Ο ''ΠΡΟΦΗΤΗΣ'' ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ



Τα έλεγε ο Σταύρος Κόλκας και κάποια ζώα δεν τον πιστεύανε.
 
 
Δικαιώθηκε ο Σταύρος.
 
 
Ρούφα Κόλκα, ρούφα.
 

Σχόλια

Εικόνα John Zolo

Αφηστε την αλητεια να ξεφτιλιζεται απο μονη της...ειναι η μεγαλυτερη τιμωρια τους...αρκει να βγαζουμε τα ΟΝΟΜΑΤΑ τους στην φορα για να ξερει ο κοσμος...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Και βέβαια,ο Κόλκας αποχώρησε απ'τον ΣΚΑΪ:

http://www.redking.gr/content/media/21266-arxisan-ta-organa-telos-apo-sk...

δεν τον έβγαλαν στον "αέρα" της εκπομπής "kick off" και ο ίδιος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ, αφήνοντας σαφείς αιχμές

Επί λέξει:
"Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και η αλήθεια είναι πως η τηλεόραση μου αρέσε. Απο εχθές το βραδυ όταν ενημερωθηκα πως δεν θα βγω στο kickoff κάτι ράγισε μέσα μου.
Έσπασε αφού είδα την εκπομπή. Είναι μία δύσκολη εποχή για όλους μας, πολλές φιλίες ετών θα χαλάσουν, όμως πάνω απ όλα μετράει το να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.
Δεν κατηγορώ κανέναν, αισθάνομαι πως εβαλα και εγώ το χέρι μου για να ραγίσει το γυαλί, απλά το παιχνίδι έχει χοντρύνει και δεν εχω καμία διάθεση να παίξω το μαξιλαράκι για κανέναν.
Ο λόγος που άργησα να το ανακοινώσω, έχει να κανει με την ηθική υποχρέωση που είχα απεναντι σε ανθρώπους που μου εδωσαν την ευκαιρια και δεν μπόρεσα να τους βρω αργά χθες το βραδυ για να τους μιλησω.
Η τηλεόραση τελείωσε για μένα φέτος, το χθεσινό ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτηρι, αθλητικά ΜΜΕ με κεντρικά πρόσωπα τους Βαρούχες δεν υπάρχουν στην εποχή που έρχεται.
Όποιος έχει διάθεση να κάνουμε κανονική τηλεόραση ξέρει που μπορεί να με βρει. Ευχαριστώ όλα τα παιδια για τη συνεργασία και παρακαλώ όλους σας να κρατήσετε ένα επίπεδο στο ποστ"

Πιο πολύ γι'αυτό το άρθρο έφυγε απ'το ΣΚΑΪ:
http://www.sdna.gr/podosfairo/kypello-elladas/article/323816/tha-apantis...

Θα απαντήσει κανένας φορέας στον στυγνό εκβιασμό;
29 Απριλίου 2017, 23:46
Τελευταία ανανέωση: 29 Απριλίου 2017, 23:46

Σταύρος Κόλκας

Έχοντας μία εικόνα πλέον για το πώς θέλουν να το πάνε το παραμύθι οι γνωστοί εκβιαστές, έχοντας βολευτεί δεκαετίες τώρα με την αδυναμία του ΠΑΟΚ να του την χωθεί ορθολογικά, μπορούμε να αναλύσουμε λίγο συμπεριφορές για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας…

Έρχεται ένας τελικός μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και νομίζω πως οι μηχανισμοί των δύο ομάδων πρέπει να στοχεύσουν στο πως θα δούμε ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό θέαμα και πως θα καλυφθούν οι δεδομένες αδυναμίες διεξαγωγής του τελικού στο παρατημένο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ξεκινώ με αυτό γιατί έχω μεγάλη φοβία για το Σάββατο και το επίπεδο οργάνωσης.

Πάμε στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν όρια που έχουν ξεπεραστεί και εκτιμώ πως πρέπει πλέον να επέμβει ο εισαγγελέας.

Η επικοινωνιακή δύναμη του Παναθηναϊκού είναι παραδοσιακή. Μην έχοντας κεφάλαια να επενδύσει στην ομάδα, μην έχοντας παράγοντες της δυναμικής του παρελθόντος, έχουν ρίξει 100% το βάρος στον επικοινωνιακό εκβιασμό.

Κορυφαία στιγμή του η καταγγελία για τον Κύζα και την παρουσία του σε ξενοδοχείο του Ωραιοκάστρου και με υπονοούμενα για την προσωπική ζωή του διαιτητή που μπορούν να τινάξουν στον αέρα την ίδια την οικογένειά του.

Η καταγγελία από μόνη της δεν λέει κάτι αν δεν υπήρχε η διαρροή της. Και κάπου εδώ, το πράγμα αρχίζει και ξεφεύγει.

Αυτή η πρακτική είναι και αποτελεσματική αφού δεν υπάρχει κανένας να προστατέψει τους διαιτητές. Στη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός έχει εννέα πέναλτι, κάποια από αυτά αστεία όπως του Γκράνα και του Καραντώνη. Επίσης οι παίκτες του εκβιάζουν μονίμως σφυρίγματα, πιέζουν τους διαιτητές με την πρώτη ευκαιρία και βέβαια, ο πιο «βρώμικος» παίκτης της ομάδας τους, ο Μάρκους Μπεργκ, έχει τελειώσει ένα πρωτάθλημα με τέσσερις κίτρινες κάρτες. Για να μη παρεξηγηθώ, μου αρέσει ο τρόπος του Μπεργκ, απλά δεν είναι για τέσσερις κάρτες τη σεζόν.

Αντιλαμβάνομαι πως το θέμα της αδειοδότησης πιέζει την Αθηναϊκή ΠΑΕ, όμως και εμείς είχαμε προβλήματα και δεν προσπαθούσαμε να διαλύσουμε τα πάντα. Συνήθως διαλυόμασταν μόνοι μας και αφήναμε τους υπολοίπους ήσυχους.

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται πως υπάρχει στυγνός εκβιασμός εδώ, μάλλον δεν του κόβει και ιδιαίτερα. Και επειδή του εισαγγελέα του κόβει, απορώ γιατί δεν έχει κινηθεί ακόμη.

Όπως απορώ, για τους λόγους που η επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ δεν έχει παρέμβει για να τελειώνει αυτή η αλητεία. Και αν λυγίσει σε αυτή και κάνει τα γούστα της, σύντομα θα είμαστε άπαντες σε θέση να το κάνουμε.

Ο Ιβάν θα πάρει τον Πήγασο, ο Μαρινάκης θα κάνει καμιά δυο συμφωνίες ακόμη συν αυτά που έχει, ο Μελισσανίδης έχει τον ΟΠΑΠ, θα γίνουμε ροντέο.

Δεν ξέρω ποιος θα σφυρίξει τον τελικό και πραγματικά εύχομαι να μη κάνει το παραμικρό λάθος και να κερδίσει το τρόπαιο ο καλύτερος.

Αν όμως φτάσαμε σε σημείο να μη χαιρόμαστε μία πρόκριση με 4-0, έχοντας το βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα επειδή μας τα έκαναν μπαλόνια, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Όπως πρόβλημα αντιλαμβάνομαι πως είναι για την πρωτεύουσά μας το να μπει και τέταρτος στη πίτα. Ειδικά με την θέση των ΜΜΕ ξεκαρδίζομαι γιατί δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι γίνεται.

Ο ΠΑΟΚ είναι το κλειδί για την ισορροπία. Τόσα χρόνια μας πρήξατε με το «κάντε επενδύσεις να πάρετε πρωτάθλημα». Ε λοιπόν κάναμε επενδύσεις και ο καρπαζοεισπράκτορας τέλος.

Φτάνοντας προς το τέλος της σεζόν και επειδή έχουμε επενδύσει πολλά χρήματα, ελπίζω η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ να κάνει καλά τη δουλειάς της.

Εμείς εδώ οι πλούσιοι, δεν αντέχουμε να βλέπουμε ανταγωνιστές μας που κινούνται υπόγεια και χωρίς καθόλου μπέσα, να μας εκβιάζουν τη στιγμή που δεν έχουν φροντίσει τα τυπικά.

ΥΓ Στο μπάσκετ είμαστε φτωχοί ακόμη, όμως παρόλα αυτά δεν εκβιάζουμε κανέναν. Δεν πρόκειται να βγάλουμε πως ο Πηλοϊδης ήταν για παράδειγμα στο πολυμορφικό κέντρο του ενός δις του Λάσκαρη πριν μας παίξει αυτή την σημερινή κωμωδία.

Δεν θα πω αν με αδίκησε ή όχι, απλά στα επόμενα παιχνίδια, ένα ή δύο, ας αφήσουν οι μασόνοι τις ομάδες να παίξουν μπάσκετ.

Όσο για τον Πηλοϊδη πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τόσα χρόνια τι του έχει κάνει ο ΠΑΟΚ. Θα τον πάω κι αυτόν μία βόλτα στο… Ωραιόκαστρο να στρώσει."

Η αναφορά στον Βασίλη Λεβέντη είναι όλα τα λεφτά,Σάββα.Το κόμμα του οποίου ψήφισε υπέρ της ντροπολογίας για το γήπεδο του λαθρέμπορα Μελισσανίδη.Πως λέγεται το σαϊτ της Ένωσης Κεντρώων?Antidiaploki.gr?Τρέχει απ'τα μπατζάκια τους η αντιδιαπλοκή.

Υ.Γ.:Ρούφα ρε γυναικομαστία απ'το Χολαργό που το παίζεις και Μακεδονομάχος...

Εικόνα dimitrov7

Απλά υπέροχο .... πούστηδες να σφάζονται μεταξύ τους ....

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

«Η επικοινωνιακή δύναμη του Παναθηναϊκού είναι παραδοσιακή. Μην έχοντας κεφάλαια να επενδύσει στην ομάδα, μην έχοντας παράγοντες της δυναμικής του παρελθόντος, έχουν ρίξει 100% το βάρος στον επικοινωνιακό εκβιασμό.»

γνωρίζει καλά από αυτά ο Sloth !
(δια τους νεωτέρους https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRWASpExurjF0rQ77SE...)

όταν ξεκινούν οι ρουφιάνοι και ρουφιανεύονται μεταξύ τους, είναι η υπέρτατη τιμωρία τους,
παίρνεις χειρουργική μάσκα, γάντια και παρακολουθείς την παροχέτευση του πύου εκ του αποστήματος...