ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ (VIDEO)



Ρεπορτάζ από τα χθεσινά δελτία ειδήσεων του ALPHA και του EPSILON για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, στον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1.
 
 
Τσεκούρια, φτυάρια, μαχαίρια, από ''οπαδικούς'' στρατούς δύο λαθρεμπόρων. Και τα εισαγωγικά στο οπαδικούς μπαίνουν επειδή οι συγκεκριμένοι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ μόνον οπαδοί δεν μπορούν να λογίζονται. Αυτό το κατακάθι ας πούμε του ΠΑΟΚ, που μαχαιρώνει στεγνά τον αντίπαλο οπαδό της ΑΕΚ,
 
 
τι σχέση μπορεί να έχει με τον οπαδικό χώρο της οποιασδήποτε ομάδος; Προφανώς και δεν είναι όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σαν κι αυτόν τον εγκληματία, όπως δεν είναι όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που πήγαν στο Βόλο δολοφόνοι που πάνε στα γήπεδα με τσεκούρια και άλλα σκαπτικά εργαλεία. Σκεφτείτε όμως το ενδεχόμενο να ήταν ''οπαδοί'' του Ολυμπιακού όλοι αυτοί, όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο Απόστολος πριν λίγες μέρες στο δικό του άρθρο. Πόσα ''πύρινα άρθρα'' θα υπήρχαν σήμερα στο Internet για τον ''ιδιωτικό στρατό εφοπλιστών, που προωθούν τα δικά τους επιχειρηματικά συμφέροντα''; Στα πολιτικά sites και δη σε αυτά με αριστερή πολιτική κατεύθυνση και θεματολογία, τι θα γραφόταν; Τι γράφεται άραγε τώρα σε αυτούς τους χώρους; Τι να γραφτεί όμως, όταν έχουμε ένα ροζ ''αριστερό'' πρωθυπουργό-υπάλληλο του Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' κι έναν υπουργό ''Δικαιοσύνης'' Κοντονή-υπάλληλο του Δημήτρη Μελισσανίδη; Δεν τους παίρνει εκεί να πουν τίποτε. Ροζ αριστερά σκουπίδια του Internet, έμμισθα ''τρολ'' του διαδικτύου, που το μόνο πράγμα που ξέρουν να κάνουν είναι report για να ρίχνουν τις σελίδες που τους βρίζουν. Θα δείτε πού θα πάτε όλοι εσείς, όταν γίνουν εκλογές, πατσαβούρηδες...

Σχόλια

Εικόνα SPK

Ε ρε Σάββα αν δεν πάρουμε πιστοποιητικό αγνότητας από την Αλέκα τη Ζουμή δεν μετράμε ούτε ως οπαδοί ούτε ως αριστεροί (όσοι είμαστε και από τα δύο)...όλα μπούμερανγκ τους γυρνάνε και ας κάτσουν αγκαζέ με όσους επέλεξαν να πορεύονται και να πιουν μέχρι τέλος το ποτήρι.

Εικόνα savvas gridlock

Γέμισε με άρθρα ο προσωπικός χώρος της κυρα-Αλέκας φίλε, μετά τα έκτροπα στο Βόλο. Χαμός έγινε, δεν προλαβαίνουμε να διαβάζουμε το τι γράφει. Κατά ριπάς τα αμολάει. Δεν μασάει τίποτε, τηρεί ίσες αποστάσεις, για να μην χαρακτηριστεί.

Εικόνα koropi48

Οι λακέδες είναι σαν τις μύγες: όπου μυριστούν σκατά, τρέχουν σαν τρελές να φάνε.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλά όλα αυτά φίλε Σάββα άλλα πρόσεξε τώρα μεθόδευση ώστε να μην τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών.1ον. Η πρωτοβάθμια βαράει ποινές ότι να 'ναι οι οποίες πέφτουν στην εφέσεων.Οπότε βάζουμε εμείς -3 αλλά για λάθος νομικούς λόγους οπότε αναγκαστικά μετά οι ποινές μειώνονται. 2ον.Οι εκθέσεις και οι δηλώσεις των παρατηρητών είναι έτσι Γραμμένες και δομημένες ώστε να τη γλιτώσουν (βλέπε δήλωση β παρατηρητή ότι οι ομάδες δεν κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών επειδή δεν ήταν στο γήπεδο όταν οι κάφροι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο).Δεν εξετάζω καν το γεγονός ότι οι εκθέσεις γράφηκαν τουλάχιστον ένα 24ώρο μετά. 3ον.Οπως τα βίντεο σε μας με τον Μοντέστο δεν ελήφθησαν ιδιαιτέρως υπόψην κάτι αντίστοιχο θα γίνει με αυτούς. Και περνάω τώρα στα υπόλοιπα. 1ον.Πότε το κέρατο μου θα πάρουν προπονητή? 2ον.Αν τα ανεξήγητα αθλητικά κριτήρια στο βόλλευ είναι εξηγήσιμα ρούβλια μπορούν να πέσουν ανεξήγητες φάπες? 3ον.Ο βάζελος είναι ένα βήμα προ του υποβιβασμού λόγω αδειοδότησης από ότι τουλάχιστον καταλαβαίνω με βάση τι γράφεται και τι υπονοείται.Γιατί δεν τους σμπρώχνουμε λίγο?

Εικόνα savvas gridlock

Έχουμε αιτηθεί παράσταση κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το ίδιο επιφυλάχθηκε να κάνει και ο Γιάνναρος ο Αλαφούζος, ο λεβεντης γαυρος. Δεν θα περασει η οποια μεθοδευση επιχειρησουν να στησουν κυβερνηση και υποτακτικοι του Ρωσοποντιου μαφιοζου λαθρεμπορα. Για τις ανεξηγητες φαπες που λες στο βολει, θα περιμενεις λιγο καιρο φιλε, καποιες μερες.