ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ, ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ: ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ.



VERITAS ODIUM PARIT. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.

Δεν μ΄ενδιαφέρει να είμαι ευχάριστος. Πουθενά. Δεν λαϊκίζω. Δεν υπάρχει λόγος, άλλωστε. Μ΄ενδιαφέρει να είμαι ειλικρινής. Με τους άλλους ΚΑΙ με τον εαυτό μου. Γραμμή ζωής. Τελεία.

Μία-μία τις έννοιες:

1.    Π    Α    Ρ    Α    Δ    Ο   Χ    Ε    Σ

-  Χιλιοειπωμένα, αλλά δεν πειράζει. Χίλιες μία φορές. Ο φετινός Ολυμπιακός παρουσιάζει από καιρό σοβαρά θέματα. Με διοικητική ευθύνη. Ξεκίνησε στραβά, συνέχισε αποτυχημένα και σήμερα κατέληξε να βρίσκεται στα χέρια ενός προπονητή, παλιού του παίκτη, ο οποίος κατά την άποψή μου δεν έχει πρακτικά καμιά ευθύνη για την εικόνα της ομάδας. Αυτό το υλικό παρέλαβε, την υστάτη ώρα, δουλεύει πολύ, αξιολογεί συνεχώς, δοκιμάζει λύσεις, παλεύει σύμφωνα με όσες δυνάμεις διαθέτει, του καταλογίζω λοιπόν, αν είναι ντε και καλά να το κάνω, τη μικρότερη έστω δυνατή ευθύνη για ό,τι βλέπω. Και μη...σοκάρει το "αποτυχημένα". Για μένα έτσι είναι. Το πρωτάθλημα το παίρνω, καθώς φαίνεται. Αλλά δεν αποτελεί τούτο "χαλί", να κρύψω κάτω του πράματα...

-  Η άμυνά μας, και ειδικά το κέντρο της, παραμένει ΑΛΥΤΑ προβληματική. Από τότε που έφυγε ο Μανωλάς. Στην κεντρική πάλι ζώνη της ομάδας, υπάρχει ζήτημα αρνητικό τόσο δημιουργίας όσο και αναστολής των επιθέσεων του αντιπάλου. Δύο οι υπερήλικες ποδοσφαιρικά εκεί, μπάλα ξέρουν βεβαίως πολύ, φυσικές δυνάμεις όμως δεν διαθέτουν, με την προσθήκη της απουσίας ενός ποδοσφαιριστή του οποίου το ακριβές μέγεθος της προσφοράς συνειδητοποιούμε διαρκώς και περισσότερο: Μιλιβόγεβιτς. Παρά τα όσα άκουγε κατά περιόδους, από τους ιντερνετικούς κυρίως "ειδήμονες". Προσθέτω και την φετινή σημαντική και επίμονη πτώση της απόδοσης του Φορτούνη, δημιουργικά και ιδίως εκτελεστικά σε σχέση με την περσινή του, που συνιστά από μακρού πλέον ΚΟΜΒΙΚΟ πρόβλημα. Αμιγώς επιθετικά από την άλλη, διαπιστώνω δυστοκία μέχρις ανυπαρξίας. Ο ένας, πανταχού...απών, με τον άλλο, παρά την επένδυση όχι λίγων ελπίδων πάνω του, να εξακολουθεί να πελαγοδρομεί προσπαθώντας να φανεί, χωρίς πάντως επί του παρόντος απτό αποτέλεσμα. Κανένα. Συμπέρασμα: Έχουμε ελλείψεις παντού. Πίσω, τρώμε φτηνά γκολ. Στη μέση, τσάτρα πάτρα τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά και μπροστά δεν βγάζουμε εύκολα γκολ. Δεν έχουμε τους κεντρικούς αμυντικούς που θα θέλαμε ούτε και τους παίκτες-δημιουργούς, αλλά κυρίως τους γκολτζήδες. ΥΛΙΚΟ, ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ. ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Σε όλα τα παραπάνω, να συμπεριλάβουμε την γενικότερη έλλειψη δυνάμεων λόγω της υπερχρησίας του μικρού - μέχρι προ τινος - ρόστερ. Τώρα που...ξεχείλωσε, είναι μάλλον αργά.

-  Οι νεαροί, τέλος, από τα σπλάχνα του συλλόγου. Ξεχωριστό κομμάτι, ευχάριστο συναισθηματικά, αλλά ΕΩΣ ΤΩΡΑ: Ρέτσος, υπόσχεται. Δουλειά και πρέπει να σταδιοδρομήσει. Δείχνει ότι μπορεί. Νικολάου, δεν μ΄έχει πείσει ακόμη. Ανώριμος. Τουλάχιστον. Ανδρούτσος. Κι΄αυτός δεν μ΄έχει πείσει. Μανθάτης. Τί γίνεται με το παιδί-θαύμα; Εξαφανισμένος προσφάτως. Έχω προβληματιστεί κατ' ακολουθίαν, κάπως, με τα παιδιά. Τις διεξόδους και τις λύσεις, οι ειδικοί. Ό,τι βλέπω, λέω.

2.    Α    Ν    Τ    Ι    Ο    Λ    Υ    Μ    Π    Ι    Α    Κ    Ο         Μ    Ε    Τ    Ω    Π    Ο

-  Στα γήπεδα. Έμφανίζουν βελτίωση αγωνιστικά και οι τρεις. Η εποχή του σνομπαρίσματός τους, έχει παρέλθει. Η δική μας πτώση, μεγεθύνει την προηγούμενη διαπίστωση. Έχουμε νικηθεί από όλους στον β΄γύρο. Και ειδικά απ΄την ΑΕΚ, στα τελευταία παιχνίδια μαζί της έχουμε χάσει τα περισσότερα. Πελάτες, λοιπόν; Χτυπάει άσχημα η λέξη. Το ξέρω. Αλλά αν ήταν αντίστροφα, έτσι θα λέγαμε. Κι΄ αυτό το ξέρω. Για τη ρεβανς στο ΟΑΚΑ, δεν αισιοδοξώ. Άντε να πάρουμε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ, να τελειώνουμε...

-  Έξω από τα γήπεδα. Οι ΑΡΔ συνεχίζουν τον βρόμικο πόλεμό τους εναντίον μας. Τους δίνουμε όμως, αγωνιστικά, και το δικαίωμα να τον επιτείνουν, να τον οξύνουν. Χωρίς οργανωμένη αντίδραση απ΄τη μεριά μας. Απ΄όσο φαίνεται τουλάχιστον. ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ; Η διαιτησία, παράλληλα, έχει ξεσαλώσει εναντίον μας. Το λεγόμενο 50:50 της "εξυγίανσης", με το οποίο "αποδεικνύεται" κατά τους αλλοθρήσκους το πραγματικό αγωνιστικό μέγεθος του...Κούλη, μας σφάζει στην κυριολεξία, κρίνοντας με καθοριστικό τρόπο αποτελέσματα. Αντίδραση; Όλο φτάνει πια, τέρμα, μέχρις εδώ, θα το ένα, θα το άλλο... ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΜΩΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΚΙ΄ΑΝ ΟΧΙ - ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ - ΓΙΑΤΙ; Να προσθέσω σε τούτο το σημείο και το σημαντικότερο όλων: ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. Δεν πρέπει να υπάρχει πια οπαδός του Ολυμπιακού που να διατηρεί, έστω και την παραμικρή, γιαυτό αμφιβολία. Κι΄είναι το τελευταίο ακριβώς, που μας έχει εξαγριώσει... Προμηνυματάκια άρχισε ήδη να παίρνει το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η εκδίκηση φυσικά θα είναι ΑΠΟΛΥΤΗ και ΚΡΥΑ, ως συνήθως. Το διαφανές πλαστικό κουτί με τη σχισμή στο πάνω μέρος του, όποτε κι΄αν έρθει, θα την έχει μέσα του. ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ...

3.    Ψ    Υ    Χ    Ρ    Α    Ι    Μ    Ι    Α     -     Π    Λ    Α    Ν    Ο       Δ    Ρ    Α    Σ    Η    Σ

Μπορεί η εξέδρα, γηπεδική και εξωγηπεδική να βράζει. Ήττάται ο Ολυμπιακός, ίσον -Η- είδηση, -Ο- πάταγος, -Η- αναστάτωση στον γαυρολαό, αλλάαα... ΑΛΛΑ οι διοικούντες, γενικά, οφείλουν να΄ναι ψύχραιμοι. Και το τελευταίο φαίνεται ΚΑΙ από τις άμεσες αντιδράσεις τους, ΚΥΡΙΩΣ όμως απ΄τις υστερότερες απαντήσεις τους. Με την αποφασιστική υλοποίηση απ΄την διοίκηση ενός καλά μελετημένου και συντονισμένου πλάνου, σχεδίου δράσης. Αντιμετώπιση της κρίσης, γιατί ετούτο ζούμε σήμερα - μη μασάμε τα λόγια μας. Από καιρό το ηφαίστειο βρυχάται και ΤΩΡΑ εκρήγνυται. ΝΑΙ, μας κυνηγάνε θεοί και δαίμονες. ΝΑΙ, με κάθε ΠΟΥΣΤΙΚΟ τρόπο. Πλάνο λοιπόν. Αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό. Για μένα, ΙΣΟΔΥΝΑΜΗΣ και τα δύο σημασίας. Το ξαναγράφω: ΙΣΟΔΥΝΑΜΗΣ και τα δύο σημασίας, αξίας.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΕΤΣΙ. ΚΙ΄ΕΓΩ. ΕΝΑΣ ΑΠ΄ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΝΑ ΔΩ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΖΥΓΙΣΜΕΝΕΣ, ΓΕΝΑΙΕΣ, ΕΞΥΠΝΕΣ, ΤΕΛΕΣΦΟΡΕΣ. Μ΄ΑΡΕΣΟΥΝ, ΞΕΡΕΤΕ, ΤΑ ΚΑΛΑ "ΟΝΕΙΡΑ". ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ...ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΤΙΝΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ, ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ ΜΕ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α.... ΕΜΠΡΟΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ. ΠΡΑΞΕΙΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΕΙΡΩΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ή ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ. ΠΡΑΞΕΙΣ!

Σχόλια

Εικόνα aris belem

Καλή Ανάσταση αδέρφια καταρχήν, εύχομαι υγεία και ευημερία για όλους. Σκούρο το τοπίο Απόστολε, ακόμα περισσότερο απ όσο το φανταζόμουν, όταν από πέρσι έλεγα ξανά και ξανά -στα όρια γραφικότητας- τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας. Από την στιγμή που ανέλαβε η ντροπή της Ζακύνθου χαρτοφυλάκιο κι άρχισε τις εξαγγελίες, όχι σαν υφ. αθλητισμού (γιατί ο αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο) αλλά ποδοσφαίρου ή καλύτερα αντι-ολυμπιακού μετώπου. Τα κολλητιλίκια με τον λαθρέμπορα και το ρώσο πύκνωσαν, οι Σκουρλέτηδες-Φλαμπουράρηδες έδιναν απλόχερα "ασυλία", οι μαλακίες που εκτόξευε κατά του Θρύλου ο κάθε @@ρας υπουργός μέχρι τον τελευταίο πεοζητιάνο περνάνε στο ντούκου και οι σφαγές εντός γηπέδου είναι ακόμα πιο ξετσίπωτες και απροκάλυπτες κάθε φορά. Τώρα όμως, το πράγμα χόντρυνε. Τώρα μπήκε μπροστά ΚΑΙ η αστυνομία. Χειροδικώντας σε ΠΑΙΚΤΕΣ! Σε ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ της ομάδας! Κι ακόμα δεν έγιναν μηνύσεις! Ακόμα! Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τι άλλο πρέπει να γίνει. Γιατί μπροστά σ αυτό το γεγονός της ΑΠΡΟΚΛΗΤΗΣ ΒΙΑΣ από όργανα της δημόσιας τάξης μέσα στο Καραϊσκάκη, σε εργαζόμενους της ομάδας, οποιαδήποτε πουτάνα διαιτησία ΩΧΡΙΑ! Η Διοίκηση δεν έχει ακόμα μιλήσει, η προτροπή του Καράππαπα "ν ασχοληθεί η Κυβέρνηση" προσωπικά δεν με καλύπτει. Δεν έχω ΠΟΤΕ -και έχω σχολιάσει αρκετά άρθρα εδώ- κρίνει ή κριτικάρει την Διοίκηση και συγκεκριμένα τον Βαγγέλη. Αυτή η σιωπή όμως, εμένα προσωπικά με προβληματίζει ακόμα περισσότερο απ την χούντα που βιώνουμε.
ΕΜΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ! Το πρωτάθλημα ΔΕΝ τελείωσε και ελπίζω να γίνεται σε όλους κατανοητό ΠΟΥ είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να μας στήσουν! ΕΜΕΙΣ ΣΥΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΛΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ! Όσο και να προκληθούμε, να ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ! ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ!
Ο-ΛΥ-ΜΠΙΑ-ΚΟΣ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Θέλω, όπως όλοι μας, να δω ποιά θα είναι τελικά η εξέλιξη των όσων συνέβησαν στα αποδυτήριά μας μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ... Πολλά τα μέτωπα, που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα. ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΟΛΟΙ!

Εικόνα gavrina

Καλημερα και Χρονια πολλα!Στην ιδια φαση ειμαι και γω Αποστολε, περιμενω με μεγαλη περιεργεια να δω ποιες θα ειναι οι συνεπειες των οσων εγιναν στο Καραισκακη,μπορει με τα τωρινα δεδομενα να μην υπαρχει τιμωρια αλλα δεν τους ειναι κατι να ανακαλυψουν μερικα.

Εικόνα apostolos gaganis

Εν τω μεταξύ ας φάμε μερικά κοψιδάκια, ας πιούμε κανα κρασάκι κι ας ρίξουμε μερικές στροφές με ό,τι μας αρέσει, και από...Τρίτη εδώ θα΄μαστε πάλι. Να περάσεις ΚΑΛΑ!

Εικόνα gavrina

Ημουν σε αναμονη αρνιου και κοκορετσιου!Οποτε τωρα επισημα μπορω να πω θα τα πουμε απο Τριτη!καλα να περνατε!

Εικόνα gavrina

Λιγες ωρες πριν την Ανασταση και εξακολουθω να παταω reload μηπως εχουμε καποια εξελιξη για τον Θρυλο.Α ρε αρρωστια τι μας εχεις κανει!Βεβαια,Σαββα(συγγνωμη για τον ενικο),ακομα μια φορα σε ευχαριστώ για την βοηθεια για αντικειμενικη και πληρη ενημερωση σχετικα με τον Εφηβο μας,απο τοτε που ανακαλυψα το site ειστε η μονη πηγη ενημέρωσή σης για μενα κ πλεον αγαπημενη συνηθεια!Καλη Ανασταση σε ολουε και παλι.

Εικόνα koropi48

Συγγαυρίνα χρόνια πολλά και πάντα καλά. Καλή ανάσταση εκ μέρους του σάββα, που τον άφησα στο δεξί ψαλτήρι, όπου θα κάτσει και μετά την πρώτη λειτουργία.

Εικόνα gavrina

Σε ευχαριστώ πολυ!!Και το νου στη ψαλμωδια!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

συγγαυροι, κατ' αρχάς έτη πολλά με υγεία!

Απόστολε, ο εφετινός Ολυμπιακός μας έχει κάνει να προβαίνουμε σε συχνότατες ...απολογιστηκές, να κάνουμε κάθε τρεις και μία απολογισμό του τι (δεν) βλέπουμεκαι τι έφταιξε εφέτος.
δεν κρίνω λοιπόν σκόπιμο να παραθέσω έτι μια απολογιστηκή ανάλυση, μιας και δε θα κομίσω κάτι επιπλέον στα όσα σωστά έχεις κατά καιρούς, αλλά και με το παρόν, παραθέσει

κ.κ. συνΟλυμπιακοί, έχασε! ναι, έχασε.

όχι ο Ολυμπιακός, ο Ολυμπιακός είναι τόσο τεράστιος, που δεν χάνει, απλά κάνει διαλείμματα στις νίκες και τις επιτυχίες του.

αυτος που εχασε, κατα την προσωπική μου αποψη είναι ο κ. Μαρινάκης. το κράτος-παρακράτος τον έχουν εξευτελίσει προσωπικά!
επιτίθενται κατα κύμματα μέσῳ διαιτητών, ΕΠΟ, ΜΜΕ, Νόμων, βουλευτών, υπουργών, Αστυνομίας συντεταγμένα επιδεικτικά και απροκάλυπτα, με τον καταδικασμένο λαθρέμπορο και επιτιμο συνομιλητη-σύμβουλο των δύο τελευταίων φαινομενικά αντιθέτων συγκυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να χαμογελά γεματος με αυταρέσκεια και η διοίκηση του Ολυμπιακού δείχνει ανήμπορη να αντιδράση και να προστατευθεί, παρά μόνο με ...ποσταρίσματα του Καράπαππα (και κοροϊδεύαμε τα τουιταρίσματα του τουΐτι τρομάρα μας) αλλά του πρακτέου μηδέν.

τον χλευάζαμε, αλλά, δυστυχώς, «ήρθε» και το τρίβει στα μούτρα της διοίκησης του Ολυμπιακού.

μένει ακόμα να βγει ο καταδικασμένος λαθρέμπορος σε πανελλαδικό διάγγελμα και να ανακοινώσει, ως άλλος Λουδοβίκος, κι επίσημα:
«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ (παρα)ΚΡΑΤΟΣ»

νιώθω τα μέγιστα θιγμένος από την περιρρέουσα κατάσταση, αλλά κοντά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας όσο ποτέ.

Υ.Γ.συγχαρητήρια στις αμαζόνες του βόλλεϋ για την επιτυχία τους! τις ευχαριστούμε.

Εικόνα John Zolo

Με τι προσοντα λοιπον να βρουμε το δικιο μας ; Ο Θοδωρος στην ΟΥΕΦΑ τα εχει κανει ηδη πλακακια, κατα τα φαινομενα...αλλα και να μην τα εχει κανει δεν παρεμβαινει για πολιτικους λογους. Ο Μαρινακης εχει ακομη στο κεφαλι του κατηγοριες που πρεπει να βγαλει απο πανω του και ισως εχει αλλα συμφεροντα που του υποσχεθηκαν αν δεν μιλησει και αφησει τα πραγματα ως εχουν...δηλ. παρε το πρωταθλημα και σκασε...!
Σε καθε περιπτωση ομως οι εμμονες που εχει και τα λαθη που εκανε σε επιλογες συνεργατων και παικτων ειναι τεραστια και μη πει κανεις οτι εχει παρει 7 πρωταθληματα διοτι ναι μεν ετσι ειναι αλλα ο μονοφθαλμος κυβερναει στους τυφλους και αχρηστους, που ειναι ολοι οι αλλοι... Σε ενα πρωταθλημα της πλακας ποιος να μας αντισταθει ; Στην Ευρωπη ομως τα αποτελεσματα ειναι ελαχιστα και να σκεφτουμε οτι εχουμε την καλυτερη οργανωση καθετα και οριζοντια...

Εικόνα savvas gridlock

Eλαχιστα τα αποτελεσματα στην Ευρωπη; Ε αντε πες μας πότε αλλοτε ήμασταν καλυτερα, με βαση την επισημη βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ. Δες την.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121111/i-bathmologia-tis-uef...

Εικόνα John Zolo

Ε...αφου ειμαστε καλα και ικανοποιημενοι...παω πασσο...!!!
Αφου μονιμως βλεπουμε το δεντρο και οχι το δασος...ολα καλα...!!! Παντα τετοια λοιπον...!!!

Εικόνα REDNYC

ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ - ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ - ΠΟΤΕ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ? ΠΟΤΕ ΕΙΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ, ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ?

ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΧΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

ΟΚ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ, ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Εικόνα John Zolo

Κατ'αρχας Χριστος Ανεστη...αλλα δεν μ'αφηνεις...

Τι δουλεια εχει ο ερασιτεχνικος Ολυμπιακος με το ποδοσφαιρο ;
Τι δουλεια εχει το μπασκετ (των Αγγελοπουλων) με το ποδοσφαιρο ;
Εγω...ρε...(οπως με αποκαλεις) δεν τα παιρνω απο κανεναν, ουτε "φτιαχνομαι" για να φωναζω στο πεταλο και να υπερασπιζομαι καταστασεις που δεν τραβανε επειδη και μονον εχουν μπροστα την λεξη "Ολυμπιακος".
Λατρευω οτιδηποτε ειναι ειναι "Θρυλικο..." αλλα δεν μπορω να μη βλεπω τα προβληματα...και να μη πικραινομαι.
Καυτηριαζω, εγω και παρα πολλοι αλλοι (και ο Αποστολος, φαινεται απο τα γραπτα του) μια πολιτικη της οποιας τα αποτελεσματα φαινονται. Εκτος εαν δεν ξερεις να διαβαζεις...

Εικόνα REDNYC

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΣΟΥ.

ΕΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΑΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ? Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΦΤΑΕΤΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?

ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ. ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ.

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΤΙΤΛΟΙ? ΑΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ, ΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΖΕΛΑΣ, Η ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ??????????

ΞΕΚΟΛΛΑ.

Εικόνα savvas gridlock

Εδω ειναι οι αλλοι κι εδω ειμαστε εμεις.

https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18010184_244452995959184...

Εικόνα John Zolo

Δυστυχως η Διοικηση δια του Σαββα, Καραπαπα και ΓΑΥΡΟΥ ειναι ολο λογια και "δεν παει αλλο".
Ο Μαρινακης κατα τα φαινομενα χρησιμοποιησε τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στον Δημο Πειραια και τωρα βεβαια ξαναγυρισε στην αρχικη του θεση (της οικογενειας Μητσοτακη). Φυσικα αυτο του το ξεπληρωνουν τωρα μεχρι κεραιας με οποιο τροπο θελουν...ειτε με τον Νιαου ειτε με τον Ρωσοποντιο κλπ. Δεν τους νοιαζει εαν ο Γαυρος θα ψηφισει αντι-ΣΥΡΙΖΑ διοτι μεχρι τοτε θα κανουν τα κουμαντα τους και ισως πολλοι θα το σκεφτουν δυο κι τρεις φορες τι θα ψηφισουν αφου ολες οι οικογενειες εχουν ενα μελος τους στο Δημοσιο.
Ο Μαρινακης θα παει στην Αγγλια και στα πολλα λεφτα και ο Θρυλος μας τελειωσε πια...ερχονται νεα πετρινα χρονια...και ολα αυτα διοτι ο Μαρινακης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κοκκαλης !! Ενας ηταν ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ !!!

Εικόνα REDNYC

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΛΟΓΙΚΗ ΜΗΔΕΝ.

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Ε? ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΕΤΣΙ? Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΠΟΥ? ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ?

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ε? ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ? ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Ε? ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΤΙΚΕΣ?

ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΓΚΑΖΕΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΕΔΩ.

Εικόνα John Zolo

Θελεις - ανοητε - να σου γραψω τον αριθμο Μητρωου μου ; Για να καταλαβεις απο ποτε και με ποιον εχεις να κανεις...
Εγω σχολιαζω ο,τι διαβαζω και ο,τι βλεπω. Καμμια πηγη δεν εχω.
Εκ του αποτελεσματος κρινονται δυστυχως ΟΛΑ !!! Και το αποτελεσμα ειναι οτι ειμαστε στον ΤΟΙΧΟ...καταλαβες ?

Εικόνα REDNYC

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΩΟΥ ΣΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ?

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΩΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΗΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΙΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

ΑΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΑΛΛΑΞΕ ΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ. ΓΙΝΕ ΡΕΑΛ, Η ΜΠΑΓΕΡΝ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Εικόνα REDNYC

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ.

Εικόνα savvas gridlock

To γραφουν οι Αγγλοι, Γιαννη, θα την παρει τη Νοτιγχαμ, Και μακαρι να την παρει, για πολλους λογους. Οχι φυσικα επειδη θα παρατησει τον Ολυμπιακο, καθε αλλο.

http://www.nottinghampost.com/evangelos-marinakis-takeover-of-nottingham...

http://www.nottinghampost.com/who-is-socrates-kominakis-set-to-be-part-o...

https://twitter.com/jpercytelegraph?lang=el

Εικόνα REDNYC

ΣΩΣΤΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ - ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΣΟΔΩΝ (ECONOMIES OF SCALE) ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΧΤΩΝ.

Εικόνα Arxidakos

Επίσης τώρα που όπως φαίνεται πάει για ολοκήρωση το deal με την Νότιγχαμ προφανώς έχει αυτό να επικεντρωθεί. Δεν είναι και μικρό πράγμα και δεν νομίζω να πιστεύεις ότι θα το διακινδύνευε για να "εκδικηθεί" όταν κάλλιστα αυτό μπορεί να γίνει εν καιρώ - και να είναι πιο γλυκό.

Στην τελική ο Ολυμπιακός είναι πάνω από Μαρινάκη, Σωκράτη κλπ. Και να απαγάγουν οι εξωγήινοι όλο το ΔΣ και τον πρόεδρο μαζί, να καταστρέψουν αλά Μέρα Ανεξαρτησίας το Ρέντη και να κάψουν συθέμελα το Καραισκάκης, ο Ολυμπιακός είμαστε εμείς, και όσο περνάει από το χέρι μας πέτρινα κλπ χρόνια ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!

Καλό Πάσχα.

Εικόνα Arxidakos

Φίλε με κάθε σεβασμό θα διαφωνήσω. Έχω γκρινιάξει αρκετά για κάποιες διοικητικές κινήσεις και λογικές αλλά ο πρόεδρος έχει φτάσει από το πουθενά να κρέμονται κακουργηματικές διώξεις πάνω από το κεφάλι του. Δεν είναι τώρα ώρα για αντεπιθέσεις. Ευτυχώς τα γραπτά όλων μας μένουν και ο καιρός θα δείξει. Αρκεί όταν κάνουμε λάθος να το παραδεχόμαστε. Εδώ θα είμαστε θα τα ξαναπούμε. Ο νιάου δηλαδή που τα τακιμιαζει με όλες τις κυβερνήσεις και μοιάζει να είναι από πάνω άμα στραβώσουν για αυτόν τα πράγματα τι θα πεις? Στο τέλος κάνουν λογαριασμό...

Εικόνα John Zolo

Αδερφε μου μακαρι να μη ξαναγυρισουν τα πετρινα...στο κατω κατω θυμαμαι 70000 γαυρους στο ΟΑΚΑ να ουρλιαζουν...ισως τελικα μας εκανε κακο οτι εχουμε τοσα χρονια την πρωτοπορια...δεν βλεπεις και στο γηπεδο τωρα...αντε να φωναξουν μερικες εκατονταδες...που παλια...;;;!!!

Εικόνα koropi48

Ζόλο, έχεις λίγο απλουστευτική άποψη, σχετικά με τις πολιτικές προτιμήσεις και εύνοιες. Δηλαδή προσεταιρίστηκαν οι συριζαίοι (που θα έσπαγαν υποτίθεται τη σκανδαλώδη πώληση του ΟΠΑΠ) τον νιάου, τον κολλητό των φαηλοσαμαράδων για να εκδικηθούν τον μαρινάκη; Για τον ίδιο λόγο ευνοούν τον ιβανόη, που τακιμιάζει με τους τζιτζικώστες, τους βορίδηδες και όποτε πάει στην τούμπα, έχει στη σουίτα 5-6 νεοδημοκράτες βουλευτές για ρεκλάμα;
Βασικά, ούτε οι κεφαλαιοκράτες έχουν πραγματική πολιτική ιδεολογία και άποψη, ούτε βέβαια και οι πολιτικοί έχουν πολιτική συνείδηση. Δεν βλέπεις αυτούς εδώ τους κουραδοριζοσπάστες πώς κόλλησαν στις καρέκλες και στη μπίζνα; Τους βλέπεις να έχουν ιδεολογία; Αρχές; Σε γαμάνε άνευ βαζελίνης και σου λένε: "δεν πειράζει, τουλάχιστον έχεις αξιοπρέπεια, δια την οποία εμείς επολεμήσαμεν". Όλα κινούνται γύρω από το χρήμα και την εξουσία, όπως κινούνται τα έντομα γύρω από ένα πιάτο μέλι στην αυλή το καλοκαίρι. Τα υπόλοιπα, οι ιδέες και οι αξίες και οι πολιτικές, είναι για να φανατίζονται και να ψηφίζουν τα κορόιδα. Το επίδικο στην υπόθεσή μας είναι το απίστευτης σπουδαιότητας λιμάνι του πειραιά και η τεράστια μπίζνα της εκμετάλλευσής του. Ο Μαρινάκης χάλασε το γλυκό του νιάου και των νεοδημοκρατών παίρνοντας τη δημαρχία, αφού όλες οι αναπτυξιακές κινήσεις γίνονται από εκεί. Λες αν δεν ανακατευόταν με τον δήμο και το ΘΡΥΛΟ να τον ενοχλούσε κανείς δικαστικά; Αλλά βλέπεις, έπαιξε σε άλλο επιχειρηματικό ταμπλώ και πληρώνει τώρα.
Για δε τις επόμενες εκλογές, τους καίει πάρα πολύ. Μια άλλη κυβέρνηση που θα μείνει για λίγο έστω καιρό, προλαβαίνει την παραγραφή, ώστε να κινήσει με εξεταστικές τα θέματα της διαπραγμάτευσης, της συνωμοσίας της δραχμής, της απώλειας όλων των μετοχών των τραπεζών, της μη τιμολόγησης των φαρμάκων το 2015 όπως υποχρεώνει την κυβέρνηση ο νόμος και κάποια άλλα υπερκακουργηματικού χαρακτήρα. Ενώ, αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση, όλα παραγράφονται. Γι αυτό λύσσαξαν για την απλή αναλογική και καλοδέχονταν ακόμη και τους ψήφους της ΧΑ στη βουλή. Γι αυτό τους τσουρουφλίζουν τα εκατομμύρια ψήφων των γαύρων.

Εικόνα John Zolo

Τα ιδια λεμε στην ουσια. Συμφωνω.

Εικόνα savvas gridlock

Τελικα τι ακριβως θελετε να κανει η ΠΑΕ, να μιλαει οποτε αδικουμαστε γιατι ''δεν παει αλλο'', ή να μην απανταει, γιατι ''ειναι ενδειξη αδυναμιας να φωναζεις''; Φτιαξτε μια τριμελη επιτροπη απο 5-6 ατομα και αποφασιστε να το πουμε και στην ΠΑΕ. Διαβαζουν οι απεναντι και γελανε, συνελθετε, δεν πατε καλα. Δεν ειναι αστειο.

Εικόνα REDNYC

ΡΕ ΣΑΒΒΑ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΣΥ? ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΓΑΒΡΟΥΣ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Εγω παντως φιλε Σαββα περιμενω τη στιγμη που θα ξεσπασει η οργη του Βαγγελα για να δω τι θα εχουν να λενε οι διαφοροι ειδημονες περι μαζας σωματος, οικονομικων,διοικησης επιχειρησεων και επικοινωνιας.Το αλλο που περιμενω επισης εναγωνιως και χωρις να ξερω αν θα γινει τελικα, τον Βαγγελα να μπαινει στο ΣΚΑΙ και τον Θωμαιδη να ξεκινα σταυροφορια εναντιον του νιαου η εναλλακτικα να παρακαλαει γονυπετης να μην απολυθει.Καλη ανασταση φιλε.

Εικόνα Romain

Αδελφέ Απόστολε και λοιποί σύγγαυροι,

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !!!

Εικόνα apostolos gaganis

Καλό Πάσχα Romain, σ΄εσένα και τους δικούς σου!

Εικόνα Harry red logic

Καλημέρα Σύγγαυροι,πλησιάζει η Ανάσταση(ευχόμεθα και του Θρύλου μας!
Μερικές σκόρπιες σκεψεις για τα δεινά που μας έχει επισωρεύσει η μαύρη νύχτα του χουντονή-νιάου!
Τα έχουμε πεί κατά κόρον όλοι μας. Πιθανόν η παράγκα της βενεζουέλας να υπολογίζει στην υποστήριξη του 40% του συνόλου των φιλάθλων δηλαδή των αντιολυμπιακών! Ίσως και ένα μικρό ποσοστό γάβρων(θα ήταν ιεροσυλία βέβαια).
-Αυτή είναι μία εξήγηση της αντιολυμπιακής λύσσας τους.
-Η άλλη εξήγηση,η ισχυρότερη είναι ο εναγκαλισμός τους με τις επιχειρηματικές δράσεις του νιάου του Ρώσου,ισως και κάποιων άλλων, και τα τα παρεπόμενα οφέλη αυτών...
Σε κάθε περίπτωση έχουμε να κάνουμε με την αυτοκρατορία του κακού ,καθεστώς τύπου μαδούρου!
που είναι άκρως επικίνδυνο επειδή είναι στα στερνά του(υπολογίζω μέχρι το φθινόπωρο του 2018) και προσπαθεί να "μαζέψει ΠΟΛΥΤΙΜΑ εφόδια" για την επόμενη μέρα!
Φαίνεται ακόμη οτι έχουν εγκλωβίσει τον Πρόεδρο και η στάση της Διοίκησης είναι επιεικώς υποτονική.
Οσο για την ΟΥΕΦΑ, βράσε ρύζι… Θόδωρε…
Δεν γνωρίζουμε το παρασκήνιο αλλά εαν κάτι δεν αλλάξει την ερχόμενη χρονιά ούτε η μικτή "Ρεάλ+Μπαρτσελόνα" θα μπορεί να αντιμετωπίσει την υπερομάδα "Νιάου-χουντονίσκου-ΕΠΟ/ΚΕΔ" Δυστυχώς οι οιωνοί είναι δυσμενείς!
Τι κάνουμε εμείς?
Αγώνα διαφώτισης και αφύπνισης του λαού στα γήπεδα,στις εκκλησίες,στα καφενεία,στα θέατρα, στις δημόσιες συγκεντρώσεις, στις ταβέρνες, στα TAXI,κουρεία. Όπου συγκεντρώνονται πάνω απο δύο άτομα για να φύγει το ταχύτερο η μαύρη συννεφιά για να κάνει πάλι ξαστεριά!
Ίσως ανοικτές επιστολές προς τον Πρωθυπουργό, Βουλευτές, όχι τόσο οτι θα αλλάξουν μυαλά αλλά σίγουρα θα ζυγίσουν το πολιτικό κόστος !Δεν μπορεί να αλλάξουν την «καλή τους συνήθεια» δηλαδή: Να υπολογίσουν σοβαρά το πολιτικό κόστος, κυρίως οι βουλευτές!
Όποια άλλη ιδέα αντίστασης στην χούντα του κοντού-νού και του κολλητού του νιάου, ευπρόσδεκτη!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Εικόνα apostolos gaganis

Καλή Ανάσταση Χάρυ!

Εικόνα koropi48

Καλή ανάσταση σε όλους. Ευχαριστούμε για τη σούμα απόστολε. Το πιο εξοργιστικό είναι να βλέπεις όλη την ψευτοαριστερή νεοφιλελεύθερη χλέμπα να συναγελάζεται με τους εκπρόσωπους του πιο σάπιου οικονομικού μπλοκ, του πιο σαλταδόρικου και αρπαχτικού κεφαλαίου της χώρας και, με αιχμή το ποδόσφαιρο, να σφιχταγκαλιάζεται και να διαπλέκεται, δίνοντας κάλυψη, γη και ύδωρ, ποιός ξέρει (υποψιάζομαι, αλλά δεν το λέω) με τί οφέλη.

Τώρα τελευταία έκαναν πουτάνα το σύνταγμα, περνώντας ντροπολογίες για το ποντιακό μώλ στα φιλαδέλφεια, μαζί με καμιά 25άρα μύρια από τη δούρου χάρισμα και προφανώς τεράστια δανειοδότηση από τις χρεωκοπημένες κρατικές τράπεζες. Φαντάζομαι όλα αυτά γίνονται για επιβράβευση της ομάδας, που τα τελευταία 40 χρόνια απασχολεί συνεχώς το ελληνικό δικαστικό και ελεγκτικό σύστημα με λαδιές και ρεμούλες, που φόρτωσαν στην πλάτη μας 250 εκατομμύρια φέσια, με μηδενική ανταπόδοση στην κοινωνία.

Στον αντίποδα, κοντράρουν και κυνηγούν την ομάδα μας, που διατηρεί απίστευτες αθλητικές εγκαταστάσεις, δεν χρωστάει πλέον πουθενά, αποδίδει δεκάδες εκατομμυρίων στην κοινωνία και το κράτος δια της φορολογίας και των θέσεων εργασίας που συντηρεί. Και το σπουδαιότερο, σε συνεργασία με τους φορείς αλληλεγγύης του πειραιά, συμμετέχει σε ένα απίστευτο πρόγραμμα σίτισης με εκατοντάδες χιλιάδες μερίδες φαγητού μέχρι σήμερα, φροντιστηριακής υποστήριξης παιδιών, στέγασης αστέγων, φαρμακευτικής κάλυψης απόρων, εμβολιασμών, παροχής οργανωμένης βοήθειας σε πρόσφυγες κλπ, πρόγραμμα που καθιστά τον δήμου του λιμανιού πρότυπο για όλους.

Οι ψευτοαριστερές εκατομμυριούχες λινάτσες και οι απατεώνες χορηγοί τους, έχουν να ανακοινώσουν πού θα μοιράσουν προσεχώς έστω και 10 σάντουιτς σε πεινασμένους, για να πάμε να το καταγράψουμε;

Φρικιά του συριζονεοφιλελευθερισμού, σκίστες μνημονίων, λερωμένες τρίχες από τη βουβωνική χώρα του βελουχιώτη, επαναστάτες των μπιστρώ και των χιονοδρομικών κέντρων, μαδούροι και καθαρμαδούροι, εκτός από άθεοι δεν έχετε και το θεό σας. Μας ξεγελάσατε, μας εξαθλιώσατε με δύο τεράστια μνημόνια σε 23 μήνες (θα ήταν 2 μνημόνια σε 17 μήνες αν δεν καθυστερούσατε σκόπιμα). Παίζετε με τα νεύρα και την υπομονή του λαού του θρύλου. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

σύγγαυρε, συμφωνώ απόλυτα, στο μόνο που θα διαχωριστώ (και δε α το εκανα, αλλά έφαγα πολλή πίεση και το απέφυγα, οπότε και το καυχιέμαι) δεν με ξεγέλασαν, δε με παρέσυραν, δεν με απογοήτευσαν διότι ήταν αυτό που είχα διαβλέψει, η ψείρα στο γιακά του Άρη!

εις έτη πολλά, με ρώμη!
https://www.youtube.com/watch?v=CX3zIPMghGY

Εικόνα Harry red logic

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ αδελφέ Κοροπιώτη!
Τα έχουμε πεί κατά κόρον!
Πρέπει κανείς να μπεί στο μυαλό του τυχοδιώκτη λάτρη των μπιστρό και του χλιδάτου Gulf stream,που έχει περάσει την ζωή του σε καταλήψεις με πρακτικές μπολσεβικισμού!Είναι μέγας θεατρίνος!
Βλέπεις σωτηρία και αποκαθήλωση σύντομα? Δυστυχώς δεν βλέπω κάποιους άλλους ηγέτες που μπορούν να δημιουργήσουν το τσουνάμι που θα φέρει την ξαστεριά!Μακάρι το αναστάσιμο ΦΩΣ να φωτίσει τον λαό να ξυπνήσει!
Όσο για τον νιάου πάλι θα βρεί τον τρόπο... όπως με τον Αντωνάκη....ΟΠΑΠ!

και πάλι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Εικόνα apostolos gaganis

Αμήν.

Εικόνα apostolos gaganis

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΛΕΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, Ν΄ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ Η ΑΚΡΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ: ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ "ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ", ΕΙΚΟΣΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΚΙ΄ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ MΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΘΑ΄ΡΘΕΙ ΚΙ΄ΑΥΤΩΝ Η ΣΕΙΡΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ...

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ!

Εικόνα nichio 1971

Καλή Ανάσταση σε ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ,
Με το μαλακό τα αρνιά & τα κοκορέτσια κι ας ευχηθούμε το ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΥΡΟ-ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ να γίνει στις 26 του μήνα :))

Εικόνα apostolos gaganis

ΑΠΟΨΕ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΤΑΙ! ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ, ΚΟΥΝΑΜΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ, ΤΡΩΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ, ΑΥΡΙΟ ΑΡΝΟΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ, Κ-Α-Ι ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, ΚΙ΄ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ...ΚΑΘ΄ΗΜΑΣ!

Εικόνα gavrina

Καλημερα σε ολους!!Καλη Ανασταση να εχετε!Με υγεια κ πολλα πρωταθληματα!

Εικόνα apostolos gaganis

Τις ευχές μου για ό,τι καλύτερο, gavrina!

Εικόνα NovoCeLats

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!!

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΑΚΡΗ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΝΑ ΜΗ ΜΑΣΣΑΤΕ.

Εικόνα NovoCeLats

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΚΙ Η ΝΔ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΓΡΑΚΟΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.

ΜΟΝΟ Η ΛΥΣΗ ΝΕΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ RATM.

Υ.Γ. ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΥΜΑ...) ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΙΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ...

Εικόνα apostolos gaganis

Περίμενε να δούμε, Νόβο. Ανταποδίδω ευχές.

Εικόνα George - Mati

ΧΑΙΡΕ Απόστολε, σοφέ Νέστορα της απανταχού γαυροσύνης !!!Δεν χρειάζεται να πω ότι συμφωνώ και επαυξάνω με κάθε σου λέξη και νόημα !!! Δυστυχώς μας κυνηγούν ΘΕΟΙ και ΔΑΙΜΟΝΕΣ και όπως φαίνεται ο πρόεδρός μας είναι "δεμένος χεροπόδαρα" και δεν μπορεί να αντιδράσει !!! Δημοσίως προς το παρόν..... Εμείς το πρωτάθλημα και τα ΜΑΤΙΑ μας !!! Και σε 12 μερούλες πάμε στο ΟΑΚΑ να αγωνιστούμε ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ !!!! Αδέλφια ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ στην πατρίδα μας, στην ομάδα μας και στον καθένα προσωπικά !!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ανταποδίδω γαύρικα τις ευχές, Guardian of the East Coast...

Εικόνα NovoCeLats

ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ PLAY-OFF.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ???