Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΠΑΤΕΡΑ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ (VIDEO)



Tην προηγούμενη εβδομάδα ο ''δημοσιογράφος'' Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, γνωστός εκβιαστής, έβγαλε στο site του κάποιες συνομιλίες με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, στην υπόθεση του Noor 1.
 

Όπως βλέπουμε, οι απαντήσεις που πήρε είναι κάτι παραπάνω από πειστικές, αλλά προσπαθεί να τις ακυρώσει με ψευτο-επιχειρήματα της δεκάρας, τύπου ''μία εταιρεία εκδίδει τιμολόγια σε ένα λογαριασμό, μία άλλη εταιρεία εκδίδει σε έναν παραπλήσιο αλλά όχι ίδιο λογαριασμό, οπότε έχουμε σκάνδαλο''. Το να ασχοληθούμε περαιτέρω με τις κωλοτούμπες ενός απατεώνα ισοβίτη σαν το Μάκη Γιαννουσάκη, ο οποίος άλλα δηλώνει στον ένα δημοσιογράφο κι άλλα στον άλλον, άλλα πάει και καταθέτει σε μυστικές ανακρίσεις κι ένορκες καταθέσεις κι άλλα πάει και καταθέτει στο δικαστήριο, κάνοντας τα πάντα για να βγει από τη φυλακή, είναι χάσιμο χρόνου. Η καλύτερη απάντηση σε αυτά εδώ
 
 
 
και στα ανάποδα που δήλωσε προσφάτως στην εφημερίδα REAL NEWS, είναι η άποψη του Στιβ Κακέτση πέρυσι τον Απρίλιο.
 

Ο Κακέτσης που κάθε άλλο παρά θα ήθελε να πει τα παραπάνω, αφού έχει μεγάλη κόντρα με το Βαγγέλη Μαρινάκη, τα λέει γιατί ξέρει ότι είναι αλήθεια. Ξέρει πολύ καλά ότι ο Μαρινάκης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ κι ότι ο Γιαννουσάκης λέει ψέματα συνεχώς. Απλώς αποδεικνύεται ότι ο Γιαννουσάκης μιλάει με τον Κυριάκο Θωμαϊδη (κάτι που ήταν γνωστό φυσικά, μόνο χαζοί δεν το είχαν καταλάβει...) κι ότι οι κατά καιρούς ''αποκαλύψεις'' διαφόρων sites για το Noor 1 και τον ''αφανή χρηματοδότη'' του οφείλονται στα ψέματα του ισοβίτη Γιαννουσάκη. Άνθρωπος που μία τα λέει έτσι και την άλλη αλλιώς, είναι ο ορισμός της αναξιοπιστίας. Αυτό που δεν αμφισβητεί κανείς όμως και για το οποίο απάντηση δεν έχουμε πάρει, είναι το γεγονός ότι

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΣΥΝΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΙΣΟΒΙΤΕΣ.

Ουδείς αρνείται την επικοινωνία Καμμένου-Γιαννουσάκη. Ο λαλίστατος κατά τα άλλα ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ υπουργός, εδώ κάνει κο-κο-κο, γιατί δεν έχει τι να πει. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, πασίγνωστος εκτελεστής συμβολαίων (αναρίθμητες οι υποθέσεις που έφτασαν στα χέρια του και κουκουλώθηκαν, με το αζημίωτο πάντοτε...), έχει διαλέξει ξεκάθαρα στρατόπεδο.
 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 2-6-2017
 
 
 
 

Ανακριτές και εισαγγελείς δυστυχώς έχουν περίεργο ρόλο στην υπόθεση (τα έχουμε δει αναλυτικά...), με τον υπουργό Πάνο Καμμένο να στέλνει λέει την εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα στη φυλακή, για να αποσπάσει την κατάθεση που θα ήθελε από το Μάκη Γιαννουσάκη και η οποία κατάθεση θα αποδεικνυόταν καθοριστική κι επιβαρυντική για το Βαγγέλη Μαρινάκη. Εισαγγελέας-ενεργούμενο του κάθε Καμμένου, η οποία ψάχνει λέει απεγνωσμένα τα εμβάσματα στα οποία αναφέρεται ο Γιαννουσάκης, όπως μάθαμε χθες στη ''ΔΙΚΗ''...
 
 

 

 

 
 
Φυσικά, οι ''αποκαλύψεις'' του Τριανταφυλλόπουλου γίνονται ανάρπαστες σε sites που συντηρούνται με κρατικά χρήματα, από συνεργάτες του Καμμένου όπως ο Παπακυριακόπουλος,
 

ο οποίος ενοχλήθηκε από όσα είχε πει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 για τη συνομιλία Πάνου Καμμένου-Μάκη Γιαννουσάκη και τον εκβιασμό του υπουργού στον ισοβίτη ''πες αυτά που θέλω για να βγεις από τη φυλακή'' και κάνει λόγο για ''μεγαλεμπόρους τουρκικής ηρωίνης'', κάτι που κανονικά θα έπρεπε να τον οδηγήσει σε κάποια φυλακή.
 
 
Άντε να δούμε πού θα σταματήσει ο πόλεμος και η στοχοποίηση του προέδρου του Ολυμπιακού από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι οποίοι αποδεικνύονται πειθήνια όργανα των πρασινοκίτρινων ποδοσφαιροπαραγόντων, πρώην και νυν. Όποιος έχει λίγο μυαλό στο κεφάλι του (κι ακούει για παράδειγμα τον Στιβ Κακέτση που λέει ότι έχει ψάξει πολύ καλά την ιστορία...), καταλαβαίνει πως δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ ΑΞΙΟΠΟΙΝΟ σε αυτήν την υπόθεση, ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, αλλά το πού θα καταλήξουν οι μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης και των Πατέρα-Μελισσανίδη-Ντογιάκου, δεν μπορούμε να το ξέρουμε...

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σάββα,μιας και μίλησες για τον λαθρέμπορα Μελισσανίδη,εδώ ολόκληρο το ντοκιμαντέρ του περιοδικού UNFOLLOW για Μελισσανίδη και Δραπετσώνα:
https://www.youtube.com/watch?v=PYQKVbITs-I

Κο-κο-κο γι'αυτό το θέμα τα υπόλοιπα ΜΜΕ,"αντικειμενικά" αθλητικά και πολιτικά. ΑΡΔ.

Εικόνα Harry red logic

Καλημέρα Σύγγαυροι.
Ερώτηση: Υπάρχει πρόβλημα με αυτό το site το βράδυ?
Παρατηρώ τρία συνεχόμενα βράδια οτι δεν λειτουργεί!
Βγαίνει ένα μήνυμα :" this account temporarily is not supported by web services..........."
Τι συμβαίνει?

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Πουθενά δεν θα καταλήξουν καθότι οι εκλογές πλησιάζουν (έστω και την άνοιξη του 2018) , οι Αμερικανοί τον γουστάρουν και κυρίως γιατί είναι αθώος.Τα υπόλοιπα είναι μπας και βγάλει κανένα φράγκο ο ζούγκλας και μπας και γλιτώσει τη μπουζού ο Γιαννουσάκης.Ο χοντρός και ο father μαζί με τους υπόλοιπους ανόητους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν πεθάνει και δεν το ξέρουν.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Η Vegata Holdings που βγήκε 2η(πίσω απ'τον Μαρινάκη)για να πάρει τον ΔΟΛ είναι εταιρεία συμφερόντων του λαθρέμπορα Δημήτρη Μελισσανίδη.Είδε ΔΟΛ(άρα και MEGA και ραδιοφωνικό σταθμό και εφημερίδες,σαϊτς κλπ.Επί της ουσίας έναν ολόκληρο μιντιακό οργανισμό με τεράστια πολιτική επιρροή),είδε και μυρίστηκε χρήμα το αρπακτικό και όρμησε.Έπεσε όμως σε τοίχο:
http://www.iefimerida.gr/news/341223/symferonton-dimitri-melissanidi-i-k...

"VEGATA HOLDINGS
Συμφερόντων Δημήτρη Μελισσανίδη η κυπριακή εταιρεία που κατέθεσε τη δεύτερη καλύτερη προσφορά για τον ΔΟΛ

MEDIA 31|05|2017 17:05

Εταιρεία συμφερόντων του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι η Vegata holdings, η οποία κατέθεσε τη δεύτερη καλύτερη προσφορά για την εξαγορά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Μάλιστα κατά την πλειοδοτική διαδικασία στα γραφεία του ΔΟΛ η κυπριακή εταιρεία έφτασε μία ανάσα από την εξαγορά του Δημοσιοραφικού Οργανισμού αφού η προσφορά που κατέθεσε ήταν κατά μόλις 1,89 εκατ. ευρώ, μικρότερη από αυτήν της εταιρείας Αlter Εgo.
Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη κατέθεσε πρόταση 22.892.600 ευρώ, ενώ η κυπριακή εταιρεία Vegata holdings, συμφερόντων του Δημήτρη Μελισσανίδη κατέθεσε πρόταση 21.000.000 ευρώ.

Οι προσφορές που κατατέθηκαν για τον ΔΟΛ

Αlter Εgo (Βαγγέλης Μαρινάκης) 22.892.600 ευρώ
Vegata holdings (Κυπριακή εταιρεία, συμφερόντων Δημήτρη Μελισσανίδη) 21.000.000 ευρώ
Dimera (Ιβάν Σαββίδης) 11.926.000 ευρώ
NewMile 100.000 ευρώ"

Εδώ οι Στέφανος Χίος-Σπύρος Σταθάκης-Αντώνης Μυλωνάκης στο ΑΡΤ για την εξαγορά ΔΟΛ από το Βαγγέλη Μαρινάκη.Αναφέρονται και στον Μελισσανίδη(μετά το 4ο λεπτό):
https://www.youtube.com/watch?v=-y8AomEhJn4