ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ: ''ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ;'' (VIDEO)



Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημοσίας Τάξης της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Δημήτρη Αναγνωστάκη, την Πέμπτη 8 Ιουνίου στη Σύρο. Το βίντεο είναι εδώ. Σε ένα σημείο συναντά έναν αστυνομικό κι ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος. 
 
 
- Αναγνωστάκης: ''Πειραιώτης είσαι;''
- Αστυνομικός: ''Ναι''.
- Αναγνωστάκης: ''Σκατόγαυρος είσαι;''
- Aστυνομικός: ''Εεε, δεν ασχολούμαι''
- Αναγνωστάκης (γελώντας): ''Ααα ευτυχώς''.
 
Αυτό το γλοιώδες σκουπίδι είναι Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, ΔΑΣΚΑΛΟΣ στο επάγγελμα. Εδώ το βιογραφικό του.
 

 
Πασοκόσκυλο από τη Χαλκίδα, που όπως τα περισσότερα πράσινα σκουπιδάκια, κατέληξαν στον σκουπιδοτενεκέ του κωλο-ΣΥΡΙΖΑ. Κι αν τον πετύχει κάνας ''σκατόγαυρος'' και του χώσει το κεφάλι σε καμιά χέστρα να κάνει μπουρμπουλήθρες, θα φταίει ο ''κάφρος χουλιγκάνος'', όχι ο γαμημένος ΣΥΡΙΖΑ, αυτό το ξεφτιλισμένο κόμμα. Να χαίρονται την ψήφο τους οι ''τίμιοι'' Πειραιώτες σε Α' και Β' Πειραιά, στις τελευταίες εκλογές...

Σχόλια

Εικόνα Pavlos

Δεν υπαρχει κανενας νομικος να καταθεσει στα γρηγορα μια μηνυσουλα για εξυβριση και προσβολη αξιοπρεπειας εκατομμυριων Ελληνων που τυγχανει να ειναι και οπαδοι του Ολυμπιακου; Εγω προσωπικα δεν ανεχομαι να με βριζει μελος της κυβερνησης «μου», εστω και αν αυτη ειναι η χειροτερη κυβερνηση της χωρας τα τελευταια 40 χρόνια (για να μην πω περισσοτερο και γινω κι υπερβολικος).

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι τα κατάφερε ο αλητο Τράκης και μας φαρμάκωσε. Δεν ξέρω πως παρουσιάστηκε με τόση ένέργεια ο βάζελος ίσως η φαρμακευτική επιστήμη έκανε το θαύμα της...
Όμως ο Σφαιρόπουλος (τό έχω ξανάγράψει πολύ παλιότερα)δεν έχει καταλάβει οτι σε αυτό το παιγνίδι πρέπει να βάζεις την μπάλα στο καλάθι!(δεν αρκεί η καλή άμυνα).Φυσικά και πολές λάθος επιλογές στο ρόστερ!Ετσι δεν είμαστε αυτοί που έπρεπε στο κρισιμότερο παιγνίδι.Δικαιολογίες υπάρχουν αλλά ο Τράκης πέτυχε το σκοπό του!
Δυστυχώς σε αυτή την χώρα επικρατούν οι ψεύτες, οι υποκριτές οι νταήδες!Ο νόμος του Δυνατού!
Μπορεί να γίνει μάθημα στις Διοικήσεις? αφορά καιτα άλλα αθλήματα? Ο χρόνος θα δείξει....
Υ.Γ Τελικά είχαμε πετυχημένη χρονιά στο μπάσκετ? Κυνικά βάσει αποτελεσμάτων όχι!

Εικόνα Romain

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!!!!

Εικόνα CEN-TAURUS

Γιαααα ψάχνε τρύπα να χωθείς μετά τις εκλογές κατακάθι του συριζονεοφιλελεύθερου κινήματος! Οι γαύροι δεν ξεχνούν λαμόγιο. Να έχουμε στο μυαλό μας βέβαια πώς είναι δυνατόν να μπουκάρουν τα ΜΑΤ στα αποδυτήρια του ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ή τις εκθέσεις της αστυνομίας σε διάφορα περιστατικά αθλητικής βίας ή εξιχνίασης χτυπημάτων κατά αθλητικών παραγόντων και να τα συνδέσουμε όλα αυτά με χαμαιλέοντες σαν και του λόγου του. Προχθέ πασόκ, χθες δημαρ, σήμερα συριζα... Άντε και χρυσή αυγή αύριο χλαπάτσα της επανάστασης.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

καινούργιο φιντάνι τούτο;;;;;;;;;;;;;

και παλαιότερα υπήρχε αντι-Ολυμπιακό μένος, από Παττακούς και Ασλανίδηδες, μέχρι Μπιτσακτσήδες, αλλά αίσχος της τωρινής κυβέρνησης «ὀλων των Ελλήνων» ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!!!

τίποτε, οργανωμένες αγωγές συνέχεια μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι, από τη μία, κράξιμο και φτύσιμο κατά μόνας όπου τους πετυχαίνουμε, απ'την άλλην.

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

υ.γ. όχι χειροδικία,
διότι στην political correct κοινωνία, που εσκεμμένα έχουν επιβάλει, θα τους μετατρέψον και σε καθαγιασμένους μάρτυρες,
μόνον προπηλακισμός, εξευτελισμός και ροχάλα τους πρέπει!

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Συμπληρωματικά για το εν λόγω κατακάθι,την ντροπή της χαλκίδας:http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/476127/dioxi-se-vathmo-kakoyrgimatos-ston-voyleyti-d-anagnostaki

Εικόνα Γιάννης ο Red

http://www.eviazoom.gr/2014/07/EYBOIA-dioxi-se-vathmo-kakourgimatos-ston...

"Ποινική δίωξη για απιστία σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας στον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Δημήτρη Αναγνωστάκη, για «μαύρη τρύπα» 158.000 ευρώ που διαπιστώθηκε στη δημοτική επιχείρηση ΔΕΥΑΧ την χρονική περίοδο (2002-2006), που ο Δ. Αναγνωστάκης ήταν Δήμαρχος Χαλκίδας...
Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά 9 ατόμων άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκεται και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο οποίος κατηγορείται για απιστία κατά του δημοσίου, τη χρονική περίοδο (2002-2006) που ήταν Δήμαρχος Χαλκίδας, αλλά και πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ.
Συγκεκριμένα, το 2003 εντοπίστηκε μαύρη τρύπα ύψους 158.000 ευρώ στα ταμεία της ΔΕΥΑΧ και μέχρι σήμερα οι δαπάνες αυτές δεν έχουν δικαιολογηθεί, με αποτέλεσμα πριν λίγες μέρες να ασκηθούν διώξεις σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της δημοτικής επιχείρησης.
Μέχρι στιγμής έχουν απολογηθεί 5 άτομα στον Ανακριτή και τους απαγόρευτηκε η έξοδος από την χώρα μέχρι το δικαστήριο, ενώ για τον Δημήτρη Αναγνωστάκη θα ζητηθεί πρώτα η άρση ασυλίας από την βουλή, για να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη.

Τελικά η ποινική δίωξη μάλλον πήγε στο αρχείο,όπως και πολλές άλλες...