ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΦΚΙΑΣΙΔΙΑ....



Φωτογραφία από ένα μπουρίνι...

Στη ζωή μου, δεν μ΄άρεσαν ποτέ οι ωραιοποιήσεις, οι αποφυγές, οι κατευθύνσεις της προσοχής των άλλων σε διαφορετικά σημεία απ΄την "καυτή πατάτα" και τα κρυψίματα κάτω απ΄το χαλί. Δεν μ΄άρεσε να σφυράω δήθεν ανέμελα, ενώ ο κόσμος -περίπου- χανόταν. Κι΄αυτό, επ΄ουδενί στρέφεται εναντίον οιουδήποτε συγκεκριμένα και αφορά μόνο σ΄εμένα. Πάρτε λοιπόν ετούτο το άρθρο, ως συνέχεια εκείνου με τον...Iron Χάσι. Διαβάστε προσεκτικά:

- Μαλάκα χοντρέ, βάλε το διαρκείας στον κώλο σου φέτος.

- Και τις μαγκιές σου στη Νότιγχαμ, γιατί εδώ είναι Πειραιάς.

- Αφού αποφάσισες εσύ, στήριξε και την ομάδα μόνος σου.

- Αφού αποφασίζει ο χοντρός, εμείς μπάσκετ.

- Μας έγραψε οριστικά, τελείωσε, υπόγραψε ο Αλβανός, άντε και του χρόνου προπονητής απ΄το Αφγανιστάν.

- Μόνο με μπάσκετ ασχολούμαι. Τί να δω; Τον μαλάκα που έχει ξεπουλήσει την ομάδα τα τελευταία χρόνια και την άφησε γυμνή τελείως να ασελγεί ο κάθε πικραμένος, σαν το σκατορώσο;

- Αυτό είναι η ταφόπλακά του.

- Είναι η δικιολογία ( Σ.Σ. η πρόσληψη του Χάσι ) για να φύγει.

- Θα σου πω πόσοι θα πηγαίνουν γήπεδο φέτος.

- Τα κατάφερε και τα γάμησε όλα. Είναι ο πρώτος πρόεδρος στην ιστορία, που μας δίχασε.

- Δεν θέλουμε τον Κοσοβάρο, γιατί δεν γουστάρουμε να διοικεί το τμήμα ένας εχθρός των αδελφών μας στη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα κι΄ένας άνθρωπος προερχόμενος από μια χώρα που κάθε μερα μας ζαλίζει τα ούμπαλα.

- Σκουπίδι προπονητής, παράσιτο.

- Ή προχώρα μπροστά την ομάδα ή κλάϊν μάϊν...

- Στον Μαρινάκη. Άντε γαμήσου λέω εγώ ρε μαλάκα. Ξέρεις πού μιλάς;

- Κάτσε καλά χοντρέ. Πάρε προπονητή κανονικό και όχι τα ψωμόλυσσα.

- Άμα πάρει το Αλβανό, θα΄ρχονται καραβάνια Αλβανοί στην 7 και θα φωνάζουν το όνομά του και θα πέφτει το ξύλο της αρκούδας.

- Εδώ είναι έτοιμος να πουλήσει το γήπεδο, ρε παιδιά.

- Τώρα η ασχολία του θα είναι ν΄ανεβάσει τη Νότιγχαμ, να πάρει τα τρελά λεφτά που μοιράζουνε οι Άγγλοι στην άνοδο. Σιγά μη δεν την ανεβάσει ο Μαρινάκης. Έτσι λοιπόν, στην Νότιγχαμ προπονητής και στο Θρύλο Αλβανό.

- Πουστόχοντρε το τί θ΄ακούς στο Καραϊσκάκη, δεν θα΄χει προηγούμενο. Άντε γαμήσου πουσταρά. Μας κοροϊδεύεις.

- Μουνί επιχείρηση, τον βλέπει το Θρύλο μας.

- Η πρόσληψη του Χάσι είναι ουσιαστικά πάσα του Μαρινάκη στον Ιβάν.

- Η στάση μας πρέπει να είναι η εξής: Πάμε και τα κάνουμε όλα ριμαδιό, ώστε να καταλάβει ότι δεν είμαστε χάπατα.

- Εγώ θα έκραζα με μια Σερβική σημαία ανά χείρας.

- Κοιτάει τα 180 εκατομμύρια που προσφέρει ο προβιβασμός της Νότιγχαμ στην Πρέμιερ. Πού καιρός για Ολυμπιακό...

Σ    Χ    Ο    Λ    Ι    Α    Σ    Μ    Ο    Σ

Πρόκειται για δείγμα μόνο, απ΄όσα έχουν καταγραφεί στον κυβερνοχώρο για το γνωστό θέμα του Χάσι στον Ολυμπιακό. Δεν θα τα σχολιάσω καθόλου. Λέξη. Αφήνω τον αναγνώστη να σχηματίσει, μόνος, την όποια άποψή του. Ασφαλώς έχουν γραφεί και αντίθετα σχόλια. Ψυχραιμότερα και πιο ουδέτερα. Κυριαρχούν όμως εκείνα με περιεχόμενο παρεμφερές προς όσα καταχώρισα πιο πάνω. Από το προηγούμενό μου άρθρο που ανέφερα στην αρχή, με τον...Iron Hasi, δεν αλλάζω τίποτα. Λακωνικά: Εξεπλάγην δυσάρεστα, κατσούφιασα και απογοητεύτηκα με το διάβασμα του νέου. Κρατώ την ψυχραιμία μου όμως, στηρίζω την επιλογή της ομάδας μου, έστω κι΄αν θα ήθελα κάποιαν άλλη θεωρητικά καλύτερη, από οπαδικό καθήκον όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι και από την επομένη της υπογραφής του τον παρακολουθώ ( ήδη άρχισα ) για να τον αξιολογήσω. Απλά, ως ένας στα 5 εκατομμύρια και βάλε των γαύρων... Τα περί της σημερινής παρουσίασής του ( μαζί με Χουσίγιος και Ντάρκο ), τα΄χετε πληροφορηθεί ασφαλώς. Δηλώθηκε επίσημα ότι ο πρώτος και άμεσος στόχος είναι η είσοδός μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και ότι θα γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει. Επισημαίνω ότι ο ίδιος ο Χάσι δήλωσε πως ξέρει τον τρόπο να μας βάλει στους ομίλους, γιατί έχει την σχετική εμπειρία, ενώ πέρσι η ομάδα δεν ήξερε να προετοιμαστεί κατάλληλα, γιαυτό και αποκλείστηκε. Βαριά λόγια και υπόσχεση ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ, νομίζω, για το περαιτέρω μέλλον του στον Ολυμπιακό... Σήμερα, υπάρχουν 3 εσωτερικά ρήγματα στην ομάδα. Μερίδα οπαδών απ΄τη μια, Μαρινάκης απ΄την άλλη. Το ένα. Μεγάλη μερίδα οπαδών, Χάσι απ΄την άλλη. Το δεύτερο. Και το τρίτο, πολύ σημαντικό, ρήγμα στις απόψεις των οπαδών της ομάδας για τον προπονητή. ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΕΠΟΥΛΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ, ΑΝΗΘΙΚΟΣ, ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ, ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΟΣ, ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟΣ. ΙΔΩΜΕΝ...

Υ Γ. Μ΄έχουν αποκαλέσει από...βαζελόγαυρο, όταν ασκώ κριτική στον Μαρινάκη, μέχρι πρόσφατα, ούτε λίγο ούτε πολύ, υπάλληλό του. Επειδή συνέστησα λιγότερο παρορμητισμό και περισσότερη ψυχραιμία με, έλλογη, υπομονή στο θέμα του προπονητή. ΑΡΑ, μάλλον...καλά τα πάω. Μέχρι να βαρεθώ την όλη φτιάξη....

Σχόλια

Εικόνα Romain

Για όσους δεν γουστάρουν τον προπονητή, ας μας πουν σε ποιον θα είχαν απευθυνθεί αν ήταν διοίκηση. Διότι είναι πολύ εύκολο να πεις δεν γουστάρω τον έναν ή τον άλλο, αλλά είναι διαφορετικό να είσαι διοίκηση με δικό σου μπατζετ και να ψάχνεις.

Χρειάζεται να καταφέρει να βάλει την ομάδα στους ομίλους του Champion's League και να πάρει και το πρωτάθλημα.

Η διοίκηση προσπάθησε να φέρει τον Γκαρντ, μετά Πελεγκρινο, και μετά Μάρτινς. Ο Χάσι ήταν η 4η επιλογή.

Υπάρχουν βέβαια οι Λουτστεσκου, Λεμονής και οι πρώην του Πανιωνίου και Αποελ.

Προσωπικά πιστεύω ότι η επιλογή Χάσι είναι λογική. Τώρα τι θα γίνει, αν πετύχει ή όχι δεν μπορώ να ξέρω.

Αν όμως ο πραγματικός Sir, ο Alex Ferguson, που δεν υπάρχει πιο ειδικός για να κάνει επιλογή προπονητή, πήρε τον Μογιες στην Manchester United και τα έκανε θάλασσα, τότε τι να πω εγώ.

Άσε που έχουμε ακούσει πόσοι εκραζαν Βαρβέρδε και Ζαρτιμ όταν ήταν στον Θρύλο. Για τον τελευταίο βέβαια ευθύνη έχει και η διοίκηση που άκουγε την εξέδρα και εδιωξε τον Πορτογαλο.

Γιαυτό η απόφαση για επιλογή προπονητή δεν πρέπει να παιρνεται από τους οπαδούς.

Τώρα έχουμε αποκτήσει και κανονικό τεχνικό διευθυντή με μεγάλες περγαμηνες και έτσι οι επιλογές θα γίνονται όπως και στις μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Πιο ποδοσφαιρικά.

Εικόνα REDNYC

ΣΩΣΤΟΣ.

Εικόνα Romain

Ευχαριστώ, αδερφέ!

Εικόνα CEN-TAURUS

Μην τους ακούς απόστολε. Μπαίνουν αλλόθρησκοι στα γαύρικα σάιτ με μαϊμού ονόματα και το παίζουν γαύροι. Βρίζουν και απαξιώνουν, προκειμένου να δημιουργήσουν κλίμα διχασμού και αποδοκιμασίας. Γνωστά κόλπα και παλιά όσο η μυλόπετρα. Προβοκάτσια κι όπου κάτσει. Όλα θα γίνουν με τη νέα δομή. Κι εμένα με χάλασε η προέλευση του νέου προπονητή κι ελπίζω να μην έχουμε τίποτα πανηγυρισμούς με τα χεράκια να σχηματίζουν αετούς και λοιπές όρνιθες από κανένα ορνιθόμυαλο και κατά τ άλλα, πιστεύω θα γίνουν σωστές κινήσεις. Η τοποθέτηση ενός ποδοσφαιράνθρωπου στην κορυφή και στα κουμάντα δημιουργεί πολλές ελπίδες.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

Απόστολε, την καλησπέρα μου!
τη θέση μου για το σχεδιασμό, όσον αφορά τον προπονητή, ήδη την κατέθεσα στο πόνημά σου για τον iron Χάζ, οπότε δεν οφελεί να επανέλθω.

το μόνον που άλλαξε έκτοτε ήταν η αισιοδοξία μου για αλλαγή πλεύσης την ύστατη στιγμή, όμως ήλθε η «ταφόπλακα» της παρουσίασής του Χάζι.

κι εκεί ακόμη είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν κι εξηγούμε:

1ον παρ' όλο τον κουρνιαχτό που σηκώθηκε με την ανακοίνωση της επικείμενης πρόσληψης του ἐν λόγῳ, αποτυχημένου σε δύο συναπτές ομάδες, προπονητή, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν παρευρέθη ώστε να υποστηρίξη την επιλογή του, η οποία γνώριζε πως, καλώς ή κακώς, έφερε μέγιστο προβληματισμό στον κόσμο του Ολυμπιακού.
αντί αυτού, την παρουσίαση έκανε ο κ. Βρέτζος, ο οποίος, εἰρήσθω ἐν παρόδῳ, είχε χρεωθεί τον περυσινό κακό προγραμματισμό και θα ετιμωρείτο γι'αυτό ...εξοριζόμενος στο Νόττινγκχαμ. μόνον που δεν επήλθε τελικώς πέρυσι η συμφωνία για την αγγλική ομάδα, οπότε ούτε ...εξορία, ούτε τιμωρία επήλθε.
ο κ. Βρέτζος λοιπόν, μιας κι εφέτος επήλθε η συμφωνία, θα ...τιμωρηθεί και θα ...εξορισθεί ὅσον οὔπω στην Αγγλιτέρρα.

2ον οι αθλητικογράφοι, οι οποίοι παρευρέθησαν στην συνέντευξη Τύπου, και δη αυτοί των ερυθρολεύκων εντύπων θα περίμενα στην τοποθέτησή τους να αναφερθούν στον θόρυβο που προκάλεσε η επιλογή του προπονητή στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού και εάν αυτή η στάση των οπαδών είναι αδικαιολόγητη και παράλογη, ας έδιναν την ευκαιρία στους εκπροσώπους της διοίκησης να το δείξουν αυτό στο λαό του Θρύλου.

κλείνοντας ας μου επιτραπεί να καταθέσω τι έχω καταλάβει από όσο συνέβησαν, ειδικότερα τον τελευταίο μήνα.
ο κ. Μαρινάκης απέκτησε την Νόττινγκχαμ Φόρεστ ως ...μπροστινός ενός investment fund, στο οποίο βασικό στέλεχος είναι ο Ραμαντάνι και managers του δικτύου του, οπότε οι δύο τους είναι πλέον συνεργάτες και τα ...ψώνια θα γίνονται πλέον από αυτόν τον ...πάγκο.
το παραπάνω δεν το αναφέρων δίνοντας κάποια χροιά, είτε θετική, είτε αρνητική, το άμεσο μέλλον θα δείξει τα όποια αποτελέσματα.

Υ.Γ.1 αυτή η αηδία με αυτούς που λένε «εγώ ασχολούμαι με τον μπασκετικό και όχι με ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό»
επιτέλους ας σταματήσει! είναι ίδιον και κατάλοιπο των βάζελων, οι οποίοι εξαφανίστηκαν σε όλα τα τμήματα και τους έμεινε μόνον το μπάσκετ άρχισαν να γνωστά σκαρφίσματά τους. ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όχι μόνο πρωτοστατεί σε όλα του τα τμήματα αλλά, είναι ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ!

Υ.Γ.2 Απόστολε δύσκολος ο ρόλος που ανέλαβες, να κρατάς ισορροπίες, όμως έχεις την ικανότητα να τον βγάλεις εις πέρας. οπότε εύχομαι ολόψυχα γερό στομάχι, εμείς να γρινιάζουμε κι εσύ να κρατάς τα μπόσικα!

Υ.Γ.3 όχι απλά τα πηγαίνεις καλά, αλλά τρίκαλα!
μόνον θα σε προέτρεπα να το δηλώνεις ως: «καλά τα πηγαίνω» ή έστω «καλά τα ...πώα» (να ελαφρύνουμε και λίγο το κλίμα...) .

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ

Εικόνα REDNYC

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.

ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ

1. Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΡΙΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΤΙ ΘΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΚΑΒΛΩΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ?

2. ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΜΙΛΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΛΥ ΩΡΙΜΑ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΣΕΝΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, Η ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

3. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ? ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΥΤΟ? ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΤΣΙ. Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΣΚΑΣΕ 50 ΜΥΡΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ. ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΙΣΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ + ΝΟΤΙΝΧΑΜ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΤΛ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ.

ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΡΙΑ, Η "ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ", ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ? ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΧΤΗ ΘΕΛΟΥΝ "ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ" ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΜΕ ΞΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

δεν ξέρω πως το έχετ εσείς, αλλά τα «μαλακίες», «ασυναρτησίες» και τα «λεβέντη» να μου τα πεις κατάμουτρα ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, όπου και όποτε γουστάρεις,
στη διάθεσή σου...

Εικόνα REDNYC

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ "ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ" - ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΔΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΕΣΑΙ? ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ? ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΕΣΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ, ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΞΥΛΟ? ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ?

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΩ ΛΙΓΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ "ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ", ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΕΙΜΑΙ, ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΜΕΡΟΣ, ΕΛΑ ΣΤΟ TIMES SQUARE ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΦΤΗΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Η LUFTHANSA, ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΘΕΣΗ?

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

πρώτα προσβάλλεις και μετά το γυρίζεις στην πλακίτσα.

αν και δε ζητάς συγγνώμη και μιας και δεν διαφαίνεται περίπτωση συνάντησης, θα σου κάνω την τιμή να μπω σε διάλογο μαζί σου μπας και καταλάβεις την ανοησία που έκανες.

μέρος πρώτον

1ον δε απαντάνε με αυτό το ύφος σε σύγγαυρο, έστω και εάν διαφωνείς!

2ον το ύφος του σχολίου μου δεν υπήρξε εριστικό είτε υβριστικό, ώστε να δικαιολογεί τέτοια συμπεριφορά από μέρους σου.

3ον όπως βλέπω χρησιμοποιείς την κεφαλαιογράμματη γραφή, αυτό με κάνει να υποθέτω πως μάλλον σχολείο έχεις κάνει στις ΗΠΑ, διότι εάν ακολουθήσει ελληνικό σχολείο θα γνώριζες πως το σχόλιο έχει προσφώνηση, άρα αναφέρεται σε κάποιον συγκεκριμένα, παρ'όλα αυτά, επειδή είμαι ευγενής, δε προέβαλα καμία αντίρρηση σε απάντηση από άλλον, εφόσον ήταν κόσμια

4ον παράλληλα με την ευτυχία του να σπουδάσω, είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ και με τις πολεμικές τέχνες, και τα αναφέρω ως ευτυχία διότι μου δίνει την επιλογή του να χρησιμοποιώ το ίδιο ευχάριστα όσα έμαθα ανάλογα με το τι αρμόζει σε ποιον συναντώ στη ζωή μου.

μέρος δεὐτερον

1ον ο κ. Μαρινάκης, ἐν μέσῳ απαγόρευσης, παρευρέθη στην πσρουσίαση του Μπέντο πέρυσι, όπως κι έκανε δηλώσεις στις απονομές των Πρωταθλημάτων μας, αυτή η γελοία απόφαση απαγόρευσης είναι τόσο αίολη που το επιτελείο του κ. Μαρινάκη μπορεί να τη διαχειριστεί ως βούλεται.

2ον προφανώς διαμένοντας στις ΗΠΑ δεν έχεις επαφή με την ελληνική πραγματικότητα, διότι με την ανακοίνωση του Χάζι, εγώ, που δεν τον εμπιστεύομαι, διαπληκτίστηκα με όσους σύγγαυρους έχω στο άμεσο περιβάλλον μου, πρότείνοντάς τους υπομονή και προτείνοντας να μην μπει ο Ολυμπιακός μας σε εσωστρέφεια, το ότι το έκανα θεωρόντας πως έτσι υπερασπίζομαι τον Θρύλο δε σημαίνει, πως εμένα με ευχαριστεί η συγκεκριμένη επιλογή, όπως συμβαίνει και με πολλούς άλλους (και στο παρόν άρθρο το κ. Γαγάνη), προφανώς δε διάβασες όλα τα σχόλια καλά. άρα οι αθλητικογράφοι θα έπρεπε να προβάλλουν το θέμα και η διοίκηση ας έδινε εξηγήσεις, εάν θεωρούσε ότι οφείλει κάτι τέτοιο (σημείωση μέχρι και οι Βαρδαλάκης και Τσουκαλάς δήλωσαν διαφωνία για την πρόσληψη Χάζι στην εκπομπής της Δευτέρας, μήπως είναι κι αυτοί trolls; ) .

3ον η απόκτηση της Νόττινγχαμ επισήμως αναφέρεται ως απόκτηση από fund με επικεφαλής τον κ. Μαρινάκη, Κομνηνάκη etc. στο etc συμπεριλαμβάνεται ο κ. Ραμαντάνι, στην τελική στα μπαλασκόνια μου ποιος έχει τη Νόττινγκχαμ, εγώ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ!!! το ανέφερα απλά διότι ο Χάζι είναι πελάτης του Ραμαντάνι κι έτσι συνέδεσα τα δύο γεγονότα, όταν αναφέρθηκα σε «πάγκο» εννοούσα πάγκο αγορών και όχι ποδοσφαιρικό πάγκο, και γι'αυτό επεξήγησα «το παραπάνω δεν το αναφέρων δίνοντας κάποια χροιά, είτε θετική, είτε αρνητική, το άμεσο μέλλον θα δείξει τα όποια αποτελέσματα.» διότι ο Ραμαντάνι διαθέτει και κορυφαίους ποδοσφαιριστές ως πελάτες του. προφανώς η παρανόηση ἐγινε διότι ίσως δε γνωρίζεις επαρκώς την ελληνική, μιας και διαμένεις στις ΗΠΑ. (παρεμπιπτόντως χαιρετισμούς στο σύνδεσμο του Σικάγο, ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ, keep the red white flag high!!!)

4ον εάν είχες μπει στον κόπο να διαβάσεις και άλλα σχόλιά μου θα είχες καταλάβει το ύφος μου και την αγάπη μου στον Ολυμπιακό, εξάλλου μόνος σου μου γράφεις τη μία ότι γράφω ασυναρτησίες, μαλακίες και ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται και πιο κάτω λες ότι συμφωνείς σε κάτι μαζί μου, όλα μαζί δε γίνονται, ψηλέ, ψάξ'το.

Υ.Γ. εγώ σταματώ εδὠ, μιας και διάλογο μέσῳ διαδικτύου δεν αρέσκομαι να κάνω κι ελπίζω να μην ξαναπαρουσιαστεί η ανάγκη να ξανασυζητήσουμε.
να 'σαι καλά
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ !!!

Εικόνα REDNYC

ΚΡΙΜΑ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΥΡΙΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ "ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ". ΑΣ ΕΙΝΑΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΑΛΙ -

1. ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ - ΜΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ. ΑΡΧΑΙΑ, ΛΑΤΙΝΙΚΑ, ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ. ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΔΩ, ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ?

2. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝΟΥΣ.

3. ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΕΧΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΕΧΝΕΣ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ.

4. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΒΡΕΤΖΟΣ? ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΤΡΑΝΕ, ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

5. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΚΑΒΛΩΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Η Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, Η ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

6. ΤΟ "ΕΠΙΣΗΜΩΣ" ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ.

7. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΓΚΟ ΑΓΟΡΩΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ, ΤΑ ΠΑΝΕΡΙΑ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΙΣΤΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΡΚΩΣ.

8. ΜΑΛΛΟΝ ΨΗΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ - ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ Η ΜΑΥΡΟ?

Εικόνα Spiros Legend

Ποιά χρονιά μπήκες στη Νομική?

Εικόνα REDNYC

ΤΟ 94

Εικόνα Spiros Legend

Εγώ το 1992, οπότε σε μαθήματα που ξαναπαρακολούθησα ή ξαναεξετάστηκα, σίγουρα θα ήμασταν μέσα σε καμιά αίθουσα Σαριπόλων... Αλλά με το χάος που επικρατούσε, τρέχα-γύρευε...

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι calm down!
Αλοίμονο να δημιουργηθεί διχόνοια μεταξύ μας ...δεν δίνουμε τέτοια ηδονή στούς "αντίχριστους"!
Έχω ήδη τοποθητηθεί για το θέμα του προπονητή και ξανατονίζω ότι τώρα το κρισιμότερο θέμα είναι η ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ!
Πάντως αυτό το ξεκίνημα του σήριαλ με Ροντρίγκεζ μου ξυπνάει κακές μνήμες....
Ας κάνουμε λίγο υπομονή!Ευελπιστώ τις επόμενες 2-3 εβδομάδες να κλείσουν κάποιες ποιοτικές μεταγραφές!
Αν αυτό καθυστερήσει πολύ τότε ας ψάξουμε .. τον Ραμαντάνι....μήπως αναπαύεται σε ραμαζάνι(λίγο χιούμορ δεν βλάπτει).

Εικόνα REDNYC

ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ.

Εικόνα savvas gridlock

Ήρεμα παιδιά, μια χαρά είστε και οι 2, ας μην τρελαινόμαστε μεταξύ μας.

Εικόνα REDNYC

ΝΑΙ ΡΕ ΣΑΒΒΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Εικόνα Marios

Αν και με το μπασκετ μας εχει φυγει το μυαλο θα προσπαθησω με νηφαλιοτητα να σχολιασω ουσιαστικα τον σχολιασμο σας κ Αποστολε.Λοιπον φαινεται οτι απλα φαγαμε πολλα ακυρα απο πολλους προπονητες,μπορει και απο πολλους που δεν ακουστηκαν,για αυτο φταινε πολλα αλλα ειναι μια πραγματικοτητα,με βαση αυτα που ακουστηκαν ο Χασι εδω και 1 μηνα και κατι ξερει οτι ο Ολυμπιακος ενδιαφερθηκε για αυτον και φαινεται ετοιμος,το ονομα του δεν ενθουσιαζει ουτε το βιογραφικο του,αν και εχει δουλεψει 3 χρονια σε εναν καλο συλλογο,με μια σχετικα καλη πορεια.Αυτος ειναι ο προπονητης της ομαδας,ο προεδρος δεν εκανε πισω ειτε γιατι τον πιστευει ειτε γιατι πεισμωσε,ειτε και για τα δυο.Απο δω και περα ελπιζω να τον στηριξουν,φαινεται οτι και αυτος ζηταει παικτες,ελπιζω να εχει την προσωπικοτητα να επιβαλει καποια λογικα πραγματα,γιατι θα κριθει γρηγορα μαλλον και πολυ σκληρα ισως.Απο την ομαδα που μας παρουσιασε στο Φαληρο αυτο που θυμαμαι ειναι οτι ηταν μια καλα γυμνασμενη ομαδα,οχι τιποτα φοβερο αλλα μας κερδισε 2 φορες,ελπιζω τουλαχιστον να φτιαξει μια ομαδα εξισου καλα γυμνασμενη η οποια να μπορεσει να αντεξει τον μαραθωνιο που ερχεται.Ο Βρεντζος ο οποιος ειναι ο ανθρωπος του προεδρου ουσιαστικα δεσμευτηκε για υπερβαση,δεν υπαρχει λογος να μην τον πιστεψουμε απλα περιμενουμε πιο γρηγορες και πιο σωστες κινησεις.Εν κατακλειδι πρωτα να τον στηριξει με ολες τις δυναμεις της η διοικιση τον νεο προπονητη και μετα ο κοσμος να κανει το καθηκον του βαζοντας απο κατω την προσωπικη του δικαιωση απο το καλο της ομαδας,ας βαλουμε ολες τις προυποθεσεις για να μπορει να πετυχει ο νεος μας προπονητης και μετα τα πραγματα ειναι απλα, η ευθυνη ή η επιτυχια θα βαραινει αποκλειστικα την διοικιση.

Εικόνα REDNYC

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΕ,

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΡΟΛ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΛΙΜΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΓΑΜΗΣΙ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΑΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΒΑΡΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΤΩΡΑ ΑΝΕΛΑΒΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΘΕΑΥΤΗ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΛΕΞΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΧΑΣΙ.

ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΩ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΩΣΤΑ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΟΥ ΛΟΥ, ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΚΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΧΑΣΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ, ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ - Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΗΜΗ ΟΤΙ "ΒΓΑΖΕΙ" ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ. ΤΟΝ ΖΑΡΝΤΙΜ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΚΟ. Ο ΜΙΤΣΕΛ ΗΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΤΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΤΛ, ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΟΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΙΛΒΑ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΑΘΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΥΧΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΡΙΑ.

ΕΞΑΛΛΟΥ, ΕΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΦΤΗΝΑ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ !!!!

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΧΑΣΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ, ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ.

ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ, ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΟΥΜΠ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΡΩΜΕΝΗ, ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΕΤΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ. ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΡΟΙΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ? ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΜΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ - ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ,

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η 7!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Γεια σας αδέρφια!

Μπορεί η ομάδα μας να μην δίνει αγώνες τελευταία (στη μπάλα τουλάχιστον - Θρύλε σήκωσέ το στο μπάσκετ!!!), αλλά, όπως πάντα, βλέπω πως όλοι είμαστε ακόμα πιο μπριζωμένοι απ' ό,τι την υπόλοιπη περίοδο. Χαίρομαι πάντως που σας βλέπω όλους στην τσίτα - με το μαχαίρι στα δόντια που λένε - είναι δείγμα υγείας αυτό.

Για τον προπονητή μας.
Ποτέ κριτίριο δεν είχα για το αν θα είμαι στο γήπεδο τον προπονητή, ή τους παίκτες. Εμένα ένα πράγμα με ένοιαζε πρωτίστως - και ακόμα με νοιάζει δηλαδή. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ χάρηκα ιδιαίτερα όταν άκουσα ποιος θα είναι ο προπονητής μας. Κι εγώ εδώ ζω, με τις ίδιες, ή παραπλήσιες, προσλαμβάνουσες, εμπειρίες και... προκαταλήψεις που έχουμε όλοι που ζούμε σε αυτή τη χώρα. Περίμενα... ποιος ξέρει τι περίμενα, αλλά όχι αυτόν. Χαλάστηκα λίγο. Και μετά είδα μερικές φωτογραφίες εκεί που συνοδεύουν τα άρθρα συνήθως και κάτι λινκς δεξιά κι αριστερά που έδειχναν φωτογραφίες από το ΝΑΟ και την ομάδα να αγωνίζεται και την κερκίδα να -μην- φαίνεται από πίσω και θυμήθηκα πόσο μου έχει ήδη λείψει ο ΝΑΟΣ.

Ο προπονητής, αν θέλουμε να είμαστε - εγώ τουλάχιστον - ειλικρινείς, δεν είναι αυτός που με έκανε να πηγαίνω στο γήπεδο. Είναι αυτή η υπερβατική έννοια - ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ο ΘΡΥΛΟΣ. Κατάλαβα ότι όποιον και να μου έφερναν για προπονητή, όπως και πέρυσι μην ξεχνάμε, εγώ θα ήμουν εκεί, μαζί με χιλιάδες άλλα αδέρφια, γιατί εκεί είναι η φυσική θέση μας.
Ο προπονητής μπορεί να βγει καλός, καλύτερος, κακός, ή χείριστος. Δεν θα είναι κι η πρώτη φορά εξ' άλλου. Ο άνθρωπος αυτός, απ' όσο ξέρω τουλάχιστον, δεν έμαθε το ποδόσφαιρο στην Πρίστινα, ή όπου αλλού στο Κοσσυφοπέδιο, αλλά στο Βέλγιο, οπότε τουλάχιστον κάτι λέει αυτό. Αυτός, όμως, δεν είναι ο μόνος λόγος που πηγαίνουμε στο ΝΑΟ, έτσι; Είναι η ιδέα, είναι το έμβλημα, είναι η ιστορία, ο κόσμος μας, η υπερβατικότητα αυτή που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και που είναι πιο δύσκολο να εξηγηθεί κι από τη λέξη φιλότιμο.

Εγώ θα συμφωνήσω με τα αδέρφια που σχολίασαν και πιο πριν - ότι δηλαδή αυτά τα σχόλια γίνονται είτε από αλλόθρησκους που κόλλησαν ένα 7 στο ψευδώνυμό τους κι έγιναν και καλά γάβροι, είτε από ανθρώπους που δεν έχουν μέσα στην καρδιά τους τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ( - αλλιώς δεν μπορείς να λες τέτοια πράγματα - δεν σου βγαίνουν). Ως εκ τούτου, δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις τους που αφορούν το ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ, γιατί δεν είναι ούτε καλοπροαίρετες, ούτε βγαίνουν από "κόκκινο λαρύγγι". Αφήστε που δε νομίζω να έχει κανένας από αυτούς διαρκείας...

Και βέβαια αδέρφια, ΟΛΟΙ μας, όσοι έχουμε τη δυνατότητα, να πάρουμε όσα περισσότερα διαρκείας μπορούμε. Γίνεται να τα πάρουμε όλα; Το πιο ωραίο πράγμα που θα μπορούσαμε να δούμε - κι ο εφιάλτης των άλλων - είναι ένα γεμάτο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Ένας ΝΑΟΣ-ΦΩΤΙΑ στην πρεμιέρα (μάλλον όταν μας αφήσουν να πάμε γήπεδο οι βρωμιάρηδες - άλλη ιστορία βρωμερή και τρισάθλια κι αυτή με τις τιμωρίες μας φέτος) κι όχι γκρίνια αδέρφια με την πρώτη λάθος πάσα, όπως πολύ σωστά είπε κι ο αδερφός δημητρωφ7. Αυτά θέλουν οι αρδ για να έχουν να λένε τις παπαριές τους μετά "αα ο κόσμος αποδοκιμάζει, ο κόσμος έτσι, ο κόσμος αλλιώς και οι ευθύνες εδώ κι οι ευθύνες εκεί" και να αρχίσουν να το τραβάνε από τα μαλλιά και να το πηγαίνουν όπου αυτοί θέλουν. Στον πάτο τους και οι ευθύνες και οι εξυγιάνσεις τους και η μούφα αντικειμενικότητά τους και όλα τους. ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΫΛΩΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ. Είτε με Κοσσοβάρο, στον πάγκο, είτε με Κοζάκο, είτε με Μαορί, ο ΘΡΥΛΟΣ μας και φέτος θα σας σκίζει το... κωλί.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ
Κι η πίστη ως γνωστόν δε χρειάζεται τεκμήρια, ούτε όρους...

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ
ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 8ο!!!

ΥΓ: Απόστολε (ας μου επιτραπεί ο ενικός - αν και γηραιότερός μου, είσαι βλέπω έφηβος στην καρδιά, όπως και τα περισσότερα αδέρφια εδώ μέσα!) μην δίνεις σημασία. Τα ανώνυμα σχόλια τέτοιου τύπου είναι έτσι κι αλλιώς για γέλια. Εδώ είναι η όαση του γαβρισμού. Παραδίπλα έχει αντικατοπτρισμούς...

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Κύριε Απόστολε λιγότερος παρορμητισμός σε `μας δεν υπάρχει. ΔΕΝ γίνεται απλά.
Εδώ κοντέψαμε να πλακωθούμε μεταξύ μας χθές που βλέπαμε το μπάσκετ σε μια καφετέρια.
Και όσο ψύχραιμα και να το δούμε σαν βιογραφικό και μόνο ΔΕΝ κάνει για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Αναγκαστικά θα συνεχίσουμε να κάνουμε ΥΠΟΜΟΝΗ.. να δούμε που θα καταλήξει και αυτή η ιστορία

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα Απόστολε,
Έχεις πάντα το σεβασμό μου, ακόμη και όταν ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ...
Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού τα όσα γράφεις είναι από ΑΓΑΠΗ & ΕΜΠΕΙΡΙΑ...
Keep walking...
Σε ότι αφορά το θέμα Χάσι που μας... βρήκε, επιγραμματικά αναφέρω :
1. Συνεχίζω να θεωρώ το θέμα budget, ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ από αυτό του προπονητή.
2. Ένα καινούριο προπονητή που έρχεται πρώτη φόρα, εγώ μπορώ να τον κρίνω μόνο βάσει ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ. Γι αυτό και η συγκεκριμένη επιλογή, μοιάζει "λίγη". Τι θα κάνει τώρα ο συγκεκριμένος στον πάγκο μας, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ, πάντως είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ να σου "βγεί" ΚΑΛΟΣ ένας "λίγος", από το να σού "βγεί" ΜΑΠΑΣ, ένας "ΚΑΛΟΣ". Πάντα βάσει ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ μιλάμε...
3. Έιμαι ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ με όσους βρίζουν τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Για το θεσμό μιλάω και όχι για το πρόσωπο. Ο Μαρινάκης κατά τη γνώμη μου, έχει κάνει ΛΑΘΗ τον τελευταίο 1μιση χρόνο που έχουν φέρει την ομάδα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ στην κατάσταση που ΟΛΟΙ βλέπουμε. Δεν πρέπει όμως και να τα ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ όλα κάποιοι και να τον ΒΡΙΖΟΥΝ. Πρέπει να μπαίνουν ΟΛΑ στη ζυγαριά, αν θέλουμε να είμαστε ΣΩΣΤΟΙ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που βλέπω εγώ, είναι πως θα χρειαστεί να ανέβει η αξία του ρόστερ ΑΙΣΘΗΤΑ προκειμένου να επιστρέψει στα επίπεδα που η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΞ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ, και μέχρι στιγμής τουλάχιστον ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ. Αυτό άλλωστε προκύπτει και από την επιλογή "Χάσι"...
4. Ένα από τα στοιχεία που κάνουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ, είναι το ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ του ΚΟΣΜΟΥ του, που ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ είναι ΣΩΣΤΟ και ΞΕΡΝΑΕΙ ότι δεν ΑΡΜΟΖΕΙ στην ΟΜΑΔΑ & την ΙΣΤΟΡΙΑ της. Άρα, σενάρια του τύπου "προχώρα μόνος σου & μην ακούς ΚΑΝΕΝΑ", στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ και όποιος το ΑΓΝΟΗΣΕ, ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Ψυχραιμία αδέρφια, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ είμαστε ΟΛΟΙ, και η ΟΜΑΔΑ είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ...

Καλή συνέχεια

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλημέρα κ.Απόστολε και ξεκινώντας από το υγ να πω keep calm and carry on.Κατά τα άλλα για το θέμα προπονητή δεν θα μακρυγορήσω, εκφράζω τις έντονες ενστάσεις μου επί των επιτευγμάτων και των ικανοτήτων του και τις ακόμη πιο έντονες απορίες μου πως είναι δυνατόν από Φλεβάρη μέχρι τώρα και ψάχνοντας για προπονητή να καταλήξουμε στον κ.Χάσι και σταματάω εκεί.Για τα υπόλοιπα ερωτήματα επί της επιλογής της συγκεκριμένης καλύπτομαι από το άρθρο στην ιστοσελίδα 2future4u.Οσον αφορά τις αντιδράσεις να μου επιτρέψετε να αμφιβάλω αν όλοι αυτοί που αντιδρούν έτσι είναι Ολυμπιακοί και με δεδομένο ότι διάφορα troll μας κατατρέχουν.Η φωτιά της εσωστρέφειας έχει μπει από πέρσι το καλοκαίρι και συνδαυλίζεται εντέχνως και συνεχώς.Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν δείχνει να το έχει αντιληφθεί ακόμη αυτό και επικοινωνιακά είναι τουλάχιστον ανεπαρκής.Δεν μπορεί να διαρρέεται αρμοδίως ότι έχουμε μάθει από τα περσινά λάθη, να βγαίνει ο Βαγγέλας και να λέει ότι σε 15 ημέρες θα έχουν γίνει πράματα και θάματα και να καταλήγουμε αρχές Ιουνίου με ανακοινώσεις για Χάσι, Χουσίγιος και Κοβάσεβιτς.Καταλαβαίνετε ότι έτσι βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας μόνοι μας.Αν σε αυτά προσθέσουμε ότι πολύς κόσμος έχει ως αποκούμπι τα τελευταία χρόνια τον Ολυμπιακό για να ξελαμπικάρει και να ξεφεύγει από την ζοφερή πραγματικότητα, η όλη κατάσταση δεν θέλει πολύ για να ξεφύγει.Καλό θα ήταν λοιπόν οι όποιοι υπεύθυνοι τρέχουν την ομάδα αλλά και ο Βαγγέλας να είναι πιο προσεχτικοί στους χειρισμούς τους και τα λεγόμενα τους.Σκέφτεστε τι έχει να γίνει έτσι και δεν περάσουμε στους ομίλους?Συνιστώ τέλος ψυχραιμία και να υπενθυμίσω στους πιο θερμόαιμους ότι υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα από τον Ολυμπιακό . ΥΓ1.Η άποψη κάποιων ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι εταιρία ελπίζω να αφορά την ιδέα του δαφνοστεφανωμένου και όχι την ΠΑΕ. ΥΓ2.Καλά κάνουν κάποιοι και ανταποδίδουν τις μαλακίες που γράφονται αλλά ας μην φτάσουμε στο άλλο άκρο να μηδενίζουμε όλες τις κριτικές γιατί είμαστε 7 χρόνια πρωταθλητές και στην 28η θέση της uefa.Μα για αυτό τον λόγο πολλοί από μας είναι πιο απαιτητικοί. ΥΓ3.Για αυτά τα λάθη του περσινού καλοκαιριού δεν θα αποδοθούν σε κανένα ευθύνες?ΥΓ4.Για το αν θα καεί η ομάδα νωρίς λόγω ανεπαρκούς προετοιμασίας συνιστώ υπομονή γιατί ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε.Με πολλούς παίκτες και κατάλληλο προγραμματισμό όλα γίνονται.ΥΓ5.Εκληση σε αυτούς που θα παραδώσουν τα διαρκείας.Καλά θα κάνετε, αν είναι να σταματήσει η γκρίνια από την πρώτη λάθος πάσα στο πρώτο φιλικό στο Καραισκάκη.

Εικόνα dimitrov7

Καλημέρα,

συνέχεια του σχολίου μου στη συνέχεια του δικού σου σχόλιου:

1) Αμφιβάλλω πως αυτοί που τα γράφουν αυτά είναι Ολυμπιακοί. Είτε τρολ είναι ή μαλ%$#ς ή και τα 2. Να κρατήσουν την υπόσχεση - αν είναι άντρες κι όχι πούστ&%$ς - και να μην ξαναπατήσουν στο γήπεδο. Εγώ πληρώνω διαρκείας. Μη δω πάλι άδειο γήπεδο στη τσουπρολίγκ και σε κανένα ΟΣΦΠ-Άρσεναλ να κάθονται όλα τα λαθροεισιτήρια στους διαδρόμους ..... ο νοών νοείτω.
2) Καλά κάνει και τους γράφει ο χοντρός. Εγώ θα τους έγραφα από πέρσι και θα έφερνα Ουζουνίδη. Κι αν τα κατάφερνε ο Μαρίνος θα τους έκοβα την είσοδο. Δεν τον θέλατε; 300ευρώ το εισιτήριο εκτός κι αν υπογράψετε δήλωση πως είστε μαλ&%$ς. Ο Βαλβέρδε τι ήταν μετά την Ανόρθωση; Ο Τιμούρης τι ήταν γενικώς; Θέλαμε Ζίκο και Μπάντοβιτς. Ο Ζαρντίμ τι ήταν; Τώρα τι είναι; Ο Μίτσελ μέχρι την Άντερλεχτ; Ο Σίλβα έγινε προπονηταράς όταν έφυγε. Ρε ουστ από δω που έχετε και άποψη.
3) Όσοι δεν γουστάρουν να μην ξαναπατήσουν. Ουστ είπαμε. Στο πικενρόλ. Εκεί να πάτε. Και Κυριακή βράδυ άμα χάσει το πρωτάθλημα μη δω κανένα πού%$η να βρίζει την ομάδα. Ούτε τους Αγγελόπουλους, ούτε τον Σφαιρόπουλο. Εκτός κι αν αγαπάμε μια ομάδα μόνο όταν νικάει. Ε τότε να μην ξαναπατήσετε πουθενά.

Και μερικά γαυρικά για να δείτε γιατί τα λέω:

α) 'Ερχεται ο Ντάρκο. 1 γκολ ανά 3 αγώνες στην Ισπανία. Σύμφωνα με κολλητό - μορφωμένο και πετυχημένο μεγαλοστέλεχος πολυεθνικής - αρπαχτή του Ίβιτς. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Κωλοτούμπα ο κολλητός.
β) Ο παραπάνω "ήρωας" 3 χρόνια να φύγει ο Ερνέστο σλόγκαν. Προπονητάκος. Τον μπιζάριζα κι εγώ. Λέω ... πλάκα κάνει. Ε του είπε ο κουνιάδος του να το κόψει γιατί τον δουλεύει όλη η Νίκαια. Μετά μου έλεγε γιατί τον μπιζάριζα.
γ) Ηλικιωμένος κυριούλης κάθεται παραδίπλα μου. Πέρσι σκιζότανε πως μπορεί να δίνουν κάποιοι 7 μύρια για Μαζουακού. Βάζει γκολ ο Σισοκός με Άρη και λέει ο κυριούλης με νοσταλγία... από την εποχή του Μαζουακού είχαμε να δούμε γκολ από αριστερό μπακ. Παρεπιπτόντως τον πιάσανε τα κρύα. Εξαφανίστηκε. Λέω ψόφησε, ησυχάσαμε. Ήρθε τελικά μόνο με ΠΓΣΣ και Μπεσίκτας. Ίσα ίσα να μας γαμή#$% τα 2 ματς. Γι΄αυτό λέω .... πάτε αλλού.
δ) Και τελειώνω. Αύγουστος 2007. Οδηγώ για Κηφισά μεσημεράκι. Από σπορεφεμ ακούω παίρνουμε φορ από πρέμιερ. Αφρικανό, με πλούσια σωματικά προσόντα και μπαλαδόρο. Με το που λέει Λούα Λούα κακός χαμός στα τηλέφωνα. Ρώταγε ο σπήκερ αν τον ξέρουν. Δεν τον ήξερε κανείς οπαδός. Τον βρίζανε επειδή ήταν αράπης και τον λέγανε Λούα Λούα. Άμα τους έλεγες Βραζιλιάνος και όνομα Τζιοβάνι θα τον είχαν Θεό, πριν έρθει, πριν τον δούνε.

Ελάχιστες εμπειρίες ζωής. Θα έγραφα ραψωδίες μαλακίας. Αλλά σας κούρασα ήδη.

Αυτά ...... γι΄αυτό ΟΥΣΤ. Σπίτια σας. Να βλέπετε σουρβάιβορ που είναι και τσάμπα. Και της διαφημίσεις της μπασκετοβαζέλας. Κι όποιος γουστάρει είπαμε 50 στον Βαγγέλα και 50 για παίχτες. Περιμένω να μου φέρει τον Ζοζέ. Και μη μου φέρει αυτόν τον λούζερ τον Κλοπ.

Γιατί θα ακούσει όσα σέρνει η μπουλντόζα.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

είχα κάψει κι εγώ εγκεφαλικά κύτταρα ακούγοντας για τις ...μίζες του Βαλβέρδε και είχα καταναλώσει σάλιο προσπαθώντας να τους αλλάξω γνώμη, άσε...

εδώ είχα ακούσει το «ποιος είναι αυτός ο γέρος ο Ιμπαγάσα, που μας κουβάλησε»...

η αλήθεια είναι ότι είμαστε παράξενη φάρα οι Γαύροι, όσο παράξενο μπορεί να είναι να θέλεις το όσο δυνατόν καλύτερο για ό,τι αγαπάς, έστω και εάν υπερβάλλεις.
αλλά θέλω να πιστέυω πως στο τέλος είμαστε δίκαιοι και αναγνωρίζουμε τις αξίες.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ο λαός μας είναι άμπαλος. Αυτό το καταλαβαίνει εύκολα κανείς με διάφορους τρόπους. Π.χ. παρακολουθώντας τα ποδοσφαιρικά ΜΜΕ, τους δόντιες και άλλους γραφικούς, οι οποίοι αναμασούν επί δεκαετίες τα καφενειακά τους επιχειρήματα 'καίγοντας' κυριολεκτικά το εγκέφαλο το μέσου οπαδού. Καμία γνώση, αλλά και καμία διάθεση να κρίνουν με βάση την απλή ποδοσφαιρική λογική. Ανίθετα επιδίδονται σε διαγωνισμό μεγαλύτερης εξυπνάδας, καλύτερης ατάκας, απολύτως προβλέψιμης μεν, αφού ανακυκλώνονται οι ατάκες τους, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει γι αυτές ακόμα έδαφος στους οπαδούς. Τα σχόλια που παρέθεσε ο κ. Αποστόλης στο κείμνενό του είναι απολύτως χαρακτηριστικά ενός οπαδού που έχει γαλουχηθεί από τον κάθε ξεδοντιάρη του ραδιοφώνου, των σάιτ και της TV, αγράμματο, ακαλλιέργητο ποδοσφαιρικά, με ένα μυαλό που λειτουργεί μόνο προς μια κατεύθυνση. Αυτήν της απαξίωσης των πάντων και ανάγκης να επικροτείται από έναν όχλο ο οποίος έχει εθιστεί στην ατάκα, στην εξυπνάδα, στο παρασκήνιο, στο "τι να μας πει κι αυτός τώρα"...
Η ένδεια αυτή επιβεβαιώνεται καθημερινά σε πρωτοσέλιδα, σε κλισέ φράσεις και λογοπαίγνια επιπέδου δημοτικού -προσεχως θα έχει πολύ σουξέ και ο Χάσ(ε)ι-, σε δήθεν αναλύσεις του τύπου "παίζει το κεφάλι του από Κυριακή σε Κυριακή" κλπ. Θα μπορούσα ήδη να γράψω μερικά πρωτοσέλιδα που θα δούμε προσεχώς, αλλά δεν έχει νόημα. Η ουσία είναι ότι η αμπαλοσύνη του οπαδού καλλιεργείται καθημερινά, γιατί όταν φεύγεις από την ουσία του ποδοσφαίρου και ασχολείσαι με οτιδήποτε παρα-ποδοσφαιρικό, μένεις απλά άμπαλος.
Επί της ουσίας. Ο Χάσι είναι επιλογή Μαρινάκη. Κρίνονται και οι δυο, ο μεν για τα αποτελέσματα στο μέλλον και ο δε για την επιλογή του. Λογικό.
Ουσιαστικό επιχείρημα υπέρ ή κατά του Χάσι είναι ένα και μοναδικό. Η μέχρι τώρα πορεία του, το βιογραφικό του. Ελάχιστοι από εμάς τους οπαδούς έχουμε πραγματική εικόνα για τις ικανότητες του Χάσι. Τον έχουμε όμως ήδη κρίνει και ταυτόχρονα καταδικάσει τον Μαρινάκη για την επιλογή αυτή. Προσεχώς θα αρχίσει η κουβέντα περί παρέλασης κλπ.
Μπορεί η λογική και η επιχειρηματολογία αλά "φαφούτη" αναφορικά με τον Χάσι να επιβεβαιωθεί. Μπορεί και όχι, αλλά αυτό αντιμετωπίζεται εύκολα αν χρειαστεί με μια κωλοτούμπα.
Μέχρι τότε μπορούμε να αράξουμε στο απυρόβλητο στο οποίο βρίσκεται πάντοτε στη χώρα μας η μπουρδολογία.

Εικόνα Spiros Legend

Νοημοσύνη κακής απομίμησης οπαδού του Ολυμπιακού του 2017: Ο Χοντρός με ένα μαγικό ραβδάκι ανεβάζει την Νότιγχαμ και βάζει στο παντελόνι 180 εκ. ευρώ... Πραγματικά τι να σχολιάσεις; Πόση κουταμάρα-αμμορφωσιά-όλα τα συμπλέγματα κατωτερότητας κ.α. μπορεί να κουβαλάει αυτός ο (αν)εγκέφαλος; Δηλαδή δεν έδωσε 10άδες εκατομμύρια να την αγοράσει, δεν θα επενδύσει πολλές δεκάδες για να την ανεβάσει, αν και όταν, και δεν θα ξαναεπενδύσει το bonus αυτό για να καταφέρει να σταθεί στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου... ΟΧΙ κύριοι, στην τσέπη του παντελονιού κατευθείαν! Αυτά τα βάζουν στον ανύπαρκτο εγκέφαλο τους, κάτι επαγγελματίες ξυπνητζήδες, σαν τον Γεωργίου τον φαφούτη, τον <<δημοσιογράφο>>. Με κουβέντες της πιάτσας και δήθεν έγκυρες πληροφορίες. Έτσι ακριβώς, με αυτό το ποταπό, ανεκδιήγητο και χαμηλοτάτου επιπέδου <<σκεπτικό>> αντιλαμβάνονται και όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό. Παντελόνιασμα μέχρι να βγούμε από τα μνημόνια! Τσέπη και Άγιος ο Θεός. Συνοδευόμενες όλες αυτές οι ΕΜΜΟΝΕΣ με μπόλικες δόσεις ρατσισμού, φασισμού (αριστεροδεξιού), κακίας, μίσους για οποιονδήποτε έχει πετύχει κάτι στην ζωή του... ΦΘΟΝΟΣ: Γιατί να μην είμαι εγώ στην θέση του Χοντρού, να κάνω κουμάντα εγώ; Σημεία των καιρών και της κρίσης αλλά και της αντιολυμπιακής προπαγάνδας, δεν διχάζει κανένας Μαρινάκης, ο διχασμός έχει καλλιεργηθεί αριστοτεχνικά και απλά ψάχνει την αφορμή για να εκδηλωθεί... Και βρέθηκε στο πρόσωπο ενός Αλβανού προπονητή. Κανένας μας δεν ενθουσιάστηκε, όλοι ψαχνόμασταν πως κατέληξε σε αυτόν η Διοίκηση. Τα βάλαμε κάτω, ενημερωθήκαμε και περιμένουμε να δούμε την συνέχεια, ελπίζοντας να δικαιωθεί η Διοίκηση. Αυτό θέλει κάθε υγιής Ολυμπιακός. Όχι, φυσικά, οι τύποι με τα εμετικά σχόλια, αυτοί θα περιμένουν χαιρέκακα να στραβώσει κάτι για να πουν ακόμα χειρότερα... Εν τέλει δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχουν από τους λυσσασμένους αντιολυμπιακούς, αφού τα... αισθήματα και η συμπεριφορά τους απέναντι στον 7κις στην σειρά Πρωταθλητή Ελλάδας Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ακριβώς η ίδια με τους απέναντι. Να τον διώξουν θέλουν και οι μεν και οι...δεν! Μα πως γίνεται αυτό, να συμπίπτουν τα συμφέροντα και οι προσδοκίες <<Ολυμπιακών>> και αντιολυμπιακών; Άμα δεν έχει κανείς σώας τα φρένας όλα... λογικά φαίνονται! Κάποτε ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε πει ότι αυτόν τον κόσμο έχουμε και αυτόν θέλουμε να έχουμε, υπονοώντας προφανώς, την πολυσυλλεκτικότητα του κόσμου μας, που ανάμεσά του υπάρχουν και πιο... θερμόαιμοι. Και με εξέφραζε και μένα τότε αυτή η άποψη, την έβρισκα και δημοκρατική, χωρίς κοινωνικούς διαχωρισμούς, περηφανευόμουνα κιόλας για την ομοψυχία των Ολυμπιακών, από τον πιο ταπεινό μέχρι τον πιο μεγαλοσχήμονα. Με τους παραπάνω σχολιαστές, όχι απλά δεν θέλω να έχω καμία σχέση, αλλά με ντροπιάζουν τέτοιοι άνθρωποι να δηλώνουν οπαδοί της ίδιας ομάδας με την δικιά μου. Όχι γιατί έχω εγώ δίκιο στις απόψεις μου και αυτοί άδικο, αλλά για την χυδαιότητα και την αχαριστία τους. Αυτά τα στοιχεία είναι ΞΕΝΑ με τον Ολυμπιακό γενετικό κώδικα. Μακρυά από μας και όπου θέλουν ας είναι, μακρυά από τα γήπεδα όλων των τμημάτων μας, ας παραμείνουν στις facebookικές κρυψώνες τους να βρίζουν και να βγάζουν το δηλητήριο που έχουν μέσα τους. Εμείς θα παρακαλάμε οι αντιρρήσεις και οι αμφιβολίες μας για την επιλογή του συγκεκριμένου (κανονικού) προπονητή να διαψευστούν πανηγυρικά, με πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Ληγκ και μια καλύτερη χρονιά, με καλύτερους παίχτες και οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και μη.

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυρε Σπύρο,
Πολύ καλό άρθρο, είμαστε στην ιδια συχνότητα!
για τον Χάσι θα κάνουμε λίγο υπομονή να έχουμε έστω μικρά δείγματα γραφής τουλάχιστον 4-5 αγώνες ...άλλωστε μην ξεχνάμε απέκλεισε τον Θρύλο μας του Μάρκο Σίλβα!
Δεν είναι οτι περιμέναμε αλλά μπορεί και να είναι καλύτερος από τις προκαταλήψεις μας!!!
Άλλωστε τα ονόματα δεν αποτελούν από μόνα τους εγγύηση επιτυχίας!(θυμόμαστε τον μεγάλο ποδοσφαιριστή Ζίκο (κακό προπονητή!)?
Οι θερμόαιμες και καλλιεργούμενες χυδαιότητες από καιροσκόπους σαν τον ύπουλο μέγα αντιολυμπιακό με «μάσκα αντικειμενικού» Γεωργίου(real fm) πρέπει να απομονώνονται και να κατακεραυνώνονται χωρίς έλεος.(μεροκάματο βγάζουν τέτοιοι τύποι από νιαου κλπ ..)
θα πρέπει οι Γάβροι, θερμόαιμοι και μη, προπέτες και μη, ορθολογιστές και μη να :
-προπονηθούμε λίγο περισσότερο στην μνήμη,
-προπονηθούμε λίγο περισσότερο στην σκέψη,
-προπονηθούμε λίγο περισσότερο στην υπομονή,
και μετά να βγάζουμε συμπεράσματα και να κάνουμε κριτική!
ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ και βέβαια τα νέα αποκτήματα να τα κρίνουμε στο χορτάρι μετά από 4-5 αγώνες τουλάχιστον!
Σύγγαυροι συσπείρωση και ΕΝΟΤΗΤΑ.Οι εχθροί είναι απέναντι,δόλιοι, πανούργοι, ύπουλοι! Μην τους κάνουμε την χάρη.
Υ.Γ «Άσπρη γάτα μαύρη γάτα , δεν με νοιάζει, ποντίκια αρκεί ποντίκια να πιάνει!»-
Τένγκ_Ξσίαο Πίνγκ, διάδοχος του Μάο, μεγάλος ηγέτης και μεταρρυθμιστής του εκσυγχρονισμού της Κίνας

Εικόνα Spiros Legend

Καλησπέρα σύγγαυρε Harry, να είσαι καλά, άρθρο δεν το λες, αλλά δεν έχουν σημασία οι ταμπέλες... Όλων τα γραπτά εδώ μέσα έχουν μια ιδιαιτερότητα, του δε Απόστολου είναι... εμπρηστικά, παίρνουν φωτιά τα μυαλά και τα πληκτρολόγιά μας! Επί της ουσίας: όπως έγραψα, μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, ψαχτήκαμε και ενημερωθήκαμε για τον Χάσι. http://www.gazzetta.gr/football/article/1093064/i-anatomia-tis-eyropaiki... Αυτό εδώ δεν το λες τραγικό βιογραφικό, όχι μεγάλης εμπειρίας, ναι, αλλά όχι τις απίστευτες υπερβολές και την καταστροφολογία που έχουμε ακούσει... Μια χαρά τα έχει πάει, με μετριότατο ρόστερ, άπειρο και σχετικά νεανικό, υπάρχει δείγμα 18 αγώνων ομίλων Τσάμπιονς και Γιουρόπα Ληγκ. Την δεύτερη χρονιά του, μάλιστα, έχει κάνει εξαιρετική πορεία, σε όμιλο-φωτιά με Τότεναμ και Μονακό, αφήνοντας τον Ζαρντίμ στα κρύα του λουτρού, πριν αφήσει και τον Σίλβα και εμάς... παγωτό! Σύν ότι προκρίθηκε με την Λέγκια, μετά από 20 χρόνια, από προκριματικά, σε όμιλο Τσάμπιονς Ληγκ. Και αναρωτιέμαι, ο κάθε Πορτογάλος-Ισπανός της κάθε μικρομεσαίας ομάδας, που μας έριξε και... πόρτα κιόλας, έχει κάτι ανάλογο να παρουσιάσει; Θα μου πεις άλλο το Ισπανικό πρωτάθλημα και άλλες οι παραστάσεις και η κουλτούρα κ.λ.π. Πάντως, δεν τον φέραμε από κάνα βουνό της Αλβανίας, από αυτά που βλέπω τώρα, γράφοντας, από το παράθυρο του δωματίου μου, 2-3 μίλια απέναντι... Έχει και αυτός τη δική του κεντροευρωπαική κουλτούρα, ως παίχτης, βοηθός προπονητή και προπονητής. Με την στελέχωση με αθλητικό διευθυντή και νέο τμήμα scouting, και σίγουρα καλύτερο υλικό από ότι έχουμε τώρα, δεν βλέπω το λόγο γιατί να τα έχουμε βάψει μαύρα. Ισχύει ότι για τον καθένα, στάση αναμονής να δούμε το έργο του, και όχι μόνο 4-5 παιχνίδια αλλά 14 και 24, με το μαχαίρι στο λαιμό κανείς προπονητής δεν πρόκειται να προκόψει στον Ολυμπιακό. Ας σκεφτούμε πόσο διαφορετικά θα γραφόταν η Ιστορία, και του Βαλβέρδε και η δικιά μας, αν ο Κόκκαλης τον διαολόστελνε ύστερα από τον διασυρμό με την Ανόρθωση... Τώρα, ο... άσχετος Ισπανός ανέλαβε την Μπαρτσελόνα, το τι είχε ακούσει εκείνο το καλοκαίρι το θυμάται κανείς; Πρέπει να μαθαίνουμε από τα παθήματά μας, όλοι. Δεν γνωρίζω αν η Διοίκησή μας χειρίστηκε σωστά ή λάθος το θέμα του προπονητή, αν τσιγκουνεύτηκε ή αν ακούγανε Ελλάδα και τρέχανε οι υποψήφιοι. Μόνο αυτοί το γνωρίζουν, ο Βρέντζος είπε εμμέσως, πλην σαφώς, ότι το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Ελλάδας είναι αποτρεπτικό για πολλούς προπονητές-ποδοσφαιριστές, δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς με αυτό.------------------------ Το συγκεκριμμένο παράδειγμα που είπα για τον Γεωργίου είναι απολύτως αληθινό. Δεν τον έχω ακούσει ποτέ, απλά έτυχε να πέσω σε κάποιο απόσπασμα της εκπομπής του, δεν θυμάμαι καν που, και έλεγε επί λέξη, ότι ο Μαρινάκης τελείωσε για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ανύπαρκτος πια και το μόνο που ασχολείται είναι το πως θα πάρει τα φράγκα για την άνοδο στην Πρέμιερ Ληγκ. Πριν κάνα δίμηνο πρέπει να ήτανε. Με εμφανή διάθεση να <<περάσει>> στους... διανοούμενους που τον ακούνε το παντελόνιασμα του Μαρινάκη. Λες και είναι ηλίθιοι εκεί και θα τους πιάσει κορόιδα. Που για να φτιάξεις εκεί ομάδα για να έχεις και σοβαρά έσοδα πρέπει να ξοδέψεις ένα... μνημόνιο με τις υπεραξίες που πρέπει να πληρώσεις. Μπράβο στον Ολυμπιακάρα τον Χατζηνικολάου που τον αφήνει να κάνει τέτοια αισχρή αντιολυμπιακή προπαγάνδα. Έχουμε γεμίσει Ολυμπιακάρες περισσότερο από ποτέ.

Εικόνα nissios

Γεια σου, ρε Σπύρο χείμαρρε! Μόνο εσύ θα τα έλεγες τόσο ωραία! Καλό καλοκαίρι, φιλαράκι.

Εικόνα Spiros Legend

Τα σώψυχα μας βγάζουμε εδώ...Ευχαριστώ πολύ, φίλε nissios (Νίκος, έτσι;), τα δικά σου κείμενα είναι στην κατηγορία των κομψοτεχνημάτων, δεν... αγγίζονται καν! Καλό καλοκαίρι, υγεία για όλο τον κοσμο. Ειδικά πνευματική και ψυχική, δεν πάμε καθόλου καλά ως Χώρα και κοινωνία...

Εικόνα Βασιλης

Τους ακουσε με το Ζαρντιμ.Τους ακουσε με τον Ουζουνιδη.Τους ακουσε με το Μπεντο.ΦΤΑΝΕΙ.Στηριζουμε τον προπονητη,γιατι θα πρεπει να δουμε τι μπορει να κανει κι οχι να τον σταυρωνουμε πριν καν αναλαβει.Και δε δινω διφραγκο για το Μαρινακη η για τον οποιονδηποτε προεδρο.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να πηγαινει καλα θελω.ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Ηταν ηλιου φαεινοτερο οτι θα δυσκολευτει να βρει προπονητη φετος.Κι αν συνεχισει να τους διωχνει πεντε πεντε ανα σεζον,λες κι ειναι μασερ,ουτε προπονητη κυνοδρομιων δε θα βρισκουμε να μας αναλαβει σε λιγο καιρο.Δεν υπαρχει και το δελεαρ των ομιλων πια.Αντιθετως,το θετουμε ως στοχο.Προσπαθησε να φερει,παντως.Κι αφου ειδε κι αποειδε με τους ΜοντεστοΝταρκους,που τοποθετηθηκαν σε νευραλγικα ποστα μονο και μονο επειδη ειναι παλαιμαχοι αλλα δεν εχουν καμια εμπειρια η τεχνογνωσια,στραφηκε στους μανατζερς.Τον προπονητη τον εφερε ο Ραμαντανι,ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.Ο οποιος αισιοδοξω οτι θα μας βοηθησει με τις μεταγραφες,διοτι αυτα ειναι ανταποδοτικα.Κατι ακομα...ας σταματησει πια αυτο το ανεκδοτο με το Λεμονη.Ελεος πια με την εσωστρεφεια.Διαχειριστης,ναι.Μεχρι εκει.Με την ΑΕΚ τα εκανε ΘΑΛΑΣΣΑ...

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι τα υβριστικά σχόλια δείχνουν έλλειψη ψύχραιμης κρίσης και ανεπαρκή γνώση των συνθηκών του περιβάλλοντος(των συνεχών μνημονίων και της φοροεπιδρομής προς ότι κινείται...) δείχνουν αχαριστία προς έναν ανθρωπο ,τον Πρόεδρο, που ένάντια σε όλα τα σκυλιά κρατάει 7 συνεχόμενα χρόνια τον Θρύλο μας εκεί που όλοι διακαώς επιθυμούμε:στην ΚΟΡΥΦΗ!7 ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΑ Πρωταθλήματα!
Ε όχι έτσι, ο Γάβρος παρότι ανυπόμονος,παρορμητικός ακόμη αντιφατικός ,εχει λεβεντιά δεν είναι ΑΓΝΩΜΩΝ!
Κοιτάξτε απάναντι:
"Κατά την γνώμη μου οι βάζελοι πληρώνουν και θα πληρώνουν πολύ άσχημα την αγνωμοσύνη τους προς το βαρδινογιανείκο"
.........................................................................................................
Το ξαναέγραψα δεν είμαι ενθουσιασμένος με την επιλογή του Χάσι,που δεν ήταν και η πρώτη επιλογή αλλά μιλάμε για ελληνικό πρωτάθλημα.... .Όμως ο τύπος δεν είναι και άσχετος δεν τον ξεγράφω πριν τον δούμε πως θα κοουτσάρει την ομάδα στο χορτάρι!
Την καταγωγή δεν την θεωρώ κριτήριο ποδοσφαιρικής αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητος!
Για μένα καθοριστικό κριτήριο είναι το ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΏΝ!Η επιλογή Ουσίγιος είναι θετικό σημάδι, ας κάνουμε λίγο υπομονή!
Ας αναλογισθούμε ακόμη εμείς οι γάβροι τις ευθύνες μας για την κριτική σε αυτούς που τώρα αποθεώνουμε:Βαλβέρδε και Ζαρντίμ.Ας μην είμαστε βιαστικοί, προπέτες!
Σύγγαυροι ας κάνουμε λίγο αυτοκριτική και να αποδείξουμε άλλη μια φορά οτι έχουμε συλλογικά και συνολικά πολύ καλύτερη κρίση πιο πολύ μυαλό απο τους απέναντι μαμελούκους!
Επαναλαμβάνω είμαι συγκρατημένα Αισιόδοξος.Οι επόμενες εβδομάδες με την διαμόρφωση του ρόστερ
θα μας επιτρέψουν ασφαλέστερες προβλέψεις!ΥΠΟΜΟΝΗ και ΑΝΑΜΟΝΗ!
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Εικόνα red apple

ΩΡΑΙΟΣ, νέε μου!

Εικόνα John Zolo

Δεν ξαφνιαζομαι καθολου αγαπητε Αποστολε για αυτα που σε σερνουν...τα ιδια μου εσυρε ο εκ Νεας Υορκης αδρφος μας και πολλοι αλλοι κατα καιρους...κι εσυ ο ιδιος...για οσα εχω γραψει εδω εναντιον του Μαρινακη και των επιλογων του.
Τι να κανουμε ; Ειμαστε δυστροποι και απαιτητικοι. Πιστευω ομως οτι φθενει πια...ο Μαρινακης βαζει τα λεφτα και ο Κοκκαλης παλαιοτερα...αυτος διοικει και οποιος γουσταρει...οποιος δεν γουσταρει -> σπιτι του !!
Εκει λοιπον ο μαγκας Μαρινακης με τις σοφες επιλογες του κανει τον Θρυλο να περναει στους ομιλους και να προχωρα οπως πρεπει...να δω τι θα κανουν τα χουλιγκανια...ας κατσουν σπιτι τους επειδη δεν ακουσε αυτους...δεν καταλαβα τελικα...; Ειμαστε πελατες και εχουμε το σχετικο μας δικιο αλλα δεν γινεται τα ποδια να βαρανε το κεφαλι...Δεν παιζει μπαλα η ομαδα κατσε καναπε αγορι μου και ασχολησου με αλλα σπορ...χειροκινητα !

Εικόνα el trick

Περί Χάσι;;;
ΘΑ ΔΟΥΜΕ.
Πάντως είναι κάτι που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη. Αν οι ΓΑΥΡΟΙ είχαν ΥΠΟΜΟΝΗ ίσως να μην ήταν γαύροι.

Εικόνα Romain

Απλά να πω ότι αν αυτοί που βρίζουν τον Μαρινάκη είναι αποδεδειγμενα Ολυμπιακοί, τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Διότι είναι πολύ γνωστό ότι ο Βαγγελας έχει πικρανει πολλούς. Από αυτούς που παραμένουν ΑΤΙΤΛΟΙ.

7 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ μετά από 18 στα 20 είναι σοβαρός λόγος για να τρελλαθει κανείς.

Εικόνα Red Kokkinos

Λυπαμαι. Δεν ειναι καλοπροαιρετα σχολια αυτα....
Σεβομαι την αποφαση της διοικησης και εχω εμπιστοσυνη στην κριση της. Εαν κατι δεν παει καλα ευελπιστω οτι οπως ο καθε αλλος θα απομακρυνθει.
Η καταγωγη του δεν αποτελει κριτηριο ποιοτικης κρισης. Οπως και καθε Ισπανος η Γερμανος η Αγκλος δεν αποτελει εγγυηση ποιοτητας προπονητη.
Δεν τα ξερουμε ολα οποτε και δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι.
Το μονο που καταφερνουμε με αυτες τις "τοποθετησεις" ειναι σπασιμο μετωπου που μας καθιστα ευαλωτους στον πολεμο που διαχρονικα δεχομαστε απο το αντιΟλυμπιακο σαθρο ΑΡΔοεξωνημενο κατεστημενο.
Εξυπναδα ειναι η συμπαγης στηριξη και αν χρειαστει εποικοδομητικη κριτικη.

Εικόνα Romain

Ωραίος Απόστολε!

Εγώ θα πω ότι ο 33χρόνος Ροτριγκες αν και είχε πολύ καλή πρόταση από τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας την απέρριψε γιατί θέλει να μείνει Ιταλία. Και όχι στη Juventus ήταν Ρόμα.

Το ίδιο και οι προπονητές.

Πρώτα ήταν ο Γκαρντ που μας έχει απορρίψει μερικές φορές. Μετά ήταν ο Πελεγκρινο που και αυτος προτίμησε Ισπανία. Ακόμα και ο Μάρτινς δεν μπορούσε να έρθει λόγω ρητρας.

Θυμάμαι όταν είχαμε Ζαρτιμ, που πολλοί δεν τον γουσταραν γιατί δεν έπαιζε επιθετικά, είχε κοντά χέρια, και άλλες κουταμαρες. Τώρα βλέπουμε σε τι επίπεδο παίζει. Δεν θα πω ότι πολλοί δεν γουσταραν ούτε Βαρβέρδε. Και άλλοι Σιλβα.

Για τον Χάσι προσωπικά έχω καλό αίσθημα γιατί αγωνίστηκε στο Βέλγιο και ήταν στο προπονητικό τιμ της Αντερλεχτ για 2 περίπου χρόνια σαν πρώτος και άλλα τόσα ή περισσότερα σαν βοηθός. Ασχολείται με νεαρούς και έχει δέσει φιογκο τον Σιλβα στο Γιουροπα.

Μαζί με τον νέο τεχνικό διευθυντή, πιστεύω ότι είναι δύο καλές κινήσεις.

Με βάση τις εφικτες επιλογές προπονητή δηλαδή Λεμονή, Λουτσέσκου, και αυτούς από Πανιώνιο και ΑΠΟΕΛ, πιστεύω ότι έχει τις καλύτερες δυνατότητες επιτυχίας. Αν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Για αυτούς που δεν τον γουσταρουν επειδή είναι Κοσοβάρος δεν θα τους κρίνω αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται κιόλας.

Ότι η διοίκηση θα πρέπει να διαλέγει όχι μόνο τον προπονητή αλλά και όλους στην ομάδα είναι κάτι που για μένα επίσης είναι αυτονόητο.

Δεν μπορεί όλοι να έχουν τις ίδιες επιλογές. Τόσο σε παίκτες όσο και σε προπονητή. Ούτε εμείς οι οπαδοί, έχουμε υπόψιν τα στοιχεία που έχει η διοίκηση για να πάρουμε μια ορθολογικη απόφαση.

Οπότε αν ορισμένοι, χωρίς στοιχεία και από μακριά, θέλουν να επιβαλουν τη δική τους επιλογή ή κατακρινουν χωρίς στοιχεία τις επιλογές της διοίκησης τότε δεν έχω τι να πω.

Απλά να υπενθυμίσω ότι μεγάλο ποσοστό από τους οπαδούς γενικά όχι μόνο του Θρύλου, απλά δεν χρησιμοποιουν κάποια λογική σκέψη για να δικαιολογησουν τις επιλογές τους. Απλά το κάνουν με τρόπο που να κάνει αίσθηση.

Εικόνα Romain

Σορι....
Juventus ή Ρόμα
ήθελα να γράψω.

Εικόνα ThomasK

Χάσι, Χάσι. Ας στηρίξουμε την επιλογή μέχρι τουλάχιστον
τα πρώτα αποτελέσματα. Μου είναι αδιανόητο οπαδοί μας
να καταφέρονται εναντίον του Μαρινάκη και κάποιοι μάλιστα
με τόσο οξείς επικριτικούς ή (και) υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Μετά τον Σωκράτη ποιος κράτησε τον Ολυμπιακό πρωταθλητή
για 7η συνεχόμενη φορά και μέσα από έναν διαρκή και ανηλεή
πόλεμο, ΡΕ;
Ποιος συντηρεί τον Ολυμπιακό ως πολυαθλητικό οργανισμό,
εξαιρέσει του Μπάσκετ, ΡΕ;
Αν σκόπευε να εγκαταλείψει τον Ολυμπιακό ούτε με την αγορά
ΜΜΕ θ’ ασχολόυνταν ούτε με την πρόσληψη του Ουσίγιας ως
αθλητικού διευθυντή.

Σεβασμό, Ρε! Καλόπιστη κριτική ακόμα και αρνητική ναι, αλλά
κακόπιστη και σχόλια κατάπτυστα επιεικώς απαράδεκτα για
γαύρους. Εκτός του οτι ενισχύουν μια διχαστική εσωστρέφεια,
ρίχνουν/κουβαλάν νερό στον μύλο των απέναντι που επιδιώκουν
να μας αλέσουν, να μας λιώσουν.

Εικόνα ze ηλιας

Απόστολε καλησπέρα.
Όπως και σε άλλα ζητήματα που έχουν προκύψει η σωστή προσέγγιση δεν είναι ούτε μαύρο ούτε άσπρο.
Επειδή όμως πρέπει να καταθέσω τη δική μου άποψη να πω οτι όταν βγουν τα διαρκείας μας θα τρέξω ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ να
προμηθευτώ το δικό μου αφού με καλεί η καρδιά να ενισχύσω το ΘΡΥΛΟ μου προσμένοντας κάτι καλύτερο από πέρυσι.
(ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ,ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ)
Απ την άλλη θα πρέπει να κρατάμε πισινή και να εκφράζουμε -έστω στο περιθώριο-τις απόψεις μας,αντιρρήσεις μας γιατί
έτσι είναι η φτιασιά μας και μην ξεχνάμε οτι αυτή η ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία του ΓΑΥΡΟΥ είναι αυτή που στα δύσκολα τον κράτησε όρθιο και ζωντανό.
Τέλος να θυμίσω-ελπίζω να μην έχει την ίδια εξέλιξη το έργο-την περίπτωση κετσπάγια με τις παρόμοιες αντιδράσεις.

Εικόνα Φαιδων

Απόστολε πολύ καλά τα γράφεις. Εμείς στηρίζουμε μόνο Θρύλο. Η αλήθεια είναι ότι οι επιλογές του προέδρου σε προπονητές,μόνο άστοχες δεν τις λες. Μάλλον εμείς ,σαν φίλαθλοι, περίμεναμε κάτι πιο καλό.Παντα να μείνουμε κοντά στον ομάδα και να κάνουμε πάντα,καλόπιστη κριτική. Περιμένω στοχευμένες μεταγραφές,όχι πανάκριβες η μεγάλα ονόματα κατ' ανάγκη. Και ο Λεμονής αν δεν είχε Τζολί,Γκαλετι,Κοβασεβιτς κλπ,ίσως να μην είχε κάνει την πορεία στην Ευρώπη. Εγώ θέλω έναν προπονητή δίκαιο να δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους και να μπορεί να διαχειρίζεται και να νουθετεί όλους του παίκτες.
Υ.Σ Και εγώ δεν τρελάθηκα από την χαρά μου για τον Χασι, αλλά στηρίζω Ολυμπιακό.

Εικόνα Harry red logic

Τα υβριστικά σχόλια έκτός από έλλειψη ψύχραιμης κρίσης και επίγνωση του περιβάλλοντος που ζούμε ,δείχνουν αχαριστία προς έναν ανθρωπο ,τον Πρόεδρο, που ένάντια σε όλα τα σκυλιά μας έχει χαρίσει 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα.
Ε όχι έτσι, ο Γάβρος παρότι ανυπόμονος,παρορμητικός ακόμη αντιφατικός ,εχει λεβεντιά δεν είναι ΑΓΝΩΜΩΝ!
"Κατά την γνώμη μου οι βάζελοι πληρώνουν και θα πληρώνουν πολύ άσχημα την αγνωμοσύνη τους προς το βαρδινογιανείκο"

Το ξαναέγραψα δεν είμαι ενθουσιασμένος με την επιλογή του Χάσι αλλά ο τύπος δεν είναι και άσχετος!
Την καταγωγή δεν την θεωρώ κριτήριο ποδοσφαιρικής αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητος!
Για μένα καθοριστικό κριτήριο είναι το ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΏΝ!Η επιλογή Ουσίγιος είναι θετικό σημάδι, ας κάνουμε λίγο υπομονή!
Ας αναλογισθούμε ακόμη εμείς οι γάβροι τις ευθύνες μας για την κριτική σε αυτούς που τώρα αποθεώνουμε:Βαλβέρδε και Ζαρντίμ.Ας μην είμαστε βιαστικοί, προπέτες!
Σύγγαυροι ας κάνουμε λίγο αυτοκριτική και να αποδείξουμε άλλη μια φορά οτι έχουμε συλλογικά και συνολικά πολύ καλύτερη κρίση πιο πολύ μυαλό απο τους απέναντι μαμελούκους!
Επαναλαμβάνω είμαι συγκρατημένα Αισιόδοξος.Οι επόμενες εβδομάδες με την διαμόρφωση του ρόστερ
θα μας επιτρέψουν ασφαλέστερες προβλέψεις!