WE RULE THIS LAND! Τ΄ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΜΜΕΝΟΙ;



"WE RULE THIS LAND"...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στον χώρο του αθλητισμού, σ΄αυτή τη χώρα, αποτελεί γεγονός αδιαμφισβήτητο. Κι΄είναι εκείνο που΄χει ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ κυριολεκτικά όλους τους αντιπάλους μας. Στρατιές ολόκληρες το αντιΟλυμπιακό μέτωπο. Παίχτες, προπονητές, οπαδοί, διοικήσεις, ΑΡΔ / ΜΜΕ, πολιτικοί. Ακλόνητος ο φάρος. Κατακτήσαμε φέτος - πάλι - το πρωτάθλημα, φτάσαμε στους 16 του Γιουρόπα ( χωρίς να΄μαστε ευχαριστημένοι ), χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε και το Κύπελλο, όπως την χάσαμε, δώσαμε βαθμούς στην Ελλάδα, στην 28η θέση στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ είμαστε και για την ώρα εξακολουθούμε να σαρώνουμε τίτλους και διακρίσεις στα τμήματα που διαθέτει ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ μας, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Οι οποίες και θα τακτοποιηθούν, πιστεύω, όπως πρέπει. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ". Μολονότι τώρα τελευταία φαίνεται να παρουσιάζουν ρήγματα στην συνοχή τους... Μην ξεχνάμε όμως ποτέ: Η ανατροπή του Θρύλου απ΄την πρωτοκαθεδρία είναι ο ΚΟΙΝΟΣ τους στόχος. Και αποτελεί την καλύτερη συγκολλητική ύλη, όταν θα΄ρθει η κρίσιμη στιγμή. ΕΝΑΣ ο εχθρός τους. Οι άλλοι, αναμεταξύ τους, είναι συγκυριακοί. Στην έξτρα συνθήκη, πάλι μέτωπο εναντίον μας θα κάνουν. ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ. ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΘΑ΄ΝΑΙ.

Σε τούτο λοιπόν το γενικό πλαίσιο, θα κινηθούμε και κατά την επόμενη σεζόν. Πολεμική ατμόσφαιρα, μέσα και έξω απ΄τα γήπεδα. Χωρίς υφέσεις, αλλά σε μόνιμη έξαρση. Με αδιάλειπτες κορυφώσεις.

Πώς προετοιμαζόμαστε επομένως; Βλέπω, έμμεσα, ότι εργάζονται συστηματικά οι καθ΄ύλην υπεύθυνοι της ΠΑΕ. Θα το πω, τώρα. Τυχερός ο Ολυμπιακός για τον γερό τιμονιέρη του ΚΑΙ στα τελευταία χρόνια. Τιμονιέρη, ο οποίος παρέλαβε από έναν άλλο πολύ μεγάλο οδηγό προς την απλησίαστη δόξα της τελευταίας εικοσαετίας. Διαβάζω σήμερα π.χ. για απλήρωτους παίχτες και οικονομική δυσπραγία, στον έναν από τους τρεις. Αυτόν με το χρώμα της χολής και τα μακρουλά αυτιά. Η άλλη, η ανέκαθεν -ούλα, η ικτερικιά, που γαυγίζει ολοένα σαν κάτι κανίς, μαλτέζ ή πεκινουά, ξέρουμε από τώρα σε τί μέσες-άκρες θα κινηθεί. Έχουμε ικανό δείγμα γραφής. Όσο για τον τρίτο της παρέας, τον ημιπαράφρονα του Βορρά, που θα κατέβει με σοβαρές επιδιώξεις πρωταθλητισμού όπως διατείνεται ( μέσα απ΄τις ανυπόφορα κακομεταφρασμένες στα ελληνικά δηλώσεις του ) ο Ιγκνάτιεβιτς, θα τον δούμε κι΄εκείνον ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. Την αγωνιστική. Γιατί την...κερκιδική, αν δεν τιμωρηθεί τούτη τη φορά το σωματείο αυτό με στέρηση βαθμών και την γλυτώσει, δεν θα την σταματάει ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ την ερχόμενη σεζόν απ΄το να προχωρήσει στο επόμενο, το τελευταίο βήμα: τον μαρμάρινο σταυρό. Όχι μόνο από τις τάξεις των αντιπάλων της οπαδών. Αφού μαχαιροβγάλτες υπάρχουν, δυστυχώς, παντού... ΚΟΝΤΟΝΗ, ΚΟΝΤΟΝΗ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΟΥ.... Και με τους - 3 ή τους -6, θα μου πεις πάλι, σάμπως θα σταματήσει το κακό; Άσε που μπορεί και να χειροτερέψει... Η συνευθύνη επομένως των ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ και των ΑΡΔΟΜΜΕ που τις υπηρετούν τυφλά, επίσης ΤΕΡΑΣΤΙΑ εν προκειμένω. Μην τα "ακούνε" μόνον οι πολιτικοί.  Φταίει κι΄ο συγκεκριμένος, ο εκ Ροστόφ Μεσσίας, με όσα λέει και όσα αποκρύπτει. ΑΥΤΟΣ πρέπει να τους τραβήξει το χαλινάρι. Το ίδιο και ο Νικαίας βαρύμαγκας...Τραβάει μακριά αυτή η κουβέντα με τους ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ οπαδικούς στρατούς. Παρασυρθήκαμε και θα μας βγει η "έκθεση" εκτός θέματος...

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Το νούμερο ένα ζητούμενο. Πρέπει γρήγορα να λυθεί το θέμα. Αρκετά ταλαιπωρηθήκαμε πέρσι. Ονόματα έρχονται και παρέρχονται. Παίζουν ή έπαιξαν απ΄ό,τι είδα στη δημοσιότητα μέχρι στιγμής Εσκριμπά, Γκαρντ ( πάει αυτός...), Γκαλτιέ, Πελεγκρίνο, Σετιέν, Σιμάο, Λουτσέσκου, Κρίστιανσεν, Λουτσέσκου, Τζούκιτς, Λεμονής φυσικά κι΄άλλοι ίσως που δεν μου΄ρχονται ( και τί σημασία έχει; ) τώρα... Ο καθένας απ΄τους γαύρους έχει και τις προτιμήσεις του. Μερικοί μάλιστα φανατικά... ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: Διαλέξτε όποιον θεωρείτε εσείς στη Διοίκηση ως τον καταλληλότερο, τον προσφορότερο για τα "θέλω" και τα "μπορώ" σας. Εμείς, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τον στηρίξουμε ανεξάρτητα από τις όποιες προτιμήσεις μας. ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. Κινηθείτε όμως γρήγορα και αποφασιστικά. Προπονητής σημαίνει πρωτίστως ΟΡΑΜΑ. Σημαίνει ορθολογικό πλάνο δράσης. Σημαίνει αξιολόγηση όλου του υπάρχοντος υλικού, υπόδειξη / έγκριση των αναγκαίων μεταγραφών, πολιτική ανάδειξης παιχτών απ΄τα σπλάχνα μας και βέβαια τρόποι παιχνιδιού για την επίτευξη των γνωστών στόχων. Σημαίνει δουλειά, ήθος, νορμάλ προσωπικότητα. Εnough οι...ιδιότυποι. Σημαίνει, τέλος, ότι θα πρέπει να τον βοηθήσουμε ΟΛΟΙ να πετύχει. Διοίκηση και αρμόδια τιμ της ΠΑΕ στη διάθεσή του, ΟΠΑΔΟΙ. Κομμένη αυτή η κατάρα της μόνιμης γκρίνιας και της αφ΄υψηλού καναπεδάτης κριτικής. Λέμε τώρααα... Σιγά μην κοπούνε δαύτα. Και ο Βαλβέρδε ή ο Ζαρντίμ, απ΄τους γνωστούς, να΄ρχόντουσαν... ΟΥΔΕΙΣ ΙΕΡΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΣΑΚΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ. Για ένα λογικό διάστημα τουλάχιστον, που η αλήθεια είναι ότι ποικίλλει για τον κάθε γαύρακα...

ΠΑΙΧΤΕΣ: Τα΄χουμε γράψει εδώ, τα΄χουμε συζητήσει και σε γενικές γραμμές ομοφωνούμε στο πού πρέπει να ενισχυθούμε. Σε ποιές θέσεις. Το με ποιούς, σηκώνει και θα σηκώσει σίγουρα συζητήσεις, αντιγνωμίες και τα σχετικά. Πάντα τα ίδια γινόντουσαν, πάντα τα ίδια θα γίνονται. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ Ή ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ...ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΚΑ. ΚΑΝΟΝΑΣ. Δεν θα μπω τώρα σε ονόματα που διαβάζω. Να΄ρθει ο προπονητής πρώτα. Κι΄όσο για τα ονόματα, θ΄αλλάζουνε μέχρι τα τελικάαα...

Τα...εξωαγωνιστικά, τέλος, ε! Δεν έχετε παράπονο. RATMιαίος κατακλυσμός... Από τον σούπερ ειδικό στις μηχανορραφίες, τα πίσω απ΄τις κουίντες. Και όχι μόνο. Άντε καλό μεσημέρι!

Σχόλια

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Καλημέρα σε όλους.
Ειλικρινά δε ξέρω τι να πώ με όσα συμβαίνουν και κυρίως με το αντιολυμπιακό μέτωπο της δοσύλλογης κυβέρνησης των τσιπροκαμμένων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που γράφουν εδώ και στο τουίτερ του ratm.

Εικόνα Harry red logic

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/pae-olympiakos-gia-savv...

Σύμφωνα με κάποια άλλα δημοσιεύματα στην σουίτα του Ιγκνατιέβιτς βρέθηκαν οι κκ Μποροβήλος , Κούγιας και Κωστούλας και έκλεισαν την τίμια συμφωνία!
Είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα!

Εικόνα holland74

Υπέροχα όλα όσα γράφεις Απόστολε, θα εστιάσω στους παίχτες: Με 3-4 πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αλλάζεις επίπεδο, ξεφεύγεις από τους εγχώριους ανταγωνιστές σου, γίνεσαι δυνατός και στην Ευρώπη..
Η κούλα με έναν παίχτη, άλλαξε επίπεδο το Γενάρη, παίχτη δανεικό για 6 μήνες, παίχτη που είναι από το μεσαίο ράφι, όχι από το ψηλό...
Να τελειώνει και γρήγορα του προπονητή, δεν πρέπει να το καθυστερούμε άλλο και να αρχίσει άμεσα ο προγραμματισμός..

ΥΓ: Χίλια μπράβο στις κοριτσάρες του Πόλο, του Βόλευ και του Μπάσκετ.. Λέαινες...

Εικόνα apostolos gaganis

Συμπλέουμε. Το ετοιμάζω το άρθρο. Γιατί βλέπω, ακόμα δεν αρχίσαμε, γαυρόγκρινια ογκούμενη, Δεν είμαστε και για πολλά-πολλά ημείς. Άσε που, πρωτίστως, δεν έχουμε και καιρό...

Εικόνα Harry red logic

κάπου είδα φωτογραφίες διασήμων σήμερα στην σουίτα του κορδωμένου Ιβάν Ιγκνίατεβιτς,και ο διαβόητος για τις κυβιστήσεις του ποινικολόγος Λούγιας... επίσης ο Μποροθρύλος και άλλοι επιφανείς με ακατάσχετη σιελόρροια ... λέτε να τους έγνεψε σχετικά και ο Βλαδίμηρος?
Καταλαβαίνουμε όλοι οτι ο Μαμωνάς φοράει και Prada και κοζάκικα καπέλα και ότι άλλο φαντασθεί κανείς!

Εικόνα apostolos gaganis

Μμμμμ...ενδιαφέρον. Δεν το΄ξερα. Άσεεε, βούρκος ο κόσμος του ποδοσφαίρου...

Εικόνα Harry red logic

Καλησπέρα Σύγγαυροι.
Λίγες σκέψεις για τον σχεδιασμό της ερχόμενης περιόδου:
1.Εξωαγωνιστικά η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη κυρίως λόγω της απροκάλυπτης εχθρότητας των κυβερνώντων. Πιστεύω όμως ότι οι εμπειρίες των τελευταίων μηνών θα έχουν κάνει σοφότερη την Διοίκηση και πιθανολογώ ότι θα βρει κάποια «αντίμετρα»… με ικανή αποτρεπτική ισχύ στις δόλιες και ύπουλες επιθέσεις που δεχόμαστε
( όχι σαν τα πολυδιαφημιζόμενα …του μνημονίου…) .
Επίσης η σύναψη ισχυρών συμμαχιών είναι κλασσική συνταγή στα πολεμικά μέτωπα!
Ακόμη κρίσιμο θεωρώ το θέμα της «αντικατασκοπείας»… βλέπετε ότι πολλές φορές « μας στήσανε», αυτό πρέπει να το εκμηδενίσουμε.
2. Αγωνιστικά θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική η επιλογή του προπονητή. Ένας συνετός, με ισχυρή προσωπικότητα, με ευρωπαϊκές εμπειρίες με σύγχρονη ποδοσφαιρική παιδεία και φιλοδοξίες Προπονητής μπορεί να προσφέρει πολλά στο χτίσιμο μιας πιο ποιοτικής και ισχυρής ομάδας!(προτιμώ ένα στυλ Μάρκο Σίλβα, Ζαρντίμ…)
Εξίσου σημαντική είναι η ποιοτική ενίσχυση με παίκτες κλειδιά στις τρείς γραμμές που θα κάνουν την διαφορά! Όχι τρελά ποσά-στην Ελλάδα ζούμε- αλλά καλά ψαγμένες και έγκαιρα, περιπτώσεις. Κατά την άποψη μου οπωσδήποτε ένα χάφαρο(δημιουργό, να πατάει περιοχή), ένα γκολτζή φόρ, ένα ανατροπέα εξτρέμ και ένα πολύ καλό λίμπερο! Μαζί με το υπάρχον ρόστερ και τους δανεικούς, ένας Αρχιτέκτονας Προπονητής πιστεύω οτι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.
Πέρα από το κυνηγητό των χουντο-νιαου-μπουγατσέων, δεν θέλουμε να ξαναπεράσουμε το σφίξιμο στο στομάχι που νοιώσαμε σε αρκετούς αγώνες ακόμη και μέσα στον ναό!
Με δεδομένο ότι θα έχουμε τον εξωαγωνιστικό πόλεμο είναι για μένα κρίσιμο η ομάδα να αποδίδει ποιοτικό ποδόσφαιρο και να ευχαριστεί τους φιλάθλους!
Η καλή απόδοση της ομάδας θα ενισχύει την απολύτως αναγκαία -ιδιαίτερα στις αντίξοες συνθήκες-ενότητα και συσπείρωση της Γαβροσύνης!

Εικόνα apostolos gaganis

Μέσα.

Εικόνα REDNYC

ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ - ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΝΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥ ΛΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.

ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ, ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ, Ο ΓΑΒΡΟΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΛΟΓΙΚΗ. ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΦΕΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΥΟΔΩΘΕΙ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ.

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΜΕ 4-5 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΟΥΝ - ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ... ΠΛΑΤΑΝΙΑ (ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ, ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ)....

ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΕΑΡ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ.....

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΑΣΙΚΟ, ΝΟΜΙΖΩ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΔΗΛΑΔΗ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 23-24 (ΣΧΕΔΟΝ) ΙΣΑΞΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΤΟΥΝ / ΓΥΜΝΑΣΤΟΥΝ / ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ - Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η 7!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ μ΄αυτά που γράφεις. Και τα γράφεις και με τον σωστό τρόπο. Χαίρομαι γιαυτό. Να΄σαι καλά λοιπόν Ερυθρέ Νεοϋρκέζε και να κρατάς ψηλά εκεί που βρίσκεσαι τη σημαία μας. Που το κάνεις.

Εικόνα PGK

Παιδιά αυτό το ψάξιμο για προπονητή μου θυμίζει λίγο τα περυσινά χάλια. Καταλήξαμε στο τέλος να παρακαλάμε τον Μπέντο για να έλθει. Για παίκτες δεν βλέπω και πολλά πράγματα να γίνονται. Ο Γιαννάκης είναι άφραγκος και δεν έχει ψιλά για μεταγραφές. Ο χανούμης έχει μονίμως καβούρια στην τσέπη και ο μέγας εξυγιαντής μπορεί να έχει μπλεξίματα με παληά χρέη τα οποία μπορεί να μην του χαριστούν στο τέλος άρα τα ψώνια τους (αν κάνουν ψώνια) θα είναι από τα πολύ χαμηλά ράφια. Συνεπώς, γιατί να ξοδέψει κι ο δικός μας από τα πάνω ράφια; Θα έχουμε μία από τα ίδια. Όσο για την Ευρώπη με τα χάλια που έχουμε σαν χώρα θα την την βλέπουμε πάντα με τηλεσκόπιο. Παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι τόσο απαισιόδοξος, χωρίς να περιμένω πάντως και κάτι εξαιρετικό για την νέα σεζόν. Μια βελτίωση όμως ευελπιστώ πως θα΄χουμε σε σχέση με πέρσι. Κάπου στη μέση πιθανώς θα βρεθούμε εμείς οι δύο...

Εικόνα PGK

Μακάρι !!!! Πρέπει να ενισχυθούμε και να παίζουμε με Βραζιλιάνικη λογική. Ένα γκολ εσείς, δύο εμείς. Έτσι άστους να μη μας δίδουν ούτε πέναλτυ μα ούτε και κόρνερ.

Εικόνα NovoCeLats

Οτι και να πει κανείς για τις κοριτσάρες του πόλο είναι λίγο...!!!!!

Τι ομαδάρα είναι αυτή...

ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!

Ζήτω ο Ολυμπιακός.

Εικόνα apostolos gaganis

Σπουδαίες, πράγματι. Σαρώνουν! Πόλο, Βόλεϊ, Μπάσκετ...

Εικόνα NovoCeLats

Απόστολε,

Εχω μια ιδέα... πρόταση σε όσους βουλευτές εκτός συριζανελ, να γίνει μύνηση και αγωγή στον μπούλη (σίγουρα νομικοί θα βρούν 10 διατάξεις νόμου που παραβίασε) και να ζητηθεί η άρση ασυλίας του.

Να δούμε μετά όλους αυτούς τους "Πειραιώτες" βουλευτές των συριζανελ Ολυμπιακάρες (για σου Τερενσ... λείπεις στην Κίνα ? Δεν έχεις κάτι να πεις Ολυμπιακάρα μου εσύ?) πως θα ψηφίσουν...

Τους βγάζεις στη Σέντρα.
Και τα λέμε μετά στις εκλογές...

Εικόνα apostolos gaganis

Το κουτί με τη σχισμάδα από πάνω είναι η τιμωρία που θα τους ζεματίσει...

Τον Κουίκ τον σιχαίνομαι.

Εικόνα nichio 1971

Την καλησπέρα μου στην παρέα,
Κατά τη γνώμη μου Απόστολε, το σημαντικότερο θέμα που έχει μπροστά της η ομάδα είναι ο καθορισμός από τη διοίκηση του budget της ομάδας. Είναι ΚΡΙΣΙΜΟ το σταυροδρόμι που βρισκόμαστε, ο πήχης ΧΑΜΗΛΩΣΕ επικίνδυνα τη σαιζόν που τελείωσε και η ΝΕΟΠΛΟΥΤΗ μπουγάτσα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ σχεδόν έχει καλύψει τη διαφορά, οπότε ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ...
Το επόμενο που πρέπει να δωθεί βάση είναι η διαχείριση όλης αυτής της "ωραίας" κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από την ασυδοσία (με τις ευλογίες της ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ... ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟΥ) του κάθε λογής ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ που καγχάζει περί "εξυγίανσης". Ειδικά μέχρι να ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ από τις καρέκλες τους οι ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ των ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ, χρειάζεται ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΦΙΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ που ΜΟΝΟ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ...
Ο προπονητής όπως σου έχω σχολιάσει ξανά και πριν λίγες μέρες, είναι περισσότερο ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ από ποτέ. Μια σωστή επιλογή χρειάζεται, ανάλογη του budget & του χαρακτήρα της ομάδας. Όχι υπερβολές, και μακριά από... "προφέσσορες" που το μόνο που τους νοιάζει είναι να πουλήσει ο μάνατζερ τους και 1-2 παίκτες με το ζόρι..
ΟΜΑΔΑ καλή χρειάζεται, 2-3 τουλάχιστον παίκτες ΑΞΙΑΣ, ΝΩΡΙΣ (όχι μετά τις... 25 Αυγούστου) και ένα καλό ξεδιάλεγμα από την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δεξαμενή των ΔΑΝΕΙΚΩΝ που ευτυχώς ΑΚΟΜΑ δαθέτουμε.

We Rule This Land, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ!!!!

Καλή συνέχεια σε όλους.

Εικόνα apostolos gaganis

Χαίρε σύγγαυρε! Η μονέδα είναι το "μπορώ", που κάπου γράφω στο κείμενο... Η ικανότητα, η πείρα, ο επαγγελματισμός, η ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση, ο σωστός χαρακτήρας, το...νακ προς τον κόσμο μας, το ταίριασμά του με το γαυρόχνωτο, η σοβαρότητα αλλά κι΄ο καλώς εννοούμενος τσαμπουκάς, η ετοιμότητα, η ψυχραιμία αλλά και η φλόγα, η δυνατότητά του να εμπνέει... Πινελιές όπως μου΄ρχονται βάζω...

Εικόνα Red Kokkinos

Δυστυχως φιλτατε Αποστολε, οσο η εφαρμογη των νομων γινεται επιλεκτικα και με τα γνωστα φτηνοπολιτικατζιδα κριτηρια δεν μπορει γινει ποτε το παθημα μαθημα. Ο νεοπλουτιδης και οι καταδικασθεντες λαθρεμποροι ηδη εχουν δει το κενο ισχυος και εχουν δημιουργησει την εξαρτηση στα υπανθρωπα που "κυβερνουν" αυτον τον τραγικο δυσμοιρο τοπο... Ειμαστε σε επιταχυντικο σταδιο αποσυνθεσης, καμια υγιης αντιδραση ζωντος οργανισμου. Βρισκουν και τα κανουν ευελπιστωντας σε καθολικο πολιτικο"ποδοσφαιρικο" αρμεγμα ψηφων του αντιΟλυμπιακου στρατοπεδου θυσιαζοντας τους δικους μας ψηφοφορους. Θεωρω οτι μονο με προσεκτικη μελετη της καταστασης και επιλεγμενα βηματα σε νομοδοτικα οργανα θα μπορεσουμε να σταματησουμε την λαιλαπα των θρασυδειλων πιονιων που μανιφεσταρονται σαν γραμματεις, φαρισαιοι, υπουργοι και προθυπουργοι. Καλο απογευμα.

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι μια οπτική αυτή που θα μπορούσε να δικαιολογηθεί, λογικά, με βάση τα όσα βλέπουν τα μάτια μας και ακούνε τ΄αυτιά μας. Περιμένω τις εκβάσεις των γνωστών υποθέσεων της επικαιρότητας...

Εικόνα Φαιδων

Συνγαβρε Απόστολε, διαφωνώ μαζί σου . Ο του βορά ,δεν είναι ημιπαραφρων,τελείως παράφρονας είναι.
Πάντα ΘΡΥΛΟΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Άμα συφωνάμε στην...ποιότητα, τύφλα να΄χει η ποσότητα, σύγγαυρε!