να τους στειλει εκει που αξιζουν.
Τα μπραβιλικια της εποχης Πατερα, οι ξυλοδαρμοι και η τρομοκρατια για να παρουν ενα νταμπλ δεν υπαρχουν πουθενα.
Θεια δικη ομως τους πτωχευσε
Να τα θυμοσαστε ολα αυτα, εχουμε οικτο για ολους τους αλλους, ακομα και για την ΑΕΚ, αλλα ποτε για αυτους.
Ηταν ειναι και θα ειναι παντα το σκοτεινο παρασκηνιο που νομιζει οτι μπορει να μας φρεναρει με εκβιασμους, ψευδομάρτυρες, απατεωνες, υποκοσμο, πυροβολισμους και οτι αλλο εχει το βρωμικο οπλοστασιο τους.
Ας προσεξουν καλα ολοι οι Κοντονηδες, οταν κληθει ο κοσμος του Ολυμπιακου να ψηφίσει ξερουν καλα πως θα τους ριξει στην αιώνια ληθη
Τελειωσανε ολοι τους, ξεκινησε το ξηλωμα του βρωμερου πουλοβερ που εστησε ο Πατερας με δεξι χερι τον Αλαφουζο.
Οι καταδικες θα πεσουν ολες στα κεφαλια τους, και κατι παλικάρια που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσια σε κατι SHIT DO NOT APPEAL to us, θα ψαχνουν για δουλειά, ασε που εχουν να πληρώνουν καταδικες για τα χρόνια που έρχονται, σαν τον απαραδεκτο μισθοφορο τον Κωνσταντινου

Εικόνα koropi48

Αδερφέ, ήδη στους συνδέσμους και τα σάιτ των γαύρων γίνεται ζύμωση εδώ και καιρό, αναφορικά με τη στάση στις εκλογές που έρχονται. Με τις εξαγγελίες για γήπεδα στους άφραγκους επαγγελματίες φεσωτές του δημοσίου, μεγάλωσε η επιθυμία για εκδίκηση. Ο αυτιστικός νάνος νόμισε ότι τάζοντας γήπεδο στο γουδί, θα πάρει ψήφους από ανθρώπους που είναι άνεργοι και πεινάνε. Αυτό νόμιζε κι ο Σγουρός στην Περιφέρεια και ήπιε το πικρό ποτήρι. Χάθηκε από προσώπου γης. Τον τιμώρησαν οι γαύροι. Και τούτα δω τα παρτάλια θα πληρώσουν ακριβά τους πάντζες, τους φλάμπουρες και τους κοντονήδες. Θα τρίβουν τα μάτια τους με τα ποσοστά. Δε μιλώ καθόλου για τους ανεξέλ! Εκεί θα γίνει κυριολεκτικά εξαϋλωση. Χιλιάδες αδέρφια έχουν δώσει όρκο ο κιτρινόπανος κολλητός του νιάου, να μη βρει ούτε την ψήφο του. Μετά τις εκλογές θά χει πολυυυυυυ γέλιο. Κρατηθείτε!

Εικόνα Warrior 7

Ρε Βασιλάκη, αυτό στη φωτογραφία τί είναι τελικά; Σερβιέτα ή χαρτομάντηλο;

Λοιπόν, εμείς επειδή είμαστε φιλεύσπλαχνοι θα προτείνουμε να πάρει αναβολή η υπόθεσή σου για τις επόμενες μέρες, για να μπορέσεις να χαρείς τη γιορτή σου το Σάββατο...

Ή μόνη αλήθεια που είπες ήταν για το ρόλο του "μπουγάδα"...Συνεχίστε τα ψέματα και τις συκοφαντίες και σε λίγο βλέπω να καταδικάζεται και ο "θαμνάκιας" στην εσχάτη των ποινών...

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

ΝΤΙΝΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΠΟΙΟΣ Γ@Μ@ΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΟΥΜΠΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΔΑΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ...

Εικόνα george poly

Καθημερινα νοιωθουμε εντονα την αναγκη υπαρξεως του καναλιου του μαρινακη.Η παραπληροφορηση και η προπαγανδα εναντιον του ολυμπιακου ειναι καθεστως ακομα και στα κρατικα καναλια.Φανταζεστε τι θα γινοταν αν ειχε κρατηθει καποιος παραγοντας του ολυμπιακου αντι του αλητη του κωνσταντινου?

Εικόνα Mihas

Προκαλεί πάντως εντύπωση ότι ο Κωνσταντίνου καταθέτει πράγματα που αντικρούονται από δημόσια έγγραφα, το να καταθέτει μπαρούφες είναι ένα πράγμα, το να ψευδορκείς άλλο πράγμα, το να λες ότι είσαι μέλος ΔΣ ΠΑΕ,έστω το μπουρδέλο που είναι σήμερα ο βαζέλας, χωρίς αυτό να ισχύει είναι επικώς μεγαλειώδες. Όλη αυτή η φασαρία και δεν βρήκαν ένα (1) μάρτυρα της προκοπής; Βέβαια τί προκοπή να βρει βαζέλας, είναι κι αυτό.

Εικόνα nichio 1971

Φίλε Σάββα,
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως χωρίς την "ομπρέλα" του ψηλού Παναθηναικάκια, οι φάπες θα διαδέχονται η μια την άλλη...
Η λάσπη σε αυτές τις περιπτώσεις ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΑΝΤΑ στον ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ της...
Καλή συνέχεια

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Το πόσο ξεφτιλίστηκε στα γεράματα ο ανόητος για χάρη κάποιων λαμόγιων θα το καταλάβει πολύ σύντομα.
Είναι πάντως περισσότερο από κραυγαλέα η αδυναμία του Ολυμπιακού στο επικοινωνιακό κομμάτι και πρέπει πάση θυσία να γίνει κάτι στον τομέα αυτόν.

Εικόνα Harry red logic

Ετσι αγαπάει ο Πειραιάς! Θελουμε και συντριπτική συνέχεια, τσουνάμι για τους βοθρολάγνους!
Και βέβαια να σχεδιάσει ο Πρόεδρος κάτι δυναμικό στην επικοινωνιακή αντπίθεση του Θρύλου!
Γάβρος, Redking, Παραπολιτικά,Ελευθερία του Τύπου,βοηθάνε λίγο αλλά ακόμη θέλει πολύ δουλειά!
Δεν θα βοηθούσε η επένδυση σε ένα μεγάλο αθλητικό site?
Με το ΕΣΡ τι γίνεται? Έσβησε η ελπίδα για μεγάλο κανάλι?

Υ.Γ. Τον Γεωργίου στον Real FM ποιός τον έβαλε να δημιουργήσει αναστάτωση?
O X''νικολάου τι βιολί παίζει? Γιατί τώρα?

Εικόνα savvas gridlock

Μετα το καλοκαιρι ο νεος διαγωνισμος για τα καναλια και θα δουμε και με ποιους ορους. Ο Γεωργιου δεν νομιζω οτι παιρνει γραμμη απο τους Κουρηδες ή το Χατζηνικολαου.

Εικόνα koropi48

Ο χ'νικολάου έχει ο ίδιος ομολογήσει ότι θεωρεί το βαρδινογιάννη πατέρα του. Τώρα που φαίνεται ορατή επανάκαμψη της οικογένειας, άρχισε τα τσαλίμια ο μέγιστος αυτός συριζοκαραμανλικογαύρος. Η κατάντια του καθενός είναι αυστηρά προσωπική του υπόθεση (βλέπε λαζόπουλο, που δεν τολμά να βγάλει πλέον εκπομπή ή παράσταση).

Εικόνα Harry red logic

Φίλε μου γέλασα πολύ με το απίθανο "συριζοκαραμανλικογαύρος" Χο-χο-χο!
Αλλά θυμάμαι αυτός ο χαμαιλέων με τη λύσσα πολέμαγε στις εκλογές του 2009 τον Κωστάκη τον κουρασμένο(μουγκό... & σιγουρατζή..)! Τώρα αλλού μυρίζεται ανθόμελο...
Πάντως ας γνωρίζουν όλοι οι Σύγγαυροι τον ύπουλο ρόλο του Γ.Γεωργίου, γιατί διαμορφώνει κλίμα σε μεγάλες μάζες. Μάλλον συνδέεται με νιαουρίσματα!