Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΕΚ (VIDEO)



Αφού δεν τα δείχνουν τα μεγάλα αθλητικά sites, θα τα βάλουμε εμείς. Εικόνα και βίντεο από τη διαιτησία στα δύο ματς της Πέμπτης που μας πέρασε για τη Superleague, ΠΑΟ-Πανιώνιος 1-0 και Πλατανιάς-ΑΕΚ 0-2.
 
- ΠΑΟ-Πανιώνιος 1-0. Ολοκληρωμένη η σφαγή του Πανιωνίου από το διαιτητή Γκράνα της ΕΠΣ Θράκης. Στο 58' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Εμποκού του ΠΑΟ χτυπάει με τον αγκώνα του το πρόσωπο του Κόρμπου του Πανιωνίου σε διεκδίκηση μπάλας. Είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα σε αυτό το χρονικό σημείο, θα έπρεπε να δει τη δεύτερη και να αποβληθεί, αλλά δεν την είδε. Στο 73' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, η πιρουέτα κατάδυσης του Λέτο βαφτίζεται πέναλτι και με αυτόν τον τρόπο ο ΠΑΟ κερδίζει το ματς. Στο 84' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Ρέις του ΠΑΟ που έχει ήδη μία κίτρινη κάρτα, κάνει φάουλ και πετάει την μπάλα μακριά, αλλά δεν βλέπει δεύτερη κίτρινη.
 
Kάναμε βίντεο και τις φάσεις από αυτό το ματς στις οποίες αναφέρεται η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος για τη διαιτησία του Γκράνα, μετά τις φωνές από την ΠΑΕ ΠΑΟ ότι...αδικήθηκε και σε αυτό το παιχνίδι.
«Επειδή από το πρωί σήμερα, παρατηρούμε μία ενορχηστρωμένη προσπάθεια προκειμένου η ομάδα μας να εμφανιστεί ευνοημένη από την διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης, προς ενημέρωση δημοσιογράφων που ασκούν το λειτούργημα τους φορώντας πράσινα γυαλιά παραθέτουμε όλες τις φάσεις για τις οποίες δεν είδαμε καμία αναφορά στα κείμενα τους.
Αναλυτικά οι φάσεις της αναμέτρησης:
Στο 8’ 30’’: Ο Ρισβάνης χρεώνεται με ανύπαρκτο φάουλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής για μαρκάρισμα στον Μπεργκ.
Στο 10’ 20’’: Ο Λουντ πέφτει μόνος του στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ο διαιτητής χρεώνει με φάουλ τον Σαμέντ Γεσίλ.
Στο 17’ 15’’: Ο Μάρκους Μπεργκ με κεφαλοκλείδωμα, γκρεμίζει τον Βαλεντίνο Βλάχο εντός της περιοχής μας. Ο διαιτητής αγνοεί το φάουλ και αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί, με αποτέλεσμα στην συνέχεια της φάσης, ο Παναθηναϊκός να ζητάει πέναλτι. Ταυτόχρονα ο Μάρκους Μπεργκ, με σπριντ κατευθύνεται προς τον διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί, αλλά φυσικά και αυτή του η ενέργεια μένει ατιμώρητη.
23’ 20’’: Ο Μασούντ δέχεται σπρώξιμο από τον Λουντ, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον Εμποκού. Ο διαιτητής αγνοεί την αρχική παράβαση και δείχνει κίτρινη κάρτα στον Μασούντ.
42’ 40’’: Ο Οικονόμου έχει βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρου τη μπάλα. Ο Μπεργκ, προκειμένου να πάρει γρήγορα τη μπάλα και να εκτελέσει το πλάγιο άουτ, σπρώχνει τον αμυντικό του Πανιωνίου και τον ρίχνει στο έδαφος. Προς έκπληξη όλων όμως, κίτρινη κάρτα βλέπει ο Οικονόμου.
45’+: Ο Μπεργκ στο χώρο της μεσαίας γραμμής πατάει με δύναμη τον Μανώλη Σιώπη. Μια ακόμα ενέργεια του επιθετικού του Παναθηναϊκού που μένει ατιμώρητη και μάλιστα χωρίς να υποδειχτεί ούτε φάουλ.
47’ 43’’: Ο Εμποκού προσπαθεί να ξεφύγει από το μαρκάρισμα του Σιώπη και στην ίδια φάση, δύο φορές, τον χτυπάει με τον αγκώνα του στο πρόσωπο. Ο διαιτητής αποφασίζει να δώσει φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού!!!
48’ 55’’: Διπλό φάουλ στον Μπεν, μπροστά στον διαιτητή Γκράνα, το οποίο φυσικά και αγνοεί αφήνοντας το παιχνίδι να εξελιχθεί.
54’: Μαρκάρισμα του Βιγιαφάνες στον Ρισβάνη, τιμωρείται μόνο με φάουλ από τον διαιτητή και όχι με κάρτα.
57’ 50’’: Σε διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα, ο Εμποκού προτάσσει τον αγκώνα του με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον Παναγιώτη Κόρμπο στο πρόσωπο. Ο διαιτητής δίνει την παράβαση, χωρίς ωστόσο να βγάλει και κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Παναθηναϊκού που θα ήταν και η δεύτερη και θα έπρεπε να αποβληθεί.
83’ 27’’: Ο Ρέις έχει κάνει φάουλ που σφυρίζεται από τον διαιτητή. Στη συνέχεια ο παίκτης του Παναθηναϊκού πετάει την μπάλα μακριά, αλλά δεν τιμωρείται με κίτρινη κάρτα που επίσης θα ήταν η δεύτερη και θα έπρεπε να αποβληθεί.
92’ 10’’: Φάουλ του Βιγιαφάνες σε Λάμπρου δεν δίνεται από τον διαιτητή, που στερεί την δυνατότητα από την ομάδα μας να απειλήσει την αντίπαλη περιοχή.
Φυσικά σε όλες αυτές τις φάσεις, δεν έχουμε συμπεριλάβει το πέναλτι-εφεύρεση του διαιτητή Γκράνα, καθώς ήδη έχει αντιληφθεί όλη η Ελλάδα την «γελοιότητα» της απόφασης, αλλά ούτε και φάσεις, όπως για παράδειγμα το χέρι του Βιγιαφάνες στο 52ο λεπτό, το οποίο και θεωρούμε ακούσιο».

 
Το ''πέναλτι-εφεύρεση'' για το οποίο γίνεται λόγος στην ανακοίνωση, είναι αυτό, με την κατάδυση του αρχιβουτηχτή Λέτο.
 
- Πλατανιάς-ΑΕΚ 0-2. Στο 11' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Βράνιες της ΑΕΚ σηκώνει στον αέρα τον Ντεβέσα του Πλατανιά. Ήταν μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα, αλλά ο διαιτητής Καλογερόπουλος της ΕΠΣ Αθηνών δεν έδειξε ούτε κίτρινη στο Βόσνιο αμυντικό της ΑΕΚ. Στο 30' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, ο Κολοβέτσιος της ΑΕΚ ρίχνει αγκωνιά στο Μανούσο του Πλατανιά μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, αλλά ο Καλογερόπουλος δεν δίνει το πέναλτι. Στο 85' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-2, ο Σιμόες της ΑΕΚ κόβει μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ με το χέρι του απλωμένο την μπάλα σε σουτ του Ντεβέσα του Πλατανιά, το οποίο κατευθύνεται προς την εστία. Ο Καλογερόπουλος φυσικά δεν δίνει ούτε αυτό το πέναλτι.

Για όσους διαφωνούν σχετικά με την τελευταία φάση, το χέρι-πέναλτι του Σιμόες, ας δουν κι αυτό. Όμοιες φάσεις, με αμυντικούς να αποκρούουν με απλωμένο χέρι σουτ που κατευθύνεται προς την εστία, σε επιθέσεις της ίδιας ομάδας, του Πλατανιά. Στη μία περίπτωση καταλογίζεται πέναλτι από το διαιτητή Ζαχαριάδη της ΕΠΣ Μακεδονίας στο χέρι του Φιγκέιρας μετά το σουτ του Γιακουμάκη, στην άλλη δεν δίνεται τίποτε από το διαιτητή Καλογερόπουλο της ΕΠΣ Αθηνών σε χέρι του Σιμόες μετά από σουτ του Ντεβέσα. Προφανώς αν είναι να δοθεί πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού, οι διαιτητές σπεύδουν να το δώσουν, αλλά αν είναι να δοθεί πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ του Μελισσανίδη, ο Χάρης Καλογερόπουλος και οι λοιποί διαιτητές της ''εξυγίανσης'' δεν θα το δώσουν ποτέ...
 
Είπαμε όμως, ούτε κουβέντα για όλα αυτά στα μεγάλα αθλητικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός ευνοείται από τη διαιτησία...

Σχόλια

Εικόνα NovoCeLats

ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ ΚΑΙ ΤΗΝ FIFA,
ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ?

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ...

ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.

ΕΔΩ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ...

ΕΔΩ ΡΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Εικόνα koropi48

Πολιτική δράση από όλους χρειάζεται Νόβο. Μηνύματα στους πολιτικούς μας για το τί θα επακολουθήσει.

Εικόνα NovoCeLats

Υ.Γ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ: "ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ( ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!! ΡΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΜΟΥ ) ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ ΜΠΟΤΙΑ ΝΤΕΛΑΜΠΕΓΙΑ ΣΙΣΟΚΟ ΠΑΡΕΔΕΣ ΕΛΙΟΝΟΥΣΙ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΚΛΠ

Εικόνα kostasf

χαχαχαχαχα, πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι οι κρητικοί.
επειδή πήραν πέναλτι στο καραϊσκάκης με διαβούλευση κοράκων (!!!!! πρώτη φορά στην Ελλάδα;; ) ,
νόμιζαν ότι θα τους σφυρίξουν έτσι κι απέναντι στους 'εξυγιαντές'.

Μάλλον έφταιγε το 'ξύλο' που φάγανε στη φυσούνα και στο πούλμαν στο Καραϊσκάκης, τα ρεντίκολα.

Κούνια που σας κούναγε..

Καράτε ζίου ζίτσου και βόλεϊ οι εξυγιαντές, και κάντε και ΜΟΚΟ μη στείλει τους τύπους χωρίς λαιμό ο λαθρέμπορας της Κοκκινιάς.

Εικόνα nik7os

Σαββα το πιστευεις 'η εχεις πληροφορηση πως θα ειναι καθαρες οι αποφασεις;

Εικόνα koropi48

Γκράνα ή γράνα, το σκληρό αγελαδινό τυρί ή και η οχυρωματική κατασκευή, το ταμπούρι, λέει το λεξικόν. Το αγελαδοτύρι λοιπόν αυτό από τον έβρο, διάλεξε το σύστημα των καταδικασμένων συκοφαντών και λαθρεμπόρων, για να κάνει την οχυρωματική του κάλυψη, ώστε να πάρει τη νίκη από τον πανιώνιο. Αν ΜΙΑ φάση απ αυτές που έγιναν στο ματς αυτό, είχε γίνει σε δικό μας παιχνίδι, ο φαπαθεοδώρου θα είχε ξενυχτίσει μπροστά στα πληκτρολόγιά του να καταριέται το βρώμικο παρασκήνιο. Τώρα βέβαια όλα καλά. Λάθη ανθρώπινα και μόνο από τους γκράνες της εξυγίανσης. Με 9 μόνο ανύπαρκτα πέναλτι στον αμπελοκηπιακό, η τάξη αποκαθίσταται, όπως τη γνωρίσαμε επί δεκαετίες, ο σπορδ FM δεν βλέπει αλλοίωση παιχνιδιών... ομορφιές ατέλειωτες.
Τί μένει ακόμη; Μετά τη συνιδιοκτησία ομάδων της σούφρερ λίγκας από τον ιβανόη και τις επιλεκτικές επιχορηγήσεις των υπολοίπων από τον οπαπ του τζοκερότιγρου, να πάρουν οι πράσινοι από ένα δυό ομάδες συνιδιοκτησία και να ξαναζήσουμε τις ομορφιές του βαρδινοτζώννυ. Γιατί αλλιώς, προκοπή δεν γίνεται. Από παντού πρέπει να ναι δεμένο το πράμα για να πάει μπροστά η χορτολιβαδική φανέλλα. ΜΜΕ, διαιτησία, δικαιοσύνη, τράπεζες να μας τα ρίχνουν, διοίκηση αθλητισμού. Όπως ακριβώς πορεύτηκαν τόσες δεκαετίες. Με την πετραλιά που είχε ισχυρές και άκαμπτες αντιρρήσεις για την ανάπλαση του καραϊσκάκης, αλλά δεν έβρισκε και λεφτά να το επισκευάσει, το προτιμούσε δηλαδή ερείπιο. Και τώρα που εξαγγέλονται λεφτά για γήπεδα, δεν ακούγεται ούτε ψύθιρος, εν μέσω πείνας και δυστυχίας.
Θυμάστε παλιότερα, πόσο αντιδρούσαν οι τίμιοι δημ-ι-οσιογράφοι, όταν ο Κόκκαλης είχε αναλάβει υπεργολαβικά την τεχνική υποστήριξη του στοιχήματος και ΠΡΟΠΟ του ΟΠΑΠ; Ευθυξία, λίβελοι, πύρινοι λόγοι, προτάσεις να του αφαιρεθεί η προεδρία, να υποβιβαστεί ο θρύλος κλπ. Τώρα που η σαβουρόγατα έχει, όχι την τεχνική υποστήριξη, αλλά τη διοργάνωση των παιχνιδιών και το μοίρασμα-χορηγία των πακέτων όπως γουστάρει, πώς αντιδρούν οι εύθικτοι; Σιωπηλώς, καθήμενοι, γλείφοντας, έρποντας. Και μην περιμένουμε ο επίσημος γαύρος, που έχει από παντού μέτωπα, να τα αντιμετωπίσει όλα. Ατομικά ο καθένας μας, στέλνουμε το μήνυμα ότι, όταν στηθούν οι κάλπες, ακόμη κι αν ζούμε σε παράδεισο, αυτοί έχουν τελειώσει.

Εικόνα Arxidakos

O Κάρπετ καλά τα λέει: http://karpetshow.gr/blog/psixalizei

Εικόνα matrasimca

Στελνεις το βιντεο στην ΟΥΕΦΑ ως τελεια επεξηγηση του τι ακριβως εννοουσαν οι συμμαχοι οταν μετ επιτασεως ζητουσαν εξυγιανση.
Αν δεν μπορει να το δει ο Κουτσοκουμνης ας το δει ο Θεοδωριδης.
Τον τελευταιο λογο τον εχουμε εμεις.
Ο Αλεξει Αλεξεγεβιτς και ο μπροσταρης Κοντονης καποια στιγμη θα κανουν εκλογες.
Στην περιοχη του Κοντονη θα βγαλουμε Γαυρο βουλευτη και θα παει σπιτι του ο Ντ Αρτανιαν.
Μετα απο καθε εγκλημα υπαρχει η τιμωρια και τα ελαφρυντικα υπερ των "κατηγορουμενων" εχουν προ πολλου εκλειψει.
Σαββα και συγγαυροι προχωραμε ολοι μαζι να τους δειξουμε ποιος ειναι κυβερνηση.

Εικόνα apostolos gaganis

Yπάρχει πολύ μεγάλο θέμα. Ο επίσημος Ολυμπιακός είναι εκείνος που θα πρέπει να το αντιμετωπίσει. Για την ώρα, ουσιαστικά δεν αντιδρά. Δεν θέλει; Δεν μπορεί; Ας δούμε το ματσάκι σήμερα με τη Λειβαδιά και τα ξαναλέμε.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αγαπητέ Απόστολε, αυτό ακριβώς είναι και η δική μου σκέψη/απορία. Δυστυχώς δεν έχω απάντηση, ούτε καν ένδειξη για το τι σκέφτεται να κάνει (ή όχι) ο επίσημος ολυμπιακός. Θεωρώ το ζήτημα πολύ σοβαρό και ιδιαίτερα ανησυχητική την παντελή απουσία αντίδρασης.
Αναμένω φυσικά ελπίζοντας... αναμένω σε αναμμένα κάρβουνα, ομολογώ

Εικόνα matrasimca

Αν σε ειχαν στησει ολοι να σε βαλουν φυλακη εσυ τι θα εκανες?
Περιμενε να δεις τι θα τους κανει οταν απαλλαγει απο ολα τα κατηγορητηρια.
Το κοροιδο κανει και περιμενει αλλαγη.
Ασε που μπορει να εφαρμοζει πολιτικη Κοκκαλη, στα 7 το 1 δωρο.
Το τελευταιο για πλακα το λεω βεβαια.
Αν ειμαστε ολοι ενωμενοι θα τους λιωσουμε

Εικόνα savvas gridlock

Μολις τελειωσουν τα δικαστικα σε λιγες μερες, θα ερθει μια και καλη η αντιδραση.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αγαπητέ σύγγαυρε, το "σε λίγες μέρες" από πού προκύπτει; Είναι ευχή ή βεβαιότητα ότι θα υπάρξει αντίδραση; Προσωπικά θεωρώ μείζον ζήτημα τη μέχρι τώρα μη αντίδραση, το οποίο ομολογώ ότι με ανησυχεί ιδιαίτερα.