ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ''ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗΣ'' ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ...



Ο υφυπουργός Αθλητισμού Βασιλειάδης μέχρι χθες ήθελε να αναβληθεί ο τελικός Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, επειδή ως νομικός που είναι γνώριζε πολύ καλά πως δίχως ηλεκτρονικό εισιτήριο και αριθμημένα εισιτήρια, σε περίπτωση επεισοδίων θα υπήρχαν ποινικές ευθύνες εις βάρος όλων όσοι ενεπλάκησαν στη διεξαγωγή του αγώνα. Έπειτα από πιέσεις που δέχτηκε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Νίκο Παππά,
 

 
ο Βασιλειάδης συναίνεσε στη διεξαγωγή του παιχνιδιού απόψε. Μάλιστα ο Βασιλειάδης αποφάσισε να μην πάει στο Βόλο για να δει το ματς, χολωμένος από τις παρεμβάσεις που δέχτηκε κι επειδή υποχρεώθηκε να παρανομήσει. Όπως ξέρουμε, έγιναν πολύ σοβαρά επεισόδια εκτός, αλλά και εντός του αγωνιστικού χώρου του Πανθεσσαλικού Σταδίου.
 
Υπήρχαν μέχρι και μαχαιρώματα, όπως καταγγέλει η διευθύντρια του ΕΚΑΒ.

Υπάρχουν ποινικές ευθύνες σε όποιον έβαλε την υπογραφή του για να διεξαχθεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ αυτό το ματς. ΟΛΗ Η ''ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗΣ'' ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ. Αρκεί να γίνει μία μήνυση από κάποιον, δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο. Πρώτα και κύρια όμως, υπεύθυνοι είαι αυτοί οι δύο απατεώνες.
 
 
Το μεγαλύτερο ΣΚΟΥΠΙΔΙ στην ιστορία των πρωθυπουργών αυτής της χώρας, ο άνθρωπος που δίχως ντροπή δηλώνει μέσα στη Βουλή ''δικός μου είναι ο Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς'', ο Αλέξης Τσίπρας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο, νομικό και ηθικό, στην πρεμούρα του να ''ξηλώσει την παράγκα'', δηλαδή να εξυπηρετήσει τον κάθε λαθρέμπορο καυσίμων, όπλων και τσιγάρων, σαν το Ρωσοπόντιο μαφιόζο φίλο του Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''. Ο Βασιλειάδης δεν ευθύνεται για τους σημερινούς τραυματίες και τα αίσχη στο Βόλο. Ό,τι μπορούσε για να αποφευχθούν τα έκτροπα, το έκανε. Υπεύθυνοι είναι οι απατεώνες Τσίπρας-Παππάς, αυτά τα δύο βαζελάκια, που κανονικά πρέπει να ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ.
 
Υ.Γ. Για τις ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ Μελισσανίδη-Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' παρατηρητές και μέλη της ΚΕΔ, που ξεβρακώνονται απόψε δίπλα στα αφεντικά τους, θα τα πούμε αργότερα.

Σχόλια

Εικόνα Romain

Δεν ξέρω πόσους βαθμούς -3 ή -6 αλλά δεν γίνεται να αφαιρεθούν φέτος.

Από του χρόνου θα είναι ωραία...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Εικόνα koropi48

Ούτε ένας βαθμός δεν θα αφαιρεθεί από κανέναν! Εδώ είμαστε. Μιλάμε για την πιο γελοία δράκα ανθρώπων που κυβέρνησε ποτέ. Υπηρέτες συμφερόντων και τροχονόμοι των παρανόμων. Ξεδιάντρωποι, αφού ξέρουν ότι απευθύνονται σε μια αγέλη αμόρφωτων κοπρομηχανών, που αντί να τους παίρνει στο κυνήγι, στέκεται στηνουρά της αξιοπρέπειας για να πάρει 100 ευρώ βοήθημα.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για την ενημέρωση πολιτικών φορέων, εννοείται ότι δε θα επιφέρει τίποτε, πλην όμως ήταν μια πολύ καλή κίνηση, μιας και όλοι παρουσιάστηκαν ως ανήξεροι («δεν είδα, δεν άκουσα»), πλέον είναι κι αυτοί εκτεθειμένοι, μιας κι ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ για τις ανομίες και τις διαδρομές της διαπλοκής κυβέρνησης-Ιγκνατίεβιτς.

Υ.Γ.ο Μαθιουδάκης θα πάρει τη εργολαβία για το ξενοδοχείο του Σαββίδη στα Χανιά ή στο τέλος θα τον πουλήσει κι αυτόν όπως και τους άλλους ...συμμάχους του, νιάου & τουίτι, που τώρα σκούζουν;

Εικόνα gavrina

Καλημερα συγγαυροι.Ενταξει,οσο τραγικο και να ειναι να γινονται τετοια επεισοδια ειναι απολαυση να ξεφτιλιζεται ετσι η εξυγιανση στα ματια ολων και ελπιζω να εχουν καταλαβει πλεον και οι πιο δυσπιστοι για ποιο λογο ηρθε ο Ιγκνιατεβιτς στην Ελλαδα.Οσον αφορα τη διαιτησια,οι δηλωσεις του νιαου περισσοτερο για να ηρεμησει το αεκτζιδικο κοινο μου κανουν,σιγα που δεν ηταν κανονισμενο το που θα παει το κυπελλακι.Βεβαια, περυσι περιμεναμε 2 μηνες μεχρι να βρουμε τους καταλληλους βοηθους και φετος βαλανε βοηθο εκτος ευρωπαικης λιστας!!!Υ.Γ: Α ρε Βαγγελα τι τους κανεις!Πρωταθλημα στο βολει αποψε!

Εικόνα Arxidakos

Καταρχάς ο Ευκλείδης το περισσευούμενο 0,5% να το βάλει στον πάτο του αφού πιστεύει ότι είναι δικό του, 2ον η νομιμότητα απόφασης διεξαγωγής του αγώνα είναι πλέον τόσο στον αέρα που αρκεί να γίνουν μηνύσεις - δεν νομίζω ο αρχιβαζελάκος να έχει θέμα [γελάμε τώρα] αλλά όλοι όσοι έβαλαν τη τζίφρα τους επιτρέπονας αυτό το έκτρωμα θα πρέπει να αρχίσουν να νιώθουν μια υγρασία χαμηλά στη μέση... και από πίσω...

Εικόνα giorg7

Άλλο ένα επεισόδια της φρίκης του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα διαφωνήσω μόνο στο ότι δεν φταίει ο Βασιλειάδης.
Την ώρα που του είπε ο Τσίπρας να παρανομήσει έπρεπε να έχει παραιτηθεί και να τον κάνει ρόμπα δημοσίως.
Όχι να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο.
Από τη στιγμή που το δέχτηκε είναι συνυπεύθυνος.

Εικόνα elias

το θεμα τακτοποιηθηκε.μολις τωρα ο πουσταρης ασβεστας απεφανθη οτι δεν υπαρχει θεμα αφαιρεσης βαθμων γιατι δεν υπηρχε εισβολη στο τερεν.μονο 2 αγωνιστικες χωρις κοσμο,αντε και κανα προστιμο.καλα τη βγαλαμε,παμε για υπνο.

Εικόνα savvas gridlock

Θα το'θελε πολυ ο Ρουλης-Αρουλης, αλλα υπαρχει δεδικασμενο απο επεισοδια στο Περιστερι περυσι, στο Ατρομητος-ΑΕΚ, στον στιβο του γηπεδου. -3 σιγουρα και στους 2.

Εικόνα Pavlos

Πρέπει ως ΠΑΕ να κάνουμε πρόσθετη παρέμβαση, διότι έχουμε έννομο συμφέρον, καθώς γουστάρουμε να παίρνουμε το πρωτάθλημα με όσο περισσότερους βαθμούς διαφορά γίνεται. Από την άλλη, αν τους αφαιρεθούν βαθμοι την επόμενη περίοδο, και πάλι έχουμε προφανές έννομο συμφέρον, καθότι είναι ανταγωνιστές μας (λέμε τώρα).

Αλλά προφανώς μπορούν να κάνουν πρόσθετη παρἐμβαση ο ποα και ο πανιωνιος, είτε οι βαθμοί αφαιρεθούν από την κανονική περίοδο, είτε απο τα play off.

Εχω όμως και μιά περιέργεια να δώ αν τα μπαοκια θα επιμείνουν να μην επικυρωθεί η βαθμολογία και να μην αρχίσουν τα play off, τώρα που κινδυνεύουν και οι ίδιοι...

Και βέβαια πρέπει να γίνει η μήνυση για την παράνομη τέλεση του τελικού, να τους δούμε να ᾽χουνε φωτιά στα μπατζακια τους όλοι, κι αυτοί που έχουν βουλευτικη ασυλία κι αυτοί που δεν έχουνε.

Α ρε τους γελοίους, δεν μας αφήνουν να πλήξουμε, δεν προφταίνουμε να παρακολουθούμε τ᾽ ανδραγαθήματά τους, κι έχουμε και δουλειές...

Εικόνα Harry red logic

ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ: απίστευτο:"...Όταν βουλευτές ρώτησαν τον υπουργό Οικονομικών τι θα κάνει η κυβέρνηση αν το πρωτογενές πλεόνασμα του 2019 είναι 4% του ΑΕΠ, εκείνος απάντησε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ: «Αν το πλεόνασμα το 2019 είναι 4% το επιπλέον 0,5%, επειδή θα είμαστε εκτός μνημονίου, το κάνουμε ό,τι θέλουμε» απάντησε ο κ. Τσακαλώτος, σπεύδοντας να πετάξει την ατάκα «θα δώσουμε 1.000 ευρώ σε κάθε ΠΑΟΚτζή!».

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα John Zolo

Συμφωνω απολυτως σε το αρθρο και με ολα τα σχολια...και ερωτω...ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ; ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ στην ΑΛΗΤΕΙΑ ; ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ;
Η κυβερνηση δεν προκειται να φυγει ουτε με εκλογες...αν γινουν...γιατι πολλα ακουγονται και διαβαζονται...!

Εικόνα matrasimca

Σημερα ο Δον Βιτο Κορλεονε εβαλε λουρι με αλυσιδα στο τιγρσκι και το ξευτιλησε σε ολο τον Ελληνικο λαο που παρακολουθησε με δεος απο την τηλεοραση τι πα να πει εξυγιανση.
Του χρονου λαμογια που θα εχετε σφαχτει μεταξυ σας με 30 ποντους διαφορα θα οαρουμε το 45ο

Εικόνα Harry red logic

...όμως αυτός ο λαός είναι σε χειμέρια νάρκη....δεν βλέπω ακόμη σημάδια αφύπνισης!
Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ιβάν.
Νόμος είναι η επιθυμία του Ιβάν Ιγνιάτεβιτς(και οτι τον στηρίζει...)!

Y.G... ο Επόπτης αναλώσιμος... μήπως όμως Éκανε τζακ ποτ στο Joker?

Εικόνα NovoCeLats

Μην παραμυθιάζεσται...

Μέχρι τις επόμενες εκλογές, θα έχουν διορίσει τόσους πολούς και θα έχουν τάξει σε άλλους τόσους και θα έχουν παγιδέψει / εκβιάσει με ορισμένου χρόνου εργασία άλλους τόσους... ώστε αν δεν είναι κυβέρνσηση θα είναι αντιπολίτευση, δηλαδή NO WORRIES για αυτούς...

Εικόνα NovoCeLats

Μην παραμυθιάζεσται...

Μέχρι τις επόμενες εκλογές, θα έχουν διορίσει τόσους πολούς και θα έχουν τάξει σε άλλους τόσους και θα έχουν παγιδέψει / εκβιάσει με ορισμένου χρόνου εργασία άλλους τόσους... ώστε αν δεν είναι κυβέρνσηση θα είναι αντιπολίτευση, δηλαδή NO WORRIES για αυτούς...

Εικόνα elias

τι τυπικα ρε σαββα?ειναι ο καθ υλιν αρμοδιος υπουργος.μονο στο υφος διαφερει απο τον κοντονη.κλαρινο εκατσε μπροστα στις διαταγες των 2 λαθρεμπορων.ολοι μαζι αποτελουν μια συμμορια.εκτελεση συμβολαιων γινεται

Εικόνα Harry red logic

....
Μου ήλθε φλασιά:
Μεγαλοφυές genious σχέδιο των μεγάλων χειραγωγών:
Δεσμεύθηκαν στον Ιβάν Ιγκνίατεβιτς να του δώσουν το κύπελλο αλλά ήθελαν να τους έχει μεγάλη υποχρέωση!!!!!!
-Κάτι θα φλαμπουρίσουν και για τον άλλο εξυγιαντή!

Εικόνα Harry red logic

Σάββα ξέρεις πιο είναι το πρόβλημα?
Οτι το σανό που σερβίρουν το τρώει αρκετός κόσμος αμάσητο!
Ασφαλώς υπάρχουν πολλές ερμηνείες για αυτό παραμένει όμως γεγονός ο κόσμος μοιάζει σε χειμέρια νάρκη!

Ασφαλώς πολλοί είδαν τα αίσχη στο Μπειστάν.Ασφαλώς όλοι είδαν την πεντάκαθαρη διαιτησία, το πεντακάθαρο οφσαίντ στο 81 του αγώνα παρωδία.Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος!Υπάρχουν έστω έλάχιστοι πολιτικοί με τσίπα? θα αντιδράσει κανείς σε όλα τα κόμματα?Πολύ αμφιβάλλω όλοι έχουν γητευθεί απο τον δικό μας χουντίνι!

Εικόνα savvas gridlock

Σανο τρωνε, αλλα μπορει να τους χωθει και στον κωλο στο τελος, τρυπα ειναι κι αυτη.

Εικόνα elias

ο βασιλειαδης ειναι συνυπευθυνος εφοσον δεν παραιτηθηκε.τον βαζω στο ιδιο τσουβαλι με τους αλλους.ο πολεμος στον οσφπ αποτελει κεντρικη κυβερνητικη πολιτικη.

Εικόνα savvas gridlock

Τυπικα ναι, εχει ευθυνες και ο Βασιλειαδης. Αλλα τον υποχρεωσανε, δεν ειχε τετοια προθεση, δεν εχει σχεση με τον ξεφτιλισμενο Κοντονη ας πουμε.

Εικόνα elias

υπαρχουν ποινικες ευθυνες για αυτα τα συριζαιικα καθαρματα.το κειμενο του σαββα αποτυπωνει απολυτως τις πεποιθησεις μου.