ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΤΟΥ SDNA.GR ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΟΥΣΟ



Θέμα 10 ημερών πίσω, αλλά θα το βάλουμε για να μείνει, επειδή είναι ενδεικτικό του τι θα πει

SDNA=ΒΟΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Μετά τη διαρροή για την ένορκη κατάθεση του παίκτη του Πλατανιά (και πρώην του ΠΑΟΚ) Αποστολόπουλου στον εισαγγελέα ότι στο Καραϊσκάκη στη 1 Απριλίου 2017, στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς, λίγο-πολύ γλύτωσαν από θαύμα τις δολοφονίες οι παίκτες της ομάδας των Χανίων, βγαίνει ο παίκτης του Πλατανιά ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Μανούσος στο sportit.gr και δηλώνει πως στο Καραϊσκάκη δεν έγινε τίποτε απολύτως.
 
 

Το τσοντο-site του Λαλάκη Παπαθεοδώρου=πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' (εκεί που έγραφε ότι ''οι γαύροι δεν είναι άνθρωποι''), δεν αντέχει το ξεβράκωμα και ανεβάζει άρθρο όπου μας λέει ότι ο Μανούσος έχει δικηγόρο τον Αργύρη Λίβα, που είναι δικηγόρος και του Ολυμπιακού.
 
 
 

Όπως βλέπετε, έχουμε κόψει την αρχική ανάρτηση σε τμήματα για να μείνει, επειδή αν προσπαθήσετε να κλικάρετε τώρα σε αυτό το αρχικό άρθρο,
 

θα δείτε αυτό.
 

Το άρθρο κατέβηκε, δεν υπάρχει πλέον. Στη θέση του μπήκε νέο άρθρο, με κάποιες αλλαγές.
 
 

Εκεί που το sdna.gr μας έλεγε ότι ''ο Μανούσος διεκδικεί χρήματα από την Καλλονή με δικηγόρο του το Λίβα, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και δικηγόρος του Ολυμπιακού σε άλλες υποθέσεις'', ξαφνικά πέρασε στο ''ο Λίβας δεν είναι δικηγόρος του Μανούσου, αλλά...φίλος του''.

ΛΕΓΑΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΩΣ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟ ΛΙΒΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Άκου ''έχει φίλο του ένα δικηγόρο''. Μιλάμε για δημοσιογραφία επιπέδου ''Γιάννη Αυλακιώτη''. Ισχύει όμως έστω κι αυτό; Λίγες μέρες αργότερα, στο ραδιόφωνο του Sport24Radio 103,3 FM, ο Μανούσος ξεκαθάρισε τα παρακάτω.
 
 
 
Ούτε φίλος του Μανούσου ο Λίβας, ούτε δικηγόρος του. Τι συμπέρασμα προκύπτει;
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ SDNA.GR.
 
Είναι ''δημοσιογράφοι'' μόνο για non-paper από κάνα Μελισσανίδη-Αλαφούζο. Ό,τι τους πασάρουν έτοιμο, το βάζουν. Κατά τα άλλα, καμιά τσόντα και Survivor. Ξαναλέμε πως λυπόμαστε αυτούς που πληρώνουν τους συγκεκριμένους γελοίους προπαγανδιστές, οι οποίοι προκαλούν πραγματικά λύπηση. Οι Ολυμπιακοί που διαβάζετε, μην τους κάνετε μάγκες με απειλές για οποιουδήποτε είδους βία, σωματική-λεκτική-ψυχολογική κτλπ.. Μόνο ξεβράκωμα ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Ανθρωπάκια είναι...
 
Υ.Γ. 1 Αλήθεια, ο Λαλάκης Παπαθεοδώρου ξέρει το ποιος πήγε να σκοτώσει τον Αργύρη Λίβα; Αν το ξέρει, ας μας το πει.
 
Υ.Γ. 2 Κατεβάζετε που κατεβάζετε το άρθρο, τουλάχιστον φροντίστε να μην γράφετε σχεδόν τα ίδια σε νέο άρθρο ρε ΟΡΓΙΑ. Πού νομίζετε ότι βρισκόμαστε, στο 1997 που ό,τι ανέβαινε και σβηνόταν-κατέβαινε, χανόταν οριστικά από το χώρο του Internet; Κι εκεί ερασιτέχνες; Κι εκεί για λύπηση; Να σας χαίρονται αυτοί που σας πληρώνουν...

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Ο Καρυπίδης είπε αυτά που ήθελε να ακούσει ο Μαθιουλάκης κι έμεινε.Ο Μανούσος,όχι:
http://www.fcplatanias.gr/2017/05/17/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%A...

Εικόνα Chevalier de Balibari

και δε μου λετε... ο χειριστης του βοθρατζιδικου ο ''αχορταγος'' αυτος ο φαπαθεοδωρου
πως και γνωριζει το περιεχομενω των καταθεσεων 15 παικτων της τσατσομαδας ?
οεο ???

Εικόνα savvas gridlock

Έχει πηγές, είναι δημοσιογραφάρα.

Εικόνα Fotiadko7

Ενταξει τα ατομα ειναι λοβοτομημενα και με IQ κουναβιου! Προσωπικα το εχω διαγραψει το εν λογω βοθροσαιτ απο τη λιστα bookmark γιατι δε γουσταρω να τους δινω διαφημιση με το κλικ μου και πιστευω ολοι πρεπει να κανουμε το ιδιο αν και δεν τρωνε απο τη διαφημιση αλλα απο τις χορηγιες του ποντιου!

Εικόνα holland74

Χαχαχαχαχαχα, απίστευτο ξεβράκωμα, θα ακούνε Σάββας και θα τρέχουν να κρυφτούν...Δώσε και άλλο πόνο Σάββα.......

Εικόνα koropi48

Και γαμώ τους εργολάβους τα παλλουκάρια του sdna. Θέλω να φτιάξω λουτροκαμπινέ στο πατρικό μου στο χωριό και σκέφτομαι να τους φωνάξω να μου δώσουν προσφορά. Ξέρουν κι από βόθρους οπότε όλα τέλεια. Συνεχίστε αγοράρες μου (λέμε τώρα) το έργο σας. Μην ντρέπεστε. Εδώ άλλοι πουλάνε τον κώλο τους, στην υπογραφή θα κολλήσετε; Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ο λούστρος του Αλ Καπόνε, που του γυάλιζε κάθε μισή ώρα τα δίχρωμα σκαρπίνια, κυκλοφορούσε με πανάκριβο αμάξι. Τί έφταιγε αυτός που τα λεφτά ήταν ματωμένα; Αυτός παπούτσια γυάλιζε.

Εικόνα Pavlos

Αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο ξεφτιλισμένοι που δεν έχουν καν αισθηση της αντίφασης -- τί λέω κι εγώ τώρα... Μακάρι να ήταν αυτό το χειρότερο κουσούρι τους.

Παρεμπιπτόντως, μια πολύτιμη προσφορά του ΡΑΤΜ, εκτός της αντιπροπαγάνδας που ανταποκρίνεται στις άμεσες ανάγκες του παρόντος και μας δίνει κουράγιο στις δύσκολες στιγμές, είναι η εκ των πραγμάτων δημιουργία αρχείου προς χρήσιν των ιστορικών του μέλλοντος, οταν όλοι αυτοί οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων κατά του Ολυμπιακού θα έχουν πλέον γίνει σκόνη, και ο Θρύλος μας θα συνεχίσει να γιγαντώνεται.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα Warrior 7

Η είδηση είναι όταν οι νταβατζήδες του Savvidis DNA λένε την αλήθεια και όχι ψέματα.

Το original link είναι εδώ, δυστυχώς για αυτούς:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://www.sdna.gr/...

Όπως οι ίδιοι παραδέχονται ξεδιάντροπα, χρησιμποποιούν δύο μέτρα και δύο σταθμά στις κρίσεις τους, οπότε το να έχεις manager ή φίλο που έχει σχέση με τον Ολυμπιακό σημαίνει αυτόματα ότι ψεύδεσαι ενώ όταν κάποιος κάνει εντατικά φροντιστήρια με στέλεχος της παε μπαογκ είναι "εξυγίανση"...

Παρόλα αυτά υπάρχουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι που πιστεύουν αυτά που τους σερβίρουν και τα καταπίνουν αμάσητα, την ίδια ώρα που οι ίδιοι εκτελούν τα συμβόλαια που τους αναθέτουν τα αφεντικά. Δε φαίνεται να τους απασχολούν και πολύ τα όποια εξώδικα ή οι οποιεσδήποτε δικαστικές διαμάχες αφού αν υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα θα τους ξελασπώσει ο προικοθήρας της Ζακύνθου σε καμιά νέα σύναξη στην Καισαριανή.

Σχετικά με τις τσόντες, πλέον το slogan του site έχει αλλάξει σε: ΠΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;

Εικόνα savvas gridlock

Εν έτει 2017 σβήνουν άρθρα και καλά για να μην τα βρούμε. Ξαναλέμε, αυτούς που τους πληρώνουν λυπόμαστε, τζάμπα λεφτά πετάνε.

Εικόνα Warrior 7

Σύμφωνα με τη δημοσιογραφική δεοντολογία θα έπρεπε να αναρτήσουν νέο άρθρο στο οποίο να ανασκευάζουν προς αποκατάσταση της αλήθειας. Ψιλά γράμματα βέβαια όλα αυτά για τον "οξυζενε" μπουχέσα.