ΟΦΕΙΛΗ 272.000 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ



Σε συνέχεια του προηγούμενου σχετικού άρθρου μας, για το πώς πήρε (όπως λέει ο Λαλάκης Παπαθεοδώρου) άδεια ο Παναθηναϊκός εν όψει της νέας σεζόν, ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΑΔΕΙΑ, βλέπουμε τα νεότερα στο θέμα των οφειλών του προς ποδοσφαιριστές. Το προηγούμενο σχετικό θέμα ήταν αυτό.
 

 

 
Σήμερα λοιπόν το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφαση.
 

 
Ξαναλέμε, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφαση. Δεν έχει συνέχεια η ιστορία, εδώ τελείωσε. Θέλει δεν θέλει πια η ΠΑΕ ΠΑΟ, οφείλει να δώσει συνολικά 272.000 ευρώ στον Ταυλαρίδη. Περιμένουμε να δούμε το πώς τα διακανόνισε και αν ξεπέρασε αυτόν τον σκόπελο, στην προσπάθειά της να πάρει άδεια ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕΖΟΝ.

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

Απορω γιατι η ΠΑΕ δεν κυνηγαει αυτά τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ. Πολυ αμυντική σταση και παιρνει αερα ο κωλος τους

Εικόνα matrasimca

Γιατι οπως ειπε καποτε και ο Ανδριανοπουλος, Ολυμπιακος χωρις Παναθηναικο και αντιστροφως δεν υπαρχει, και τους κρατησε στην Α Εθνικη, τοτε με τα λουλουδια αν θυμαμαι καλα.
Αν δεν υπαρχουν αυτοι θα πεθάνουμε απο πλήξη, ποιον θα εχουμε για τις τεσσαρες, με τίνος καμώματα θα γελάμε??
Καλο ειναι το Παοκακι και το Αεκακι αλλα μπρος στην χαρα να νικαω τον Παναθηναικο δεν υπαρχει τιποτα αλλο.

Εικόνα ThomasK

Είπαμε…εξυγίανση > υποβιβασμός του Θρύλου, όχι και
τόση που να καταλήξει στον υποβιβασμό του βάζελου
ύστερα μάλιστα από τις τελευταίες…ομορφιές (διαιτητικές
σφαγές, διώξεις Θρύλου, Πανθεσσαλικό…). Να ξεκινήσει
καμιά εξέγερση από το Κολωνάκι; :-) Οι…παστρικοί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
θα βρουν μια…παστρικιά λύση. Αν ήδη δεν την έχουν βρει.

Εικόνα Warrior 7

Μετά και από αυτή την απόφαση θα έχει ενδιαφέρον επίσης να δούμε ποια στάση θα κρατήσουν τα μέσα του μπαρμπα Γιάνναρου έναντι του μπαογκ...Άλλωστε μετά τον ημιτελικό της Τούμπας και τη "φασαρία" από το sport-fm, η άλλη πλευρά άρχισε να βάζει δειλά δειλά στο παιχνίδι την εκρεμμότητα της αδειοδότησης. Θα συνεχίσουν λοιπόν τα μέσα του καράφλα να κυνηγάνε τον κλόουν ή θα δώσουν τόπο στην οργή;

Εικόνα thita

Αμετάκλητη?!? Είσαι σίγουρος? Ούτε στην δίκη της Δευτέρας δεν προσβάλλεται δηλαδή?!

Seriously now,προσπάθησε σκληρά,είναι αλήθεια,η παναθα να καθυστερήσει την απόφαση,αναβολές,μεγάλες προθεσμίες για υπομνήματα κλπ.,ώστε να αδειοδοτηθεί πρώτα,αλλά δεν το κατάφερε: βγήκε ενώ υπάρχει εισήγηση για αδειοδότηση,όχι απόφαση. Να δούμε τι θα κάνει η επιτροπή αν τους κοινοποιήσει την απόφαση ο δικηγόρος του Ταυλαρίδη, ποιο νομικιστικο τερτίπια θα βρει. Τι ρωτάω θα μου πείτε ε,είτε θα βγάλουν απόφαση αδειοδότησης με ..... χθεσινή ημερομηνία,που δεν είχε βγει η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου,είτε θα πουν πως η επιτροπή δεν γνωρίζει,κλπ. Άσε που μπορεί η παναθα να δημιουργήσει τέταρτο βαθμό δικαιοδοσίας,με προσφυγή π.χ. στο ..... cas,για να ισχύριστει πως δεν είναι αμετάκλητη η απόφαση (από τότε που δημιουργήθηκε το διαιτητικό δικαστήριο,δεν υπάρχει ως γνωστό cas,αλλά εντάξει,λεπτομέρεια αυτό,για να πάρει άδεια το διαχρονικό γιουσουφάκι της εκάστοτε εξουσίας,όλα γίνονται).

Bonus track: έρχεται και η απόφαση του εσσιεν λεμεεεεε......

Εικόνα savvas gridlock

Αν παρει αδεια και φετος ο βαζελος, θα μιλαμε για αηδια. Μετα ας μην πληρωνει καμια ΠΑΕ κανεναν παικτη, δεν θα εχει νοημα. Θα μου πεις ''πλεον οπως το κανανε, οποια ομαδα δεν παιρνει αδεια, υποβιβαζεται''. Ε ΨΟΦΟΣ. Τι να γινει τωρα δηλαδη, ποσες φορες να κανουμε σκοντο ''μην μας φυγει ο βαζελος''; Αρκετα. Μηπως το εκτιμησανε αυτο που εκανε ο Μαρινακης το 2012, που δεχτηκε οι ομαδες που δεν αδειοδοτουνται να μην υποβιβαζονται; Δεμενο τον πηγανε εκτοτε 2 φορες τουλαχιστον με ποινικες διωξεις. Ριξτε τους να τελειωνουμε, δεν εχει τελος το σκοντο, αυριο μεθαυριο θα ξαναζητησουν χαρες.

Εικόνα NovoCeLats

Διόρθωση, είναι Πατριός του ο Blackhoodakis

Εικόνα NovoCeLats

Μα ήδη έχει πάρει άδεια, ο υπεύθυνος αδειών (Δημητρίου, Οικονόμου δεν είμαι σίγουρος) είναι γαμπρός του Μαυροκουκουλάκη...
ο οποίος ανελαβε Πρόεδρος του ΠΑΟΥ όλως τυχαίως μερικές μέρες πριν ...