ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΞΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 7 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Είχαμε μείνει εδώ. Ανακοίνωση αύξησης κεφαλαίου ύψους 10 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον Οκτώβριο του 2016. Διαβάζουμε τη νέα καταχώρηση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο=Γ.Ε.ΜΗ. για την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
 

 
Επειδή μπορεί να βγει καμιά ''Πυράγρα'' πάλι και να χαθεί στο μέτρημα, από αυτό εδώ το άρθρο προκύπτει ότι ο Μαρινάκης είχε βάλει ως τώρα 54 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ. Με τα 7 εκ. ευρώ που έβαλε τώρα, όπως βλέπουμε στην πρόσφατη καταχώρηση του Γ.Ε.ΜΗ., μπορούμε να πούμε ότι
 
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΧΕΙ ΞΟΔΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ 54+7=61 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΕΣΩ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΔΙΧΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΙΣΩ.
 
Όλα όσα λέμε προκύπτουν από δημόσια έγγραφα, με υπογραφές αρμοδίων που δεσμεύονται νομικά γι'αυτές τους τις υπογραφές. Δεν υπάρχει τίποτε κρυφό, τίποτε που να μπορεί να αμφισβητηθεί από τον οποιονδήποτε. Παρ'όλα αυτά, αν κάποιος το θέλει, ας μας δείξει δημόσια έγγραφα που αποδεικνύουν έστω και ένα κομμάτι από τα παραπάνω ψευδές κι εμείς θα είμαστε μαζί του, θα λέμε δηλαδή ότι ''ο Μαρινάκης δεν έβαλε τόσα'' ή ''ο Μαρινάκης δεν έβαλε τίποτε και μόνο βγάζει από τον Ολυμπιακό, παντελονιάζει''. Προς όλους όσοι θα στραβώσουν επειδή δεν γουστάρουν τον πρόεδρο, δίχως να μπορούν να πουν όμως το παραμικρό για να αντικρούσουν τα παραπάνω, ας δουν τη φωτογραφία που θα τους οδηγήσει στο μεγάλο μαύρο πάσσαλο της απόλαυσης.
 

 
Κι αναφερόμαστε κυρίως στους εντός των τειχών ''Ολυμπιακάρες'', που ψάχνουμε με το κυάλι να βρούμε το ευρώ τους για την ομάδα, αλλά με τις τσέπες άλλου που συντηρεί 16 τμήματα του Ολυμπιακού ουσιαστικά, το παίζουν ''γνώστες'' και ''ειδικοί λογιστές''. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξοδεύει λεφτά για τον Ολυμπιακό και για εμάς όποιος το κάνει αυτό, όπως κι αν λέγεται, είναι ΦΙΛΟΣ, όχι εχθρός. Πραγματικά λεφτά, έτσι; Όχι ''με το στόμα''. Δεν είναι Μελισσανίδης ο πρόεδρος. ΚΑΙ φέτος, όταν χρειάστηκε, έβαλε το χέρι στη δική του προσωπική περιουσία και κάλυψε όποια τρύπα δημιουργήθηκε στα ταμεία της ΠΑΕ. Είναι που ''δεν ασχολείται με τον Ολυμπιακό'', όπως λένε οι ''ειδήμονες'' του facebook και των καφετεριών...

Σχόλια

Εικόνα Marios

Ο Μαρινακης σε μια περιοδο που η χωρα ειναι στο τελμα και το αθλητικο προιον δεν υπαρχει ουσιαστικα,κραταει καθε χρονο ενα μπατζετ που δεν εχει λογικη για την χωρα που βρισκομαστε,με μια εφορια στο 55% και με τα εσοδα κατω 50% απο τις σταθερες πηγες (Διαρκειας,χορηγιες).Δεν ειναι τυχαιο οτι η εκτοξευση στον ερασιτεχνη Ολυμπιακο συνεπεσε με την απαρχη της δικιας του <<διακυβερνησης>>.Λαθη κανουν ολοι, αλλα στην εποχη της επικοινωνιας και των σοσιαλ μιντια η λογικη στην κριτικη δεν υπαρχει,εγω το μονο που μπορω να τον <<κατηγορησω>> για το ποδοσφαιρικο κομματι ειναι οτι ο Ολυμπιακος εγινε υπερβολικα πολυ εταιρια και εξηγουμαι,δεν με πειραζει που πουλιεται ο Μιλι ειναι σωστο ειναι λογικο και στην τελικη δεν γινεται αλλιως,με πειραζει οτι ο Μιλι φευγει μεσα σε μια νυχτα και το μονο που εχουμε απο αυτον ειναι μια αναρτηση στο Facebook για τον Ολυμπιακο,με πειραζει που κανενας δεν σκεφτηκε να του πει να κανει μια συνεντευξη τυπου να πει δυο λογια On camera για τον Ολυμπιακο και οτι εζησε εδω,να μαζευτει ο κοσμος να τον δει και να ειναι το αντιο οπως πρεπει,μπορει καποιοι να πειτε ε ενταξει δεν ειναι και ο Τζιοβανι η ακομα και ο Ντομιγκες ειναι ενας παικτης μακρια απο τα φωτα της δημοσιοτητας,αλλα ηταν μετα τον Τζολε και τον Νικοπολιδη ο καλυτερος αρχηγος του Ολυμπιακου που εχω δει καθως ειμαι και μικρος,αυτο με φοβιζει με την ομαδα οτι χανεται το δεσιμο,καταλαβαινω οτι το ποδοσφαιρο αλλαζει και οτι ο Ολυμπιακος πρεπει να λειτουργησει με τους κανονες του συγχρονου ποδοσφαιρου,αλλα ειναι κατι που και ο ιδιος πρεπει να το προσεξει.

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι,
Εχει δημιουργηθεί ένας εχθρικός συσχετισμός δυνάμεων και στις 4 εξουσίες:
1.Εκτελεστική
2.Νομοθετική
3.Δικαστική
4.Μ.Μ.Ε

Εκ του αποτελέσματος φαίνεται οτι οι εχθρικές δυνάμεις έχουν διεισδύσει κυρίως στην εκτελεστική έξουσία και θα έτσι θα συνεχισθεί μάλλον μέχρι και το 2018..
Βέβαια τίποτα δεν προεξοφλεί οτι με άλλαγή της εκτελεστικής εξουσίας θα βελτιωθεί η κατάσταση.
Το παράδειγμα του νιάου με τον Αντώνη τον καλαματιανό, του Ιβάν με τους βόρειους κομματάρχες όλων των αποχρώσεων του τουίτη με τον Κυριάκο και πάει λέγοντας!
Επομένως αδιέξοδο?
Οχι. πρέπει να αναζητηθούν ισχυρές δυνάμεις εντός και εκτός της χώρας να υπάρξουν συμμαχίες με αμοιβαία οφέλη! Χρειάζεται μακροπρόθεσμη μελετημένη οξυδερκής στρατηγική απο τον Πρόεδρο και βέβαια επιτελείο απο άριστους συνεργάτες συμβούλους.
Οπωσδήποτε επένδυση στα πληροφοριακά συστήματα...,η έγκαιρη γνώση της πληροφορίας,των κινήσεων του έχθρού είναι ζωτικής σημασίας!
Σύγγαυροι θα περάσουμε δύσκολα άλλά ο Θρύλος διαθέτει πυρηνικά που τρέμουν όλοι=τον πύρινο αμέτρητο κόσμο του!
ΕπομΈνως: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ και ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗΣ ΤΣΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ!

Εικόνα Φαιδων

Διάβασα στο contra.gr, ότι ο ιβαν,ακόμα δεν έχει δώσει την επιχορήγηση στην sl ,που πληοδοτησε και ο Στρατός του γλύφει τον κολο,γνωστοί οι Αεκτζίδες στο γλύψιμο κωλώνουν,για να πάρει τα λευτο

Εικόνα Romain

Πολύ σωστός ο Σάββας.

Είναι όντως κάτι " Ολυμπιακάρες " βαζελογαυροι που τρώνε τον σανό από τα τσατσονια του ΣΚΑΕΙ και του σκατοdna. Και μας λένε ότι δεν είναι τίποτε τα 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα, και ότι οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει. Επίσης ότι ο Μαρινάκης "παντελονιάζει".

Όταν τους πεις, αφού είναι τόσο εύκολο γιατί τόσο ξυπνιοι επιχειρηματίες όπως ο Αλαφουζος και ο Μελισσανιδης δεν το κάνουν? Και ο ένας για να γλυτώσει τα χρέη έσβησε την ομάδα του, την εξαφάνισε και άρχισε με άλλη με διαφορετικό ΑΦΜ? ΚΑΙ ο άλλος χρωστάει ακόμη στον Μιχαλάκη τον Εσιεν αλλά και στον Εκι Γκοζαλες?

Τότε δεν έχουν τι να αντιταξουν παρα μόνο καφενειακα.

Εικόνα NovoCeLats

ΠΟΛΟ...
ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ: "ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΘΑ ΚΕΡΔΑΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ".
ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ...

Εικόνα NovoCeLats

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΑΦΟΡΜΗ. ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΣΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΧΣΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ? ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΗΡΕΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΙΜΙΣΗ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ... ΒΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ... ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΓΑΝ ΤΟΝ ΒΑΡΓΚΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Θ7 ... ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΝΤΑ ΑΜΥΝΑ...

Εικόνα koropi48

Δεν έχει νόημα νόβο. Οι μηνύσεις μας πάνε άκλαφτες, ακόμη κι όταν έχουν σαφές και βάσιμο αντικείμενο.

Εικόνα ze ηλιας

ΡΕ ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

Εικόνα holland74

Είχα γνωρίσει πολύ πολύ παλιά και προσωπικά τον πατέρα του προέδρου μας, μεγάλος Ολυμπιακός, δεν έχω καμιά αμφιβολία στο αν ο Βαγγέλης αγαπάει τον Ολυμπιακό, δεν έχω καμία αμφιβολία πως τον αγαπάει παθολογικά και πιθανότατα περισσότερο από τον καθένα μας...
Τώρα αν στο βήμα αυτής της ιστοσελίδας κάνουμε και κάποια κριτική που και που, το ξέρει και ο ίδιος πως δεν γίνεται από αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του, αλλά για την αγάπη μας για τον σύνδεσμο..

Εικόνα Red Kokkinos

Σαν φιλαθλος του Ολυμπιακου Συνδεσμου Φιλαθλων Πειραιως, Πλανητη Γη και Συμπαντος ευχαριστω τον Προεδρο της Ομαδας μου για την εμπρακτη χρηματοδοτηση, οχι μονο της ΠΑΕ αλλα και ολων των ερασιτεχνικων τμηματων. Προεδραρα καλες επιτυχιες στον τεραστιο Συλλογο μας.

Υ.Γ. 1) κανε κατι για την αντιμετωπιση του εγκληματικου παρασκηνιου.
2) Οποιοι νοιωθουν αντιπαθεια και μιζερια για τον Προεδρο θεωρω οτι δεν ειναι συναισθηματικα δεμενοι με την Ομαδα, συνειρμικα λοιπον δεν αγαπουν την Ομαδα!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΔΟΞΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΠΑΝΑΣΑΚΗ.ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΓΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Εικόνα savvas gridlock

Ετσι, πες τα.

Εικόνα giorg7

Βουλώνει πολλά στόματα που λένε ό,τι να ναι χωρίς να γνωρίζουν τι συμβαίνει για τον Ολυμπιακό
και το πρόεδρό του αυτή η ανάρτηση και τα στοιχεία που περιέχει.

Εικόνα NovoCeLats

Ετσι σωστά.

Η αχαριστία είναι χειρότερη και από το μίσος.
Βάλε πρόεδρε 60εκ να πάρουμε παίχτες...
εύκολο είναι να ξοδέυεις λεφτά άλλου...

Αλλα τι λέω, εδώ τα άκουγε ο Σωκράτης...