ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ ΦΕΤΟΣ, ΑΛΕΞΕΑΣ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΥΣΙ (VIDEO)



Διαβάζουμε σε ένα από τα αγαπημένα μας sites, το aek365.com του Κώστα Κετσετζόγλου, το παρακάτω άρθρο.
 

 
Στην ΑΕΚ λοιπόν ξέρανε πως ο Καλφόγλου δεν είναι διεθνής βοηθός. Ξέρανε επίσης πως ζήτησε ο Κομίνης να παίξει το ''πατριωτάκι'' του ο Καλφόγλου στον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό του Βόλου. Και το δέχτηκαν. Περίεργο. Πέρυσι είχαν χαλάσει τον κόσμο, επειδή στον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είχαν οριστεί αρχικά βοηθοί οι Αλεξέας-Πετρόπουλος, που όπως μαθαίναμε από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν ''διακεκριμένοι θαμώνες των σουιτών του γηπέδου Καραϊσκάκης''.
 

 
O ίδιος ο Κωστάρας ο Κετσετζόγλου πανηγύριζε επειδή αναβλήθηκε ο τελικός μέχρι να μπουν οι βοηθοί που ήθελε η ΑΕΚ.
 

 
Ο υπουργός-φιλιππινέζα του Μελισσανίδη, Σταύρος Κοντονής, ανέβαλε τον τελικό επειδή το ζήτησε η ΑΕΚ, κάτι που παραδεχόταν ανοιχτά ο Κωστάρας, όπως βλέπουμε παραπάνω. Φέτος όμως τι έγινε ρε παιδιά; Ρε Κωστάρα, ξέρατε ότι ο Καλφόγλου δεν ήταν διεθνής βοηθός και δεχτήκατε να κατεβείτε να παίξετε στον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ; Ο ''μοσχόμαγκας της Κοκκινιάς'' Μελισσανίδης, που μας έλεγε ότι ''σε 8 μήνες οι στημένοι διαιτητές θα σφυρίζουν στα τρένα''
 
 
κι ότι ''οι πονηροί, οι νεκροκεφαλές και οι γκρανκάσες που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο τελειώσανε'',
 
 
πώς δέχτηκε να τον ''στήσει'' ο ''παλιοαλήτης'' ο Καλφόγλου, όπως ο ίδιος δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Βόλο; Φτιάξαμε κι ένα βίντεο, να το δει ο κόσμος, με το Μελισσανίδη να υπόσχεται τον Ιανουάριο του 2016 ότι θα τελειώσουν οι κακές διαιτησίες σε 8 μήνες από τότε, αλλά 16 μήνες αργότερα, στο διπλάσιο χρονικό διάστημα, να κατηγορεί τον ''παλιοαλήτη'' Καλφόγλου, τον ''στημένο'', όπως ο ίδιος είπε.
 
 
Πώς γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά; Πιαστήκατε κορόιδα από τον Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', ε; Περαστικά σας...

Σχόλια

Εικόνα NovoCeLats

ΔΕΝ πρέπει με κανένα τρόπο, να συμφωνήσει η διοίκησή μας,
όσες καθησυχαστικές διευκρινήσεις και αν πάρει,
να παίρνει μέρος και ο πρώτος στα play-off και να μειωθούν οι ομάδες.

Με τίποτα.

Εικόνα nichio 1971

Μετά από τα τελευταία νομικά ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ, ελπίζω να βάλανε μυαλό οι δικοί μας.
Μαζί σου 101%...
ΚΑΜΙΑ κουβέντα με όσους ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δε σε ΣΕΒΟΝΤΑΙ!

Εικόνα koropi48

Ο μαγιαμέλισσας της νικαίας έβλεπε την αγαπημένη του υποτίθεται ομάδα να διασύρεται τόσα χρόνια, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, με παράγοντες απάτες, τον εκλιπαρούσαν αν θυμάστε να αναμειχθεί και να σώσει το μεγάλο του έρωτα ξαναϋποτίθεται, αλλά αυτός δήλωνε τότε ανένδοτος και ότι γι αυτόν η ιστορία του αεκ τέλειωσε οριστικά. Τα ξεχάσατε; Όταν όμως άρχισε η μπίσνα να χοντραίνει, με στοιχηματική εταιρεία, αφανή πετρέλαια, ρυπογόνες εγκαταστάσεις, αμαρτίες υπό διερεύνηση, προσέγγισε τη νουδου μέσω φαήλου και λοιπών για να έχει γερές πλάτες. Έπρεπε όμως να έχει, εκτός από λεφτά και λαϊκό έρεισμα, καθώς και δυνατότητα πολιτικής παρέμβασης.
Τότε γεννήθηκαν στο μυαλό του σκέψεις (όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται αυτό), αφενός να εκδηλώσει τον κρυφό μεγάλο του έρωτα για το αεκ, αρκεί να το πηδήξει τσάμπα ρίχνοντάς το στα ερασιτεχνικά με τα ζωνιανά και τη μαγούλα κι αφετέρου, να αγοράσει σάιτ και εφημερίδες και να μπουκάρει στην τοπική αυτοδιοίκηση, με γεωργαμλή στα φιλαδέλφεια και μιχαλολιάκο στο λιμάνι. Σκοπός, να φιλετάρει τα δημόσια οικόπεδα και να χτίσει MALL σε φτηνές και παρθένες περιοχές που διασχίζει ο ΗΣΑΠ, αλλά και να παίξει ρόλο στο ευρωπαϊκό διαμετακομιστικό εμπόρια μέσω πειραιώς. Οι δε οπαδοί του κίτρινου κοτόπουλου θα γίνονταν η ασπίδα του σε όποιον αντιδρούσε. Μερικά έγιναν, άλλα στράβωσαν. Γεγονός είναι ότι, με υποσχέσεις για μελλοντικές μπίζνες, κατόρθωσε να παίζει μπάλα με όλο το υπουργικό συμβούλιο. Το μόνο που μένει είναι να τον καλούν στις συνεδριάσεις των υπουργών να παίρνει τον λόγο μετά τον τσίπρα.

Εικόνα thita

Έτσι είναι, για business ο νιάου και μόνο, τίτλους θέλει για να έχει ικανοποιημένους τους οπαδούς, είτε για προστασία, είτε για πελατάκια….. Στον Πειραιά μάλιστα δεν θα έμενε σε mall και logistics, παρά σχεδίαζε στη ζώνη της Δραπετσώνας εργοστάσιο επεξεργασίας πετρελαιοειδών, του χάλασαν τα σχέδια οι τρεις εμπλεκόμενοι Δήμοι, οι δύο με Συριζαίους και ο τρίτος ο μεγαλύτερος/μακρύτερος ο Πειραιάς, γι’ αυτό και το μένος κατά Μαρινάκη.

Η ιστορία με τα εξαφανισμένα 11.000.000 έχει πολύ ψωμί, όποιος περιμένει από Κοντονή και ΣΚΑΪ για να αναδειχθεί το θέμα, είναι μακριά νυχτωμένος, θέλει μήνυση για απάτη, υπεξαίρεση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, παράλληλα φυσικά με λογοδοσία στην διοίκηση του ερασιτέχνη, κλπ., μην πω και επιτροπή κεφαλαιαγοράς για δημόσια εγγραφή (στην ΑΕΚ 1924 Α.Ε.), αν δεν τα κάνουν αυτά οι αεκάρες που με το παραμύθι του γηπέδου, πλήρωναν 300€ διαρκείας για να βλέπουν άσπρα χώματα, ποιοι είμαστε εμείς να διαφωνήσουμε….. Ξέρει κανένας τι απέγινε η δίκη για την ακύρωση του παραχωρητηρίου, που είχαν κάνει αγωγή κάποια μέλη της ερασιτεχνικής? Ζούνε αυτοί σήμερα, ή είχαν κανένα «ατύχημα»?

Για την ουσία του άρθρου του Σάββα, του μεγαλύτερου εν ζωή στρατιώτη του Θρύλου που γνωρίζω, λέω πως με βάση τα ελληνικά μου, και όχι νομικές γνώσεις, αφού ο κανονισμός λέει μεθεπόμενη σαιζόν, εγώ καταλαβαίνω δύο χρόνια μετά τα όποια επεισόδια, θεωρείσαι υπότροπος (μία η σαιζόν των επεισοδίων, μία η επόμενη και άλλη μία η μεθεπόμενη). Επίσης, η υποτροπή αφορά άραγε μόνο το ίδιο αδίκημα? Αν είναι μεγαλύτερο, δεν θεωρείσαι υπότροπος? Αν π.χ. καταδικάστηκα για διακοπή αγώνα (που περιλαμβάνει αυτονόητα εκτεταμένα επεισόδια, όπως π.χ. ο φόνος περιλαμβάνει σωματική βλάβη), δεν θεωρούμαι υπότροπος σε περίπτωση καταδίκης μου την επόμενη σαιζόν για εκτεταμένα επεισόδια έστω και χωρίς διακοπή αγώνα? Ο Βάιος από τον ΓΑΥΡΟ μπορεί να μας το διευκρινήσει αυτό, που ξέρει καλά κανονισμούς ΕΠΟ, ΚΑΠ, κλπ.

ΓΕΝΙΚΑ, η διαφορά στάσης ΑΕΚ και νιάου πέρισυ και φέτος κάνει μπαμ…..

Εικόνα savvas gridlock

Δυστυχως, Πανο, η Επιτροπη Εφεσεων της ΕΠΟ περυσι φροντισε να εξαλειψει τα εκτεταμενα επεισοδια του ΠΑΟΚ στον ημιτελικο Κυπελλου με εμας, το Μαρτιο του 2016 και να τους τιμωρησει μονο για διακοπη αγωνα, αρα ο ΠΑΟΚ δεν ειναι υποτροπος, μονον η ΑΕΚ ειναι για το -3 με Ατρομητο για εκτεταμενα επεισοδια. Πολυ σωστα αναρωτιεσαι οτι αναρωτιεσαι κατα την αποψη μου, αλλα πιστευω οτι θα επικρατησει η ''συναινετικη'' σταση και δεν θα φαει -6 ο ΠΑΟΚ.

Εικόνα koropi48

(Συνεχίζω το αποπάνω κείμενο που αναρτήθηκε ατελές από λάθος) Αυτά τα γράφω ως πρόλογο, για να στηρίξω την άποψή μου, ότι του μέλισσα δεν του καίγεται καρφί ουσιαστικά αν χάσει το κύπελλο ή το πρωτάθλημα, αρκεί αυτός που θα το πάρει να έχει μαζί του νιτερέσσα και να τον συμφέρει οικονομικά. Όποτε φωνάζει, το κάνει για να ξεγελάσει τα πρόβατα, να το παίξει αιφνιδιασμένος και ριγμένος. Το αεκ είχε ό,τι διαιτησίες ήθελε, όπου ήθελε. Αδικήθηκε μόνο στο ματς με τον πουθεναϊκό (αντάλλαγμα στο ότι ο σκάι δεν έπαιξε καθόλου το μεγάλο θέμα της τρύπας των 11 εκατομμυρίων στα κιτρινόμαυρα ταμεία, οπότε το έθαψε ο κοντομουνής) και στα ματς με τον μπάουγκα (για τους γνωστούς λόγους τακιμιού με την αρκουδομαφία). Όλα τα άλλα είναι λόγια για αρρωστάκια και κοντόμυαλα.

Εικόνα dimitrov7

O "γατούλης" μόνο "νιάου" ξέρει να κάνει και τώρα που έφαγε την λούτσα είναι σαν βρεγμένο "γατί" ..... Καταρεζιλεύτηκε ο "χρυσός οδηγός" ... όσα κι αν γράφει ο κεφτετζόγλου στο "γλύφω365".