ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ



Ψάχνουν διάφοροι ''αποδείξεις'' για το ότι ήρθαν Σέρβοι στο πλευρό των οπαδών του ΠΑΟΚ το Σάββατο στο Βόλο, στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Ορίστε η απόδειξη, το βίντεο που ανέβασαν οι Σέρβοι οργανωμένοι οπαδοί της Παρτίζαν Βελιγραδίου ''grobari'' στο κανάλι τους στο youtube.
 
 
Όλο το βίντεο, με κάμερα υψηλής ευκρίνειας, είναι απόδειξη για τα ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ επεισόδια. Τα πρώτα 7 λεπτά όμως του βίντεο είναι απόδειξη για την ΕΙΣΟΔΟ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
 
 
 
 
 
Δεν έχουμε ΜΟΝΟ εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, έχουμε εκτεταμένα επεισόδια ΠΡΙΝ αρχίσει το ματς, άρα περνάμε απ'ευθείας στο άρθρο 15, παράγραφος 6, εδάφιο 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως είπαμε χθες.
 
 
Είναι πλέον ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ αυτό το εδάφιο. Δεν γίνεται να εφαρμοστεί κάτι διαφορετικό, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. ΔΕΝ ΓΙ-ΝΕ-ΤΑΙ.
 
Κανονίστε οι ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ εκεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να κάνετε το αυτονόητο. Ο,τιδήποτε άλλο, θα είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

Σχόλια

Εικόνα NovoCeLats

ΔΕΝ πρέπει με κανένα τρόπο, να συμφωνήσει η διοίκησή μας,
όσες καθησυχαστικές διευκρινήσεις και αν πάρει,
να παίρνει μέρος και ο πρώτος στα play-off και να μειωθούν οι ομάδες.

Με τίποτα.

Εικόνα NovoCeLats

Παιδιά,
κάνεται μια συζήτηση για τιμωρίες βάση κανονισμών...
Ποιος σας είπε ότι αυτά τα Λαμόγια οι απατεώνες βασίζονται σε κανονισμούς...???
Εδώ είμαστε θα το δείτε ότι, αποκλείεται οι ποινές τους να είναι μεγαλύτερες κατα πολύ
από αυτές του Ολυμπιακού. Για αφαίρεση βαθμών ΔΕΝ το συζητάω καν (σε τελικό βαθμό...)

Οσο για όσους λένε πως ο Ολυμπιακός να κάνει παράσταση αγωγής... ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση...

Εικόνα savvas gridlock

Μεχρι τελευταια στιγμη ελπιζουμε να γινει το αυτονοητο και απαιτουμε να γινει, αλλιως ανοιγει ο ασκος του Αιολου.

Εικόνα NovoCeLats

savvas μου,

βγαίνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και τους υπερασπίζεται ΔΗΜΟΣΙΑ χωρίς τον παραμικρό δισταγμό...

Τι να λέμε τώρα... κοροιδευόμαστε ?

Εικόνα savvas gridlock

Kαι ποιος παιρνει στα σοβαρα τον απατεωνα τον Τσιπρα; Μονο κατι κομματοσκυλα που περιμενουν να διοριστουν κι οσοι βλεπουν το πουστοκαναλο του Κουρη, το KONTRA, με ολους τους αποβλακωμενους χαφιεδες εκει μεσα.

Εικόνα koropi48

Σάββα ελπίζω οι δικηγόροι του ΘΡΥΛΟΥ να μαζέψουν το υλικό και να ασκήσουν παρέμβαση, με προφανές έννομο συμφέρον, απαιτώντας την τιμωρία και των δύο, όπως έκανε ο μπάουγκας με τον γεροπλατανιά, έτσι; Υπάρχει αρκετό οπτικό υλικό και μαρτυρίες παραγόντων, πολύ μεγαλύτερης βαρύτητας από τα καραγκιοζιλίκια των βαλτών του μπέου.

Εικόνα Warrior 7

Αναμένουμε άρθρο παρέμβαση από Ρούλη Αζβεστά που να εξηγεί για ποιο λόγο το ταρταν του στίβου δε θεωρείται αγωνιστικός χώρος...

Εικόνα savvas gridlock

Κι εδω υπαρχει δεδικασμενο, οι μαχαιριες στ Ατρομητος-ΑΕΚ πεσανε στον στιβο του γηπεδου στο Περιστερι, οχι στο χορτοταπητα. Απο παντου δεμενο ειναι το θεμα, μπλεξανε τα μπουτια τους. Ειναι η ωρα που η προπαγανδα γυριζει μπουμερανγκ και δεν ξερουν τι να πουν οι στημενοι ΑΡΔ.

Εικόνα matrasimca

Ρε μαρτυρανε μονοι τους χωρις ξυλο...
Κυριε Κοντονη περυσι ησασταν λαλιστατος, φετος γιατι σιωπητε?

Εικόνα Pavlos

Το εδάφιο που παραθέτεις, φίλε Σάββα, συσχετίζει την αφαίρεση βαθμών με μή έναρξη ή οριστική διακοπή του αγώνα, επομένως δεν καλύπτει τη συγκεκριμένη περίπτωση. Νομίζω πως το σχετικό άρθρο που επιβάλλει την αφαίρεση βαθμών είναι αυτό που κάνει λόγο για εκτεταμένα επεισόδια και για υποτροπή.

Εικόνα Pavlos

Αναφέρομαι στο άρθρο 15, παρα. 6, δ και ε. Τα εκτεταμένα επεισόδια επισύρουν αφαίρεση 3 βαθμὠν, η δε υποτροπή επιπλέον 3 βαθμούς.

By the way, τόσοι φωστήρες στην ΕΠΟ, κανένας δεν διάβασε τον κανονισμό, για να διορθώσει το low of the games σε law of the games;

Εικόνα savvas gridlock

Η υποτροπη ειναι ενα θεμα και κυριως απο ποτε ενεργοποιειται. Ποτε θεωρειται οτι μετραει ο χρονος καταλογισμου για το πρωτο παραπτωμα, ανα σεζον ή απο τοτε που αρχιζει να εκτιεται η ποινη; Το -3 ομως για το παραπτωμα δεν αμφισβητειται πια, πρεπει να ξεπερασουν τον εαυτο τους για να το προσπερασουν.

Εικόνα koropi48

Σάββα, ως προς το πότε αρχίζει να μετράει η ποινή, στα πλέι οφ ή την επόμενη σεζόν, υπάρχει δεδικασμένο με τον ποα πρόπερσι νομίζω;

Εικόνα savvas gridlock

99,9%, σε περιπτωση αφαιρεσης βαθμων, θα ισχυσουν τωρα στα play off και οχι στο επομενο πρωταθλημα.

Εικόνα Pavlos

Στο συγκεκριμένο εδάφιο (15.6.ε, i και ii), η υποτροπή ορίζεται με τόσο ευρύ τρόπο («έως τη λήξη της μεθεπόμενης αγωνιστικής περιόδου») ώστε να καλύπτει και το μπαουγκ (απο τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό) και το αεκ (απο τον αγώνα με τον ατρόμητο). Δεν νομίζω οτι τίθεται κάν θέμα, υπο συνθήκες κανονικής δικαιοσύνης, ούτε για το -6. Διαβάστε:

«Σε περίπτωση υποτροπής, των ως περιπτώσεων α , β και δ σε επόμενο αγώνα της ομάδας, έως τη λήξη της μεθεπόμενης αγωνιστικής περιόδου, η χρηματική ποινή που προβλέπεται για κάθε επιμέρους πράξη επιβαρύνεται και μπορεί να ξεπεράσει το ανώτατο προβλεπόμενο για την πράξη αυτή όριο, φθάνοντας μέχρι το ποσό των διακοσίων χιλιάδων (200.000) ευρώ προσαυξανομένου του ποσού αυτού κατά πενήντα χιλιάδες (50.000) ε
υρώ για κάθε περαιτέρω υποτροπή.

Επιπρόσθετα, επιβάλλονται
ι. ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές στην πρώτη υποτροπή, επαυξανομένου του
αριθμού των αγωνιστικών κατά μία (1) για κάθε νέα υποτροπή και
ιι. Ποινή αφαίρεσης τριών(3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα για την
πρώτη υποτροπή, του αριθμού αυτού επαυξανομένου κατά ένα (1) για
κάθε νέα υποτροπή.»

Εικόνα Pavlos

Με άλλα λόγια, οποιαδήποτε ποινή μικρότερη απο 5-6 αγωνιστικές χωρίς θεατές και -6 βαθμούς για τον καθένα εκ των δύο θα αποτελεί σκάνδαλο πρώτου μεγέθους.

Εικόνα savvas gridlock

Αντιθετα η ΑΕΚ ειναι υποτροπη.

http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/diwksh-se-atromhto-aek...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/playoff/aporrifthhke-h-ef...

Εφαγε διωξη για εκτεταμενα επεισοδια και τιμωρηθηκε κι απο την Επιτροπη Εφεσεων της ΕΠΟ γι'αυτα με -3, οποτε τωρα πρεπει να φαει -6 απο το επομενο πρωταθλημα. ΑΜΕΣΑ.

Εικόνα savvas gridlock

Oχι, Παυλο. Αν δεις το σκεπτικο της αποφασης της Επιτροπης Εφεσεων για το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος στο Κυπελλο περυσι, οπου ειχε ασκηθει διωξη κατα του ΠΑΟΚ απο τον αθλητικο εισαγγελεα Σιμιτζογλου για εκτεταμενα επεισοδια, αρα θα μπορουσε τωρα να θεωρηθει υποτροπος σε περιπτωση νεας διωξης για εκτεταμενα επεισοδια για τον τελικο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ,

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/epese-i-poini-tou-paok/3158649

''Δέχεται ότι ο αγώνας διεκόπη από υπαιτιότητα της εκκαλούσας. Αφαιρεί τρεις (3) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του Πρωταθλήματος , όπου συμμετέχει η εκκαλούσα.''

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/to-5-egine-3-gia-ton-paok-ori...

''Θυμίζουμε ότι η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ στόχευε κυρίως στη μείωση της ποινής αφαίρεσης πέντε βαθμών, καθώς όπως υποστήριξαν η διακοπή του αγώνα ήρθε ως συνέχεια των επεισοδίων και για τον λόγο αυτόν η τιμωρία θα έπρεπε να αφορά μόνο τα εκτεταμένα επεισόδια. Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για την διακοπή του αγώνα και όχι για εκτεταμένα επεισόδια, γι' αυτό και μειώθηκε η ποινή.''

τα εκτεταμενα επεισοδια ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ. Δεν υπαρχει υποτροπη. Ο ΠΑΟΚ τιμωρηθηκε για τη διακοπη του αγωνα εκει και τελος.

Εικόνα Pavlos

Μάλιστα, φίλε Σάββα, σ᾽ευχαριστώ πολύ για την εμπεριστατωμένη ανάλυση. Το -3 μου φαίνεται αδιαπραγμάτευτο. Το μόνο ερώτημα είναι αν οι βαθμοί θα αφαιρεθούν απο την ειδικη βαθμολογία των play-off ή από το επόμενο πρωτάθλημα. Προφανώς εξαρτάται απο τον χρόνο της εκδίκασης. Πάντως προβλέπω ότι μέχρι το τέλος των play-off θα έχουμε κι άλλες απολαύσεις, αφού τουλάχιστον κάποιοι από τους αγώνες θα διεξαχθούν με θεατές.

Εικόνα savvas gridlock

Η τιμωρια της εδρας σε αυτους σιγουρα θα πιασει και την επομενη σεζον. Η αφαιρεση βαθμων ομως, οχι.

Εικόνα savvas gridlock

Εχεις δικιο, Παυλο, απο αβλεψια φορτωθηκε αλλη εικονα. Διορθωθηκε τωρα, τσεκαρε.