ΟΙ ''ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ'' ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (VIDEO)



Αντιγράφουμε το άρθρο του Κώστα Νικολακόπουλου στο sport-fm.gr.
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Όλα αυτά, εμείς τα κάναμε βίντεο.
 
 
Και κλείνουμε όπως γράφει ο Κώστας.
 
Προφανώς τα «πρωτοφανή πράγματα» ξεχάστηκαν τόσο γρήγορα, που οι παίκτες του Πλατανιά στο τέλος του ματς έφυγαν αγκαλιασμένοι με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Παρότι μόλις μία ώρα πριν είχαν υποστεί «βιαιοπραγίες» έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού…

Σχόλια

Εικόνα Φαιδων

Savva, μόλις άκουσα στην εκπομπή του Γεωργίου,στο real, ότι κάποιος του έστειλε ένα μυνημα,όριο Ολυμπιακός,δεν επιτρέπει στην αστυνομία να ελέγχει τις κάμερες ,στο Καραϊσκάκης και ο " ατικημενηκος" Γεωργίου,το υιοθέτησε αμέσως. Δημοσιογραφία του κωλου από δημοσιογράφους του κωλου.

Εικόνα Romain

Ο πρόεδρος του Πλατανια είναι ένας τύπος από ότι φαίνεται πολύ εντάξει στις "υποχρεώσεις" του.

380 χιλιάρικα θα πάρει χορηγία από τον ΟΠΑΠ φέτος. Σε μία χρονιά που η στοιχηματικη εταιρεία έχει μειώσει τις χορηγίες σε Superleague αλλά και σε ομάδες γενικά.

Γιαυτό και

1) Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τα δύο πρώτα τα έφαγε από ημίχρονο και το πρώτο από δεκάλεπτο.

2) Μόλις άρχισε η μεθοδευση της τιμωρίας του Ολυμπιακού από τον Μπεο και τους ποντιους, έδειξε αντανακλαστικα μεγάλου τερματοφυλακα. Έκανε δηλώσεις, φρόντισε ο ποδοσφαιριστής (πρώην του σμπαουγκ) να πει και αυτος ότι έγιναν "πρωτοφανή" στο Καραϊσκάκη και αν τον βοηθήσουν οι βοηθοί του ΚΟΝΤΟΝΗ και ο Ρωσσοποντιος, θα σταθεί αρωγος στην... Εξυγίανση του κώλου.

Είναι έτοιμος να επιδείξει την " Κρητική Λεβεντια".

Εικόνα holland74

Πάλι καλά που αρχίζουν να ξεψαρώνουν κάποιοι δημοσιογράφοι δικοί μας, όχι ο Νικολακό, αυτός πάντα τα έγραφε, ας πούμε ο Κάρπετ, που μια εποχή ήταν....αντικειμενικός, τότε που δούλευς στη sportday, τώρα τα γράφει χύμα και τσουβαλάτα..

Εικόνα Aprosarmostos17

Ωωωωω κεφαλοκλείδωμα του Μαρτίνς στον Λιορέντε.
Από την άλλη, ο Μανούσος ζητάει τη φανέλα του Καρντόσο για να θυμάται την τραυματική εμπειρία που πέρασε.