-3 ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΦΕΤΟΣ, -2 ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (pics)



Όπως φανταζόμαστε έχουν δει οι περισσότεροι, ένα κουτάκι με μπύρα χτύπησε τον προπονητή του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
 
Το σκορ εκείνη την στιγμή στην αναμέτρηση ΠΑΟ-ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των φετινών playoff ήταν 1-0 υπέρ του ΠΑΟ. Ο Κομίνης διέκοψε το ματς και πήγε στα αποδυτήρια, ενώ ο Ίβιτς έφυγε για το νοσοκομείο, δεν βρίσκεται στο γήπεδο αυτήν την στιγμή. Με βάση το άρθρο 15, παράγραφος 3, εδάφιο Ββ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, το παιχνίδι πρέπει να διακοπεί, ο ΠΑΟ να τιμωρηθεί με πρόστιμο και με τιμωρία της έδρας του για 1-2 αγωνιστικές.
 

 
Πολλοί ήδη στο facebook άρχισαν να μνημονεύουν αυτό το εδάφιο του Πειθαρχικού Κώδικα και να σταματούν εκεί. Σύμφωνα όμως με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, άρθρο 21, παράγραφος 3, εδάφιο β, 
 

 
αγώνας που διακόπτεται πριν τη λήξη του με υπαιτιότητα της μίας ομάδας, κατακυρώνεται στην ομάδα που δεν ήταν υπαίτια, αλλά το βασικό είναι ότι η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με αφαίρεση 3 βαθμών από αυτή τη σεζόν και 2 βαθμών από την επόμενη.
 
ΑΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΑ PLAYOFF ΚΑΙ 2 ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ. Α-ΜΕ-ΣΑ.
 
Περιμένουμε να εφαρμοστούν οι κανονισμοί...

Σχόλια

Εικόνα markonis

Δηλαδή αποκλείεται τόσο το κουτάκι της μπύρας,όσο και το μεταγενέστερο τραύμα σε διαφορετικό σημείο,να προήλθαν από την ίδια την ομάδα του ΠΑΟΚ; Ας μην ξεχνάμε πως στο Καραϊσκάκη ο Μίχελς (άλλος πούστης αυτός) τιμωρήθηκε επειδή έριξε μπουκάλι νερό στον εαυτό του και προσπάθησε να ενοχοποιήσει την εξέδρα.Αυτά

Εικόνα PGK

Όχι αυτό δεν γίνεται. Φάνηκε ότι το κουτάκι πετάχτηκε από την εξέδρα. Εκείνο το οποίο μπορεί να συμβεί είναι ότι επειδή το 'Α' πάνω στο κουτάκι της μπύρας είναι τυπωμένο με κόκκινο χρώμα να θεωρηθεί ότι υπάρχει εμπλοκή του Ολυμπιακού στην ρίψη του κουτιού και να κληθεί σε απολογία ο σύλλογος. Στην προκειμένη περίπτωση και επειδή υπάρχει τραυματισμός του προπονητού του ΠΑΟΚ μπορεί να ζητηθεί ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού. Μη γελάς φίλε μου!!! Στην μαδουροποιημένη ποδοσφαιρικά Ελλάδα όλα είναι πιθανά.Μγ ξεχνάς, με κάτι τέτοιες απίθανες κατηγορίες έστελνε ο Στάλιν κόσμο στα γκούλαγκ.

Εικόνα John Zolo

Ετσι ακριβως...ειναι ικανοι για ολα

Εικόνα John Zolo

Ετσι ακριβως...ειναι ικανοι για ολα

Εικόνα matrasimca

Διαβασα και ενα σχολιο του Καραπαπα για αυτο το φιδι τον Ιβιτς που πρεπει να προσεχουν ολες οι ομαδες.
Δεν υπαρχει ποιο υπουλος και αδιστακτος ανθρωπος, παραθετω το σχολιο του Κωστα.

""Ρε μάγκες εδώ ο... προπονητής Ίβιτς ήθελε στο Καραισκάκη να αποχωρήσει η ομάδα του γιατί τον ενοχλούσε ο καπνός απο τα καπνογόνα! Δε θα έφευγε με κοτζάμ... πάσα απο κουτάκι "Άλφα"; Πλάκα κάνουμε; Μιλάμε τώρα για τον Ίβιτς έτσι; Τον Βλάνταν Ίβιτς. Που "έδωσε" παίκτες του ότι ήταν "στημένοι" (αλήθεια, τόσοι μήνες πέρασαν, καμμιά αρχή δεν ευαισθητοποιήθηκε για αυτές τις καταγγελίες;)"

Τους Βαζελους τους πιασαν στον υπνο ενω φαινοταν οτι θα το παρουν το παιγνιδι και η Μπαοκαρα θα εβγαινε τελευταια και καταυδρωμενη στα πλει ωχ.
Καταλαβε κανεις τι δωρο εκανε ο Μπερκ και ο Μπυρα 13 στους αγωνιστικα ανυπαρκτους?
Επειδη ουτε του χρονου θα μπορουν να μας νικησουν κανονικα να περιμενουμε ανορθοδοξο πολεμο απο αυτους, ολοι προσεχετε τους διπλανους σας και οι καμερες να ειναι παντου ενεργοποιημενες.
Το 45ο θα ειναι το πιο γλυκο απο ολα

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Προσυπογράφω και ΑΠΑΙΤΩ κυνήγι στην αδειοδότηση του βάζελου .Κυνήγι και στις δικέφαλες κότες για τον Βόλο.

Εικόνα matrasimca

Σαββα, φιλοι Ολυμπιακοι

Αυτο με τον Ιβιτς θα πρεπει να το προσεξουν ολοι.
Ο ανθρωπος αυτος ειναι πολυ επικίνδυνο δηλητηριώδες φιδι.
Επειδη σαν προπονητης ειναι φελλος προσπαθει να πιαστει απο οπουδηποτε να διακοψει ενα παιγνιδι οταν δεν του βγαινει στον αγωνιστικο χωρο.
Προσπαθησε και σε εμας να το κανει στο μεταξυ μας ματς και μαλιστα ανευ ουσιαστικης αιτιας αλλα δεν του εκατσε ο διαιτητης.
Εχτες εφαγε ενα μπυρονι απο καποιον βλακα, αλλα γενικα οι ομαδες ειχαν παντα αλληλεγυη μεταξυ τους και fair play.
Στην Τουμπα εμεις που ειμαστε παντελονατοι μετα απο γεγονοτα που συνεβησαν και θα μπορουσαμε να διακοψουμε το παιγνιδι για αντικειμενα που επεσαν σε παικτες και προπονητες ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ και μετα απο καποιο διαιτητικο λαθος οι κατινες του Βορρα εκανα το παιγνιδι κολαση.
Λοιπον ας το καταλαβουν ολοι πρωτα εμεις και κατοπιν οι πρωην συμμαχοι τους πως περισσοτερο υπουλη ομαδα απο τις Μπουγατσες του Βορρα δεν υπαρχει, δεν πρεπει ποτε πλεον να δειξουμε ελεος σε αυτους στην παραμικρη παρεκτροπη.
Δεν γινεται ο Μιραλας να τρωει γυάλινο ποτηρι στο ματι και να παιζει, ο Τζολε να τρωει τσιμεντα και μπετοβεργες στο κεφαλι και να παιζει, πρεπει να τους τελειωνουμε.
Η ΣΤΕΡΗΜΕΝΗ απο τιτλους και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ συμμορια του Βορρα δεν εχει θεση στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.
Η Τουμπα το γηπεδο τους ειναι το μεγαλυτερο κολαστηριο για αυτο και καθε φορα τρωνε τιμωριες στην Ευρωπη για επεισοδια.
Οι ανθρωποι ειναι κλεφτες και κατσαπλιαδες τερμα η ασυλια τους, οποιαδηποτε αφορμη μας δωσουν θα ειναι πραξη προδοσιας στην ομαδα αν ειδικα σε αυτους δειξουμε ελεος και δεν σηκωθούμε να φυγουμε.
Οι ανθρωποι αυτοι ειναι τοσο επικινδυνοι που για να παρουν ενα τιτλο ειναι ικανοι να σκοτωσουν κοσμο, το ειδαμε ολοι τι συμμοριες εφεραν απο το Βελιγραδι και τι μαχαιροβγαλτες διαθετουν και τραμπουκους στον φιλοξενο για αυτους τοπο του μπαρπα Αχιλλεα Μπεου.
Οσο για τον Αλαφουζο, προπαγανδα εσπειρες μαχαιρα θα λαβεις, αυτοι εινα οι φιλοι σου που αποδεικνυονται ΑΦΙΛΟΙ, αποδεικνυονται ΕΧΘΡΟΙ προς ενα ανθρωπο και ενα συλλογο που καμωνεται πως ειναι μεγαλος, που τους ανοιξε τον δρομο για να ελεγξουν το παρασκηνιο με συμμοριτες, με πληρωμενους φονιαδες, με τους εκτελωντας συμβολαια δημοσιογραφους τους, με τα σκατο ντιενει τους, με την ΕΠΟ τον Κουτσοκουμνη με τον Κοντο νου και τον Συριζα.
Ολοι μαζι μια συμμορια να σκοτωσουν το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα επειδη δεν μπορουν να σταματησουν τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ εντος των τεσσαρων γραμμων.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ????
ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΩ ΔΥΝΑΤΑ ΟΧΙ

Εικόνα nichio 1971

Μηχανή παραγωγής ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ, οι 3 της "εξυγίανσης"...
Ειδικά η μπουγάτσα, έχει ξεσαλώσει τελείως (με τις ευλογίες των... κωλοδάκτυλων).
Ελπίζω μόνο αυτά που γίνανε στο Βόλο & χτές, να βάλανε λίγο μυαλό και σε κάποιους δικούς μας που εμφανίζονται έτοιμοι να την πατήσουν με τις προκλήσεις.
Ομαδάρα, παικταράδες και φωνή στο γήπεδο η μόνη απάντηση στις κουτοπονηριές του Ρωσσοπόντιου...
Οτιδήποτε άλλο οδηγεί σε μεγάλους μπελάδες την ομάδα...

ΥΓ Φανταστείτε τι έχει να γίνει του χρόνου στα μάτς με τη μπουγάτσα, που πλέον κατεβαίνει στα ντέρμπυ μόνο για να προκαλέσει...

Εικόνα nichio 1971

Και μια απορία, οι λαγοί δεν θεωρούνται ΥΠΟΤΡΟΠΟΙ λόγω Φινμπόγκασον?

Εικόνα Harry red logic

Επανάληψη σχολίου!

...εστί δίκης οφθαλμός ος τα πανθ’ ορά!
Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αγαπάει και τον νοικοκύρη!

ποιοι είναι οι ηθικοί Αυτουργοί?
Ο Σαγώνιας ο Ασβεστάς και το κακό συναπάντημα πιόν θα δικάσουν τώρα?
Μήπως φταίει:
-Ο Μαρινάκης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Ο Μαρινάκης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Ο Μαρινάκης,θα ταυτοποιηθεί αυτός πέταξε την μπύρα στον Ιβιτς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.................................................................................................
Βρε ουστ κοπρόσκυλα εξυγιαντές, υψηλά ιστάμενοι διαπλεκόμενοι και ρουφιάνοι δημοσιογράφοι!
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης που είναι? Μήπως αποφασίσει να καταργήσει το ποδόσφαιρο?να το ρίξουμε στο τάβλι?

Sorry,Σύγγαυροι, συσσωρευμένη οργή από τα έργα και τις ημέρες των εξυγιαντών και των Υψηλών φίλων τους!
--Να προσέξουμε ακόμη περισσότερο να συσπειρωθούμε στο έπακρο...έχουν καραλυσσάξει!
.......................................................................................
Πρόεδρε φτιάξε ομαδάρα να παίζουμε Ευρώπη,εδώ βούρκος πολύ βούρκος!όλοι ξέρουμε τους Ηθικούς Αυτουργούς!

Εικόνα matrasimca

Φιλε εισαι και ο πρωτος!!
ΣΩΣΤΟΣ

Εικόνα PGK

Καλά, πολύ καλά τα γράφεις. Η απάντηση είναι να φτιαχτεί ομαδάρα. Κάτω από πέντε γκολ να θεωρείται κακό αποτέλεσμα. Να μη μας δίνουν όχι πέναλτυ αλλά ούτε κόρνερ.Εδώ έχουν μαδουροποιηθεί τα πάντα. Τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ψωροκώσταινας είναι πλέον επιπέδου υποσαχάριας Αφρικανικής χώρας.

Εικόνα elias

Εμενα ενα με καίει.να μην γίνει κατι τετοιο στο καραισκακη.μας την εχουν απο παντού στημένη.να προστατεύσουμε την ομαδα μας.ολοι οι εχθροί μας παρακαλάνε και θα προκαλέσουν κατι τετοιο.προσοχη γιατι του χρόνου θα χουμε άγριες καταστάσεις.να γουστάρουμε να τους βλέπουμε να ξεμπουρδελιαζονται και μεις να πίνουμε τα ουίσκια μας.

Εικόνα dimitrov7

Καλά της έκατσε της μπουγάτσας ... χαμένο ματσάκι ... τώρα το παίρνει στα χαρτιά. Το παίζει και θύμα. Βέβαια έχει τον τελικό ενώ θα έχουμε γούστα και στη Θεσσαλονίκη. Το ζαβό ήδη ξεσηκώνει τους μπουγάτσες. Να δω ΠΓΣΣ στο τσου λου μαζί με Θρύλο και τι στον κόσμο!

Εικόνα REDNYC

θΕΛΑΝΕ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ...ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΙ ΩΧ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΑ. ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ.

ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΜΠΑ - ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ? ΗΔΗ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ ΜΕΣΩ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ....ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΚΕΙ...

ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ, Ο ΝΙΟΝΙΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ....

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ. ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ...

Εικόνα Chevalier de Balibari

Σαν κλαμμενο νιμου ο ασβεστωμενος ρεπορτερ με το τζοκευ hat..
Μιλαμε για κλαμα.. που ο βαζελακος θα γευθει ενα μεγαλο κλισμα...

Εικόνα dimitrov7

Αυτός δεν είναι του Ιβάν; Από εκεί τα χοντροκονομάει. Απο το σκατάντιενει ... ή κάνω λάθος;

Εικόνα Pavlos

Αν (λέμε τώρα) εφαρμοστούν οι κανονισμοί και αφαιρεθούν οι ανάλογοι βαθμοί από τους τρείς εξυγιαντές, ο Πανιώνιος πάει ντουγρού για τσαμπιολί!

Εικόνα savvas gridlock

Συζητούν ακόμη για το αν γίνεται να συνεχιστεί το ματς. Πώς θα συνεχιστεί, με τον Ίβιτς στο νοσοκομείο; Αυτά δεν υπάρχουν. Διακοπή, -3 ο βάζελος για φέτος, -2 για του χρόνου και τέλος. Καλά κάνει ο Ιγκνάτιεβιτς και κυνηγάει ό,τι δικαιούται, ας μην πέταγε κουτάκι με μπύρα ο άλλος στον Ίβιτς.