ΤΟ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ...



Διάβασα σήμερα ότι ο Λεμονής άρχισε τα...ντοπόλουτρα στους παίχτες μας. Καθ΄ότι τα πολύ κρίσιμα, μπροστά μας. Κύπελλο τώρα, με απώτερο στόχο την κατάκτησή του και τελεσίδικο καθάρισμα του πρωταθλήματος στις 23 του μήνα. Πού θα ποντάριζα πολύ, εκτός απ΄τα τεχνικά θέματα, που δεν είναι και δουλειά μου; ΚΙ΄ΕΓΩ, ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. Κυρίαρχος ο ρόλος του σε κάθε κομβική αναμέτρηση, διεκδίκηση, καθοριστική ενέργεια, ΣΤΗ ΖΩΗ, όχι απλά στην μπαλίτσα... Ας πάρω λοιπόν με την ευκαιρία και του λόγου μου σειρά στις...ενέσεις ψυχοπνευματικής ΑΝΑΤΑΣΗΣ, εν προκειμένω. Λόγω...συναφούς ειδικότητας, μιας και μιλάμε για ενέσεις. Όλες ενδοκαρδιακές. Ούτε ενδοφλέβιες, ούτε κι΄ενδαρτηριακές ακόμα. Καλά, δεν μιλάμε για υποδόριες ή ενδομυϊκές. ΟΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ. Και να δω, ποιούς θα ωφελήσουν και ποιούς μπααα...

Πού θα στόχευα; Τί θα τους τόνιζα; Χωρίς να ξέρω φυσικά τίιι παίζει στ΄αποδυτήρια, ιδέαν δεν έχω, έτσιιιι...θεωρητικά και μόνο μιλώντας.

1. ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΑ ΕΞΩ ΤΟΝ ΕΓΩΪΣΜΟ ΤΟΥΣ.

Ατομικό και ομαδικό. Πρώτα πρώτα, τον ατομικό. Παρά τα κενά δηλ. που αναμφίβολα έχουμε, τις αδυναμίες, τις ελλείψεις μας κλπ, προσωπικά πιστεύω ότι το έμψυχο υλικό της ομάδας είναι - σε γενικές γραμμές - ποιοτικότερο του αντίστοιχου των τριών αντιπάλων μας. Μην τους πιάνουμε έναν έναν τους παίχτες μας τώρα... Είπα σε γενικές γραμμές. Κι΄αν ο Ολυμπιακός έπεσε σε απόδοση τον τελευταίο καιρό, βασικός υπεύθυνος γιαυτό ήταν ο Μπέντο και κανένας άλλος. Με τις εμμονές, τις επιλογές και τον ιδιότροπο χαρακτήρα του. Εξαφάνισε παίχτες που μπορούσαν να δώσουν ( αποδείχτηκε ), έκαψε παίχτες από την υπερχρησία λόγω υπερβολικά μικρού ρόστερ σε σχέση με τον αριθμό των αγώνων που μας περίμεναν ( αποδείχτηκε ), διαίρεσε τους παίχτες σε πατρίκιους και πληβείους με όλες τις συνακόλουθες αρνητικές για το κλίμα επιπτώσεις, ενώ, όπως επίσης αποδείχτηκε, είχε και επιμελώς ετοιμάσει την...εξόδιο ακολουθία του διά παν ενδεχόμενον, όπερ και έλαβε βεβαίως χώραν μετά τους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ κλαυθμηρισμούς του περί αποδυνάμωσης της ομάδας συνεπεία διοικητικών χειρισμών. ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ... Αγωνίζονται "φίλε" στα δύσκολα και δεν κοιτάνε να προτάξουν τα όποια άλοθί τους για τις αποτυχίες. Τουλάχιστον του Σερτάκη, ΑΥΤΟ του το αναγνωρίζω απόλυτα. Είναι πούρος Ολυμπιακός, κλήθηκε στα ζόρικα, ΠΑΛΕΥΕΙ να φέρει στα ίσα σκάφος που κλυδωνιζόταν, το παλεύει ΑΚΟΜΑ και γιαυτό και μόνο ΓΙ΄ΑΥΤΟ, του αξίζει κάθε ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ συμπαράσταση απ΄τη μεριά μας. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.

Τον ομαδικό εγωϊσμό τους, ύστερα. Παίζουν στην μεγαλύτερη, λαοφιλέστερη και ενδοξότερη ομάδα της χώρας. Με τους ασύγκριτα περισσότερους τίτλους και τις περισσότερες νίκες με ΟΛΟΥΣ τους άλλους αντιπάλους της. Την οικονομικά ισχυρότερη και, ως αθλητικό συνολικά οργανισμό, ένα εκ των κορυφαίων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Τί είναι στο φινάλε οι άλλοι τρεις μπροστά μας; Κάτι τροπαιοστερημένοι είναι, που΄χουνε παλαβώσει απ΄την καταθλιπτική για δαύτους ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ του Θρύλου, ειδικά τα τελευταία 20 χρόνια με Κόκκαλη και Μαρινάκη στο τιμόνι μας, κι΄έχουνε βάλει λυτούς και δεμένους εναντίον μας, εξαπολύοντας τον ΠΙΟ ΒΡΟΜΙΚΟ εξωγηπεδικό πόλεμο που στήθηκε κατά αθλητικής ομάδας ποτέ σε τούτο ( και καθόλου μόνο, όπως πιστεύω εγώ ) τον τόπο. Αθλητικογράφοι, παρουσιαστές σε ΜΜΕ, ποδοσφαιρικοί παράγοντες, διαιτητές, πολιτικοί, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, οι πάντες μας χτυπάνε αδιάλειπτα και πολύτροπα, ιδίως φέτος. ΓΙΑΤΙ; Γιατί τους έχουμε καταπλακώσει, γιατί τους έχουμε κάνει απ΄τις απανωτές σφαλιάρες ν΄αναρωτιούνται "καλά εμείς, τί ρόλο παίζουμε τέλος πάντων εδώ πέρα μ΄αυτόν τον καργιόλη που μας τα΄χει πάρει όλα, συνεχίζει σα φαταούλας και θα συνεχίσει όπως πάει να μας ξεβρακώνει, αν δεν τα δώσουμε ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ εναντίον του, έτσι για τονε τινάξουμε τον πούστη απ΄το σβέρκο μας;". Έτσι είναι...

Θα προσπαθούσα λοιπόν να τους βγάλω έξω τον εγωϊσμό της καλύτερης, της μεγαλύτερης, της ΜΟΝΙΜΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ποδοσφαιρικής ομάδας στην Ελλάδα. Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΩΡΑ! Για να δείξει σ΄ολόκληρο το αντιΟλυμπιακό μέτωπο ότι μπροστά τους έχουνε τον ΘΡΥΛΟ, κι΄όχι καμιά ομαδίτσα που παίρνει με το ζόρι - και όπως παίρνει τέλος πάντων - τις αδειοδοτήσεις για να συνεχίζει να υπάρχει και την επόμενη χρονιά ή που πέφτει ηθελημένα στην ανείπωτη και πρωτοφανή ξεφτίλα της Γ΄Εθνικής, προκειμένου να διασωθεί οικονομικά ρίχνοντας τα χρέη της των εκατοντάδων εκατομμυρίων στις πλάτες του ρημαδολαού μας... Με κάτι "αόρατους" ιδιοκτήτες βαφτισμένους "εν τοις πράγμασιν διοικητές", που μας εύχονται βιαστικοί-βιαστικοί και "καλή ανάσταση"... ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΟΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ... Κι΄έχουν και το θράσος να μας κουνάνε και το δάχτυλο, να μας απειλούν ή να προσπαθούν να μας...σαρκάσουν παριστάνοντας τους οτοριτέ περί τα ποδοσφαιρικά, είτε τους εξυγιαντές, τους απολυμαντές, τους εξομαλυντές κι΄ό,τι σκατά θες, με την ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΝΟΧΗ... Και,

2. ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟΛΑΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΑΔΙΚΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝ΄ΑΛΛΟΣ ΑΠ΄ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ.

Αυτό θέλουμε. Αυτό ζητάμε. Τίποτα λιγότερο. Αυτό αξίζει στο μέγεθός μας, συγκριτικά μ΄εκείνο των άλλων. Παίχτες λοιπόν και λαός, ενωμένοι απέναντι στους πουθενάδες. Στα ποντίκια που βρυχώνται. ΚΑΙ με δική μας ευθύνη... Η φωτογραφία της ανάρτησης τα λέει, νομίζω, όλα. Είνα λάβα που χύνεται στη θάλασσα και τη ζεματάει. Την κάνει ν΄αχνίζει, να΄ναι ακατάβλητη, να σαρώνει με τον όγκο και τη δύναμή της. Η θάλασσα είναι η ΙΔΕΑ του Ολυμπιακού. Η ερυθρόλευκη παντιέρα, ο δαφνοστεφανωμένος. Κι΄η λάβα είναι το δίδυμο ΛΑΟΣ - ΠΑΙΧΤΕΣ. Εκείνο που θα βρει, θέλω να πιστεύω, μπροστά της μεθαύριο η ικτερικιά προσφυγοπούλα. Για να φύγει απ΄το Καραϊσκάκη ποδοσφαιρικά ζεματισμένη και αποκαρδιωμένη. Μόνο το νταμπλ είναι ικανό να μας κάνει να σβύσουμε - κάπως - την κάψα για τρόπαια και τη δυσφορία, την οργή μας για ΠΟΛΛΑ φέτος. Ας φτιάξουμε επομένως, όσο μπορούμε πιο αποτελεσματικά, ετούτο το εκρηκτικό μίγμα της εικόνας...

Ζ    Η    Τ    Ω        Ο       Ο     Λ    Υ    Μ    Π    Ι    Α    Κ    Ο    Σ   !   !   !

Υ Γ.  Χθες είδα στα σχόλια κάτω απ΄το άρθρο μου μερικές προσφωνήσεις κυρίως αλλά και κάποιες εκφράσεις, που με στενοχώρησαν. Εδώ είμαστε όλοι ΟΠΑΔΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ. Ή έστω, η συντριπτική πλειονότητα όσων παίρνουν μέρος. ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ, ΣΥΡΡΑΤΜΙΤΕΣ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν είμαστε φιλαράκια, που γνωριζόμαστε απ΄τα γενοφάσκια μας και πίνουμε καθημερινά φραπεδάκια μαζί. Έχει διαφορά... Προσωπικά, θα το΄χετε προσέξει όλοι όσοι με τιμάτε με τους σχολιασμούς σας, ότι ΟΤΑΝ σας προσφωνώ, χρησιμοποιώ είτε τ΄όνομά σας είτε τις λέξεις αδελφέ, μπρο, φίλε. Έτσι θα΄θελα να΄ναι το πράμα κάτω από τα άρθρα ΜΟΥ. Θα παρακαλέσω γιαυτό. Κι' όποιος εν πάση περιπτώσει δεν το μπορεί κάτι τέτοιο, με γεια του με χαρά του, αλλά στο καλό, έξω από τον συγκεκριμένο χώρο για τον οποίον συζητώ, και πάλι εντάξει θα΄μαστε. Δεν τρέχει και τίποτα... ΞΗΓΗΜΕΝΑ.

Σχόλια

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αν υπάρξει οποιοσδήποτε διχασμός, έχουμε χάσει! Γίνεται τεράστιος πόλεμος και δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που μπορεί να μπει πάνω από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Κανένας απογοητευμένος οπαδός της ομάδας ΔΕΝ έχει δικαίωμα να εκφράζει την απογοήτευσή του με τρόπο που πλήττει τελικά την ίδια την ομάδα. Σίγουρα διανύουμε μια θωλή περίοδο, πολλά ακούγονται, διάφορα γίνονται, υπάρχει πολλή προπαγάνδα και πολλά δεν μπορούμε εμείς οι απλοί οπαδοί να ερμηνεύσουμε. Γι αυτό και ανησυχούμε.
Αυτό είναι όμως λόγος ισχυρός για ΕΝΟΤΗΤΑ και ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ και όχι να βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια, όχι να πέφτουμε στην παγίδα που στήνουν τα λαμόγια γύρω μας.
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστά.

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα Απόστολε κι αδέρφια! Εάν κάποιος γνωρίζει πώς να βγάλει τον εγωισμό των παικτών και να ρίξει λάδι στην ολυμπιακή φλόγα, αυτός είναι ο Τάκης. Ενάντια στη γενικευμένη άποψη, ότι το πρωτάθλημα "το πήραμε", τα πεπραγμένα είναι πλέον όχι ύποπτα, αλλά εξόφθαλμα και απροκάλυπτα και καταδεικνύουν την συμμορία που κάνει Ο, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ, για να γκρεμίσει τον Θρύλο. Είχε γίνει ένας διάλογος μεταξύ εμού και του συρρατμίτη Σάββα, ο οποίος με ρώτησε εάν μπορεί να μας φτάσει ο Πανιώνιος, όταν έγραψα ότι το πρωτάθλημα ΔΕΝ τελείωσε και πρέπει όλοι -και ΚΥΡΙΩΣ η ομάδα - να επαγρυπνούμε. Απάντησα ότι με βάση όσα βλέπουμε, τα παιχνίδια είναι πολύ πονηρά και έχει να πέσει πολύ στήσιμο.
Μπήκε λοιπόν μπροστά ο ΛΑΓΟΣ (και όλοι αντιλαμβανόμαστε τα ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ που συμφώνησε) έβαλε τρικλοποδιά στον Πανιώνιο με την βοήθεια του κορακιού ασφαλώς, κατόπιν άνοιξε τα πόδια στην Τούμπα, όσο το κοράκι απ την Ξάνθη μας έκοβε πέναλτι, κόρνερ, ό, τι μπορούσε βρε αδερφέ για να ΜΗΝ νικήσουμε.
Τα πράγματα είναι απλά όσον αφορά το αγωνιστικό κι αυτό ο Τάκης το γνωρίζει: όσοι μπουν να παίξουν με κούλα, με ΠΑΣ, με όποιον διάολο, απέναντι σε όποιο μπάσταρδο κολλητό του γατούλη ή του όποιου λαμόγιου, να μπουν με το ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ή αλλιώς να μην μπουν! ΤΩΡΑ δεν παίζονται απλά 2-3-5 ματς, τώρα παίζεται ΙΣΤΟΡΙΑ, παίζονται ΚΟΥΠΕΣ, παίζεται η ΨΥΧΗ του κάθε ΓΑΥΡΟΥ που ζει εδώ και πολύ καιρό αδικία κι αλητεία! Όποιος φοβάται να πέσει για τάκλιν, για διεκδίκηση, για το γκολ, δεν χωράει στην ενδεκάδα τώρα.
Κι όσο για εμάς: το Καραίσκάκη πρέπει να ΒΡΑΖΕΙ! ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΔΡΕΣ, ΟΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ! Δεν γίνεται αλλιώς, δεν γίνεται απ τους καναπέδες, δεν γίνεται απ τις καφετέριες! Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ! Όχι μόνο με τα διαρκείας, αλλά με ΦΩΝΗ και ΟΡΓΗ στο γήπεδο.
Ο-ΛΥ-ΜΠΙΑ-ΚΟΣ!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Η λάβα... Η λάβα περιμένω τώρα να κάνει τη δουλειά. Οι παίχτες με τον κόσμο μας...

Εικόνα aris belem

Κάτι που λησμόνησα: το πέναλτι που δεν μας δόθηκε, δεν ήταν απλά ακόμα ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Ήταν ένα ΜΗΝΥΜΑ, απέναντι σ εμάς (είμαστε όλοι εναντίον σας), απέναντι στους συμμάχους (σας σπρώχνουμε), απέναντι σε όλους τους επόμενους που θα μας σφυρίξουν (μην τολμήσετε να δώσετε πέναλτι). Τιμωρήθηκε ο καράφλας που έδωσε το πέναλτι στον ΛΑΓΟ με τον Πανιώνιο; Ούτε αυτός θα τιμωρηθεί. Όλα αυτά με τις ευλογίες και τις ΟΔΗΓΙΕΣ της Κυβέρνησης. Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα στην Ελλάδα, δεν μένω στην Ελλάδα άλλωστε, αλλά πλέον πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ, ότι αυτή η ΣΥΜΜΟΡΙΑ, η κολλητή του γατούλη και του ρώσου, έχουν βάλει στόχο, να γκρεμίσουν τον Ολυμπιακό. Απροκάλυπτα.

Εικόνα Harry red logic

Φίλε Άρη,σύγγαυροι
ιδού η απόδειξη:
http://www.gavros.gr/blog/podosfairo/oraios-ypoyrgos-dikaiosynis

Δεν βλέπω φώς στο θεοσκότεινο τούνελ της παρέαςτης βενεζεουέλας και του "ξέρω που μένεις"
Ναι υπερδόσεις ηθικού κα ψυχραιμίας στους παίκτες μας!Να καταλάβουν καλά ότι παίζουμε σε κάθε αγώνα εναντίον 17(11η αντίπαλος ομάδα +3 τα κοράκια +χουντονής+μπεκροφλάμπορας+κουτσοκουμπάρος!)

Εικόνα vagio

Να υποθεσω αποστολε πως αναφερεσαι σε μενα στο ΥΓ σου?

Εικόνα apostolos gaganis

ΟΧΙ.

Εικόνα Romain

Απόστολε, τι βλέπω εγώ είναι μία κυβέρνηση που κάνει τα πάντα για να φτιάξει γήπεδα στον Μελισσανιδη και στον Παναθηναϊκό, αλλάζει τους νόμους, τους καταπατει, κάνει ειδικούς νόμους φωτογραφικους για τον λαθρεμπορα της Κοκκινιάς, για να ξεπεράσει τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, την αρμοδιότητα του και να γίνει ότι παρανομια μπορεί για να εξυπηρετησει τον λαθρεμπορα.

Βλέπουμε τον Υφυπουργό Παιδείας να βρίζει την ομάδα μας, τον Ολυμπιακό, και αντί να ζητήσει συγνώμη το επαναλαμβανει και μας κατηγορεί ότι του κλεψαμε τα παιχνίδια και τα πρωταθληματα.

Βλέπουμε τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης (αυτόν που καταδικασε και εκτελεσε τον Πρόεδρο της Αμερικής) να συντρωγει (με σουβλάκια του Κετσπαγια) σε εστιατόριο με τους "εξυγιαντές" "δημοσιογράφους " του σκατόσαιτ που στόχο έχει να ρίχνει Λασπη στον Ολυμπιακό.

Η κυβέρνηση είναι απέναντι από την ομάδα μας. Όλες της οι κινήσεις είναι ενάντια στον Θρύλο.

Εγώ είμαι αριστερός.

Για αυτό το κόμμα όμως του Τσίπρα, το ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ, θα ρίξω το μεγαλύτερο ΜΑΥΡΟ που έχω ρίξει ποτέ. Θα ψηφίσω τον πιο μεγάλο εχθρό τους, όποιος και να είναι.

Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακοί.

Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν το ίδιο.

Εικόνα matrasimca

Romain συγγαυρε μην νομιζεις οτι ξαφνικα τους ερωτευτηκαν και τους κανουν τα χατηρια.
Ενω εχουν δημιουργησει την απεχθεστερη φορολογια στον κοσμο που σε καποιους κλαδους φτανει ακομα και το ποσοστο δημευσης του 80% πρεπει καπως να σωθουν αυτοι και τα βουλευτικα τους προνομια.
Μετρησαν λοιπον και ειπαν οι Ολυμπιακοι ειναι 40% στην Ελλαδα και οι κλαυσιγελοι αλλο ενα 40% ολοι μαζι. Το υπολοιπο 20% ειναι αδιαφορο.
Η πολιτικη που κανουν ειναι περιπου ανεξοδη ελπιζοντας οτι θα παρασυρουν ενα 10% να τους ψηφισει με οπαδικα κριτηρια.Ταζουν λοιπον τζαμπα γηπεδα στον καθε πικραμενο,"δικαιες" και δημοκρατικες μοιρασιες πρωταθληματων, πρωταθλητη απο play off,παρασκηνιακα μοιρασιες των εσοδων του τσαμπιονς λιγκ,αφηνουν εκτος φυλακης τους κατα συρροην συκοφαντες Θωμαιδη και Αλαφουζο ελπιζοντας στην πολιτικη τους ανασταση και επιβιωση.
Ο λαος βεβαια εχει καταλαβει πως μεγαλυτεροι πολιτικοι απατεωνες και Πινοκιο δενεχουν ξαναπερασει απο τον τοπο και ο λαος απο οτι φαινεται απο ολα τα γκαλοπ τους εχει ηδη καταδικασει. Ειναι ηλιου φαεινοτερο πως εχουμε μπει σε προεκλογικη περιοδο η οτι τελως παντων οι ανθρωποι σκεφτονται σοβαρα να κανουν εκλογες και σαφως εχουν επιλεξει ως εκλογικη πελατεια το στρατοπεδο του shit dna του Μελιξεριδη και του Ιβαν που τα αγοραζει ολα στην Βορειο Ελλαδα και κανει προσληψεις εναντι πολιτικου ανταλλαγματος.
Θυμασαι στην υποθεση με τα καναλια τις δηλωσεις του πως εξ αιτιας του ανεβηκε το τιμημα αγορας των καναλιων παιζοντας το ρολο του λαγου της κυβερνησης στην προσπαθεια αυτης να φτιαξει 2 καναλια που μαζι με την ΕΡΤ να πουλαει τον προεκλογικο της σανο.
Εγω δεν ειμαι αριστερος αλλα τουλαχιστον στο ΚΚΕ βλεπω ενα ηθος και.μια ιστορικη συνεπεια. Αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι αριστεροι ειναι πολιτικοι οπορτουνιστες και εραστες της καρεκλας και του πρωθυπουργικου θωκου. Ταυτοχρονα ειναι και αντιολυμπιακοι και για ολλα αυτα μας βρισκουν απεναντι,τουλαχιστον ολους αυτους που δεν εχουν κανενα συμφερον να τους διατηρισουν στην θεση τους εναντι ταπεινων ανταλλαγματων.
Ειμαστε εμεις απεναντι ενος βρωμερου συστηματος που ενδιαφερεται μονο για την.πολιτικη του επιβιωση και μασαμπουκα.
Τα ειπα και ξαλαφρωσα, καλη λευτερια

Εικόνα apostolos gaganis

Οι απαντήσεις στο γήπεδο και σ΄εκείνο το κουτί με τη σχισμάδα στη μέση.

Εικόνα Harry red logic

Φίλε είσαι σίγουρος οτι αυτά τα σαυροειδή:

https://www.youtube.com/watch?v=ioblgpA5eTo

θα κάνουν εκλογές?

Εικόνα el trick

Απόστολε, το παρακάτω μπορεί να αποδοθεί και σαν σχολιο ειδικά στην τελευταία σου παράγραφο

Δεν είμαι εγώ σπορά της Τύχης
ο πλαστουργός της νιας ζωής
Εγώ είμαι τέκνο της ανάγκης
κι ώριμο τέκνο της Οργής.

Δεν κατεβαίνω από τα νέφη
γιατί δε μ’ έστειλε κανείς
Πατέρας, τάχα παρηγόρια
για σένα, σκλάβε, που πονείς.

Ουράνιες δύναμες, αγγέλοι,
κρίνα, πουλιά κι ψαλμουδές
τίποτα! Εμένα παραστέκουν
οι θυμωμένες σας καρδιές.

Εγώ του καραβιού γοργόνα
στ’ ορθόπλωρο καράβι μπρος.
Απάνω μου σπάνε φορτούνες
κι άγριος ενάντιά μου καιρός.

Άκου, πως παίρνουν οι αγέρες
χιλιάδων χρόνων τη φωνή!
Μέσα στο λόγο το δικό μου
όλ’ η ανθρωπότητα πονεί.

Ω! πως τον παίρνουν οι αγέρες
και πως φωνάζυμε μετά
άβυσσοι μάβροι, τάφοι μάβροι
ποτάμια γαίματα πηχτά!

Μέσα στο νου και στην καρδιά μου
αιώνων φουντώσανε ντροπές
και την παλάμη μου αρματώνουν
με φλογισμένες αστραπές.

Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες!
Όχι μονάχα οι ζωντανοί
κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε
σε μια αράδα σκοτεινή.

Μα κι όσοι αγέννητοι, χιλιάδες
άπλαστοι ακόμη με βλογούν
κι όλοι ακουμπάνε τα σπαθιά τους
απάνω μου και τα λυγούν.

Δε δίνω λέξεις παρηγόρια
δίνω μαχαίρι σ’ ολουνούς
καθώς το μπήγω μες το χώμα
γίνεται φως, γίνεται νους.

Όθε περνά, γκρεμίζει κάτου
σαν το βοριά, σαν το νοτιά
όλα τα φονικά ρηγάτα
θεμελιωμένα στην ψευτιά.

Κ’ ένα στηλώνει κι ανασταίνει
το `να βασίλειο της Δουλειάς
(Ειρήνη! Ειρήνη!) το βασίλειο
της Πανανθρώπινης Φιλιάς.

Εικόνα Harry red logic

Φίλε μου το τραγικό είναι οτι οι μαδουρόφιλοι τραγουδάνε τέτοια εμβατήρια όταν μπεκροπίνουν η κάνουν βόλτες με το αεροπλανάκι,παίζουν καταπληκτικά το ρόλο του αριστερού εξαπατούν το λαό και ζούν χλιδάτα παρέα με τύπους σαν τον μέγα μάγκα νιάου(αυτός δεν ήταν κολλητός του Αντωνάκη και άρπαξε τον ΟΠΑΠ?

Εικόνα el trick

Σύγαβρε μην τα μπλέκεις. Τα ποιήματα και τα τραγούδια ιδιαίτερα αυτά που αγγίζουν ευαίσθητες χορδές, είναι ΠΑΝΤΑ ποιήματα και τραγούδια. Δεν χάνουν την αξία τους επειδή κάποιος τα χρησιμοποίησε πρόσκαιρα για ίδιο όφελος.
π.χ. Η σβάστικα.
Μπορεί να την χρησιμοποίησαν ο χιτλερ και οι ναζί αλλά δεν ήταν δικό τους σύμβολο.
Διαβάζουμε:
"Το σύμβολο της σβάστικας χρησιμοποιήθηκε εκτενέστατα στην αρχαία Ελλάδα. Ήταν σύμβολο του Δία. Ο αγκυλωτός σταυρός, σβάστικα, ή μάλλον ο τετρα-αγκυλωτός σταυρός, είναι ένα αρχαίο σύμβολο, επίσης γνωστό κι ως σβάστικα. Ο αγκυλωτός σταυρός προέρχεται από το γεγονός ότι αποτελείται από δύο διπλά (ενωμένα) ελληνικά γάμμα (Γ) - γράμματα. Αρχαίες Ελληνίδες ιέρειες έκαναν τατουάζ το σύμβολο, μαζί με το τετρασκέλιον (από τα τέσσερα σκέλη που απεικονίζει), στους οργανισμούς τους. Αρχαία ελληνικά αρχιτεκτονικά σχέδια είναι κορεσμένα με τη διασύνδεση τους ως σύμβολο."

Εικόνα REDNYC

ΩΡΑΙΟ.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα.

Εικόνα Φαιδων

Απόστολε, η αλήθεια είναι ότι όλοι, λίγο πολύ,για ένα μικρό χρονικό διάστημα,μπορεί να παρασυρθούμε από την προπαγάνδα και μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα ,να γράψουμε κάτι που είναι παραπάνω από κριτική. Εγώ ζω στην Αμερική τα τελευταία 25 χρόνια και δυστυχώς αναγκαστικά βλέπω κανιαλια ακούω σταθμούς και διαβάζω σάιτ που δεν τα πολύ γουστάρω. Το σάιτ σου είναι αμιγές Ολυμπιακό και εδώ βρίσκω ειδήσεις που άλλοι η δεν θέλουν η δεν τολμούν να τις βγάλουν. Είναι ίσως η μοναδική φορά που νιώθω έναν διχασμό στον κόσμο του Θρύλου μας. Ότι και να γίνει πρέπει να μείνουμε ενωμένοι,γιατί ο πόλεμος και η λάσπη εναντίον μας είναι πρωτοφανής. Ενωμένοι λοιπόν σαν γροθιά να τους τσακίσουμε όλους. Σε όλα τα αθλήματα ο Θρύλος είναι ΠΡΩΤΟΣ. Ευχαριστώ για την παρέα που μου κρατάτε.

ΥΣ. Αυτό που μου λείπει εδώ είναι η οικογένεια μου και να βλέπω τον Ολυμπιακό στο γηπεδο

Εικόνα apostolos gaganis

Να΄σαι καλά, μπρο. Μεγάλο θέμα έβαλες. Έχει πολύ κόσμο η ομάδα. Έχει και μια εικοσαετία μοναδικών επιτευγμάτων, με συνέπεια να δέχεται ακατάπαυστα έναν πρωτοφανή σε ένταση και ανηθικότητα ΠΌΛΕΜΟ απ΄το τρίο των ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ, απέναντι στον οποίο δεν αντιδρά ΕΩΣ ΤΩΡΑ, κατά τη γνώμη των περισσότερων οπαδών της, όπως αυτοί θα΄θελαν. Πρόσθεσε και το θέμα "συνεχής διάκριση στην Ευρώπη" ( ας μην το επεκτείνω ) που αποζητά μανιωδώς πια ο γαύρος, βάλτα ΟΛΑ στο μίξερ κι΄ό,τι πάρεις, είναι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ που τώρα βιώνουμε. Θ΄αναφερθώ σε τούτα, εν καιρώ.

ΥΓ. Είναι το σάϊτ ΜΑΣ. ΟΛΩΝ.

Εικόνα REDNYC

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ - ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ?

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΗΜΦΩΝΗΣΩ Η ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΩ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.

ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΝΟΥ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΣΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΟΥΣ ΚΟΚΟΚΟ)

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η 7!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Αδελφέ, προσπάθειά μου είναι να κρατήσω σε όσο ψηλότερο επίπεδο μπορώ, τούτη την προσωπική μου - ας πούμε - γωνιά. ΤΗ ΔΙΚΗ Μ-Α-Σ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΩΝΙΑ. Ειλικρινά χτες, δεν διαπίστωσα ΠΟΛΕΜΙΚΗ κατά της διοίκησης του Θρύλου. Αρνητικές απόψεις γιαυτήν ή/και την ομάδα, μπορεί να΄χει ο καθένας, για τους λόγους που νομίζει. ΚΙ΄ΕΓΩ ΕΧΩ. Αν όμως αυτές είναι, ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ, σωστά διατυπωμένες ( όπως ήταν όλες όσες διαβασα κάτω απ΄το άρθρο μου ), όχι απλά γίνονται δεκτές από μένα αλλά τις θεωρώ και επιθυμητές. Και γενικά, δεν μ΄αρέσουνε τα "χαλιά". Εδώ δεν υπάρχουν οιεσδήποτε σκοπιμότητες, που βλέπουμε αλλού, σε δικά μας έντυπα. Και όλοι οι σύγγαυροι που΄γραψαν χτες, αλλά όχι μόνο, είναι ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ. Μπορεί να μην γνωρίζω από κοντά τους πλείστους, αλλά με βάση τα όσα γράφουν τακτικά στο σάϊτ, κρίνω πως είναι εξαιρετικοί συνοπαδοί μου. Έναν ξέρω μονάχα από κοντά και αυτός σε βεβαιώ ότι είναι ΜΕΓΑΛΟΣ κι΄όχι μόνο ως οπαδός ( που είναι ΚΑΙ εκει ) του Ολυμπιακού μας. Δεν μιλάω για ιερατείο ή αριστοκρατική γειτονιά. Μιλάω, και θα επιμείνω σ΄αυτό, για μια ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΓΑΥΡΩΝ στη βάση του αλληλοσεβασμού. Ξέρεις καλά ότι δεν μετράει πολλές φορές το ΤΙ θα πεις, αλλά το ΠΩΣ θα το πεις.

Προχωράμε, ζήτω ο Θρύλος και περιμένουμε απ΄την ομάδα εκείνα ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ να μας δώσει. Μέσα και έξω απ΄το γήπεδο.

Εικόνα REDNYC

ΜΑΖΙ ΣΟΥ.