Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ SDNA.GR ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΝΑΝΑ



Τόλμησε ο Μπανανά του Πλατανιά να δηλώσει τα παρακάτω και να χαλάσει τη σούπα που πάνε να φτιάξουν οι ''εξυγιαντές'', με τα ''φοβερά και τρομερά επεισόδια'' στους χώρους των αποδυτηρίων του Καραϊσκάκη, στο ματς Ολυμπιακός-Πλατανιάς, λίγες μέρες πριν.
 

 
Το site με τις τσόντες και τους αντιολυμπιακούς δημοσιογράφους, οι περισσότεροι εκ των οποίων υπήρξαν στελέχη των ΠΑΕ ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, δεν το άντεξε. Έτσι ''ανακάλυψε'' ότι ο Μπανανά έχει μάνατζερ...τον Ισά, απειλώντας τον παίκτη.
 

 
Το συνέχισε ο πρώην χρηματοδοτούμενος από τον Γκαγκάτση, όταν αυτός ήταν πρόεδρος στην ΕΠΟ, Κώστας Βασιλόπουλος, σε άρθρο του όπου μας λέει ότι ο Ολυμπιακός κανονικά πρέπει να υποβιβαστεί για ό,τι έγινε (το τίποτε δηλαδή) με Πλατανιά και ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Νέες απειλές για τον Μπανανά.
 

 
Αλήθεια, εισαγγελέας να δει τα παραπάνω, υπάρχει; Αυτός ο ''εισαγγελέας Πρωτοδικών'' στον Πειραιά, που κόπτεται για το Ολυμπιακός-Πλατανιάς (καλά κάνει, δεν έχει να κρύψει τίποτε ο Ολυμπιακός), για τα παραπάνω και τις ΑΠΕΙΛΕΣ κατά Μπανανά έχει να πει και κυρίως να κάνει κάτι; Απειλείται άνθρωπος με ποινικές διώξεις αν δεν πει ό,τι γουστάρουν κάποιοι ''φωστήρες'' και θα περάσει έτσι αυτό το πράγμα; ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ να ελέγξουν πειθαρχικά αυτό το βοθρο-site που εκτελεί συμβόλαια με διάφορες απομιμήσεις της δημοσιογραφίας, υπάρχουν; Επειδή φυσικά τα ερωτήματα είναι ρητορικά για το συγκεκριμένο αποχωρητήριο του Λαλάκη Παπαθεοδώρου με την μπουγελόφατσα, ακολουθώντας τη λογική ''ο Μπανανά μπορεί να κατηγορηθεί για ψευδομαρτυρία'',
 
ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ; ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
 
Ραντεβού λοιπόν για μία ακόμη φορά με τα σκουπίδια στα δικαστήρια. Να δούμε ποιος θα κερδίσει και τώρα και ποιοι θα κλαίγονται επειδή η Δικαιοσύνη δεν τους κάνει τα χατίρια.

Σχόλια

Εικόνα red apple

Ωραία αυτά Σάββα -που λέει ο λόγος. Ο καραμπινάτος ψευδομάρτυρας "Βασίλη σε κυνηγάει ο Συνετόπουλος", τί γίνεται με αυτή την ψυχή; Δεν απεφάνθη ακόμη η αδέκαρος δικαιοσύνη περί της ψευδομαρτυρίας του; Και τα παιδάκια που φάγανε το ξύλο στα αποδυτήρια, τί έγινε με δαύτα; Όμορφος τρόπος για να εκτρέπεται η προσοχή από τα πραγματικά περιστατικά.

Εικόνα Romain

Είναι όντως ένα βόθρο σαιτ. Και αυτος ο Λαλάκης δεν σταματά να ρίχνει Λασπη. Το έχει πάρει εργολαβια. Σαν να είναι το μεροκάματο του να γ ρφίλερίχνει Λασπη στον Ολυμπιακό.

Θα πρέπει να το δει καλά η διοίκηση και να τον κυνηγήσει δικαστικά. Δεν σταματά ο τύπος να ψευδεται και να κατηγορεί τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρο του με ειρωνικό τρόπο.

Είναι ένα σιχαμένο ρεμάλι.

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτός που χρηματοδοτεί το σκατοσάϊτ είναι υπεύθυνος. Απ΄αυτόν ξεκινάει και τελειώνει όλο το σίχαμα. Όλοι οι άλλοι είναι ενεργούμενα, υπάλληλοί του. Κάνουν Ο,ΤΙ τους λέει. Γνώμη μου; Του χρόνου χειρότερα. Να΄μαστε έτοιμοι για μεγάλες σκληράδες, μεγάλες κόντρες. Και έτσι θα πηγαίνει, άγνωστο μέχρι πού, όσο ο Ολυμπιακός θα εξακολουθεί να παίρνει τα πρωταθλήματα...

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΘΡΥΛΕ!