ΠΑΟΚ ΓΙΑ -6, ΑΕΚ ΓΙΑ -3



Αντιγράφουμε από το site της ΕΠΟ.
 

 
Ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη σε σε βάρος των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΕΚ, νόμιμα εκπροσωπουμένων, καθώς και του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Lubos Michel (τελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας 2016-2017 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 6/5/2-17) για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 6 παρ. 3β, 11 παρ. 2, 3 σε συνδ. με αρ. 10 παρ. 1δ. περ. Ι, 14, 15 παρ. 1α, παρ. 2, παρ. 3 Α, Β, παρ. 4A, Β, παρ. 5 εδ. β, ε, παρ. 6 εδ. α, β, γ, (δ για ΠΑΕ.ΠΑΟΚ), ε, στ, παρ. 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
 
Ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι εδώ. Ο ΠΑΟΚ καλείται με βάση το άρθρο 15, παράγραφος 6, εδάφιο 4 (δ), άρα κινδυνεύει άμεσα με αφαίρεση 3 βαθμών.
 

 
Επίσης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ καλούνται με βάση το άρθρο 15, παράγραφος 6, εδάφιο ε). δηλαδή θεωρούνται ΥΠΟΤΡΟΠΟΙ για εκτεταμένα επεισόδια.
 

 
Η ΑΕΚ ΔΕΝ κατηγορείται για εκτεταμένα επεισόδια με εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο ΠΑΟΚ κατηγορείται γι'αυτό. ΚΑΚΩΣ κατά την άποψή μας, αφού υπάρχουν αποδείξεις πως ΚΑΙ οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. ΚΑΙ οι δύο όμως είναι υπότροποι από πέρυσι για εκτεταμένα επεισόδια, άρα
 
ΑΦΑΙΡΕΣΗ 3 ΒΑΘΜΩΝ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΙ.
 
Αν τώρα ο ΠΑΟΚ κριθεί ένοχος για το άρθρο 15, παράγραφος 6, εδάφιο 4, τότε θα φάει άλλους 3 βαθμούς μείον, ΣΥΝΟΛΟ 6, που κατά την γνώμη μας ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ. Για την ποινή έδρας, ξεκινάμε από τις 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και για τους 2 και βλέπουμε. Το μόνο θετικό για τον...Παναθηναϊκό, είναι το δεδικασμένο που υπάρχει για αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΟΚ στα play off του 2014. Τότε είχαν γίνει τα αίσχη στον ημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, με τους γαύρους στον πάγκο των φιλοξενουμένων κτλπ., αλλά δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί από την επόμενη σεζόν 2014-15 για τον ΠΑΟΚ, έχασε βαθμούς στα play off. Η αφαίρεση βαθμών λοιπόν που ΣΙΓΟΥΡΑ θα γίνει σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, θα αφορά τα play off. Έστω κι έτσι, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να ισχύσει, θα είναι ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ αν γίνει ο,τιδήποτε διαφορετικό....

Σχόλια

Εικόνα NovoCeLats

Πως ειπατε ??? Τιμωρείες ?

Για δείτε εδώ:

http://www.gavros.gr/blog/podosfairo/asyllipto-skandalo-sympliromatiki-e...

Εικόνα koropi48

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΩΛΟΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΟΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΥ. ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟς ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΟΥΤΕ ΒΑΘΜΟΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Εικόνα Romain

Θα πρέπει να βάλουμε πλάτη στον Γιάνναρο (όπως τον αποκαλεί ο Σάββας) τον Αλαφουζο, για να τερματίσει ΠΡΩΤΟΣ στη 2η θέση και να παίξει στα προκριματικά του Champion's League. Εκεί όπου και ανήκει. Μαζί με τους άλλους θρύλους της Ευρώπης. Όπως τους καρπουζάδες της Εστοριλ, αλλά και την ΤΡΑΜΠΆΛΑ.

Με -6 από στον Ρωσσοποντιο παλιάτσο και -3 στον Λαθρεμπορα, το τσίρκο με τους απλήρωτους του Ουζουνιδη θα κατακτήσει πανηγυρικά την... ΚΟΡΥΦΗ και την 2η θέση.

Είναι καθηκον μας αφού και την αδειοδότηση θα την πάρει για πλάκα από τον γιο της γυναίκας του προέδρου του τιμημενου συλλόγου της Ευρώπης.

γΕΛΛΑΣ ΕΥΡΏΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ!

Εικόνα PGK

Αν πραγματικά θέλουν να σταματήσουν τα αίσχη που για μία ακόμη φορά διαπράτουν οι χούλιγκαν του ΠΑΟΚ ένας μόνον τρόπος υπάρχει. ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ. Έτσι ίσως μάθει ο κύριος εξυγιαντής να μη κάνει διχαστικές και άλλες δηλώσεις που τροφιδοτούν τέτοιες αθλιότητες. Θα πρέπει τελικά η πλειοψηφία των υγιών φιλάθλων του ΠΑΟΚ να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να σταματήσει αυτόν τον διασυρμό της ιστορικής τους ομάδος από μία μειοψηφία αλητών.

Εικόνα Red Kokkinos

Γιατι ρε Σαββα, τι μας φταιει ο ναος να τον κανουμε λιμπα...?

Εικόνα Warrior 7

Γνωρίζουμε μήπως εάν ο κύριος Βακάλης εθεάθη να επιδίδεται σε ταχύρρυθμο φροντιστήριο μετά δείπνου είτε πέριξ της Καισαριανής είτε σε άλλη τοποθεσία;

Εικόνα Warrior 7

Έχει επίσης ενδιαφέρον να δούμε και τι ακριβώς έλεγε ο Βακάλης πριν ένα χρόνο. Κάποιος κακοπροαίρετος ενδεχομένως μπορεί να ισχυριστεί ότι κάποιοι τον έβαλαν να τα πει.

http://www.metrosport.gr/article/eps-samou-gia-epo-ine-sigouro-oti-ton-o...

Όι όποιες ομοιότητες με την άποψη του Αζβεστά, ότι από την 1η Οκτωβρίου 2016 έρχεται η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις εκλογές στην ΕΠΟ, αποτελούν καθαρή σύμπτωση και τίποτα παραπάνω.

Εικόνα savvas gridlock

Αυτο που εκανε ο Βακαλης, ειναι για τις εντυπωσεις και μονον. Ασχετο τελειως. Αν στις 5 η ωρα το πρωι, 2 μερες πριν τον τελικο, γινονταν εκτεταμενα επεισοδια με ντου στον αγωνιστικο χωρο, παλι -3 θα ετρωγαν οι ομαδες των οποιων οι οπαδοι μπουκαραν μεσα. Αυτο λεει το αρθρο 15, παραγραφος 6, εδαφιο 4 του Πειθαρχικου Κωδικα, με βαση το οποιο κληθηκε να απολογηθει ο ΠΑΟΚ. Δεν εχει σχεση το ποτε εγινε το ντου. Μονον ο Λαλακης με τον Αρουλη Ασβεστα μπορουν να τα πιστευουν αυτα.

Εικόνα Warrior 7

Οι μαφιόζοι είναι σε πανικό...Από τη μία, η τροπολογία για τη ΣΕΚΑΠ που δεν ισχύει τελικά αναδρομικά και από την άλλη η αλλαγή στην έκθεση του παρατηρητή που λογικά δεν έχει κανένα νόημα...Αναμένουμε νέα συμπληρωματική έκθεση που να αναφέρει ότι αυτοί που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν αποκλειστικά οπαδοί της Παρτιζαν και ως εκ τούτου θα πρέπει να τιμωρηθεί η σερβική ομάδα με αφαίρεση βαθμών. Θα βγάλει νέο άρθρο ο Αζβεστάς μόλις χωνέψει τα καλαμαράκια.

Κάμερες ζητούσαν επίμονα τα κορίτσια του Savvidis DNA, κάμερες θα έχουν...Το ξεβράκωμα συνεχίζεται...Δεν τους έχει μείνει στρινγκάκι.

Σε κάθε περίπτωση η πρωτόδικη απόφαση θα δείξει πολλά για το ποιόν των δικαστών...

Εικόνα apostolos gaganis

Διαβάζω στο gavros.gr ότι μεθοδεύεται έτσι η ιστορία, ώστε - πλην της ΑΕΚ - να μην αφαιρεθούν βαθμοί ΟΥΤΕ και από τον ΠΑΟΚ! Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τινάζεται σε τούτη τη χώρα το ποδόσφαιρο στον αέρα!

Εικόνα Harry red logic

...ναι αλλά τι λέει ο μεγάλος Θεός των Ινδών Τζουμπαλάγια?

Εικόνα savvas gridlock

Αν το κανουν αυτο, σε καθε ντερμπι στο Καραισκακη θα τα κανουμε ΟΛΑ πουτανα μια ωρα πριν το ματς και μετα θα ειμαστε κυριοι. Να δουμε ποια καριολα θα τολμησει να μας τιμωρησει. Να δουμε τι πορτα θα ανοιξουν οι απατεωνες ''τακτικοι δικαστες'', προσπαθωντας να κανουν πολιτικη...

Εικόνα Red Kokkinos

Γιατι ρε Σαββα να κανουμε τον Ναο πουτανα?

Εικόνα savvas gridlock

Μην κολλας στο ''εντος γηπεδου'', πιασε το ''να τα κανουμε πουτανα εκτος'' και να κανουμε κι ενα ντου εντος, διχως ζημιες. Θα εκτονωθουν και τα πιτσιρικια που τωρα λενε ''φλωρεψαμε, γιναμε υπαλληλοι, δεν τις παιζουμε καθολου με τους μπατσους'' και δεν θα μπορει κανεις να μας τιμωρησει. Και θα γινεται καθε εβδομαδα. Για να δουμε, μπορουν να το κανουν; Μπορουν να αφησουν τετοια Κερκοπορτα;

Εικόνα Red Kokkinos

και ποιος ρε Σαββα θα εχει τον "ελεγχο" των ...."ντου" εντος;

Υ.Γ. Υπαρχουν αλλες πιο εξυπνες και μαγκικες (κυριολεκτικα) αντιδρασεις και επεμβασεις... Μας την εχουν στημενη, ουε αν τσιμπησουμε.... ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΙΟ ...ΕΞΥΠΝΕΣ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ...

Εικόνα savvas gridlock

Mην ανησυχεις, ξερεις τι ωραια ''ελεγχεται'' ενα τετοιο ντου; Πανευκολα.

Εικόνα NovoCeLats

ναι μπορούν εύκολα, μάλιστα, αυτό είναι που περιμένουν / ελπίζουν