ΚΟΥΓΙΑΣ-ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ ΣΤΗ ΣΟΥΙΤΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ, ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ (pics)



Αντιγράφουμε από εδώ, το gazetta.gr, όχι από κάποιο ''γαυρο-site''...
 
Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας αλλά και στα επίσημα. Πιο συγκεκριμένα από την σουίτα του Ιβάν Σαββίδη παρακολούθησε το παιχνίδι τόσο ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Στράτος αλλά και ο ισχυρός άντρας του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.
Το παρών έδωσε και το αφεντικό της ΑΕΛ, Αλέκης Κούγιας και λίγο αργότερα εμφανίστηκε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα συζητήθηκε και το θέμα της κεντρικής χορηγίας που είχε θέσει ως θέμα η Σούπερ Λίγκα στο προηγούμενο Δ.Σ.

 

 

 

 

 

 
Ταυτόχρονα είχαμε κι άλλες ''ομορφιές''.
 

 
Αν όλοι οι παραπάνω ήταν στη σουίτα του Μαρινάκη στο Καραϊσκάκη για να δουν παιχνίδι του Ολυμπιακού, περιττό να πούμε τι θα γινόταν σήμερα, έτσι; Για όλους αυτούς που μεγαλώσανε με ιστορίες για τον ''Μπορο-ΘΡΥΛΟ'' το λέμε...

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Αυτός που μοιράζει το χαρτί αυτή την περίοδο, περιτριγυρίζεται από όλο το συνάφι των ρεντίκολων, τζαμπατζόβιων, αερολόγων και απατεώνων της χώρας. Σιγά σιγά θα μαζεύεται κοντά του όλο το χαραμοφάικο κουνιστό ασκέρι των μεσημεριανάδικων, οι ξεκωλομοντέλες, οι κοτεροπηδήχτρες, οι βασίλισσες του τίποτα και σύμπαν το αμόρφωτο κατακάθι. Έτσι γινόταν πάντα κι έτσι θα γίνεται. Καμια σωτηρία στον ορίζοντα, αφού εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο οι άεργοι μαϊντανοί των ΜΜΕ, που γλείφουν αυτόν που προετοιμάζει μεθοδικά τον εθνικό ακρωτηριασμό. Από κοντά τους και καμένοι πολιτικοί, που εξυπηρετούν όποιο ξένο συμφέρον τους εγγυάται καέκλα.
Αν διαβάσετε τις φυλλάδες που ελέγχει ο ρώσος πράκτωρ, θα καταλάβετε: για όλα φταίει ο νότος που προσπαθεί να εξοντώσει των ηρωικόν μπάουγκα, άκουσον άκουσον, για επεισόδια με 90 τραυματίες!!!! Ωρέ που πάμε ρε! Δώσαμε δουλειά στα ΕΚΑΒ και τα νοσοκομεία του βολομπέου κι εσείς θα μας τιμωρήσετε κιόλας; Τα επόμενα πρωτοσέλιδα θα είναι ακόμα πιο επιθετικά και θα εξαγγέλουν ολομέτωπο πόλεμο και χωριστό πρωτάθλημα του βορρά. Θα γίνουν και καταστροφές επιχειρήσεων "νότιας προέλευσης", πιθανόν προβοκάτσιες στην αθήνα, με βιαιοπραγίες κατά ατόμων που προέρχονται από το βορρά. Το σχέδιο προχωράει λέμεεεεεεε. Κοιμηθείτε αδέρφια, κοιμηθείτε ήσυχα και να σκεπάζεστε!

Εικόνα John Zolo

Να δω τι θεση θα παρει ο Κουγιας στην νεα διωξη του αθλητικου δικαστη...μεχρι πριν λιγες ημερες ελεγε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μας καταδικασουν

Εικόνα John Zolo

Δεν ειδα πουθενα καποια εξηγηση για την αρνηση επικυρωσεως της βαθμολογιας απο τον Κουγια...και εννοω απο τα δικα μας ΜΜΕ...
Μεχρι πριν λιγο καιρο ο Κουγιας ηταν ο "προστατης" του Μαρινακη...τωρα τι εγινε ξαφνικα ;

Εικόνα John Zolo

Ειναι η κωλοεπιτροπη της Λιγκας που πηγε δηθεν και συμφωνησε με τον Ρωσοποντιο για την χορηγεια...

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι βλέπετε ότι οι εξυγιαντές και ο χουντονίσκος δεν πτοούννται με τίποτα.
Διαβάστε:
http://www.newsit.gr/athlitika/Peitharxiki-dioksi-ston-Olympiako-Kindyne...

Εάν κάποιοι στην απίθανη περίπτωση αποφασίσουν να τιμωρηθούμε χωρίς αποδείξεις απο μία κραυγαλέα σκευωρία, τι τιμωρία επιφυλάσσουν στις ΠΑΕ και στους μαχαιροβγάλτες που αιματοκύλισαν τον τελικό κυπέλου στο Βόλο?
Μήπως καταναγκαστικά έργα στα στραπόπεδα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης-Γκουλάγκ?(τι συνειρμός και αυτός..)

Εικόνα nmavronas

O Μαρινάκης κατηγορείται γιατί βρέθηκε τυχαία στο ίδιο ξενοδοχείο με τον τότε πρόρδρο της ΕΠΟ...

Εικόνα holland74

Εμετός..

Εικόνα Harry red logic

Σάββα το πρόσεξα απο την πρώτη στιγμή.Επίσης είχα αναρωτηθεί γιατι ο περίφημος σβούρας Λαμ-ούγιας κατάψηφισε την επικύρωση του πρωταθλήματος στον Θρύλο! Φαίνεται οτι γοητεύθηκε απο την μόρφωση και τους καλούς τρόπους του Ιγκνιάτεβιτς!
Τα έχουμε όλοι επισημάνει άπειρες φορές.Συνασπισμός έντιμων προσωπικοτήτων εναντίον του Θρύλου!
Εμείς πρέπει να είμαστε ενωμένοι μια γροθιά!
Να αναζητήσουμε ισχυρούς συμμάχους (δεν ξέρω ποιούς αλλά είναι αναγκαίο).Είμαστε δυνατοί αλλά έχουμε απέναντι το χταπόδι της Εξουσίας και τα πολλά πλοκάμια του. Πιστεύω οτι θα χτυπήματα εναντίον μας θα είναι περισσότερα και πιο ύπουλα.
Ετσι πέρα απο την εξωαγωνιστική θωράκιση(όσο είναι εφικτό στην παρούσα συγκυρία)
χρειάζεται και η ποιοτική ενίσχυση της ομάδας καιη πρόσληψη ένός συνετού και έμπειρου Προπονητή!
Μια ποιοτική και πολύ ισχυρή ομάδα αφενός θα συσπειρώσει τους οπαδούς μας(μην ξεχνάμε την γκρίνια για τις περυσινές εμφανίσεις) και αφετέρου θα δυσκολέψει πολύ τις παρανομίες των χουντο-νιαου-μπουγατσέων.
Τό ξέρουμε οτι η εξουσία προς το παρόν είναι πολύ ισχυρή, οι εξυγιαντές είναι αδίστακτοι αλλά ο Θρυλέων πάντα ξεσκιζει τις ύαινες!
ΥΓ.
να μην επανάλαβουμε τα περυσινά λάθη με τους προπονητές!Κατά την άποψη μου να μην αργήσει η επιλογή 7-8 μέρες.θα προτιμούσα στύλ Μάρκο Σίλβα η Ζαρντίμ.Τον Ερνέστο τον στέλνουμε στην Μπάρτσα!

Εικόνα Romain

Αυτοί οι τύποι, Μπορο-θρυλος και Κούγιας είναι πονηροί. Όχι το ίδιο ή με τον ίδιο τρόπο βέβαια.
Η ψήφος του Κούγια δεν μέτρησε και θα το ήξερε πριν το κάνει.
Ο Μπορο-θρυλος είναι διαφορετική περίπτωση. Είναι θέμα επιβίωσης. Γιαυτό και κάθε φορά πάει με τον άνεμο.
Ο Κούγιας δεν θέλει να έχει εχθρό τον χαλιφη ούτε τον Γραμμένο (αν αυτός παραμείνει ο εκλεκτός και καταφέρει να κερδίσει τις εκλογές της ΕΠΟ).

Εικόνα NovoCeLats

Τι ψάχνεται ρε παιδιά...

Οι μύγες μαζεύονται γύρω από τα σκατά...